thailand

Hej pa er alla dar hemma!
Guuud vilket harligt land. Jag stortrivs och alla ar sa otroligt trevliga! Det ar ca 30 grader i skuggan och vi badar i kristallklart vatten. Sanden kanns som vetemjol, helt sjukt mysigt stalle. Det kanns som att jag skriver pa norska men de sista bokstaverna i alfabetet finns inte. Imorgon ska vi rida pa elefanter och bada i ett vattenfall i en regnskog. Sen pa onsdag ska vi till ett stalle och snorkla bland sanna fiskar som endast finns hemma i akvarium. Jag kan ocksa meddela att jag har blivit jatte brun men aven brant mig.. Nu har jag inte sa mycket tid kvar pa den har datorn men jag ville bara beratta lite och saga att jag saknar alla grymt mycket! (har kopt presenter till vissa av er). Nu ska vi snart ut och ata sen blir det tuk tuk (taxi) runt i staden. Ha det gott allesammans! Varma kramar fia


snart bär det av

Timmarna räknas och spänningen stiger!
Snart så bär det av mot värmen och palmerna. Har packat ner det sista nu så det känns otroligt skönt. Har tittat igenom allt skolarbete som ska med också.. tyvärr en hel del så det blir plugg på planet. Ska kika igenom garderoben en sista gång innan jag går och lägger mig ifall jag kanske har glömt något som ska med.

Just ja, tack för alla söta sms! Det värmer jätte mycket och det gör bara så att jag kommer uppskatta resan ännu mer. Första veckan kommer nog att gå fort men mot sista veckan där så kommer jag nog få lite små längtan hem.. Kommer mest längta efter min pojkvän, bästavän och alla góa glada människor omkring sig. Men tror nog att denna resa kommer att göra ett gott intryck och det känns som att jag behöver en "ny start i livet" så resan kommer lägligt. Nu ska jag ringa min bästavän och säga hur mycket jag älskar henne och sen krypa ner i sängen och ringa vidare till min pojkvän.
 /Love fia


Just nu bär jag min mysiga mjukisdress!


såhär såg jag ut idag



Och en stor halsduk på det.


packning

Gaah jag har världens ångest över min packning! Jag vet inte om jag har för mycket eller för lite kläder med mig. Men & andra sidan så behöver jag ju inte så mycket iochmed att jag ska köpa en massa kläder där. Men jag vill iallafall ha tillräckligt med ombyte ifall det skulle behövas.

Skoldagen har gått fort. Alla har vart super gulliga och kommit fram och sagt hejdå. Nu gäller det verkligen! Imorgon åker jag, helt otroligt. Känns som att det var igår som jag sa till pappa att "snart om en månad åker vi" men det känns verkligen inte som att vi ska göra det imorgon! Kommer nog inte fatta det förens jag sitter på planet. Ifallafall ska det bli så sjukt kul och mysigt. Kommer sakna alla mina nära&kära grymt mycket. Angående bloggen så kommer jag nog att uppdatera den nån gång ibland där borta. Men det är tyvärr inte helt säkert, men de lär ju märkas isåfall. Nu sak jag packa ner allt i min resväska. Senare ikväll kommer min älskling och spenderar de sista timmarna med mig innan jag åker. Ha en fortsatt skön torsdag! /Love fia



utgång

Nu sak jag röra mig mot mormor. Äta lite god mat och spendera lite tid med henne och morfar. Det ska bli jäkligt mysigt så jag återkommer efter maten. Sen måste jag fortsätta med packningen!
Ciao /Love fia



Såhär ser jag ut just nu.


svar på tal..



Anonym om förbannad:
din hår e svart va ? , för de ser skit svart ut ? :D , kanske blåsvart eller ? , jaaja iallafall så var det fint ! , men på andra bilder ser det ljust ut där uppe ? varför det ? :O , men bra blogg puss !
Sv: Haha nja det är mörkbrunt men de ljusa du ser på vissa av mina bilder är min ljusa utväxt. Har egentligen ljust hår men utväxten tänker jag vänta med att färga tills efter att jag har kommit hem från Thailand. Tack vad gulligt!

linnea om veckans planer!:
hur länge ska du vara borta och vart i thailand ska du ?:)
Sv: Jag kommer att vara borta i 14 dagar alltså 2 veckor. Vi ska till Phuket.


bella om såhär ser jag ut idag:
har din kompis Rebecca ocksp blogg ? PUSS
Sv: Hon har haft men ska försöka pusha henne lite till en ny.

