ute på sjön

Hej på er solstrålar!
Jag skriver ett snabbt inlägg nu för jag kommer inte att kunna ha mer tillgång till datorn här ute på sjön. Jag skriver mer när jag kommer hem och då blir det en massa bilder för jag hat glömt usb kabeln hemma. Sen åker Rebecca hem idag också så jag är ensam nu.. tack du!
Men ni får ha det så bra nu. Puss och kram!

svar på tal..



madde om visste ni att..:
när piercade du tungan ? :)
Sv: Som vissa av er redan har listat ut så är det fake. Jag skulle bara se om ni gick på det! Och min Pappas moster blev helt förtvivlad när hon såg bilden på piercingen, haha. Nej men nu vet ni att den inte var riktig.

Anonym om new stuff's:
Kan du visa hur du sminkar dig? :) Gärna förklara med både text och bild, speciellt hur du får dina ögon så himla magiska :)Glömde att fråga, ifall man har mörka ögon (svartbruna) hur får man då dom att se ljusare ut, helst så att de ser blåa eller gröna ut :)
Du anar inte hur tacksam jag är för svar :)

Sv: Ja det kan jag väl göra men det blir inte förens jag har kommit hem från sjön. Ja jag kan försöka att förklara med text och bilder men det lättaste att få dina ögon ljusare är väl att du köper blåa eller gröna linser. Det är ganska billigt om du köper det på nätet. Men jag ska försöka förklara så gott det går. Ha det så bra nu! =)


bad update

Hej på er!
Ber om ursäkt för en dålig uppdatering men jag har haft fullt upp här hemma. Igår kom Rebecca hit vid 16.00 och då gick vi till Malin för att lämna lite grejer. Sen begav vi oss mot Vh för att köpa lite gott till filmen och sen träffade vi Alex som vi inte har sett på jätte länge, trevligt värre! När vi kom hem tittade vi på "Änglar och demoner", den är super bra! Tror att den var runt 2 timmar lång. Sen satt vi och pratade om allt som har hänt osv. Vi somnade runt 05.00 tiden, det blev jätte sent.
Idag vaknade vi vid 12.00. Gick upp och åt frukost och sedan spenderade vi hela morgonen på altanen i värmen. Sen har vi vart på Ica Maxi och handlat. Just ja, Det var en gubbe där som kanske var runt 50 som stirrade på oss hela tiden och sen gick han närmare oss och sedan försökte han ta tag i min klänning. Han gjorde en massa vidriga grimarser och drog sig i tröjan hela tiden och trodde helt allvarligt talat att vi skulle tycka han var jätte "sexig". Fyfan asså!
Han hade iallafall inte alla hästar hemma..
Nog om det nu. Jag har gjort om lite i mitt rum idag också & Rebecca hjälpte mig, det blev ganska mysigt (se bilder nedan).
Imorgon åker vi ut med båten. Vi ska vara borta tills på Lördag och vi ska till ett ställe som heter Trosa förmodligen. Men jag kommer att ha tillgång till datorn så jag kommer att blogga som vanligt fast med mer bilder. Nu måste jag packa till båtresan, yehoo!
Ha en underbar kväll allihopa! Puss och kram.

Före: (klickbara)

Efter:


new stuff's


Bikini från H&M 129:- kr

Kofta 199 kr & linne från Gina Tricot 99 kr.

Kajal, Mascara & eyeliner från H&M.
Solpuder och nagellack från Cubus.

ny bikini, wiie

Hallå alla fina läsare!
Jag ska snart bege mig mot tåget. Idag åkte vi till handen och kollade runt lite i affärer. Jag hittade en super söt bikini på H&M och jag hade en jäkla tur för det var den sista i min storlek, wiie! Hittade även en kofta och lite annat. Men nu har jag lite bråttom. Uppdaterar mer när jag kommer hem imorgon. Nu får ni ha en underbar dag! Puss och kram.


Dagens outfit (nya koftan)

visste ni att..



- Jag har piercat tungan..
- Jag är mörkrädd.
- Jag är lättskrämd.
- Bananer och jordgubbar är mina favorit frukter.
- Jag är svag för rosor.
- Jag avskyr självupptagna, egoistiska och dryga människor.
- Jag tror (VET) att jag oftast har rätt.
- Förr trodde jag att man kunde bestämma hur gammal man ville bli innan man dog.

nya armband

Nu har jag skaffat mig två nya läckra armband!
 Börjar bli lite fäst vid armband nu känner jag.

Köpte en sista vända på dollar's i Sveg. Älskar spännet!



Detta fick jag ur Vecko Revyn. Läckert va?


känn dig som hemma..

Nu är jag äntligen hemma! Gud vilken jobbig resa. Började med illamående och sedan akut kissnödig! Och alltid ska det hända just mig, är det inte lustigt? Jag måste ha retat Gud på nått förbannat sätt..
Kom hem för ca 2 timmar sedan -Tog in mina grejer -La mig på sängen-Sov som en stock. Ja det tar på krafterna att åka bil såhär långt. Det är 50 mil till Härjedalen så det blir ju några timmars bilresa. Men imorgon ska jag och Mamma åka till Handen och köpa nytt fräsch smink till mig och passa på att kolla runt lite. Jag ska se om jag hittar en fin bikini tills vi åker till Thailand nu i november. Det är ju väldigt långt kvar men det är nog svårare att hitta bikinis då än nu (om jag inte hittar en nu kan man ju alltid köpa än i Thailand). Senare på kvällen ska jag hem till Nino och sova där. Det ska bli hur mysigt som helst att få träffa honom. Har saknat honom massor!
Det är hans sista "sommarlovshelg" för sen ska han sommarjobba i tre veckor. Men det blir nog bra! Nu ska jag plocka ur min väska och sedan tvätta som mamma har tjatat om sen vi kom hem.. Ha det gött nu allihopa! Puss och kram.


Hela sängen är full med grejer.. Bara för mig att röja upp då!

hemgång

Goodmorning sunshines!
Nu är det såhär att vi åker hem idag. Både skönt och tråkigt. Tråkigt att lämna gammel mormor här uppe. Men jag kommer troligen att uppdatera mer när jag kommer hem. Nu måste jag packa klart min väska. Ha en underbar dag! Puss och kram!


