Hejdå sommar människor!

Nu drar jag alldeles strax till Borlänge!
Ha det så bra nu här hemma så hörs vi igen den 2/7 med förhoppningsvis mycket bilder. Jag är SÅ grymt taggad på den här resan!! Åååh ♥


The day

Godmorgon bloggen och finisar!
Jag har precis gått igenom packningen och jag tror att allt är med (har säkert glömt någonting) och hoppas verkligen att det är så! Tröck nyligen i mig en smörgås och en kopp te så det får bli någonting i lunchform på cantralen eller på tåget sen.

Hoppas att ni får det jätte bra här hemma med fint väder osv. Jag hoppas själv att min resa kommer att bli super och att jag kommer att få ha det jätte roligt med mina vänner där borta. Nu måste jag kolla packningen ännu en gång, är skit nojig!


Imorgon far vi till Borlänge

Imorgon kl 12.00 tar jag tåget från mig.
Sedan kl 12.10 tar jag tåget från vh tillsammans med Clara, Rasmus och Niklas in till centralen där vi sedan ska ta 13.40 tåget (SJ) mot Borlänge.

Jag ska gå upp kl 08.00 imorgon för att gå igenom packningen yttligare en gång och sedan gå igenom pengar osv. Det ska bli SÅ jäkla roligt!! Mamma & pappa är livrädda, haha! Dessutom ska vi ha jätte fint väder där borta också så det kan inte bli bättre!!!


Nytt i garderoben


(Denna tunika fast i svart)


Peace & Love

Hallå bloggen! Ber om ursäkt för taskig uppdatering.
Igår var vi ju som sagt på bio och såg Bad Teacher och den var faktiskt jätte bra! Efter filmen åkte vi hem till Rasmus och satt på hans altan och mös. Jag och Clara bakade kladdkaka som vi bjöd alla på. Efter det tog jag och Joel bussen hemåt.

Idag har jag vart i handen och köpt en fördelsedagspresent till min fina Clara som fyller år när vi är på Peace & Love festivalen, grymt! Köpte även en spetsklänning till mig själv. Dagen har också gått åt till att packa och det har tagit sin lilla tid. Sen har jag också vart hemma hos Nino och myst lite med honom innan jag åker iväg. Nu ska jag dubbelkolla packningen. Latero



Bad teacher

Alldeles strax ska jag bege mig in till stan.
Det blir bio ikväll men lite fina vänner. Vi ska se Bad Teacher med Justin Timberlake och Cameron Diaz, hoppas den är bra!! Bion börjar 21.00 så vi får se om jag uppdaterar senare.

Ha en fin kväll allihopa!


Finns det en, finns det flera

Godagens mina vänner!
Hoppas allt är bra med er och att ni hade en jätte trevlig midsommar igår. Själv är jag mer än nöjd. Jag hade det jätte mysigt och trevligt hemma hos Rasmus med alla vännerna. När jag kom dit så bjöds det på jordgubbstårta och champange, hur mysigt?!

Vi spelade kubb, satt och snackade, skrattade hysteriskt, gick en promenad med Clara mitt i natten?, dansade med tjejerna, spelade fotboll, ramlade några gånger, förstörde min tröja och Rasmus smetade ned min klänning med bläck + Claras osv osv..








Midsommarafton

Dagen har spenderats hemma hos mormor & morfar.
Alldeles strax ska jag åka hem till Rasmus där allt folk befinner sig och fira midsommar. Hoppas på en riktigt trevlig och rolig kväll med mycket skratt!!!











Glad midsommar finisar!


Longer lashes

Hej bloggen och fina läsare!
Kom nyligen hem. Det tog ca 2 timmar att göra fransarna idag. Det är nästan plågsamt att bara ligga sådär. Men nu ser man ut som en människa igen.

Är även klar med alla ärenden och funderar på att bege mig mot gymmet för att köra ett snabbpass bara och sen ta en tripp förbi solariumöarna? Får nog bli så om inte Sofie hinner höra av sig innan för då tar jag solningen ikväll istället. Vi hörs mer senare!


VILKEN KVÄLL

Jag har haft en riktigt bra kväll!
Vinst till Aik med 3-0 mot Norrköping. Tre mål efter 37 minuter, utklassning. Så jävla grymt spelat! Teteh och Mohamed var dom som stod för vinsten ikväll! 

Utöver har det vart väldigt mysigt att få ta igen lite tid med min fina pappa. Dessutom var det väldigt länge sedan vi gick på en match tillsammans. Framöver ska det bli ännu fler. Imorgon ska jag upp tidigt för att åka och bygga på mina fransar. Sen måste jag göra några ärenden. Ses på stan!