Anonym om wonderful day:
vart har du köpt västen? :)
Sv: Den kommer ifrån ESPRIT tror jag.

Josefin om jag genom åren/fjortistiden:
haha vad leker du? du är fortfarande fjortis gumman :)
Sv: Haha lilla vän.. Vad du har för syn på fjortis är skrattretande! Och vet du vad? Jag bryr mig faktiskt inte för fem öre om du tycker att jag är fjortis eller inte. Jag vet vad/vem jag är så vad du tycker om mig har ingen som helst betydelse alls. Ha det Tarzan!


Take a breath, take it deep


förbannad

Hello people!
Gah vad trött jag är på allting just nu. Trött på att packa, trött på en viss person, trött på att bara sitta här and so on. Är i stortsätt trött och förbannad på allt och alla.

Vaknade runt 06.00 tiden imorse. Gick upp och fixade lite grejer och åt frukost i lugn och ro, så skönt! Brukar annars aldrig hinna med frukost på mornarna tyvärr. Allt har flytit på som vanligt i skolan och vi tittade på film på So:n som handlade om "Den berlinskamuren" vilket var rätt intressant och lärorikt. Slutade runt 14.OO så drog med Nattie till handen en stund. Hon köpte ett par hel coola örhängen! Grymt balla var dem. Men nu ropar mormor om hjälp med spisen igen så nu ska vi ta om denna diskussion för 111:e gången, haha.
 /Love fia


Satte på mig en mössa idag p.g.a mitt hår som är en enda röra!


Såhär ser jag ut idag

Godmorgon bloggen!
Nu ska jag snart ta och röra mig mot skolan. Slutar runt 14.OO idag tror jag. Hoppas ni får en skön onsdag! /Love fia



Godnatt bloggen

Nu ska jag krypa ner i sängen ordentligt och sova! Ska upp tidigt imorgon och efter skolan ska jag träffa min älskling. Får se vad mer som händer imorgon. Vi hörs, sov så gott. /Love fia


lovely day with cecilia

Hej bloggen!
Nu har jag precis "landat". Kom hem för ett tag sedan så sen dess har jag försökt ta fram lite kläder som ska med till Thailand. Försöker att inte ta fram för mycket eftersom att jag har planerat att köpa en helt ny garderob där borta. Så det får inte bli fullt i resväskan!

Idag har det vart stressigt som tusan och det gick hur segt som helst i skolan, sjukt! Slutade runt 15.00 tiden och det var tungt! Vet inte varför men allt har bara gått i "slow-motion" hela dagen. Efter skolan åkte jag och Cecilia till handen för att ta en fika. Det var jäkligt trevligt. Sen tittade vi runt lite bland alla affärer. Fick även min tröja av Lollo (http://llouiseanderssson.blogg.se) tack så jätte mycket! Vill även tacka dig Cecilia för att du gjorde min dag ännu en gång. Nu ska jag göra lite te och sedan umgås lite med min mami. /Love fia








Love you honey!


såhär ser jag ut idag



veckans planer!

Tisdag - Ta en fika med Cecilia i handen
Onsdag - Träffa Nathalie v.s Pojkvän
Torsdag - Träffa pojkvännen/packa
Fredag - Thailand
Lördag - Thailand
Söndga - Thailand


more me

Designen är bara tillfällig. Cecilia ska hjälpa mig med den imorgon så då blir det lite bättre. Böt tillbaka till svart för kändes inte som mig när den var helt rosa. Så nu känns det som MIN blogg igen, härligt! Snart ska jag krypa ner ordentligt i sängen och sova. /Love fia


you rock my world baby



i want them so bad!

