kaffelatte

Nu ska jag bara dricka upp min kaffelatte sen tar jag hel tåget och beger mig mot Vh för att ta tåget tillsammans med Nattie till Haninge centrum, mys! Det var otroligt länge sedan vi två gjorde något gemensamt. Så det ska bli toppen att få spenderar lite tid med henne. Uppdaterar eventuellt mer när jag kommer hem. Kyssar



MUMS!

7 sanningar..



- När jag skrattar så blir det hysteriskt.
- När jag skrattar tyst så gungar jag fram&tillbaka som en gorilla.
- Jag säger alltid vad jag tycker & tänker, men tänker mig alltid för innan.
- Jag har gjort saker jag ångrar/ och saker jag absolut inte ångrar.
- Jag har dansat balett i 3-4 år. Men dansar inte nu längre.
- Jag är en livsnjutare.
- Jag tar ingen skit från någon och står upp för mig själv.
- Jag är en skadeglädjare och det har jag fått från min Farmor.

handens närsjukhus/höstväder

Hej på er! Hoppas det är bra med er. Med mig är det faktiskt helt okej. Känner mig lite trött bara. Var ju hos läkaren idag och hon sa att de hade fått bilderna från Sös på mina njurar och att den vänstra njuren ser bra ut men den högra kan man inte få fram nått resultat på (?) men jag ska ta ett ultraljud på njurarna på Sös igen.. Så det är ännu inte över än. Ska få börja med att äta antibiotika igen också, SUCK!
Men senare idag ska jag följa med Nathalie till Handen och titta efter ett par jeans. Mot kvällen ska jag träffa Cecilia och då ska vi titta på träningsmatchen i Tungelsta, I think. Men vi får se för jag känner mig jätte trött just nu. Ha en underbar dag i det härliga höstvädret alla fina läsare. Kyssar!




Nu är det verkligen höst!

jag döööööör!


Så sjukt söt. Jag garvar ihjäl mig! Haha

face & hairlook




stress

Hej på er solstrålar!
Idag vaknade jag runt 07.00 tiden. Gick upp och gjorde det gamla vanliga som att äta frukost och göra mig i ordning för dagen. Det blev en enkel klädsel idag med jeans och en vit vanlig enfärgad tröja. Gjorde klart no provet idag och fick VG så jag är såklart nöjd med det och så fick jag reda på att jag fick G+ på mitt so prov, inte helt nöjd med det relutatet men jag hade satsat på G men nästa gång ska jag höja betyget, gäller att sätta upp mål nu. Slutade runt 14.00 tiden och har sen dess suttit hemma och pluggat lite engelska. Har prov på torsdag. Det känns som att det är jätte mycket nu, har ni det också såhär?
Ikväll kommer iallafall Nino. Det ska bli mysigt att äntligen få träffa honom. Få prata ut, kramas och gosa lite. Wiie! Nu ska jag fixa lite bilder på datorn. Ha det lovely! Kyssar

I need this..

Yes I really do! Jag behöver en snygg/fräsch festklänning och ett par läckra klackisar. Samt ett par jeans, en skinjacka, ett par latex leggings och en väska till hösten. Armbanden och hotisarna är mest inpulsköp men ändå viktigta saker.


ready-steady-go

Nu har jag precis kommit ur duschen efter en skön träning. Har slevat i mig lite pasta och te. Tänkte snart ta och krypa ner i sängen och titta lite på tv medans jag messar med min bebis. Egentligen skulle jag och pappa åkt in och sett derbyt ikväll men så blev det inte denna gång tyvärr. Men hörde från Nino att det står 2-0 åt gnaaaaget, Wihoo! På onsdag ska jag på återkallning på Handens Närsjukhus. Då kommer jag att få mina provsvar angående mina njurar. Jag hoppas att det blir positiva svar.. Orkar inte gå från sjukhus till sjukhus hela tiden så nu hoppas jag på att det är sista gången och att jag får ett svar på vad det är som är fel och vad jag kan göra åt det. Håll tummarna för mig ännu en gång. Nu ska jag torka håret och fixa lite små grejer tills imorgon. Kyssar!



I believe in angels.. Because you are mine.


i want this...

Jag har letat runt på internet efter en Ed Hardy hoodie. Jag älskar trycken och tycker att den är hur tuff som helst. Skulle kunna tänka mig någon av dessa.. Vilken tror ni skulle passa mig bäst?


my day & my dresscode

Hallå bloggen! Jag är trött, jag har nackspärr och ingen lust till nått.. just nu!
Kom hem från skolan för ett tag sedan och har fått i mig två par nutella mackor. Hade idrott idag direkt på morgonkvisten och min idrottslärare ville då att vi skulle stå på huvet mot en vägg och DÄR har ni anledningen till varför jag har nackspärr. Han är inte klok.
Dagens har rullat på med matematik test och so test etc. Känner mig riktigt seg idag men kl 18.00 idag har jag träning och den ska jag jävlar anamma gå på! Sen är det study study study som gäller. Hoppas eran dag har vart bra och att den fortsätter så. Kyssar!


Tröja - JC
Leggings -
GT
Basic linne - Indiska
Skor - DinSko


svar på tal..



Anonym om new stuff's:
vart kommer skorna ifrån och hur mycket kostade de? :)

Sv: De kommer från DinSko och kostade 400 kr.

anonym om sofia dissar&hissar:
vart köper du dina ugg's ?:)
 
Sv: Jag har inte köpt ett nytt par ännu men mina gamla kommer från DinSko och de finns ännu kvar och det har fått in flera olika modeller. Som t.ex rosa med rosetter, riktigt söta. Nu ska jag köpa ett par låga ugg's från Skopunkten och de ligger på runt 200 kr. Väldigt billigt.


före & efter

Nu har jag städat rummet och det känns jätte skönt. Innan såg det ut som en katastrof, ja det var kaos! Kläder i sängen, kläder över hela golvet och ett berg med kläder i fotöljen. Men nu ligger allt prydligt i garderoben och alla småsaker ligger på sin plats. Så nu ska jag göra mig en kopp te och sedan läsa igenom No:n.







nail's

Fixade naglar.
Det blev en fransk manikyr.
Tycker att det känns fräschast så och det faller mig rätt i smaken.


svar på tal..



Cissi om tack mamma!:
hejj , jag undrar alltid var du har köpt dina kläder!, Kan inte du göra ett inlägg där du skriver dina favorit plagg i dina garderob och vart du har köpt dom? :) ha det bra!
Sv: Hej på dig. Jo det kanske jag kan göra. Får se om jag har tid denna vecka. Har ännu inte gjort inlägget om hur jag sminkar mig så kanske kan försöka att göra båda två den här veckan.


- om
new stuff's:
åh dom där legginsarna med "hål" i är as balla! vart finns dom och hur mycket kostade dom? kramar

Sv: Tack så mycket! De kommer från Lindex och jag tror att dom låg på runt 199 kronor. Kram


alex om
hiss eller diss?:
Hiss ! Vart är de med nitarna på ifrån ? :)
 
Sv: De kommer också från Lindex.


new stuff's


kortfattat & enkelt

Hej alla fina läsare! Jag hoppas att det är bra med er. Själv känner jag mig jäkligt trött och sliten. Har vart med Nino hela helgen och vi har faktiskt inte gjort nått speciellt, mest tagit det lungt. Igår var vi på hans söta kusin Enyas dop. Dopet var jätte fint och efter åkte vi hem till hans morbror där det bjöds på fika så det var jätte trevligt.
Pappa kom och hämtade mig vid 12.00 tiden imorse. Vi skulle åka och köpa ett par höststövlar och ett par träningsbyxor till fotbollen men de hade inte min storlek i varken Haninge cetrum eller i Länna. Så vi får åka till Farsta någon dag och kika lite.
Stövlar hittade vi iallafall, skitsnygga. Är faktiskt riktigt nöjd. Sen hittade vi också en söt tröja inne på Jc och en mössa. Perfect! Nuets planer är att jag ska hoppa in i duschen och sedan plugga lite inför No provet. Sen blir det thai mat med mormor och morfar. Ha det bäst så länge. Kyssar!


tack mamma!

