Att göra imorgon:

- Sola med tjejerna
- En tripp till handen (clara behöver nått)
- Handla småsaker till middagen
- Fixa här hemma, städa etc.
- Laga en massa mat (med tjejerna)
- Göra oss i ordning för partaj
- Nyårsfirande



Oldies are goldies


Dagens



Stockholms stad

Hallå bloggen!
Kom hem för ett tag sedan. Har spenderat en jätte mysig dag tillsammans med mina tjejer. Vi har typ tittat i snitt 20 olika affärer efter en nyårs klänning till (kräsna) Clara och tillslut efter mycket om och men så hittade hon en jävligt snygg partyblåsa! Nyår kommer att bli grymt, riktigt laddad!

Jag fick med mig en ring och en snygg korsett i spets. Snart kommer beccis hit och kollar på Victoria Secret fashion med mig.
Latero guys





Resultatet

Såhär blev resultatet på mitt hår.
Denna gång så blekte vi det och jag blev rätt nöjd. Det oranga börjar sakta men säkert att ta farväl och det känns typ SÅHÄR skönt. Är nästan snygg nu.


Red and gold, young




I'll will never grow up


Nu:



Latte och enormus peppis + manikyr


Godmorgon

Godmorgon bloggen (för min del).
Jag vaknade för ca 40 minuter sedan, känns helt puckat. Har sovit bort hela dagen och känner mig så himla trött och hängig. Bara jag inte blir sjuk nu. Blir nog bara hemma idag och tar det lugnt. Imorgon ska jag in till stan med tjejerna för lite shopping och fika. Äntligen är dem hemma!


I need some sleep

I got to sleep, and I'll will. Good night!
Vi hörs mer imorgon gullisar. Har ännu inga större planer för morgondagen. Saknar mina två halvor som är i Uppsala.. Tomt här hemma utan dem men jag får stå ut. Nattis





Är helt kär i mitt nya halsband! Gaah


Curls

Hola amigos, como estas?
Har ÄNTLIGEN fått tillbaka min smidiga dator, så himla skönt. Idag har vi bara tagit det lugnt här hemma. Mamma har slingat mitt hår ljusare (blev apsnyggt) och färgat våra ögonbryn. Sedan har Rebecca gjort super snygga testlockar på mig med den nya locktången.

Kanske nått att satsa på på nyår?



Svar på tal..

Anonym om Veckans planer:
haha tjejligan what are you twelve? ;)
Sv: Min lilla far brukar kalla oss så & då har det bara blivit en grej.


Stay cool

Rätt kass uppdatering, ouppdaterad bloggerska!
Sitter just nu och tittar på film med Rebecca. Vi tittar på "Stay Cool", helt okej faktiskt. Vi har storsat omkring i stockholms stad hela dagen. Vi har lunchat på Sandy's och fikat. Jag har fyndat ordentligt idag, vart tvungen att ta mig i kragen på slutet. Men är SÅ nöjd över allting.

Hörs mer imorgon!




En ny päls, jeans, smycken och tröjor, H.A.P.P.Y.


Veckans planer

Måndag - Stan med Rebecca - mellansdagsrean
Tisdag - Vara med min fina Rebecca
Onsdag - Hooka upp med kussen
Torsdag - Mellansdagsrean & fika med tjejligan
Fredag - Nyårs middag med tjejerna
Lördag - Filmkväll?
Söndag - oplanerat



Gammal bild från pappas dator, -08


svar på tal..

Anonym om Nu drar jag:
vart är din mössa köpt`?:)
Sv: Den köpte jag på Cubus förra vintern.


Filmkväll

Godkväll kära vänner!
Jag är SÅ himla trött, tror att jag börjar bli sjuk. Bara jag slipper att bli sjuk på nyår. Skönt att veta att man har planer för nyår och vet vart man ska vara. Hursom, kom hem för ett bra tag sedan. Nino körde hem mig och jag har precis ätit middag med familjen. Ikväll blir det filmkväll med dem, skönt!




Dagens klädval


Nu drar jag

Snart kommer Nino och hämtar mig. Skönt att få komma bort ett tag.
Morgondagens planer är ännu inte bestämda så vi får se vart dagen leder mig. Är jätte sugen på att åka iväg och fika eller äta någonstans. Men ha en fin ikväll allihopa så hörs vi!



Bild från när vi var i pulkabacken


Mina julklappar

Såg att det var någon som ville se vad jag fått i julklapp.
Här är en del utav det jag fick igår, SÅHÄR nöjd med allting. Fick även lite smink och fina smycken från mina vänner samt underkläder.

















Manibanani, bästa sällskapet


svar på tal..

Anonym om love with the first sign:
Superfin! Var är den ifrån? :) God Jul.
Sv: Den kommer ifrån hm. Ha en god fortsättning!