Jag är helt kär i dessa skor! Vill ha dem både i svart & rosa. Något att önska sig i julklapp kanske. Hoppas hoppas hoppas dessa kommer ligga under granen iår. Hysteriskt desperat! G-A-L-E-N!


polisstationen

Strax kommer pappsen hem och då ska vi röra oss mot handen och hämta våra nya passfoton hos polisen. Jag såg ut som en brottsling på mitt pass. Jag hade en randig tröja på mig så det såg ut som att det var taget på en anstalt eller något. Tillochmed kvinnan som satt där skrattade och påpekade det.. kul! Men efter det blir det nog ett stop vid donken. Jag är så sjukt hungrig så ska försöka flirta lite med pappa, haha. Vi hörs sen
/Love fia



Myst med prinsen hela eftermiddagen.


listan

Namn: Sophia Anna Flodén
Har du pojkvän: Ja
Har du kramat någon idag: Såklart
 Har du pussat någon idag: Yes
Vad har du ätit idag: Köttfärssås & spagetti
Dagens klädsel: Linne och leggins

Senaste gången du grät: Igår
Vem pratade du i telefon med sist: Pappa
Senaste personen du tänkte på: Farfar
Senaste personen du kysste: Min älskling
Vem fick du ditt senaste sms ifrån och va stod det: Annie: Kom hit då hjärtat =)
Senaste personen du hade en msn konversation med: Maccan
Senaste gången du var full: Två helger sedan
Vilken film kollade du på senast: Johan Falk
Är du kär just nu: Absolut
Vem ska du träffa imorgon: Cecilia
Vem vill du kasta en sten i huvudet på: Känns onödigt, som den oändliga listan
Vad önskar du att du slapp göra: Packa inför Thailand
Vad längtar du till: Jul/nyår!
Vad ångrar du i ditt liv: Ångrar absolut inget
När flög du senast: Augusti -08 med Malin
Tror du att folk pratar bakom ryggen på dig: Kan hända
Kan du vissla: Haha nej
Äger du en ipod: Efter jul kanske
Vilken är din favorit månad & år: Maj såklart, vet ej?
Tycker du om gul-bil-leken: Kör den jämt med Nattie i bilen så ja
Gillar du att ha folk omkring dig: Ibland


Vad sa du senast högt:
Häääädåå!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nja, kanske
Vad är du på för humör just nu: Glad som fan
Hur många kuddar sover du med: två stycken
Har du varit kär: I'am

Gjorde du klockan åtta i morse: Var i skolan
Första bästa kompis: Rebecca Axlund
Har du saknat någon de senaste 48 timmarna: Min prins
Vilket uttryck använder du mest: Åfasen
Vem och vad står det i ditt 10;e sms: Mamma: KOM HEM NU!
Gillar du någon särskild extra mycket nu: Ja
Har du bra självförtroende: Bättre än bäst!


bad weather

Hej alla underbara människor!
Herrgud vad irriterad jag blir på detta piss väder! Skönt att man åker ifrån det nu på fredag. Hur det kommer bli med bloggen där borta vet jag inte. Hörde med pappsen och han sa att det fanns ett internetcafé där vid hotellet så bloggen kommer kanske att uppdateras när jag är där men inget är säkert. Annars är jag tillbaka den 7/12 som vanligt igen med en massa bilder från resan, nice nice.

Men nog om det nu. Dagen har rullat på i sin ordning och det har vart lungt hela dagen vilket har vart skönt. Har tagit tag i några saker så nu slipper jag bekymmra mig mer om det. Nu ska jag läsa ELLE och dricka lite kaffe. Sen är det dags för att vara barnis! Ha en fortsatt skön måndag. /Love fia



Mys


Outfit



Linne GT
Leggings GT
Kort jacka GT
Halsduk Hm
Stövlar DinSko
Vinterjackan på det


natti natti

Nu ska jag äntligen krypa ner i sängen och sova. Filmen var grymt bra så ska försöka få pappa att hyra 4:an imorgon. Börjar kl 09.10 imorgon och har idrott direkt så jag uppdaterar nog innan jag beger mig mot skolan. Sov så gått nu folkens. /Love fia


Såhär blev iallafall naglarna, sweet huh?


sommarkänsla





















nytt



Lösögonfransar och lite nytt nagellack. Alltid bra & ha!


ryser i hela kroppen!


