Whitney Houston


Jag älskar den här låten!

alone a saturday night!

Nu är jag mätt och belåten. Det blev kött, pommes frittes och sallad. Jag åt bara salladen eftersom att jag inte känner mig så speciellt bra. Kvällen ser inte så speciellt rolig ut. Ska bara sitta hemma och kanske kolla på melodifestivalen? och kanske pyssla om mig själv. Ta lite nya kort till bloggen kanske. Jag har förstått att ni tycker att det är roligare med lite bilder i bloggen. Imorgon blir det kanske Ikea. Jag behöver en ny säng för min är så himla liten så en stor säng skulle inte sitta helt fel. Vad har ni för planer för kvällen? Har ni några tips på vad man kan göra när man är helt ensam?
Ha en jätte trevlig kväll allihopa!
Love from me!

Kolla vilka coola ögonfransar!

ett varmt bad!

Nu har jag precis kommit upp ur ett varmt bad. Det känns som att jag börjar på att bli sjuk. Det är inte så speciellt roligt nu när skolan börjar. Har ingen lust att behöva ligga hemma & komma efter i allt skolarbete. Nog om det. Idag åkte vi och hyrde skidor och det var nästan så att vi inte fick några. Det fanns nästan inga kvar för att alla var bokade. Men vi hade tur så det fanns tre skidor plus pjäxor kvar till nästa vecka då vi ska åka, det kan man kalla tur. Jag ska göra mig en kopp te och lägga mig i sängen för jag känner mig inte alls på bra humör. Jag har min pms vecka så MORRRRRRRR..! Jag skriver senare.
Förtsätt läsa och kommentera sötisar.
Love from me!



Body Butter Jordgubb 250 g

Extrakt och naturlig doft från solmogna jordgubbar i ett fräscht,
krämigt och återfuktande kroppssmör. Passar alla hudtyper.

köpet i torsdags


Ett par jeans leggings från Gina Tricot 199 kr.
Två enkla tröjor från Gina Tricot 149 kr st.
En mönstrad blommig tröja från H&M 198 kr.
En Hög kjol från Gina Tricot 199 kr.

Solpuder från H&M 49 kr.
Mascara Maybeline New York från Kicks 89 kr.
Lip gloss sweet jelly från Kicks 60 kr.
Runda örhängen från Kicks 70 kr.
Örhängen med blommor osv från H&M 29 kr.

Stor ring med en blomma från Gina Tricot 159 kr.

jag har blivit utmanad!

Jag har blivit utmanad av http://l1n4s.blogg.se/

Reglerna lyder:
- Länka till den som utmanat.
- Berätta 7 sanningar om dig själv
- Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg

1: Jag klarar mig inte utan te.
2: Jag älskar min pojkvän mer än allt.
3: Jag är jätte rädd för spindlar.
4: Har jag pengar, gör jag av med dom direkt.
5: Jag älskar att sjunga.
6: Jag är konflikt rädd-
7: Jag kan stå på mig!

jag utmanar:

http://ciizs.blogg.se
http://kimwoes.blogg.se
http://rebeccasq.blogg.se

Hyrning på länna sport!

Hallå alla söta. Igår var det jätte mysigt. Vi låg och kollade på tre filmer bl.a "Step brothers", "Patrik 1,5" och en klassiker "Dirty dancing". Tror att vi somnade när klockan var runt 02.00, inte så farligt! Idag vaknade vi när klockan var 11.00. Gick upp och käkade frukost. Ska snart dra mig mot västerhaninge för att möta Nathalie. Vi ska diskutera Romme resan med hennes mamma. Sen kommer pappa och hämtar oss och då beger vi oss mot Länna Sport för att hyra skidor, kul! När jag kommer hem ikväll kommer det att komma bilder och fler inlägg. Jag har bara inte tid just nu. Uppdaterar så snart som möjligt. Nu måste jag göra mig klar. Ha det!
Love from me!


handen c with my mom

Godkväll allesammans!
Idag vaknade jag när klockan var runt 09.00. Gick upp och duschade och gjorde mig i ordning. Jag mötte mamma i västerhaninge och vi tog tåget mot handen c. Där kollade vi runt lite i affärer och jag hittade en massa fint. Imorgon kommer det förmodligen en massa bilder. Vi åt på tacobar och bara myste. Kom hem runt 17.00 skulle jag tro. Där efter kom Nino och just nu ligger han i min säng helt uttråkad så jag måste sluta skriva snart för att kunna vara lite social med honom. Han ska nämligen sova här inatt så det blir nog mysigt. Imorgon ska jag, pappa och Nathalie hyra skidor eftersom att vi åker till Romme den 4/3, hur kul som helst. Men nu får ni ha en underbar kväll och försätt läsa och kommentera. 
Love from me!  

love asos


Sockersöt kjol från http://asos.com


Gulligt Princess halsband från http://asos,com

two stuff..

..Som är helt fantastiskt. Jag hade inga hål och det såg jätte bra ut så jag är välkommen dit igen nästa år, tjiho! Sen kollade jag och pappsen på Liverpool och Real Madrid, fasiken vad skönt det känns att Liverpool vann med 1-0. Jaja, Ni undrar säkert vad jag har gjort resten av dan. Efter tandläkaren gick jag hem till Nino. Stannade där till 21.00. Han hade köpt semlor så vi satt och smaskade på dom. Sen tog jag yttepytte lite grädde och satte på hans näsa och gissa vad han gjorde? Han tröck upp hela semlan i mitt ansikte! Fy bubblans asså... Fast jag fick kanske skylla mig själv lite grann. Nu tänkte jag sätta på en bra film och dricka lite te medans jag äter mina fyra mandariner, mums.
Love from me!

tandläkar skräck!