Fick en jätte söt ring av min mamma. Den ska tydligen bringa tur så
det får vi hoppas på nu, för det är något jag känner att jag behöver just nu.
Snurrar man på den så står det allt man behöver här i livet på.
Hope, Believe, faith and love.


hiss eller diss?



- Nya tights med nitar och ett annat par med hål. Vad tycker ni kära läsare, är det en hiss eller en fet diss? Sälv tycker jag att det är riktigt snyggt. Men nu vill jag veta vad ni tycker.
Ta chansen & tyck till!

svar på tal..



Kim om new stuff's:
Halsduken gumman? vart är den ifrån? Letar förgäves efter en liknande! Kram

Sv: Den kommer från H&M och kostade ca 129 kr. Kram

malins place

Hallå bloggen! Jag hoppas att det är bra med er. Med mig är det perfa.
Sitter just nu hemma hos Malin och tittar på film och dricker te med nutella mackor, lovely! Vaknade ganska tidigt imorse eftersom att Nino skulle till jobbet så han vaknade vid 05.00 tiden. Men jag somnade sedan om och tog sedan 07.30 bussen till skolan med Nathalie. Jag är jätte trött just nu och det har vart hurt segt som helst i skolan idag. Jag gjorde mitt prov om industriella revolutionen idag också och det gick oväntat bra. Så det känns riktigt gött! Men somnade nästan på de andra lektionerna.. Men inatt ska jag sova hos Malin så det blir hur mys som helst. Vi ska snacka lite och ta det lungt. That's all for me right now. See you later sweet readers.
Kyssar!


Myyys!

datasalen

Hello all my gorgeous reader's! Nu sitter jag i datasalen och håller på med en engelsk uppsats. Det går ganska bra, är snart klar så det ska snart lämnas in. Igår sov jag hos Nino och det kom tvåa i serien btw. Men nu kommer min lärare så nu ska jag fortsätta jobba. Uppdaterar när jag kommer hem. Kyssar!


replay - sean kingston


new stuff's


Har ni någon fråga om vart nått kommer ifrån så
lämna bara en kommentar så will I tell you where I get it.

södersjukhuset/shoppning

Hallå bloggen! Nu har jag precis kommit hem från södersjukhuset också kallat sös. Jag trodde att vi skulle till Handens närsjukhsu med ikke sa nikke. Det var sös vi skulle till. När vi kom dit satte vi oss och väntade på att få komma in till läkaren. Vi väntade kanske i drygt 20 minuter, det gick ganska fort. Fick ta blodprov och till min stora förvånad så började jag inte gråta. Jag har alltid tyckt att det är otroligt hemskt att ta sprutor & har alltid börjat gråta men den här gången klarade jag mig. Efter att jag hade tagit blodprovet sa sjuksköterskan att vi skulle få vänta i drygt 3 timmar innan vi kunde ta rönken för att ett medel som jag fick samtidigt med sprutan skulle gå ut helt i blodet och i njurarna. Så jag och mamma gick ner på stan och tittade runt lite. Det var jätte mysigt att bara få umgås med henne. Vi gick till en thai resturang och åt mitt i centrum. Sen fick jag lite söta små saker av henne. Tack så mycket mamma, I love you! När det hade gått drygt 3 timmar gick vi tillbaka till sjukhuset och fick vänta ett tag innan jag skulle få komma in i rönken-rummet. Det tog ca 20 minuter där inne. Men jag ska dit igen den 30 september så än är det inte över.. provsvaren får jag veta då också så håll tummarna för mig. Kyssar!



Ser verkligen osmakligt ut på bilden men det var jävligt gott.


sofia dissar&hissar



Skitsnack. Just precis! Jag är så himla less på skitsnack. Som rykten om att hon/han sa det och blablabla. Det är bara så onödigt. Det uppstår bara onödiga konflikter som man skulle klara sig så bra utan. Tycker du illa om en person, ta tag i det med den. Gå inte till en annan och snacka skit med den om det. Försök att reda ut det istället och lös problemet. Så svårt är det inte.

Mörkfoundation. Som är mörkare än sin egen hudfärg på kroppen. Det är varken snyggt eller speciellt fräscht att gå omkring med ett bajsbrunt ansikte om man ser ut som en snöboll övrigt. Man får en mörk rand runt hakan och det ser bara osmakligt ut. Men, det är min åsikt!

Grupptryck. Jag tycker att det är så tråkigt att många ungdomar inte kan stå för sin egen åsikt. Att de faller för grupptrycket och sugs in i nått de egentligen inte tycker är okej. Jag föll väldigt ofta för grupptryck förut men nu har jag insett att man inte kommer någon vart i livet om man bara ska tycka som alla andra. Att ha en egen åsikt och våga stå upp för sig själv tycker jag är coolt.



Folk som ler. Jämt när jag ser folk som ler så börjar jag också att le. De smittar av sig och det är så himla härligt. När jag går ut på t.ex. stan och ser någon som ler, så har den personen just gjort min dag. Jag har en otroligt stor svaghet för leenden.

Stora koftor och halsdukar. Nu när hösten är här så är det stora koftor och halsdukar som gäller. Det är så himla mysigt att sätta på sig en stor tjock stickad kofta och slänga på sig en halsduk när man ska iväg eller bara vara hemma. Det är otroligt snyggt också om man lyckas matcha rätt. Stort hiss på det!

Ugg's. Yes I totally love them. De är riktigt varma och sköna och mina favorit skor på hösten/vintern. Jag tycker både att dom är snygga och trendiga. Bekväma att gå i och passar oftast till mycket. Själv har jag ett par svarta långa från förra året men i år tänkte jag satsa på ett par bruna och den lite kortare varianten.

smile when you can



I want this...

Jag vill verkligen ha dessa skor! But, do I need them? Oh yes I do! För det första så behöver jag de första paret för att jag har brist på snygga partaj skor. För det andra så behöver jag ett par rejäla låga skor nu i höst och framöver. För det sista så behöver jag de svarta med nitar där bak för att de är SÅ MIG och jag behöver ett par snygga skor som man kan ha när man ska ut nu i vinter. Now you know why! It's so simpel.


a great day

Hej alla fina läsare! Jag hoppas att det är bra med er. Med mig är det faktiskt rätt bra. Jag vaknade runt 06.30 imorse. Skulle ta hand om min lillasyster till 07.30. Sedan tog jag tåget tillsammans med Malin till skolan vid 08.00 tiden. I skolan har allting rullat på relativt fort. Vi hade redovisningar sista lektionen och det gick super. Min grupp är kanon. Det blev mycket skratt den lektionen. Vi fick dessutom sluta tidigare så det var hääärligt. Efter skolan skulle jag vara barnvakt så jag har sysselsatt mig med att umgås med min lillasyster hela eftermiddagen. Det har faktiskt vart jäkligt mysigt.
Imorgon ska jag upp kl 08.00. Ska vara på Handens Närsjukhus kl 09.00. De ska rönka mina njurar och sen ska jag få en nål med en slang på vänster och eventuellt höger sida. Den slangen ska rena mina njurar. Jag hoppas att det går bra för jag vill slippa den här skiten nu. Återbesök hit och dit. Nu får det vara nog känner jag.
På kvällen ska jag till vh och titta på Ninos sista korpen match. Men jag uppdaterar direkt när jag har kommit hem från sjukhuset och berättar hur det gick. Nu ska jag hoppa in i duschen. Ha det bäst. Kyssar!


