godnatt

Nu är jag hemma och utvecklingssamtalet gick jätte bra. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kl 21.00 är det "Desperate Housewives" och det får jag absolut inte missa! Ni får ha en mysig kväll allihopa. Godnatt på er. Puss

Min middag!

plugg

Nu är engelskan, So:n och No:n klar! Thank's for the help Malin!


utvecklingssamtal

Hola amigos!
Nu har jag och kära Malin precis pluggat klart. Kl 19.00 ska vi på utvecklingssamtal. I skolan har vi jobbat med våra författare och det ska sedan redovisas inför klassen vilket jag avskyr. Hatar att stå inför folk och läsa. Jag tycker verkligen att det är jätte jobbigt. Jag kan inte heller sjunga inför folk hur mycket jag än vill och försöker.. Men det där med att redovisa är något som jag måste eftersom att hon skriver ner och sätter betyg. Justja, vi fick jätte god mat i skolan idag. Det måste nog ha vart den mest ätligaste maten på hela terminen. Det vart kebab gryta med ris, super gott! Efter utvecklingssamtalet ska jag duscha och göra mig fräsch inför morgondagen eftersom att det är Nino och min månadsdag. Imorgon har vi vart tillsammans i 6 månader. Nu måste jag rusa. Puss och kram!

DRESSCODE THUESDAY

Svart midje jacka Gina Tricot
Grå tunika Gina tricot
Jeans H&M
Svart stövlar Bianco

snuvig

Hej på er. Jag är jätte förkyld. Näsan rinner och rösten är snart borta så nu har min super snälla pappa vart och köpa halstabletter till mig. Skolan var helt okej, vi fick tillbaka våra engelska förhör. Jag blev jätte nöjd över mitt resultat. Nu känns det verkligen som att det är prov för oss hela tiden. Idag hade jag spanska prov och på onsdag har jag matte prov.. Veckan efter påsk har jag so och no prov! Det är bara prov, prov och prov!Jaja det är bara att härda ut. Imorgon ska jag träffa Malin och plugga lite med henne efter skolan och sen är jag barnvakt på kvällen. Just nu funderar jag på att gå och lägga mig men jag är inte sömnig. Så det blir te och en bra film än så länge. Vi hörs!

älskar låten


godmorgon

Hallå! Idag har jag sovmorgon. Ska snart bege mig mot skolan. Vaknade ganska tidigt imorse. Jag har knappt sovit en blund i natt. Har legat och hostat och hostat hela natten. Just nu känns det som om huvet ska sprängas och halsen är lika svullen som en ballong. Har tid och skolsyster nu på morgonen (hon ville bara prata med mig). Sen efter skolan så är jag barnvakt till min lillasyster och jag ska passa på att plugga lite på so:n. Ha en bra dag! Puss

Me today!

ny design

Nu har jag äntligen gjort om designen. Jag vet inte om jag är nöjd eller inte? Men den här får hänga med ett tag nu tills jag fixar en ny. Vad tycker ni kära läsare?

veckans planering

Måndag - Barnvakt
Tisdag - Malin/plugga
Onsdag - Månadsdag 6 månader ♥
Torsdag - Barnvakt
Fredag - Hemma
Lördag - Nino
Söndag - Nino

trött

Hej bloggen!
Nu är jag ny solad och duschad. Känner mig jätte fräsch med den här jordgubbsmasken i ansiket. Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket i helgen med jag har vart med Malin och Nino hela helgen. I fredags så sov Malin här och vi tittade på "Let's dance" och det var alldeles rätt människa som vann (tyckte jag dock inte malin). Sen kollade vi på film och åt ostbågar. På lördagen kl 15.00 kom Nino och en del av min släkt för att fira pappsen min. Vi smockade i oss en massa kakor och tårta, skit gott! Senare på kvällen kollade vi på Sverige-Portugal med pappa och bara mös i soffan med godis och läsk. När vi vaknade idag såg jag på min mobil display att det hade ändrat till sommartid. Och det innebär nu att klockan skruvas fram en timme.. Sen har jag och min Lova boy legat i sängen och slöat till kl 15.00-15.30. Vid 16.00 kom vi upp och gjorde oss i ordning. När klockan var 17.00 tog vi bussen till Vh. Skiljdes åt där. Jag gick till solakuten och han till gymmet. Jag är iallafall hel nöjd med min helg. Hoppas att ni också har haft en bra helg. Imorgon är det skola och jag känner mig inge taggad alls. Malin har också skaffat blogg förresten http://malnn.blogg.se heter hon.

En Ben&Jerry's har jag också lyckats trycka i mig.. Nej nu får det vara slut på allt ätande!

kladdkaka

Nu har jag bakat en kladdkaka till pappa. Han fick inget av mig igår så nu får han en kladdkaka så länge. Får se sen vad jag hittar på till honom senare. Tror att min faster och mina kusiner kommer snart för att fira papi lite. Mysigt! Nu tänkte jag gjöra mig i ordning lite grann. Ska träffa Nino en stund lite senare. Juste, Idag hade vi aerobic och never ever in my life att jag gör det igen! Det var verkligen jobbigt... Men det var roligt så jag gör det nog gärna igen iallafall. Puss på er.


