sovgott!

Nu alldeles strax, om en liten liten stund ska jag sova!
Eller inte riktigt då men jag ska iallafall sätta på en film och försöka somna till den. Imorgon ska jag träffa pinglan Nathalie som jag inte sett på åratal känns det som. Det kommer nog att bli super mysigt. Sen ska jag vara barnis en stund åt min syster. Sådär ser ungefär min dag ut imorgon. Sov så gott nu allihopa så ses vi mer imorgon!


Utan min bebis ikväll vid min sida ska jag försöka somna...


planer för veckan

Måndag - Barnvakt/ Träffa Nathalie
Tisdag - Eventuellt stan med Cecilia&Rebecca
Onsdag - Barnvakt - 09.00/ inget planerat ännu
Torsdag - Barnvakt - 09.00/ Kika in på Paus Bagarstuga
Fredag - Barnvakt - 09.00/ Inget planerat ännu
Lördag - Inget planerat ännu
Söndag - Ansiktsbehandling


just nu!



Mys i sängen med datorn i knät och en god semla!


kvällens låt!


kedjor är grymt läckert!




Stylade om min lilla fula svarta axelväska. Nu älskar jag den!


new



Snart ska jag iväg till Romme också, då behövs dessa!


lårsmycke?

Häromdagen satt jag och pysslade lite med olika kedjor som jag köpt med mig från en hobby-affär när jag var inne i stan. Först satt jag och funderade på vad jag skulle hitta på med dem, men sen så kom jag på att jag kunde göra ett enkelt lårsmycke (everybody have one I know). Det blev faktiskt helt okej. Men vad tycker ni? Ser det skapligt ut eller bara trashigt ut?



snuvig!

Hallå vänner!
Jag är snoooorförkyld! Helt täpt i hela näsan och världens jäkla huvudvärk. Bra början nu på lovet... Får värsta nysattackerna vartannan sekund! Ikväll har jag fotbollsträning också men den tror jag nog att jag hoppar över idag om jag ska må såhär dåligt. Igår kväll när vi kom hem till Ninos pappa så blev vi bjudna på jätte god mat. Sen satt vi och mös i soffan till en massa filmer som gick på tvn, så vi somnade väldigt sent sen.

 Men imorse vaknade vi runt 12.00 och låg kvar en stund och kramades och sen efter en tag började vi bråka. Men allt är löst nu och vi går vidare! Men ikväll ska jag bara ta det lungt framför tvn eller så sitter jag och bloggar järnet. Det återstår att se! Hoppas ni har haft en riktigt bra helg med vänner, kk:n, familj osv. Vi hörs om ett tag. Puss&kram fia



Såhär såg jag ut idag!


i love you



Babyboy!


såhär ser jag ut idag



mys med kärleken

Hej på er!
Har precis fikat med älsklingen och familjen plus min gammelmormor som kom på besök. Bjöd på min prinsesstårta som jag gjorde igår och den var riktigt god, känner mig faktiskt ganska proffsig. Snart ska jag och pojken bege oss mot tåget hem till honom. Vi ska hem till hans pappa och äta lite och sedan sova kvar där, kommer nog att bli jätte mysigt. Men nu ska jag slänga in några bilder och sen packa väskan. Ha en fin lördagkväll nu!






princesscake

Hej gullisar!
Kom hem för ett tag sedan och har precis ätit tacos tillsammans med Nino. Gud vad folk det var idag på jobbet! Hade en massa saker att göra hela tiden och man skulle vara på alla ställen samtidigt. Kaotiskt! Men runt 16.OO lugnade det ner sig och det blev en skön stämning. Efter en stund fick jag och den andre praktikant eleven Patrik göra en varsin prinsesstårta. Min blev riktigt snygg måste jag säga! Men nu ska jag mysa med pojken. Vi hörs mer imorgon!
Puss&kram fia



Kanske skulle satsa på att bli konditor..?


svar på tal..



Postat av: anonym
faaan va snygga! köpta vart?

Sv: Tack så mycket! De kommer ifrån Lindex tror jag. Är inte helt 100 men jag har för mig det iallafall. 




Postat av: anonym
hej! ville börja med och säga att du har en jättebra blogg och jag läser den dagligen, men jag undrar också vart du har köpt den där underbara väskan:)ha de så bra:)
Sv: Åh tack så mycket! Jag blir jätte glad över att höra sånt. Jo väskan köpte jag när jag var i Thailand och därför är den ju dock heller inte äkta, men underbar är den ju allt!



Postat anonym
ska du inte visa bilder på dig när du hade ljust hår?
Sv: Jo det skulle jag väl kunna göra. Men för ett tag sedan så rensade jag min dator på en massa bilder så det är inte helt säkert att jag kan hitta så många. Men om jag hittar någon där jag är riktigt ljushårig så kan jag visa.

Postat av: Molliew
Jisses vilken snygg korsett du har köpt ! Vart har du köpt den? Kram:)
Sv: Tack vännen! Den är ifrån H&M. Dock var det den sista när jag skulle köpa den och bara ren jävla tur att det var min storlek. 



Postat av: anonym
är du förlovad? :O
Sv: Haha, nej det är gamla ringar från min gammelmormor och mamma.

Postat av: anonym
Var någonstans bor Nino? :)

Sv: Han bor i Haninge.

sista dagen på praktiken!

Sådär då var det sista dagen på praktiken!
Det har gått väldigt fort känns det som. Känns lite små sorgligt att det är sista dagen tillsammans med personalen osv. Kommer sakna Åke som jämt kommer dit på morgonen och ska dricka sitt kaffe och prata om "förr i tiden". Så lite deppigt är det allt! Men snart börjar lovet och det ska bli sjukt kul. Jag ska ta igen all tid med mina underbara vänner och kära pojkvän. Men nu idag ska jag ha skitkul och göra dagen till en minnesvärd dag. Ha en fin dag allihopa!



Såhär ser jag ut idag.


i ♥ weekend's

Fredag - Jobba till 19.OO (sista dagen)/ Träffa älskling
Lördag - Jag & pojkvännen fikar eventuellt hos farmor/sover hos han sen
Söndag - Mysdag/ Fotbollsträning




dagens klädsel



Jacka Gina tricot
Jeans leggings Gina tricot
Tubtopp hm
Örhängen Vero Moda


barnvakt och semlor!

Hello sunshine's!
Just nu sitter jag och min fina vän Cecilia hemma hos mig. Vi har vart barnvakt åt min lillasyster i några timmar. Det har gått jätte bra då vi fikat och ätit middag och småpratat en massa. Skönt att få prata av sig lite, känns som att det var en evighet sen sist. Slutade iallafall tidigt idag. Det var otroligt skönt!

