Sleep over!

Nu är väskan packad och jag är nyduschad & ska snart göra mig iordning. Ikväll så blir det myskväll hemma hos nathalie. Ska nog köpa lite godis och sätta på en bra film. Juste, måste fixa hennes naglar idag också. Hon har tjatat om det rätt länge nu men jag har glömt bort det varje gång. Jag har ett minne som en guldfisk, hahaha! Ska se om jag hinner träffa bejbi idag också. Det bror ju på när han åker.. Nu ska jag fixa mig för dagen. Slänger kanske in ett inlägg senare ikväll.

Vinter

Godmorgon sötisar!
Nu vill jag verkligen att det ska börja snöa. Det är så himla mysigt med snö&solen som lyser på! Vädret som vi har idag är regnigt och slemigt. Ska snart sätta fart med att måla klart rummet. Har precis ätit frukost "fruktsallad" smarrit. Har ingen aning om hur min dag ser ut mer än allt målande. Ska nog ringa bejbi lite senare och se vad han har för planer för dagen. Kom också på att jag ska vara barnvakt lite senare åt två små söta busungar. Nej nu väntar duschen, puss på er!

natti natti

sweet dreams..

fullt upp!

Innan jag börjar skriva något så börjar jag med att be om ursäkt. Har inte kunnat blogga för jag har verkligen haft fullt upp med allt annat runt omkring.
I måndags vaknade jag upp hemma hos malin. Gick upp och kollade på en film. Kommer inte ihåg vad den heter men den handlade om krokodiler som åt upp en massa människor, eeuw säger jag bara! Vid tre tiden så skulle hon till stallet så jag knallade hemåt. När jag kom hem så färgade jag håret mörkare "kastanje mellanbrunt" sen hoppa jag in i duschen &efter en låååång dusch så smetade jag in en jordgubbs ansiktsmask och bara slöa framför tv:en.

Lite kort om i tisdags träffade nino vid sju tiden. Gick en promenad och bara pratade om allt mellan himmer&jord. Senare på kvällen så träffade jag nathalie. Jag skulle hjälpa henne med att färga håret. Det blev faktiskt riktigt bra stumpan.

Idag så har jag målat om mitt rum. Det blev snö vita väggar, nu ska jag bara kolla på en fin tapet som fondvägg (stavning?) har inte bestämt mig än för vilken färg jag vill att den ska ha. Efter allt målande som tog mer än halva dan så kom mina kusiner. Satt med småttingarna och kollade på djungelboken, hahaha. Mysigt var det. Vid sju tiden så kom min kära far hem. Han sa att bara han&jag skulle åka iväg, så jag fick skynda mig med att fixa mig. Satt mig i bilen och så åkte vi. Han körde mot stan, men han ville inte berätta vart vi skulle någonstans. När vi kom in till stan så sa pappa att vi skulle till ett café och bara umgås far&dotter. Det var verkligen super mysigt. Drack kaffelatte och åt en smarrig bakelse. Nej nu ska jag gå och titta lite på tv. Ha det så bra nu alla fina läsare. Pusskram!


   
Resultatet.

en super bra sida att fixa sina bilder på.


http://www.picnik.com/

kärlek..

När man säger att man älskar någon.. Vad vill man då ha tillbaks? Söker man efter ordet "jag älskar dig" tillbaka eller vill man ha mer än ord. Det är svårt dethär med kärlek. Hur vet man att den andra personen verkligen menar det. Hur vet man att personen man älskar förstår hur stor ens kärlek är. Om man ger allt man har, men den personen man älskar inte lägger märke till hur mycket energi och tid man lägger ner på just han/hon är då den personen värd mer av ens kärlek (?). Ska man kämpa vidare eller ska man gå vidare. Någon som kan svara vettigt på allt dethär? lämna gärna en kommentar efter att du har läst dethär.

sööööööndag :)

Nu sitter jag här och äter sallad. Väntar också på att nino ska komma. Han kommer väll snart så får slänga i mig dethär nu. Det blev ingen "ensam hemma dag och bara bry sig om sig själv" först nu så kommer ju min älskling och senare ikväll så ska jag hem till malin och slagga där. Hennes pappa skulle köpa thai mat, mmh me like! Tror inte att det kan bli så mycket mysigare idag. Nej nu ska jag äta upp min mat och kila till busshållsplatsen. Puss på er alla goa läsare!


en dag i stan!