Det ska stå (Grattis i efterskott! Vi älskar dig)

godmorgon

Goodmorning sunshines!
Nu är jag fixad och klar men känner mig inte alls taggad för skolan. Vill bara ligga hemma och sova i min säng.. Men nu är det ju helg så då kan jag ligga och sova bäst fan jag vill! Som ni redan visste så  ska vi ha aerobic idag och det är när man "dansar hej vilt till musiken" jag vet inte riktigt hur jag ska förklara med aerobic är tydligen väldigt jobbigt och man kan få träningsvärk efter. Ni som vet vad det är kan kanske förklara vad aerobic är bättre än mig, det skulle va schysst! Nog om det. Ikväll ska Malin sova hemma hos mig och vi ska se på "Let's Dance" finalen enligt henne. Så det blir nog en film kväll med popcorn/chips och cola. Nej nu måste jag packa ner kläder i väskan. Puss på er. Ha en super bra dag!

DRESSCODE FRIDAY

Slitna jeans Gina Tricot
Svart tröja Gina Tricot
Svarta stövlar DinSko
Svart halsduk (stickad av mormor)

grattis älskade pappa ♥


You are the greatest daddy in the hole world!

today's news

Godkväll både damer och herrar!
I skolan var det helt okej. Dagen började med No då vi fick diskutera elektricitet. Vi fick göra ett expriment angående "elektricitet" och det var faktiskt ganska roligt. Sen rullade vi vidare till idrott, spanska, so m.m. Efter skolan begav jag mig till vh för att träffa Nino. När jag kom hem till honom satt han och läste någon tidning om hur man bygger muskler fortar, whatever I don't know.. Sen satt vi i hans säng och pratade lite och mös såklart. Nu har jag precis kommit ut ur duschen så jag måste torka mitt hår snart. Sen imorgon börjar vi 08.30 så jag kanske skriver ett morgon inlägg, men det är bara kanske. Vi kommer att ha en "engelsk dag" imorgon. Morgonen börjar med glos förhör och sedan så skulle vi ha aerbic med Carina våran friendslärare. Det ska bli super kul. Sen hittar väl våra lärare på en massa konstigheter... Justja, torka håret var det ja. Sov så gott nu allihopa!

DRESSCODE TURSDAY

Jeans leggings Gina Tricot
Vit kofta Sisters
Rosa tunika Gina Tricot
Vita tygskor Stadium

det värmer


Tänk att ett litet sms kan göra en rysligt glad? Jag kan verkligen känna hur det pirrar i kroppen sådär mycket som det gjorde första gången. - Du vet att jag älskar dig mer än allt gubben, and I always will! Nu ska jag tvätta av mig sminket och titta lite på tv medans jag gör mina sit ups. Sweet dreams!

beställt


Nu har jag bläddrat i våran h&m tidning och hittat två par jätte söta skor. Båda två är svarta som ni ser. Jag tycker att svart är lättare att matcha med mina kläder.

planering

Torsdag - Träffa Nino
Fredag - Film kväll med Malin
Lördag - Mys med Nino
Söndag - Mys med Nino

huvudvärk

Hej bloggen!

Idag vaknade jag ganska hyffsat. Fixade mig i lugn och ro och drack ett glas apelsin juice. I skolan har det vart ganska bra, men jag fick en så jäkla huvudvärk efter spanskan. Men jag stannade kvar och jobbade på. Vi fick vårat omdömme idag, har inte öppnat kuvertet än.. Tänkte göra det lite senare. Ska snart göra lite nudlar och sätta på DH. Ikväll ska jag bara vara hemma och plugga samt bara ta det lungt. Juste, Igår kväll fick jag reda på att vi ska åka till Thailand den 20 November. Jag blev så jäkla glad. Har alltid velat åka dit. Det är så himla många som säger att det är så fint där osv. Sen är det ju så otroligt billigt så mycket shopping kommer det nog att bli. Bilder på hotellet och anläggningen kommer ni att få se senare. Pappa måste bara maila dom till mig först. Ha det gött sötnosar!

DRESSCODE WEDNESDAY!

Svart kofta Vila
Mörk blåa jeans Gina tricot
Tisha Gina tricot
Rosa nagellack H&M

orkar inte

Hej på er. Jag orkar inte blogga ikväll. Har lite läxor att göra och en stor fet fysik bok som jag måste gå igenom.. Hoppas att eran dag har vart bra. Glöm inte att äta vofflor imorgon för då är det "Voffeldagen". Godnatt på er. Pussar från mig!

försovning

Hallå alla solstrålar!
Imorse försov jag mig och hade bara 15 minuter på att fixa allting, inte kul alls! När jag väl kom till skolan så fick vi sätta igång med engelska och vi fick en massa glosor (precis som jag trodde). Jag har inte mått någe vidare idag. Har mått så himla illa. Har ingen aning om varför, kanske stress? När jag kom hem la mig i sängen och sov. Lite senare messade jag Nino om han ville komma och det ville han. När han kom la vi oss i min säng och mös medans vi tittade på "Vänner". Och nu har han lämnat mig. Har gjort mig en sallad och lite te. Ska alldeles strax gå och lägga mig och kolla på "Desperate Housewives" boxen. Just jäklar! Imorgon har jag prov och jag känner mig ganska nervös. Våran matte lärare säger att det är "livs viktigt" så nog känner man press alltid... Kommer ihåg att jag lovade er en dagens outfit här kommer den.