Cecilia kom en timme innan jag hade slutat så hon satt och fikade medan. Det var inte så mycket folk idag såsom det brukar vara. Det går så sjukt sakta varje gång det är så. Minuterna känns som en evighet! Imorgon börjar jag iallafall 11.00 och går till 19.00. Sen åker jag och Nino hem till mig och sover där. Nu ska jag umgås lite med Cecilia innan hon ska bege sig hem.




Tack för en toppen dag gumman!


hejdå!

Om ca en timme ska jag vara på jobbet.
Ska försöka att lita mig på SL idag och ta tåget som SKA gå 10.30! Absolut ingen garanti men har sett ett par stycken tåg passera förbi utanför oss nu. Efter jobbet kommer min baby och möter mig och sen sover jag hemma hos honom. Börjar tidigt imorgon och han bor ju ändå så rätt så nära Paus så det blir perfa! Men vi hörs iallafall mer imorgon eftermiddag. Ha en fin dag nu!


Ett tag sedan men fan vad jag saknar dig gumman!


- rude boy


såhär ser jag ut idag!




Fick ett tips av en tjej att jag skulle börja fylla i mina ögonbryn.
Testade idag och det känns otroligt ovant, mina ögonbryn är väldigt tunna så jag måste nog låta dem växa ut lite. Men såhär blir det iallafall om jag fyller i dem.


godmorgon mina fina läsare!


Nu ska jag göra lite frukost och strax göra mig i ordning!


sovdags!

Nu har jag nyligen duschat, skrivit klart en novell som ingår i svenskan och fixat klart garderoben. Känns otroligt skönt måste jag säga! Ska strax lägga mig i sängen och prata lite med min babyboy. Saknar honom jätte mycket även om vi sist sågs i söndags.. men ändå! Imorgon börjar jag 11.OO så tar nog en liten sovmorgon och skriver ett morgoninlägg innan jag ger mig iväg.
Sen sover jag troligen hos min pojkvän.


Det spelar ingen roll vad folk säger, jag älskar dig överallt annat!


diss/hiss listan


Snön.
Tror nog att vi alla är rätt trötta på detta snöoväder. Jag vill ha sommar så mycket så att det kliar enda ut i fingertopparna nu!

Orenhet. Det finns inget värre när man står bakom någon med smutsigt hår i rulltrappan, matkön eller i kassan i en butik. Jag ryser i hela kroppen varje gång jag ser någon med smutsigt hår! Det är så himla vidrigt och ofräsht.

SL.
Det sägs att hata är ett starkt ord och jag verkligen hatar SL starkt mycket! I många år nu har det vart samma visa om och om igen. Att det aldrig tar tag i problemen och gör nått åt skiten.


Paus Bagarstuga. Bästa stället på jorden att praktisera på. Både personalen och kunderna är så otroligt trevliga och man känner sig verkligen välkommen där. Sen min handledare Marita som äger Paus Bagarstuga är nog världens snällaste människa!

Sportlovet. Snart är det lov och det kan man inte mer än att hissa!

Skinnjackor. Jag älskar min nya skinnjacka och kommer att använda den flitigt i år. Skinnjackor passar till i princip allting. Snyggt till stickat, jeans, läckra leggings osv. Riktigt snyggt nu till våren också!


varmchoklad framför brasan

.. Är det som väntar just nu ..

Har rotat lite i garderoben och hittat en del intressanta plagg och en del udda. Men känner att mina komplex för att slänga/rensa bort kläder ännu är kvar. Har än sålänge bara slängt bort ett par byxor, en klänning och ett par få tröjor, sjukt vad jobbigt det är! Får ta tag i det där senare för nu ska jag mysa framför brasan med en kopp varmchoklad i knät. Känn suuuuuget!


Drivbild men har inga nya för tillfället. Men jag är snygg ändå så det så!


hiss eller diss?

För ett tag sedan när jag var i Farsta tillsammans med min pojkvän så fyndade jag ett par taighta skinnbyxor. Men nu är jag väldigt osäker på om jag tycker om dom eller inte. De kommer säkert att åka på till sommaren men nu tänker jag nog avvakta och se. Men vad tycker ni om skinnbyxor?
Ärdet en hiss eller en total diss?



Såhär sitter mina men det finns ju såklart många olika varianter på skinnbyxor.


glamour by viva la diva



Glitter&Glamour nagellacket från märket Viva la Diva smyckar mina korta naglar just nu! Funkar utmärkt och ser riktigt raffigt ut i ljuset då det glittrar i många olika snygga färger. Absolutely fabulous nails!


grymt!

Fick en grymt snygg skinnjacka av mammsen idag! Har länge länge velat ha en i en kortare form. Denna slutar vid midjan och sitter perfekt!
Är riktigt lycklig just nu!!




så fin



If we crawl 'till we can walk again
And we'll run, Until we're strong enough to jump
And we'll fly, Until there is no end
So let's crawl crawl crawl
Back to love Yeah, Back to love Yeah


besvärligt!

Hej på er pluttisar!
Kom hem för en stund sedan. Fick jätte ont i magen och mådde jätte illa när jag skulle byta om på jobbet. Så stannade bara kvar i någon timme för att de tyckte att jag skulle gå hem och vila. Tror att jag mådde illa pga att jag stressar så mycket hela tiden, brukar kunna få ont i magen då. Men nu har jag iallafall gjort lite te och tagit fram frallor som jag ska värma i ugnen, så sjukt gott! Sen ska jag lägga mig i sängen och sätta på en bra film tror jag.
Vi hörs senare!



Såhär ser jag ut idag!


natti natti

Nu ska jag krypa ner i sängen och messa lite med min bebis.
Har duschat, peelat kroppen, rakat benen, gjort en hårinpackning samt ansiktsmask och smort in hela mig! Så nu ska det bli riktigt mysigt att få lägga sig i sängen breve kissemissen och varva ner. Sov så gott gullisar!


Bild från midsommaren -09 tillsammans med min fina vän Malin.


smakprov på vårmodet 2010!








work work work!

Hallådär!
Sjukt vad trött jag är just nu! Slutade för ett tag sedan. Har ätit lite thaimat vilket både var sjukt gott och sjukt länge sedan. Ska snart hoppa in i duschen och sedan krypa ner i sängen med en kopp te framför tvn.
Imorgon ska jag upp O6.OO och jobba.. Inte så jävla kul faktiskt med tanke på hur tågen krånglar osv. Får höra med pappa vilken tid han åker till jobben och om man kanske kan få skjuts.

Dagen har iallafall vart relativt lugn. Men jag har skrattat så sjukt mycket idag, jisses vad hysteriskt det blev ett tag! Har fått lite kramp i magen tillochmed. Riktigt sköna och mysiga människor man har omkring sig, och tur är väl det. Är iallafall riktigt glad över att jag fick en praktik plats hos Marita på Paus.