Råsunda

Godeftermiddag kära vänner!
Alldeles strax ska jag bege mig mot tåget för att sedan möta upp farsgubben på centralen. Vi ska nämligen gå på Råsunda ikväll. SÅ jäkla kul!!! Matcen börjar kl 19.00 men jag åker in tidigare så att vi kan äta middag innan på nått mysigt ställe.

Uppdaterar när jag kommer hem!


Deep down to you Mr.

You have it all. I'm stuck. Losing control.


It feel's so friking good

Hello peeps! Vilket skumt väder vi har.
Imorse var det jätte fint väder ute och jag hade shorts och linne på mig. Sen började regnet helt plötsligt att ösa ned i backen och det började åska? Dude??

Hursom så har jag vart riktigt hurtig idag. Körde ett hårt pass på gymmet och var som en "geléklump" efteråt. Måste ta igen träningen nu. Mår mycket bättre när träningen går bra. Funderar på att bege mig dit igen och köra ett litet konditions pass.
Det får bli en funderare. Latero


Goodbye my lover

Snart kommer Nino och hämtar (får inte åka tåg själv)
och jag har packat ned mina träningskläder så ska försöka få med honom till gymmet imorgon. Var ett tag sedan vi körde ett pass tillsammans. Får även med mamma, haha!

Vi hörs imorgon gullisar! Ni är bäst (♥)


Det regnar här i Stockholm

Hallå i lingonskogen!
Kom nyligen hem från stan då jag har vart på bio med Sofie, Nino, Linus och Bladh och sett Baksmällan 2. Den var riktigt bra faktiskt, fast 1:an är bättre. Innan så åkte jag och Sofie in själva och åt lunchbuffé inne på Pizzahut. Jag åt tills jag nästan storkna. Rullade därifrån nästan.

Tittade även i lite affärer på rean och hittade en jätte söt "poncho" liknande tröja för 100 kronor vilket var ett riktigt kap från min sida. Sen införskaffade jag mig även en ny bh, behövligt. På tal om dålig uppdatering så var jag och Sofie hos Jocke igår så därav fick bloggen lida. Nino kom senare och hämtade oss och jag åkte med honom och sov. Over and out



PAUS Bagarstuga

Hallå allesammans!
Kom alldels nyss hem från jobbet. Började kl 11.00 imorse. Det har vart jätte lugnt hela dagen så allt har flytit på som det ska. Fick med mig två tårtar och en massa bröd och fikabröd hem, svull ikväll!

Nu ska jag äta min räksallad som jag också fick med mig hem, sen ska jag hem till Nino. Sover även kvar där så vi hörs inte mer fören imorgon. Ha en fin kväll!


N.Y.T.T.




Heldag shopping

Åh vilken jäkla daaaaag!
Jag har spenderat i princip hela dagen i haninge centrum med Clara & Sofie, och fråga inte hur för det vet vi inte ens själva.. Jag fick iallafall med mig två linnen, en helt ok tröja, korsett, brillor och gudomlig parfym. Gick loss idag och är numera pank men som tur är så kommer snart lönen samt barnbidraget.

Igår övernattade jag och Clara hemma hos Sofie. Vaknade relativt tidigt imorse och då hade sötan (Sofie) gjort i ordning frukost till mig och Clara. Efter frukosten åkte vi iallafall till handen och vi har bara tittat i affärer hela dagen och ätit på kolgrillen. Riktigt skön dag med tanke på piss-vädret. Latero



I won't be a better man


Mjukglass i hamnen

Hejsan allihopa! Hoppas allt är bra.
Själv mår jag som fina fisken. Är dock väldigt trött. Sov hos Nino igår och vi tittade på barnfilmen Up, haha den var faktiskt rolig. Vaknade runt 12.30 imorse och fick sedan skjuts ner till stationen.

 Tog sedan tåget till Nynäshamn för att träffa Rebecca. Vi tog en varsin mjukglass nere i hamnen och satt & pratade lite i det fina vädret. Sedan åkte jag hem och har bara ätit middag med familjen och suttit och umgåtts med dom sedan dess. Nu blir det tjejerna (♥)
Ha en jätte mysigt kväll allihopa!



Lilla Scarlet

Sitter och läser skvaller tidningen BILD och äntligen
har familjen Beckham fått en liten flicka. Lilla Scarlet, plutt.



Sushi

Hej på er allihopa!
Hoppas allt är bra med er. Igår kväll var jag och tjejerna hemma hos deras klasskompis Josefin. Eftersom att det bara var deras klass där så kändes det väldigt konstigt. Så jag begav mig senare därifrån hem till Nino. Vi spelade spel och åt chilinötter, haha!