Dresscode monday!

Ljusa leggings jeans Gina Tricot
Svart tub topp Monki
Brun kofta Gina tricot
Svart skin jacka H&M
Halsduk (från mormor)


natti natti

Nu är beck slut och jag med. Ska försöka lägga in dagens outfit imorgon om jag hinner. Sov så gott nu allihopa. Och fortsätt kommentera sötnosar. Godnatt.


Two pictures, som jag bjuder på!
Love you all.

nu är det klart

Sådärja nu är det äntligen klart! Har fixat och grejjat i rummet sen kl 09.00 imorse så nu är jag helt slut. Ska snart hoppa in i duschen och lägga mig i sängen och messa lite med my lova boy. Imorgon är det skola igen och jag känner mig inte alls taggad. Vill vara hemma och sova resten av veckan! Men det går ju inte. På tisdag har jag matte-prov kl 15.00 så jag måste hinna repetera kapitlet innan dess. Sen kommer vi få en massa engelska glosor och sen blir det säkert ett till förbannat No-prov som man måste plugga till.. Herregud hur ska jag hinna med allting? Imorgon ska min mamma försöka köpa med sig belkningsmedel innan hon slutar från jobbet. Jag har bestämt mig nu, jag vill ha ljusbrunt hår! Känns som att det skulle vara fint nu i vår och sen när sommaren kommer så får solen sköta resten. Nu tänkte jag hoppa in i duschen. Puss på er alla underbara läsare!
Bilder på rummet, enjoy!




jag är helt kär


Allt det här skulle sitta fint i min nya garderob NU!

nattblogg

Godnatt på er. Nu har jag städat och plockat undan alla mina kläder och grejjor för imorgon. Imorgon kommer jag att greja och dona i mitt rum hela dagen. När vi var på Ikea idag hittade vi en säng och en garderob så nu äntligen har jag fått en "riktig" garderob. Förut hade jag en stor byrå som jag bara knölade ner alla kläderna i. Men nu i den nya har jag tillgång till att hänga upp allt snyggt och prydligt. Ni kommer att få se bilder på rummet sen när allt är klart. Jag känner mig jätte trött så jag ska alldeles strax stänga av datorn och lägga mig i sängen och titta lite på DH (Desperate Housewives). Sen är det godnatt för min del. Har kollat runt lite på Internet och hittat en massa söta linnen, skor, shorts och kjolar  m.m nu till sommarn. Nej nu ska jag göra mig en fruktsallad, blev så jäkla sugen nu! Bloggar som vanligt imorgon. Sov gott nu. Pusselipuss.


Två ljus som jag köpte idag. Ett vanligt vitt och ett brunt doftljus med lock.

finally weekend

Nu är det ta mig sjuttsingen äntligen helg! Gud vad skönt. Idag har allt gått så himla fort. Alla lektionerna rullade bara förbi. Och det gick jätte bra för mig på No-provet. Tror att jag iallafall kommer att bli godkänd. Vad har ni för planer för kvällen? Jag ska snart träffa Nino en stund och sen senare ska jag träffa Malin. Har ingen aning om vad vi kommer att hitta på. Hemma kväll med film, chips & cola låter ganska lockande nu i början av helgen. Imorgon åker vi förmodligen till Ikea så då vet jag inte om det kommer bli någon bloggning imorgon, tyvärr. Ska försöka iallafall. Nu tänkte jag lägga in tvätten som min mamma har tjatat på mig om sen jag kom hem.. Ha det så mysigt ikväll allihopa! Puss puss.


Bjuder på en riktigt bra låt!

God natt

Nu har jag svarat på era frågor och hoppas att ni blev glada för era svar. Nu är iallafall "frågestunden" stängd. Nu ska jag tvätta mig och göra en kopp varm te och sen krypa ner i sängen för imorgon har jag No-prov, spännande.. Inte alls! Men det går nog bra. Det mesta sitter i huvet så det känns skönt. Nån gång efter skolan så ska jag träffa Nino en stund. Sen på kvällen kanske jag ska träffa Malin. Vi får se hur det blir. Nu får ni sova så gott. Natti natti alla söta läsare!

Världens mysigaste mjukisdress!

frågor och svar

Postat av Kitty :

vilka bloggar brukar du läsa? :)<3
ps: din blogg är grym!

Tack så jätte mycket! Jag brukar läsa:
http://stina-lee.se/
http://snorungarnas.blogg.se/
http://blondinbella.se/
http://kenzas.se/
http://vanillabronze.blogg.se/  (skit rolig kill/tjej)
Kram på dig!

Postat av Anonym:

Heej grymt fin blogg du har asså! :)
Kan inte du lägga ut bild på din pojkvän?
E ditt hår äkta?

Hej på dig & tack så jätte mycket! Jo det kan jag säkert göra. Jajamänsan, det är så äkta det bara kan bli. Det är bara färgat.
Kram på dig!