Julafton - check!

Nu är julen över och det känns SÅ jäkla skönt!
Det var hur mysigt somhelst igår. Enormt mycket mat, julgodis, julklappar, skratt och prat om gamla minnen. Fick så himla fina presenter och detta var nog den bästa julen på länge!














God jul fina läsare!

God Jul på er allesammans!
Hoppas ni får en riktigt fin och trevlig julafton med de ni älskar. Jag tänkte egentligen bara önska er en härlig jul och detta blir mitt första och sista inlägg för idag, för idag ska jag bara umgås med släkten. Vi hörs mer imorgon och hoppas ni får nått ni önskat er..

Merry Christmas



Såhär ser jag ut idag


godnatt bloggen

Nu går jag och lägger mig, sätter på en film och väntar.
Väntar in morgondagen för att få fira julklapp med några människor som står mig varmt om hjärtat och som jag älskar. Imorgon ska jag äta god mat, skratta åt gamla minnen, umgås och bara må!

Godnatt på er allihopa




Dagens


love with the first sign

Den här ringen fick jag med mig igår från stan, LOVE



fullt upp hela dagen

Hej på er! Hoppas att ni fått lite julstämning i er.
Själv har jag ingen alls och det känns sjukt att det redan är julafton imorgon?! Vi har bakat lussebullar, klätt julgranen, slagit in julklappar och städat hela dagen här hemma. Jag är helt slut och ska snart sätta på en film och krypa ner i sängen, det behövs!




did you know this?

- När jag är kissnödig slår det lock för mitt ena öra
- Jag kan varken vissla eller knäppa med fingrarna, det är omöjligt
- Jag har jätte svårt att gråta inför folk samt mina vänner

- Jag är en höjdare på vita lögner men jag ljuger aldrig
- Jag har banan i min gröt
- Jag kan stå på tårna (dansade balett i ca 7 år)


fikamys, snack, derby hockey

Go'kväll era små tomtar!
Kom nyligen hem från stan. Har vart och tittat på hockey i globen med far min. Aik - Djurgården, och dem spelade så jäkla dåligt. Helt sämst och det slutade med vinst åt aporna. Förövrigt har jag vart inne i stockholms stad hela dagen. Har fikat och julhandlat med tjejerna. Hittade en apsnygg ring! Nu är jag jätte trött och ska försöka slå in de sista julklapparna.

Kisses and hugs









outside with the best

Gah jag är helt slut. Sjukt hur roligt vi hade det i snön egentligen.
Vi åkte på stora svarta sopsäckar och flög som vantar! Nu vill jag bara krypa ner i min varma säng för jag känner mig jätte frussen. Imorgon blir det stan med mina två favvosar och sen blir det derby med papi och förhoppningsvis middag ute!

Tack för en kanon start på lovet brudar!










in your face

Royal fucking queen
One of a kind
Dare me


trion



Fan vad jag älskar er tjejer, på riktigt!


dag 11 - mina syskon

Jag har en lillasyster som heter Hannah Anna Fodén.
Hon är 13 år gammal och är världens finaste lilla tjej. När min lillasyster var riktigt liten så märkte min mamma att hon inte var som andra barn, hon betedde sig annorlunda. Så mina föräldrar pratade med en läkare och fick besked om att hon var autistisk. Hon hade en sjukdom som hette autism.

För er som inte riktigt vet vad det innebär ska jag berätta lite om vad sjukdomen handlar om. Som autistisk har du svårt för sociala samspel, alltså att komunicera och få kontakt med personen du talar med. Det finns olika varianter utav autism och min syster har en sådan som inte är så "kraftig" eller vad man ska säga. Hon pratar ordentligt och är väldigt duktig på mycket.

Men hon skulle aldrig kunna klara sig helt ensam. Hon behöver ständig hjälp och klarar inte allt själv. Hon skulle t.ex. aldrig kunna bo ensam i en lägenhet, det skulle vara en omöjlighet. En sådan sak som att ta hand om sig själv helt ensam är mycket svårt för en autistisk person. De behöver någon som alltid finns där med en extra hand. Detta är en mycket krävanade sjukdom och som autistisk behöver man mycket tid.

Som storasyster har jag fått lära mig att hon behöver mer tid än mig, av ett väldigt bra skäl. Förr mådde jag väldigt dåligt och kände mig ganska "utfryst" men nu med tiden har det släppt och jag har börjat förstå varför det var som det var. Jag skulle aldrig vilja ändra på henne eller önska att hon föddes "normal". I mina ögon är hon helt normal och världens bästa lillasyster. Det går inte att ändra på


jullov äntligen

Jag är världens gladaste tjej just nu!
För det första så har jag jullov och för det andra fick jag super bra betyg, och slutligen det sista så ska jag snart ut med mina tjejer och åka pulka. Så jäkla bra! Handlade även de sista julklapparna idag så allt bara flyter på just nu. Good mood my friends




Dagens klädval: Vit tunika, pälsväst, leggins & over knee stövlar


svar på tal..

