pain pain pain!

Jag orkar inte med detta längre!
Kommer avlida av halsfluss, känner på mig att detta blir min död snart. Sitter och hostar och harklar mig hela tiden. Har ingen röst kvar, men det roliga är att jag känner mig ändå rätt så frisk?

Jag har ingen feber eller så. Har bara ont när jag sväljer och pratar. Börjar iallafall blir riktigt less på det här. Sen har jag dessutom ingen lust att sitta här hemma hela veckan alldeles själv heller. Funderar på att pallra mig till skolan imorgon iallafall. Vi får se hur det blir, nu ska jag iallafall dricka en latte och titta på tv.
Inga pöösssar idag inte..


standing strong!



svar på frågestunden!

Postat av: Elin
Vad dricker du helst när du är ute och festar? Alltså vad för typ av dricka och vad heter den? Jätte fin blogg! :)<3
Sv: Oj, nu dricker ju inte jag sådär jätte ofta då, men när det väl händer så är det oftast öl eller cider. Ibland Cube, Bacardi Breezer, Xide, Sofiero. Det varierar väl. Tack så jätte mycket! 

Postat av: Anonym
Har du spelat fotboll?
Sv: Jag håller fortfarande på, men kan inte spela längre pga mitt vänstra knä. Och om jag ska göra en operation så är det bara för att kunna fortsätta med fotbollen. Jag får inte träna på 6-10 veckor max! 

Postat av: Anonym
hur e de med dig och nino? träffar du andra? träffar han andra? vem är simon? :D kram

Sv: Det är bra mellan oss. Vi är bara vänner och träffas så också. Vad han gör vet jag ingenting om men jag hoppas att han finner lyckan i framtiden! Simon träffade jag på Ornö när jag var där med Nathalie, han är en underbar kille och jag tycker om honom jätte mycket. Kram

Postat av: T
vem tog din oskuld? vilken linje vill du gå sen? vilket gymnasium? hur ser din framtid ut tror du? älskar din blogg, sluta aldrig blogga!!! <3

Sv: Det var mitt ex Nino som gjorde det faktiskt. Jag skulle vilja gå sam/ekonomi på Fredrika Bremer. Oj min framtid.. Jag hoppas den är ljus. Jag vill ha ett trivsamt jobb, en familj och en man som älskar mig överallt annat på jorden. Åh tack så jätte mycket, det värmer! 

Postat av: Hanna
vilken är din favvo affär? så grymt bra klädstil! vad har du för betyg? Skit bra blogg !:)

Sv: Jag gillar gina tricot, hm, weekday, vero moda och zara. Där hittar jag oftast mina kläder. Tack så jätte mycket, glad jag blir! Jag har ungefär 210 poäng just nu. Tackar tackar!



Postat av: Louise
är du och din syster hel syskon? vem är din allra bästa vän? vad tycker du om stor bloggarna? super bra blogg!!!! <3

Sv: Ja, vi är hel syskon. Jag har nog ingen "allra bästavän" utan jag har mina närmsta tjejkompisar som jag vet att jag kan lita på i alla lägen, skulle aldrig tveka en sekund på dem.

Jag följer nästan inte storbloggarna längre, mina vänners intresserar mig mer. Men om vi säger såhär, Kissie - Otacksam brat som tror att hon är drottning av Saba. Dessie - En tjej som inte alls vet vad hon har, hänger ut folk hit och dit. Allmänt omogen! Paow - Diggar henne stenhårt, hon har verkligen ryckt upp sig och blivit skitball. Kenza - En tjej som verkligen lyckats här i livet och samma sak gäller Blondinbella. Hon har ju släppt en egen bok nu också, två riktigt starka tjejer! 

Postat av: Emelie
Vad använder du för produkter som krämer till hud, och till hår? Du har sånt underbart hår!
Sv: Jag använder oftast Loréals hud- och vårdprodukter. Sen använder jag en dagkräm från Loréal som är dunder bra! Den hjälper emot torr och känslig hy. Den tar jag varje gång innan jag sminkar mig, efter att jag har duschat eller innan jag ska sova.