Godmorgon solstrålar!
Jag har inte sovit en blund i natt. Har vänt och vridit på mig hela natten så nu har jag jätte ont i ryggen, inte bra alls! Kl 15.30 har jag tandläkar tid. Jag hatar att gå till tandläkaren. Doften, ljuset och alla ljuden gör mig livrädd!! Ni kanske vill veta varför jag beter mig så fjantigt men när jag var liten så hade jag ett hål och jag skulle borra och gissa vad? Han borrade utan bedövning. Det gjorde så fruktansvärt ont och nu tack vare honom har jag fått tandläkarskräck.. Idag har jag bara kontroll och tur är det att man bara ska dit 1 gång om året, om nu mina tänder är hela dvs. Nu tänkte jag stoppa i mig lite frukost och dricka en stor kopp varm te tillsammans med min padre (pappa på spanska). Härligt väder är det ute också. Ha en trevlig dag. Jag hör av mig senare.
And wish me good luck guys.. Kisses

...Dagens frukost...

frågor och svar

Postat av Fellan:

Din blogg är bäst!
Jag är nyfiken på hur du har det hemma.
Kan du ta kort på ditt hus osv?
hade vart lite roligt.
kramar :)
Ja det kan jag försöka göra. Kan inte lova att jag gör det men ska försöka
Kram på dig.


Postat av Fellan:

Är du fotomodell?
om inte så borde du satsa ;) kramar
Nu har många ställt den frågan och nu ska ni få veta. Nej jag är ingen modell. Jag är bara en glad tjej som gillar att ta kort och leva livet. Förut ville jag bli fotomodell men nu vet jag inte. Jag har andra planer för mitt liv.


Postat av Anonym:

Älskar ditt hår !! Vilka hårprodukter använder du och hur gör du ? :)
Oj vad svårt, jag testar alla möjliga produkter men ett shampoo och balsam som jag har fäst mig vid heter "Head and shoulders". Det funkar alldeles utmärkt på mitt hår. Det blir näringsrikt och mjällfritt plus att det får en gudomlig doft. Sen använder jag hårinpackningar eftersom att jag färgar och plattar mitt hår så nöter det nått så otroligt, så en hårinpackning gör håret nytt och fräscht. För att få till håret på morgonen så fönar jag håret oavsett om det redan är torrt och sen använder jag moss för att få upp den volym jag vill ha.
Kram på dig.


Postat av Ek:

vart kommer läppstiftet ifrån? :)
Mitt rosa kommer från Make up store. Dock vet jag inte hur mycket det kostar eftersom att min mamma köpte det.
Men det kanske jag kan ta reda på lite senare.
Kram på dig.

i want this


Nu har jag tittat runt lite på nätet och hittade lite grejer som jag vill ha nu till våren.
Vad tycker ni? är det värt att lägga ner pengarna på det här?
Puss på er.

finally!

Nu äntligen är allt målande i rummet helt klart! Socker söta Malin hjälpte mig att måla klart allting idag, tack så mycket gumman. Jag har haft en väldigt bra dag. Först direkt när jag vaknade hoppade jag in i duschen vilket jag sen upptäckte efter att jag hade målat var ganska onödigt eftersom att jag var full med vit målarfärg. Sen när allt var klart åkte vi till västerhaninge för att köpa glass till min lillasyster och oss. Det blev två Ben&Jerry's och en chokladkaka till min syster som ångrade sig när det gällde det där glassen. Träffade Nino och Tony en liten stund bara för att säga hej. När vi kom hem hade pappa köpt en massa semlor eftersom att det är fettisdagen idag! Så vi åt en semla var och nu mår jag illa... Alldeles för mycket grädde känner jag. Nu tänkte jag kika vidare och kolla på lite andra bloggar och kanske få lite inspiration.
Ha en bra kväll alla goa läsare & fortsätta gärna kommentera, det ger mig mer glöd i fingrarna!

detta ska beställas från asos


målandet gick bra!

Gud vad gött det känns att vi blev klara med måleriet idag!
Vi vaknade när klockan var runt 11.00 skulle jag tro. Gjorde oss i ordning och gjorde lite frulle. Sen begav vi oss mot jordbro där dom har sin lokal. Hennes pappa fixade färgen till oss och vi satte igång med målandet. Det gick ganska bra tills jag skulle upp på stegen och ha malin framför mig som också stod på en stege. Sen råkade hon trycka lite hårt med penseln mot grinden så att all färg på penseln istället hamnade i mitt ansikte istället för på grinden. Sen var det en härlig tjock grov svart färg också, som var riktigt "lätt" att få bort... Men herregud vad jag har skrattat idag. Hennes pappa är så sjukt humoristisk, det är nästan så att jag kissar på mig när han säger saker. Sjuk roligt är det iallafall! Senare när klockan var sunt 14.00 så kom han med en massa massa mat från donken, tjiho! Vi proppade i oss en massa onytig mat idag som vi absolut var värda så, It's no a big deal. Nu är jag iallafall hemma och har kramp i armarna efter att ha hållt i en pensel i vädret i flera timmar men jag lyckades dra in pengar så de var det värt kan jag lova. Funderar faktiskt på att hoppa in i duschen och försöka skrubba bort all målarfärg som sitter lite varstans. Japp så får det bli. Bloggar formodligen lite senare.
Pussar från moah :)


dålig uppdatering!