Hej alla pigga nissar!
Sitter här och är jätte trött, men tänkte ändå skriva lite om vad som har hänt idag för er som verkligen tar er tid och läser mitt strunt. Vaknade vid halv 1O imorse, fixade mig &sen åt jag frulle. Tog sen tåget in till stan för att jag skulle träffa mamma. Vi gick runt och tittade lite i affärer och shoppade friskt. Köpte ett par svarta ugg's och sen ett par jeans på gina T m.m. Riktigt mysigt hade vi. Vid fyra tiden så skulle vi gå på bio, vi såg "patrik 1,5" den var riktigt rolig. Fast jag är inte så mycket för killar som pussas och så.. Jo visst om det är tjej&kille men inte när det är en kille en annan kille. Efter bion så gick vi lite mer runt och kollade. Köpte bl.a ett par super söta vantar på H&M. Kom hem vid drygt sju tiden. Mamma gjorde pasta med någon skinksås, smaskigt värre var det.
Mina planer för morgon dagen ser inte så ljusa ut. Ska nog bara vara hemma &ta det lungt. Fixa och pyssla om mig själv (måla naglarna, göra en ansiktsmask & göra en hårinpackning) Nu ska jag ta och sussa. Sov gott och dröm sött!







höstlovet är här!

Min kväll har vart hur mysig som helst. Träffade min älskling ikväll, han kom vid 19.19 typ. Gick en promenad och bara pratade om allt&inget. Jag älskar dig så jävla mycket gubben, du lyser upp min dag! Det var verkligen svinkallt ute, båda två frös nästan ihjäl. När jag kom hem så hade mammsen tagit fram en massa spa saker så hon fixade en ansiktsmask på mig &sen så satt vi bara och chillade i soffan. Kollade på mammsens favorit program (idol 2008) måste säga att det var super mysigt att tillbringa lite tid med henne. Vi hade bråkat innan som fan när jag kom hem från skolan, så detta var vårat förlåt till varandra (myskväll). Imorgon ska jag åka in till stan och köpa kläder och eventuellt gå på bio, men får se hur det blir med den saken. Nu är det ju äntligen HÖSTLOV också , jippi! Det kommer bli långa dagar&nätter.
xoxo/ S




Emelie englund. Jag saknar dig hjärtat!
http://emssn.blogg.se/

-

När ska du försöka ta och förstå?  ♥

jag<3helg

Hey!
Fyfan vilken huvudvärk jag har &halsen är lika svullen som en vattenmelon. Just nu så sitter jag här och väntar på att min mamma ska komma hem. Hon ville prata med mig om nånting (?) har ingen aning om vad det handlar om. Ikväll så ska jag nog bara vara hemma och ta det lungt, inget speciellt planerat för kvällen. Fast jag ska nog kanske träffa nino ikväll om det funkar för båda. Skolan har vart seg som vanligt, fast det finns vissa som verkligen får mig att orka, TACK alla sötnosar!




Om kärlek vore tid så skulle jag ge dig en evighet! <3 

-


en lista!

Fullständiga namn: Sofia anna flodén
Stjärntecken: oxe
Födelsedag: 5 maj
Längd: 1,65 typ
Vikt: pff! anonymt
Allergi: nej jag tål allt.
Största fobi: SPINDLAR!  fyfan vad äckliga dom är.
Högsta önskan: att kärleken håller för livet.
Bästavänner: Nathalie, rebecca, malin & broder tony
Kärlek: min nino §

Skola: jag går i den sämsta & den heter tungelsta fitt skola!
Intressen: vänner på högsta nivå
Favorit mat: hmm.. jag äter det mesta (?)
Hatar: falska och patetiska människor!
Gillar: mysiga helger
Favorit film: Titanic, mamma mia m.m.
Favorit glass: vad bjuder du på?
Går loss på?: shopping, jag är kär i kläder.
Vill ha just nu: Nino, & en massa pengar!
Månadens måste: måste bli skärpning med skolan, sen så måste jag börja träna.
Bästa boken som gav dig tårar: I taket lyser stjärnorna.
Favorit godis: choklad&surisar!
Frukt: mandariner, vindruvor,annanas, jordgubbar, päron (ge mig all frukt)
Sysselsättning: 7:a
Hur gammal är du nästa år: blir 14
Har du en blogg: Yesbox! & vet du en sak? du läser den nu ditt blindstyre.
Vad händer i framtiden: Jag satsar mer på nuet :)
Hur mycket är klockan?: 23:30
Är du lat: Jag tycker inte det! men nathalie påpekar det ofta, haha
Är du trött: aah, godnatt! :)<3


mys på högsta grad!


Såhär mys hade jag&sunshine idag. Satt och drack kaffelatte och pratade om allt&inget. När vi väl har börjat prata så slutar vi aldrig. Kan sitta hela natten/dan och bara prata med varandra. Du vet att jag alltid har tid att lyssna på det du har att säga. Jag kommer alltid att finnas där för dig. Jag vet att jag kan göra precis samma sak. Du är nästan den enda vännen som aldrig har gått bakom min rygg. Du har aldrig spridit falska rykten. Utan du har tröstat mig när jag har mått sämst av rykterna/kommentarerna. Jag älskar dig så himla mycket sweety.
Nathalie darling lundqvist, du är och förblir min allra bästavän!
tack för allt stöd.