Åker hem i mysdräkten idag.

bra bloggar att läsa?

Kan ni komma med lite olika bra bloggar som jag kan läsa? Länka din eller någon du tycker är bra som ni tycker att jag borde börja läsa! Pussar och kramar på er.

te/champagneflickan

Nu ska jag dricka te och läsa nått kapitel ur min bok "Champagneflickan". Sen blir det film mys med familjen, I guess. Ha en underbar kväll nu allihopa. Puss och kram!



dessa prudokter använder jag..

..Till mitt hår. Ett uber bra shampoo & balsam samt en massa andra vårdande produkter.

Shampoo:
Färgat hår behöver extra vård och detta skyddande shampoo är lösningen. Head & shoulders Colour Care shampoo hjälper håret att se underbart levande ut, samtidigt som det rengör och hjälper till att fukta din hårbotten.
Balsam: Det hjälper både till att framhäva livfullheten i din hårfärg och hjälper till att försegla skyddet mot mjäll i ditt Colour Care Shampoo.

Hårtyp:
Djupverkande vård för skadat hår. 189 kr.
Tips: I extremt ömtåligt hår kan denna rika behandling
användas regelbundet. Efter att önskad resultat
uppnåtts, använd produkten en till två gånger i
veckan. 200ml burk.
Användning: schamponera med BC Repiar Rescue
Shampoo. Applicera i fuktigt hår och massera in i
längder och toppar. Låt verka 5-10 minuter.
Skölj ur.


(Denna produkt använder jag bara nu på sommaren)
Hårtyp: För solstressat, torrt hår. 139 kr.
Behandling:
BC Sun Gurdian med solarCare-teknologi.
Schampo med aminosyror och Aloe Vera-
extrakt fräschar upp och återfuktar hår
och hud. Allantoin lugnar en solsterssad
hårbotten. 250ml flaska.
Användning:
Massera in i vått hår, skölj noggrant ur.
Resultat:
Friskt, glänsande och återställt fräscht hår.


Osis flatliner från Schwarzkopf
. 146 kr.
- Ger superslät stylingeffekt.
- Värmetåliga ingredienser (200c), Speciellt bra till plattång då den ger ett superslätt resultat.
- Fantastisk hållbarhet.


Lánza Powder Up Texturizer. 139 kr.
Skakas försiktigt. Pudra en liten mängd direkt i håret och styla. Eller, fördela i händerna och dra igenom torrt eller fuktigt hår och styla. Jag använder det här pudret iställer för hårspray eftersom att hårspray nöter på håret nått så otroligt mycket. Medans det här pudret är vårdande för håret och ger en otrolig volym. Volymen håller hela dagen.

bilder från idag








bad weather

Godmorgon kära läsare!
Jag har precis duschat och gjort mig i ordning efter att ha sprungit en bit nu på morgonkvisten. Herregud vad jag har tappat kondition! Det var riktigt jobbigt och det känns i hela kroppen. Men det var roligt och jag ska försöka satsa lite mer på springningen så att jag får tillbaka min kondition. Nog om det nu.
Idag ska vi göra kålbulle (ni får se bild sen på den) och åka till en å och grilla. Jag kommer att ta med mig kameran så det kommer nog att publiceras lite bilder i bloggen sen när jag är tillbaka, great!
Puss och kram.



Dagens mys outfit! (det är dåligt väder ute också, buhu)

film mys

Ja rubriken säger det mesta. Nu är jag klar med allt som stod på listan. Så nu ska jag krypa ner i sängen och dricka te och äta mörkchoklad, riktigt mysigt. Jag har upptäckt att jag har (ursäkta mig nu men) ETT JÄVLA SVALBO i hörnet av taket där jag sover! De kvittrar så att jag blir vansinnig. Måste knacka i taket några gånger innan jag får tyst på dom, haha. Men jag tänker inte säga nått till pappa för då tar han bort dom och det vill jag inte för de bor ju där! Jaja jag får försöka att ignorera dom på bästa sätt (blir dock ingen lätt match med tanke på hur mycket de kvittrar).  


Här sover jag, mysigt va =)

detta ska göras..

 Duscha
 Raka benen/ samt hårinpackning
 Plocka undan alla mina saker på undervåningen
 Göra te och bädda sängen

peace


- Mitt nya peace armband som jag fick med i en tidning. Snyggt eller hur?
LOVE IT!


älskar hans röst!


Han sjunger i mina favorit filmer också! Kan ni gissa vilken han sjunger dom här i?

vofflor i stora lass

Godagens mina vänner!
Jag har precis kommit upp från gammel mormor. Hämtade mjöl och socker till mamma för nu ska det bakas här! Det har vart jätte fint väder hela dagen och solen lyser ännu. Vi åkte till ett ställe som jag inte vet vad det heter men det var riktigt mysigt där. Åt vofflor och tittade på vattnet som strömade. Pappa ska snart börja grilla så jag ska väl passa på att duka. Ha det bäst! Här kommer lite bilder från idag.


Här är stället vi var på, super mysigt var det!

Min fina pappa och gammel mormor Maj-britt.

Mina goda vofflor.

Jag och min underbara lillasyster!


sunny weather

Godmorgon alla fina läsare! Har ni sovit gott? Det har banne mig jag gjort! Har ätit frukost och gjort mig i ordning. Pappa har åkt iväg med gammel mormor och båten så jag och mamma sitter och lyssnar på musik medans vi väntar på honom. Idag ska vi till ett värdhus och äta räkmackor och bara umgås, mysigt! Sedan vet jag inte alls vad vi ska göra. Kanske åka till Sveg och titta runt lite. Men ni får ha en underbar dag. Jag återkommer som vanligt ikväll. Puss och kram på er!



Dagens outfit!

new stuff's


Två utav mina piercingar som jag köpte och en ring.

Ett kamera fodral, ögonfransböjare och toffsar.

Ett gulligt nitskärp.