(ber om ursäkt för suddig bild)

är det bara jag som äter nutella?

Nu ska jag få i mig lite mellanmål. Nutella är så galet gott på rostmacka.
Har ni inte testat så har ni gått miste om nått rejält hela livet.


huvudvärk

Hej bloggen. Kom nyss hem från skolan. Har haft lite små ont i huvet hela dagen men nu den sista timmen bröt det ut. Så jag hoppade över den sista lektionen. Jag ska göra mig en kopp te och sedan lägga mig i sängen och titta på tv. Ikväll ska jag ha träning mellan 18.00- 19.00. Sen kommer jag att plugga resten av kvällen. Har matte, so, engelska och svenska.. Buhu! Men jag hoppas att ni har haft en bra dag och att den fortsätter så. Kyssar!



Dagens Outfit. All eyes on me. Klockrent!

älskling

Jag vet inte hur jag ska börja.. Vi två. Vi två har gått igenom så mycket tillsammans. Vi har många minnen, otroliga minnen tillsammans. Du ser mig på det sättet jag vill bli sedd på. Du tar mig för den jag är. Du ser alltid om det är nått, du märker det direkt. Du ser det andra inte ser. Jag älskar att få vara i din närhet. Att få höra dig viska i mitt öra - Jag älskar dig! det får mig att vilja leva. Leva för oss varje dag. Du är min framtid och jag tror på oss två. Jag tror att vi har en lång tid kvar tillsammans. Du har alltid vart en hjälpande hand, min stig hem när jag känt mig vilse, min inre röst när jag känt mig svag & mitt ljus i mörkret. Jag har liksom alltid känt att du funnits där i alla lägen. Jag vet att jag alltid kan prata med dig och jag vet att du alltid lyssnar, för du bryr dig. Du tar mig aldrig för givet och jag vet att du aldrig skulle låta mig falla så som jag aldrig skulle låta dig göra. Jag finns här för dig så som du finns här för mig. Vi har gjort så mycket tillsammans. Spenderat så mycket tid. De stunderna jag är med dig värderar jag högst i livet. Du får mig att vilja kämpa, kämpa för saker jag aldrig har vågat innan. Med dig vid min sida vågar jag chansa, jag vågar ta beslut som aldrig skulle falla mig in innan. Jag känner mig trygg och älskad i din närhet. Du visar att du älskar mig, att jag betyder nått. Du är speciell älskling. Du är unik. Vi har haft våra med och motgångar dom här månaderna tillsammans men vi har alltid klarat det. Vi tar tag i problemen och löser dom på att bra sätt. Och det känns oerhört bra. Mitt hjärta kommer alltid att stå öppet för dig, hur än framtiden ser ut. Jag älskar dig över hela mitt hjärta! You are my everything, my world, my soulmate, bestfriend, boyfriend, my angel, my energy to live and you are my heart. Don't leave me because I need you.


Te amo angelito, Nino!

ny design

Toppen tjejen Cecilia har fixat en ny design till mig och jag är hel nöjd. Denna känns stilren och fräsch. Kommer att ha den ett långt tag framöver. Vad tycker ni sötnosar är det en Hiss eller Diss?

new stuff's


Blommig blus - Gina Tricot
Linne - Gina Tricot
Solpuder - H&M
Lipgloss - H&M

stan med pärlan cecilia

Hej solstrålar! Nu är jag hemma och jag har sjukt ont i fötterna. Vi kom in till stan vid 12.00 som planerat, skönt. Gick till gallerian först och tittade runt lite. Det var jätte mycket folk vid plattan. Det var en massa iranier som stod och skrek med en massa skyltar. Ja det var något utöver det vanliga vill jag meddela. Men vi gick vidare mot sergels och där gick vi in på Buttricks. Fytusan vad roligt det var. Jag skrattade så jag fick ont i magen när Cecilia prövade en dräkt med.. (se bild nedan). Efter att ha kollat i en massa affärer gick vi till ett litet mysigt Café inne i gallerian. Satt där och pratade och åt prinsesstårta. Man får unna sig med sånt gott när man har gått i tusentals affärer och har ont i fötterna! Jag hittade två par tröjor på Gina Tricot och lite annat smått&gott. Känner mig jäkligt nöjd med mina nya inköp. Cecilia hittade en jätte gossigoss halsduk som jag också tänkte köpa men så blev det ikke. Ja det har vart en hel mysig dag. Tack gumman för en sjukt rolig dag! Snart kommer Malin hit. Hennes mamma och pappa har åkt till Texas så hon ska nämligen bo hos oss i en hel vecka. Det blir en utmaning! Men vi ska ha det sjuuuuuuukt skoj. Kyssar!


Haha inne på Buttricks.


Hahahaha det var så sjukt kul! Jag kunde knappt stå. Lilla Cicci!



Inne på det mysiga caféet.


Roliga Gosedjur inne på Design Torget. En bajskorv & en kissdroppe. Barnsligt roligt!


I väntan på tåget.

movie time


Redbull. Chips. Film. Bäddad säng. Perfekt!

fresh and clean

Yes I'm! Har nästan precis kommit ur duschen. Har målat naglarna med det nya nagellacket och det är riktigt läckert. Love the colour. Tänkte snart lägga mig i sängen och titta på en film och ta det lite lungt. Imorgon vid 12.00 tiden ska jag och Cecilia in till stan. Ta en fika och titta runt lite. Det kommer nog att bli jätte mysigt. Vet inte om jag kommer hinna med att uppdatera innan jag åker men om inte så uppdaterar jag direkt när jag kommer hem och då kanske jar har hittat nått fynd. Hoppas. Hoppas. Nej nu ska jag torka håret. Kyssar!



På bilden som är överst har ni det bästa shampoot&balsamet som finns.
Mamma köpte det sist hon var hos frissan och det är det bästa hon köpt. Det luktar dessutom gudomligt!

medina - så fin


bröllop

Hej alla solstrålar! Igårkväll åkte jag hem till Nino och där åt vi middag med Ande och Eve. Killarna stod för maten och lagade kyckling med potatisbollar (?). Det var jätte gott. Sen gick vi hem till Ande och tittade på film. Vi såg först "Eden Lake" som var urusel och sen "Transformers" som var lite bättre men ändå inte jätte bra, enligt mig. Men det var jätte mysigt och värt att göra om. Jag om Nino kom hem ganska sent och jag var jätte trött när vi kom hem till honom.
Men idag vaknade vi runt 10.00 tiden. Gick upp och gjorde oss i ordning. Han skulle till frissan vid 12.00 och jag skulle på bröllop den tiden. Men jag fick sitta hemma hos honom ensam i drygt en halv timme för att mamma och pappa skulle hämta mig 12.00 och Nino skulle med 11.40 tåget. Viktigt infromation tänker ni säkert nu. Haha. Men när vi kom hem till min moster som skulle gifta sig fick vi champagne och lite tilltugg innan vi skulle åka till Stadshuset där de skulle vigas. Det fanns en massa goda små rätter och efterätten var ännu smarrigare! Men deras vigsel var jätte fin och jag blev alldeles tårögd flera gånger under den. Det har vart en fantastisk dag.


Jag & min söta kusin Elsa.

Tilltugget. Det fortsätter längs hela diskbänken.