Hej på er. Idag har jag fixat i rummet. Tapeten är uppe och väggarna är målade. Ni kommer att få se resultatet sen när allting är klart. Vid 14.00 kom Malin och vi knallade sedan hem till henne. Satt och slöade vid datan och gjorde absolut ingenting. Sen var Nino här i lida på barnkalas hos sin söta kusin Oskar så vi träffades en liten stund. Nu har både jag och Malin mat i magen och ska snart titta på film med hennes föräldrar nere i deras coola källare med bioduk och allt :) Juste, imorgon ska jag jobba i deras lokal. Måla ett par grindar och vi får 60 kr i timmen, nice nice! Kommer att ha tillgång till datan vid 20.00-21.00 skulle jag tro. Om inte så är det nått annat som har kommit ivägen. Det var allt. Ha det!

sweet dreams everybody!

Nu är bloggen fixad och jag är ganska nöjd än så länge. Hur tycker ni att den blev? Nu ska jag tvätta ansiktet och krypa ner i sängen. Imorgon är det en ny dag med nya möjligheter, glöm inte det. Sov gott och dröm söta drömmar allihopa.
/ kram sofia

en viktigt sak..

Du vet väl om att Du är värdefull, att Du är viktigt här och nu...
att Du är älskad för din egen skull, för ingen annan är som Du.

lite om mig

Fullständiga namn: Sofia Anna flodén
Smeknamn: Sosso, fia och sia
Ålder: 13 snart 14 år
Födelsedatum: 5 maj
Ögonfärg: Blågrå
Hårfärg: Mörkbrunt
Längd: 1.67
Familj: Mamma & pappa 1 lillasyster
Djur: 2 hundar och 2 katter
Boende: Grå villa
Skola: Tungelsta grundskola
Intressen: Vänner, pojkvän och shopping + bloggen
Mobil: W902 walkman
Fobi: Spindlar
Civilstånd: Min baby Nino
Framtidens planer: Leva livet

me ♥ thai food

Nu är jag mätt och belåten. Har ätit jätte god stark thai mat. Idag blir det en hemma kväll för mig. Mys med mamma och pappa framför melodifestivalen. Tänkte passa på att måla naglarna också, antingen blir det fransk manikyr eller en enkel rosa färg. Imorgon är det fix i rummet. Det ska tapeseras och målas, jag står tydligen för målningen engligt mami. Jag önskar att jag kunde trolla så att rummet vart klart nu. Orkar inte vänta på att det ska bli klart längre även fast vi äntligen har kommit igång. Nu ska jag måla naglarna. Ha en bra lördag kväll.

I ♥ thai food...

back on track!

Nu äntligen funkar mitt internet, wiie! Så nu är jag back on track, haha. Lite om igår kanske ni vill höra om. Gick i skolan och hade svenska prov osv. Sedan åkte jag och pappa till systemet och sen släppte han av mig hos Nino. Tog sedan bussen hem vid 18.00. Träffade malin och vi hade film myskväll med godis och cola. Tittade på två jäklans bra filmer "Twilight" och "Patrik 1,5" dock hade jag redan sätt båda filmerna men dom är ju så bra så det skadade inte att se dom en gång till. Vi somnade väldigt sent igår, runt 05.30 skulle jag tro, ups! Vi vaknade vid 13.00 imorse. Gjorde oss i ordning och begav oss mot tåget. Träffade Wille och hans "kompanjon" på tåget, haha. Vi gick av i handen och knallade till solakuten där vi solade i 15 min. Sen var det käk på donken och sen hemgång. Nu är jag alldeles ensam, dvs ganska skönt med lite egen tid då man kan slappna av lite. Pappa håller på med mitt rum som ska tapeseras imorgon så han kanske behöver lite hjälp. Snart ska jag hämta en Ben&Jerry's och titta på "Heartbreak hotel". Ha det gött. Pusselipuss


Just old me!

problem's

Hello sunshines!
Jag kommer förmodligen inte att kunna blogga så mycket den här veckan. Mitt internet funkar tyvärr inte, så just nu så skriver jag från mammas dator. Kanske får låna den nån gång ibland. Jag ville bara att ni skulle veta det. Ídag har jag sovmorgon till 10.10. Malins rara lilla pappa kommer och hämtar mig eftersom att han åker sent och för att jag inte någon lust att ta bussen idag. Min dag ser rätt lugn ut. Jag har idrott nu direkt på morgonen och sen svenska, engelska  osv. Efter skolan är jag barnvakt åt min lillasyster till kl 19.00. Tänkte passa på att plugga lite till svenska provet nu när jag ändå har så mycket tid, good! Nu måste jag sätta på mig jackan, puss hej leverpastej. Skriver kanske sen, om det går.


plugg plugg plugg..

Godagens folkens!
Idag har det vart en ganska lugn skoldag. Hade sovmorgon men jag försov mig så jag fick stressa ändå, inte bra! Kom iväg till skolan i jeans, uggs, stor svart tjock tröja och utan make up, härligt. Hade engelska direkt på morgon kvisten då vi fick jobba på våra engelska uppgifter som ska vara klara tills imorgon. Jag är äntligen klar nu, wiie! Sen rullade svenskan, musiken, bilden och No:n som handlade om droger iväg med full fart. Slutade runt 15.00. Tog bussen hem till Malin för att jobba på våran SO-uppgift som handlar om religion "judendomen" osv. Veckan ser lugn ut och jag känner att jag kan andas ut ett tag. Snart är det Sportlov också, vilket jag verkligen ser fram i mot. Nu ska jag titta på tv och dricka te. Ha det så bra, puss!

