varmchoklad ♥ mig

Nu ska jag dricka varmchoklad och plugga lite. Just ja, innna jag stänger av datan för kvällen så undrar jag vad ni tycker att jag ska skriva om här i bloggen. Vad vill ni läsa och se? (jag vet att jag uppdaterar väldigt dåligt men det är bara tillfälligt tills jag fått tillbaka min egna dator). Jag behöver inspiration för jag känner att jag börjar få "bloggtorka". Men lite tips och idéer skulle sitta fint. Så nu har ni chansen att få tycka till och argumentera. Puss på er sötnosar!


Mums!


fotbolls träning

Så gott folk nu är jag hemma igen. Och jag är riktigt frussen om tårna samt fingrarna. Önskar jag hade dig här just nu.. Men det var jätte roligt idag. Längtar till nästa träning. Imorgon efter skolan jag och Malin till Haninge centrum och titta runt lite och sedan ta en fika någonstans. Sen senare på kvällen ska jag träffa Nino för imorgon är det också våran månadsdag. Det ska bli jätte mysigt att få träffa honom för det känns som att det var ett tag sedan nu och jag saknar min prins!
Men nu ska jag göra lite varm choklad och läsa igenom biologin som är tills imorgon. Ha det bäst nu alla fina läsare.



Färgen på mitt hår och dagens outfit.

cecilias place

Hej på er allihopa! 
Just nu så sitter jag hemma hos Cecilia och vi ska snart knata ner mot Tungesta. Cicci ska ha fotbolls träning och jag ska titta på den här gången eftersom att jag är lite små förkyld. Nästa träning kommer jag förmodligen att delta. Hoppas jag. Men jag uppdaterar mer sen när jag kommer hem för just nu så ska jag vara lite social med pinglan Cecilia. Ni får ha det så gött så länge. Puss och kram!

mörkbrunt

Den här färgen har jag färgat håret med idag. Ni får se resultatet imorgon. Nu ska jag krypa ner i sängen och messa lite med min baby! Godnatt sov så gott och dröm en massa fina drömmar.


inget internet/härlig helg

Hej bloggen!
Nu är det såhär att mitt internet har kraschat. Jag har inte haft tillgång till datorn i helgen och just nu så sitter jag med mammas mini dator, jäkligt jobbigt! Men mitt internet är förhoppningsvis tillbaka imorgon om de här förbaskade gubbarna kan ta och sätta fart med att fixa det nån gång. Men nu vet ni det så nog om det nu.
I fredags åkte jag hem till Nino. Vi tittade på "Sagan om ringen" med hans mamma. Senare mot kvällen kom Markel, Linus och Ande och tittade förbi och sa hej. Vi somnade vid 02.00 tiden skulle jag tro.
I lördags så kom Nathalie hem till mig. Vi åkte med pappa och köpte hårfärg och hyrde film så kvällen gick åt att färga håret och titta på film. Vi hyrde "Vi hade iallafall tur med vädret 2" och jag rekomendrar verkligen filmen, så jäkla rolig. Vi satt och skrattade till hela filmen.
Idag vaknade vi runt 08.30. Gick upp och gjorde oss i ordning och sedan åkte vi till Nynäshamn med pappa och åkte ut med båten. Låg och solade på klipporna och bara hade det skönt. Sen när vi kom hem färgade vi mitt hår igen eftersom att jag bara hade gjort slingor dagen innan och det såg för jävligt ut rent ut sagt! Så mitt hår fick bli mörkt igen. Tror att jag ska hålla mig till den färgen faktiskt.. även fast det var kul att testa på nått nytt.
Imorgon efter skolan ska jag träffa Cecilia och följa med på hennes fotbollsträning eftetrsom att en annan kanske ska börja.. nämligen moi! Men tror att jag bara kollar på imorgon eftersom att jag börjar bli sjuk. Förkyld. Men det ska i vilket fall som helst bli jätte kul. Men nu måste jag fixa lite små saker inför morgondagen. Ha det bäst nu! Puss och kram!




jag älskar dig cecilia






Du gör mig lycklig gumman!

-

- Var dig själv, lita på dig, tro att du kan. För du kan om du vill och tror på dig själv!


klassdag i skogås

Hej på er! Börjar med att be om ursäkt för en jätte dålig uppdatering. Men det har vart mycket nu dom här dagarna och jag har inte haft tid. Men idag vaknade jag runt 07.00 tiden. Jag och Malin tog 07.30 tåget till skolan och sedan åkte vi med hela klassen till skogås. När vi kom dit gick vi tipspromenad och sedan åt vi våran matsäck. Sen gick vi ner till vattnet och satte oss där kollade ut lite över vattnet. När vi fick reda på att vi skulle ha "klassens dag" i skogås ville ingen följa med men när vi väl kom dit så var det faktiskt jäkligt kul. Vi skrattade och skojade och hade det bara allmänt roligt. De flesta i våran klass har gått tillsammans sen dagis så det funkar ganska bra att umgås såhär.
Senare ikväll ska jag hem till Nino för just nu är han inne i stan med Tony så jag får vänta ett tag eftersom att killarna shoppar, haha! Men nu ska jag ladda ner lite bilder etc. Enjoy babes!