Och mina coola strumpor för 10 spänn! =D

regn regn regn

Jag har det iallafall jätte bra här upp i Norrland. Det var någon som undrade vart jag befinner mig i Norrland och jag är i Lillhärdal.
Imorse gick vi upp ganska tidigt. Tog bilen till Ytterhogdal som ligger 7 mil härifrån för att sätta en blomma på min farfars grav och sedan åkte vi till Dollar's. Hittade några navel piercingar, mysstrumor, plattång och lite småsaker. Plattången var sjukt billig och kostade bara 100 spänn! Och jag har redan testat den och den är super bra. Sen åkte vi hem till min gammel mormor och åt middag hos henne och så blev det ju såklart efterätt efter, annanas paj med vaniljsås. Vi kom upp till stugan för ett tag sedan och jag ska snart krypa ner i sängen och titta på en film & messa min baby lite. Men jag skriver som vanligt imorgon. Sov så gott nu alla. Puss och kram!


Ja det har regnat hela dagen.. (Ser ut som en gris på bilden btw..)

Vi åt en jätte smarrig lunch i Ytterhogdal!

svar på tal..



Anonym om frågor & svar:
tillåter dina föräldrar att du är tillsammans med en som är 3 äldre än dig ?
kram

Sv: Ja det gör dom. De tycker jätte mycket om Nino.

Anonym om frågor & svar:
vad är autism ?
Sv: När man är autistisk så förstår man inte det sociala samspelet mellan människor. Man är sen i utvecklingen och man behöver hjälp i vardagen med t.ex påklädning, dusch och toalett. En del behöver bilder och scheman för att förstå vad de ska göra under dagen. Men Hannah är väldigt duktig för sin sjukdom. Hon är inte så att hon inte förstår ett dugg av det jag säger utan hon är mer som en 7:åring än som en 12:årig tjej.
Fråga gärna mer om det är nått mer du undrar omkring hennes sjukdom.

Alexandra om 03.00:
Hej :)
Skulle du kunna hjälpa mig med min design? Skulle vara jättesnällt. Älskar din blogg!

Sv: Hallå tjejen!
Ja det kan jag nog göra. Här är min e-post adress [email protected] . Jag kommer förmodligen hem på söndag så vi kan höras vid på måndag så kan vi diskutera hur du vill ha din blogg. Tack vad gulligt! (Om det inte passar så är det bara att kommentera i det här inlägget)


framme i norrland

Hallå alla goingar! Nu är jag framme i Norrland. Vi har vart nere hos gammel mormor och fikat. Hon hade raddat upp en massa kakor och bullar. Bilresan gick bra men jag mådde illa som sjuttsingen på slutet. Vi ska snart bädda sängarna och packa upp och sen blir det mys framför en film. Här uppe är det mulet och det har regnat hela dagen vilket det kommer att göra imorgon också så då tänkte vi åka till Dollar's och titta lite. Sen ska det tydligen vara fint väder resten av veckan. Men nu ska jag fixa sängen och ta upp min väska på övervåningen, Uha för trappan!
Ha det bäst nu allihopa! Puss och kram.


Fika, H&M katalogen och bloggdatorn, bättre än så kan det inte bli just nu!

03.00

Nu har jag packat klart allting inför Norrland resan. Jag är jätte trött så jag ska gå och och lägga mig. Jag uppdaterar troligen när jag kommer fram men det är inte säkert pappa har fått igång datorn men det märker vi. Sov så gott nu solstrålar! Natti natti..


All min packning! Måste nog ta bort lite kläder, det är mer än vad det ser ut.

Me right now without no make up.. so tired!

frågor & svar

Katja:

Vad fick dig till att börja blogga?
Vart får du din inspiration till bloggen?
Jätte bra blogg :)

Sv: Många utav mina vänner började blogga och jag såg det som en kul grej och ville testa själv. Och jag fastnade för det!
Jag kör mitt eget race och skriver det jag känner för helt enkelt. Tack så jätte mycket =)


Elin:

1. Har du någon förebild, isåfall vem/vilka?
2. Vad heter din mamma och pappa?
3. Hur lång är du och hur mycket väger du?

Sv: Ja jag har en förebild. Malin Hansson heter hon. Hon tar ingen skit från någon och säger alltid vad hon tycker och tänker. Hon är en otroligt stark tjej och en otrolig vän. Jag skulle villja kunna vara lika stark som henne en dag.
Min mamma heter Cathrine och min pappa heter Pierre fast de kallas för cattis och pjärsan.
Jag är ca 1.67 nånting och väger 46 kg.


Anonym:

hur många unika läsare har dom om dagen?
Sv: Jag har ca 300-400 unika besökare om dagen. Fast det varierar ju såklart p.g.a. hur mycket jag uppdaterar.


Felicia:

Hur länge har du och din pojkvän vart tillsammans? =P
PS. Älskar din blogg! <3

Sv: Vi har vart tillsammans i 10 månader och 19 dagar =)
Åh tack så mycket, vad gulligt!


Therese:

Vilken/vilka är din absolut bästa kompis, den som du kan berätta allt för?
Har du några syskon?
Jätte bra blogg nu! :D<3

Sv: Oj.. Jag har faktiskt tre stycken bästavänner. Malin, Nathalie och Rebecca. Alla är olika på olika sätt men jag kan prata om allt med alla tre. Och det är super skönt!
Ja jag har en lillasyster på 12 bast som heter Hannah. Tack vad gulligt!


Anonym:

hur mycket får du i månadspeng? :P
Sv: Jag får mitt barnbidrag varje månad.


Felicia & Emma:

är du oskuld?
Sv. Det är tyvärr min ensak flickor! =)


Micaela:

Vad gör du på helgerna?
Hur gammal är Nino?
Vem av dina vänner har du känt längst?
Puss puss<3

Sv. På helgerna så umgås jag oftast med mina vänner,familj eller min pojkvän.
Nino är 17 år.
Jag har känt Rebecca sen vaggan.


fia:

varför bloggar du? BTW asbra blogg! :)<3
Sv. Jag bloggar för att jag älskar det! Det är skönt att få skriva av sig och dela med sig av sig själv.
Åh vad glad jag blir, tack så jätte mycket fia!