Min glass som jag åt med Nathalie på donken igår :)

good morning sunshine

Godmorgon sverige, plinge linge ling!
Hur mår ni? Jag mår helt suveränt. Har sovmorgon till 08.50. Just nu så sitter jag här med mitt juice glas och min rost macka med ost. Dagens planer är att jag ska vara i skolan hela dagen och sen ska jag försöka bege mig hem till Nathalie när skolan är slut, myspys! Vi ska eventuellt baka. Då blir det antingen sockerkaka eller kladdkaka. Juste, Dagens outfit ska ni också få. 
Sen får ni ha en underbar skol/jobb eller helt enkelt en hemma dag. Puss!

ordning & reda!


...Allt står på sin plats...

Den här är jätte bra för håret när man nyss har färgat och vill att färgen ska hålla längre. Ligger runt 190 kronor skulle jag tro. Värt vartenda pening. Jag.är.nöjd.

i lördags kväll...

...såg det såhär mysigt ut! En perfekt kväll som är värd att minnas.

veckan

Måndag: Bak med Nathalie
Tisdag: Nino
Onsdag: Barnvakt
Torsdag: Barnvakt/plugga
Fredag: Nino?
Lördag: Tjej middag hemma hos Malin
Söndag: Spaa

beck

Nu är det reklam på 4:an. Sitter här med underbara Nathalie och tittar på "Beck" samtidigt som vi dricker te. Nathalie dricker sitt himla choklad te som vanligt, hon är förälskad! Imorgon är det skola igen och jag känner mig inte så speciellt taggad. Även fast vi kommer att få en ganska lugn vecka. Det känns som att helgen bara har runnit iväg *snyft*. Och vet ni vad? Nu har jag städat mitt rum! Både dammsugit och svabbat golvet, duktigt jag! Sen har jag rensat bort en massa onödiga saker plus att jag har gjort om lite grann. Igår så kollade jag och pappa på tapeter och hittade en super fin brun med blommor som jag ska ha som fond-vägg. Det kommer nog att bli skit snyggt. Det kommer nog att komma lite bilder på rummet senare när det är helt klart så håll utkik kära vänner. Nej nu ska jag vara lite social med Nathalie eftersom att hon absolut hatar när jag sitter här :)

I love te..

And you...!

perfekt kväll.

Hej alla solstrålar!
Gud vilken perfekt alla ♥-dag jag fick igår. Nino lagade jätte god mad och fixade en super mysig stämning i hela lägenheten. Vi åt tacos och kollade på filmer. Nu vet jag att Nino inte ville att jag skulle säga vilken film vi såg eftersom att han trodde att ni skulle tro att han var oromantisk men vi såg "Troja". Jag tycke faktiskt att den var bra. Jag gillar såna filmer. Sanna grejer osv.. Somnade ganska sent igår kväll. Men nu är jag hemma. Ska snart iväg. Nu tänkte jag hoppa in i duschen en snabbis innan jag ger mig iväg igen. Puss och kram.
Jag hoppas att alla hade en riktigt mysigt alla ♥-dag igår. Ni får jätte gärna berätta vad ni gjorde för det är alltid roligt att höra.

Den här rosen fick Nino av mig igår.

glad alla ♥-dag!

Hej på er alla sötnosar!
Idag är det alla hjärtans dag. Jag har precis kommit hem från att ha gjort en massa ärenden. Nu har jag fixat en present till Nino. Ni kanske får se den imorgon. Köpte också en födelsedags present till Malin som fyller fjorton idag. Grattis gumman nu är du fjortis! Ska snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Ikväll kommer jag inte att vara hemma utan jag kommer att spendera alla hjärtans dag med min Nino. Så det blir inget bloggande förns imorgon eftersom att jag stannar där över natten. Ha det så himla mysigt nu ikväll.
See yah. Många pussar och kramar till alla goa läsare.


bubbel bubbel...

...bad är den bästa avkopplingen som finns när man känner sig stressad. När jag är helt uppe i varv så brukar jag tappa upp ett varmt bad och ligga där i flera timmar.. Det är så himla skönt! Idag hade vi prov. Det gick nog ganska bra för mig, tror jag. Kände mig ganska tveksam på vissa frågor men jag gjorde iallafall mitt bästa så nu återstår det att se hur det gick på måndag. Allting rullade på perfa och inga otäcka händelser skädda, vilket känns konstigt eftersom att jag alltid har oturen runt hörnet. Men man ska väll bara bocka och niga & tacka *blink*. Slutade runt 14.25. Tog bussen hem och plockade undan alla mina kläder som var utspridda på golvet som mamma har tjatat på mig att plocka upp nu i snart fyra dagar, jag är pinsam! Men nu ligger allting i garderoben. Sen begav jag mig mot vh för att träffa Nino en stund. Kom hem vid 20.00 tog ett stort glas coca cola och hoppade i badkaret. Nu tänkte jag ladda ner en bra rulle.
Ha en super mysig kväll allihopa!


me love this song!


klockan är mycket!

Hej. Förlåt för en dålig uppdatering men idag har jag haft det fullt upp. Bara en massa plugg. Började dagen med stress och i skolan blev det inte så mycket bättre. Stressade på där också för att hinna klart med allting så att jag slapp ta hem allt över helgen, nått som jag tror att ingen skulle uppskatta (skolarbete över helgen). När skolan var slut så åkte jag hem till Nathalie och lämnade lite home work till henne eftersom att hon är sjuk. Krya på dig gumman! Sen åkte jag och malin hem till malin för att tok plugga till provet imorgon. Det känns inge bra alls, för jag fattar ingenting av den här *pip* fysiken... Jag kommer iallafall göra mitt bästa på provet, är det inte det som räknas? Att man presterar sitt bästa, det tror jag. Har suttit med min fysik bok plus papper sen klockan var 16.00 så jag är helt slut nu. Dags för mig att krypa ner i sängen och sova. Det bästa som finns just nu... SOVA SOVA SOVA SOVA SOVA!
Puss på er alla!
Lovar att det blir en bättre uppdatering imorgon. I promise you!