"Biffen" våran So lärare badar, haha!

Coola grabbarna.. små killar.. haha!

nathaliten gästbloggar

shulululu Nathaliten here! Sofia va så inne på att jag skulle göra ett gäst inlägg i hennes blogg så får väll ta och göra det så man slipper tjatet. Just nu håller Sofia på att fixa sig och jag sitter och skriver det här förbaskade inlägget. Vi ska snart börja röra oss mot ribby för att kolla på när Nino & co har korpen match. Nu har jag ingenting mer att säga, står still i huvet på mig. Ni får ha det så bra, kram kram.


gammal bild, gamla minnen. <3


fresh and clean

Nu har jag precis kommit upp ur ett varmt lååångt bad. Har gjort en hårinpackning, rakat benen och haft jordgubbs scrub på mina ben så nu luktar det jordgubb i hela huset. Haha. Har bara legat och tänk igenom en massa saker. Tänk på vad som jag tror kommer att hända längre fram i tiden och vad jag kan göra åt saker osv. Skönt att få lite egen tid och bara få koppla av. Vilket kändes som att det var lite för länge sedan. Men nu ska jag luft torka mitt hår och titta på "Linas kvällsbok" som går på tv ikväll och dricka te. Ha det underbart nu. Sov så gott och dröm en massa söta drömmar.



Man gör det bästa av det man har.


bröllops inbjudan

Fick nyss reda på från mamma att min älskade moster ska gifta sig. Det ska bli otroligt roligt att gå på deras bröllop för jag har aldrig vart på nått förut så det ska bli spännande. Nu är bara frågan vad man ska ha på sig? Det står på kortet att det är fri klädsel, men ska man ha klänning eller vad ska man ha? Ni som vart på bröllop förut kan väl tipsa lite och komma med bra idéer. Det skulle vara jätte gulligt och jag skulle bli mycket tacksam!



nail's

Nu har jag tagit bort mina lösnaglar och målat mina egna barbie rosa. Känns mycket behagligare med mina egna naglar. Visst är färgen härlig?


barnvakt

Nu är jag hemma från skolan. Har kokat lite pasta och ska snart vara barnvakt åt min syster som kommer med skoltaxin om vilken sekund som helst. Idag vaknade jag av att Nino ringde och väckte mig vid 07.00. När jag kom till skolan började allt som vanligt.. igen. Back to hell if you ask me! Vi har haft matte, svenska, engelska och hela fadderuttan. Är helt slut. Det kändes som om vi aldrig skulle få sluta. Men det är bara att bita ihop och göra det bästa av situationen. Tur att man har alla sina underbara pinglor omkring sig som gör dagen till nått mycket bättre.
Planerna för ikväll.. Jag ska bara vara hemma och ta det lungt. Duscha och sköta om mig själv. Försöka lägga mig tidigt så att jag orkar upp imorgon, det låter perfekt! Nåja, det var allt för mig just nu. Puss och kram!


Stilkod: Tisdag

movie time

Nu ska jag äta glass och dricka te framför "En shopaholics bekännelser".

rosa kalender

Nu har vi köpt mappar och en söt liten rosa kalender till mig. Så nu ska jag bli den punktligaste tjejen på jorden.. I will do my best! Jag och pappa sprang runt och letade efter mappar som galningar. Kom ut och in från alla möjliga affärer men tillslut så hittade vi ett par. Nu måste jag bara skriva in lite små saker i kalendern. Vi hörs så länge solstrålar.


Nya kalendern. Thank's Daddy!

K. Ring - ber en bön


Jag finner inga ord. Så jävla bra! När han fåller tårar i slutet blir jag helt tårögd.
Låten kommer från hans hjärta. Lyssna på texten och försök att förstå. Love him!

mina babes

Hej alla fina läsare! Åh vad kul det var att träffa alla godingar igen. Vissa av er har jag inte träffat på hela lovet, mina babes! Jag och Malin tog 09.30 tåget imorse till tungelsta. Gick i skolan i drygt en timme. Fick lite papper och information angående morgondagen och denna veckas skolgång. Så lite senare idag ska jag och mamma åka och köpa lite mappar och en kalander till skolan så förhoppningsvis ska jag kunna hålla tider osv.
Och det där med att tvätta altanen blir inte av idag. Jag varken orkar eller vill. Pappa har inte ens tagit fram högtryckstvätten (stavning?) så det sket sig i vilket fall som helst. Men nu ska jag ladda ner lite ny musik till mobilen.
Puss och kram sålänge!


Dagens STILKOD.

school tomorrow

Nu är det dags för mig att krypa ner i sängen för imorgon är det skola och jag är inte ett dugg taggad. Men vi börjar kl 10.00 och slutar vid 11.00 så det är bara en timmes skolgång, skönt. Efter skolan har jag lovat pappa att tvätta och olja in altanen så jag har väl ett och annat att se fram emot imorgon.. eller inte! Men ni får ha det så gott och drömma en massa söta drömmar. Puss och kram!