Till hår, som shampoo och balsam använder jag Head & Shoulders och ett vanligt Gliss schampoo. Vad man ska tänka på är att inte hålla på och byta hårprodukter hela tiden, utan hålla sig till ett och samma hela tiden. Låta håret vänja sig vid en produkt och fortsätta med den om den är effektiv. Det är mitt råd iallafall! Sen avänder jag ibland ett värmeskydd ifrån Loréal Paris, HotGlatt. De sätter jag i direkt efter att jag har duschat och fönar sedan in krämen. Vad gulligt, tack så mycket!



Postat av: Anonym
Kan du visa i ett inlägg med bilder hur du sminkar dig ? :)
Sv: Det kan jag väl kanske göra. Ska försöka nån gång i veckan. Påminn mig annars! 

Postat av: Anonym
varför gjorde du och nino slut? och vem gjorde det?

Sv: Vi gjorde slut för att vi inte kände samma sak längre. Det kändes inte som vi längre och då bestämde vi oss för att gå vidare och fortsätta som vänner istället. 

Postat av: Anonym
Hur många har du haft sex med?

Sv: Inget jag tänker ta upp här i bloggen. 

Postat av: Anonym
va han otrogen:(?
Sv: Varken jag eller han var otrogen. Vi kände inte samma sak längre bara. 

Postat av: Anna
hur är du? berätta om dina bästa egenskaper? vad gör du på helgerna? vem/vilka vet allt om dig? Jätte mysig blogg du har! Läser den dagligen :)
Sv: Jag är väldigt social, har ganska lätt för att skaffa nya vänner och ta ton. Mina bästa egenskaper är väl att jag är lätt att prata med, jag försöker alltid ställa upp och lyssna. Får ofta höra att jag är väldigt hjälpsam och godhjärtad. Vill oftast allas allra bästa!

På helgerna umgås jag oftast med mina vänner. Försöker träffa nya människor och testa nya möjligheter. Ibland umgås jag med min familj, som att göra dagsutflykter osv. Dem som vet i princip allt om mig är nog mina närmsta tjejkompisar, eller ja dem vet nog allt om mig och mitt liv! Tack så mycket, jag blir så otroligt glad över att få höra såna saker! 

Postat av: Anonym
va kommer den vita tröjan med spets på sidan?;)

Sv: Den kommer ifrån Gina tricot, men den hängde ute på rean och jag har inte sett den sen dess. Tror faktiskt inte att dem säljer den längre tyvärr. 

Postat av: Liss
Måste bara säga att jag älskar din klädstil! Du är så jävla snygg! Jag undrar om du skulle kunna välja ut några av dina favoritplagg ur din garderob? Det skulle vara jätte roligt. Många kramar

Sv: Tack så jätte mycket, blir super glad! Det skulle jag absolut kunna göra. Kan göra det i veckan samtidigt som inlägget om hur jag sminkar mig etc. Men påminn mig gärna!

Postat av: Sofie
Kan man säga att nino var din "första kärlek"?
Sv: Det kan man väl säga. Visst har jag vart kär innan jag träffade honom men han var den första jag hade ett riktigt förhållande med. Så man kan säga att han var min första kärlek. 

Postat av: Anonym
Vad tycker du om din klass? Vilka 5 tjejer skulle du helst umgås med en dag(från din klass)?
Sv: Jag har gått med min klass sen grunden och botten. Dem flesta har jag gått tillsammans med på dagis. Så det är klart att man tycker om dem. Sen finns det vissa dagar jag tycker alla är idioter men det är väl mer eller mindre rätt mänskligt tänkande.

- Jag hade mycket problem med tjejerna i klassen förut. Vi gick inte ihop alls! Alla var och kanske fortfarande är väldigt olika men vi har kommit överens om att det här ska bli ett bra år och att vi ska försöka ta vara på den här (kanske möjligen sista) tiden tillsammans. Men jag vet inte om jag skulle kunna umgås men någon av dem utanför skolan. Time will tell!

Postat av: Anonym
Vad har du för svaghet? nån svaghet som du kanske skäms för?:) Tror du att du kmr ha kontakt med nino när du är vuxen?

Sv: Jag har väldigt tåligt tålamod och blir ganska lätt irriterad för småsaker. Otroligt kort stubin också. Jag hoppas att jag kommer att ha kontakt med honom fortfarande, han är ändå en utav mina bästa vänner och jag tycker väldigt mycket om hans vänskap.