Anonym om inköpta julklappar:
Hur mycket brukar du handla julklappar för?
Sv: Det varierar från år till år, men i år har jag spenderat 1400 på julklappar.


good night

Nu ska jag alldeles strax krypa ner i sängen.
Är gálet trött och känner mig dessutom lite förkyld. Har precis bakat en sockerkaka som jag ska ta med mig till skolan imorgon. Vi ska fika och titta på film hela dagen med klassen och sen på kvällen är det julavslutning i idrotthallen med folk som uppträder. Jag skulle ha sjungt men jag banga!

Som ni vet så åkte ju jag till handen tidigare idag för att köpa julklapparna som var kvar, men när vi kom dit och när jag skulle ta ut pengar så gick det inte för mitt kort var SPÄRRAT! Total kokade av ilska ett tag men killarna lättade upp stämningen och vi åt sedan på grek grillen. Over and out




Ni är så jävla bra!


one day left

Godagens peeps!
Kom hem för ett tag sedan och ska snart bege mig iväg. Eller blir rättare sagt upphämtad. Ska ta en tripp till handen och köpa de sista julklapparna. Får trevligt sällskap utav Nino. Sen blir kvällen lugn förhoppningsvis. Imorgon är det sista dagen i skolan, whoopa!
Byebye


veckans planer

Måndag - Julhandla med Nino
Tisdag - Julavslutning på kvällen i skolan
Onsdag - Jullovet börjar/ Träffa Nathalie
Torsdag - Solakuten
Fredag - Julafton med familjen
Lördag - inga planer ännu
Söndag - inga planer ännu

Update: Tisdag - Fika med Rebecca
Onsdag - Derby med pappa



Bild från i somras


inköpta julklappar

Godkväll kära vänner!
Ursäktar för en riktigt dåligt uppdatering men jag har haft fullt upp och tiden har bara runnit iväg. Har julhandlat och köpt en del julklappar men har ändå ett par kvar att köpa. Är så himla trött just nu så att ögonen går i kors och jag börjar se knäppa saker.

Idag har jag vart hemma hos Nino. Vi gjorde en riktig dunder fukost tillsammans vid 16.00 tiden som bestod utav ägg, julgröt och mackor. Sen tittade vi på The Town som var rikigt äckligt bra så den rekomenderas verkligen stenhårt. Nu ska jag ta en snabbdusch och sen blir det sängen. Good night




Gårdagens klädval


nyårsklänningen - vilken?

Har tittat lite på nyårsklänningar och har fastnat lite för dessa.
Jag är helt säker på att den ska vara svart för jag ska ha knallröda läppar så vilken utav dessa skönheter tycker ni bäst om? Jag kan verkligen inte bestämma mig. Vill ha alla..

Hjälp mig, kommentera vilken i kommentarsfältet.


ny design - nya tag

Gjorde en snabb ny design, får se hur länge den stannar.
Kände för en omstart så då passade det med en ny design. Ville dessutom ha en mörkare och "murrigare" då det känns mer soft på vintern.

Sitter för tillfället och väntar på att brudarna ska höra av sig någon gång. Dem är ju på träning med stadslaget inne i stan så det tar väl ett tag antar jag. Har plockat fram täckbyxor, dubbla strumpbyxor, stickade tjocka vantar osv. Jag vill inte frysa i backen inatt!



Bild från halloween


for the moment



Nu: Middag med familjen ♥


dag 10 - det här hade jag på mig idag




Dagens: Kavaj, grön topp, guldarmband, fjäder hårband


one special day everyone likes

Godeftermiddag på er snyggos!
Har precis gjort en ny skön spellista på spotify. Denna dag har vart rätt så seg men bestått utav en massa skratt. Har i princip bara kollat på film i skolan, slutade runt 14.00 tiden. Följde med Malin hem en stund och tittade på film på hennes loft, älskar hennes loft!

Sen när hon skulle till stallet begav jag mig hemåt. Ska snart ta någonting att mätta magen med. Ikväll ska jag och brudarna ut i snön, vi ska nämligen åka pulka. Så jäkla torra men det kommer nog att bli toppen. Sen imorgon ska jag julhandla hela dagen, kul eller nått. Latero





Fick julklappar av Malin idag också, kliar som tusan i fingrarna!


something that i need in my life




Dear Santa..