Den smarriga efterätten.


Jag & min underbara gammel mormor.

Den vackra bruden!


Min morfar - Hörre duru! (Han säger det precis när jag tar kortet)

Mina söta kusiner.

Jag & min söta kusin Alvin.

Fantastiskt väder hela dagen.


Nygifta!

Så fina!


Min underbara papap tillsammans med min vackra gammel mormor.


Me and my daddy! (ser inte helt frisk ut i ansikte p.g.a solen bländande i facet)




stilkod: lördag




Jeans jacka - KappAhl
Tunika - Halens
Skor - H&M


svar på tal..



Anonym
om dagens outfit:
vart köpte du koftan? :)

Sv: Jag köpte den förra året på H&M. Vet faktist inte om den finns kvar.

new stuff's


Detta fick jag med mig hem idag. Älskar den stickade tröjan med stor härlig krage!

haninge centrum

Hej bloggen!
Nu har jag precis kommit hem från Handen. Gick runt i lite affärer tillsammans med Eve. Det var jäkligt trevligt att umgås med den bruden. Jag hittade en super skön/mysig stickad tröja och ett rosa negellack. Eve köpte ett par otroligt söta uggs. Rosa med rosetter. Träffade även på lite folk som Kim (http://kimwoes.blogg.se) & henne har jag inte träffat sedan skolavslutningen. Gosh. Men jag ska snart försöka få i mig lite mat och sedan vänta på ett svar från Nino om vart vi ska vara ikväll. Ha det så bra så länge solstrålar. Kyssar!


Dagens Outfit. (Bytte till en rosa tunika senare)

sleep well

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta lite på tv och läsa igenom so:n för sista gången. Imorgon är det fredag och det känns så jäkla skönt att det snart är helg. På lördag ska jag på bröllop så det kommer att komma en massa fin fina bilder här i bloggen då. Men sov så gott nu och dröm fina drömmar. Kyssar!


En fråga till mina läsare:
Ska jag hålla mig vid det mörkbruna eller har ni några andra idéer/tips om vad jag kan göra med mitt barr? Kanske klippa det kortare, färga det grönt? Kom med förslag sötisar.

otroligt skön låt


Jag har lyssnat på den här låten några gånger idag och jag tycker att den är
otroligt skön. Hans röst är amazing. Lyssna - Njut.

plugg.. träningsvärk.. planer

Hallå bloggen! Hoppas att det är bra med er. Med mig är det iallafall suveränt. Har lite träningsvärk i benen men annars så är det perfa. Har suttit och pluggat en hel del nu tills imorgon till so provet. Det kommer att handla om den Industriella revolutionen. Tror nog att det kommer att gå bra för att jag har pluggat som en galning den här veckan. Morgondagens planer är att jag kanske ska åka till handen efter skolan en snabbis och titta efter en väska. Senare mot kvällen kanske jag ska träffa Nino. Men det visar sig imorgon vad som händer. Nu ska jag hoppa in i duschen. Återkommer efter det. Ha det underbart så länge. Kyssar!


Dagens Outfit.

dagens outfit


teater

Hej allesammans!
Nu sitter jag här med Nathalie och hon hälsar så hjärtligt till er. Haha. Jag ska snart röra mig mot Tungelsta och ha träning. Sen ska jag passa min lillasyster hela kvällen. Dagen har rullat på fort. Hela klassen åkte till Haninge Centrum och tittade på en teater som hette "Vapenhus" eller nått i den stilen. Träffade också på min kusin Emma där. Det var ett tag sedan vi sågs så det var kul att få träffa henne. Men nu börjar jag få lite brottom. Uppdaterar mer när jag kommer hem. Kyssar!




Vi hittade jätte söta mössar på H&M som vi bara var tvungna att prova. Haha.
Svampmössan och björnfittan. Snyggt!

plugg.. plugg.. plugg

Det sista som ska göras ikväll.. En hel del!


godnatt

Hej på er!
Är det bra med er? Med mig är det kanon. Jag har precis kommit från duschen och gjort mig en kopp te. Nino begav sig hemåt för ett tag sedan. Vi har legat och tittat på tv och myst hela kvällen. Efter skolan åkte jag och pappa och köpte fotbollsskor. Hittade ett par som satt riktigt bra och var jäkligt sköna så nu är det ju bara att köra. Haha. Imorgon på träningen ska de testas.
Nu ska jag plugga lite och sedan krypa ner i sängen och nanna kudden. Sov så gott allihopa så hörs vi mer imorgon. Kyssar!



Dagens Outfit.

slut i hela kroppen

Hallådär! Gah, jag är helt slut i benen. De känns som spagetti. Vi körde fys idag och det var jätte roligt men ändå jäkligt jobbigt. Fick sån mjölksyra i benen så det vissla om det. Har duschat och fått i mig lite mat så ska väl snart krypa ner i sängen och sussa. Imorgon ska jag och pappa åka och köpa fotbollsskor, benskydd mm. Sen ska jag träffa Nino en stund. Så det kommer säkert att bli super mysigt. Nu ska jag borsta gaddarna och sedan sova. Godnatt på er och dröm en massa fina drömmar. Kyssar!


handens närsjukhus

Hello dear readers!
Vaknade kl 06.30 av att Nino ringde och väckte mig, tack älskling. Gick upp och satte på mig lite "slappar" kläder och åt sedan frukost. Vid 08.00 åkte vi till handens närsjukhus. Sen fick jag ta prover och det gick jätte bra. Ska dit igen den 30 september.. det tar aldrig slut det här känns det som.. Men efter alla prover fick vi åka hem och jag la mig i sängen om somnade om en liten stund och sedan dess har jag suttit med so & matte och lyssnat på "Walking in Memphis" med Cher. Älskar låten stenhårt! Men ikväll blir det iallafall träning kl 18.00. Det ska bli jätte skönt. Kommer nog hem 19.30 nångång tror jag. Nej nu ska jag läsa igenom so:n för 1898989697 gången. Ha det underbart. Kyssar!



Trött och sliten.


veckans planer

Måndag - Sjukhuset/träning
Tisdag - Plugga
Onsdag - Träning
Torsdag - Träffa någon
Fredag - ?
Lördag - ?
Söndag - ?


fresh and clean

Kom nyss från duschen och har både gjort en hårinpackning och rakat benen, så nu känner jag mig jätte fräsch. Imorgon kl 09.00 ska jag till Handens Närsjukhus igen på återkallning. Jag ska ta nya prover samt göra en rönken och se om det har blivit bättre med mina njurar. Så håll tummarna för gudskull! Nu ska jag dricka mitt te och sedan föna håret och sen väntar sängen. Kyssar!


nu ska jag äta


my weekend with cecilia

Hej på er solstrålar! Igår när jag skulle möta upp Cecilia i tungelsta träffade jag också på Nino och hans polare, riktigt trevligt! Sen köpte jag och Cecilia pizza, chips och läsk på Konsum och tog tåget hem. När vi kom hem gjorde vi i ordning maten och sen satte vi oss framför tvn och tittade på "Bring it on". Efter att ha ätit upp pizzan tog vi fram chips och choklad. Satt sedan och pratade hur länge som helst. Somnade nån gång runt 03.00 tiden igårkväll. Imorse vaknade vi vid 11.00. Gjorde lite frulle och sen gick vi till Lida och tränade. Så det var jätte skönt. Sen började det spöregna! Vi var helt dyngsura när vi kom hem till mig. Så vi satte på en film och låg och snackade åter igen hur länge som helst. Jag har skrattat så mycket så att jag har fått träningsvärk i magen. Haha.
Hjärtat, jag litar på dig! Och allt du säger till mig, stannar där. Hos mig.
Hon åkte hem för en stund sedan och jag ska försöka att få i mig lite mat och sedan hoppa in i duschen. Uppdaterar mer om ett litet tag. Kyssar!