Postat av Frida:

hur lång är du ? :) har du ngt löshår?

Jag är runt 165-170 cm lång. Nej jag har inget löshår :)
Kram på dig!


Posta av Anonym!:

kan inte du lägga upp bild på vilket smink du använder?:)

Jo det kan jag faktiskt göra imorgon.
Kram på dig!


Postat av jessica:

vilka 8 bloggar brukar du läsa mest av dina vänner?
kram.
Jag brukar läsa:
http://elinhultman.blogg.se/
http://emssn.blogg.se/
http://ciizs.blogg.se/
http://claradigreus.devote.se/
http://rebeccasq.blogg.se/
http://suhh.blogg.se/
http://felcias.blogg.se/
http://pooeeh.blogg.se/

Kram på dig!

Postat av carro:

Vart pierca du din navel? Letar ställen runt om i Stockholm, mamma säger att jag får ta när jag hittat ett ställe som har bra hygien.. kram älskar dig blogg och ditt GRYMT fina hår! ;D <3

Hej tack så mycket! Jag piercade mig i Nynäshamn. På fredagar är det drop in till kl 17.00. Det kostade 500 kronor. Och dom som jobbade där var jätte trevliga så det kändes tryggt att pierca där. Dom tvättade och gjorde det i ordning jätte noga.
Kram på dig!


Postat av rebecca:

vilken mascara andvänder du?

Maybelline New York - The Colossal Volum' Express. Kostar ca 89 spänn.
Kram på dig!


Postat av lina:

vem av dina vänner är mest lik dig?

Jag har ingen som är lik mig av mina vänner. Varken i sättet eller i utseendet. Alla vi är bra på vårat sätt. Det är bäst att vara en egen person, på så sätt är det roligast att träffa andra.
Kram på dig!

Postat emma:

hur länge har du och nino vart tsm?
är du oskuld?
villken skola går du i?

Vi har snart vart tillsammans i 6 månader. Just nu är det 5 månader och 19 dagar.
Nej.
Jag går i Tungelsta grundskola. 
Kram på dig! 

Postat av Dennis:

Vilka ser du mest upp till?

Det måste nog vara mina föräldrar. Jag har världens bästa mamma och pappa.
Kram på dig!


Postat av m:

hur många läsare har du om dagen ungefär ?:)
kram

Oj det varier. Det beror på hur mycket jag skriver. Just den här veckan har jag haft runt 450-500 besökare.
Kram på dig!


Postat av jennifer:

nämn 3 tjejer och 3 killar i din klass som är sötast.

1. Malin Hansson             1. Isak Alltinger
2. Nathalie Lundqvist      2. Patrik Björklund
3. Josephine Fornander  3. William Moberg
Alla är super trevliga!
Kram på dig!


Postat av anonym:

vilka 3 barndomsvänner som du umgås med nu och 3 som du inte umgås med just nu ? :)
as fin blogg gumman!
Hej gumman! Jag umgås med Malin, Nathalie och Rebecca fortfarande. Men Rebecca har jag inte träffat på jätte länge nu. Och 3 st som jag inte umgås med längre måste vara du, Jenny och Linda. Tråkigt för ni var alla jätte goa tjejer.
Kram på dig!


fullt upp med pluggandet

Hej på er folkens.
Förlåt för en riktigt dålig uppdatering men igår pluggande jag som bara den med Malin. Kom hem väldigt sent och jag var för trött för att sätta mig vid datorn. Jag börjar alltmer att försova mig. Jag lägger mig ganska hyffsat men ändå så somnar jag om på morgonen och f-ö-r-s-o-v-e-r mig.. Inte bra alls. Måste försöka ändra på det där. Idag var jag i skolan till kl 15.00. Tog en extra lektion i matte.. Efter skolan åkte jag hem till Nino. Vi låg och mös och han gjorde ett par jätte smarriga mackor "rost macka med älgstek" lyxigt värre! Nu har jag precis kommit hem och hunnit läsa igenom alla era kommentarer. Många bra frågor och några mindre. Men ska alldeles strax ta mig tid och svara på dom. Puss på er!

Dagens outfit:

Skin jacka H&M
Jeans leggings Gina Tricot
Vit tunika Vero Moda
Vita tygskor Stadium
Svart halsduk (Stickad av lilla mormor)

plugga plugga plugga

Sådärja, nu har jag gjort ca 150 sit ups. Känner mig riktigt duktig nu. Nu är det bara att se fram imot den ljuvliga träningsvärken imorgon. Idag har det vart ganska stressigt. Har pluggat som bara den efter skolan med Malin, men först åkte jag till Nino en liten stund. Imorgon blir det ännu mer pluggande. Såg att jag hade fått ganska många frågor där nere på "frågestunden" och den står öppen tills imorgon till kl 20.00. Just nu tittar jag på "Desperate housewives" och dricker te. Ska snart tvätta mig och hoppa i säng. Hoppas att eran dag har vart bra. Puss på er.


frågestund!

Nu har du chansen att fråga mig vad som helst. Jag kommer att svara på det jag tycker låter vettigt. Tänk också på att
 - Det man aldrig frågar, får man aldrig veta!