Ska köpas i helgen!


  På lördag så ska jag in till stan och jag tänkte faktiskt ta & köpa den här söta tunikan på lindex.Tror att den kommer sitta ganska bra på lilla mig. :)<3

nathalie <3 sofia

Nu sitter man här igen. Har vart en riktig toppen dag idag. Började med att vi hade sovmorgon till 2O över 9 men jag försovde mig ändå. Vaknade drygt tio minuter innan jag skulle iväg, brottom blev det . Har haft idrott och vi skulle spela pingis men jag och nathalie hatar verkligen det så vi spelade bedmingtong (stavning?) det var verkligen super kul för ingen av oss kan träffa den där bollen "flugan" Fick sluta lite tidigare eftersom vi inte skulle ha någon svenska lektion, så tog bussen med nathalie hem till mig vid 14.05. När vi kom hem så bakade vi en kladdkaka och sen tog vi lite mysiga pixs. Sen har vi bara titta på tv och pratat om allt mellan himmel och jord.




spanien-08 augusti


 Jag&malin på hotellets tak.

Bad på stranden (spana in min far som försöker göra ngt?)

Me and malin :)

Massa massa massa vågor !

Pappa&mamma. Jag älskar er!

En vatten-bana som vad skit läskig!

Från resturangens tak i nerja stad. super mysigt.


Resturangen på taket :)

Haha, kunde inte låta bli (hon kommer att döda mig för den här bilden)

du betyder så jävla mycket hjärtat.


Älskling, jag kommer alltid att ställa upp för dig. Du har alltid funnits där när jag verkligen har mått piss. När jag har hamnat på botten så har du lyft upp mig på benen igen. Jag är så otroligt tacksam hjärtat. Hade absolut inte klarat mig utan dig. Mimmi meurk, du kommer alltid att vara en stor del av mig. Du har en plats i mitt hjärta&alla minnen med dig, dom går inte att glömma. Det här är tjejen har alltid tid&rum oavsett hur hon mår själv. Hon ställer alltid upp för alla. Hon ler framför alla, det här är en tjej som alla borde ha, en riktig vän som gör ens dag. Hon är iallafall älskad av mig och många många många fler.
Jag kommer aldrig att släppa taget om dig syster.

vill ha!


       

det är onsdag idag folkens!

Humöret ligger på topp idag. Vaknade runt 06.45 imorse så jag fixade mig för plugget & sen var det bara att slänga i sig frukosten. Hade tråk läsning första lektionen. Sen rullade dan på med spanska,no,idrott och so. Hade bl.a so prov idag, jag tror att det gick ganska bra för mig. Man skulle svara på frågor och Lag&Rätt och bla bla bla.. slutade vid 15.05 så efter skolan så drog jag hem till nathalie. När vi kom hem till henne så var tony&rasmus där. Jag kan säga att dom var på riktigt bra humör idag, haha fasen vad vi skrattade. När dom hade gått så ringde  my baby mig och frågade om han kunde komma. Såklart så kunde han det. Satt och mös och bara spenderade lite egen tid med varandra, super mys. Skulle hem vid sex tiden för att jag skulle passa hannah min lillasyster. Tog tåget hem, orkade inte vänta på bussen som kom 3O och tåget gick 26 men fick ändå sitta på tåget och vänta i drygt 2O minuter, haha så kan det gå.
Slängde i mig en tallrik nudlar &sen var det dusch dags. Sitter med en ansiktsmask som doftar aprikos (stavning?) och dricker en varm koppte. Ska snart sätta mig framför tv:en och bara dega (jag är riktigt trött just nu) Det var allt för mig idag.


  Den här klänningen/tunikan vill jag ha!
  den är både annorlunda och super söt.

Plugg plugg plugg

Nu har jag precis kommit ut ur duschen, sitter här med en handuk lindad runt kroppen. Idag är det ju måndag&jag försov mig som vanligt. Hatar verkligen all stress. Våran första lektion idag var engelska. Fick tillbaks våra engelska prov och jag blev inte speciellt glad över mitt resultat. Fick muntligt omprov -.- så får se hur det går med det. Sen fortsatte dagen med matte,so,no &världens tråkigaste spanska lektion. Slutade drygt vid 14.40 så jag tog bussen hem till malin för att plugga inför SO provet på onsdag. Det blev inget pluggande för oss, satt &kollade på andra avenyn istället.Gick sen hem till mig vid sex tiden ock käkade. Pratade med min sötnos också, han ligger hemma och är sjuk. Krya på dig älskling. Sen har resten av kvällen bara rullat på. Har tränat lite på SO:n och den sitter, yeeeeah! Men nu tjatar pappa på att jag ska stänga av datan. Sov gott och dröm söta drömmar alla fina läsare.