Because I love you..

new straightener

Fick en skitball rosa plattång av mamma och pappa idag. Min gick sönder imorse så jag blev super glad. Hoppas denna håller länge nu och funkar som den ska för den har fått bra "kretik" av många köpare. Bara för det ska jag testa den nu! Love my parents.


nail's

Nu har jag klistrat på lösnaglar för att mina egna ser (ursäkta ordspråket) helt för jävliga ut. Och förresten så luktar de här lösnaglarna hallon och vanilj, kan ni förstå? Bättre än så kan det inte bli just nu. Fick dom av lilla mammsen.


liseberg

Hej alla skönheter! Idag vaknade jag och Nino vid 11.00 tiden. Gick ut på altanen och solade. Det var riktigt varmt. Passade på att ligga och steka lite sista dagen på sommarlovet.
Igår hade vi det jätte roligt. Vi gick upp kl 06.00 och gjorde oss i ordning. Sedan tog vi bilen till Vh och bytte sedan av till tåg. Tog tåget in till stan. Köpte tidning och dricka inne på pressbyrån vid centralen och sedan satte vi oss på SJ. Åkte tåg i tre timmar så alla somnade första timmen. Kom fram till Göteborg vid 11.00 tiden. Gick direkt till Liseberg och köpte åkband mm. Sen åkte vi allt från höga, våta och snurrande grejer. Det var så jäkla kul. Vi gick i spökhuset och jag och Malin skrek som två dårar hela tiden. Haha. Synd bara att det var så jäkla mycket folk där så att man var tvungen att köa så länge hela tiden. Vi tog tåget tillbaka till Stockholm vid 18.00 tiden. Var här hemma vid 23.00 och somnade direkt.
Så det har vart en super mysig resa. Nästa år gör vi om det!


Haha, kunde inte motstå att ta kort! Så söt.

 

Tog inte så mycket bilder igår men några blev det iallafall.

pizza time

Kommer inte att uppdatera mer ikväll så ni får ha det så bra nu och imorgon så hörs vi mer på eventuellt söndag. Nu ska jag äta pizza med Malin och sedan kommer Nino. Pussar och kramar!


guten morgen

Godmorgon godmorgon alla fina läsare! Hur mår ni idag? Själv mår jag toppen. Min läkare ringde mig vid 09.00 imorse och berättade att jag kommer att äta antibiotika i några dagar nu framöver, toppen.. Not! Men så är det nu och det är bara att bita ihop. Jag har precis ätit en rejäl frukost med ägg och smörgås. Så vi ska väl snart dra på oss lite kläder och sedan cykla ner till sjön och kanske bada om det inte är alltför kallt.
Just ja, imorgon åker jag till Liseberg med Nino och Malin. En perfekt avslutning på sommarlovet! Så jag kommer inte att uppdatera förens på Söndag skulle jag tro. Vi åker vid 07.00 tiden på morgonen och kommer hem sent på kvällen till Stockholm. Men nu får ni ha en underbar dag. Puss och kram på er!



Frulle!


mys vid vattnet/magträningsvärk

Nu ska jag och Malin snart titta på film. Det var svinkallt i vattnet ska jag få ta och meddela er! Och det blåste jätte mycket så det var inte så jätte skönt. Men jag har skrattat som en jäkla galning enda sen jag kom hit. Jag har fått träningsvärk i magen för att jag har garvat så mycket. Vi tog dessutom några härliga bilder nere vid vattnet (se bilder nedan). Imorgon ska vi ner till stranden och sola och bada, härligt om det är fint väder dvs.
Det var allt för mig just nu. Vi höres!



Hulken.. nästan..




Hahahah!


new stuff's



Några av grejerna.

på muskö med malin nu

Hallå bloggen! Nu har jag precis kommit ut till Muskö. I handen hittade jag en söt kofta, piercingar, lösnaglar, foundation och en bh (bilder kommer senare). Vi fikade sedan på café Momo, det var jätte mysigt och trevligt. Vi satt och snackade av oss lite vilket kändes jätte skönt. Så tack för en härlig dag gumman.
Ikväll ska jag och Malin kanske ner till sjön och bada. Vi ska nog bara ta det lungt ikväll. Titta på film, äta godis och prata lite. Så ni får ha det så jätte bra sålänge. Puss och kram!





Jag älskar dig hjärtat!

handen centrum med min babe cecilia

Godmorgon alla solstrålar. Jag vaknade för ca 50 minuter sedan. Har fixat mig och gjort mig klar. Nu ska jag bara sitta hemma och vänta till klockan 12.00 då jag ska åka till Handen och träffa Cecilia.
Just ja, jag kommer inte behöva ta bussen ut till Muskö för Malins söta lilla Mamma kommer och hämtar mig i ösmo. Så nu slapp jag allt det där med busskrånglet, hääääärligt! Jag hoppas att ni får en underbar dag och kameran är med hela dagen så nya bilder kommer att publiceras i bloggen. Uppdaterar mer ikväll när jag är på Muskö. Puss och kram!



sweet dream's

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på en film. Uppdaterar mer imorgon. Antingen före eller efter att jag har vart i handen. Sov så gott nu allihopa och dröm en massa söta drömmar!


Låten spelas om och om igen!

svar på tal..