Anonym:

hur tar du hand om ditt hår?:) Försök att förklara steg för steg och produkter.
Hur ofta klipper du det?
Plattar du det, eller hur kan det vara så rakt?:)
Hur mycket shoppar du för per månad?
Vad får du i månads peng?
Anser du själv att du har mycket kläder?
Har du uppklippt hår, eller samma längd på hela håret?
Vem är du mest lik på utsidan och mest lik på insidan av din familj?
Har du någonsin bråkat med Nino? btw så är ni så otroligt söta tillsammans!
Varför måste du ha så himlans bra blogg så att jag nästan är beroende av den:)
Sv. Jag kan berätta det i ett senare inlägg och lägga ut bilder på de produkter som jag använder och förklara hur jag gör osv.
Jag klipper mig så fort jag tycker att jag behöver det. Men då klipper jag oftast bara topparna.
Ja fast jag plattar oftast bara luggen. Har perioder då jag låter håret lufttorka och vissa då jag brukar rakföna det, men oftast rakfönar jag det och då använder jag en hårprodukt som gör så att håret blir platt fortare.
Det beror på. Känner jag att jag behöver nya kläder brukar jag oftast handla upp hela barnbidraget på en gång men om jag inte behöver det så går det åt annat & räcker oftast hela månaden.
Jag får mitt barnbidrag på 1100 kr.
Ja jag har alldeles för mycket kläder just nu. Men jag är så "kär" i mina kläder att jag har svårt för att slänga eller ge bort.
Jag har lite uppklippt för att få volym på håret.
Jag är nog mest lik mamma på utsidan. T.ex som att mamma och jag har blåa ögon medans pappa och min lillasyster har mörkbruna ögon. På insidan är jag nog mest lik pappa. Envis, stolt och världens gladaste människa!
Ja jag har bråkat med Nino många gånger men aldrig så långt så att det har tagit dagar innnan vi är sams igen. Våra bråk/tjaffs brukar knappt hålla i sig i en timme vilket är riktigt skönt! Gud vad gulligt, tack så mycket vännen.
Haha jag har ingen aning men det är kul att du gillar min blogg och det jag skrivet. =)


Emma:

vilka stunder i livet värderar du högst? :)
Sv. De stunder jag värderar högst i livet är när jag får vara med mina nära och kära.


Frida W:

Är dina föräldrar mycket stränga eller bryr de sig inte alls om det du gör?
Skitbra blogg sötnos!

Sv. Mina föräldrar har regler och jag har ett ansvar. Så länge jag lyssnar på det de säger och visar att jag är tillräckligt mogen för att ta ansvar för saker så låter de mig göra det mesta.


Anonym:
Favoritaffär ? Favoritmat ? Favoritgodis ? (:
Sv. Gina Tricot & Indiska. Tacos & grillat. Choklad & laktrits.

cecilia:

Hur trivs du med dig själv stumpan?
Tusen kramar!

Sv: Jag trivs som bäst med mig själv när jag känner mig trygg med folket runt omkring mig som t.ex min familj & mina vänner. När man kan vara sig själv och känna att man inte behöver vara rädd för nått, då känner jag att jag trivs i mig själv.


Anonym:

röker du? hur ofta dricker du?
tillåter dina föräldrar det?
vilken är det absolut bästa dagen du minns?
hur mycket pengar läggar du ner på kläder per månad? hur mycket får du i månadspeng? betalar du själv kläderna för dina pengar av din månadspeng eller betalar dina föräldrar det?
beskriv din söta syster :)
hur ofta färgar du håret? är det slitet tycker du?
klipper du ditt hår själv?

Nej det gör jag inte! Jag dricker inte. Smakar kanske lite när jag är hemma av mamma eller pappa.
Nej mina föräldrar tillåter inte att jag dricker än. Jag är trots allt bara 14 och förstår helt klart varför jag inte får.
Jag minns många dagar.. Men den dagen jag minns mest är nog den dagen som jag blev tillsammans med Nino.
Somsagt känner jag att jag behöver kläder så lägger jag oftast ner hela mitt barnbidrag på kläder. Jag får 1100 kr. Ja jag betalar mina kläder själv men ibland kan det hända att mamma och pappa lägger ut eller köper åt mig.
Min syster heter Hannah och är 12 år. Hon har en sjukdom som heter autism men hon är världens underbaraste tjej. Hon älskar att få vara med mig när jag gör mig i ordning som t.ex sminkar mig, det tycker hon är roligt. Hon är otroligt smart för sin sjukdom och är en underbar lillasyster. Skulle aldrig önska mig någon annan än henne! Hon är unik på sitt sätt.
Jag brukar färga håret 2 gånger om året eftersom att jag har en jätte ljus utväxt så om jag inte färgar så ser det ut som jag är skallig på vissa ställen. Ja jag tycker att det är slitet fast det är mycket bättre nu är förut. Förut kunde jag dra igenom mitt hår och ha en stor pälsboll mellan fingrarna, Uha!
Ja det gör jag. Jag blir aldrig nöjd när frissörer klipper så det är lika bra att göra det själv så kan jag gnälla på mig själv sen istället. *blink*

Så det var alla frågorna. Jag hoppas att ni är nöjda mer era svar och om det är nånting så är det bara att hojta till. Puss och kram!