Postat av: Anonym
Vad vill du gå för gymnasium/linje? Vad är ditt favoritämne? Går du på någon sport? Trivs du i din klass?

Sv: Jag vill gå sam/ekonomi på Fredrika Bremer. Mitt favorit ämne är nog svenska och musik tror jag. Gillar väldigt mycket samhällskunskap också. Jag spelar fotboll, Tungelsta IF. Klart jag trivs i klassen, även om det oftast inträffar mycket knas.

Postat av: Mickan
Din största upplevelse? Hur gammal är du? Vad gör du helst på fridtiden? Vad brukar du göra efter skolan?Toppen blogg! ÄLSKAR DEN, sluta aldrig blogga föööfan! Kanon tjej verkar du vara ;)

Sv: Det måste nog ha vart Thailand resan 2009. Den kommer jag aldrig att glömma! På fridtiden umgås jag helst med mina vänner, shoppar, fikar eller bara tränar. Efter skolan brukar jag oftast göra de grejer som jag nyss berättade. Tack så jätte mycket, blir enormt glad över att höra det! Kramis



Postat av: kim
Kan du inte visa lite bilder på dina örhängen? Du har så himla fina på dina outfit bilder :$ <3
Sv: Det kan jag absolut göra. Kommer kanske ett inlägg ikväll redan. Tack så mycket vännen!

Postat av: Cecilia
Vill bara säga att din blogg verkligen är toppen och jag beundrar verkligen din styrka! Du verkar vara en riktig toppentjej med fötterna på jorden, en vän som alla borde ha helt enkelt. Men jag undrar om du kanske har någon förbild? Någon speciell person som du ser upp till? Keep it up girl :D kraaaam

Sv: Åh tack så jätte mycket! Blir helt varm inombords. Det uppskattar jag verkligen! Jo jag har faktiskt tre olika förebilder. En är min underbara mamma som alltid finns där för mig och min otroliga fader. Dem har jag nog alltid sett upp till, enda sen jag var en liten plutt. Man har alltid velat ha samma saker på sig som sin mamma, och velat göra såsom hon gör. Sen pappa som alltid var så häftig när man var liten, han som alltid lärde en de här busiga sakerna som att "tryck på den här knappen eller ta den saken, men säg inget till mamma" och så gjorde man så och tyckte att det var så himla häftigt!

Ens föräldrar har ju alltid varit dem som visat och berättat vad som är rätt och fel här i livet. De har alltid var dem som gett klokast råd, även fast man inte känt så alla gånger så är det faktiskt dem som känner dig bättre än någon annan. Jag älskar mina föräldrar överallt här på jorden, och jag vet att dem alltid finns där för mig.
Jag vet att jag alltid kan lita på dem och att dem ställer upp alla gånger. Dem är mina största förebilder här i livet och en dag ska jag bli en lika bra förälder som dem är till mig, till mitt barn.

Min tredje förbild är en kvinna som jag starkt ser upp till. Hon är en otroligt stark kvinna och helt klart Svergies snyggaste kvinna! Jag pratar ju helt såklart om Garolina Gynning! Hon har skrivit en egen bok, hon gör otrolig konst, hon är programledrae och framför allt så är hon en grym livscoach. Hon är någon jag verkligen ser upp!


nail's

Gjort egen fransk manikyr igårkväll.
Blev ganska nöjd faktiskt. Dock kommer det ju inte att hålla sålänge men snyggt ett tag iallafall. Vanligt vitt nagellack från Depend och sen ett naturellt lack från O.P.I och det funkar helt kanon. Torkar snabbt också!


halsfluss igen?

Hallå bloggen och alla finisar!
Hoppas att allt är bra med er. Jag har iallafall fått halsfluss igen så jag mår inte så jätte bra. Gick hem från skolan vid 11.OO, eller blev rättare utkörd av min mentor. Halsfluss smittar ju som tusan!

Nåja, sitter och skriver lite om samhällsekonomi. Kanske ska svara på era frågor lite senare. Såg att ni hade ställt en massa bra saker och en del tänker jag inte ens ta upp och diskutera. Tycker bara att det är så tråkigt att vissa bara ska vara så jävla idiotiska och patetiska! Hursom, här kommer dagens outfit.



shoppingsugen!!