i'm back

Hello dear reader's!
Hoppas att det är bra med er. Jag tog en såkallad "blogg-paus" över helgen. Men nu är jag tillbaka och med mycket att berätta. I fredags var jag med Nathalie. Vi var hemma hos henne och myste. Köpte lite godis och läsk och pratade en massa. Vi vaknade runt 11.00 tiden i lördags morse och var helt hysteriska! Jag förstår inte hur jäkla barnslig man kan bli ibland, men det var sjukt kul och jag tackar dig för den stunden gumman. Senare åkte jag hem till min pojkvän för att gratta hans underbara mamma. Efter det åkte vi hem till mig och tittade på en utav Johan Falks nya filmer och jag är besatt av dem. Pappa hyrde den 3:e idag som vi snart ska se. Men åter till lördagen. Vi tog det lungt hela kvällen och låg för det mesta i sängen och drack julmust och tittade på tv.

Idag vaknade vi runt 12.00 ensamma i huset, vilket var OTROLIGT skönt. Båda har vart sängliggandes hela dagen. Skönt att få sova ut och bara vara! Nu har jag iallafall hunnit ta en dusch och gjort en hårinpackning samt rakat benen så nu ska jag göra lite te och måla naglarna. Vi hörs! /Love fia



Shine for you!


my everything



- Du kommer alltid att betyda mest för mig.
Du har alltid ställt upp när jag behövt hjälp.
Jag litar fullt ut på dig och det vet du om.
Jag älskar dig Nathalie Lundqvist


outfit



hola amigos

Hello sunshine's!
Nu är jag hemma. Kom egentligen hem för en timme sedan men har suttit och pluggat lite. Jag är så otroligt jävla trött på alla läxor. Vi har läxa på läxa på läxa hela veckan ut plus över helgen, INTE OKEJ! Men nu släpper vi det. Vaknade vid 07.OO imorse. Gick upp och gjorde mig i ordning och min lilla pappa körde mig till skolan runt 08.00 tiden. Dagen har rullat på relativt fort, känner mig för stunden ganska trött så ska snart lägga mig i sängen och knappa lite på tvn. Senare ikväll kommer min älskling, har saknat honom stenhårt! Vi hörs senare.
 /Love fia


Min prins!


sov så gott läsare!

Nu ska jag krypa ner i sängen och prata lite med min pojkvän.
Sov så gott allihopa så hörs vi mer imorgon. /Love fia


The naked truth!


wonderful day

Nu har jag precis ätit och Nattie åkte för ett tag sedan. Så snart ska jag sätta mig med mina skolarbeten och plugga järnet! Vill åtminstone få ett G på det där förbannade provet. Här kommer lite bilder från våran dag.
 /Love fia








Du får mig att må bra vännen!


outfit



Enkel skön hemmaoutfit.


studiedag

Hej på er sötnosar!
Idag har jag studiedag och jag känner mig helt frisk igen, skönt! Nattie åkte nyss till skolan för att ha utvecklingssamtal så vi får hålla tummarna för henne att det går bra. Vi vaknade runt 11.00 tiden imorse och gick upp en halvtimme efter och gjorde lite frulle. Satte oss ute ett tag och pratade lite vilket var otroligt skönt. Sen har vi bara degat framför tvn hela dagen. Men när hon kommer tänkte vi ta lite kort som sedan kommer att hamna här på bloggen. Så håll utkik efter dom! Nu måste jag plugga för vi har prov på fredag och jag har knappt gjort hälften av alla de frågorna man ska svara på.. Så nu blir det skärpning! (Nu kommer Malin och hjälper mig med det här, haha!) Ha en skön onsdag.
/Love fia



Mysväder


Nathalie darling lundqvist


Gammal bild, men ett oförglömligt minne värt att minnas! Love you honey


filmkväll och wienerbröd

Nu har jag precis sett en av Johan Falks nya filmer och smockat i mig wienerbröd tillsammans med Nattie. Vill bara säga att jag rekomenderar de filmerna starkt! Jag satt på hel spänn hela tiden. Så ni som älskar spänning ska se hans filmer, tusen gånger bättre än BECK filmerna. Sen vill jag säga att jag mår mycket bättre. Tog blodprov hos läkarn idag och det gick kanon. Efter det kom Nattie och höll mig sällskap, älskar när mina älsklingar kommer på besök sådär spontant bara. Men nu ska vi sätta på en ny film och ta fram nått gott och smaska på medan. Ha en fortsatt skön tisdags kväll. /Love fia


