svar på tal..



Anonym om beröring:
Hahahahha det heter on mountains inte of, lyckat försök att göra något fint ;) pucko!
Sv: Ha ha ha hur gammsl är du egentligen? Kan tänka mig att du är en sån här misslyckad liten tönt som inte har annat att göra på dagarna än att sitta och hitta fel på andras bloggar. Kan också tänka mig att du sitter varje dag och och sökläser efter mina fel eftersom att många kommentarer på bloggen är från din Ip adress. Helt ärligt så skulle jag inte kunna bry mig mindre. Kalla mig pucko hur mycket du vill men jag har iallafall ett liv tillskillnad från dig. See yaaaaa fuckface!

beröring



Satt och pysslade med lite bilder från Thailand idag.
Här är två utav resultaten. Gillar dem här starkt faktsikt!


middag med familjen!



Hade en jätte mysig middag tillsammans med hela familjen idag.
Inte så jätte ofta vi verkligen sitter såhär och äter tillsammans längre. Så det var väldigt skönt att bara få sitta och skratta tillsammans bara vi. Såna här stunder ska man värdera högst!


utgång

Nu ska jag ut och träffa min fina vän Mimmi!
När jag kommer hem sen kommer det upp lite bilder. Ha det så bra sålänge.

Puss&kram fia


Världens bästa tjej!


new




mothers - day ♥

Godagens små godingar!
För ett tag sedan så spöregnade det och nu är det strålande sol ute? Skönt. Vaknade relativt tidigt imorse och gick upp och gjorde en gemensam frukost med pojken och satt tillsammans ute i det fina vädret och åt.

Sen åkte vi till Haninge centrum för att hitta en mors-dag present till min kära mamma. Hittade ett jätte fint armband från märket Diddi inne på Amazing. Hon har redan fått det nu och hon blev jätte glad så det känns ju kanoners. Nu ska jag göra en kaffelatte och sätta mig ute en liten stund. Vi hörs!

Puss&kram fia



Happiness Together Mom


outfit!



dagen efter...

Jag är helt död i kroppen! Mina ben värker efter allt dansande igår.
Åkte in till stan med Mimmi ganska tidigt. Vi gick till pressbyrån och köpte lite kaffe och en bulle. Sen mötte vi upp ett par vänner till Mimmi och gick till Fryshuset.

När vi kom in hamnade vi på dansgolvet direkt. Dansade som galningar! Iallafall så kom Frida, Wendela, Jessica och en tjej som hette Erika dit sen. Så vi tjejer släppte loss totalt! Kom hem vid 02.00 tiden inatt och hamnade hos min pojkvän. Nu ska han och jag gå till Konsum och köpa godis och titta på film.

Puss&kram fia



Gårdagens outfit.


dagens outfit!



Nya shortsen.


kladdmuffins för hela slanten!

Hej på er allesammans!
Denna dag har vart helt kanon. Slutade runt 15.00 tiden och tog bussen med Mimmi till Vh där vi sedan bytte till tåg mot handen. Där strosade vi runt en stund och tittade lite (jag hittade två kjolar och en topp) och sedan åt vi på Taco Bar. Stötte även på Karin, Mickan och Sonia så vi gick runt med dem ett tag. Karin skulle hitta en klänning till skolavslutningen så vi letade runt.

Sen åkte jag och Mimmi hem till mig. Hon har hjälpt mig med min No-läxa pärla som hon är. Sen har vi bakat kladdmuffins. Dem blev så gaaaalet goda så ni förstår inte! Men nu har Mimmi iallafall åkt hem och jag kom precis ur duschen och nu ska jag fixa mig för natten. Hoppas eran dag har vart bra!

Puss&kram fia




stronger than you know me!


study study study study

Hej på er mina finisar!
Hoppas allt är gott med er. Själv mår jag galant. Dock väldigt trött på allt skolarbete! Ska sätta mig om en liten stund och äta mackor, dricka oboy och göra läxor. Ett måste när man ska plugga är ett stort glas oboy! Dagen har iallafall rullat på effektivt.