 



trötter utan rötter

Godnatt sov gott och dröm söta drömmar!



rubrik ?

Jag har sjukt ont i huvet. Känns som att huvet ska explodera om vilken sekund som helst. Aja, nog pratat om mitt huve. Vaknade vid halv tolv imorse av att nathalie låg och pratade med mig (kommer inte ihåg vad hon sa) Gick sedan upp och åt frukost. Rost macka med teeeeeeee, mums! Sedan så gjorde jag mig iordning. Känner att jag har tappat sugen lite för bloggen. Men ska försöka att fortsätta skriva för er som läser "om ngn nu läser" Sitter hemma hos min rara farmor just nu. Hon har verkligen dukat upp fika för en hel armé. Ojojoj, kommer bli riktigt fet innan jag har hunnit komma hem.
Lite kort om igår; Efter att nathalie hade vart på dop så skjutsade min kära far mig till henne. Vi kände oss riktigt godis sugna så vi gick och köpte gofis. Sen satt vi framför tv:en och bara tog det lungt och pratade. Senare så kom nino min älskling. Han stannade till 05.00 typ. Vi hade det jätte mysigt. Låg &kollade på tv och bara möööös.
Det var allt för mig just nu. Det blir kanske ett till inlägg ikväll när jag har kommit hem. Men nu ska jag kika vidare på andra bloggar. Puss&kram skumbanan!


Har tänkt lite på detdär med lugg. vad tror ni alla söta ?

glömsk

Hej på er! Jag har inte haft tid att blogga på två dagar nu.
Lite kort om i fredags; Jag var i vh och träffade nino, sen så slagga jag hos nathalie. Hon är världens finaste människa och vi låg och pratade om allt mellan himmel och jord. Tack gumman för att du alltid finns där för mig. Vaknade vid halv nio imorse, är super trött men nathalie och hennes storebror tony skulle på dop så hennes far skjutsade hem mig.  När jag kom hem så hoppade jag in i duschen och sen åt jag en stor skål med nudlar. Har också packat för kvällen. Ska sova hos hennes inatt igen, ska hyra film och bara ta det allmänt lungt. Men nu måste jag rusa. Ha det så bra alla glada och pigga.
 Pussen!

  
(Tony,sofia & nathalie föralltid)


Ingen rubrik till denna text!

Hej alla fina läsare!
Vaknade halv elva imorse av att min katt rev ner alla mina blommor i fönstret. Jag blev helt galen kan jag lova. Men det var bara att gå upp och dammsuga bort all jord och sen gjorde jag nudlar och satte mig vid tv:en och degade. Efter allt latande så gick jag faktiskt ut med hunden. Det var svinkallt ute och jag frös ihjäl så hoppade in i en varm dusch när jag kom in. Juste, min hårförlägning har kommit så ska snart åka och hämta den. Sen ska det inte hända så mycket mer. Ni får får jätte gärna ställa frågor och sen komma med lite ideér om vad jag kan skriva mer om. Det var allt för mig just nu. Puss och kram på er!

 

  



film mys!

tjosan! Idag har jag bara vart hemma och tagit det lungt. Gick sedan till filmkedjan och hyrde film (What happens in Vegas) den var super rolig, rekomenderar den verkligen till alla med ritkigt tokig humor. Tror inte att det blir nån skola för mig imorgon heller, känner mig verkligen inte på topp just nu. Hörde också att hela skolan ska ha orientering hela dan så det passar mig helt utmärkt att stanna hemma. Nu har jag också pluggat klart till NO provet, satsar på ett "vg" den här gången, förra gången fick jag ett g så nu är det skärpning,haha! Saknar alla pluttisar.. att ligga hemma om dagarna och ha feber är inte något av det bästa som finns. Nu ska jag äta nånting är vrål hungrig. Ha det så bra nu.
pussar och kramar


sjuk

Usch, vad jag hatar att vara sjuk. Jag är så jävla rastlös. Har legat här med min feber och pluggat till NO provet *suck* ska snart göra lite nudlar och sätta på en film. Som ni kanske har sett så har jag lagt ut en massa modell bilder. Dom är super fina och det var min söta mamma som mailade dom till mig imorse. Har inget kul att skriva just nu men slänger in ett inlägg ikväll.


.











listan!