Jag får paaniiik och jag blir galen, fullständigt!
Jag är så grymt shoppingsugen så det är inte klokt. Vill köpa en massa höst-kläder nu. Vet att jag har beställt en massa, men är så himla sugen på allt just nu. Hittade en himla mycket grejer idag som gärna skulle få smycka min garderob.
Jag får dräggla vidare.. måste tänka på kassan..




en pil framåt



- Ibland kan det vara skönt att sätta upp lite egna mål, så att man har nånting att leva upp till och försöka förbättra. Jag har några saker jag vill ska bli bättre och lite grejer som jag vill ska hända.

Sätt upp mål ni också, men ställ dock inte för höga krav som ni vet att ni inte klarar av. Då blir det bara jobbigt och tråkigt och du blir bara nedstämd tillslut.

• Jag vill gå ner i vikt (3-5 kilo minst)
• Jag vill höja mina betyg & gå ut med höga poäng
 som jag känner mig stolt över.

• Jag vill lära mig spela gitarr, och utvecklas inom musiken. Sångmässigt.
• Jag vill sjunga i slutet av 9:an på Öppet-hus.
• Jag vill blir hälsosammare och lära känna mig själv bättre.

• Jag vill börja leva mer för mig själv, än för andra.
• Jag vill ta vara på all tid och vara med om så mycket som möjligt.


världens bästa vän

Hola amigos! Vilken dag. Jag känner mig hel konstig.
Vaknade 07.00 imorse, gick upp och fixade i ordning allt som jag brukar. Vaknade dock med världens klump i magen, ovanligt för min del. Kom till skolan och hade en orolig känsla i magen hela morgonen.

Sen kom det! Pang på. Smällen! Det var inte så jäkla roligt och jag tänker inte säga vad det handlade om eller vem, men jag var/blev väldigt ledsen iallafall. Men nu så är allting "uträtt" och det känns väldigt skönt. Åkte iallafall till handen efter skolan med Nathalie.

Träffade Simon en snabbis och sen tog jag och Nathalie en fika på Momo. En varsin latte och en massa babbel bjöds det på. Den tjejen kan man verkligen prata med, det är helt otroligt hur hon orkar lyssna på mig ibland. Men det känns så himla skönt nu efteråt. Har bara henne och tacka! Hjärte-vän ♥



*plut plut*


the hangover

Hallå bloggen!
Gaah vad jag känner mig trött och sliten. Efter helgens bravader! Igår åkte ju jag och Nathalie ut till Ornö. Blev hämtade på ön av Gustav med bil. Sen kom vi till husvagnen och fixade lite där tills Gustav berättade att vi inte skulle sova där utan hos Simon. Så det var bara att packa ihop och åka iväg.

Kvällen/natten spenderades hemma hos Mollie med henne och hennes vän Johanna. Där satt vi tills klockan inte längre existerade. Men hursom så var det jätte trevligt där. Jag var dock otroligt skeptisk innan och ville verkligen inte åka dit men nu efter så känner jag att det var det verkligen värt.

Jag har lärt känna två nya goa tjejer och det känns kanon! Och du Mollie, om du läser det här, då ska du veta att jag finns bara ett samtal borta och jag förstår dig verkligen. Jag finns här och jag vill ställa upp för dig! Glöm inte det. Påtal om inget så åkte Simon hem för ett tag sedan. Vi har bara pratat och tittat på "The hangover", äckligt bra och rolig film.

Nu väntar duschen och jag känner att jag behöver få sova. Slutar sent imorgon så behöver min sömn om jag ska orka med hela skoldagen och alla idioter.. Hoppas allt står rätt till med er och att ni har haft en riktigt bra helg. Godnatt på er nu. Skriver mer imorgon! Pöösss pöösss


ornötripp

Hej bloggen och alla fina läsare!
Har lite bråttom nu så det blir inget långt inlägg det här. Åker till Ornö över helgen så bloggen kommer inte att uppdateras fören imorgonkväll. Hoppas ni får det bra här hemma! Ta hand om er nu.
Pöösss pöösss!


Såhär ser jag ut idag.
Paul Frank får hänga med ut till Ornö.


hembeställt!