Fikat till filmen (Tack pappa).


tack vännen

Nu har pinglan Cecilia fixat om designen, tack så mycket gumman. Vet att du har fått slita mycket med den eftersom att jag är en sån jäkla perfektionist. Men hon har iallafall fixat en ny bild samt ram runt hela bloggen. Jag är jätte nöjd över den nya förändringen så nu undrar jag bara vad ni tycker om den. Hiss eller Diss?
/Love fia


-



You're callin' me more than ever now that we're done
Two keys back to my place, we were having no fun
But you're not ok, tellin' me you miss my face
I remember when you would say you hate my waist

I said I'm not coming back, it's it
You fooled me once but you can't have that ego turning
Just too bad for you, that when you had me
Didn't know what to do, She's over you

Cause you had a good girl, good girl, girl
That's a keeper, k-k-k-k-keeper
You had a good girl, good girl but
Didn't know how to treat her, t-t-t-t-treat her (treat her)
So silly boy get out my face (my face)
Why do you like the way regrets taste?
So silly boy get out my hair my hair(get outta here)
No, I don't want you no more (get outta here)


sjuk

Hej fina läsare!
Jag mår inge bra alls idag. Har inte kunnat sova på hela natten pga mitt huvud som dunkat hela tiden. Vaknade runt 12.00 imorse och mådde lite bättre men nu mår jag helt plötsligt sämre. Har fått i mig två mackor och en kopp te. Ska snart hoppa in i duschen och sedan sätta på en film. Hoppas ni får en bra tisdag.
/Love fia




Jag saknar sommarn!


nydesign och passfoto

Förlåt för en urdålig uppdatering idag men jag mår inte helt bra. Har fått feber och frossa så ingen skola för mig imorgon ser det ut som. Passfotot blev heller inge bra så lite sur över att jag ska ha det i 5 år framöver.. Men en ny design har sockertoppen Cecilia fixat åt mig. Denna gång blev den rosa and I just love it. Lite feminin sådär. Men nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Vi hörs mer imorgon. /Love fia


Vad tycker ni kära läsare?


passfoto

Nu ska jag och pappa åka till polisen och ta nytt passfoto för Thailand resan. Känns så otroligt skumt att vi faktiskt redan åker snart. Det känns så snart och overkligt! Jag är otroligt spänd över resan så att det pirrar i hela kroppen. Hur som helst så hör jag av mig senare när jag har kommit hem. /Love fia



Passport look!


goodmorning sunshine's

Godmorgon. Jag vaknade med huvudvärk och alldeles kallsvettig. Mår inte alls bra så vi får se hur dagen slutar. Har idrott direkt nu på morgonen så idrottskläderna är på. Slutar runt 15.00 tiden idag så jag uppdaterar bloggen när jag kommer hem. Ha en skön måndag. /Love fia


Look of today! (idrottskläder)


godnatt bloggen

Nu ska jag lägga mig i sängen och dricka te samt titta på tv. Imorgon har jag sovmorgon till 09.00 så hinner nog skriva ett litet morgon inlägg. Sov så gott nu allihopa och dröm söta drömmar. /Love fia


outfit



Slapparstilen.


fars-dag

Ja ni folket idag är det fars-dag så jag hoppas att ni har grattat och kramats med era pappor. Själv bakade jag en kaka och gav en liten present (ett kort på mig och min pappa). Igårkväll var jag med min pojkvän och vi gjorde inte så mycket, åt godis och tittade på tv. Det var riktigt mysigt. Filmen som vi såg hette "Desperate Hours" och den var grym. Den måste ni se! Vaknade ganska sent imorse men min gulliga pojkvän skjutsade hem mig så jag slapp ta tåget hem. Sen jag kom har jag pluggat och bakat till min lilla pappa. Satt nyss och fikade och det var kul och umgås lite med honom. Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sedan plugga ännu mer, BUHU! Men vi hörs mer senare. /Love fia




mot pojkvännen

Nu ska jag snart röra mig mot tåget till min pojkvän. Där ska det mysas och se på film. Så det blir ingen mer uppdatering ikväll. Bloggar såfort jag har tid imorgon. /Love fia