Ångrar inte en enda sekund där. Nu ska jag bara jobba där i fyra dagar till sen blir det en veckas lov för min del. Känns ändå rätt så skönt med tanke på att jag har ganska långa och "slitsamma" jobbtimmar. Hehe!


sjukt snygg!

.. Känner jag mig just nu i mina rutiga kläder.. 

Snart ska jag bege mig mot tåget. Eller jag tänkte ta det som går 1O.3O mot Vh. Det är fint väder ute och solen skiner så det kan nog bli en ganska bra dag idag. Synd bara att man ska jobba till 19.OO ikväll. Men kommer att uppdatera bloggen såfort jag kommer hem osv. Ha en fin dag nu!


Nåh vad tycker ni? Jag verkligen rådiggar det!
(skulle göra allt för att slippa det här och ni får skratta, det är okej!)


good morning!


Helt nyvaken! Nu ska jag äta lite frukost och titta
på Vakna med The Voice tillsammans med min fina mamma.


exhausted and tired!

Jag ska lägga mig i sängen med mitt te och koppla av framför tvn snart.
Träningen gick bra, mådde lite dåligt på slutet. Körde för hårt i början tror jag. Men det var kul och träffa tjejerna igen. Imorgon ska jag vara på jobbet vid 11.OO och slutar sent, vilket är runt 19.OO. Skriver ett litet morgon-inlägg innan jag beger mig iväg. Sov så gott! Puss&kram fia


Jag & min fina kusin Elsa i somras. I miss you babygirl!


älskar låten!


fotbollsträning på g

Snart ska jag börja röra mig mot fotbollsträningen!
Ska bli hur jäkla skönt som helst. Hoppas att det blir tungt och jobbigt idag så att man får kämpa lite och känna hur det bränner i låren! Kommer somsagt hem nån gång efter 2O.OO så skriver kanske ett inlägg då. Vi får se hur det blir. Ha det så bra sålänge!



Haha mitt vänstra ben (från bildens håll) ser helt missbildat ut!


dagens look



- you wanna be famous


gott&blandat

Godkväll kära vänner!
Sitter just nu alldeles ensam hemma. Nino åkte hem för ett tag sedan och mamma & pappa åkte för en liten stund sedan till Nynäs. Så sitter just nu och dricker kaffe och äter Gott&blandat, good kombo! Ikväll kl 19.OO har jag fotbollsträning som håller på till 2O.OO. Ska faktiskt bli skitkul och riktigt skönt. Hinner ju aldrig med träningarna nu när jag praoar vilket är riktigt surt. Är antingen för trött eller så slutar jag sent... Men nu ska jag iallafall försöka att rycka upp mig och ta tag i mig själv. Puss&kram fia


see ya later

Hallå finisar!
Nino kom nyss så ska inte skriva ett så långt inlägg nu. Tänkte bara berätta att jag haft en bra dag tillsammans med min fina vän Rebecca inne i stan. Fick inte med mig några skor då jag ångrade mig och köpte en grymt snygg tröja istället plus lite godsaker som väl uppskattas. Men iallafall så önskar jag er en fin kväll så hörs vi mer imorgon. Puss&kram fia





bilder från i fredags!







Finns en massa bilder från igår men de här får räcka.
Tack för två toppen dagar hjärtat!


dagens look


Lätt och skönt!


godmorgon bloggen!

Nu har vi precis fått i oss lite god frukost och ska snart göra oss i ordning och bege oss in mot staden igen. Kom hem väldigt sent igår pga alla jäkla tågfel som uppstod hela tiden! Fyfan vilken tid det tog för oss att komma hem... Men det hindrar oss iallafall inte att åka in idag igen. Vi hittade ett par sjukt snygga skor igår som ska med hem idag. Bilder från igår kommer snart.
Puss&kram fia


ses imorgon!



Hoppas ni får en fin fredag kväll!


- until the music hits your heart


home alone

Hej på er allesammans!
Kom hem för en stund sedan. Gud vad skönt det var på jobbet idag. Det var faktiskt riktigt lungt. Fick många andrum där emellan plockandet, skärandet, diskandet och serverandet. Lagom mycket med folk idag! Satte mig vid 08.00 tiden och drack te och åt en nybakt fralla, sjukt mysigt sådär på morgonen inne på Paus Bagarstuga. Ska snart börja göra mig i ordning och vänta på att Rebecca ska komma och för att sen ge oss in mot staden. Vi hörs om en stund!
Puss&kram fia



Såhär såg jag ut innan jag begav mig mot jobbet imorse.


godnatt bloggen!

Sov så gott nu allihopa!
Imorgon ska jag upp kl 06.00. Sen slutar jag vid 14.00-15.00. Uppdaterar er såfort jag kommit hem och gjort mig i ordning. Sen drar jag in till stan med Rebecca. Dröm sött och godnatt!


Bild från i somras. Fan va skönt det ser ut!


daddy's little girl


I love you from the buttom of my heart daddy!


tips for hair!


Två grymt bra olika hårprodukter som står på hyllan hemma hos mig. Kostar inte mer än 200 kronor st. Passar för alla olika hårtyper. Behöver inte berätta vad det är eftersom att ni kan läsa på bilden själva. Men dessa två brukar jag använda ytterst ofta. Try it you to!


mina fina vänner ♥


full fart!

Hej på er!
Kom hem för ett tag sedan. Har ätit och cyklat lite på träningscykeln och gjort några armhävningar, känner mig riktigt duktig! Får nog lov och bli träningscykeln nu ett tag framöver innan jag börjar hinna med fotbollsträningarna igen.

Idag på jobbet har jag gjort allt möjligt. Har ont i fötterna, händerna/armarna, benen och ryggen! Tappade ett tag räkningen på hur många som jag serverade. Helt sjukt vad mycket folk det var idag. Det var värre än var det var i tisdags, då det var fettisdagen och ALLA skulle köpa semlor. My God!

Funderar på att lägga mig tidigt ikväll. Ska ju faktiskt upp tidigt imorgon så jag behöver några extra timmars sömn. Sen mot kvällen ska jag och Rebecca på bio. Tror att det blir "Farsan". Har hört att den ska vara riktigt rolig och jag känner för att få skratta hysteriskt och bara komma bort! Så det ska bli awsome att få träffa bruttan imorgon och göra nått kul tillsammans, var ju ett tag sen sist iallafall.


I love you bebo!


godmorgon gullisar!

Har precis tryckt i mig en fralla och lite te.
Vid 11.00 ska jag vara på jobbet så då tar 10.30 tåget till vh. Jobbar sent idag så uppdateringen blir lite fördröjd om man nu kan säga så. Tippar på att jag slutar runt 19.00 idag. Igår kom jag till jobbet 07.30 och gick till 16.00-17.00. Är lika trött varje gång jag kommer hem.