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
2
Vilken svordom använder du mest?
Fan, helvete
Äger du en iPod?
Ja , fast den är sönder
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
06.00
Hur många resväskor äger du?
1 stor och 1 liten
Var köper du dina matvaror ifrån?
 Ica Maxi/konsum
Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden?
ta bilden
Vilken var den senaste filmen du såg?
lejonkungen med lillasyster,haha
Har någon av dina vänner barn?
Nej, de tror jag inte.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Kläder, skor, smink, data, mobil,  kamera & resa utomlands
Har någon någonsin kallat dig lat?
Ja, nathalie påpekar det varje dag.
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
Har ingen, haha
Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk?
CHOKLADMJÖLK.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
har ingen aning (?)
Använder du huvtröjor?
Ja, dom är skönast
Kan du vissla
nej har aldrig kunnat det.
Har du någonsin deltagit i en demonstration?
Vad är de?
Vem var den senaste som ringde dig?
malin igårkväll
Tror du folk pratar bakom ryggen på dig?
Jag vet
Tittade du på tecknat när du var liten?
det var det bästa jag visste
Hur många syskon har du?
1 lillasyster
Vilken film kan du alla replikerna till?
"Den där mary"
Äger du några band-t-shirts?
aldrig
När flög du senast?
nerja "spanien"  09/8-08
Hur många stolar står runt ditt köksbord?
6 st
Läser du för skojs skull?
Nej, eller isåfall tidningar
Pratar du några andra språk?
Engelska, lite spanska
Diskar du din egen disk?
diskmaskin (?)
Har du gråtit offentligt?
Ja
Har du en stationär dator eller en laptop?
Laptop
Försöker du alltid lära dig nya saker?
bror på mitt humör
Vill du ha några tatueringar eller piercingar?
Ja, en tatuering & en till piercing
Har du några tatueringar eller piercingar?
Ja, navelpiercing & öronen
Kan du kasta macka?
naj
Skulle du någonsin kunna tänka dig att dejta någon med mycket tatueringar?
Ja, fast inte för mycket kanske
Har du en blogg?
Yes and guess what? DU LÄSER DEN NU !
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partners?
Trevlig, rolig, charmig
Gillar du din boendesituation?
Nej!
Vilken är din favoritfrukt?
gillar nästan all frukt
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
orkar inte bry mig om sånt där
Hur gammal blir du din nästa födelsedag?
14
Vem var den senaste personen som gjorde dig arg?
andreé
Hur valde dina föräldrar ditt namn?
ingen aning, har ingen lust att få veta heller.
Gillar du senap?
sometimes
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
ALDRIG!
Sover du på sida, mage eller rygg?
blandat
Har du någonsin köpt något från eBay?
Nej
Tycker du om att krama folk?
Nej, jag älskar det!
Skulle du säga att du är trendig?
Kör på min egen stil.
Har du en digitalkamera?
Yesbox
Om någon som du inte var intresserad av bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
Skulle ha fått ångest men ändå sagt att jag inte var intressrad av honom.
Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars?
tråkfilm, vill inte se den!
Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta?
I taket lyser stjärnorna
Vad är du allergisk mot?
pollen och en massa andra skit.
Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
kött är gott.
Vad skulle dina barn heta, pojke & flicka?
Pojke: Liam Flicka: emelie
Vad var den senaste musik du lyssnade på?
min pea låt.

outfit


Randig tröja MQ
Svart hög kjol Gina T
Leggins Gina T

jag<3sängen

Nu ligger jag här hemma i min säng och har absolut ingenting att göra.
Ska nog bara ligga här i min säng och sova hela dan. Jag är sjuk igen, och min hals värker och mitt huve är en tickande bomb.. tror att den kommer explodera när som helst. Har ätit orientalisk soppa och druckit te (jag är en te älskare) och skulle aldrig kunna vara utan te, en varm koppte gör så att man slappnar av. Tror att jag måste plugga till kemi provet sen också. Usch, känner ni att alla läxor och all skola tar eran fritid ? min fritid går bara ut på att plugga känns det som. Nej nu ska jag ta och vara lite social med min lillasyster, hon vill se på "lejonkungen" haha. Det var allt för mig just nu. Lägger in ett till inlägg ikväll.
Puss och kram alla sötnosar.


  
                               Orientalisk soppa och en varm koppte till mig!


Godkväll!

Hej, idag vaknade jag 07.30 för hade sovmorgon till 08.50. Hade engelska första lektionen och vi skulle skriva på ett super stort papper. Förstår egentligen inte varför det skulle vara sådär överdrivet stort. Hade ingen matte idag för att min matte lärare har tydligen fått ryggskott. Tycker såklart synd om honom *host* men avskyr verkligen matte. Har vart jätte trött hela dan och huvudvärk på köpeeet. Måste bara säga att kim,mimmi,nathalie och malin är världens bästa tjejor, riktiga pinglor. Tack för att ni gör min dag. Slutade 14.40 så tog bussen hem för att vänta på att nino skulle komma. När han kom så låg vi bara och mös i min trånga säng men han är helt underbar. Lever helt enkelt för honom! När han åkte hem så var det dusch dags och sen te time. Resten av kvällen har gått åt till pluggande till musiken imorgon. Ska skriva om en musik stil och det är mer komplicerat än vad det låter (fattar ingenting) dt snurrar. Men nu har jag inget mer att skriva om.
Sov gott och dröm söta drömmar inatt.
xoxo/ s


              Mina nya stövlar (riktigt nöjd)                                       

Godmorgon alla glada!