Haha, enjoy readers!

happy birthday..

Tjingeling! Gud vad min mage känns.. full! Två kalas på en dag. Idag vaknade jag runt 06.00 tiden hemma hos Nino av att jag hade världens hosta. Kändes som att jag höll på att hosta upp båda lungorna. Somnade sedan om och vaknade vid 09.00. Vi gjorde oss i ordning och sedan kom Ninos släkt vid 11.00. Alla var jätte trevliga och tro det eller ej men detta var första gången jag träffade hans släkt och vi är ändå vart tillsammans i 11 månader.. Men han har träffat min många gånger. Men alla var jätte trevliga så det gick jätte bra. Efter att ha firat Nicole tog vi tåget hem till mig och grattade min morfar. Åt lite glass och paj och drack kaffe. Nu ska jag snart bege mig mot tungelsta för att möta upp Cecilia. Vi ska handla lite mat och gottis till ikväll. Så jag kommer nog inte att uppdatera mer ikväll. Men jag är tillbaka som vanligt imorgon med lite bilder och så. Ha en super trevlig lördag nu. Puss och kram!


Kvällens Outfit. Enkelt & snyggt.


finally weekend

Hej på er alla fina läsare! Kom nyss hem från mormor och morfar. De bjöd mig och mamma på middag idag och det var super mysigt. Jag ska väl snart bege mig mot vh för att träffa Nino. Jag ska sova hos honom inatt och sedan fyller hans syster Nicole år imorgon så då ska det firas. Sen senare på eftermiddagen ska jag träffa Cecilia och då ska hon sova hos mig. Tänkte ha en liten tjejkväll med en massa snack och godis. Det blir nog perfa. Men nu ska jag fixa det sista innan jag ska åka. Ha en fortsatt trevlig kväll. Vi hörs mer imorgon. Puss och kram!



Nu drar jag ut! Back on track tomorrow.

mina nära&kära



Nathalie Lundqvist. Det är en tjej man verkligen kan lita på. Hon har alltid ställt upp för mig när jag har haft det som tuffast här i livet. Hon hjälpte mig igenom min svåraste period som jag hade i 6:an. Jag kan prata om precis allt med henne och hon lyssnar alltid och försöker alltid att förstå. Hon har alltid vart min klippa i stormen. Och jag beundrar henne stenhårt för hon är en sån stark tjej som står ut med så mycket. Hon är vännen som jag skulle kunna ringa vilken tid än klockan är på dyngnet och ändå svara.



Malin Hansson. Henne har jag också alltid kunnat prata om allt med. Malin är inte den som är blyg, utan hon vill gärna höras och synas. Säger oftast det hon tycker & tänker, och därför beundrar jag henne. Att hon vågar stå upp för sig själv, oavsett. Hon är en underbar tjej och tänker alltid på andras bästa, kanske lite för mycket ibland så att hon glömmer bort sig själv. Men Malin har alltid vart väldigt hjälpsam och snäll. Hon är nog sen snällaste människan jag känner om jag tänker efter. Hon gör alltid sitt bästa för att göra dåliga/svåra situationer så bra som möjliga. Pratglad, go och varm tjej som alltid har ett leende på läpparna och alltid ställer upp.



Rebecca Axlund. Hon är min barndomsvän. Vi har känt varandra i 14 år. Vi var riktigt taighta förut men nu har vi glidit ifrån varandra mer på sistone. Men det beror också på att hon bor i Nynäshamn och jag i Tungelsta. Rebecca har alltid stöttat mig hur dumma val jag än gjort i mitt liv. Hon har alltid funnits där och visat att jag har en öppen famn att komma till om det skulle gå fel. Hon har alltid haft en hjälpande hand ute om jag behövt henne. Så mycket hon har gjort för mig, har ingen annan någonsin gjort. Jag tror på henne för att hon tror på mig. Och även om det inte är detsamma mellan oss som förut så kommer jag alltid att älska henne och ha en öppen famn för henne.



Cecilia Olsson. Det är tjejen som alltid har ett leende på läpparna på morgonen när man kommer till skolan. Hon kan förgylla vardagen. Hon vet oftast alltid vad hon ska säga/göra för att få mig på bra humör. Vi har inte känt varandra så länge men vi har redan lärt känna varandra så pass bra så att vi vet hur var och en funkar. Cecilia är oerhört lättsam att prata med och kommer alltid med ett gott skratt lägligt. Jag vet att jag kan lita på henne både i vått och tortt och hon vet att hon kan göra detsamma med mig. HOPPAR DU- HOPPAR JAG!



Mimmi Meurk. Henne kan jag beskriva med 3 ord.. Världens gladaste människa! Skrattar alltid och är oftast alltid på bra humör. Mimmi är en otroligt positiv människa. Hon har ett leende som smittar av sig och ett skratt som får en att skratta själv. Otroligt go tjej som jag håller varmt om hjärtat. Litar upp till 110% på. Henne har jag känt ett bra tag nu och vi kommer bra överens och har det alltid sjukt kul tillsammans.



Nino Salander. Min prins! Killen som känner mig på djupet. Han jag inte har några hemligheter alls för. Jag kan prata om allt med honom. Och jag känner mig otroligt trygg i hans närhet. Han är den som aldrig skulle låta mig falla. Han ser direkt om nånting är fel. Han vet precis vad det är han ska säga för att få mig glad. Han är den jag skulle kunna göra allt för. Jag skulle kunna gå igenom eld&vatten för hans skull. Jag är så otroligt tacksam för allt som han har gjort för mig. Och jag vet att vad som än händer så kommer du alltid att stå mig närmast. Du är min pojkvän, bästavän, själsfrände och livsglädje. Jag behöver dig i mitt liv för att allt ska funka.
Jag letar fortfarande efter ett större ord än älskar till dig..

fixat naglarna nu, fransk manikyr


Fräscht, snyggt och enkelt. Love it!

tack mami

Det här hjärthalsbandet och mascaran fick jag av min söta lilla mamma idag som har vart på kryssing sen igår. Tack så mycket, jag älskar dig mega mycket!


Lady gaga goes man?


Är detta ett skämt eller är det sant?

i miss you daddy

Hallådär sötnosar!
Nu är jag hemma. Jag och Malin kom hem för ett litet tag sen från plugget. Vi hade idrott som sista lektion och vi sprang 1OO meter och det gick kanon bra för mig. Vi ska snart bege oss hem till Malin och plugga lite på spanska, matte och so. Så jag kommer förmodligen inte att blogga förens jag har kommit hem från henne. Och pappa om du läser det här nu så ska du veta att jag saknar dig och vill att du ska komma hem nu. Det känns jätte tomt utan dig här.. Saknar att prata med dig. KOM HEM NU!






bad update

Hej på er solstrålar! Börjar detta inlägg med att be om ursäkt. Men jag har inte haft tid för datorn de här dagarna. Igår var det skolfoto och det kändes inte bra alls. Antingen så tittade jag upp i taket eller blinkade såfort fan tog kort. Men jaja det fixar sig säker och om det blir jätte fult så får det bli det. Jag bjuder helt enkelt på mig själv (ni kommer få se bilderna senare i bloggen). Vi slutade runt 12.00 tiden den dagen så jag följde med Mimmi till handen för att hon skulle byta en kofta och vi träffade även Clara och Evelina på tåget. Sen gick vi in på Stadium för att titta på fotbollspjuck till mig och jag råkade dundra in i en stor låda med strumpor och Mimmi fick världens jäkla skrattanfall! Herregud vad människan garva. Haha och det lät nog över hela centrum. Sen träffade vi lite folk som Mimmi kände The Handencrew. Riktigt trevliga grabbar. Nathalie kom senare när jag nästan precis skulle åka hem. Mot kvällen åkte jag hem till Nino och pluggade lite och sedan tog det lungt.
Idag vaknade jag runt 06.00 tiden. Vandrade hem från Nino till Nathalie och sedan tog vi bussen tillsammans till skolan. Dagen har rullat på fort idag och allt flytit på som det ska. Åkte hem till Mimmi med Nathalie efter skolan och sedan tog vi bussen till träningen och jag hade min första träning idag. Det gick jäkligt bra för att vara första gången. Riktigt kul var det! Så nu kommer jag troligen att stanna i laget och fortsätta träna varje måndag och onsdag, wiie! Men nu ska jag vara lite social med Nino och sätta fart med engelskan. Ha det bäst nu allihopa. Puss och kram!