Dagens!

Dagens humör: På topp
Dagens vill ha: Sällskap
Dagens låt: Eddy Wata - I love my people
Dagens finaste: Malin sötnos
Dagens tråkigaste: Niklas
Dagens klädsel: Finner ni i inlägget ett snäpp nedåt.
Dagens mat: Raggarballe med svängdörrar & mos
Dagens dricka: Mjölk - Oboy
Dagens roligaste: Alex
Dagens drog: Mobilen
Dagens planer: Plugga, tv, tvätta och sova

bailando bailando..

Hello babes!
Idag försov jag mig, igen! Hade ca 15 minuter på att göra mig i ordning imorse. Stressade iväg till skolan men hann till lektionen så ingen "frånvaran" fick jag. Hade engelska dirket på morgonen så det var skönt. Hade spanska sista lektionen och så lyssnade vi bara på en massa spanska låtar bl.a "Bailando". Tog bussen hem till Malin efter skolan. Tittade på "Big brother" och låg & snackade. Nu har jag precis ätit tacos och ska snart sätta koncentrationen på kemi boken... Såg att någon ville att jag skulle ha en frågestund så tja varför inte. Den börjar 20.00 ikväll för er som är intresserade. Puss och kram!

Dagens outfit:

Svart jacka - Gina Tricot
Blommig blus - H&M
Jeans - Gina Tricot
Rakfönat hår

beck!

Ni har jag precis fått reda på av Anna att det är "Beck det tysta skriket" på 4:an ikväll. Så nu har jag laddat upp med en tallrik müsli och en varm kopp te medans mitt ansikte är insmetat i en jordgubbs mask, härligt! Imorgon har jag sovmorgon till kl 09.00, vilket är sjukt skönt efter en helg med sena nätter.. Imorgon ska jag nog träffa Malin efter skolan. Det var länge sedan nu känns det som. Och sen måste jag fråga henne om några uppgifter i No:n. Ha det bäst, för ni är bäst!

Världens godaste müsli! Jordgubbar och yoghurtsmak.

i love this song!


dålig uppdatering!

Hej alla stjärnskott!
Förlåt för en super dålig uppdatering men har inte haft tid med datan i helgen. I fredags var jag och Nino på bio. Vi begav oss mot stan 19.55 och knallade sedan till sergels. Det var ganska mycket folk där. Men filmen var jätte bra och den hette "Taken". Ni som inte sett den - Ni måste se den! Den var ganska hemsk eftersom att den handlade bl.a om unga tjejer som blev kidnappade och sen prostituerades i paris. Sen var Liam Neeson "hjälten" i filmen, och han är en av jordens bästa skådespelare! Enligt mig. Kom hem vid 00.00. På morgonen fyllde Nathalie "fjortis" (jag hoppas att ni har grattat henne). Så vi åkte med hennes mamma till Hammarby där hennes pappa bor. Åt en massa tårta och bara hade det trevligt. På kvällen begav vi oss mot vh och köpte chips & dip sen blev det myskväll hemme hos Nino framför Melodifestivalen. Vi kom där ifrån när klockan var runt 04.00. Somnade på direkten när vi kom till Nathalie. Imorse var vi väldigt duktiga. Vi lyckades komma upp vid 09.00 och duscha och sen göra oss i ordning för att bege oss mot handen för att köpa skor. Båda hittade ett par vita tygskor från stadium som kostade 199 spänn. Sen var det partaj hos Liam och Leo som fyllde 5 år. Så nu är jag ritkigt rund och god med all tårta i magen (Jag som skulle börja mitt nya liv). Jag hoppas att ni också har haft en riktigt dunder mysig helg. Tyvärr så blev det inga bilder i helgen. Nu tänkte jag fixa liter grejjor inför morgondagen. Have a great evening sunshines.

En jätte härlig gammal bild på Super.Fina.Nathalie!

något att tänka på!

Han som bryr sig mest. Han som kan få dig glad när du är nere. Han som vill visa upp dig för hela världen. Han som kan skriva allt om dig på msn och inte bryr sig om hur många tjejer han förlorar. Han som alltid kan ställa upp. Han som vet när du är ledsen och när du är glad. Han som betyder mest i dina ögon. Han som kan vända sig till vem som helst och säga: detta är min flickvän. Han som kan hålla din hand framför sina vänner och säga: det var hon jag pratade om. Han som kallar dig vacker istället för het. Han som ringer tillbaka om du blir arg och slänger på luren. Han som låter dig somna i sina armar. Han som sedan håller sig vaken bara för att kunna se på dig när du sover. Han som kysser dig på pannan. Han som vill visa dig för hela världen även om du är osminkad, har ruffsigt hår och sunkiga kläder. Han som håller dig i handen inför hans vänner. Han som alltid påminner dig hur mycket han bryr sig. Han som berättar hur lycklig han är för att han har dig. Han som berättar hur mycket han beundrar dig. Han som alltid säger att han älskar dig, när som helst. Han som håller om dig när du är upprörd. Han som väljer dig över alla andra tjejer han umgås med. Han som leker med ditt hår. Han som kittlar dig och får dig skratta. Han som berättar skämt för dig. Han som ger dig blommor bara för att han vill. Han som bara håller din hand. Han som kastar små stenar på ditt fönster på natten för att du ska komma ut till honom. Han som får dig arg på honom och sedan kysser dig. Han som ger dig fart på gungorna. Han som berättar för dig hur vacker du är. Han som är kvar i telefonen när du är ledsen, även om du inte säger något. Han som tittar dig i ögonen och ler. Han som långsamt dansar med dig även om det inte är någon musik. Han som kysser dig i regnet. Han som berättar när han blir kär i dig.
Han är värd din kärlek!