Vet inte om jag har fotbollsträning idag men isåfall så hinner jag nog inte med den... Det är det enda som jag tycker känns surt med det här jobbet, alltså att jag missar mina träningar pga sena jobbkvällar. Men nu måste jag fixa det sista innan jag ger mig av. Hoppas ni får en fin torsdag!



Hittade en fin tröja som jag inte ritkigt visste att jag hade.


dagens look



.. Innan det var dags för jobbkläderna att åka på ..


helgens planer

Fredag - Jobba till 16.00/ Bio med Rebecca (Farsan troligen)
Lördag - Rebecca/ Träffa Nino mot kvällen
Söndag - Min personliga dag!





Me like a blondie. Jag skulle aldrig kunna bli blond!
Haha lite kul & se hur de skulle kunna bli.


björntass

Hej bloggen och alla underbara!
Börjar med att klaga.. Inte en bra början men såhär ligger det iallafall till och jag personligen tycker att ni förtjänar att få veta sanningen. Så det så! Idag gick jag till jobbet vid 07.30. Fick börja med att göra 40 smörgåsar som var till en catering. Efter det stå och skära bröd till lunchen osv osv. Sen har jag plockat disk, serverat, skivat frukt till ett enormt fruktfat, fyllt kannor med saft samt te/kaffe med mera!

Jag har inte gjort annat än att sprungit omkring som en virrig höna! Vart här och där, gjort de och det! Men kul är det och tur är väl det. Jag är bara så sanslöst trött! Slutade runt 16.00 och somnade direkt på soffan när jag kom hem. Tungt! Men nu så är det slut på gnället för nu ska jag fika! Får faktiskt ta med mig allt som blir över för dagen (har jag sagt det en gång redan?), gissa om jag tar mer än jag kan bära? Moha!


Farligt gött!


fettisdagen

Godmorgon pluttisar!
Sitter just nu i sängen med både datorn och en kopp te i knät. Ska vara på jobbet vid 11.00 idag och jobba till stängning vilket blir runt 19.00. Sen sover jag formodligen hos min pojkvän. Vi får se hur jag gör. Idag ska jag iallafall sälja 2000 semlor!! Kommer nog att bli en kaotisk dag. Men hoppas ni får en bra tisdag! Puss&kram fia



Såhär ser jag ut idag,
Om jag inte har min bagardräkt från jobbet på mig!


power nap!

Hej på er!
Jag är helt slut... Har precis gjort mig en kopp varmt te och ställt en Vitamin Focus vid sängen. Ska faktiskt krypa ner i sängen och titta på tv en stund och kanske ta en liten power nap. Jag har sprungit runt som en galning idag! Och imorgon är det "fettisdagen" och då ska vi sälja 2000 semlor på Paus Bagarstuga och annars säljer de bara 200 per dag! Jag kommer va helt slutkörd imorgon när jag kommer hem.

En stor bonus med att jobba på ett konditori är att man får raffla åt sig allt som blir över utav dagen. Så jag får med mig lite allt möjligt gott hem efter jobbet, häärligt! Men nu måste jag lägga mig ner och försöka gå ner i varv. Ska prata lite med min älskling också och höra hur det är med honom.
Puss&kram fia


jag ryser i hela kroppen!


Så sjukt bra gjort!


mot paus konditori & café!

Godmorgon mina vänner!
Alldeles strax ska jag bege mig mot tåget till min praktikplats. Känner mig faktiskt lite nervös men det är nog bara en bra känsla, eller? Har iallafall fått i mig lite frukost och gjort en matlåda. Kändes riktigt konstigt i magen när jag stod där vid spisen och lagade min egen mat! Brukar inte riktigt stå och laga min egen mat för dagen, haha! Men jag hoppas att ni får en härlig dag och att ni håller tummarna för mig också! Puss&kram fia



Såhär ser jag iallafall ut idag!


sovdags!

Godnatt kära vänner!
Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka varva ner lite. Tänkte måla naglarna och titta lite på tv medan. Börjar jobba kl 11.00 imorgon så skriver troligen en liten morgonhälsning innan jag ger mig iväg. Slutar jobba vid 19.00 så det blir nog en sen uppdatering imorgon. Men vi hörs iallafall mer imorgon!


Jag saknar dig gumman!


my make up

Jag har lovat er ett antal gånger nu att jag ska visa er vad jag använder mig utav för smink och hur jag gör och vad mitt bästa sminktips är. Har aldrig haft ork eller haft tid att visa men nu har jag både tid och ork. Så tänkte visa er steg för steg hur jag gör och sen berätta vad mitt bästa sminktips är.





Steg 1. Först använder jag mig utav en cocealer från Make Up Store. Den applicerar jag under ögonen där ibland mörka ringar kan uppstå. Jag applicerar cocealern med en tunn pensel för att få ett tunnt lager så att det inte ser så "klumpigt" ut.

Steg 2. DreamMatte Mousse foundation använder jag ibland på blämmor och när jag har mina "dåliga dagar", alltså så brukar denna produkt variera. Den "duttar" jag med i rätt mängd lager och sedan drar jag ut den med en mjuk svamp så att det blir jämt och slätt för att det inte ska uppstå ränder och mörka klumpar.
Tips: Tvätta av svampen efter varje gång du använt den.

Steg 3. True match minerals puder från märket Loréal Paris använder jag för det mesta alltid. Den innehåller 95% mineraler och är dessutom oparfymerad och fri från olja. Med den får jag en jämn och brun färg i ansiktet och slipper den "oranga" färgen som man ofta brukar få från puder. Den funkar också lika bra som en vanlig foundation, så satsa på den här istället.

Steg 4. Först böjer jag mina ögonfransar. Sen applicerar jag en svart kajal också från märket Loréal längst fransrötterna där ovanför ögat. Tar aldrig nedanför ögot då det oftast ser så mörkt ut och ögat får ingen rättvisa för att det ser så litet ut med den mörka svarta färgen, så satsa på en ljus kajal där nedan. Hänger ni med? Hojta till isåfall om ni inte förstår vad jag menar.

Steg 5. Sen använder jag två olika mascaror också från märket Loréal. Först använder jag Telescopic mascaran, dels för att borsten är smalare än den andra och för att den jämnar ut fransarna bättre. Sen tar jag Extra - Volume Collagene som ger mina ögonfransar en större volym och mer stabilitet.

Steg 6. När för det mesta utav sminket ligger på sin plats tar jag ett ljusrosa rouge från ett av H&M's produkter och lägger som ett tunnt täcke över kindbenen med hjälp av en borste. Ta dock inte för mycket och blås på borsten innan du lägger rouget på kindbenen, annars kan det lätt bli för mörkt och sen ganska konstigt ut. Du vill inte se sjuk ut, utan bara livfylld.