Come to mama...


todays

Sitter och försöker skriva... en låt...
Jag ska eventuellt köra ett solo i skolan om ett tag. Kommer skita på mig säkert, eller så blir det inte ens av. Hursom så skulle det iallafall vara ett STORT kliv. Iallafall så gick jag i skolan till 15.00 idag, onsdagar är alltid sega. Hade ett matteprov sista timmen om bråk och procent. Gick galant! Har inte gjort något speciellt alls sen jag kom hem. Dags att göra lite nytta kanske?



Dagens: Jeans skjorta, mönstrade leggins & svarta boots


the last

Detta blir mitt sista inlägg för ikväll.
Ska nämligen hoppa in i duschen och peela kroppen, göra en hårinpackning samt annat behövligt. Ska även försöka bli klar till innan DH börjar. Natti natti gullisar


memories

























Underbara minnen ♥


dag 9 - min tro

"Man får bara vad man ger, och man ger bara vad man redan fått"


cry when you get older

Hellu my friends!
Jag hoppas allt är bra med er för med mig är det toppen. Är helt läx-lös denna vecka vilket är helt underbart. Free like a bird! Har precis ätit pasta och skinksås med mami och syster. Ska snart göra lite te och sedan fika med dem (köpt lussebullar) och bara umgås. Har haft en riktigt bra dag också, ville bara säga det.

Ha en fortsatt trevlig kväll! Latero xo





Today's: Bas tröja med spetsarmar, beiga byxor, hårband med fjädrar.


dag 8 - ett ögonblick

För några år sen så gick min älskade farfar bort.
Han om någon var en person som stod mig riktigt varmt och nära om hjärtat. Han var en sådan super farfar som skulle kunna göra allt för de personerna han älskade.

Jag kommer ihåg att jag satt inne på mitt rum helt själv. Då plötsligt så hörde jag min pappa skrika, sådär som man gör när något väldigt kärt tas ifrån en. Jag kommer ihåg att jag sprang ut ur mitt rum och undrade vad det var som hade hänt. Det var mitt i sommarn och vi hade ett par stora krukor med blommor i som min mamma hade satt dagen innan, de var välta när jag kom ut. Min pappa satt på sina knän ute på grusgången och tröck sin telefon emot sitt öra. Han pratade just då med min faster.

Det var då jag förstod att något riktigt hemskt hade hänt. Jag kommer ihåg att jag inte vågade frågade varför pappa grät utan gick till mamma och bad henne att hålla om mig. När pappa hade pratat klart berättade han att "Farfar finns inte mer, han är död", den meningen kommer jag så väl ihåg för det var då mitt hjärta brast i tusen bitar. Det kändes som om att allting inuti mig, rann ut och försvann. Jag blev helt kall och tom.

Min farfar, min älskade farfar hade gått bort dagen innan. Han hade kört av vägen och bilen hade börjar brinna. Att få veta en sådan sak som liten är inte lätt, man har så mycket frågor men man vågar inte fråga varför och hur. Jag undrar än idag varför och hur? Jag har ännu inte riktigt förstått att han är borta. Det värsta är den känslan man har inom sig att man skulle vilja ringa och bara fråga hur det är, men det går ju inte för hans finns ju inte längre.

Jag tänker alltid att han finns med mig när det känns jobbigt och tufft. Då brukar jag tänka att han finns där och hjälper mig och skyddar mig ifrån hemska saker. Han var och är fortfarande världens bästa farfar och jag saknar honom så fruktansvärt mycket. Men jag vet att han finns där uppe och vakar över mig. Min farfar.





luciadagen

Glad lucia på er eller vad man nu säger?
Denna dag har spenderats i skolan då vi lucia fikat med klassen, sen har jag gymmat och precis ätit en jätte god middag tillsammans med min familj. Ska snart göra en stor kopp te och ladda ner lite ny musik. Ska försäka lägga fram en planering för veckan. Latero guys!




Dagens: svart tunika, aprikos färgad kofta och höga stövlar.


love my Girls

Godkväll bloggen!
Har haft en jätte bra helg tillsammans med mina vänner. Igår, vilket äventyr. Vi åkte mest fram och tillbaka under kvällen. Vi var först i handen men där var det helt dött så vi drog vidare till vega hem till Ludde. Sen efter någon timma åkte vi till tungelsta och träffade lite gamla vänner. Rätt mysigt faktsikt.

Idag har jag vart med Nino och vi har legat och degat i sängen hela dagen och tittat på film. Söndagsmys. Nu ska jag tvätta bort lite smink och sedan krypa ner i sängen. Sov så gott gullisar!



En bild från igår på mina favvosar


svar på tal..

alexandra om svar på tal..
Alltid något? Ja, lucia tåget var inte så bra men vi var med iallafall. Jag vet flera i min klass som var med från början, och bara för att vi inte var med alla gånger betyder det inte att man inte ska vara med alls? Och den som skrev att vi är omogna som tar det över internet, vem var det som började skriva på internet?