10 sanningar om mig!

Även om det finns en del pinsamma saker i det här så ska ni få veta det iallafall, så njut bara. I'm not perfect ;)

1. Jag är rädd för att gå på toaletten ifall en spindel kommer!
2. Jag sjunger i duschen
3. Jag kan inte somna om jag inte har druckit te
4. Jag gick i sömnen nästan jämt när jag var 10 år (nu gör jag det inte)
5. Har jag pengar gör jag gärna av med dom direkt (en dålig vana jag fått ärva av min mamma)
6. Jag är jätte rädd för att bada i vattnet, har fått för mig att det finns hajar i östersjön!
7. Jag är helt borta när det gäller mattematik
8. Jag vågar inte sjunga inför andra människor
9. Jag kan sitta och skratta för mig själv, utan att veta varför. Inte klokt
10. Jag är faktiskt världens gladaste männsika!

ingen skola för mig!

Usch fy och blä! Det blev ingen skola för mig idag iallafall. Gick upp och kände hur allt bara började snurra och sen kom huvudvärken, så jag gick och la mig igen. Har legat i sängen i princip hela morgonen och tittat lite på tv och bara tänk på en massa saker. Och jag kom på att idag eller nja imorgon så börjar jag ett helt NYTT LIV! Jag har bestämt mig för att bli mer sundare & för er som inte vet vad det är jag menar med det så ska jag förklara lite kortfattat. Jag vill röra på mig mer, kanske promenera. Äta mer sund mat, alltså mat med mindre kalorier? (absolut ingen mickromat) och lägga mig en rätt hyffsad tid. Jag tror att jag skulle må mycket bättre av det där. Sen har jag bestämt mig för att göra 70 sit ups varje morgon/kväll, till och börja med.. Det här är helt och håller mitt egna val. Vill man må bra och trivas i sin kropp, måste man ta tag i det! Nu ska jag mysa lite med min andra man Morris (min katt). Ha en härlig dag!

Jag och min man Morris!

en sötsak!


Den här bikinin hittade jag på ellos hemsida och överdelen kostar 89:- medans underdelen kostar 79:- och jag tycker att den var jätte söt. En varm färg som kommer att va skit snygg när man blir riktigt brun och fin.
Vad tycker ni om denna sötsak?

fullt upp!

Hej allihopa. Gah vilken dag! Vaknade hyffsad tid imorse tror att klockan var runt 12.00. Gick upp och åt frukost samt klädde på mig mys kläder. Min mamma gjorde jätte goda varma mackor till mig samt te. Vid 14.00 lämnade mamma mig ensam hemma. Lite senare kom min lillasyster hem och jag passade henne och gräddade pannkakor, duktiga jag! Dom blev faktiskt väldigt goda. Sen kom min älskling och hälsade på. Han hjälpte mig med att vara barnvakt, gulligt av dig. Vi följde sedan med honom till tåget när klockan var runt 20.00. När vi kom hem blev det varm chocklad och nu ligger hon nedstoppad i sängen och blundar så sött. Och imorgon blir det nog skola för mig. Känner mig ganska frisk.

Just ja, på fredag ska jag och min älskling gå på bio. Vi ska nog se Brad Pitts nya film "Benjamin Buttons otroliga liv", är det någon som har sett den? Isåfall vad tyckte ni/du om den? Skulle uppskatta om ni som sett den svara på det. Nu tänkte jag fixa lite saker inför morgon dagen och göra lite te innan jag ska lägga mig.
xoxo


Varmchoklad är det godaste som finns när man har varit ute och vart frussen.

svar enligt tapeten/ och annat.

Såg nu att det var en liten tjej som undrade vart min tepet som jag har som fondvägg kommer ifrån. Jodu, den kommer från flugger färg. Jag och pappa köpte den när vi var i Handen c. Vet inte hur mycket rullarna kostade. Men dom kan ha legat runt 400-500 kr st. Jag behövde bara 2 st rullar till min lilla vägg.

Nu är jag helt galet trött. Ska alldeles strax stänga ner datorn och tvätta mig samt lägga mig i sängen och sova. Det blir tyvärr ingen skola för mig imorgon men jag känner mig betydligt mycket bättre än vad jag gjorde imorse, so that's good guys! Min lilla mamma säger att efter att man har vart sjuk så är det bra att man vilar ut dagen efter, vilket låter ganska lockande.. Jag måste också passa på att välkommna alla nya sötnosar som har lyckats hitta till min blogg. Statistiken har ökat nått så otroligt och jag är jädrans glad! Jag hoppas att ni gillar det jag skriver och fortsätter med att kommentera & tycka till. Nu ropar min tandborste på mig, haha. Puss på er allihopa!