Började dagen med hemkunskap där vi fick laga egna rätter. Jag och min kockpartner Nathalie gjorde en spansk rätt som heter paella. Den blev hur god somhelst. Sen till efterätt gjorde vi glass med varma hallon. Nice! Slutade runt 14.OO tiden vilket var ytterst tacksamt och skönt. Men hoppas ni har haft en minst lika bra dag ni.

Puss&kram fia



 Dagens lilla enkla outfit.


orientering i hanveden

Hallådär små sockertoppar!
Somsagt så har denna dag gått åt orientering. Fast vi var inte i Rudan utan i Hanveden så jag trodde fel innan. Jag gick iallafall med Isak och Sebastian och vi hittade 16/19 kontroller så ett VG rafflade vi åt oss, häääärligt! Vi slutade runt 14.00 tiden så sen dess har jag suttit med näsan ner i böckerna.

Har så mycket just nu. Känner mig helt slut och det tar kål på mig att 9:an kommer att vara 100 gånger värre. Känns som att all min fritid numera går åt att sitta hemma och plugga sånt jag aldrig kommer att dra nytta överhuvudtaget av i livet. Men jag kämpar på! Nu ska jag göra klart det här.

Puss&kram fia




Såhär såg mig hår ut idag när jag kom hem.
När mitt hår blir blött eller när det är fuktigt ute så korkar det sig direkt.


trött tjej!

Nu ska jag krypa ner i sängen i min ensamhet.
Vill ha sällskap och värme ikväll. En stor famn att få somna i och känna trygghet. Jag behöver det. Måste få känna det! Nåja, bäst att göra sig redo för natten så att man är pigg till orienteringen imorgon. Godnatt på er mina små älsklingar!

Puss&kram fia


pyssel med knappar

Två små armband gjorda utav gamla knappar.
Gjorde dem på slöjden häromdagen. Hade ingenting att göra så satt under hela lektionen och letade söta/fräcka knappar och trädde på dem på tråd. Lätt som en plätt! Kanske inte så jätte snyggt men annorlunda.


fresh!

Har städat hela garderoben! 
Nu är allt på sin plats och jag kan äntligen hitta saker & ting.




dagens outfit!




Summer feelings!


sunny sunny day!

Hola mi amigos! Jag fick IG på spanska provet.
Kom hem för några timmar sedan och har sen dess pratat i telebanan med Johan och legat ute i solen och solat. Just nu sitter jag och pluggar lite. Fullt upp! Har både prov/omprov på torsdag och fredag samt en massa inlämningsuppgifter. Känns äckligt jobbigt!

Men denna soliga underbara fina dag har ändå vart bra fastän jag försov mig imorse. Imorgon ska vi till Rudan och orientera. Det kommer inte att gå bra alls för jag vet inte ens vilket håll man håller kartan eller hur man ska titta på den? Får haffa någon som kan det där imorgon. Just ja, spelade fotboll med killarna på idrotten idag och det var hur skönt somhelst. Grymt bra kändes det! 

Puss&kram fia




old pink!


nyduschad!

Kom nyligen ut ur duschen och ska börja röja upp i rummet.
Det ser ut som en katastrof här inne ska jag säga er. Luffarställe rättare sagt som pappa sa! Efter det ska jag nog krypa ner i sängen och måla naglarna och dricka te.

Denna vecka kommer att vara kaotisk! Har så mycket som jag måste göra den här veckan och tok mycket arbeten i skolan plus prov. Jag kommer nog att vara helt sänkt den här veckan så vi får se hur uppdateringen kommer att se ut. Nåja, nu måste jag ta tag i rummet. Vi hörs små gryn!

Puss&kram fia



Gårdagens looki looki.


new






underbart!


singing forever young!

Hej mina vänner!
Uppryckning på gång eller? Tror att jag behöver en iallfall. Gårdagen var iallafall riktigt mysig. Åkte till Rudan med Mimmi och Nathalie. Träffade även på snyggingen Jennifer på tåget och henne har man ju inte träffat på ett tag så det var hur kul somhelst att få träffa henne igen.