Vaknade runt 10.00 imorse och Nino körde mig till Paus där jag skulle ha ett möte med Maritha (min chef) så nu har jag fått mitt jobbschema över sommaren. Är överlycklig över att jag inte jobbar på midsommar, lycka! Jag jobbar enda in i augusti så det är toppen!

Efter mötet gick jag hem till Nino igen och somnade om (?) och mot 16.00 körde han hem mig och så köpte vi med oss sushi som vi åt tillsammans i bilen. Har dock ingen aning om vad som sker ikväll men eventuellt ska jag sova hos Nino. Ha en fin fortsatt kväll!



Grundskolan avklarad

Åh äntligen är grundskolan avklarad!!!
Dessuton är jag super nöjd över mina betyg, har nästan höjt mig i alla ämnen. Klassen samlades kl 11.30 imorse och våra lärare bjöd oss på jordgubbstårta. Senare var det stipendium - och betygutdelning uppe i kyrkan. Jag sjöng, igen. Var jätte nervös!!!!

Efteråt åkte iallafall jag, Nathalie och Nino hem till mig och så bjöd jag dom på fika. Sen åkte vi till haninge centrum för att Nathalie skulle byta sina jeans och jag skulle köpa en almenacka. Snart ska jag bege mig till vh där Sofie och Clara befinner sig. Vad kvällen har att erbjuda får vi se! Sköt om er.






TRE FINGRAR


Shopping

Godkväll och förlåt för en usel uppdatering.
Igår var vi som sagt på bio och vi skulle ju se baksmällan 2 men filmen strulade så det blev ingen bio, så vi gick därifrån med två ersättningsbiljetter var. Påvägen till tåget skiter en måsjävel mig på axeln! Fick total panik och ville bara hem och duscha!

Imorse var det klassens-dag och vi var i hammarängen hela förmiddagen. Sedan åkte jag med mamma till haninge centrum och shoppade lite. Åt även på nya tacobar vilket var jätte mysigt. Fick med mig jätte fina fynd som eventuellt kommer upp senare. Imorgon är det skolavslutning vilket betyder goodbye grundskolan forever! Det ska bli så otroligt skönt. Obeskrivligt (♥)


Med andra ord

Hej på er små solstrålar!
Hoppas allt är bra med er. Jag kom precis in från att ha legat i solen ett tag på altanen. Städade rummet tidigare idag och hittade först 500 kr i ett kuvert, senare hittade jag tre 50 lappar i ett annat. Från att vara urfattig är jag nu 650 kr rikare.

Igår var Sofie, Clara och Nino här och vi satt på altanen och spelade spel och mös. Vi spelade världens roligaste spel som heter "med andra ord" men igår var det inge roligt för jag förlorade.. Innan jag och Nino begav oss hem till honom blev det ett nattdopp i poolen. Ikväll ska jag på bio med lite goda vänner och se baksmällan 2, hoppas den är lika bra som den första!




Poolhäng

Åh jag är helt utslagen! Vilket jäkla väder.
Vaknade upp imorse och gick ut och la mig tillsammans med pappa ute på altanen. Senare kom mormor och morfar och då tog jag mitt första dopp för i sommar. Helt sjukt vad skönt det var och vi har runt 26-28 grader i poolen nu. Badvänligt osv.

Lite senare kom Sofie & Clara på besök. Vi har legat och solat och badat hela dagen. Börjar känna lite hur det börjar hetta på kinderna och bröstet. Efter ett tag kom också Rasmus och Ricky och lite senare Joel och sällskapade oss. Vi har druckit drinkar och bara softat hela dagen. Hörs senare!



My day in lyrics

Godkväll mina vänner! What's up?
Åh vilken lyckad kväll det blev igår! Jag är super nöjd och alla var super fina. I början visste vi inte vart vi skulle eftersom att lärarna hela tiden sagt att det inte skulle bli bal på årstaslott denna gång så alla har vart jätte deprimerade innan men när bussen körde mot Dalarö skrek alla "ÅRSTASLOTT!!" och det blev en bal på slottet trots allt!

Jag och tjejerna dansade hela natten så att det ömmade i fötterna men det stoppade oss inte! Imorse när jag vaknade var det skola igen. Vi städade skåpen och sen fick vi lämna tillbaka våra nycklar och det kändes verkligen sjukt skumt! Nåja, denna kväll kommer att spenderas hemme hos Rasmus med lite folk och vänner. Hoppas på en riktigt lyckad kväll! Latero guys


Årstaslott











2011-06-09




Stressad

Vi hörs inte mer fören imorgon mina vänner!
Har en del att stå i just nu angående morgondagens bravader. Har printat ut en balfrisyr från nätet och ska nu börja fixa lite med ögonbrynen och naglarna. Känner mig asstressad!! Men ha en fin fortsatt kväll så hörs vi eventuellt imorgon. Godnatt gullisar


Today's


Liseberg med klass 9A

Hallå bloggen! Hoppas allt är bra med er.
Själv mår jag hyfsat - pollenallergiker. Jag ska alldeles strax bli upphämtad av mormor då jag ska till frisören och slinga mitt hår samt testa olika balfrillor. Vet inte alls hur lång tid det kommer att ta men Nathalie kommer dit senare och håller mig sällskap.