Såhär ser jag ut idag. Enkelt och skönt!


gårdagens outfit



Tubtop H&M (barnavdelningen)
Leggings GT
Kort jacka GT
Converse Scorett
Bambu örhängen Indiska


bio kväll med brudarna

Godagens vänner!
Börjar med att be om ursäkt för en kass uppdatering men jag hade ingen tid till bloggen igår. Igår gick i skolan till 14.00 tiden. Efter åkte jag och Nathalie hem till henne och hämtade pengar och sedan vidare hem till mig. Där fixade vi oss och åt lite. Sedan träffade vi Rebecca på 16.30 tåget som vi tog tillsammans mot stan. När vi kom in till stan beställde vi biljetter och vi såg "Flickan som lekte med elden" och den var grymt bra. Det fanns en stund i filmen då mitt hjärta nästan hoppade ur bröstet, shit vad rädd jag blev! Efter filmen gick vi till pressbyrån och köpte en varsin kaffe eftersom att det var iskallt ute och vi fick vänta på tåget ett bra tag. Vi somnade nån gång runt 04.00 igår så jag är helt slut just nu. Ska börja göra mig i ordning och sedan träffa min pojkvän. Hoppas ni får en skön lördag! /Love fia





Bilderna från igår.


helgens planer



Fredag - eventuellt bio med brudarna
Lördag - Träffa pojkvännen
Söndag - Inget planerat ännu

jag genom åren/fjortistiden


Fjortiws tiden -07

Förra året -08

Fjortis tiden

Fjortis tiden i 6:an USCH! (tur att man förändras med tiden)

Fjortis tiden /Jag och Nattie -07

Min första mörka toning -08

Somras -09

Nån gång i vintras -08

Förra hösten -08

Ca 1 år sedan..

Fotografering utomhus -08

Fjortis tiden -07 /Jag och Jossi

Somras -09

Fjortis tiden 6:an

Skolavslutningen -08

Nån gång förra året.

Julafton -08

Ljust slingat slitet hår -08


thank's mom

Har fått lite små saker av mammsen som verkligen behövs. Tack underbara!



kreativitet

Ibland får jag såna här kreativitets kickar.
Stylade ett par gamla klackskor enkelt men ändå snyggt. Hittade lite smycken som jag smyckade skorna med och tro det eller ej men det blev ganska snyggt. Skorna är dock inget jag skulle kunna använda nu i vinter men sen när sommaren kommer då, då ska jag använda dom ständigt!

Rosetterna är hårspännen som man lätt kan ta av och på om man vill.



Ett halsband som hänger bakom ovanför klacken. Också lätt att ta bort.
Kedjorna har jag fäst under skosulan så att det inte trillar av när man går. Enkelt!


Dessa är mina favoriter.
Två kedjor som jag har fäst samman och sedan snurran runt skon. Läckert!


my make up

Det var ju någon läsare som undrade vad jag använder för smink så nu har jag äntligen tid att skriva detta inlägg.

Jag använder mig utav en foundation från Maybelline New York. Ett solpuder från H&M som funkar helt okej och som är billigt. De produkterna använder jag som en bas. Och sen duttar jag lite rouge över kindbenen ibland som också är en av H&M's produkter. Sen använder jag mig utav en mascara från L´oreal, Telescopic. Och en parfym från David Beckham och ett läppglans som också kommer från H&M. Det använder jag mig utav till vardags.



-

Dream it
Earn it & Live it


outfit



No make today.


magbesvär

Men ändå så känner jag mig ganska glad. Vaknade hyffsat tidigt idag och blev klar med allting i god ordning dvs jag slapp stressa vilket jag annars alltid måste göra. Kom till skolan och fick helt plötsligt jätte ont i magen och började må illa så tog bussen hem efter ett tag av velande om jag skulle stanna kvar eller inte. Men nu är jag hemma och ligger i soffan och dricker te samt äter mackor. Dagens outfit kommer om ett tag. Hoppas ni får en skön torsdag i regnsnön! /Love fia


svar på tal..