Vi hade med oss jordgubbar och chokladsås så vi satt vid vattnet med en massa folk och mös. Dock var det jävligt myggigt ett tag med det löste vi med en varm sprakande brasa! Den satt vi under hela kvällen och åt jordgubbar och hade det skönt.

Sen badade jag, Mimmi och Nathalie Ekroth i vattnet och det var faktsikt ganska varmt men efteråt var det olidligt. Jag tror aldrig jag har frysit så mycket i hela mitt liv! Frös så mycket så att jag skakade tänder. Kvällen var iallafall mycket trevlig och vi hade framförallt mycket trevligt sällskap.

Puss&kram fia








staden/rudan

Hallå bloggen och alla fina läsare!
Förlåt för en otroligt dålig uppdatering men jag funderar helt ärligt talat på att lägga ner bloggen. Jag har ingen tid över alls. Eller så blir det bara en lång bloggpaus över sommaren. Vi får se hur det blir.

Idag har jag iallafall vart inne i stan hela dagen. Shoppat en massa och ätit jordgubbar med brudarna inne i Kungsan. Sen har vi fikat och käkat lunch. Super härligt! Så skönt med vädret också. Nu ska vi åka till Rudan för ett dopp och mer jordgubbar i solen. Vi hörs!

Puss&kram fia



sovdags!

Hej bloggen och godnatt bloggen!
Känner att det bara blir dåligare och dåligare uppdateringar för var dag som går. Men jag har ingen tid över. All tid går åt skolan, familjen, läxor, pojken och vännerna. No more time left!

Denna dag har jag iallafall först spenderat i skolan till 14.30. Sen tog jag bussen hem till Cecilia där vi log på deras altan och solade en stund och åt gräddglass. Jag somnade i drygt en kvart också, härligt! Vid 19.00 hade vi match på gräsplan. Vinst med 2-0 blev det! Nej nu måste jag plugga. Sovgott!

Puss&kram fia


Dagens outfit.


prickar!

Min nya klänning som jag köpte i torsdags inne i stan!
Så jäkla snyggt till brunbrända ben, guldiga stora örhängen och solblekt hår.



strålande väder!

Hallå hallå bloggen!
Kom nyligen in från värmen. Har suttit ute i solan med en kaffelatte och njutit av det fina vädret. Det är verkligen sommarvärme just nu. Hett som tusan! Dagen har rullat på relativt fort. Hade världens jävligaste huvudvärk. Hade nästan lust att kapa av skallen ett tag.

Men, funderar just nu på att gå ut och springa. Skönt väder så det skulle väl kunna funka. Har dock en massa läxor som måste göras. Plugga till ett spanskaprov som är på torsdag och läsa ut en bok som skulle vara utläst idag men jag fick tills imorgon på mig... ÅH! Vi hörs senare.

Puss&kram fia



good morning sweeties!

Vaknade för ett tag sedan & har precis slängt på mig mjukisar.
Det är ganska dåligt väder så orkar varken sminka mig eller klä upp mig idag. Slutar runt 15.00 idag och sen ska jag ut och springa och sen blir det ev. korpen match åskådande. Hursom, så hoppas jag att ni får en riktigt härlig dag!

Puss&kram fia


jeans shorts, råsnyggt!

Mina nya tokfräscha jeans shorts!
Dessa kommer att användas flitigt i sommar vill jag lova.


ice cream

Hej på er mina solstrålar!
Sitter just nu med en skål glass framför mig. Ska snart krypa ner i sängen och läsa klart en bok som ska vara utläst imorgon och jag har ungefär 200 sidor kvar... Skitbok! Den är verkligen helt usel och jag orkar inte lägga energi på sånt som inte roar mig för fem öre.

Hursom så åkte Nino hem för ett tag sedan. Vi har inte gjort mer än att ha legat i sängen myst en massa och ätit kycklingsallad. Efter skolan följde Nathalie med mig hem en stund och solade lite ute i det fina vädret. Har fått lite färg i både ansikte och på benen, toppen! Men nu ska jag göra mig redo för sängen. Vi hörs babes!