Beställt hem lite nya fräscha kläder!
Vill att allt ska komma nu men som vanligt så kommer allting utspritt i september, oktober osv. Men vissa saker skulle komma i slutet av denna månad så vi får hoppas på det. Har beställt lite ringar och koftor också (finns dock inte med på bild här) som är fint till hösten.




me ♥ weekends

Äntligen helg! Känns så gött så gött så gött!
Hej förresten, hoppas att allt är bra med er underbara läsare. Själv mår jag kanon. Kom nyligen hem från haninge centrum. Åkte dit efter skolan med Nathalie och den nya tjejen i klassen som heter Jaquelin.

Vi tog en fika på Café Momo där vi också träffade på Simon, Nisse, Henke och några andra. Mycket trevligt måste jag säga! Juste, idag var jag på S.Ö.S angående mitt vänstra knä och det lät inte bra alls. Jag har fel på lederna och behöver kanske en operation.

Så vi får se hur det blir med det. Jag kommer inte kunna träna på ca sex veckor och om jag ska opereras så kommer jag att få halta runt på kryckor i två veckor. Låter inte så speciellt lockande precis.. Men mina fina vänner har lovat att ta hand om mig så än känns det bra..!



frågestund!



Ska försöka mig på en frågestund!
Så nu får ni passa på att ställa frågor och jag ska försöka svara så ärligt jag bara kan (om ni nu ställer några) och jag lovar att svara på allt på nått sätt. Det finns inga dumma frågor, bara dumma svar så ställ några nu. Frågestunden står öppen ett tag.


flyga drake

Hola chicas!
Kom nyligen hem från skolan. Dagen har flytit på med jämna steg. Vi har mest suttit och diskuterat under hela dagen och sen sista timmen tittade vi på film. Vi tittade på "Flyga drake" och herregud vad bra den är!!! Jag och Malin satt och bölade. Hemsk men SÅÅÅ BRAA!

Nu sitter jag iallafall och dricker te och lyssnar på musik. Imorgon slutar vi 13.00, galet skönt. Ska troligen träffa Cecilia imorgon om hon nu kan det. Sen på lördag blir det Ornö med Nathalie. Då sover vi i hennes husvagn vilket både är tummen upp och tummen ner. Nu ska jag ta tag i min tvätthög till berg på sängen!
Pöösss



Dagens outfit.


sov gott finisar

Godnatt mina små älsklingar!
Nu är det dags för mig att göra mig redo för sängen. Ska upp med "tuppen" imorgon så behöver den ljuvliga skönhetssömnen. Fick reda på att jag slutar 13.30 imorgon så hör av mig nån gång därefter. Sov så gott nu så hörs vi mer imorgon!


harmoni

Har gjort te och tänt lite ljus i rummet.
 Ska försöka samla tankarna, försöka komma fram till vad det är jag vill uppnå i livet, vad jag känner och hur jag vill göra för en viss person. Jag måste lugna mig. Försöka hitta en skön harmoni.


music



trött & duktig

Hello sunshines!
Vilken dag! Jag är så sjukt trött. Sliten tjej. Nej? Kom till skolan vid 08.30 imorse. Har bara forskat och redovisat hela dagen till kl 13.00 då vi fick gå hem för dagen, så skönt! Träffade Simon en stund, har vart ute och sprungit 4 km och vart barnvakt.

Nu ska jag göra te och lägga mig i sängen med datorn på magen. Börjar 08.10 imorgon, men har ingen aning om när jag slutar? Vårat schema fungerar ju inte så.. Men jag hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en riktigt bra dag. Återkommer senare! Pöösss



Dagens outfit.
Ny klänningen åkte på idag!


statsvandring & fik

Godkvällens kära små vänner!
Hoppas allt är bra med er. Själv mår jag helt okej faktiskt, trots omständigheterna. Hände en rätt jobbig grej när jag åkte tåg hem själv från handen idag, men det orkar jag inte ta upp nu. Hursom så åkte vi in till stan idag med klassen och hade statsvandring.

Sen fikade vi på Långholmen vilket var ytterst mysigt. Sen runt 13.30 åkte vi hem och jag och Nathalie hoppade av i handen för att träffa Ornö folket och sen köpte jag en svart långklänning som jag är rysligt nöjd över!! Sen åkte Nathalie hem och då gick jag och Simon runt och tittade lite. Sen åkte jag hem och har sen dess inte gjort någon nytta alls.