resan ute på ornö

Hejsan svejsan allihop! Jag är hemma igen och jag mår toppen. Kom hem vid 17.00 tiden. Hoppade direkt in i duschen och sedan bagav jag mig mot Vh för att träffa Nino. Har saknat min gulleplutt massor!
Det har vart hur mysigt som helst att vara ute på Ornö. Vi kom tog färjan dit vid 15.30 tror jag. Sen när vi kom fram till husvagnen som vi skulle bo i plockade vi in våra väskor och andades ut lite. Sen kom två killar som hette Simon och Gustav. Så vi pratade lite med dom & sen skulle de bada men det gjorde inte vi för det var svinkallt i vattnet. Senare mot kvällen träffade vi två till killar som hette Lucas och Conrad. Alla vi gick till en sjö och satte oss där och Simon spelade gitarr och sjöng, jätte trevligt var det. Tror att vi kom hem vid 02.00 där ifrån.
Dag två vaknade vi vid 11.00. Gick upp och åt frukost och klädde på oss och sen bar det iväg mot ett par som Nathalies pappa skulle jobba hos lite grann. De bjöd oss på fika och vi satt där och bara hade det allmänt trevligt. Sen åkte vi till Mollie och lämnade pengar och pratade lite med henne. Vid 17.00 var vi tillbaka vid husvagnen. Nathalies pappa ställde sig och grillade och vi lyssnade på musik & snackade om allt och inget vilket innbär skitsnack enligt oss, Nice nice. Senare mot kvällen träffade vi Lucas, Conrad, Simon och Gustav. Vi gick hem till Lucas & Conrad och tittade på film och där träffade vi även deras äldre bror Rasmus. Stannade där tills deras föräldrar kom hem och då gick vi Simon och Gustav hem och vi andra gick ut för det var jätte skönt ute även fast det duggade lite. Gick och la oss vid 02.00 tiden igen den kvällen. Och jag har knappt kunnat sova på hela natten för jag har minst 20 myggbett på fötterna! Det kliar så att jag blir vansinnig!
Men jag har iallafall haft det helt suveränt på Ornö. Alla var så snälla mot mig så det var inga problem. Nu ska jag snart packa väskan för imorgon åker jag till Norrland men jag har med mig datorn så jag kommer att blogga där uppe istället. Nu tänkte jag läsa igenom era frågor i frågestunden och sedan svara på dom.
Ha det underbart. Puss och kram!


En del av utsikten från där vi bodde.

Jag låg och solade på bryggan. =)

Jag sitter i solskenet! *blink*

Lilla Tony (Nathalies storebror)

Tony och Nathalie, världens bästa dåra!

Me!

Simon och Lucas vid sjön.

Conrad den pratglade!

Jag och Nathalies pappa och nån gubbe. =)

Det finns mycket mer bilder men jag orkar inte ladda upp fler. Resten hamnar på facebook senare.

bye bye

Hej på er allesammans! Nu är jag hemma igen och är redan redo för en ny resa, haha! Har packat väskan igen för nu bär det av mot Nathalie. Imorgon ska vi och hennes pappa åka till Ornö. Vi ska ta färjan som går vid 14.30 sa Nathalie. Det ska bli jätte roligt att äntligen få åka dit. Kommer att komma hem på söndag så jag kommer inte att kunna blogga i helgen.
Men angående frågestunden så kommer den att stå öppen tills på söndag så passa på att ställa fler frågor. Ha en underbar helg nu solstrålar. Massa solkyssar!


Min älskling som står och förbereder grillen =)


Min outfit. Jeans shorts Lee och Tröja från Gina Tricot.

Den här bilden blev jätte fin!

Nu far jag

Nu ska jag ta tåget till Vh och sedan åker jag och min älskling till hans landställe, mys! Kommer hem imorgon & uppdaterar så fort jag har tid. Tar med mig kameran så nya bilder kommer att publiceras i bloggen imorgon. Ha det underbart!
Solkyssar.


Dagens outfit. Väldigt enkel men skön framförallt! =)

finally sunny day

Godmorgon mina fina läsare! Hur mår ni idag? Jag mår grymt bra. Vaknade runt 11.00 idag och gick upp och åt frukost och satt på altanen i solen, gött med värme igen! Ska snart hoppa in i duschen och sedan packa lite till ikväll. Men jag hinner nog slänga in ett till inlägg innan jag åker. Nino har inte vaknat än så vi åker nog inte på ett bra tag skulle jag tro. Men jag hoppas att ni får en underbar dag ute i den efterlängtade solen! Puss på er allesammans.
Ah juste, fortsätt att ställa fler frågor i frågestunden. Jätte kul att läsa era frågor.


Älskar låten, så jäkla skön röst!

frågestund

Tänkte köra igång med en liten frågestund. Ni får fråga hur mycket ni vill och jag ska försöka svara på alla era frågor. Frågestunden kommer att stå öppen troligen tills på fredag till kl 20.00. Kom igen nu sötnosar. Fråga på!

sunglasses and shoes

De här skorna och brillorna har jag beställt. Hoppas det kommer snart!
Skorna kommer från H&M och var faktiskt rätt billiga & brillorna hittade jag på http://coolshop.no och de kostade 169 kronor, perfekt!


glass i stora lass

Ni sitter jag och dricker sommarte och äter vaniljglass med chokladsås, myspys. Ska snart titta på film och messa min baby . Har också beställt ett par skor och ett par brillor från nätet eftersom att mina brillor gick sönder. Så vi får se när grejorna kommer (bilder kommer i ett annat inlägg).
Nu ska jag njuta av mitt te. Puss på're.




Jag överdriver alltid med chokladsåsen, jag vet!

brun & fin

Godkväll solstrålar! Är det bra med er? Med mig är det helt okej. Känner mig dock lite sliten men antar att jag får skylla mig själv om jag lägger mig runt 04.00 varje kväll.
Idag vaknade jag och Nathalie runt 12.00 tiden. Vi gick upp och åt frukost och sedan tog vi tåget till Vh och solade en liten stund, så nu är jag brun & fin. Efter det åkte jag hem och städade mitt rum, igen. Och rensade faktiskt garderoben och tänkte att jag kanske skulle ha en auktion i bloggen men vi får se hur det blir med det. Imorgon ska jag kanske ut till Ninos landställe. Så jag kommer att uppdatera när jag vaknar imorgon innan jag åker. Nu ska jag hjälpa mammsen med maten. Ha en underbar kväll.

it's a beautiful day

Godmorgon godmorgon. Vaknade för ca 3 timmar sedan så har hunnit duscha och ätit frukost, great!
Igår kväll kom några av Ninos vänner hit. Vi satt ute i uterummet och chillade. Åt chips och drack läsk & lyssnade på musik, bara hade det allmänt trevligt. När dom hade gått hem gick jag och Nathalie och la oss i varsin soffa och sov och då var klockan runt 04.00. Jag är jätte trött just nu. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra idag men det dyker säkert upp nått. Nu ska jag torka håret. Ha en underbar dag allihopa.
Massa solkyssar!