Puss&kram fia


school

Godmorgon godmorgon bloggen!
Nu ska jag alldeles strax ta och bege mig mot skolan. Slutar kl 14.00 idag så det känns jätte skönt. Uppdaterar direkt när jag kommer hem. Hoppas ni får en fin dag i det fina vädret!

Puss&kram fia



Gjorde ljusa slingor igår. Det syns inte så mycket på bilden men det blev helt okej. Ska göra fler eventuellt nästa helg. Igår såg det riktigt illa ut men idag ser det bättre ut.


helgens bravader!

Hallå bloggen och mina fina läsare!
Börjar med om att be om ursäkt för en riktigt usel uppdatering men denna helg har vart fullspäckad! I fredags träffade vi Rasmus och Johan en stund. Vi gjorde inte alls mycket utan tittade bara på film.

Sen igår var vi på Grönalund hela tjejligan! Vi åkte in vid 09.30 och hade god tid på oss ute i det fina vädret så vi gick runt lite inne i stockholm och njöt av solen. Vi hade faktiskt tur med vädret hela dagen så vi var ju rätt nöjda med valet utav dagen. Men vi hade det så sjukt roligt allihopa hela dagen! Vi sprang runt som små småungar till varje åkattrakion. Träffade dels på mycket trevligt folk också så det var en bonus.

Sedan var det ju också Sommarkrysset på grönan. E.M.D var programledare och Erik Saade var där, Velvet och Alaxandra Burke med Bad boys och det var grymt! Vi stod på ett bord och släppte loss till hennes hitlåt!

 Vi var där tills det stängde och då kom Claras snälla pappa och hämtade oss. Hade ont i både ben och fötter när jag klev in i bilen. När vi kom hem åt vi lite Nutella mackor och pratade en massa och sen sov vi som små barn hela natten. Grymt!

Puss&kram fia










the last song & grillkväll

Hallå allesammans!
Jag och Rebecca har precis tryckt i oss en pizza. Gårdagen var helt suverän! Kanon bra dag faktiskt. Vi åkte ju in till stan för att se the Last song och herregud vad vi satt och bölade. Mimmi satt och hulkade som en galning, haha! Vi såg helt galna ut när filmen var slut. Vi tog även en mysig fika inne i stan på Sandy's. Sen tittade vi runt lite och hade det bara allmänt trevligt.

Efter det åkte vi hem till Sofie och grillade. Super mysigt var det och även jätte trevligt. Lite senare kom lite annat folk och stämningen blev ännu bättre & tack till Sofie som fixade den underbara kvällen! Idag blir det iallafall lugnt för min del. Vi skulle kanske till huddinge lite senare men vi får se. Hoppas ni får en fin dag kära vänner!

Puss&kram fia













Tack för en toppen dag tjejer! Love you all.


in mot staden

Hej på er mina små sötnosar!
Ska jag och min tjejkompis Rebecca bege oss in mot stan för att träffa resten av brudarna för bio. Vi ska se The last song och jag kommer säkert gråta som ett litet barn under filmen (vad jag har hört så är den väldigt sorglig) och se ut som ett monster efteråt med rinnande mascara!

Igår så bloggade jag ju ingenting och det var för att vi var inne i stan hela dagen på Tekniska museet och sen var jag och fikade med Nathalie efter det och sen träffade jag Nino en stund och slutligen så kom Rebecca hit igår så jag hade igen tid för datan alls men ni ska få lite bilder från igår iallafall.

Puss&kram fia










Några av bilderna.
Hinner inte lägga in fler nu.


veckans planer

Tisdag - Tekniska museet/ Träffa älskling
Onsdag - Barnvakt ev. träning
Torsdag - Bio med brudarna "The last song"
Fredag - Träffa Rebecca & Mimmi
Lördag - Grönan med brudarna/ Sova hos pojken
Söndag - Ev. fotbollsmatch


Bild från i somras. Saknar brännan!


present's








Detta var de presenter jag fick utav mina underbara vänner.
Tack så jätte mycket för allt fint. Känner mig helnöjd över allting gullisar.


new




Vit virkad bikini nederdel och en
jätte söt berlock som jag fick av fina Malin.


give me sunshine baby

Hej på er gullisar!
Hoppas det är bra med er alla. Själv mår jag faktiskt helt okej. Kom hem från Malin för en liten stund sedan. Vi slutade 15.10 idag så vi åkte till hennes mammas jobb efter plugget och fick skjuts till haninge centrum där Malin skulle köpa en bikini (även jag hittade en) och sen skulle vi köpa massäck tills imorgon då vi ska in till Tekniska musseét.