Sanna om fixade naglar:

snyggt med manikyren men gör du den själv? Är det inte svårt? Jag kan knappt måla hela naglarna så jag kan bara tänka mig hur svårt det vore om jag skulle pillra & måla en jämn rand längst fram :O
Sv: Tack så mycket! Ja, jag gör den själv och jag tycker inte att det är så jätte svårt att fixa. Det tar mig ca 10 minuter att göra dom. Men jag gillar att pillra och hålla på så det blir ju ganska enkelt tillslut eftersom att jag gör det ganska ofta. Men det finns hjälpmedel som man kan köpa i affären eller som du kan få med om du köper ett franskmanikyr set. Det är små klisterlappar som du sätter längst fram vid kanten av nageln.

måste få veta! om svar på tal..:

Jag undrar lite saker här.. 1. Vart kan man få tag på dig? 2. Varför är du så sjukt söt/vacker? 3. Vad tycker din pojkvän om att vara tillsammans med en tjej som är så pass mycket yngre än honom? Hur reagerade hans mamma/pappa på det och tyckte han att det var pinsamt att berätta för polarna i början?(uppskattar om din pojkvän svarar på sista frågan) Puss på dig! Älskar din blogg BTW.
Sv: Du kan få tag på mig via Facebook: Sofia Flodén. Playahead: Exclusiivt@ Msn: [email protected]
Nej vad gulligt. Jag antar att jag har bra gener?

Nino svarar:

Vad spelar åldern för roll så länge båda e lyckliga och älskar varandra? Sofia e otroligt mogen för sin ålder så åldern e inget som stör mig. Hur min mor och far reagerade? Hur ska dom reagera? Dom har inget som helst att göra med vilka tjejer jag träffar och inte, där har dom inget att säga till om. Mina föräldrar e smarta nog att förstå de också så dom reagerade inte på nått speciellt sätt :) Finns inget som helst att skämmas för, jag har massor av polare som respekterar mig precis som jag respekterar dom.. Mina närmaste vänner respekterar mig för den jag är och tycker inte sämre om mig för att jage tillsammans med någons om e 3 år yngre. De förändrar inte mig som person på nått sätt, jag e 92a, mitt ex va 91a och min nuvarande flickvänn sofia är 95a.. de e 4 års skillnad på mitt ex å sofia men inte har väl jag ändrats som person för de? Och finns de folk som har nått emot de så visst.. gärna för mig.. jag bryr mig faktiskt inte ett jävla skit. Så nej, jag tyckte inte att de va pinsamt. Hoppas de va svar nog på frågan :)

Anonym om svar på tal..:

såg dig vid tunnelbanan häromdan. Du stog med någon blond tjej och sen skrek du nånting åt henne och kastade en kaffemugg från pressis på henne!!!!!
Sv: Skitsnack! Lägg ner bara. Jag har inte hållt till vid tunnelbanan med någon blond brud och sedan kastat ett kaffemugg på henne. Det skulle inte ens överhuvudtaget falla mig in att kasta någonting på någon. Gör man det kan man ju sätta en påse över huvudet direkt. Då snackar vi om att skämma ut sig själv! Nejdu, det måste nog ha vart någon annan eller så är det du säger bara bullshit.

Rosie om svar på tal..:

var du inne på the voice och ung08? pyyyyyss på dig sötnos! Love yah and your blog :P
Sv: Nej det var jag inte. När det var The voice var jag ute på Ornö och när det var Ung08 så var jag hemma hos mig med Nathalie för att hon inte hade nått busskort eller remsa till att kunna åka någonstans.
 Åh vad gulligt av dig. Det värmer jätte mycket!

granatäpple favvofrukt

Har ni ätit granatäpple någon gång?
Jag åt det för första gången när jag var i Egypten. Sen dess har jag vart helt besatt av frukten. Jag kommer ihåg att jag åt den varje morgon i mängder till frukost när jag var där. Innanför skalet finns det små röda bär. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva smaken. Men jag tycker att ni ska testa på att äta den iallafall.
Har ätit två stycken idag, wiie!



fresh and clean

.. Bättre är så kan det inte bli just nu. Har rakat benen, använt bodyscrub och gjort en hårinpackning. Så nu känner jag mig jäkligt fräsh och ren! Snart ska jag smeta in alla mina hårprodukter så att håret blir som jag vill.
Imorgon vid 12.OO tiden ska jag möta upp Cecilia på tåget påväg till Handen c. Jag fick mitt barnbidrag idag så jag tänkte åka iväg och spendera lite. Så tar vi kanske en fika medans också. Har saknat henne massor! Vi har inte träffats på hela lovet. Efter det ska jag till Muskö. Jag ska ta bussen från Vh till Muskö och jag har ingen aning om vilken buss jag ska ta och det kommer att bli katastrof! Jag kommer säkerligen kliva på fel buss eller nått liknande. Men jag får ta reda på det där senare ikväll. Nu väntar fönen och krämerna.



fixade naglar

Nu har jag fixat naglarna. Det såg riktigt fula ut innan. Nött nagellack och ojämna, inte snyggt! Men nu har jag jämnat till dom och gjort fransk manikyr och målat barbie rosa på tånaglarna. Så nu får vi se hur länge de håller innan de blir alldeles förstörda igen.




svar på tal..