Steg 7. Ofta men inte allt för ofta använder jag de här två ljusa läppstiften. Jag är inte så mycket för läppstift men de här är ganska fina och ger en naturlig färg på läpparna. Alla vill väl att läpparna ska skrika KYSS MIG när man är med pojkvännen.

Nu till mitt bästa sminktips!
Jag tycker att concealern från Make Up Store is the shit! Jag har den med mig överallt. Såfort jag känner att en finne eller mörka ringar börjar dyka upp under ögonen tar jag direkt fram den och applicerar den på de ställen där det behövs. Den täcker otroligt bra och sitter dessutom kvar ovanligt länge. Så är det något av dessa olika smink prudukter ni borde testa så tycker jag att ni borde invistera concealern från Make Up Store!


grattis malin!

Idag fyller min fina vän Malin 15-år! Tjejen blir alltså byxmyndig! Ett stort grattis till dig hjärtat. Jag älskar dig jätte mycket och hoppas att du fick en jätte bra födelsedag även om vi inte kunde ses idag. Hoppas du får ett jäklans bra år som byxmyndig, haha!


valentines gift's


Från mig till älsklingen.

Från familjen och älsklingen.


happy valetines day ♥

Hello sunshine's!
Hoppas ni haft en fin dag tillsammans med den/dem ni älskar. Själv har min dag vart utmärkt. Har haft det jätte mysigt tillsammans med min babyboo! Igårkväll mötte Nino och Tony mig vid tågen och sen gick vi till Ica för att köpa lite god middagsmat. Så när vi kom hem ställde vi oss alla tre och gjorde tacos tillsammans. Jäkligt schysst trio om man säger så!

Medan Nino gjorde köttfärsen, skar jag och Tony grönsaker. Riktigt smidigt gick det och jag skrattade hela tiden så att jag fick ont i magen, haha! Sen hyrde de två filmer bl.a "Into The Blue 2" och "My bloody Valentine" och jag tänker aldrig mer i hela mitt liv se en sån skräckis igen som "My bloody Valentine". Vidrig film med tillryckningar vartannan minut! Men iallafall så gick Tony hem efter filmen och jag och Nino somnade på soffan i varandras famnar, nussigt.

Snart ska jag hoppa in i duschen och titta på "I en annan del av Köping". Sen måste jag fixa naglarna och lite saker inför morgondagen. Känner mig lite små nervös eftersom att det är min första praodag! Men jag håller tummarna och tänker att det kommer att gå bra... Såg att det var någon som undrade vart jag skulle praoa och det är på Paus konditori & café i västerhaninge.




Tack för en jätte mysig kväll killar!


såhär ser jag ut idag



fikat med familjen

Hej bloggen!
Hade det super trevligt igår med alla mina goa tjejer. Mycket skratt så det blev en lyckad kväll. Måste säga att jag var ganska skeptisk emot tjejmiddagen innan av vissa anledninar men det blev hur bra som helst iallafall. Vill iallafall tacka min fina vän Malin för kvällen som hon fixade så bra igår.

Jag har precis fikat med familjen. Så snart ska jag ta hel tåget hem till min pojkvän som sitter och väntar på mig just nu. Jag är helt sanslös när det gäller tider. Men I'm on my way! Sover kvar hos honom så bloggen kommer inte att uppdateras fören imorgon. Då kommer också bilder från tjejmiddagen. Önskar er en härlig kväll! Puss&kram fia


med pinglan nattie

Hej på er vänner!
Sitter just nu med pinglan Nathalie breve mig. Hon sitter och fixar sina naglar inför kvällen. Kl 19.00 ska vi bege oss hem till Malin och äta god mat, snacka mycket skit, umgås, skratta och bara ha det allmänt roligt. Kommer nog att bli toppen! Kameran åker med också så det kommer garanterat publiceras lite bilder här i bloggen senare. Hoppas ni får en jätte trevlig kväll!



Dagens outfit. Nya skärpet åkte på!


trend - bibeln

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova.
Börjar senare imorgon fick jag höra nyss av Malin så wihooo! Kanske hinner med ett litet inlägg imorgon innan jag drar mig mot skolan. Säger alltid så men det blir NÄSTAN aldrig av ändå. Jaja, sov så gott nu allesammans.


Innan jag somnar helt ska jag spana i TrendBibeln!


helgens planer

Fredag - Tjejmiddag/övernattning hos Malin
Lördag - Myskväll med pojken
Söndag - Alla Hjärtansdag spenderas med kärleken


Bild från i somras.. Missit!


nitskärpet



Toksnyggt!


semlor i stora lass

Hallådär bloggen det här är din rapp, du ska ha den därför att, haha vilken nörd jag är! Jag har precis tryckt i mig en semla och blev riktigt illamående efter, beror nog på all grädde! Men gott som fasiken är det iallafall. Efter skolan åkte jag ju till handen. Kikade runt lite och hittade två presenter. En till min fina vän Malin som ska ha tjejmiddag imorgon och en "alla hjärtansdag present" till min pojkvän. Ni får se sen annars kommer de bara kika in här och tjuvkika!

Hittade also ett brett nitskärp till mig själv. Tyckte att det såg så ensamt ut när det bara hängde där för sig själv *snyft*. Men nej det var faktiskt riktigt snyggt och kommer nog att passa till mycket i min garderob så jag är mycket glad och nöjd över mitt kap! Snart ska jag sätta mig framför böckerna igen och plugga. Känns inte som att jag gör mer än annat än att plugga. Måste fixa provet imorgon och jag har bestämt mig för att göra VG-MVG delen så då får jag ta och ligga i ikväll. Ha en fortsatt fin kväll nu!



i datasalen

Nu är jag i skolan och har precis haft lunch (har det egentligen nu men sitter hellre här och uppdaterar er) så jag och Malin sitter i datasalen och fördröjer tiden lite. Börjar om ca 1 timma skulle jag tro, så skönt! Hade ett matte prov när jag kom tillbaka som gick sisådär. Dock var det oförberett så vad mer skulle jag kunna förvänta mig?
Nåja, påtal om mötet imorse med Marita så gick det hur bra som helst.

Vi kom överens om att jag skulle komma dit på måndag och jobba hos henne mellan 11.00-19.00. Kommer nog att bli riktigt roligt, hoppas jag iallafall! Jag ska praktisera samtidigt som en annan elev från en annan skola så jag måste nog anstränga mig lite extra för att impa på Marita så att jag kanske får ett sommarjobb hos henne till sommarn, det skulle vara toppen! Nu ska jag se vad Mallanballan sysslar med. Vi hörs mer sen när jag kommer hem!


mot paus konditori & café

Godmorgon bloggen!
Nu ska jag snart bege mig mot Vh för att möta min handledare Marita. Måste prata med henne om mina jobbtider osv. Efter det åker jag direkt till skolan och är där till 15.00-16.00 idag. Sen åker jag nog troligen till haninge centrum en stund. Hoppas ni får en fin dag!