Jag köpte en kycklingsallad (tillbehör rättare sagt, ska göra en egen) och lite annat smarrigt. Hoppas på fint väder imorgon också. Jag orkar verkligen inte vandra omkring inne i stan imorgon om det ska regna! Då blir jag hemma. Näe! Men nu ska jag hoppa in i duschen så vi hörs antagligen senare.

Puss&kram fia



Dagens outfit.


boyfrienden

Hej på er mina små favoriter!
Kom hem för ett tag sedan och ska snart bege mig mot pojken. Sen kl 18.30 är det fotbollsträning som gäller och sen hem fort och duscha och råplugga resten utav kvällen.

Denna dag har i vilketfall somhelst vart helt okej. Gick sista kursen i biologi idag så det känns oerhört skönt. Nu ska jag packa väskan och äta någonting innan jag drar. Vi hörs kära vänner.

Puss&kram fia


Dagens outfit.


we all love saturday nights






























från shoppingen












tjejmiddag med brudarna

Hej bloggen och alla mina underbaringar!
Denna helg har vart helt kanon. Perfekt rättare sagt! Igår så kom hela min släkt hit och lämnade en massa presenter och stannade på fika. Mimmi, Rebecca och Nino var också här. Vid 17.00 tiden började vi fixa lite här hemma.

Vi gjorde ordning i uterummet och sen kom även Malin och hjälpte till en massa. Hon gjorde bålen, så tack så mycket för hjälpen gumman. Jag var tokstressad! Sen började vi laga tacosen och sen kom Clara och Cecilia och strax därefter Sofie. Då satte vi oss ute och åt en jätte trevlig middag tillsammans.

Strax efter 21.00 kom killarna och gjorde oss sällskap. Mycket trevligt. Vi satt med filtar och sjöng tillsammans och hade en riktigt skön stämning tillsammans. De begav sig sedan hemåt runt 02.00-03.00 tiden. Jag, Mimmi, Clara, Rebecca och Simon somnade inte fören JÄTTE sent inatt.

Kände mig helt bombad imorse när Rebecca kom in och slängde sig i våran säng. Men vi gick upp och gjorde en brakfrukost tillsammans och sedan begav vi oss till Haninge centrum för att shoppa lite och Clara åkte vidare in till stan med Felicia. Denna helg, finner inga fel. Allt har bara vart så roligt! Tack för allt tjejer. Ni är bäst!

Puss&kram fia








dagens och info!

Nu ska vi åka och köpa en massa mat och grejer tills ikväll.
Uppdaterar förmodligen när jag kommer hem och vid 15.00 kommer släkten hit för att fira lilla mig. Sen kommer tjejerna vid 19.00. Sen blir det partaj!

Puss&kram fia



Dagens outfit.


no victory here!

Ingen vinst idag. Matchen slutade rätt så uselt.
Men tjejerna kämpade på och ni är bra tjejer! Vi hade bara lite otur idag, det är allt. Vi tar igen det! Nu ska jag äta lite hembakad kebabpizza och krypa ner i sängen. Senare kommer pojken hit och sover. Mys!

Puss&kram



Sviiiingod!


ready to go



- elle and afternoon tea

Hallå snyggingar!
Har precis hjälpt pappa med att städa undan i uterummet tills imorgon. Kommer nog att bli super mysigt. Levande ljus i taket, på väggarna och massa kuddar och filtar. Gött! Sitter och funderar på klädtema men kommer inte på nått bra.