Anonym om natti natti små vänner:
åh gud vilken söt tröja! vart har du köpt den?:)

Sv: Tack så mycket raring! Jag köpte den på Gina Tricot för ganska länge sedan. Jag har inte sett den i butiken sen dess men den kanske finns kvar.

stilkod: onsdag



sofia dissar & hissar



Sommarlovets slut. Det är hemskt hur fort lovet har gått. Det var så mycket man hade planerat men inte ens hälften känns det som att man har hunnit med. Alla man skulle träffa och allt man skulle göra, tiden har inte räckt till.

Regn på sommarlovet. Så värdelöst att vara ute när det regnar. Visst det kan vara mysigt nån gång ibland att sitta inne och mysa framför en film när det regnar MEN jag föredrar hellre sol på mitt sommarlov. Att få vara ute och träffa folk. Sitta ute i varma sommarkvällar och sedan ligga på stranden med vänner och bara ha det gött.

Självupptagna idioter. Människor som inte bryr sig ett skit om andra är det bara bye bye till. Folk som bara tänker på sig själva och som inte är nöjda ifall det inte blir på deras sätt, dom tål jag inte och har aldrig gjort.



Vänner. Det har jag hissat förut här i bloggen och jag gör det igen för enligt mig är det ett utav det viktigaste man har. Jag skulle kunna göra allt för mina vänner dvs äkta vänner. Och jag vet att de skulle kunna gör detsamma för mig. Vänner är bra till mycket. De lyssnar när man behöver prata, de finns där när man känner sig ensam eller ledsen & framförallt glad. De ställer alltid upp helt enkelt. Det är äkta vänner som man ska ta riktigt vara på.
Vänner kommer och går men det är bara äkta vänner som består.

Accessoarer/Skor. Kan göra en tråkig outfit riktigt läcker. Tänk er ett par slitna jeans shorts eller vanliga jeans och ett trashigt linne/skjorta med ett par höga klackskor i en tuff färg eller snygg modell med matchande accessoarer. Det kan bli hur snyggt som helst. Testa t.ex. smycken med nitar. Riktigt läckert!

Musik. Jag klara mig inte utan musik. Jag lyssnar på musik varje dag. I skolan på lektioner, hemma eller när jag ska åka bort så lyssnar jag alltid på musik i mitt headset. Music it's my drug.

rise and shine beauty

Godmorgon små solstrålar. Har ni sovit gott? Det har iallafall jag. Igår gick jag och Nino i spöregnet till Konsum för att köpa chips och cola till filmen. Vi tittade på "Änglar & Demoner". Vi somnade inte så jätte sent igår eftersom att Nino skulle till skolan imorse vid 07.00 tiden.
Idag ska jag nog bara vara hemma och ta det lungt. Jag ska fråga mamma sen när hon kommer hem om vi kan köpa färg till mitt hår. Är lite inne på slingor. Mitt hår ser så jäkla dött ut, så lite slingor skulle kanske göra håret lite livligare. Men vi får se hur det blir med det.
Nu ska jag dricka upp mitt te och äta mitt äpple. Dagens outfit kommer senare idag. Puss och kram!


handens närsjukhus

Hallå bloggen!
Nu har jag precis kommit hem från Handens närsjukhus. Jag har vart på återbesök angående min njure och det gick bra.
Efter det gick jag och Mormor till Centrum och kollade lite i affärer. Jag fick två jätte söta kjolar av henne från JC (se bild nedan). Mötte sedan upp Mamma och Hannah vid tåget och åkte sedan hem. Just nu är jag med Nino och han ska sova här idag igen, mysigt! Men nu ska jag vara lite social med honom. Uppdaterar mer ikväll. Ha det bäst nu allihopa.
Puss och kram!


Mina söta kjolar! ..Tack mormor..

jag älskar dig nathalie


Utan dig - Inget mig <3

godmorgon godmorgon

Godmorgon alla solstrålar!
Har ni sovit gott? Det har inte jag. Jag har inte kunnat sova på hela natten. Somnade runt 04.30 tiden.
Vaknade för ca 40 sedan.. Jag ska snart klä på mig och göra mig i ordning sen kommer Nino vid 16.00. Han kommer att sova hos mig ikväll så jag vet inte om jag kommer att uppdatera ikväll. Men det märker ni ju.
Nu ska jag fixa mig. Ha en underbar dag så länge. Puss och kram!


Det här fick jag av min bebis Nathalie! Sött va?

natti natti små vänner..

Nu är jag klar med allting och det känns otroligt skönt. Jag ska snart krypa ner i sängen med en varm kopp te och titta på en bra rulle. Imorgon ska jag träffa Nino. Har saknat honom så sjukt mycket!
Men jag kanske slänger in ett inlägg senare ikväll/natt.
Sov så gott ni allihopa! Puss och kram.


Fashion It's a big part of my life!

detta ska göras ikväll..

 Duscha/ rakabenen
 Städa rummet
 Tvätta alla mina kläder
 Rensa datorn på bilder/musik

svar på tal..