Igår var vi som ni redan vet på Liseberg. Vi åkte in till centralen med 07.30 tåget och åkte sedan med SJ till Göteborg. Vi var där hela dagen och det var faktiskt riktigt roligt! Jag gick med Nathalie, Isak och Sebastian från klassen och vi hade det jätte roligt. Vi åkte den nya åkattraktionen som är nordens högsta på 146 m upp i luften! Jag trodde jag skulle dö!! Sen gick vi i spökhuset och det var fruktansvärt.

Vi kom fram till Stockholm vid 00.30 inatt. Jag och Nathalie slocknade på en gång när vi kom hem. Skoldagen idag har förövrigt vart helt meningslös. Vi har tittat på film och i stortsätt haft rast hela dagen. Imorgon är det bal och då ska vi bli bortslussade till ett hemligt ställe? Avrundar här nu.





Bust your windows


Stockholm i mitt hjärta

Hallå mina små solstrålar! Allt bra med er?
Jag är helt slut. Har vart inne i stan hela dagen med Clara och Sofie. Vi har kikat runt i affärer, ätit glass i humlegården och gått precis överallt! Vi tappade till och med bort oss ett tag..

Nu är jag med Nathalie och imorgon åker vi på klassresa till Liseberg i Göteborg. Vi åker väldigt tidigt och kommer hem vid midnatt så det blir förmodligen ingen uppdatering alls imorgon. Men jag hoppas att ni klarar er. Nu ska vi göra te och så ska jag fläta hela Nathalies hår, wish me good luck!!!



1a bilden - Mjukglass i humlegården
2a bilden - Kubb hemma hos Rasmus igår


Bad update

Hej på er allesammans!
Min uppdatering är verkligen urusel. Hur som så är det mycket som händer just nu, mycket som man vill hinna med osv - därav får bloggen lida. Igårkväll var jag hemma hos Nino. Vi tittade på en sjukt bra film, faster tror jag att den hette. Somnade väldigt sent så var helt död imorse när mamma ringde mig.

Pappa kom sedan och hämtade upp mig och vi åkte till Port73 och köpte nya skor. Ikväll vet jag inte vad som händer men det visar sig väl. Vi ska eventuellt hem till en killkompis i handen men innan det ska tjejerna komma hit och ta en drink på altanen (♥)



I all hast

Om några minuter kommer Nino förbi och
plockar upp mig. Känner mig lite småstressad så detta blir inget långt inlägg. Ville egentligen bara önska er en fin kväll och var rädda om er. Vi hörs mer imorgon!


Life is good sometimes



Schtekt

Godagens bloggen! Vilket jäkla väder vi har idag!
Jag har legat ute på altanen sedan kl 11.00 imorse. Får inte nog utav värmen. Igår kom mina favorit tjejer hem från Gotland och jag har verkligen saknat dom. Vi träffades på kvällen och åkte hem till Rasmus och träffade lite annat folk.

Det var riktigt mysigt och jag kom hem runt 02.00 då Nino kom och hämtade mig. Nu ska jag ut igen och spela yatzy med mammsen (♥) och äta jordgubbar. Vad som händer ikväll återstår att se och vi hörs antagligen lite senare. Ha en fin fortsatt dag allesammans!!


På återseende

Godnatt alla läsare, vi hörs inte mer fören imorgon.
Linus hämtar upp mig nu, så sover jag sedan hos Nino. Dom har vart på ekeby och fiskat. Men ta hand om er ikväll så hörs vi imorgon.
Latero guys


Kalas firande för mormor









Studentmottagning: Nino

Igår var jag på världens finaste killes studentmottagning.
Kom lite senare eftersom att jag skulle bygga på mina fransar men det löste sig. När jag kom dit bjöds det på smörgåstårta och fika. Var där ett bra tag innan han och hans kompisar skulle vidare in till stan och klubba. Sen åkte vi skåpbil hem - inga kommentarer!! 

När jag kom hem åkte jag, Nathalie och Tony hem till Rasmus där det var fest. Det var jätte trevligt och efter några timmar så kom Isak och hämtade mig och körde hem mig. Frös som en jävla galning när jag satt på moppen! Idag ska vi iallafall fira mormor och det blir bland annat 5-kamp, vad som händer senare ikväll får vi se. Kommer kanske sova hos Nino. Puss & kram








RSS 2.0