Såhär ser jag ut idag.


fight for this love


Favorit låten just nu!


duschen kallar på mig

Nu ska jag duscha och sedan plugga lite framför tvn. Får se om jag skriver ett inlägg innan jag lägger mig i sängen för att sova. Imorgon väldigt tidigt så ska jag förbi min praktikplats och prata med min handledare Marita som verkar vara riktigt svår att få tag på hela tiden, hmm riktigt tröttsamt. Så hoppas nu att hon är där imorgon när jag kommer annars kommer jag att få panik!



Dagens outfit. Hade dock inte detta i skolan.


rewind back to the summertime













Nu vill jag ha sommar!!


jag lever!

Hej på er solstrålar!
Har suttit och pluggat politik enda sen jag kom hem från skolan, nästan iallafall. Vanknade upp hos pojken brevid mig imorse, underbart! Måste bara passa på att säga att jag har världens finaste pojkvän. Han gjorde riktig mat till mig igår, han ställde sig faktiskt och gjorde kycklingspett och pommes frittes. Det var så jäkla gott och så himla gulligt gjort av honom att anstränga sig så.

Men dagen har faktiskt vart riktigt bra idag. Gjorde ett engelska prov sista lektionen som gick hyfsat bra förutom att jag var jätte trött och spyfärdig på min engelska lärare.. Men ikväll ska min mamma göra en ansiktsbehandling på mig och sen ska jag bara ta det lungt framför tvn.
Puss&kram fia


life is a highway

Hej på er gullisar!
idag är jag mer eller minde eld och lågor! Har fått en oönskad gäst om man nu säger så. Vaknade iallafall kl 06.30 imorse av mitt alarm som gick igång på högsta volym! Fy aldrig mer.. Gjorde mig klar på drygt en kvart och sen låg jag bara i sängen och tittade på "Vakna med The Voice".

Dagen har rullat på med jämna steg och allt har vart lungt som vanligt. Snart ska jag åka till min pojkvän men ska först hoppa in i duschen och skriva klart en skoluppgift. Sover sedan kvar hos honom och det blir dessutom ingen träning för mig ikväll pga min förkyldning, vilket känns bittert! Men men vi hörs mer senare eller så hörs vi mer imorgon. Puss&kram fia



Dagens outfit. Svart skön Ed hardy hoodie.


damn it

Hallådär kära vänner!
Vaknade "feberlös" imorse men nu känns det som att den har kommit tillbaka *suck*! Efter skolan var jag förbi min praktikplats en snabbis för att prata lite med min handledare Marita men hon hade tagit ledigt så får ta och gå dit på onsdag istället. Dagen har rullat på relativt fort. 

Jag har vart så otroligt slö idag så jag vet knappt vad det är jag har gjort i skolan och inte. Men det återstår och se imorgon. Eller? Nu ska jag lägga mig i sängen och sätta på någon bra film. Vi hörs mer senare!



Gräsliga bilder men såhär såg jag ut idag.


pink nail's

Nu är det dags för mig att krypa ner i sängen och varva ner.
Har precis målat naglarna rosa med en super fräsch färg från H&M. Like it! Febern har gått ner men jag känner mig fortfarande lite små nere. Får se hur jag gör med skolan imorgon. Tror nog att det blir skola trots allt. Men iallafall så vill jag önska er en god natt så hörs vi mer imorgon raringar!



-


Let my eye's speak to you
Then you will see who I am.


tired and sick!

Hej bloggen!
Gud vad trött jag känner mig och feber verkar jag ha fått också! Blir nog ingen skola för min del imorgon iallafall. Usch måste förbi min praktikplats imorgon och lämna en blankett till min handledare också. Ikväll ska jag ta ett varmt bad och dricka flera vändor med te och hoppas på att det blir bättre.



Dagens outfit. Körde på flätor idag


hemgång!

Hejsan snyggingar!
Ska snart börja dra mig mot tåget hem. Har haft det riktigt kul både igår och idag. Uppdaterar er såfort jag kommer hem. Tror att jag har fått feber också! Men somsagt vi hörs mer när jag kommer hem. Puss&kram fia


hejdå!

Nu är väskan packad och vi hörs mer imorgon kära läsare!


nynäshamn

Hola amigos!
Snart ska jag ta tåget mot Nynäshamn för att sedan möta upp Rebecca och sedan sova hos henne. Kommer hem runt 15.OO-16.OO imorgon. Senare mot kvällen runt 18.OO ska jag på boxning i branbergen med fotbollslaget så det blir nog lite tight med uppdateringen imorgon. Men hoppas ni får en riktigt härlig lördagkväll! Puss&kram fia



Såhär ser jag ut idag och skärpet är ifrån Gina tricot.


svar på tal..



Postat av: anonym
Vilka 2 killar i din klass :)?

Sv: Killarna jag gör dansen med heter Isak och Sebastian.

Postat av: anonym
Vart har du köpt dina byxor? :)
Sv: De beiga byxorna kommer från Gina tricot och är även jeans leggings.



Postat av: J
var har du köpt tröjan? :), och hade du tänkt dig sälja din gamla digital kamera ?
Sv: The Rolling Stones tishan köpte jag när jag var i Thailand och kameran är för tillfället inte till salu men kanske nån gång fram i tiden. =)


my boyfriend

Hello people!
Om ett tag ska jag till Nino. Kommer att spendera kvällen där och även sova kvar. Kommer hem relativt tidigt imorgon. Ska till Nynäshamn nån gång på dagen och träffa Rebecca och stannar även kvar där också över natten. Bloggen kommer att uppdateras nån gång där emellan. Ha en mysig fredags kväll nu!



Ombytet för kvällen.


Mange Schmidt - Wingman


monkey

Hej på er solstrålar!
Hoppas att det är bra med er. Med mig är det helt okej. Är bara bara väldigt förkyld, såfort jag böjer fram huvet så rinner snöret. Inte sååå mysigt kanske! Kom en för runt en timme sedan. Har precis pratat i tele med pojken och pratat lite om kvällens planer.

Vi får se vad som händer för jag vet ännu inte hur det blir. Dagen har vart väldigt lungn idag. Hade ett No-prov sista lektionen som gick kanon. Sen ett engelska förhör på morgonen så det har bara rullat på hela dagen. Slutade vid 14.00 tiden, grymt skönt när man slutat sent hela veckan!

Juste, när jag kom hem låg det en nyckelring med en apa på, på mitt skrivbord, haha! Trodde först att det var min systers och att den hade hämnat här inne av misstag men den var till mig från mamma. Haha hon är allt för söt och tyckte att jag skulle ha den på mina skåpnycklar i skolan. Har en tendens att tappa bort dom men nu finns det ingen chans att jag skulle tappa bort dom med den där stora söta apan på!