Alexandraa om underbar kväll med mina babes:
Du brukar väl inte dricka ? ;O
Sv. Nej det brukar jag inte. Men den kvällen var ett undantag. Min mamma fyllde år och vi bad faktiskt mina föräldrar om lov. Men somsagt så kommer vi alla att prova på att dricka. Men det vi drack den kvällen var 1 cider som vi delade på till maten. Senare delade vi på 2 stycken cider till och det var 2,5:or och tog senare efter badet en varsin Lapin Kulta. Inget mer med det. Så vi hade inget krök som någon påstod.

malin om new stuff's:
Gud vilken fin klocka du köpte, vad kosta den?
Sv. Tack så mycket vännen. Den kostade ca 7OO spänn på båten.


home

Hej bloggen!
Nu är jag hemma igen och jag har haft det super ute på Ornö.
Vi har haft det så jäkla roligt. Tittat på film, badat, åkt moppe och vandrat ute i skogen i mörkret livrädda. Ni tänker säkert "Vilket liv" och ja det har vart kul att få göra nått annat tycker jag. Och jag vill åka ut dit fler gånger!

Först
när vi kom dit åkte vi till husvagnen och lämnade väskorna och sen åkte vi till affären med Nathalies pappa och köpte choklad muffins som var gigantiska som vi smaskade på när vi kom tillbaka till husvagnen! Sen kom Simon, Gussa, Nisse och Hanna dit. Vi satt och bara tog det lungt först. Sen gick vi ut och tittade på när Simon och Gustav åkte en mini motorbåt. Senare mot kvällen åkte vi hem till Nathalies pappas vän Batte och åt middag. Herregud vad jag skrattade. Såfort gubben öppna munnen så fick jag såna här skrattanfall då man nästan tappar andan. Haha.
Efter maten gick vi hem till Gustav och spelade spel och sedan tittade vi på "Saw" och "Sex drive". Somnade runt 03.00 tiden den kvällen.

Andra dagen
vaknade vi vid 11.00 tiden. Sen kom Gustav, Hanna och simon i badkläder. Det var svinkallt i vattnet vill jag påpeka! Jag och Nathalie doppade bara tårna medans Simon höll på med en surfingfbräda i en timme i det iskalla vattnet och Hanna stackarn blev islängd av Simon och Gustav.
Senare gick vi hem till Gustav och spelade kortspel och bara tog det lilla lungan. Mot kvällen gick vi hem till Hanna och var där en stund. Sen gick jag, Nathalie och Hanna för att träffa Gusav och Nisse. Vi följde med dom ut senare på kvällen och de lurade in oss i skogen där det var bäcksvart. Man såg absolut ingenting och jag som är så jäkla lättskrämd höll ju försjuttsingen på att kissa på mig såfort jag hörde något litet läte! Inte kul alls..
Kom senare hem till Gustav. Fick låna torra strumpor eftersom att man kunde få ut hela nilen ur mina strumpor om man vred ur dom allt vatten ordentlig. Sen tittade vi på film "Hitch". Kom hem till husvagnen lite tidigare den kvällen.

Idag
vaknade vi relativt tidigt. Gick upp, åt frukost, fixade oss för hemfärd, träffade Simon & Gustav, sa hejdå till alla och sen åkte vi hem med färjan.











Har mycket mer bilder, men det här får räcka.


underbar kväll med mina babes

Hej alla fina läsare!
Herregud vad jag och brudarna hade roligt! Först åt vi grillat och satt och åt i uterummet och skrattade som ett par galna idioter. Senare badade vi i poolen och hade så jäkla roligt. Det var otroligt länge sedan vi gjorde nått sånt här. Mot natten efter nattdoppet i poolen gick vi in och gjorde te och tittade på "Wallander Kuriren" och åt nutella mackor. Jag har så mycket att berätta om kvällen men jag ska snart åka. Nathalies pappa kommer och hämtar oss med lastbilen snart och jag måste hinna ladda ner bilderna. Men ni får ha en underbar helg. Puss och kram!









Kvällen är ett minne för livet!

jag älskar dig mami



Grattis på din dag Mamma! Även fast vi bråkar till och från så ska du veta att jag älskar dig. Och att jag alltid har sett upp till dig. Jag kommer ihåg när jag var mindre och alltid tog ditt smink för att jag vill sminka mig som du och pröva dina kläder för att jag ville se ut som du. Jag ville vara som min Mamma. Jag saknar dom där stunderna som vi hade när jag var mindre men jag inser att mycket förändras när man blir äldre. Men jag skulle aldrig vilja ha en annan Mamma. Inte ens mot allt i världen skulle jag välja bort dig. /Din dotter Sofia

grattis världens bästa mami

Ja hej på er mina solstrålar!
Idag fyller min underbara mamma år. Hip hip hurra hurra!
Imorse vid klockan 11.00 åkte jag och Nathalie till Handen centrum för att köpa en födelsedagspresent till mamma. Hittade ett par turkosa glas ljustakar. När vi kom hem kom mormor och mormor & kusinerna. Vi åt lite tårta och drack kaffe, mysigt. Nästa helg kommer nog resten av släkten och firar vilker innebär släkten på pappas sida. 
Ikväll kommer Malins familj hit och ska käka. Malin kommer nog att sova kvar här om jag fattade rätt.
Och imorgon åker jag med Nathalie till Ornö. Det ska bli jätte mysigt. Kameran kommer att följa med men inte datorn så jag kommer inte att uppdatera förens jag har kommit hem vilket är på söndag. Men nu får ni ha en underbar dag!