Sv: Haha fan skärp er nu, går ni på dagis eller? My blog, my words so shut the fuck up!


middag med mina tjejer

Nu har jag precis gjort mig i ordning.
Ska alldeles strax börja rulla hem till min fina vän Clara där vi ska laga tacos. Kommer bli hur mysigt och trevligt som helst. Sen ska vi möta upp Rebecca, Emeilie, Romina och en tjej som heter Linn för att ha det ännu trevligare. Ha en riktigt jäkla trevlig kväll folket!




Såhär ser jag ut ikväll, ciao!


eye of an angel

Godagens solstrålar!
Sitter och lyssnar på Jay Smith, alltså vinnarlåten. Jag älskar hans röst och tyckte helt klart att det var rätt person som vann. Har precis duschat och ska snart göra mig i ordning. Ikväll ska jag hem till Clara på middag och sen ska vi ut. Hoppas på en riktigt bra kväll!


hold on



Så jävla bra!


svar på tal..

alexandra om luciacup, vacker vän som lucia:
Losers? Ni får pengar för att några i min klass fixade ett tema i sista minuten, plus att så dåliga kan vi ju inte varit eftersom vi vann? ;)
Sv: Haha ja och enda anledningen till varför ni vann den här luciacupen var för att ni vann alla matcherna i bandyn. Erat luciatåg sög enligt alla så har svårt att tro att ni var speciellt bra. Dessutom så la vi ned luciatåget pågrund av att inte ni 8:or ville vara med så därför så ser jag er som ett pack losers!

Anonym om dag 7 - min bästa vän:
är inte malin en bra vän med?
Sv: Malin är en jätte bra vän och det vet hon om. Hon vet att jag älskar henne jätte mycket och hur högt jag värdesätter henne så jag behöver inte yttra mig om det i min blogg för er.



Love you!


mot handen centrum

Hej och hejdå my friends!
Ska bege mig mot haninge centrum och träffa Mimmi en stund. Hon skulle titta på ett par byxor och sen kanske vi tar en fika. Tänkte mest bara visa att jag lever och önska er en fin fredag!




Dagens (snygg utväxt btw) klädval.




- The hardest part of moving forward, is not looking back.


dag 7 - min bästa vän

Jag har valt att skriva om mina underbara tjejer!
Jag har aldrig mått så bra såsom jag gör i erat sällskap. Ni får mig att tro mig på själv och vara den jag vill vara och är. Ni är underbara på alla möjliga sätt och jag vet inte hur många gånger vi har skrattat tillsammans?! Så kul som vi har det tillsammans har nog ingen. Ni förgyller mina dagar i skolan, och gör det värt att pallra sig dit när man helt tappat lusten och bara vill försvinna.

Ni ser direkt om det är någonting och lyssnar allltid om man behöver prata. Jag vet att jag alltid kan prata med er och ni vet att ni alltid kan göra detsamma. En för alla, alla för en! Jag känner nog ingen som har så dålig humor som ni har, men det gör er till dom ni är. Som karlssons klister - stenhårt sitter vi ihop! Jag kan inte tänka mig en enda dag utan er, och när jag tänker på gymnasiet vill jag bara dö. Ni gör livet värt att leva. Jag älskar er mer än vad ni anar!



luciacup, vacker vän som lucia

Hallå kött och blåbär!
Hoppas allt är bra med er. Jag själv nyser som en jävla idiot, har nyst hela dagen! Börjar bli väldigt tröttsamt nu. Slutade vid 14.00 idag men stannade kvar och hade provskrivning i två HELA timmar!!! Skrev om hinduismen och buddhismen.

Så jag har inte vart hemma så jätte länge. Vi har luciacup i skolan ikväll och jag funderar på om jag ens ska gå? Våra losers till åttor har fixat i år så jag vet inte och jag orkar dra dit.
Men min fina vän Clara ska stå som lucia för sitt lag, och det vill man ju inte missa men jag har två inlämningsuppgifter som ska in imorgon..
HJÄLP!




Jeans skjorta, tisha, stentvättade jeans & höga stövlar


I wan't to stay in your arms forever



I don't wanna leave, let me stay here there I've belong.


dag 6 - min dag

Hej på er kära vänner!
Antar att det här blir ett likadant inlägg som de innan. Inget märkvärdigt precis. Jag orkar inte skriva ett jätte långt inlägg nu för jag känner mig varken pigg eller på humör. Gick i skolan till 14.00, mötte upp mamma i Vh, solade med henne på solakuten, åt nuggets till middag, har fikat med familjen och resten utav kvällen har som vanligt gått åt en massa plugg. Nu ska jag hoppa in i duschen!