En bild jag känner att jag vill bjuda på.

my home!

Såhär ser det ut hemma hos mig, enjoy!

Vardagsrummet.


Köket.


Mammas och pappas sovrum.

varför ska det snöa?

På nått konstigt sätt så hamnade det här inlägget i utkastet istället för att publiceras.

Hallå bloggen! Nu har jag precis gjort mig en sallad med en massa feta ost, mums! Känner mig hur seg som helst, och orkar inte göra något alls. Det var knappt att jag orkade gå upp och göra lunch. Vi får se om jag orkar gå till skolan imorgon. Just jäklar! Kommer ni ihåg att det var någon som undrade om jag kunde ta kort på hur det ser ut hemma hos mig? Nu har jag faktiskt gjort det, en del av huset iallafall. Bilderna kommer snart att visas. Hoppas att ni har haft en bra dag.


..Såhär ser det ut utanför mig..

..en massa snö..

..Min sallad innan den blev tilllagad..

sweet dreams..

Nu är det dags för mig att krypa ner i sängen och låta ögonlocken tynga sig över mina ögon och drömmarna sluka mig. Haha va poetisk jag lät där! Ni som fortfarande är uppe - Gå och lägg er omedelbart! Imorgon är jag tillbaka med nya och fräscha inlägg och ett gott humör. Tänkte ta mig ann lite tid och plugga också så det blir nog en LÅNG-sam DAG imorgon. Puss och godnatt.


jag är fyndig på kvällarna!

Nu har jag varit riktigt kreativ! Gjorde mig ett alldeles eget flätat hårband. Och riktigt snyggt blev det. Har länge tänkt på att köpa ett flätat hårband från asos för 81 spänn, men fyndig som jag är så behövs det inte.
Det som behövs är:

# Löshår (Klipp av en liten bit & fläta)
# Ett gammalt hårband
# Ståltråd (Trä tråden runt håret och hårbandet & whola)
# Tålamod




i love shoes!


Vilka gillar ni bäst? 
Själv är mina egna favoriter dom högst upp nr 3! Så jädrans coola & snygga.

my soulmate!


När jag säger att jag älskar dig, så finns det ingen annan som menar det så mycket som jag gör.

så ligger det till

Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där?  Nathalie: När kommer du? :)
Pratar du med på msn just nu? Ingen.
Ringde dig senast? Mami
Vill du kasta en sten i huvudet på? Den som ringer med dolt nr hela tiden!
Saknar du mest just nu? Nino, som alla tider på dygnet
Ska du träffa imorgon? My family
Vem fick du senast sms av? Min älskling

Svarar du i telefonen:  Hej, sofia, hallå!
Gör du när du är kär i fel person: Får panik ångest
Tycker du om gul-bil-leken: Jadå, vinner alltid!
Mycket pengar har du i plånboken just nu: 10 kr
Mycket är klockan: 20:25
Många kontakter har du på msn: 527

JA- OCH NEJ-FRÅGOR
Cyklat utan händerna: Ja
Gråtit en hel natt:  Yes
Druckit så du spytt: Ja
Åkt vattenskidor: Ja men det gick inge vidare
Åkt rullstol: Ja
Gjort en bakåtkullerbytta: Ja, fast bröt nästan nacken!
Köpt lösgodis för över 50 kr: Självklart!
Haft träningsvärk: Jodå

Kopierad från sötnosen http://elinhultman.blogg.se

förkyld!

Jag tycker verkligen att det är toppen att ni kommenterar och tycker till men en sak jag inte kan förstå är varför man ska skriva när man ändå inte har något vettigt att komma med? Jag ser ingen anledning till att skriva då. Om "Du" som skrev det där tycker så så vill jag veta varför? Jag kan inte säga att jag är bortskämd & jag kan inte förstå hur hora hänger ihop med bortskämd? så bara för att jag är "bortskämd" så är jag hora också, Det verkar ju jävligt logiskt. Sen att du inte skriver ditt namn visar ju bara hur mogen och "tuff" du är som ska göra mig illa sen när du ser mig. Men hallå? vafan är det frågan om egentligen. Jaja, hör av dig sen när du kan tala om vad du heter för då är det mer intressant att läsa det du skriver.

Hallå sötisar. Kände bara att jag behövde skriva av mig det där. Men nu släpper vi det. Idag stannade jag hemma från skolan. Jag har blivit förkyld. Vaknade imorse och var hur snorig som helst och halsen värkte. Så mami ringde skolan och jag somnade om. Jag har inte gjort så speciellt mycket idag. Bara tagit det lungt för att kunna bli frisk så fort som möjligt. Har haft lite egen tid till att ligga och tänka igenom saker, tittat igenom datorn och hittat en massa bilder från 2005-2008. Gah vad mycket man har förändrats! Ni kanske kan få se ett par bilder senare.  Nu ska jag titta på "Vänner". Ha en mysig kväll.


..Försöker göra mig frisk..

..Och underhåller mig själv med en massa tidningar..

Me <3 te

..Och så har vi ju sjuklingen..

en händelserik helg!