(Inga kommentarer, tack) hahaha!

back on track

Hej bloggen.
Nu är jag hemma och Nathalie står i duschen just nu.
Tack för kommentarerna, det värmer kan jag säga. Och jag ska fortsätta med bloggen och visa att jag är stark och kan kämpa vidare även fast tiden är svår. Jag vet att jag kan det för jag är stark!
Jag har aldrig gett upp så det tänker jag inte göra idag heller.


Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och sedan bläddra igenom min ELLE tidning och bara ta det lungt. Senare kanske jag och Nathalie ska in till stan. Men slänger in en dagens outfit lite senare. Ha det underbart. Puss och kram!


Jag ska kämpa för mig.

hos nathalie

Hej bloggen.
Hoppas att det är bra med er. Med mig är det helt okej just nu. Jag är hemma hos Nathalie. Och till dig gumman
- Tack för allt ditt stöd. Det värmer. Jag älskar dig det vet du & du är en truly friend. Jag kommer att uppdatera såfort jag kommer hem för jag har ingen lust just nu. Vet inte om jag kommer att lägga ner bloggen heller. Vi hörs!

-

Jag mår jätte dåligt så kommer inte blogga mer nu på ett tag.. Vafan är det som händer med mig?


dagens låt


Älskar låten!

godmorgon

Godmorgon små gryn. Haha.
Igår mådde jag jätte dåligt, frossa och ont i hela kroppen. Både jag och Nino tänkte på svininfluensan men idag mår jag betydligt mycket bättre så det kan inte ha vart det. Skönt.
Idag ska jag bara vara hemma och ta det lungt. Känner att jag behöver det nu efter helgen och allt. Så jag kanske gör det där önskade inlägget om sminkningen senare. Men ni får ha en underbar dag i solen.
Nu ska jag äta frukost. Rostade mackor med nutella. Min favorit!



1. Onyttig frukost men nån gång måste man äta det också.
2. Pyjamas. Shortsen har jag sytt själv på slöjden.

svar på tal..



Anonym om silja line here we come:
asso shit kan du svara på min fråga, är de slut mellan dig och nino? :O
Sv. Nej vi är fortfarande tillsammans.

Anonym om dresscode: fredag:
Snyggt! Hoppas att du har det bra på färjan.
När ska du skriva inlägget om hur man framhäver en färg man inte har på ögonen och hur du sminkar dig?:)
Sv. Juste, det hade jag helt och hållet glömt bort. Jag vet inte riktigt när jag kan skriva inlägget. Men det blir väl snart. Måste fixa bilder och lite små saker först.

new stuff's

Det här köpte jag ombord på båten.




Och det här köpte jag i land i Helsingfors.


kryssningen

Hallå bloggen!
Nu är jag hemma igen från en super kryssning. Jag har haft det så jäkla roligt med Malin. Vi har ätit på resturang, shoppat i Helsingfors, badat och partat! Det har vart en riktigt lyckad kryssning.
Något man alltid kommer att komma ihåg. Ett speciellt minne för livet rättare sagt.
Första dagen gick vi runt i Tax freen och tittade lite och köpte godis. Senare på kvällen bytte vi om till våra läckra klänningar och gick och käkade på en jätte mysig liten resturang. Senare mot kvällen satte vi oss i en pub och lyssnade på musik. Det var en jätte duktig kille (trubadur) som spelade gitarr och sjöng. Vi begav oss mot hytten när puben stängde.
Andra dagen stannade båten i Helsingfors. Vi gick runt i en massa affärer och åt glass i en jätte mysig park med en massa människor som uppträde. Först var det en kille med marinette dockor (stavning) som dansade och sjöng och sen var det en kille som såg ut som en staty, skit läskigt var det!
Vid klockan fem gick båten från Helsingfors och då badade vi poolen och tog det lungt. Mot kvällen åt vi buffé och sen gick vi runt i affärerna på båten och tittade. Det blev sent den kvällen också...
Idag vaknade vi runt 08.00. Packade ihop våra saker och sedan var det bara att bege sig mot entren hem.
Men gud vad roligt vi har haft det. Vi har iallafall bestämt att vi ska göra om det här.
(Synd bara att vissa inte kan hålla händerna i styr, den enda floppen med resan.)














Underbar kryssing!

dresscode: fredag


Det här har jag på mig nu när vi ska gå på båten.
Byter om senare ikväll till min lila dreperings dress!

silja line here we come

Hallå babes!
Nu ska vi snart åka. Jag hittade en jätte söt klänning i Handen på Gina Tricot utan axelband. Den kostade 249 kr. Den klänningen kommer jag troligen att ha ikväll om jag inte har den svarta som ni valde med nit skärpet.
Kameran är laddad så det kommer att bli tok mycket bilder ikväll. Men dom får ni inte se förens jag har kommit hem.
Men ni får ha det så jäkla bra här hemma. Puss och kram!


Den första klänningen är den nya.

help me dear readers!