Bilder från idag.

love shoes!


i need summer now!

Nu längtar jag efter sommaren som aldrig förr. Tänk er att få slippa alla tjocka varma kläder och istället bara få sätta på sin tunna och lättklädda kläder (missta mig inte när jag säger "lättklädda"). Att få vakna upp på morgonen och se solen skina och himlen är baby blå utan måln. Man träffar kompisar och drar till stranden och man har mysiga grillkvällar, tältar, träffar pojkvännen osv. Jag kan knappt bärja mig för sommaren-09 kommer nog absolut bli den bästa någonsin. Vill sola bada och bli bruuuun! Bruna fina ben ska man ha på sommaren, ett måste!

en hemlis...

Hallådär. Idag har det bara varit sådär. Min mensverk blir bara värre och värre. Vad ska jag göra? Ska det verkligen behöva göra så jävla ont så att man börjar gråta... Jaja, nog om det där nu. Vaknade 06.30 som vanligt, men somnade om så det blev en stress morgon utan frukost, buhu! Kom iväg till skolan och fumlade runt i skåpet efter mina böcker. Sen rullade dagen på perfa. Efter skolan så åkte jag vidare med bussen till Handen c. Visste precis vad jag skulle göra där så det gick ganska fort. Tyvärr så kan jag inte berätta vad det är som jag gjorde där eftersom att min pojkvän läser min blogg & det här ska bli en överraskning tills på lördag. Det är en hemlis... Ni kanske får reda på det efter helgen. När jag var klar tog jag tåget hem till Krigslida och tok pluggade på fysiken! Det är jobbigt eftersom att det aldrig sätter sig helt riktigt. Men jag kämpar. Pappa lagade kyckling och pommes frittes så nu är jag proppmätt. Inget mer för mig idag, eller jo bara te men det måste jag dricka varje kväll annars går allt åt helsike :) Jag vet inte varför det har blivit så men det är något jag bara har kommit in i helt enkelt, wierd! Nu tänkte jag läsa igenom fysiken en stund. Bloggar mer senare ikväll.
Puss&kram
Såhär fint var det när jag gick hem idag.

OBS. Det var snorhalt.. Många stunder sittandes på rumpen..

Det värmer!

Tack till er alla super söta som skriver alla ur gulliga kommentarer!
Det ger bloggen lite liv och jag blir mer taggad till att skriva.
Puss och kram soffipropp!


"I taket lyser stjärnorna"

Det är så himla härligt med en varm dusch på kvällen!

Hej på er. Idag har det varit en otroligt rolig dag. Började med att jag vaknade 06.30, gjorde mig i ordning för dagen och så. Sen bar det iväg mot skolan. Jag hade bara musik och bild innan vi skulle bege oss mot stan, skönt! När vi äntligen var framme och kom in i den varma biografen så fixade vi ut biljetter och lite smått & gott. Sen så ska man inte gå på toaletterna på sergels för dom går i baklås! Jag fick verkligen paaaniiiik när jag inte fick upp låset, ojojoj vilken föreställning jag bjöd på där inne! Filmen var bra men inte lika bra som boken. Blev ganska besviken men den är värd att se iallafall ;) När filmen var slut så var det dags för hemgång. Alla knallade i en rask takt hemåt. Jag var super trött. Hoppade sedan av i vh och knallade med Nathalie hem en stund. Satt och pratade en liten stund. Skönt att få prata med en som verkligen lyssnar. Efter ett tag så knallade jag vidare till Mr Wonderful. Låg och gosades i hans säng och bara var. Härligt! Nu tänkte jag ta och föna håret en snabbis och sen lägga mig och läsa min "ELLE" tidning, wiihoo! Om ni lovar att sova gott i natt så lovar jag att skriva imorgon (vilket jag kommer att göra i vilket fall som helst). Puss på er allesammans.

"I taket lyser stjärnorna" en film värd att se!


Dagens jag:

Vit tröja från Gina T
Jeans från PUB

Nu har jag en planerad alla ♥-dag!

Hej allesammans!
Idag har det vart si&sådär. Ni vet hur det kan hugga i höften och knipa i magen tjejer? Ja precis det är MENS jag snackar om. Fy sjuttsingen vad jag hatar det. Känns så onödigt.. Man mår inge bra alls. But that's life and I'm steel alive! Nog om det. Idag vaknade jag 06.30, somnade om en stund och vaknade när klockan var ca 07.30 skulle jag tro. Hade sovmorgon till 09.00. Fick skjuts av papi. När jag kom till skolan så hade vi engelska direkt på morgonen och våran lärare gick igenom en massa saker som kommer att komma på ett prov en tid fram över. Hon talade också om när vi skulle åka till bion imorgon. Hela klassen ska vandra tillsammans, ja hon var mycket noga med "tillsammans" till sergels torg där filmen ska gå. Vi ska se "I taket lyser stjärnorna". Har än så länge bara läst boken så nu äntligen ska jag få se filmen. Men det är jätte många som säger att boken är mycket bättre är filmen så filmen är en besvikelse men så är det vel nästan alltid med filmer och böcker, I guess. Jag gick hem från skolan idag eftersom att min mensverk aldrig gav sig. När jag kom hem la jag mig i sängen och somnade på direkten. När jag vaknade hade jag fått ett sms av Nino, så jag begav mig mot vh för att träffa honom. Vi hade det jätte mysigt och han berättade att han skulle bjuda mig på middag på alla ♥-dag! Så himla gulligt. Nu ska jag hoppa in i duschen så att man är ren och fräsch inför stan tomorrow. Bye bye!