Ni kanske vet nått? Kom gärna med förslag isåfall och gärna idag. Vid 16.45 är det samling med fotbollslaget och sen är det match i älta som gäller. Vet inte när jag kommer hem men uppdaterar förmodligen då. Under tiden så får ni ha en fortsatt fin fredagkväll. Sköt om er!

Puss&kram fia



grymt!



Sommarkänslor flödar. Tusen minnen dyker upp. Ett leende träder fram!


good morning sweeties!

Godmorgon folket! Har ni sovit gott?
Jag har legat och vridigt och vändt på mig hela natten. Känner mig trött som ett as just nu. Vaknade för någon halv timme sedan och har klätt på mig lite lätt. Inget speciellt. Inget smink. Ingen ork. Inte bra. Hopaps ni får en underbar fredag iallafall.

Puss&kram fia



Dagens outfit.


nattis pluttisar

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på tv.
Ska försöka hinna med ett morgoninlägg imorgon för att morgodagen kommer att vara döhektisk. Slutar 14.00 och då ska jag hjälpa pappa med uterummet som firandet ska hållas i på lördag.

Sen är det fotbollsmatch i älta. Sen efter den kommer Nino hit så bloggen kommer nog att få lida imorgon. Men sov så gott nu raringar så hörs vi mer imorgon!

Puss&kram fia


akutinlägg!

Till er tjejer som ska komma på tjejmiddagen på Lördag!
Vi ska fira både mig och Rebecca bara så ni vet det. Vi tänkte slå ihop allt eftersom att vi båda fyllder år i denna månad. Hoppas det inte blev några problem för någon nu. Hör av er annars babes!

Love you all guys!


mys med mina vänner!

Hello my darling's!
Kom hem från Cecilia för ett tag sedan. Åt en jätte god middag med henne och hennes mysiga familj. Sen satt vi i deras lusthus och fikade och pratade en massa.

Åkte också till Haninge centrum efter skolan med Cecilia och Mimmi och åt på Taco Bar. Sen träffade vi även på Rebecca som gjorde oss sällskap. Strosade runt en stund och tittade efter ett par balskor till Mimsan. Hittade inga unika så vi får leta vidare en annan gång. Nu ska jag äta nachos med La familia!

Puss&kram fia




godmorgon gullisar!

Godmorgon godmorgon små älsklingar!
Hoppas allt är bra med er idag. Själv mår jag helt utmärkt. Har precis gjort mig redo för skolan. Vid 08.00 är det dags att bege sig mot The Hell. Hehe! Men uppdaterar när jag kommer hem ikväll. Vet dock inte vilken tid men vi hörs när vi hörs helt enkelt. Ha en jätte fin dag!

Puss&kram fia



Dagens outfit. Also without makeup.


sovdags!

Nu måste jag sova! Ska upp relativt tidigt imorgon.
Usch kommer aldrig att komma upp! Måste torka håret först innan också. Går i skolan till 15.00 imorgon och efter ska jag träffa Cecilia.

Ska höra med henne om hon vill ta en tripp till haninge centrum och ta en fika. Sen på kvällen kanske det kommer en bloppis så håll utkik. Sov så gott nu!

Puss&kram fia




lyckat!

Nu sitter jag helt ensam här!
Nino tog tåget hem för en stund sedan och Nathalie och Marcus åkte tidigare. Vi åt lite pizza och fikade på min smarriga cheescake. Super mysigt! Nu ska jag hoppa in i duschen och göra en peeling och en hårinpackning.

Juste, någon dag/ar framöver kanske jag ska färga håret ljust. Iallafall slinga. Kan nog bli fint men jag är jätte nervös. Kan ju bli döfult.. Men känner att jag behöver förnya mig lite och kanske klippa några centimeter? Nåja det visar sig. Imorgon ska jag iallafall träffa Cecilia och det blir nog mycket trevligt.

Puss&kram fia




dagens




Nya jeans jackan åkte på imorse. Love it!


happy birthday girl!

Hej på er mina fina läsare!
Idag är det ingen vanlig dag, för det är min födelsedag. Woho! Snart kommer pojken och min bästavän hit plus hennes pojkvän för att fika. Jag har gjort en cheescake. Duktigt! Hoppas den är god bara.. Iallafall så har denna dag vart super.