Nu känner jag bara att jag vill krypa ner i sängen och sova. Är så sjukt trött och har lite småont i huvudet. Ska upp tidigt imorgon och slutar 15.00 tror jag. Sen är det barnvakt som gäller och jag hoppas verkligen att Simon hjälper mig imorgon. Annars bryter jag ihop! Nu ropar sängen, sov så gott pluttisar.
Hörs imorgon!


you!

Vill inte vara ensam ikväll. Vill somna i din famn. Önskar du var här nu.


out out out!

Godmorgon bloggen!
Har lite småbråttom just nu så slänger bara in dagens outfit. Vi hörs senare idag. Hoppas ni får en riktigt bra dag, trots detta skitväder. Pöösss



fikamys med snyggot!

Hej på er!
Kom hem för ett tag sedan och har precis lunchat och fikat med Nathalie. Vi har ju en massa mat kvar efter mammas 40 års fest så vi åt lite av allt det möjliga. Prinsesstårta och kaffe efteråt blev det också! Nu har hon precis gått och jag sitter nu här ensam, tråkigt men ganska skönt ändå.

Det gick iallafall hur bra som helst i skolan. Kul och se alla igen. Vissa hade förändrats jätte mycket medan många fortfarande var sitt gammla. Var bara där i drygt 30 minuter, sen så fick vi gå. Fick en massa papper och information om veckan. Imorgon ska vi in till stan och ha med matsäck. Kul. Det var allt just nu. Vi hörs senare!Over




ready to go!

Godmorgon gullisar!
Har precis gjort mig i ordning och sitter just nu och dricker te framför Vakna med The Voice. Ska snart gå till bussen men först ska jag träffa Malin kl 09.30. Har inte sett henne på jätte jätte länge nu! Hoppas ni får en bra dag och jag slutar 11.00 så uppdaterar troligen efter plugget.



Kör på långklänning idag.


good night!

Nu ska jag äntligen krypa ner i sängen!
Eller nja, inte riktigt än. Måste torka håret först och fixa lite små saker. Men sånt brukar kunna gå fort om jag själv får bestämma. Har upprop kl 10.00 imorgon, så lite sovmorgon får man iallafall. Sov så gott nu gullisar!


Visste ni att det är 4 månader kvar till julafton? Stört.


nytt från spanien














skolstart imorgon!

Hallå bloggen och alla fina läsare!
Hoppas allt är bra med er. Själv är jag hur trött som helst. Jag och Rebecca åkte ju ut till Ornö igår och vi hade det jätte trevligt. Vi blev hämtade av Anton med båt, sen satt vi hemma hos honom en stund och sedan begav vi oss till krogen.

Simon spelade där och var grym! Sjukt duktig på att sjunga och spela gura. Senare fortsatte kvällen vidare hemma hos Anton där det var MYCKET trevligt. När klockan var runt 05.00 bestämde vi oss för att bege oss hem till Simon. Somnade sedan runt 06.00 tiden nån gång skulle jag tro. Är helt slut nu! Och imorgon börjar skolan också. Fy..



Dagens lilla outfit.


kalasfirande - 2010











mamma är 40!

Hej bloggen!
Nu väller hela släkten in här hemma. Mamma ska ha kalasfirande och ikväll blir det 40-års fest för hela slanten, temat är Glitter, Glamour och Rosa. Haha det blir nog galet! Men jag kommer inte att vara hemma ikväll, utan jag och Rebecca åket ut till Ornö och stannar där över natten och kommer hem igen imorgon. Nu måste jag hjälpa mamma lite med det sista. Ha en super lördag!



Dagens.


-




spanien del, 3

























tjej med halsfluss!

Godagens små vänner!
Jag var hos läkaren imorse och tog prover. Som vi trodde så har jag fått halsfluss! Har vart på apoteket och hämtat ut medicinen som ska göra mig frisk redan tills imorgon, så det var ju bra. Men idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt och fixa och städa lite i rummet. Vi hörs lite senare gullisar! Over


Dagens outfit


dagens outfit!



Spetsklänning
Converse
Skinnjacka & stora ringar


tack för att ni finns!