Guuuuuud vad jag är trött (skjut mig någon) idag ska jag troligen åka till stan för att köpa ett par höst/vinter skor. Har behövt det rätt så länge nu så idag är det dags. Sen har jag ingen aning om vad jag ska göra. Får helt enkelt se sen vad som händer. Men nu ska jag hoppa in i duschen, ha det så bra idag.
Puss och kram / sofia


*


                Jag vill inte ändra på mig bara för att du säger det. 
            Utan jag gör det för att jag vill och har bestämt mig för det!

helg helg helg helg!!

Hej på er alla helgtokiga!
Imorse vaknade jag av att min pappa hade bakat scones så hela familjen satt och åt frulle tillsammans. Vid halv tolv så fick jag ett mess av rebecca att hon inte kunde träffas idag för att hon var sjuk. Krya på dig hjärtat. Sen ringde anna och amanda och frågade om jag skulle med till haninge C och äta på subway. Så jag fixade mig och sen tog jag bussen och mötte dom utanför donken. Amanda skulle också köpa ett par beiga chinos på vero moda men dom var slut så hon prövade ett par svarta men dom satt inge bra alls tycke hon. Så vi tog bussen hem till anna för att hämta lite grejer eftersom det är byte med förälder idag. Efter allt packande så åkte jag hem till min mormor för mina kusiner var där och alvin min kusin fyller år idag. Jag hade köpt en  STOR nallebjörn till honom, och jag slog in den väldigt bra *host*  efter att ha proppat i mig en massa chokladtårts bitar så känner jag mig inge vidare. Idag åker också min lilla älskling nino till finland för att gå på dop. Kommer sakna honom massor. Lite kort om ikväll också;  Ska troligen träffa anna,amanda,kim,johanna och några andra i skogås ikväll.
Sen ska jag och mor min på bio, har ingen aning om vilken film vi ska se.
Skriver kanske ett till inlägg lite senare ikväll men än så länge så får ni ha det så bra. Puss och kram du glade läsare!


(Den här söta spargrisen fick jag av min mormor & morfar)

Äntligen helg!

Shuulelu!
Idag är det fredag och vi gick igenom biologi provet och måste säga att jag blev riktigt nöjd med mitt resultat. Lite senare så sattes vårat brandlarm på i skolan så alla våra lärare skasade (stavning?) ut oss på fotbollsplanen. Men det visade sig vara falskt alarm. Hade matte genomgång idag också, jag hajja ingenting av det han sa och halva min klass går i special grupp i matte så det var väldigt lungt i klassrummet. Slutade 13.10 så tog först bussen hem för att fixa lite saker och sen tog jag tåget till nynäshamn för att hämta en tröja hos johan. Hade riktigt bråttom hem sen för att jag skulle möta min lillasyster med skoltaxin men det fixade sig. Ska snart träffa anna panna i vh och sen ska vi väll bara ligga hemma hos henne och kolla på film. Ha det så bra allesammans.
xoxo/ S

                                                         
                                                                Jeans; bikbok
                                                                Vitt linne; gina T
                                                                Rosa randig tröja; MQ

trött som bara den.

Nu ligger man här igen och jag är sjukt trött. Har legat och pluggat kemi i nån timma nu. Saknar nino så grymt myket också. Har världens huvudvärk fortfarande och är retsamt rastlös. Ska snart hoppa in i duschen och sen är det tv:en som gäller resten av kvällen. Mina planer för morgondagen är att jag ska försöka ta mig in till stan och köpa en ny jacka, fast jag vet inte vilken jag vill ha men vi får se vad som finns. Ska också kolla på skor (ugg's och höga höst stövlar) Ha det så bra nu alla friska människor och dröm sött inatt.
xoxo/ S


tippsar och rekomenderar!


Åh, nu kommer godiset! Det här är en hårinpackning som doftar
           av jordgubb och vanilj.snacka om sommarminnen,
                             glass och färska jordgubbar.

                                 Pink Cotton Candy
Ger en otroligt fin/mjuk hud och den luktar helt gudomligt.



Rosebud-strawberry är det bästa läppbalsamet.
   luktar sommar & läpparna håller sig mjuka.