Bladh och Markel.

Linus.

Ande och Nino.

Baby och jag.

Bladh och Markel som töntar sig! =)

Eve och Ande.

Linus Bling Bling! =P

Nathalie som inte ville vara med på kort!

finally home

Hej på er. Nu är jag äntligen hemma. Igår fick jag och Nathalie stressa till tåget igen för att vi skulle till Nynäshamn och träffa Rebecca. Kom dit vid 16.00, som planerat. När vi kom dit käkade vi och sedan gick vi ut och träffade några vänner till Rebecca, trevlans. Kom hem till Rebecca vid 24.00 och tittade på film och åt chips & bara tog det lungt. Vaknade runt 12.00 tiden imorse. Vi satte på en film direkt när vi vaknade och sedan gjorde vi oss i ordning för hemfärd.
Ikväll ska vi troligen träffa lite folk och chilla lite. Ni får ha en underbar dag.
Massa solkyssar från mig.


Världens bästa pinglor.

"Alla kvinnor drömmar om just honom"  (oseriös)

Kvällen slutade på 7-eleven med kaffe och gratis bulla. *smile*

finaste Nathalie.

no comment's..

Sommarnatt!

Jag fick en bamse kram av Rebecca! =)

nathalie

Hej på er solstrålar. Jag är hemma hos Nathalie just nu. Vi har precis vaknat och ska snart äta lite frulle. Jag hann inte blogga igår och anledningen till det var att jag vaknade runt 16.00 (inte okej!) och sen fick jag bråttom till tåget. Men nu är jag här och jag mår toppen! Idag ska jag till Nynäshamn runt 16.00 om det nu blir som planerat d.v.s. Men jag uppdaterar mer när jag kommer hem och jag ska försöka att slänga in dagens outfit också. Ha en underbar dag nu allihopa!
Nattie hälsar också! =)

my mobile music

Lite av musiken som befinner sig i min mobil just nu. Jag är all lyssnare! 


elle plus vattenmelon

Hej kära läsare!
Jag sitter och tittar i min ELLE tidning och äter vattenmelon just nu. Anna sitter och försöker övertala mig till att bli blondin på msn, BUT it's never gonna happend! Men jag är lite sugen på ljusa slingor. Och då menar jag inte platina blonda slingor utan åt det ljusbruna hållet. Men vi får se hur det blir. Mitt hår måste vila nu från färgningar ett tag.
Idag vaknade jag och min älskling vid 14.00. Sov bort för det mesta utav dagen men det har regnat hela jäkla dagen så jag deppar inte. Vi har för det mesta legat och myst i sängen och tittat på film. Imorgon ska jag kanske till Nynäshamn och träffa Rebecca. Och jag tar troligen med mig den lilla blogg datorn. Men kameran följer med iallafall så att jag har lite nya bilder till bloggen, great! Nu ska jag ladda ner lite ny musik till min mobil. Have a wonderful evening sunshines!


csi miami

Hej på er solstrålar! Nu ska jag och Nino titta på "CSI Miami" och mysa. Ni får ha en underbar kväll. Jag uppdaterar mer imorgon. Massa solkyssar från mig!


You rock my world baby!

svar på tal..



Anonym om good night my angels:
vad heter nino egentligen?
Sv: Han är döpt till Nino. Coolt namn va? ;)

Anonym om photos:
Är du modell? :O<3
Sv: Nej jag är inte modell vännen.

i love shoes

Nu har mina skor äntligen kommit. Pappa hämtade dom nyss på Sassa-grillen. Dom sitter hur läckert som helst och passar till allt. Åh vad glad jag blev!  I love shoes, just so you know.
Tänk er mina tuffa skor och en outfit med ett par jeans shorts och ett vanligt vitt trashigt bas linne, skorna lyfter hela outfiten, det är skor det!



Snygga va? De kommer från H&M och kostade runt 500 lappen.

dresscode: onsdag


Kjol Gina Tricot, Bas tröja JC och skärp från Vero Moda.

Converse skor

i feel good

Godagens alla fina läsare! Min data har krashat så jag måste använda mammas mini dator nu ett tag. Så jag kanske inte kommer att ha tillgång till datorn speciellt ofta. Pappa sa att det kanske kommer att ta några dagar innan min dator är helt lagad. Så nu vet ni.
Idag vaknade jag runt 12.00 tiden. Gick upp och åt frukost, den viktigaste måltiden under dagen. Sen gick jag ut med hundarna och sprang en bit. Sen har jag duschat, rakat benen samt gjort en hårinpackning och städat mitt rum lite grann. Nu sitter jag bara och väntar på att Nino ska komma. Han sover här inatt, mysigt!
Massa solkyssar från moi!


Snebena är nog mer min grej.

good night my angels

Nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen och se "CSI Miami" och äta mackor & dricka varm choklad, wiie! Vi hörs mer imorgon. Jag ska kanske träffa Nino imorgon, hoppas på det iallafall. Nu får ni sova så gott och drömma en massa söta drömmar. Puss och kram, Love you all!

dresscode: tisdag

Juste jag glömde att lägga in dagens outfit. Här kommer den.

Jeans jacka KappAhl, Bas linne Gina Tricot och en tröja från H&M som jag använde som kjol (knöt armarna runt midjan). Det blev ganska läckert!

nails

Nu har jag tagit bort gamalt nagellack, slipat och klippt min naglar. Tånaglarna blev svarta medans fingernaglarna blev en tillfällig fransk manikyr. Jag hittade inte mitt Barbie rosa nagellack så det fick bli det jag hitta.
Naglarna känns super fräscha nu. Inget nött nagellack på naglarna här inte.



Det blev ganska slarvigt, orkar inte fixa det bättre.