Granatäpple måste vara den godaste frukten någonsin!
Jag får aldrig nog av den, Testa den så ska ni få se :)

Godmorgon!

Goodmorning my guys!
Nu är jag påklädd och klar för skolan. Har gjort rost mackor & multivitamin dryck. Ska ge mig av 08.45 hade jag tänkt. Efter skolan så åker jag till västerhaninge för att träffa Nino. Kommer att komma hem runt 19.00-20.00. Så då kanske jag hinner slänga in ett inlägg innan jag ska börja plugga energi (fysik). Just jäklar, dagens outfit ska ni ju ha! Här kommer den.

Tyvärr så var min kamera urladdad så då fick jag ta med mobilen och då blir det inte så speciellt bra. Men men här är den iallafall - DAGENS OUTFIT BABES!


Jeans från Gina tricot
Vitt linne från Gina tricot
Bolero kofta från Sisters
Svarta stövlar I don't no?

smoothie


Nu har jag gjort mig en hallon smoothie men den ser dock inte ut som den på bilden.
Blev så jäklarns hungrig. Tittar på "Law and order" och det är inte så jätte roligt måste jag medge.
Så nu säger jag Godnatt bloggen vi ses imorgon :)

-

Nu har jag fått ett önskemål om att jag ska lägga in fler bilder på mig själv. Så jag kanske ska börja ta och göra det. Kommer också ihåg att jag lovade att börja lägga in "Dagens outfit" men det har ju inte blivit av, men imorgon så kommer det att bli en dagens outfit :) Så håll utkik.

Vill också hälsa alla nya läsare välkommna till min blogg. Statistiken har ökat och jag är super glad. Hoppas att ni stannar och gillar att läsa det jag skriver. Kom gärna med funderingar och argument, alltid kul att höra! Puss & kram från en glad Fia.

Ben & jerry's ♥ me

Nu ni! Nu är jag mörkhårig och nej då menar jag inte svart utan bara en lite mörkare brun nyans. Jag blev faktiskt väldigt nöjd och jag hoppas att andra tycker att det ser ganska okej ut :) Just nu så sitter jag och tittar på "Beck" är helt uppslukad. När jag kom hem så åkte jag och papi och köpte en Ben och Jerry's och toning till lilla mig. Sen lagade pappa jätte god mat "canneloni" som han är så bra på att göra (go for it dadi). Imorgon börjar jag 09.00 eftersom att vi ska börja sluta senare på fredagar (15.00) helt sjukt. Jag som ville sluta tidigt på fredagar.. Men det går nog bra ändå vänner :) Nu ska jag ta och föna håret en snabbis.
Puss och kram.

Spännigen stiger.. Snart är det alla ♥ dag! Och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på till Nino. Känns väldigt konstigt att köpa blommor till en kille men jag har ju ingen aning om vad jag ska hitta på! Jag får verkligen panik eftersom att det börjar bråska. Eller ska man bara äta en mysig middag och hyra en romantisk film eller bara gå på bio? Jag har ingen aning så ni får gärna komma med idéer, Det skulle uppskattas!

Rebeccas scones är smaskiga!

Hallådär i lingon skogen! :)
Hur är det med er? Med mig är det toppen. Ligger just nu i Beccans säng och lyssnar på "Janet - let go" är helt kär i den. Becca gjorde ett par super goda scones imorse. Igår kväll så gick jag och Becca ut. Vi träffade Fanny och sen en annan tjej som heter Bea. Super goa flickor. Sen knallade vi hemmåt vid 23.00 skulle jag tro. När vi kom hem så tittade vi på film och drack en massa cola. Har faktiskt ingen aning om hur mycket klockan var när vi somnade. Men nu är det en ny dag med nya möjligheter :) Jag ska försöka komma hem vid 16.30 hade jag tänkt. Så när jag kommer hem så kommer jag förmodligen att blogga en massa. Jaja, nu tänkte jag läsa lite andra bloggar och dricka upp mitt te. Puss och kram, hej så länge mina underbara läsare!  

Bakande

Varma och klara :)

Janet - let go

Älskar den här låten! :)

Nynäshamn/Rebecca

Hej på er! Jag tog inte med mig datan hit för det blev ganska brottom till tåget igår. Så nu får jag låna Rebeccas dator lite då och då om jag ska kunna blogga. Tror inte att det kommer att bli så mycket bloggande nu i helgen. Men jag ska försöka. Igår var det iallafall jätte mysigt. Vi tittade på två filmer och åt en massa godis + semlor. Filmerna vi såg heter "sweeney todd" och "pictures this". Tror att vi somnade vid 02.00 tiden.

Idag vaknade vi ganska tidigt, 11.30 skulle jag tro. Sov hela natten brevid den snarkande grisen Rebecca! skämt åssido. När vi hade lyckats komma upp så begav vi oss ner på "stan" och gick till frissan. Rebecca skulle slinga sitt hår med guld blonda slingor & resultatet blev super fint. Vi ska stanna hemma hela kvällen och titta på filmer och kanske glo på "Melodifestivalen" :) Nu ska Rebecca ha datorn så ni kan ju titta in i hennes blogg http://rebeccasq.blogg.se
Puss och kram  & ha en underbar helg allihopa!