See ya




bilder från fikat med familisen


reading Elle under my favourite citat

Nu blir det sängen för min del.
Tack och godnatt och sov så gott kära vänner. Imorgon är det en ny dag med nya möjligheter! Efter skolan imorgon åker jag och solar med mami, yihoo! Godnatt på er ♥




(Tack mamma för den fina väggbonaden)


study all day long, it's my new song

Hola guapas!
Sitter och skriver ett recept och en redovisning som ska lämnas in på fredag. Vill bli klar med skiten så fort som möjligt. Är klar med receptet och har bara den muntliga delen kvar. Idag skulle ju jag hålla i en idrottslektion och det var riktigt roligt för det blev väldigt lyckat. Höll i den tillsammans med två andra tjejer i våran klass och vi fick riktigt bra respons utav våran lärare. Kul! Jag har inte så mycket att tillägga just nu så jag rundar av här.

Hoppas eran dag har vart bra! Latero



Dagens klädval


datasalen

Godmorgon små solstrålar!
Hoppas allt är bra med er. Själv mår jag helt okej. Har precis skrivit klart en svenska novell. Under sista lektion ska jag hålla i en idrottslektion, så vi får se hur det går. Sen bär det kanske av mot solakuten och sen hem och plugga och röja upp i rummet. Slutar sent idag också, blä! Ha en fin dag.



veckans planer:

Tisdag - Hålla i en idrottslektion/Plugga
Onsdag - Skola/Sola med mamma
Fredag - Försöka fixa en träff med Rebecca
Lördag - Ut med brudarna Clara & Sofie
Söndag - Ta hand om mig själv



Fan kom hem nu ditt thai mongo!


svar på tal..

Jennifer, jempa om friday peeps:
Skitsnygg korsett! Vart är den ifrån hjärtat? Puss på dig snyggo <3
Sv: Korsetten kommer ifråm hm. Tack hjärtat!

Lillemor om friday peeps:
Wow snyggt! Vart kommer byxorna ifrån? :)
Sv: Tjena Lillan! De är ifrån Gina tricot.


dag 5 - vad är kärlek

Kärlek kan va så himla olika för alla.
Men för mig byggs kärlek på en bra relation.
Kärlek är när man mår bra i en persons sällskap, man känner sig trygg och uppskattad. Man blir visad hänsyn och respekt och man kan vara den man är. Kärlek mellan två personer är nog den finaste och varsamaste kärleken som finns, enligt mig. Det är den som gör så att det pirrar lite extra i magen när man ser personen och som får en att må bra.

Det finns så många olika sorters kärlek.
Det kan va till en vän, sina föräldrar, ett husdjur eller bara något man älskar att göra. Kärlek är något man ska vara riktigt försiktig och uppmärksammad med. Kärlek kan lätt göra så att man tappar kontrollen, och ibland till något väldigt dåligt. Därför ska man vara försiktig med vad man gör och utsätter sig för. Jag har upplevt riktigt kärlek mellan två personer och det är underbart, men den kan vara hjärtkrossande också. Men man ska inte vara rädd för att chansa, att vara kär är nog den härligaste känslan i världen.

Att veta att det finns en person som älskar en och som valt just dig är nog en obeskrivlig känsla. När man får den känslan så existerar ingenting annat än ni två, man är helt plötsligt två mot världen. Förut när jag hade ett förhållande så var det just han som betydde mest, han kom först oavsett. Nu förstår jag att kärleken man har till sin familj och sina vänner är mer värdefull, för dessa personer är några som du kommer att ha runt omkring dig under hela ditt liv, och dessa är de som bryr sig om dig mer än någon annan kille.

Den kärlek som man mest ska vara rädd om och ta väl hand om är den som finns för din familj & vänner.
Den kärleken är villkorslös i mina ögon.


dagens klädval




Simpelt, naturel tjej utan spackel!


drömmarnas stad

Hej på er fina människor!
Har precis tryckt i mig en hamburgare och pompe från Grillen med pappsen, alltid gott när han får stå för maten! Ska snart börja plugga lite, börjar bli en vana nu. Är så jäkla less på skolan nu så att jag tror att jag snart allvarligt talat skjuter mig själv. Iallafall så slutade jag 15.15 idag och gjorde en stor kopp te direkt när jag kom hem. Skönk ner i soffan och somnade till ett tag..

Nej nu måste jag börja skriva på mitt no arbete som ska vara klart den här veckan samt en massa andra skit saker. Sjukligt mycket de här sista veckorna, har dessutom två provskrivningar på fredag också! Längtar redan till helgen. Då ska jag umgås med mina två favvosar!