Några bilder från gårdagen!

photos

















Det finns ännu mer bilder men jag orkar inte ladda upp
alla så de kommer väl att ploppa upp i bloggen lite då och då.

96 jeans

I helgen som var fixade jag till mina gamla 96 jeans. Och Nathalie hjälpte mig med det (fick inte glömma bort att skriva det för henne). Men iallafall så sprättade vi bort 96 märket och det blev skit bra. Jag gillar modellen på jeansen stenhårt men avskyr märket så nu är det borta! Så de jeansen kommer att komma till stor användning nu.


Man ser dock märket lite grann men det kommer att nötas bort i tvätten efter en tid.


skolfoto..

.. Imorgon och vad i helsike ska man ha på sig? Måste titta lite i garderoben senare efter nått snyggt. Det värsta med skolfoton är gruppfotot som man ska tillsammans med klassen. Det fotot kommer sedan att finnas i skolkatalogen där precis alla, precis ALLA i skolan kommer att kunna ha tillgång till att titta i. Jag lyckas aldrig bli bra på det där förbaskade klassfotot. Lyckas alltid göra någon mobbad min eller så ser jag bara överdrivet korkad ut.. Men vi får hoppas på det bästa och lova att hålla tummarna! Just nu är jag och Nathalie hemma hos mig. Vi tänkte ta lite kort om en stund. Känner att bloggen börjar bli lite tråkig så lite photos kanske skulle piffa upp den, eller vad tror ni? Nu ska jag och Nathalie fixa oss lite och sedan leta efter något som jag kan ha på skolfotot imorgon. Puss och kram!


Dagens outfit.

frågor & svar

Linn:
hur mycke handlar du för i månaden? as bra blogg btw :)<3
Sv: Oj det är olika. Det beror på hur jag känner mig och om jag verkligen behöver nått nytt. Oftast när jag åker iväg och ska shoppa så försvinner pengarna direkt. Alltså hela mitt barnbidrag. Det är en riktigt dålig vana men jag börjar bättra mig och försöker just nu att spara till Thailand resan i november.. Tack så mycket det är alltid kul & höra.


Anonym:
hur många läsare har du daglign?
kan nte du göra videoinlägg?
vad är din naturliga hårfärg?
kan inte du göra ett inlgägg om dina närmsta som du gjorde förrut med pojvän vänner och allt? med bilder också.
och inlägg där du sminkar dig?
älskar din blogg. puss

Sv: Jag har ca 300 läsare dagligen. Det går upp och ner hela tiden. Det där med videoinlägg är nog inte riktigt min grej. Jag vet inte om jag skulle klara av att sitta framför kameran och snacka med mig själv, jag skulle nog känna mig som värsta miffot då men vi får se, kanske längre in i framtiden. Min naturliga hårfärg är blond. Självklart skulle jag kunna göra ett sådant inlägg om mina vänner/pojkvän och ett inlägg om hur jag sminkar mig. Nej vad gulligt. Tack söta du!

I wanna know!:
bh storlek?
Sv: 75-80 B


isabella:
hur lång är du?

Sv: Jag är ca 1,70 kanske. Jag vet faktiskt inte riktigt säkert.


Kajsa:
vem har du känt längst i ditt liv?
hur länge har du vart tsm med Nino?
funkar det bra mellan er?

Sv: Det är Rebecca Axlund. Vi har känt varandra sen vaggan.
Jag och Nino har vart tillsammans i 11 underbara månader.
Ja det gör det. Det går upp och ner hela tiden. Men vi kämpar på och det går bra!


Cecilia:
hur sminkar du dig? jag har fräknar and i hate them :P
kan inte du göra ett inlägg om olika tips? om t.ex. hår,smink och kläder!?:)
vart bor du någonstans? stockholm?

Sv: Det kan jag visa i ett annat inlägg senare. Alla tjejer har olika komplex över sina kroppar. Jag har också fräknar och personligen tycker jag att det är jätte fint. Du måste försöka att tycka om dom för de är en del av dig. Jag har hört talas om att det finns en jätte bra rekomenderad naturell foundation som man kan köpa på apoteket som täcker och är jätte bra. Jag vet dock inte vad den heter men du kan ju gå dit och fråga och om jag får reda på vad den heter så skriver jag det direkt här i bloggen. Vill jätte gärna hjälpa dig tjejen men jag tror att den enda som kan fixa "problemet" är du själv. Det är bara du som kan försöka att tycka om dom för att känna dig bekväm i dig själv. Jag vet att du kan det! Jag gör jätte gärna ett inlägg angående smink, hår och kläder. Jag bor i tungelsta i Stockholm. Lycka till med allting nu.


I want to know to ;):
Varför stavar du ditt namn Sofia
och inte Sophia som ditt namn egentligen stavas?
Sv: Haha jadu.. I skolan och när jag skriver "viktiga" saker så skriver jag alltid mitt namn med PH. Men jag trivs bättre med att stava mitt namn med F. Det känns skönare på nått sätt. Men jag kanske kommer att ändra min åsikt om det en tid längre fram.


carro:
super bra blogg verkligen! första gången jag va inne här så trodde jag du minst va lika gammal som jag för du är grymt mogen! jag är 16år/93a :) tycker de är jätte intressant allt du skriver om så keep going girl! ;D jag undrar vart du brukar köpa dina

Sv: Nej vad gulligt. Det värmer jätte mycket och jag blir jätte glad. Jag brukar köpa mina piercingar i Haninge Centrum inne på en affär som ligger nära den där frissör salongen klipper billigt & fort. Jag har faktiskt ingen aning om vad den heter.

Anonym:
hur gammal e du? hur ofta brukar du vara med din pojkvän?

Sv: Jag är 14 år. Så ofta jag bara kan träffa honom så gör jag det.


Emme:
Om du fick välja en affär att spendera 5000 kronor i, vilken affär hade det då vart?
PS: ÄLSKAR DIN BLOGG!

Sv: Oj.. Jag skulle nog spendera dom inne på Gina Tricot. Älskar deras kläder och det är otroligt billiga. Tack så mycket vännen.


ditt största fan:
Vad vill du göra efter att du har gått ut gymnasiet? :)
Sv: Jag vill plugga vidare på universitetet och försöka utbilda mig till stylist, designer, fotograg eller antingen arkitekt. Det är något jag skulle vilja göra efter gymnasiet.