Frisören tvättar Beccans hår :)

Godnatt

Nu säger jag godnatt. Nu är allt som behövdes fixas för morgondagen fixat. Naglarna är målade och väskan är packad för nynäs. Imorgon efter skolan så åker jag till min underbara barndomsvän Rebecca. Stannar där förmodligen hela veckan men datan följer med så bloggen står inte tom i helgen, bra va? Ja sova var det ja... Natti natti på er.

spanien -08

Malin och jag i det klarblåa vattnet i spanien -08

Malin, bästa pappa and me. We are best together!

Utsikt från ett hotell i Malaga, super fint :)

Jag och Malin på hotellets tak.

Malin plaskar hej vilt...

Aqualand

Jag och malin i Nerja stad, längtar tillbaks...

Malin och jag på en resturang (rund och go var man i ansiktet också) :)

Vårat hotell

Mami and papi, I love you.

Hairmask/fruitsalad

Nu är jag nyduschad och mitt hår har fått sig en hårmask! Köpte några hårmasker på eko och dom funkar perfa! Luktar jordgubb, hallon och passions frukt etc. Min dag har vart very good today. Vaknade 06.30, gjorde mig i ordning och åt lite frulle samtidigt som jag satt klistard framför "Vakna Med The Voice" wiie! När jag kom till skolan så jobbade vi med alla målen i fysik. Jag måste tok plugga den här lilla delen av veckan som är kvar, för vecka 7 så ska jag ha prov och jag vill så gärna bli GODKÄND på detta prov. Efter skolan så gjorde jag och Nathalie sällskap till västerhaninge men skiljdes sedan åt olika håll. Jag gick hem till Nino och hon till sig. Låg och mös i hans säng och så.. Sen hade hans super goa mamma gjort biff och potatis till oss, gott! Tog bussen hem vid 20.00. Nu tänkte jag äta fruktsallad och plugga lite, eller iallafall försöka hitta motivationen (kan bli svårt). Ha en riktigt mysig kväll. Kisses from me my friends!



Svaren!

Vilka fem bloggar brukar du läsa mest?
av dina vänner och inte kända?
Dom jag brukar läsa mest är..
http://elinhultman.blogg.se/
http://emssn.blogg.se/
http://rebeccasq.blogg.se/
http://suhh.blogg.se/
http://claradigreus.devote.se/

Varför visar du aldrig upp dina outfits längre? 

Anledningen till att jag inte gör det längre är att jag inte sätter på mig något speciellt
nu när det är skola. Det kommer nog oftast att komma en outfit på helgen men jag ska försöka lägga in en bild på
det som jag har på dagen i skolan. I promise!

Vad använder du för shampoo och ballsam?

Head & Shoulders Colour Care shampoo och balsam.
Eftersom att jag har färgat håret så blir det ganska slitet men head ans shoulders mjukar upp håret och gör det en
aning glansigt. Tar också bort mjäll och torr hårbotten, mjukar upp hårets rötter.

Hur mycket umgås du och din pv?

Jag träffar min pojkvän så mycket som det bara går. Han går före allt!
Men sen är det också viktigt för mig att hinna med skolan. Men som sagt han går före allt.

Hur mycket väger du?

Jag väger ungefär 41-42 kg :)

Vad är din älsklings mat?
Jag är galen i tacos men gillar ändå sallad och thai mat!
Äter det som bjuds.


Sun kissed lotion


ACO SENSE & CARE Sun kissed Bodylotion är en skön återfuktande kroppslotion med lätt brun-utan-sol-effekt. Den går snabbt in i huden och mjukgör med oljor från solros och raps så att din hud känns mjuk och smidig. Lotionen bygger gradvis upp en fördjupad färg i huden som ger dig en fräscht solbrun ton året om.
Använd dagligen får bästa resultat. Låt lotionen absorberas innan kontakt med kläder. Rengör händerna efter applicering. Innehåller inte solskyddsfilter
2OO ml.

ACO Sun Kissed Face Cream.
Återfuktande ansiktskräm med lätt brun-utan-sol. Använd dagligen för att få bästa resultat. Låt krämen torka innan kontakt med kläder. Rengör händerna efter applicering. Innehåller inte solkyddsfilter. Passar även som underlag för make up.
6O ml.
(Alla hudtyper)

simning och ny solad!

Morsning korsning! Nu är jag hemma efter att ha simmat i 1 timma, pluggat i 1 timma och sist men inte minst solat i 15 min med favoriterna Nathalie och malin. Det känns riktigt bra. Imorse så vaknade jag kl 06.00 och gick upp med min lillasyster som skulle till skolan. Taxin kom lite tidigare än beräknat men det gick bra. Kom iväg till skolan vid 07.55 skulle jag tro. Men innan det gick jag och malin tillbaka till lätt-akuten. Jag skulle ta prover ovs. När vi kom tillbaka till skolan så var det läsning som gällde, vilket inte är så himla roligt. Fick tillbaka mittt fysik prov och jag blev äntligen godkänd, wiie! Sen rullade alla andra lektionerna på i en rask takt. Sista lektionen vi hade var idrott. Jag och nathalie fick äran att fixa musiken eftersom att det var dans på idrotten och ingen av oss fick vara med (hade intyg så lugn ba lugn pappa). Det var ganska knepigt med den där sterion :O Slutade 15.05, tog bussen till vh och sen har min dag bara rusat förbi. Antagligen för att jag har haft en bra & glad dag. Nu ska jag göra lite mat. Är vrål hungrig. Svarar på era frågor senare ikväll. Puss och kram


1# Sterion vi fick ta lära av på idrotten! 
2# Sockertopparna Nathalie & Malin. 