Latero guys


good night sleep darling's

Nyduschad och klar med plugget för ikväll!
SÅHÄR skönt är det. Ska bli grymt att få krypa ner i en nybäddad säng också. Har sovmorgon imorgon (jag är nog den enda som inte har studiedag imorgon) och slutar 15.15. Då bär det hemåt för att baka bullar med lillsyrran, är barnvakt hela eftermiddagen.

Natti natti på er nu!


dag 4 - platser jag har besökt

Jag har nästan vart över allt på jorden. Men dessa platser är de som jag kommer ihåg mest och kan berätta något minne ifrån.  

Rhodos. När jag var ca 12 år besökte jag och mina föräldrar Grekland. Vi var där i ungefär 1 vecka och jag kommer ihåg att det var helt underbart. Vi åkte ut med en båt och snorklade ifrån den. Vi åkte också ut med en turist båt som jag fick köra. Jag kommer ihåg att jag var jätte nervös och höll nästan på att göra i brallan ett tag. Men det var en sådan resa som jag aldrig någonsin kommer att glömma.





Kreta. Dit åkte hela familjen när jag var runt 10-11 år. Vi spenderade 2 veckor där nere har jag för mig. Jag kommer ihåg när vi bilade upp i bergen för att komma till ett helt otroligt bad ställe. Det var vatten flera mil bort och långgrunt. De hade byggt resurangerna i vattnet, så man satt och åt med vattnet under sina fötter. Vi var också på ett jätte stort vatten-land som vi åkte ett litet tåg till. Det var en riktig mysig resa.




Nerja. Jag åkte dit med min vän Malin och mina föräldrar. Det var den första resan jag gjorde tillsammans med en vän. Vi var där i 1 vecka och hade det helt underbart. Vi var nog runt 13-14 år då. Där bodde vi i en jätte fet lägenhet högt uppe i bergen. Vi hade får som gick utanför terassen. Vi var ute vartenda kväll och gick runt på stan och hängde på beachen varje dag. Vi var också på ett jätte stort vatten-land. Kärt minne!






Finland. Det är också en sådan resa som jag väldigt mycket kommer ihåg. Dit kryssade jag med Malin och mina föräldrar. Vi var där förra sommaren och kryssade i två dagar. Kommer ihåg när vi satt i baren och lyssnade på trubaduren Fredrik Svanlund (som var med i idol) och blev helt kära. Stalkade honom under nästan hela resan, haha vilka tjejer! Vi gick av i Helsingfors och shoppade också, himla mysig stad.






Thailand. Jag besökte Thailand 2009 och var där med mina fina föräldrar. Det är nog den bästa resan som jag någonsin har gjort i hela mitt liv. Vi red på elefanter, shoppade, badade i kristallklart vatten, åt god mat, snorklade på djupt vatten och såg clown fiskar, jag gjorde min första tattoo, träffade underbart folk och stekte hela dagarna på de fantastiska stränderna. Dit ska jag åka igen, och det är snart! Thailand är nog den platsen jag skulle kunna rekomendera alla att besöka minst en gång i sitt liv.






Fuengirola. Dit åkte jag med min familj och min bästa vän Nathalie. Vi bodde i min pappas chefs lägenhet som han hyrde ut till oss i två veckor. Vi hade en stor pool utanför balkongen och man såg hela staden plus stranden utanför. Vi hade det underbart där. Vi åt på mysiga resturanger och moffade världens godaste bana splits. Vi shoppade en del, badade och solade vartenda dag och fick mycket färg. Vi åkte också fallskärm efter en båt 100 meter upp i luften. Det var helt galet, jag var så jävla rädd! Men detta är nog en utav de bästa resorna jag någonsin gjort. Dels för att min bästa vän var med.






2:a advent

Go'kväll kära vänner!
Måste bara säga att jag hade en jäkligt rolig kväll igår med mina två favvo tjejer. Dock blev det lite mycket vilket känns av idag men det var det värt iallafall. Innan jag åkte till Clara igår så åt jag kebab på håga pizzerian med Nino, Markel och Linus. Efteråt skjutsade morfar mig till Clara där vi skulle göra oss i ordning för kvällens bravader. Tog sedan bussen till brandbergen där vi skulle gratta Claras vän.

Det var helt dött när vi kom dit och jag och Sofie ville bara åka därifrån men sen kom vi igång och det blev bättre. Jag var tillräckligt .... när vi skulle åka därifrån men vi åkte vidare till tungelsta där Ramus och gänget befann sig. Stannade inte så jätte länge. Idag har jag vart på håga pizzerian igen med Nino och Markel. Tog en sallad den här gången. Nu ska jag snart börja plugga, slut på helgen..



Fan vad jag älskar er två!


svar på tal..