Super söta läppglans bakelser. Har ingen aning om vart
man köper dom, men min mormor köpte dom till mig så
       ska höra med henne för dom som är lite sugna.

huvudvärk/halsont

Halloj alla läsare!
Idag när jag vaknade så mådde jag pyton. Hade så himla ont i halsen och världens fetaste huvudvärk på köpet. Men jag gick till skolan iallafall för min mamma ville att jag skulle gå dit och sen känna hur jag mådde. Första lektionen vi hade var NO och vi skulle läsa om hur man änvänder en bränare.. hur tråkigt som helst men fick reda på ett och annat. Fast jag vill aldrig ha nått med den och göra för då kommer jag nog lyckas med att elda upp något/någon. Hade också läsning och idrott. På idrotten skulle vi ha orientering, inte riktigt min grej för jag är usel på kartor. Gick sen hem vid halv tolv för att huvudet höll på att sprängas. När jag kom hem tog jag en iprem och la mig i soffan och sov en stund. Mamma kom hem vid ett så jag fixade nudlar till oss båda och sen satt vi och pratade om allt och inget. Vi får se om jag orkar gå till skolan imorgon. Och Nathalie gumman, ta och krya på dig. Det var allt för mig just nu, skriver ett till inlägg ikväll.
puuuussen!


onsdag

Hallådär alla glada!
Idag har jag haft spanska prov det gick sådär (betyder att jag kunde ha pluggat mer) men men.. fick hoppa över SO:n så slutade lite tidigare idag. Jag och min underbara nathalie tog bussen hem till mig och gjorde kladdkaka och satte oss framför tv:en och degade. Sen så gick vi faktiskt en liten promenad, och det var svinkallt ute. Efter en liten stund så träffade vi tony och nino och gick' till lidaskolan och bara satt och mös/snacka. Min älskling åker till finland nu i helgen och jag kommer inte att kunna träffa honom förns på måndag, trist! but that's life. När jag kom hem så tog jag en vaaaaaarm dusch för jag var verkligen en ispinne när jag kom in. Och ni sitter jag här med min koppte och kollar på efterlyst med matteboken i knät. Imorgon ska jag in till stan med mami och göra lite smått och gott.
Puss och kram/ s


             

tråååååk

Tänker du att/på:

Allt löser sig med tiden? jora
Någon speciell just nu? nej
Isåfall , vem? ingen
Ett liv efter döden? absolut
Tiden läker alla sår? ibland
Pengar är lycka? neje
Utseendet är allt? utseendet är ett plus, men det är insidan som räknas.

Vad:


Är din favoritsport? fotboll/dans
Är din favoritmat? donken och nathalies pannkakor
Har du för jeansstorlek? big as
Har du för tröjstorlek? 34-36
Har du för skostorlek? 35-36 -.-
Är ditt livsmotto? lev varje dag som om den skulle vara din sista.
Har du för betyg? har inga
Gör du just nu? äter frukt och pluggar
Gjorde du igår? träffade älsklingen Nino.
Ligger till vänster om dig? min mobil

Utseende:

Längd? 1,65
Vikt? anonymt
Hårfärg? brunt
Hårlängd? ingen aning
Klädstil? blandad
Fräknar? lite
Har du bröst? absolut inte *HOST*
Har du höfter? ja
Små fötter? haha aa
Piercing? ja, naveln & öronen
Tatuering? vill ha senare
Smal? nehedu
Ögonfärg? blå

Senaste:

Personen du kysste? Nino bebis <3
Personen du kramade? nathalie grabbhalva
Personen du tänkte på? nino såklart
Personen som sov i din säng? stått tom rätt länge nu
Personen du hade sex med? -
Personen du skrev med på msn? abby
Personen du var med? nathalie
Djuret du köpte? min katt sigge
Maten du åt? kyckling och ris
Fyllan? -
Gången du spydde? -

Har:

Du suttit i fängelse? gudnej
Du åkt ambulans? när jag var liten
Du kysst någon den senaste månaden? aa
Du svimmat? one time
Blivit kramad av de motsatta könet den senaste veckan? japp igår
Delat säng med någon av samma kön? igår <3
Fått IG i betyg? nej
Fått MVG i betyg? nej
Blivit utslängd ifrån en lektion flera veckor i rad? inte än.
Blivit polisanmäld? aldrig
Nakenbilder på dig själv på datorn? euw nej!
Du sjungt i duschen? varje dag
Stått på en scen och uppträtt? haha arå.
Spelat in en film? ja på mobilen med rebecca soulie

seg dag..

Idag när jag kom till skolan så fick jag reda på att vi hade något svenska test som alla ungdomar i sverige skulle göra. dt var ungefär 28 frågor som man skulle svara på. Dt gick nog ganska bra för mig. Sen har dan bara rullat på som bara den. Slutade vid tre så tog bussen hem. Gjorde sälle med sebbe halva vägen hemmåt. Sen har jag bara vart hemma och tagit det lungt med mammsen och pratat om allt mellan himmel och jord. Och snart ska jag ta och hoppa in i duschen efter att jag har druckit upp min koppte. Imorgon ska jag träffa Nathalie och senare älsklingen Nino. nej nu ska jag göra matteläxan. 
xoxo/ s

Dagens outfit;
 
vitt kofta Lindex
svart hög kjol Gina T
svarta legins Gina T

måndag.