Vilken dag!

Hallå gott folk!
Idag har det varit en riktigt känslomässig dag. Började dagen med ett glas oboy och en rost macka. Sen packade jag ihop alla mina böcker och begav mig sedan därefter till skolan. När jag kom till skolan så blev jag och några andra tjejer inkallade på ett såkallat "möte" där vi skulle prata om hur vi känner. Våra lärare har märkt en spänning och orolighet mellan alla oss tjejer så idag var det dags att sjunga ut! Det var väldigt jobbigt, först kom tårar och sen leenden. Måste erkänna att jag tycker att det var en otrolig lättnad och en stor sten sjönk från bröstet. Nu hoppas jag bara på att detta håller, Kom igen nu tjejer!
Slutade runt 15.00 tiden och tog bussen hem till malin för att plugga på fysiken (energi). Sen vid klockan 16.25 tog jag,mamma och malin tåget till läkarn (lätt-akuten). Vad jag gjorde där är inte viktigt kära vänner :) När vi kom hem så gick vi till malin igen, vi åt en kladdkaka och kollade på "hottie/nottie" med paris hilton. En hel kul film! Och nu är jag faktiskt hemma. Helt slut är jag. Funderar på att lägga mig tidigt ikväll. Det har blivit ett par ganska sena kvällar för mig på sistone och det funkar ju inte när man har skola och allt, skärpning! Jaja, Nu tycker jag att ni ska fortsätta att ställa frågor för sen när klockan har slagit 22.00 så är frågestunden slut och vem vet när ni får chansen igen? Nu ska jag smeta in mig i en ansiktsmask och sen göra en kopp te.

"Jag och malin i spanien 2008, I miss that!"

frågestund vänner!


Nu får ni ställa hur mycket frågor ni vill, Men ni vet vad som gäller. Opassande frågor kommer jag inte att svara på.
Frågestunden håller på till 21.00-22.00

I think its time to go to sleep my friends!

Detta är helt sanslöst! Hur jag än vänder och vrider på mig så kan jag inte koppla av. Känner mig riktigt trött men det känns som att hjärnan har för mycket att tänka på just nu hmm.. Imorgon är det iallafall skola och jag hoppas att skoldagen blir mer lyckad än vad den vart idag. Kan inte komma på när vi slutar imorgon men det tar jag reda på imorgon. Imorgon så tänker jag börja med en liten frågestund. Vad tror ni om det folkens? Bra va? Jag tänkte väl det.. Well, nu tror jag att jag ska försöka mig på ett nytt försök med sussandet. Och till alla er som inte har lagt er, - Do it now! Puss och godnatt så hörs vi imorgon.


(Vääääldigt gammal bild, men gud vad man har förändrats!)
Bjuder på denna lilla "fjortis" bild.

ibland brister det!

Åh vilken dåligt eller snarare sämst dag. Jag orkar snart inte. Allt är bara så himla krångligt och jobbigt. Kom till skolan och var hur glad som helst och tänkte att absolut inget kunde förstöra min dag! Men jag gick hem tidigare idag för att jag bröt ihop i skolan. Vissa personer i min omgivning njuter visst av att göra allt jobbigt. Det är tråkigt och jag vet inte hur jag ska kunna hantera det längre. Jag försöker att stå på mig men idag brast det! Jag vaknade vanlig tid imorse men hann tyvärr inte skriva ett morgon inlägg (I'm a tidsoptimist). Nu tänker jag lägga mig i sängen och bara tänka igenom allting. Vet inte om jag bloggar mer ikväll...


sussa-sussa-sussa, jag måste sova!

Nu är det dags för mig att sussa så att jag orkar upp imorgon. Fast egentligen så har jag ju sovmorgon till kl 09.00 men jag behöver ändå ställa klockan på 07.00, annars kommer jag aldrig upp. Men sov gott nu och dröm en massa söta drömmar så hörs vi imorgon. Ska försöka mig på ett "morgon inlägg" men det tvivlar jag på att jag hinner. Ja juste, sova var det! Natti natti alla underbara läsare. Keep reading!


jag har fäst mig vid den här låten!


toppen dag!

Hej vänner. Idag har det varit en mycket bra dag. Vaknade vid 07.00 tiden skulle jag tro, gick upp och gjorde frukost och sen hoppade jag in i duschen. Vid 15.00 så kom Nino hit. Det är våran månadsdag idag, wiie! Herregud vad 4 månader har gått fort. Älskling om du läser det här så vill jag att du ska veta att jag älskar dig mer än allt annat på jorden. Vad vi har gjort idag hmm.. Jo vi har legat och myst i sängen hela dan. Pappa lagade pommes frittes och korv till oss, Undrar nästan om min lilla pappa ska bli kock istället för att sitta på SJ kontor (?). Skämt åssido :)

Imorgon är det skola igen och jag känner mig ganska taggad. Kalla mig vad ni vill men har man legat hemma en hel vecka utan alla vänner så tröttnar man lätt och saknar skolan, OBS lite grann! Tror att jag ska träffa nino en liten stund efter skolan och sen måste jag plugga en massa. Tror att jag har lite grejer att ta igen den här veckan. Well, Nu tänkte jag lägga mig i sängen och kolla klart på "Beck" ganska spännande och det är lilla Malin som har dragit in mig i alla dom här serierna! Ni får ha en fortsatt trevlig kväll allihopa!
xoxo


4 månader idag älskling, jag älskar dig!

RSS 2.0