Cute monkey!


såhär ser jag ut idag



Hoppas ni får en skön fredag!


segt

Hej på er! Det har tagit mig minst 1 timme att försöka komma in på blogg.se! Helt sjukt vad segt det är ibland. Men nu är jag här iallafall so it's cool. Dagen har rullat på med jämna steg. Hade idrott sista lektionen och det var riktigt kul? Vi skulle hitta på olika danssteg i grupper och sedan framföra danserna för klassen. Jag är med två grabbar i min klass och måste säga att vi är helt klart bäst och har riktigt grymma moves!

Slutade kl 15.OO. Åkte hem till Malin och fixade lite saker och tittade på hennes lilla kanin som hon nyligen köpt, cuuutiie! Sen åkte vi hem till mig och pluggade. Har No-prov imorgon och ett engelska förhör så måste fortsätta plugga mer senare... Imorgon mot kvällen kanske jag ska träffa Nino. Har inte sett honom på hela veckan så jag saknar honom! Men nu ska jag torka mitt hår och fixa mig för sängen. Ha det bra!


Såhär såg jag ut idag.


godnatt läsare!

Nu säger jag godnatt och önskar er en skön nattsömn.
Ska försöka komma upp hysat tidigt imorgon och även hinna skriva ett litet inlägg samt lägga ut outfit. Brukar alltid somna om efter att klockan har rint så brukar oftast få stressa in i det sista, dålig vana om man säger så! Men vi hörs mer imorgon och kom nu gärna med förslag på en present till en blivande 15-årig tjej där nedan!


Godnatt!


tjejmiddag den 12/2

Min fina vän Malin fyller år på "Alla Hjärtansdag" och ska ha en tjejmiddag fredag den 12/2. Kommer nog att bli riktigt trevligt. Har ni några förslag på presenter? Hon fyller nu 15 år så vad kan man hitta på åt en blivande byxmyndig tjej? Haha! Kom gärna med förslag i det här inlägget.


outfit



Skönt och enkelt!


träning

Hej bloggen!
Förlåt för en seg uppdatering idag men jag har haft fullt upp hela dagen. Gick i skolan till 15.00 och sen åkte jag hem och väntade på att Cecilia skulle komma. Hon kom kanske efter en kvart och sen tog vi det lilla lugna och tittade på tv. Vid 18.00 var det fotbollsträning så vi rörde oss mot den runt 17.50.

Det gick bra i början men mot slutet började jag må illa så fick hoppa av, dumt och tråkigt eftersom att jag kände att jag hade mer att ge! Fick även reda på att nu på söndag ska vi till brandbergen och boxas, kommer att bli skit kul! Så det blir alltså boxning istället för fotbollsträning då, awesome. Nu ska jag plugga lite och titta på tv. Vi hörs små vänner!


- Efter träningen -


dagens lilla roliga

Mamma - Dina blommor ser lite halvdöda ut..
*Jag sitter med all min koncentration i datorn*
Mamma (igen) - Hallå? Dina blommor behöver vatten!
Jag - Jaaaa! Men jag ska tvätta dom!
*Mamma börjar asgarva och jag kommer på mig direkt efteråt*
Jag - Oj vad fel det blev!
*och börjar asgarva jag med*
Mamma - Ja alla har ju inte alla hästar hemma!


pluggdags!

Kom nyss ut ur duschen.
Har peelat hela kroppen och gjort en riktigt fet hårinpackning så nu känner man sig riktigt fräsch om man jämför med innan, hehe. Nu ska jag lägga mig i sängen med all min koncentration i böckerna. Ska faktiskt sitta i ca en timma och plugga och äta fruktsallad, good girl here! Sen blir det natten för min del. Vi får se om det blir ett inlägg innan jag lägger mig men det är inte säkert.
Puss&kram fia



Myskläderna är på också, härligt!


behöver en ny väska!





Ååååh så jäkla snygg! Behöver verkligen en ny väska!
Mina är så gamla och tråkiga och den här i skinn är så ball med fransar och nitar!


godmorgon gullisar

Godmorgon godmorgon!
Nu ska jag snart till skolan. Ska bara slänga in dagens outfit.
Är nog hemma vid 16.00 idag.
Ha en skön tisdag!



Kör osminkad idag.


sovdags!

Nu är Pradise Hotel slut och jag med för den delen!
Ska äntligen få krypa ner i sängen och få sova. Imorgon börjar jag 08.10 så vi får se om jag hinner slänga in ett morgoninlägg, I'm not sure! Men tills dess så får ni sova så gott så hörs vi mer imorgon. Godnatt



Förmodligen morgondagens outfit ifall jag inte hinner visa imorgonbitti.


svaren på era frågor



Postat av: lina
hur ser dina betyg ut? hur ofta träffar du dina vänner och pojkvän? vad tycker dina föräldrar om att din pojkvän är så mycke äldre än dig? Jätte bra blogg du har! Läser den dagligen <3
Mina betyg ser rätt hysade ut, kommer att jobba upp en hel del den här terminen så det kommer att bli mycket bättre. Jag träffar min pojkvän och mina vänner så ofta jag har tid, försöker att balansera vännerna och pojkvännen på ett så bra sätt som möjligt. De tycker inget speciellt om det, de gillar honom så mycket.
Tack så mycket, vad glad jag blir! 



Postat av: hanna
har sett i din blogg att du brukar ha fransk manikyr. Gör du dom själv eller går du och fixar dina naglar hos någon som jobbar med sånt? dom är iallafall skit fina och ser jävligt proffsigt gjorda ut.
Nej jag gör dom själv. Gillar att sitta och pyssla lite för mig själv när jag inte har nått annat för mig. Kanske kan visa steg för steg i ett inlägg nån dag hur jag gör. Tack vad gulligt!

Postat av: anonym
hur gammal är du? sportar du? vilken skola går du i och årskurs?
Jag är 14 men blir 15 nu i vår. Ja jag spelar fotboll, Tungelsta IF.
Jag går i årskurs 8.

Postat av: elin
1. vad gör du helst på helgerna? 2. favorit mat? 3. favorit affär?

Umgås gärna med mina vänner, familj eller pojkvän. Favorit maten är nog tacos! Har många affärer som jag gillar men jag handlar nog mest på Zara, Gina tricot, Vero Moda och H&M.

Postat av: tildah
va använder du för smink? grym blogg, keep going! <3333
Jag använder en concealer från Make Up Store, ett jäkligt bra mineral puder från Loreal samt mascara. Sen till helg om jag ska ut brukar jag köra på lite ögonskugga och läppstift. Sött, tack så mycket! =)

Postat av: anonym
vad vill du jobba som senare i livet? :)

Finns mycket jag vill jobba som.. Skulle vilja bli arkitekt, designer, stylist inom mode branschen, informatör för olika företag och något inom "resevärlden". 