Imorse försov jag mig så jag hade jätte bråttom med allting, igen höjdare med stress på morgonen. Malins rara lilla pappa kom och hämtade mig tjugo i nio typ. Skolan var helt okej, började med engelskan mitt på morronen.. jag och nathalie tränade på alla glosorna som vi har prov på imorgon, haha vi satt och skratta hela lektionen. slutade 14.40 så tog bussen till vh för att träffa underbara självklara nino. Gick sedan hem till honom och låg och mös i hans säng till halv sex. Sen så följde han mig till nathalie för min far skulle hämta mig där efter jobbet. Fick en hejdå puss och så. När jag kom hem hoppade jag in i duschen och sen var det bara att värma på nudlar och en varm koppte och sätta sig framför tven och plugga till engelska provet. Jag börjar bli helt knäckt på skolan nu. dt är så himla mycket hela tiden så allt pluggande tar min fritid! men nog diskuterat om skolan. Jag ska faktsikt sälja mina 96 jeans och säljer dom för 1000;- (tjejmodell) lägger ut bilder senare. Dom är knapppt använda, jag har typ bara haft dom 5 ggr. Men nu ska jag fortsätta att plugga.
xoxo/ s


nu sitter den där den sitter :)


är riktigt nöjd med piercingen, kändes absolut ingenting.

hemma igen!

hallådär alla glada!
nu är jag hemma igen från muskö. Har serverat på mickrums brygga hela helgen och det har verkligen vart fullt upp där. Jag har fått springa med brickor fram och tbx hela tiden så det känns i ryggen och amarna. Dagarnas höjdpunkt har vart världens finaste/undrbaraste kille Nino. Jag saknar honom så himla mycket, längtar tills imorgon då vi ska träffas. Vaknade halv tolv imorse av att det var svinkallt i stugan. När jag är på muskö så sover jag och malin i en pytteliten stuga. Visst det är jätte mysigt men det är också iskallt där inne. Imorgon är det skola också och jag kan ju säga att jag längtar inte speciellt mycket efter att ha fått vara igång hela helgen. Vill bara ligga hemma och sooooova! men nu ska jag hoppa in i duschen.

xoxo/ S


Bild från spaninen. Malin till vänster som jag jobbade med på muskö.


vill ha!


beiga och rosa ugg's från nätet
svarta pumps och svarta höststövlar från skopunkten
vit kofta från lindex
svarta strumpbyxor från gina T
grå stickad tröja från H&M
zebra hjärthalsband från cubus
svart mössa och gråa over knee strumpor från vero moda
svart mascar (Loréal) tunn borste.

skolfoto!

Vaknade vid 07.30 imorse hade sovmorgon till 09.00. Gjorde mig iordning till skolfotot, det blev ett vitt linne med en grön kofta och ett skärp på det & sen blåa jeans från bikbok. Han som tog fotona gjorde så att jag börja asgarva hela tiden så vi får väll se hur snygga mina kort blev :) slutade 14.50 så jag och nathalie tog först bussen hem till mig för att fixa en grej, sen tog vi tåget till haninge C. Träffade malin,emma,ida,sonia och alecs där, riktiga pinglor allihop. Kollade runt lite grann men hittade inget att spendera pengarna på förutom godiset på (jonas godis) åkte sedan hem till nathalie, där var tony och älsklingen nino. Låg och mös i tonys säng med nino medans nathalie och tony kollade på american funniest homevideos. Imorgon ska jag till nynäshamn för att pierca naveln med rebecca. Är jätte nervös men alla säger att det inte gör ont så får väll helt enkelt ta och lita på dom. Men nu ska jag hoppa in i duschen.
pussen!



kolla vad snyggt, längtar verkligen.

pluttis.


Kolla vilken liten sockertopp!

hatar skolan!

Hejsan svejsan!
Idag vaknade jag och nathalie vid halv sju men somnade om till hel. Sen fixade vi oss och sen var det te och rostmacka som gällde. Malins pappa kom och hämtade oss så vi slapp ta bussen (hur skönt som helst) Skoldan började med spanskan. Vi hade ett "litet" spanska prov, och det gick faktiskt rysligt bra. Senare var det matteprov, och det gick helt klart åt skogen! måste helt enkelt börja ta i tu med matten lite mer. Efter all skola så tog jag & söta malin bussen hem till mig för att plugga in till biologi provet tills på fredag. Det är bara en massa prov hela tiden nu. Är riktigt less på skolan. Satt och pluggade som blådårar för att få in alla näringsvävar och fotosynteser m.m. Kollade på film hemma hos henne senare (bottomsup) med paris hilton. Den var inge bra, rekomenderar den inte! Kom hem vid åtta halv nio, hoppade in i duschen och sen var det datatime. Nej nu ska jag sova, är super trött efter allt pluggande och hålligång.
sov sött och dröm söta drömmar inatt!


RSS 2.0