Ni är så otroligt fina och underbara!
- Er vill jag leva livet ut med.








spanien del, 2




























heldag med brudarna!

Hej på er alla wunderbara människor!
Uppdateringen har vart lite gles på sistone men nu ska det bli ändring på det. Jag ska bättra mig, jag lovar er! Åkte hem till Simon i tisdags och sov över där. Tittade på film med han och Anton. Sen dagen därpå åkte tog alla vi bussen tillsammans till handen och skiljdes sedan åt.

Träffade Mimmi på kvällen igår och sen sov hon kvar här. Vi åt en massa godis och pratade en massa massa strunt, härligt som tusan! Och idag åkte vi brudar in till stan och lunchade/fikade på Sandy's. Sen kikade vi runt lite i olika affärer och sen träffade vi några killar från Gotland i Humlegården. Mys mys! Nu ska jag bara ta det lugnt. Mamma tror att jag har fått halsfluss så ska till läkaren imorgon..








great day!

Hallå bloggen!
Uräskta för en dålig uppdatering men jag har haft fullt upp hela dagen. Åkte till ungdomsmottagningen kl 12.30 idag. Sen tog jag en fika med min fina vän Nathalie på Café Momo. Säger bara de att dem har världens godaste is the där! Sen träffade vi på Simon också. Åkte sedan hem och blev upphämtad av Niklas Eliasson i vh.

Åkte hem till honom en stund och tittade på film. Sen åkte jag hem för att vara barnis en stund. Nu ska jag snart till Dalarö där Simon ska hämta mig med båt. Sedan sover jag hos honom på Ornö. Nå, det var väl det som hänt idag. Hoppas ni haft en härlig dag allihopa!


Jag verkligen tok-älskar dig! ♥


bye people's!

Hej kära läsare!
Kom hem för ett tag sedan och ska snart ge mig iväg. Det var jätte roligt på IKEA måste jag säga, haha! Men nu ska jag börja fixa lite småsaker. Vi hörs mer imorgon! Ha en fin kväll.


Smäcken åker på ikväll tror jag..?


ikea

Godmorgon godmorgon kära vänner!
Har precis gjort mig i ordning. Vaknade relativt tidigt idag så det kändes rätt så skönt. Ska snart ta och äta frukost. Vid 13.00 tiden kommer Simon och hans mamma och hämtar mig. Då ska vi åka till IKEA och strosa runt lite. Vet inte riktigt när jag kommer hem men det visar sig. Ha en jätte bra dag nu!



Dagens outfit.
Klänningen och ringarna kommer ifrån Spanien.


spanien del, 1











home sweet home!!

Nu är jag äntligen hemma från två underbara veckor i Spanien!
Vi har haft det så grymt jäkla kul och det har vart otroligt skönt att få komma bort. Vi har legat på stranden, badat i havet, legat vi poolen, spanat in hunkar, åkt fallskärm efter en båt 100 meter upp, ätit på Mc'donald's, shoppat en massa, druckit goda drinkar, vart på Old Town Club osv osv.

Det har vart helt kanon helt enkelt! Men jag har saknat alla här hemma som en galning. Vi hade runt 30 grader varje dag, om inte mer så det kändes lite konstigt när man kom till Skavsta flygplats kl 10.00 imorse och möttes av en massa kalla vindar. För där borta svettades man ständigt! Kvällarna/nätterna var otroligt varma.

Om jag ska berätta om hela resan så kommer det ta hela natten. Det har hänt så mycket och vi har träffat så mycket nytt trevligt folk. Vi bodde i en lägenhet på en svensk anläggning så det var i princip bara svenskar där. Det bodde dock några spanjorer där men annars så var det mest svenskar där. Åkte från lägenheten kl 04.00 imorse och sov knappt nånting innan, och sen sov jag vara i två timmar på flyget.

Resan tog drygt fyra timmar så det tog inte så jätte lång tid. Det enda klagomålet med själva dit- och hemresan måste nog ha vart det jävliga håra stolarna. Annars så var allt super! Nu ska jag börja packa upp och tvätta lite. Bilderna kommer senare ikväll. Bilder på mina inköp kommer också senare (dock kanske inte idag) så håll utkik. Ha det så jätte bra sålänge mina tappra läsare!


RSS 2.0