Vaknade upp imorse breve min bästavän Nathalie. Mamma och pappa kom in med presenter och prinsesstårta. Jag har blivit uppvaktad hela dagen utav alla underbaringar. Fick jätte fina presenter av mamma och pappa imorse som ni ska få se. Nu ska jag fixa lite innan dem kommer.

Puss&kram fia








Detta fick jag utav mamma & pappa plus pengar. Tack så jätte mycket!


dagens mest spelade!

Natteravn - Rasmus Seebach

Cooler than me - Mike Posner

Iyaz - Solo

Italobrothers - Love is on fire


springtur på g

Hallå folkens!
Ska snart ut och röra på mig lite. Tänkte ta en liten joggingtur. Måste börja få upp kondisen känner jag. Iallafall så har den här dagen vart piss. Jag har vart nere hela dagen, av en viss anledning! Men det börjar lätta nu så det är skönt. Ikväll ska jag träffa Mimmi och Nathalie. Världens bästa!
Vad vi hittar på återstår och se.

Sen ska iallafall Nathalie sova här för hon har lovat att sjunga för mig imorgon när jag vaknar. Jag fyller ju för fasen 15 barre imorgon! Dagen kommer nog att bli toppen med mina brudar omkring mig. Nej nu måste jag byta om. Vi hörs när jag kommer tillbaka (Om jag överlever dvs, kondisen står på noll just nu) godingar.

Puss&kram fia




Grymt dåliga bilder men här är iallafall dagens outfit.


veckans planer!

Tisdag - Träffa Nathalie/ hon sover sedan här
Onsdag - Jag fyller 15 barre!
Torsdag - Träffa Cecilia och ta en fika
Fredag - Fixa saker innan lördagen
Lördag - Tjejmiddag/ Partyyy
Söndag - Lugn dag fullt ut



Gammal bild på mig och min fina lillasyster ♥


bilder från i lördags!











Jag älskar er så sjukt mycket!


dagens



middag med sötan Nathalie

Hej på er mina små pinglor!
Denna dag har vart super. Gick i skolan till 13.50, så skön start på veckan! Så efter skolan åkte jag och min fina vän Nathalie hem till mig och lagade en jätte god middag. Vi gjorde baguetter i ugnen med sallad och fetaost, kärlek! Sen satte vi oss ute i ute-rummet och käkade och pratade om allt mellan himmel och jord.

Kändes otroligt skönt att få prata ut lite. Är så glad att jag har så fina vänner omkring mig som jag vet att jag alltid kan lita på. Efter en lyckad måltid gled vi ut i det fina vädret och fotade lite. Får se om bilderna dyker upp här i bloggen senare. Nu måste jag plugga till Hkk provet samt idrottsgrejset. SUCK!

Puss&kram fia






Så sjukt gott. Nu blev jag hungrig bara för det..


bilder från valborg!





























Det finns hur mycket bilder somhelst men dem här får räcka.


dagens



dålig uppdatering!

Hej på er gullnosar!
Vaknade för ett tag sedan och känner mig något utvilad. Valborg blev kanon, riktigt lyckat! Alla hade det jätte roligt och trevligt. Kul att det var så många som kom dit. Efter den lyckad kvällen gled alla vi brudar hem till mig och sov.Vi gjorde värsta dunder frukosten sen på morgonen med frallor, grönsaker, melon och kaffe. Hela köret var med!

Sen vid 13.00 åkte Sofie och Claris hem. Då gjorde jag, Rebecca och Mimmi en kladdkaka och begav oss ut i det fina vädret för att ha picknik. Så min helg har vart mer än lyckad! Tack ännu en gång tjejer. Idag ska jag åka iväg med familjen och shoppa lite. Känns som att det behövs nu. Vi hörs senare med en outfit.

Puss&kram fia








Bilder från valborg kommer senare idag,
och samma gäller bilderna från våran picknik.


Tack tjejer!

Ni gjorde min helg helt otrolig!
Har haft det så sjukt roligt med er. Love you all!


RSS 2.0