Johannes:
du ser jävligt fräsch ut för din ålder måste jag säga. Du är liksom 14 år eller hur? du sminkar dig inte alls som alla jävla fjortis som man ser överallt utan du ser så grovt mycket bättre ut för din ålder. Man ser aldrig någon rand på dina foton eller ditt hår ser aldrig överdrivet stort ut. Jag är 17 år, precis som din pojkvän och jag kan förstå att han har fallit för dig. I en killes ögon som mina så är du JÄVLIGT FRÄSCH! Och jag skriver inte det här för att "reta upp" någon utan jag skriver det här för att du ska fortsätta som du gör, men även i ditt skrivande. Jag måste verkligen säga att du är jävligt mogen för din ålder. När man läser dina texter och ser din gramatik så kan man fan tro att det är en 16-18 åring som skriver. Du skriver till och med mycket mycker bättre än många av mina polare. Hur som helst så tycker jag att du ska fortsätta med det du håller på med och hälsa din pojkvän att såna som du INTE VÄXER PÅ TRÄD!

Sv: Oj jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Tack så hemskt mycket och jag blir jätte glad. Jag försöker så gott det går och kommer kämpa på. Jag försöker verkligen ta åt mig fastän det är svårt.


Anna:
heeej snuttan! visst är jag bäst? I know that you love meee! haha ;)<3
Sv: NEJ! för jag är bäst Anna. Hur många gånger måste jag säga det att det finns bara en one and only and that's me! And yes, I love you very very much! =)<3

moa:
vad tycker du om det "kända bloggarna"?
- Kissie
- Kenza
- Dessie (Desirée Nilsson)
- Paow (Paulina Danielsson)
- Blondinbella
- Foki
- Gaybloggen (Amir)


Kissie:
Jag tycker att hon har en helt okej blogg, uppdaterar ganska ofta. Men ibland har jag bara lust att be henne kolla bort från spegeln och kolla vad som händer runt omkring henne när hon beter sig som hon gör.
Kenza: Jag älskar hennes blogg. Hon är mogen och otroligt vacker och verkar vara en härlig tjej med humor. Skriver bra men uppdaterar enligt mig för lite. Hon förtjänar verkligen den uppmärsksamhet hon får från media osv.
Dessie: Tyvärr så klarar jag inte va henne. Hon är lite to much för mig. Hennes ständiga inlägg om "I the one and only and you know that you love me" funkar inte längre. Förut gillade jag verkligen hennes blogg men nu är det vara för mycket provocerande och egotrippade inlägg. Inte kul alls att läsa. Självfötroende är bra men tagga ner lite!
Paow: Jättesöt tjej. Förtjänar verkligen den plats hon fått i bloggvärlden nu. Aldrig helt överdriven eller omogen. Tycker att hon gör ett otroligt bra jobb med bloggen so keep going!
Blondinbella: Hon verkar vara ett otroligt duktig tjej. Mycket ambitiös osv. Tyvärr så tycker jag inte om hennes blogg så mycket eftersom att hon skriver FÖR VUXET. Men hon verkar vara en jordnära tjej som vet vart hon har fötterna på jorden.
Foki: Läser inte hennes blogg. Har tittat in någon enstaka gång och jag tycker inte så mycket om hennes blogg men hon verkar duktig.
Gaybloggen: Haha, jag diggar Amir. Skön kille och påminner lite om Grynet.

Charlie West:
What do you enjoy most of all in your life and what do you like to eat? Oh and one thing more, Your blog is fantastic and you have a lot of potenial. It's so funny to read everything. Keep going because you make different.

Sv: Thank you vary much. I'm so glad to hear that. My family, friends and my boyfriend are the most of all I enjoy of in my life. I can't live without them. I eat almost everything. Thank you one more time!


Tessan:
vem är du mest lik i din familj?
vem av dina vänner är du mest lik?
vem är enviasat, klokast, roligast, starkast, sötast, snyggaste klädstil, den som förstår dig mest av dina vänner? puss <3

Envisast: Nathalie Lundqvist
Klokast: Jag själv (a)
Roligast: Mimmi meurk
Starkast: Malin Hansson
Sötast: Cecilia Olsson
Snyggaste klädstil: Clara Digréus/ Sofie Andersson
Förstår mig mest: Alla mina vänner förstår mig bra. Men Nino förstår mig nog mest.


klara:
vem är den snälla av dina vännr? vem den gulliga? :P
kramkram

Sv: Alla är lika snälla och gulliga!

Anonym:
brukar du festa tillsammans med din pojkvän? om inte, varför inte? om, brukar han fråga isåfall eller måste du fårga om du får följa med?
 
Sv: Nej det brukar jag inte. Jag vet faktiskt inte. Det har hänt att han har frågat men då har jag alltid haft annat inplanerat.

emil:
Favorit glass?
Sv: Chokladglass och twister.


Anonym:
fråga till nino: Vad tycker dina polare om Sofia? tycket de att hon är okej eller bara en liten snorunge? (svara gärna!)
Nino svarar:
Jag vet inte direkt va dom tycker om Sofia men jag tror dom tycker om henne, men ska jag vara helt ärlig så bryr jag mig inte ett skit i vad andra tycker och tänker om henne, så länge dom håller det för sig själva :) Jag hoppas de duger som svar.


nail's

Igår målade jag naglarna chockrosa hemma hos Loppan. När man ser dom i verkligheten lyser det så starkt så att det svider i ögonen. Haha. Men imorgon ska jag göra om dom för på tisdag har jag skolfoto. Buhu!


högstabanan - folkrace

Hallå bloggen! Jag hoppas att det är bra med er för med mig är det kanon. Jag har haft en toppen helg. I fredagskväll tittade jag, Nathalie och hennes bror Tony på "Mamma Mia" och herregud vad jag skratta. De där två människorna gör så att man tappar andan! Vi somnade runt 02.00 den kvällen tror jag. På lördags morgon vaknade vi kl 07.00. Åkte direkt med Nathalies mamma och hennes bror till Högsta. Sen vid 10.00 skulle Tony köra och han var jätte duktig. Han klarade det galant. Vid 16.00 tiden var det slut så vi åkte hem och sen träffade vi Alexandra och senare tittade vi på film hemma hos Loppan. Vet inte riktigt vad klockan var när vi kom hem.
Idag åkte vi samma tid som i lördags till Högsta. Och idag var det final så det slutade lite senare idag pga prisutdelningen. Men jag har haft en toppen helg. Så nu ska jag hänga upp lite tvätt och sedan fixa lite små saker inför morgondagen. Ha det bäst så länge. Angående frågestunden så är den stängd nu. Jag ska svara på frågorna lite senare ikväll.


Nicole och Nathalie, haha skönaste!





Här har vi folkrace föraren Tony!

"läckerbiten"

Hej på er gamla godingar! Idag slutade vi runt 14.OO. Jag och Nathalie tog bussen direkt hem till mig. Vi har legat i sängen och druckit te medans vi har tittat på "17 Again" med Zac Efron, läckerbiten. Haha. Jag har sett filmen en gång innan och då tycke jag inte alls att den var bra men nu gillar jag den faktiskt. Nathalie har suttit och dreglat breve mig i princip hela filmen för att han är så snygg. Planerna just nu är att jag ska packa väskan och sedan ska vi hem till Nathalie där jag kommer att vara hela helgen. Men jag ska försöka att uppdatera såfort jag kan. Ha det bäst så länge. Kyssar!



Regnbågen tittade också fram imorse när vi skulle till skolan!

rise and shine sunshine

Gordmorgon raringar!
Jag hinner inte skriva så jätte mycket för jag ska till skolan om ca 15 minuter och har lite små saker att fixa innan. Hinner heller inte äta frukost så det får jag göra i skolan, tyvärr. Men ni ska få en bild på outfiten och kameran är med idag också så det kommer att publiceras lite nya bilder i bloggen senare när jag kommer hem. Men nu får ni ha en toppen dag! Många pussar och kramar.