Postat av: olivia
hur mycket väger du och hur lång är du? din blogg e as bra!!!

Jag har faktiskt ingen aning om hur mycket jag väger eller hur lång jag är. Men jag tror att jag kanske ligger på 45-50 kg? och kanske 1.60 lång? Tack det värmer & höra!

Postat av: anonym
hur lång är du? :) är du nöjd med ditt utseende? hur ofta träffas du och din kille? är du bra i skolan? hehe, din blogg är skitbra! älskar den :) ha det bra :D<3

Som jag skrev där ovan så tror jag att jag är runt 1.60 lång. Det finns vissa dagar då jag avskyr hur jag ser ut men förövrigt så är jag nog rätt så nöjd med mig själv. Vi träffas så ofta vi får tid. Jag gör mitt bästa i skolan och presterar alltid mitt allra bästa på prov. Gud vad gulligt, tack söta du!

Postat av: julia
vad brukar du ha för ansiktsmask och vart köper du dom? :) vad brukar du ha för hårinpackning och vart köper du dom? :) du är grym tjejen! älskar dig och din blogg!!!!! hare gött!
Jag köper oftast dem från H&M och Kicks. De kostar bara 20 kronor och är faktiskt jäkligt bra. Finns i många olika dofter att välja emellan. Jag använder en hårinpackning från Loreal som heter Elvital Anti-breakage som är riktigt bra och som jag starkt rekomenderar. Tack så hemskt mycket och detsamma vännen!



Postat av: Karin
5 snabba ; vinter/sommar. hemmakväll m. familjen/utefest m. vänner. svart/vitt. alltid med smink/alltid utan smink. linne/t-shirt. Favorit; Djur? Färg? Sysselsättning? Tid på dygnet? Dag på året? puss :)
Sommar. Beror på vilket humör jag är på. Svart. Alltid med smink. Linne. Katt&hund. Brunt. Umgås med vänner. 22.OO. En varm sommardag i Juni/juli. Puss på dig gumman!

Postat av: anonym
vad gör du på fritiden och vem/vilka umgås du helst med? jätte bra blogg btw! :)
På fritiden umgås jag med mina vänner, träffar min pojkvän, festar och shoppar. Jag umgås helst med mina vänner och min pojkvän. Tack vad kul att du tycker det!

Postat av: freja
vem är du mest lik i din familj och vem är mest lik dig av dina vänner? puss :P

Jag är nog mest lika mamma utseendemässigt och mer lik pappa som person. Jag och pappa har lika kort stubin och samma humor medan jag och mamma har samma ögon, panna & händer osv. Den som är mest lik mig utav alla mina vänner är nog Rebecca. Vi har alltid tyckt samma och gjort samma saker sen vi var små bebisar.

Postat av: matilda huss
favorit låt? när fyller du år och hur mycket iår? hur gammal är din pojkvän? ni är skitsöta tsm! =)
Oj jag har så många men har fastnat för Jamie Foxx - Blame it (remix). Jag fyller år den 5 maj och blir hela 15 bast. Min pojkvän är 18 år. Tack så mycket!

Postat av: cecilia
Vad vill du göra om 10 år? Hur trivs du med dig själv? Vilken linje vill du gå i gymnasiet? Vilka länder har du vart i? Puss på're

Om 10 år vill jag vara lycklig och ligga på en ö med en drink i handen, haha skämt åsido. Nej men om ca 10 år vill jag vara lycklig och ha ett jobb som jag trivs med och en egen lägenhet och ha det bra ställt. När jag trivs som bäst med mig själv är när jag är omkring mina nära och kära som jag tycker om. Jag har inte riktigt bestämt mig än för vilken linje eftersom att jag vill göra så mycket, men jag och en vän har pratat om att gå estetiska tillsammans. Som liten reste min familj runt mycket så jag har vart på många platser men de platser som jag själv minns mest är Grekland, Spanien och Thailand. Puss på're myggan!


Grekland -07

Spanien -08

Thailand -09

Postat av: anonym
har du några husdjur? drömjobb? bästa sminktipset? grym blogg du har tjejen och du är gryyymt söt! :)

Ja jag har två katter och två hundar. Kan visa mitt bästa sminktips i ett annat inlägg senare (kanske i en vlogg?). Tack så jätte mycket, blir super glad!

Postat av: gurra
bh size? ;)

75-80 B.

Postat av: klara
kan du inte lägga upp nån "fjortisbild" på dig från förut? fin blogg :)<3

Här har du en från min såkallade "fjortistid"



Postat av: anonym
är du oskuld? har du bra relation med dina föräldrar? är du ensambarn? puss
Nej. Ja det tycker jag verkligen att jag har. Nej jag har en lillasyster också. Kram

Postat av: anonym
vad betyder det som står på din header? hehe :)
asso det här har jag tänkt på länge, du har vissa drag av Megan Fox. Du kommer nog att bli skitans snygg när du blir äldre. Din pojkvän har iallafall tur som har en så snygg/vacker flickvän som dig. <3
"Alis Volat Propriis" betyder "Hon flyger med egna vingar" på latin.
Nja det vet jag inte om jag kan hålla med om, tycker själv att jag är längt ifrån hennes skönhet. Haha tack vad gulligt, vi får hoppas på det bästa! 

Postat av: johanna
vad brukar du och din pojkvän prata om när ni pratar med varann varje kväll?:)

Vi brukar prata om allt mellan himmel och jord. Han är nog den enda på jorden som vet så pass mycket om mig. Han vet saker som ytterst få vet och saker som jag aldrig någonsin skulle kunna prata om med mina vänner. Inte ens mina närmsta!

Tack för alla frågor mina vänner och hoppas att ni blev nöjda över svaren. Jag är i vilketfall somhelst jätte nöjd över frågorna ni ställt. Om det är någonting som ni undrar och missade frågestuden så skriv det då i det här inlägget.

bring it on

Nu ska jag sätta mig och svara på era frågor.
Har tittat igenom ett antal och ni har ställt mycket frågor om mig och det är ju kul. Så det här kommer ta en stund men jag uppdaterar er efter!
Puss&kram fia


study

Hej bloggen!
Kom hem för en stund sedan och har precis gjort mig en kopp te. Ska sätta mig lite med No:n och en massa andra uppgifter. Har ett matteprov imorgon som jag måste förbereda mig inför. Vi får hålla tummarna för att det går bra. HOPPAS NU!!! Senare idag ungefär vid 17.OO ska jag vara barnvakt.
Vi hörs om ett tag!


goodmorning

Godmorgon bloggen!
Jag ska snart börja röra mig mot skolan med ville bara önska er en bra dag!
Puss&kram fia



Dagens oufit. Nya klänningen!


RSS 2.0