Tånaglarna blev ganska nice.

love

Don't kiss a boy who eyes are black.
He kiss you once and never come's back.
Don't kiss a boy WHO eyes are brown.
He kiss you twice and then live town.
Don't kiss a boy WHO eyes are green.
He kiss you once and then finds another queen.
Kiss a boy WHO eyes are blue.
He kiss you back and then always Love you


photos





svar på tal..



dumhuvudet om hahaha:
haha! jag vet att det här är en SKITDUM fråga;) men om äggulan gör så att bullen bli brun..istället för sololja kan man använda äggulan då ? XD ( bara en tanke jag fick i mitt huvud(a) )

Sv: Haj du! Tror inte riktigt att det är samma sak men om du känner för att testa så gör det och sedan talar du om för mig om det funkade. Tror inte att det är så speciellt mysigt att smeta in sig i en massa äggula och ligga på stranden och få all sand på köpet kletat över hela kroppen. Så varför använda äggula om du ändå kan använda sololja i flaska som inte kletar? Ps. Det finns inga dumma frågar, bara dumma svar så fortsätt fråga. ;)

visste ni att..?



.. Jag är livrädd för spindlar.
.. Jag har aldrig gjort nr 2 på någon annans toa.
.. När jag var mindre trodde jag att min farfar var jultomten (han hade sånt skägg)
.. Jag äter banan i min gröt.
.. Jag är världens djurvän.
.. Jag doppar mig aldrig först i en sjö eller i havet ifall det finns hajar.
(Jag vet att det inte finns hajar i östersjön osv, men det är nått jag har fått för mig)
.. Jag älskar choklad doppade jordgubbar.

.. Slår jag i huvet eller tån i en tröskel ska jag sparka tröskeln å då jävlar anamma vad förbannad jag blir!


vart tog värmen vägen?

Hallå folkens! Hur mår ni idag? Jag mår GREAT! Det har åskat hemma hos mig sen klockan 12.00 imorse. Just nu regnar det bara. Åh jag vill ha sol och varmt väder så att man bara kan gå runt ute i tunna kläder! Jag vill slippa sitta ute på kvällarna i tjocktröjor och frysa. Det är ju för sjuttsingen sommar! Då ska man inte behöva frysa ute.
Nog om det där nu. Dagen ser rätt lugn ut. Jag ska nog bara vara hemma och ta det lungt. Ska snart äta kycklingsallad och titta på film med mamiii, mysigt värre! J måste gå ut med hundarna sen eftersom att jag lovade mamma p.g.a en sak, men det få ni inte veta tyvärr. Jag är så jäkla shopping sugen just nu men jag är luspank så det får vänta. Men ni får ha en underbar dag även fast det regnar.
Massa solkyssar från moi!


Mamiiis kycklingsallad.

sweet dreams babes

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på tv. Har inga planer för morgon dagen än så länge men jag funderar på att bara vara hemma och ta det lungt. Nån gång måste man ju göra det också. Jag har nog sovit hemma 4 gånger på hela lovet känns som att jag behöver stanna hemma nu några dagar. Men ni får drömma söta drömmar nu och sova så gott. Jag uppdaterar mer imorgon. Ni kommer aldrig att bli av med mig!
Solkyssar från mig.


Saknar den här tiden grymt mycket.. Kommer du ihåg Malin?




kärlek..



Kärlek kan vara många olika saker och man kan älska på många olika sätt. T.ex som att man kan älska en vän och en pojkvän/flickvän på olika sätt. En vän älskar man mer på ett vänskapligt sätt och en pojkvän/flickvän på ett kärleksfullt sätt. Man kan älska sin farmor, sin bil eller sin barbie. Det finns olika sorters kärlek. 
Man älskar oftast den/det man håller närmast hjärtat.
När man älskar en annan människa mår man bra av den personen. Man tänker på den och bryr sig om den människan. Man mår bra av den personens närhet och känner oftast att man kan vara sig själv. Trygghet, känner man oftast då man kan lita på personen. En relation bygger upp på respekt och tillit. För att kunna jobba på ett förhållande krävs repspekt och framförallt att man kan lita på personen. Ett förhållande kräver också tid. Du ska ta en dag i taget och se vart det leder. Se om just den här personen är bra för dig.
I ett förhållande handlar det om två människor. Det finns två hjärtan, två hjärnor och två olika viljor. Din vilja är lika viktig som hans/hons vilja. Ditt hjärta är lika viktigt som hans/hons. Det måste vara bra för båda. När du har en relation med någon annan så måste saker passa båda två. Bara för att en sak är bra för dig betyder inte det att det är bra för din partner. Så fråga han/hon vad de tycker och hur de känner omkring olika situationer. Känner du dig obekväm i en situation så säg det. Håll det inte inne för då blir det tillslut en vana, en dålig vana.
Kärlek är inte alltid lätt. Den har sina med och motgångar. Men om man inte bråkar eller tjaffsar så kommer man troligen att tröttna på varandra. Du behöver få ut alladina  känslor i ett förhållande för att se hur din partner fungerar. Om han/hon tar dig på allvar. Jag tycker att NEJ är ett jätte viktigt ord i ett förhållande. Känner du att det inte känns okej för dig så säg nej. Förhoppningsvis så lyssnar din partner på dig och slutar omdelbart. Om inte så ska du nog funderar på om du har valt rätt. Om det är rätt att vara med någon som inte bryr sig om vad du tycker & säger.
Att känna sig älskad är nog det bästa som finns. Alla är vi älskade av någon. Stora som små, små som stora.

Hur jag och Nino träffades.
Jag och Nino träffades genom min vän Nathalie. Första gången jag träffade honom var hemma hos Nathalie för att han var med hennes storebror Tony. Sen nästa gång träffade jag honom hemma hos honom för att hans mamma bjöd dit oss för att äta julskinka. Och jag kommer ihåg att jag tyckte att han var jätte söt och jag vågade inte direkt prata med honom. Sen tredje gången kom jag hem till Nathalie och hon och jag satt ute på hennes ballkong en varm kväll och drack läsk och då senare på kvällen kom Nino och Tony dit. Jag tror inte att jag sa ett knyst på hela kvällen utan jag bara satt där och tittade på honom lite då och då, men inte så att han såg (men det gjorde han tydligen). Sen en vecka efter la jag till honom på playahead och vi började snacka lite smått. Sedan frågade jag om hans msn och vi började prata ännu mer. När det hade gått ca en vecka så frågade nån av oss om vi kunde få varandras nummer. Vi började sms:a varandra och vi skrev till varandra 24/7. Sedan träffades vi fler gånger hemma hos Nathalie och efter kanske 7:e träffen så frågade han mig och jag vågade kyssa honom om han kom upp till Nathalie och jag sa - Ja det gör jag & jag blev jätte varm och det pirrade i hela kroppen. Sen kom han upp och vi kramade om varandra och sen kysste jag honom. Efter det skickade vi sms nonstop och efter kanske några dagar så frågade han mig om jag vill bli tillsammans med honom och det ville jag ju såklart. Sen den 01/10-08 har vi hållt ihop nu. Dagen efter att vi blev tillsammans åkte jag hem till honom och vi låg i hans säng och jag kände mig som världens lyckligaste tjej. Och senare på kvällen när jag åkte hem skickade han en låt till mig som fick mina tårar att rinna.
Den här låten skickade han till mig. <3