Vad ska jag ha på mig på båten?
Jag har ingen aning men har en del plagg att välja på.
Kommer att bege mig till Handen imorgon & försöka hitta nått.
Men jag ska ju vara borta i två nätter så vad tycker ni utav dessa 8 plagg jag ska ha?

Hjälp mig snälla!



finally home

Hello sunshines!
Nu är jag äntligen hemma. Kunde inte uppdatera igår för att datorn dog.
Idag har jag legat och solat hela långa dagen. Har fått jätte mycket färg i ansiktet och på benen, wiie!
Har vart hemma en stund nu så har hunnit duschat och fräschat till mig lite. Imorgon åker vi på en två nätters kryssning med Silja Line. Det ska bli sjukt kul för Malin ska med och vi ska parta natten lång! Sen kommer vi att gå av i Helsingfors en dag och titta runt lite. Åker vid 16.00 imorgon men kommer nog hinna slänga in ett litet inlägg.
Uppdaterar som vanligt när jag kommer hem för jag orkar inte ta med mig den lilla blogg-datorn den här gången.. Men kameran är med så det kommer att komma en massa bilder sen här i bloggen.
Senare ikväll ska jag träffa Nino en stund. Har inte träffat honom på två dagar nu och ännu fler dagar blir det om vi inte ses idag! Viktigt det där vet ni. Haha.
Nu ska jag frossa lax och potatis. Ha det bäst nu. Puss och kram!







Kolla stilen, haha!

solig dag ute på sjön

Hallå bloggen!
Nu är jag ute på sjön och det strålande sol och förjäkla varmt. Har legat och stekt på stranden sen klockan 10.00 imorse. Jag har läst lite skvaller tidningar och målat naglarna, just relaxed! Jag vet inte om det kommer att bli fler inlägg dom här två dagarna för att vi vet inte om laddningssladden funkar här i båten så just nu så kör jag bara på datans batteri. Men vi ska testa det senare ikväll. Ni ska få lite bilder från idag kommer senare ikväll. Men ni får ha en fortsatt bra dag!
Puss och kram. Hare göttans nu!




Hej hej sommar!

photos





Finns ännu mer bilder, men de här får räcka.

visste ni att..

- Jag har en piercing i naveln.
- Jag kan knäppa med tårna men inte med fingrarna.
- Jag kan inte vissla.
- Jag är mycket envis och ger mig inte. (även om jag har fel)
- Jag har dansat balett i 5 år och dansat street dance i 2 år.
- Jag tycker inte om vanliga blåbär med äter blåbärspaj konstigt nog.
- Jag älskar att blogga!



härligt väder

Hej på er mina solstrålar!
Åh vilket härligt väder det är ute. Jag har legat ute på altanen och solat hela förmiddagen med Mamma & Pappa, så jäkla skönt!
Jag har också tagit en massa bilder, några blev faktiskt riktigt coola. Lite senare idag ska jag träffa Nino och sedan sova hos honom. För imorgon åker jag och familjen ut med båten. Det ska ju vara kalas bra väder nu i veckan så bäst att passa på att vara ute i solen och få mycket färg nu innan skolan och hela fadderuttan börjar igen. Det är inte så långt kvar på lovet längre. Jag börjar den 24, buhu!
Fast det har sina för och nackdelar. Det ska bli kul och träffa alla kompisarna igen och se om någon har förändrats osv. Men sen mindre kul att få gå upp så tidigt på mornarna och sen gå hem vid 16.00 tiden varje dag.. Inget jag längtar efter precis. Men nog om det nu!
Nu ska jag fixa lite bilder och sen får vi se om de publiceras i bloggen. Ha det underbart nu i solen.
Puss och kram!




(De nya glajjorna)

home

Hej alla fina läsare!
Jag kom hem för ca två timmar sedan. Jag har haft det toppen mysigt på landet. Igår gjorde Nino jätte god mat och vi bara tog det lungt. Tittade på film hela natten, somnade nån gång runt 05.00 tiden.
Imorse vaknade jag vid 12.00 och gick ut och la mig i solen medans Nino låg kvar och sov. En halv timme senare kom han också ut och la sig i solen. Båda två har fått lite färg, wiie!
Vi är hemma hos mig just nu och Nino ska stanna här över natten. Imorgon ska jag kanske åka och titta på ett par nya sol brillor för de som jag beställde kommer inte förens efter sommarlovet och jag behöver ett par nu. Men nu ska jag vara lite social med BUBBEN (Nino). Puss och kram!


..Just like you!

hola amigos

Nu är jag hemma och jag har haft det jätte skönt ute på sjön. Har dessutom fått lite färg på kroppen, härligt!
Ikväll ska jag åka till Ninos landställe, för idag är det våran månadsdag!
Kom hem för några timmar sedan så har hunnit packa upp och duschat. När vi var ute på sjön så åkte sedan Rebecca hem så vi åkte tillbaka till våran brygga och hämtade Malin istället. Så vi har haft det jätte roligt och skrattat & badat i solen. Just nu så gungar det i hela skallen på mig för att jag har vart på båten i fyra dagar! Men nu ska ni få lite bilder från de här härliga dagarna.











RSS 2.0