Postat av:
älskar din blogg ska du veta!
undrar bara om du har mycket problem med finnar osv?

Sv: Åh vad gulligt, tack så mycket! Nja det är periodvist. Ibland har jag som t.ex innan mensen. Då kommer det en och annan ouppskattad finne. Sen jag började med den där produkten som går på tv reklamen (brukar oftast inte falla för reklam tips men denna produkt kändes värd att testa) och den funkar utmärkt. Har nästan hela serien och den heter Visible Clear. Serien består av en peeling, rengörings vatten och en salva som man duttar på blämmor. Easy, so go on and try it! Jag använder den varje kväll innan jag ska lägga mig. 



Postat av:
En fråga bara- Vad använder du för typtext i inläggen & rubrikerna? Tacksam för svar!
Sv: Jag har faktiskt helt ärligt ingen aning. Det var Cecilia som fixade min blogg så jag kan fråga henne eller om hon nu läser detta så kanske hon kan svara i det här inlägget. 

Postat av:
vad heter låten ? (:

Sv: Låten som är en utav mina favoriter heter Believe med Yolanda Adams. 

Postat av:
Hur länge har du och nattie känt varandra? grym blogg :)
Sv: Vi har känt varandra sen dagis. Men vi började inte umgås förns i 5:an. Så sedan dess har vi hållt ihop och har bara blivit tajtare och tajtare. Tack vad gulligt! =)

outfit



tired today

Hello sweetie's.
Jäklar i min låda vad trött jag är just nu. Tror nog att jag ska lägga mig om ett litet tag men först lite info about my day. Vaknade runt 07.3O vilket var UNDERBART skönt. Segade på mig kläderna och sedan kom Malins pappa och hämtade mig. Allt har rullat på i sin ordning och vi har tittat på en film i skolan som heter "Goal". Ni måste se den för den är otroligt bra och den är värd och se! Efter skolan tog jag bussen tillsammans med Nattie hem till henne. Var där i ca 1 timme och pratade lite, mys på hög nivå. Senare knatade jag vidare hem till min pojkvän och han gjorde varmchoklad till mig för att jag var så frussen, så gullig! Kom hem från honom för drygt 1 timme sedan. Har också hunnit med att skriva klart mina No uppgifter som jag bara ska maila till min lärare nu, really good. Nu kom mamsi in med en te kopp. Lägger in dagens outfit om ett litet tag.
/Love fia


godnatt bloggen

Nu säger jag godnatt för jag är helt slut. Känner att jag behöver min sömn NU! Imorgon ska jag träffa min pojkvän men jag uppdaterar när jag har kommit hem från skolan. Godnatt, sov så gott & dröm söta drömmar. /Love fia


amazing song



outfit


Enkelt och bekvämt.


otrolig teckning

Godkvällens kära läsare!
Kom nyligen ut ur en lång härlig dusch. Passade på att göra en hårinpackning och lite annat fix. Dagen började jag med att försova mig så det blev inget möte med min mentor. Så vi bestämde att ta det någon annan dag i veckan. Efter skolan åkte jag och Malin hem till henne. Där tittade vi på film och drack te. Pratade även om en massa saker. Känns verkligen som att det var ett väldigt bra tag sedan vi sågs (saknar de där stunderna). Kom hem för ett tag sedan så har inte hunnit med att göra så mycket mer än att duscha. Så nu tänkte jag koka en kopp varmt te och krypa ner och prata lite med min älskling. Vi höres!
/Love fia



Denna fina teckning har en vän som heter Sofie gjort till mig. Hon är otroligt duktig och ni kan läsa hennes blogg här på http://suhh.blogg.se


omgjorda igen

Nu har jag målat om dem igen. Kände för en annan rosa färg och den var mycket sötare tycker jag. Men nu tänkte jaf kaftiskt ta och krypa ner i sängen och sova. Ska upp vid 06.00 tiden imorgon för runt 07.30 ska jag ha möte med min mentor, spännande spännande! Men vi hörs som vanligt imorgon. Dröm söta drömmar.
 /Love fia


tyck till




Nu har jag sparat mitt hår väldigt länge. Men det känns som att en "förändring" angående mitt hår blir mer suktande. Jag vet inte vad ni tycker men kom gärna med förslag eller åsiket om detta. Är lite nyfiken på vad ni tycker. Ska jag fortsätta spara det? klippa det kort? Färga om det?
Nu har ni chansen att tycka till så kom igen!