svar på tal..



älskar din blogg!
om slisk väder:
hej!
jag har följt din blogg sen du startade den. Du verkar vara en öppen och mycket glad tjej som vet precis vad det är hon vill. Och jag måste säga att du skriver sjukt moget för att bara vara 14 år. Inga smilisar mitt i texten och du skriver namn med stor bokstav och stor bokstav efter punkt. Det blir om ett skönt flyt i dina texter när man läser.
Men jag undrade om du kunde skriva lite om kärlek. Vad kärlek är för dig osv. Och sen skulle det vara roligt om du skrev hur du och din pojkvän blev tillsammans?
Ps. Sluta aldrig blogga! Love your style girl.

Sv: Hej på dig. Åh vad kul att höra att du har läst den så länge. Kul att du gillar min skrivning och jag antar att svenska lektionerna gjorde ett gott intryck på mig. Ja jag kan skriva lite om kärlek och om hur jag och Nino träffades. Nej jag ska nog aldrig sluta blogga. J älskar att blogga.

slisk väder

Hola amigos! Nu är jag alldeles proppmätt. Pappa kom hem med mat från donken idag, wiie! Igårkväll spenderade jag min kväll med min älskling och vi tittade på två filmer vid namn "Kalle och chokladfabriken" (som han aldrig hade sett!) och "Finnding Neverland".  I båda filmerna är Jhonny Depp min favorit skådespelare med som huvudperson. great isn it? Vi vaknade jäkligt sent idag.. Klockan var runt 16.00 tiden när vi kom upp ur sängen! Men det känns ändå skönt för det är ändå skit väder ute så man kan inte göra så speciellt mycket. Pappa kom och hämtade mig hos honom vid 18.00. Ikväll ska jag bara vara hemma och försöka komma igång lite med bloggen och uppdatera lite. Jag hoppas att ni har haft det super!
Massa solkyssar från mig.


Min älskling är BÄST! (bild från igår)

Och jag är proppmätt just nu..


weekend news

Tjohej alla fina läsare!
Nu är jag hemma och ska snart bege mig mot vh och träffa Nino. Igårkväll blev det ändrade planer och vi hamnade hemma hos Nathalie istället för hos Malin och senare gick vi hem till Nino och tittade på film. Sedan kom Nathalies bror Tony och det blev bara en chill kväll. Vi somnade runt 04.00 tiden igår tror jag, det blev väldigt sent iallafall.
 Idag vaknade vi vid 12.00 och begav oss hem till Malin för att titta på en skräckfilm som hette "Instängd". Riktigt äcklig film! Och imorgon åker Malin till Dalarna och jag kommer att sakna dig sjukt mycket gumman! Nu måste jag torka håret. Ha det bäst. Solkyssar från moi!


Peace Love And Understanding!

Dagens outfit.


dresscode: lördag


Skjorta Vero Moda, Jeans leggings Gina Tricot, bas linne Gina Tricot och guldiga ringar Indiska.

rosett frisyr

Hej på er! Nu kom precis Nathalie och vi ska sova hemma hos Malin idag och ha tjejkväll, super mysigt! Idag har jag haft fullt upp med att fixa min kusins blogg design http://rundberg.blogg.se men den är fortfarande inte riktigt klar. Och om du läser det här nu Emma så vet du att den inte är riktigt klar än men jag fixar det senare för just nu hinner jag inte. Nu måste jag fixa väskan och ladda kameran & sedan bär det av to Mallans place. Ha en underbar dag!


Jag testade att göra en rosettfrisyr idag och jag passar verkligen inte i det men det var busenkelt att göra.


ny design

Hej på er sockergryn!
Till att börja med så har jag gjort om min design. Den är lite bättre än den förra iallafall, vad tycker ni om den?
Idag vaknade jag och Nino av världens jäkla oväder vid 09.00 och det blixtrade och dundrade precis ovanför mitt hus. Sen somnade vi om och vaknade inte fören klockan var runt 13.00. Vi gick upp och gjorde frukost och då sken solen, så skönt! Vid 14.00 kom mamma och pappa hem från Nynäshamn. Vi gick ut på altanen och badade i poolen. Mormor och Morfar kom senare och vi satt och fikade med dom. När klockan var runt 20.00 åkte Nino hem och sen dess har jag städat mitt rum, tvättat, målat naglarna och försökt fixa min design, very good! Nu ska jag göra ett par mackor och titta på tv.
Massa solkyssar från mig!


Färgen på mina naglar, cute huh?

bad update

Hallådär solstrålar!
Börjar med att be om ursäkt för en dålig uppdatering och jag har blivit en riktigt dålig bloggerska *suck*. Men jag försöker!
Igår var jag med min älskling ute på hans landställe. Igår var det vår 10:e månadsdag, wiie! Vi grillade och åt jordgubbar och bara mös framför filmen "Den där Mary" . Just nu sitter vi hemma hos mig och tittar på "Navy CSI" och jag känner att jag håller på att bli sjuk. Fryser och har ont i huvet.. Jag har tagit bilder som kommer att komma upp i bloggen troligen i morgonkväll. Nu ska jag krypa ner i soffan och dricka mitt te. Ha det underbart!
Solkyssar från mig!



RSS 2.0