Anonym om i'll be your pillow:
vart har du köpt halsduken med "bollarna"? den är assaaaa söt
Sv: Den kommer ifrån Lindex. Tycker om den stenhårt!


friday peeps

Äntligen äntligen äntligen är det fredag!
Och fredag innebär såklart helg. Har längtat som en jäkla galning till den här helgen. Dels för att få vara ledig och för att jag ska ut med gänget imorgon! Slå klackarna i taket. Ikväll blir det dock lugnt. Ska eventuellt träffa Nino lite senare. See you!



i'll be your pillow

Skrivit klart min krönika, blev super nöjd!
Ska tvätta av mig allt smink nu och sedan krypa ner i sängen med en kopp varmt te och titta lite på tv. Kanske unnar mig en lussebulle också. Imorgon är det äntligen fredag också! Får se vad som händer då, inga speciella planer än så länge. Natti på er gullisar!



Riktigt gammal bild, kärt minne.


new




Såhär blev det efter med pennan, ser helt okej ut!


dagens

Good evening funny peeps!
Har precis ätit middag med familjen. Sitter just nu och lyssnar på lite bra musik. Slutade vid 14.00 tiden idag och tog bussen direkt till Vh där jag träffade min mamma. Vi gick och solade och köpte en present till min lärare som slutar imorgon (hon ska föda barn) och jag kommer faktiskt sakna henne, hon är nog den bästa lärare jag någonsin har haft.

Efter det gick vi runt där och tittade lite medan vi väntade på tåget. Hittade lite smått och gott bl.a. lösögonfransar och en penna som gör fransk manikyr. Har redan testat den och den funkar riktigt bra faktiskt, ska vi er lite senare i ett annat inlägg. Den tid som är kvar utav kvällen ska jag skriva klart lite uppgifter på, wish me good luck guys!



skönheten själv

Haha ville bara visa er hur jag såg ut för en stund sedan.
Riktigt jäkla snygg om jag får säga det själv. Jag ser ut som en utomjording!

Men resultatet blev iallafall jätte bra!


dag 3 - mina föräldrar

Min mamma heter Cathrine och är 40 år gammal.
Hon och pappa fick mig när de var 24 år gamla. Hon jobbar som undersköterska på ett äldreboende i Västerhaninge, men egentligen vill hon ha ett eget litet café. Min mamma är världens snällaste (så tycker väl alla om sina mammor men min är verkligen det) och hon har alltid ställt upp för mig. Hon ser direkt om det har hänt någonting & hon vet alltid vad hon ska säga. Jag som person är väldigt "stängd" när det gäller att prata om mina problem men med min mamma kan jag berätta allt - för hon förstår mig. Min mamma är grym på att laga mat och jätte duktig på inredning. Min mamma är rätt så lättsam, hon förstår alltid, hon vill alltid hjälpa och hon lyssnar alltid. Hon är helt enkelt en riktigt mamma. Väldigt kärleksfull med ett stort hjärta.
Det lyser om henne!

Min pappa heter Pierre och är 40 år gammal han med.
Han jobbar på SJ kontoret inne på centralen. På fritiden älskar han att jaga älg och fotboll är nog nått både han och jag brinner för, så det är ett gemensamt intresse vi båda har. Han är både världens bästa och snällaste. Han är extremt duktigt på matematik - dock är matematik min svagaste sida så där finns det inget gemensamt. Han är otroligt givmild och hjälpsam. Både jag och pappa har ett jävla temperament och blir båda vansinniga om vi inte får som vi vill och erkänner aldrig om vi har fel - även fast vi vet om det själva. Min pappa är sprudlande och skämtar alltid. Han älskar när jag tycker att han är pinsam, gillar att retas. Jag vet att jag alltid kan prata med honom om det är något & att han alltid kommer att försöka hjälpa mig vad det än handlar om. Han finns alltid där helt enkelt. Som person är jag och pappa väldigt lika, han är som en bästavän faktiskt.

Jag älskar er över allt annat i världen



home with my Mom

Godkväll kära vänner!
Hoppas allting är bra med er. Själv mår jag helt okej. Har vart hemma idag från skolan. Var på återbesök hos läkaren idag och sen efter det solade jag och mami en stund. Köpte med oss goda skagen sallader från Paus. Nu har hon precis slingat min utväxt och ska snart färga mina ögonbryn. Vi har vart med varandra hela dagen, känns skönt att få spendera lite ensam tid med henne.

Har också suttit och pluggat en hel del under dagen. Skrivit två musik uppgifter, ena är klar och dels pluggat lite spanska. Men jag är helt hundra på att jag kommer få IG på provet för jag kan inte ett skit och min lärare är sämst på att undervisa. Tyvärr. Uppdaterar er snart och då ska jag berätta om mina föräldrar.

Latero guys!




Ville ba visa min sallad!


RSS 2.0