Dagens outfit.

frågestund

Nu har ni chansen att fråga mig vad ni vill och jag kommer att svara. Det finns inga dumma frågor bara dumma svar, kom ihåg det! Frågestunden kommer att stå öppen tills på söndag-måndag till kl 2O.OO. Fråga på nu när ni har chansen, den kanske inte kommer igen.. Puss på er!

relax take it easy

Nu är jag klar för sängen och Nino gick hem för ett tag sedan. Jag är alldeles slut i kroppen! Är så jäkla trött så att ögonen sluter sig utan att jag ens hinner reagera (?). Men jag har haft det hur mysigt som helst ikväll, wiie! Tänkte äta ett äpple och läsa min ELLE tidning som jag inte har hunnit göra. So now it's time to take it easy. Sen blir det nog sängen för mig. Har sovmorgon till 09.00 imorgon så jag hinner väl skriva ett litet inlägg innan jag beger mig mot skolan. Dröm söta drömmar nu!


mycket som händer nu

Hej på er allesammans!
Vilka jäkla dag! Allting har gått så otroligt fort. Vaknade imorse av att Nino ringde och väckte mig vid 06.30 men jag somnade om och vaknade sedan runt 07.00 tiden. Klädde på mig och och struntade i att sminka mig vilket var otroligt skönt! Kom sedan till skolan och gjorde ett engelska förhör och det gick galant om man uttrycker sig på Malins sätt. Haha. Sen har vi gjort ett svenska test och alla andra lektionerna har rullat iväg med en jäkla fart. Men just nu är jag med Malin och vi är barnvakt åt min syster och senare kommer Nino och gör oss sällskap,wiie!

Idag fick jag också veta att en gammal barndomsvän till mig är bisexuell. Det var modigt gjort att berätta det för alla. Jag tycker att du är stark som vågar stå för det. Jag nämner inga namn för ingen av er vet vem det är iallafall så det är inte viktigt. Men han hade iallafall tydligen berättat det för hela klassen förut och det var typ bara jag och Malin som inte visste om det så jag blev först lite chockad. Men du ska veta att jag stöttar dig om du behöver det!

Imorgon ska jag sova hos Nathalie eftersom att vi ska åka och titta på folkrace på lördag. Hennes brorsa ska köra och det ska bli riktigt kul att få se. Sen kommer vi troligen att sova hos hennes pappa som bor alldeles intill högstabanan där de ska köra så det blir kanon. Nu tänkte jag vara lite social med Mallan ballan. Uppdaterar lite senare ikväll. Ha det gött nu. Puss och kram!


Tack Malin för att du alltid har funnits där för mig. Du är guld värd!

svar på tal..



Felicia Säwström om 11 månader älskling:
vart har du köpt kofftan? <3
Sv: Jag köpte den på H&M.


mitt sommarlov..

Det var någon som ville att jag skulle berätta om mitt sommarlov så vi kör igång då!


Sommarlovet började ju såklart med skolavslutning..

Jag firade midsommar ute på muskö med pinglan Malin..

Jag solade mycket..

Jag och Malin åkte ut med båten med familjen..

Åkte även ut med båten med Rebecca, som jag inte hade träffat på länge. Min gamla barndomsvän.

Hade en chillkväll hemma hos mig med vattenpipa, läsk och chips..


Umgicks med mina härliga brudar som betyder allt för mig!

Jag träffade Eve för första gången, härlig tjej!

Jag åkte på kryssning med Malin till Helsingfors..

Jag spenderade många kvällar ute på Nathalies balkong..

Jag följde med Nathalie ut till Ornö för första gången i mitt liv, vi hade det underbart där.

Sen åkte vi ut till Ornö ännu en gång, hade lika kul som första gången.

Jag träffade min älskling väldigt ofta. Älskar dig mer än allt!

Jag och Nathalie åkte till Nynäs och partajade med Rebecca. Minnen..

Jag åkte ut till Muskö för att jobba och umgås med Malin på hennes landställe..

Jag åkte till Liseberg med Malin och Nino, super mysigt var det!

Jag träffade underbara Cecilia..

Min fantastiska mamma fyllde 39 år..

Nino följde med oss ut på sjön..

Jag färgade håret mörkt..


Vi åkte ut med båten väldigt ofta..

Jag träffade min bebis och vi hade många myskvällar..

Jag och Malin gick till en sjö och grillade ute på Muskö..

Jag gjorde om min blogg design..

Jag umgicks med Tony, Nino och Nathalie på deras balkong..

Jag badade ungefär 5 gånger i poolen och 12 gånger i havet..


kreativ på kvällarna

.. Ja så är det! Jag får så mycket idéer. Igår fick jag en idé som jag glömde att lägga upp bild på i bloggen. Jag hade ett par gamla små väskor som jag aldrig använder eller har gjort så jag klippte bort axelbanden och whóla, det blev två näcessärer! Hur bra som helst och det blev jäkligt läckert! Något ni också kan testa om ni har några tråkiga väskor som bara hänger och aldrig kommer till användning.


Ps. Den vita är till Nathalie ds.

smulpaj med vaniljsås, klå det du!

Hej mina fina läsare!
Hur är det med er? Med mig är det kanoners. Kom nyss hem från Ninos match och de vann. Härligt jobbat killar, läs deras blogg här på http://forzaalbinoleffe.blogg.se . Idag har allt rullat på som vanligt. Alla lektionerna flöt på och vi slutade runt 14.00 tiden. Tog bussen hem till Nathalie efter skolan och vi gick till Ica och köpte smulpaj som vi gräddade i ugnen när vi kom hem, mumsigt värre! Passade på att plugga lite också, det sägs ju att två hjärnor är smartare än en. Vilket är jäääkligt sant! Men somsagt, dagen har vart bra och flytit på så inga sura miner här inte. Nu ska jag sprätta upp ett par jeans och sedan läsa igenom engelska glosorna en snabbis. Sen är det sängen för mig. Ha det bäst än så länge. Puss och kram!





Tony och Rasmus, haha!


work work work to do..

Är ännu inte klar med pluggandet så det blir inte mer uppdatering ikväll. Jag ska försöka att bli klar med detta såfort som möjligt, sedan ska jag sova. Uppdaterar troligen imorgon bitti när jag vaknar men det är inte säkert och isåfall så hör jag av mig senare mot kvällen. Sov så gott nu allihopa och dröm fina drömmar.


Big mistakes.. skulle ha gjort detta tidigare idag.. Buhu!

11 månader älskling

Hallå bloggen! Förlåt för att jag inte har bloggat på hela dagen. Men jag har haft fullt upp. Vaknade klockan 07.00 imorse och gjorde mig i ordning. I skolan redovisade vi, gjorde ett matte test och ett engelska test. För min del gick det bra men det känns tungt att börja med allt det där redan.. Efter skolan tog jag bussen till Handen själv för att Malin fick "förhinder". Fick med mig en super söt kofta och en bh hem (se bild nedan). Sen åkte jag hem till Malin en stund och tittade på film och snackade, super treeevligt. Vid 19.00 tiden kom Nino hem till mig och vi har bara legat och myst och tatt igen lite "förlorad tid". Men imorgon ska jag träffa honom igen och jag längtar redan. Han och killarna har korpen mach. Kom igen nu killar, heja heja!
Men nu måste jag plugga lite. Har lite och göra i biologin och engelskan. Ha det underbart så länge.



I love pink! Så jäkla härlig färg och verkligen feminim.

RSS 2.0