svar på tal..



Anonym om natti natti små vänner:
åh gud vilken söt tröja! vart har du köpt den?:)

Sv: Tack så mycket raring! Jag köpte den på Gina Tricot för ganska länge sedan. Jag har inte sett den i butiken sen dess men den kanske finns kvar.

Kommentarer
Postat av: måste få veta!

Jag undrar lite saker här..

1. Vart kan man få tag på dig?

2. Varför är du så sjukt söt/vacker?

3. Vad tycker din pojkvän om att vara tillsammans med en tjej som är så pass mycket yngre än honom? Hur reagerade hans mamma/pappa på det och tyckte han att det var pinsamt att berätta för polarna i början?(uppskattar om din pojkvän svarar på sista frågan) Puss på dig! Älskar din blogg BTW.

2009-08-19 @ 20:02:25
Postat av: Nino

Vad spelar åldern för roll så länge båda e lyckliga och älskar varandra? Sofia e otroligt mogen för sin ålder så åldern e inget som stör mig.

Hur min mor och far reagerade? Hur ska dom reagera? Dom har inget som helst att göra med vilka tjejer jag träffar och inte, där har dom inget att säga till om. Mina föräldrar e smarta nog att förstå de också så dom reagerade inte på nått speciellt sätt :)



Finns inget som helst att skämmas för, jag har massor av polare som respekterar mig precis som jag respekterar dom.. Mina närmaste vänner respekterar mig för den jag är och tycker inte sämre om mig för att jage tillsammans med någons om e 3 år yngre. De förändrar inte mig som person på nått sätt, jag e 92a, mitt ex va 91a och min nuvarande flickvänn sofia är 95a.. de e 4 års skillnad på mitt ex å sofia men inte har väl jag ändrats som person för de? Och finns de folk som har nått emot de så visst.. gärna för mig.. jag bryr mig faktiskt inte ett jävla skit. Så nej, jag tyckte inte att de va pinsamt. Hoppas de va svar nog på frågan :)

2009-08-19 @ 20:19:05
Postat av: Anonym

såg dig vid tunnelbanan häromdan. Du stog med någon blond tjej och sen skrek du nånting åt henne och kastade en kaffemugg från pressis på henne!!!!!

2009-08-19 @ 20:26:27
Postat av: Rosie

var du inne på the voice och ung08? pyyyyyss på dig sötnos! Love yah and your blog :P

2009-08-19 @ 20:29:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0