new stuff's

Såg att det var en läsare som ville se hur skorna såg ut
 så självklart ska du få se dem.



lyssna & njut


En utav mina absolut favorit låtar. Just love it!


kalabalik

Hej på er gullisar!
Nu har jag och Nattie precis sörplat i oss en varsin kaffelatte och haft lite Gossip talk, nice huh? Dagen började lungt men sen när jag kom hem fick jag total panik! Min plånbok var borta och jag kom på att jag glömde den i skolan på toan när vi bytte om. Mamma fick ringa till skolan och som tur var så hade några söta tjejer hittat den och lämnat in den. Vilka ni nu än var så ber jag verkligen så hemskt mycket om tack. Så efter att jag och Nathalie hade hämtat den så begav vi oss mot handen och köpte ett par skor. Jag hittade ett par jätte söta svarta tygskor med blommigt mönster. Duktiga fia i farten! Så nu är det momentet avklarat. Nu ska jag vara lite social med Nattie och hjälpa henne med naglarna. Vi höres! /Love fia



Godmorgon bloggen

Nu sitter jag här med en kopp varmchoklad. Har klätt på mig och packat väskan för en heldag i skolan. Idrotts kläderna är på men jag är tyvärr mindre sugen på att idrotta just nu.. Efter skolan så åker jag direkt till Handen och köper skorna, så jag skriver när jag kommer hem. Ha en toppen dag! /Love fia



nail's

Nu har jag fixat naglarna och ska snart krypa ner i sängen. Imorgon efter skolan åker jag eventullet direkt till Handen för att köpa ett par tygskor som jag kan ha i Thailand. Så jag vet inte riktigt när bloggen kommer att uppdateras men håll utkik. Sov så gott nu och dröm underbara drömmar. /Love fia


"Sockersöt barbierosa"


svar på tal..



Postat av Linda:
fint med beiga byxor faktiskt, vart e jackan köpt? :)
Sv: Tack så mycket. Den kommer från H&M's förra höst kollektion.


Postat av Maja:
snyggt! Vart kommer toppen ifrån? :)
Sv: Den kommer från BikBok.



Postat av Linda: 
haha såg er två inne på biografen. Ni var jätte söta! Sen såg jag er inne på donken med nån kille också :)<33
Sv: Haha det var som tusan. Tack så mycket. Ja vi åt där innan filmen och killen du såg med oss var nog Niglus.

Postat av:
var kmr västen ifrån?:)
Sv: Köpte den förra året så har för tillfället igen aning men det är iallafall en Nike väst.

Postat av Jennie:
vilket jävla hår du har :O underbart fint. Vad använder du för produkter?
Sv: Tack så hemskt mycket. Jag använder ett shampoo som heter Head and Shoulder, ett balsam från Elvital och en Healing haircare krämprodukt från L´anza.

bad update

Godkvällens bloggen! Hoppas att det är bra med er för med mig är det toppen. Igår var det jätte mysigt. Vi åt på en Thai resturang med Rebecca och hennes mamma. Sen åkte jag vidare och kom hem till min pojkvän strax innan midnatt. Han kom och mötte mig vid tåget, så gullig. Somnade ganska fort och vaknade relativt tidigt imorse vilket var riktigt skönt. Vid 16.00 fick vi skjuts hem till Markel där vi såg Aik - Götebrog. Aik tog Sm Guld och det känns FANTASTISKT! Efter matchen fick vi skjuts hem av Linus pappa. Så kom hem för några timmar sedan men har suttit och pluggat lite och pysslat om mig själv (tagit igen lite egen tid). Imorgon har jag sovmorgon till 09.00 och idrott direkt på morgonen så jag hinner nog skriva ett litet morgoninlägg. Nu ska jag torka håret och måla naglarna.
/Love fia


Fina Axlundarna.
De var tyvärr den enda bilden jag tog igår.


RSS 2.0