Hej på er, Ber om ursäkt för att jag inte tittade in i bloggen igår. Men jag och Nathalie åkte hem till mig för att kolla på våran nya bil osv. Men nu är jag här och mår hur bra som helst. Hur är det med er guys? I fredags var det jätte mysigt. Jag sov ju hos Nino och vi kollade på film och låg och mös, det var jätte mysigt! Kom till Nathalie vid 17.00 skulle jag tro. Sen som sagt tog vi tåget till krigslida för att kolla på bilen. Sen åkte vi tillbaka till vh centrum för att möta hennes storebror för att sedan åka till tungelsta för att käka pizza på Vasko's. När vi kom dit var det ganska mycket folk, vilket gjorde en bra stämning. Senare på kvällen åkte vi hem till Nathalies syster Loppan för att träffa Alexandra. Drack kaffe och bara snackade av oss, När vi kom hem till Nathalie fick hennes storebror ett jäkla ryck och sa att han skulle ta hål i örat själv! Han tröck bara igenom örhänget genom örat,!! Han är galen. Men sen ville ju såklart lilla Nathalie också göra det så båda två har nu 1 hål i ena örsnibben. Vi somnade väldigt sent igår. Tror att vi slocknade när klockan var runt 06.00. Men nu är vi jätte pigga och ska alldeles strax göra oss i ordning. Hoppas att eran helg har vart super, för det har min. Bilder kommer det när jag kommer hem för jag tog tyvärr ingen USB-kabel med mig. See you late aligator!
Pussar och kramar från mig.

Nathalie and Me. I love you honey!

helgen är bäst!

Hej å hå alla skönheter där ute!
Nu ska jag snart bege mig mot västerhaninge. Har duschat och gjort mig i ordning. Har eran dag varit bra? Det har iallafall min varit. Vaknade 06.30 men somnade om till 07.10, så skönt. Slängde på mig jeans och en tjock tröja and no make up! Juste, vi hade ju matte prov idag och jag måste säga att jag tyckte att det gick relativt bra. Det ska alltid bli så himla stressigt för mig när jag gör prov. Jag känner mig pressad och tappar alltid koncentrationen. Något jag måste jobba på kanske... Jag bloggar mer imorgon när jag kommer till Nathalie för jag har ingen lust att sitta med datorn hemma hos Nino ikväll. Ikväll är det ju våran kväll. Det var allt för mig idag. Have a lovely friday everybody!

virr maja!

Godkväll. Idag har det vart full rulle i skolan. Dagen började med en försovning och sen när jag kom till så skolan så fick jag världens jäkla mensverk. Efter det tappade jag bort min nycklar till mitt skåp så jag fick inte tag på mina böcker. Jag har vart så fruktansvärt virrig, försår inte vad det är med mig! Efter skolan begav jag och malin oss mot västerhaninge för att sola. Solade i ca 20 minuter och sedan var det hemgång. Hemma hos malin tittade vi på film & pluggade lite grann. Imorgon har vi engelska förhör så jag måste hinna ta mig lite tid ikväll och läsa igenom den. Sen har jag muntligt prov i NO också.. Hur ska detta gå? Så länge vi alla håller tummarna så håller det nog.

Imorgon kväll kommer jag inte att vara hemma. Sover hos Nino så då blir det förmodligen ingen bloggning om jag inte hinner slänga in ett inlägg innan jag åker såklart. Sen på lördagen sover jag hos Nathalie men då kommer jag iallafall att ha tillgång till datorn så då blir det både bilder och en massa update! Nu hör jag hur sängen ropar.. Ska bara lägga in ett par bilder från idag efter att jag har fixat dom.
Ha det kära vänner!


svar!

Postat av Anonym:
Hej :) jag undrar om du har platt hår elr lockigt hår.? om du har lockigt.. Hur får du det isf så platt? fönar du bara?
Kramar från meej :)


Svar: Hej på dig! Ja jag har lite lockigt hår och för att slippa platta mitt hår så himla mycket så brukar jag platt-föna mitt hår istället. Jag fönar det nästan direkt efter att jag har duschat. Och medans jag fönar det så använder jag en hårprodukt från L´oréal paris som heter Studio HotGlatt. Den luktar jätte gott och mjukar upp håret så att det inte blir så torrt när jag fönar det (funkar också jätte bra om man plattar det). Det kan hända ibland att plattången får rycka in men jag försöker att undvika den. Men jag tycker att det är minst lika fint med lockigt hår men det handlar bara om vad man själv känner sig fin i. Alla vill väl känna sig fina. Nu hoppas jag att du fick ett bra svar på din braiga fråga.
Kram på dig.


Här är den :)

helt slut i kroppen!

Hej på er kära vänner. Jag börjar med att be om ursäkt för en urdålig uppdatering. Men igår var vi och håmtade skidorna på Länna Sport och sen blev det sent så jag hann inte med bloggen *snyft*. Sen gick vi och la oss ganska tidigt för att orka upp kl 05.00 imorse. När vi vaknade imorse kände jag mig helt död, inte alls taggad för backarna och pjäxorna! Vi skulle hinna me med bussen som skulle gå kl 06.00. Resan tog ungefär 4 timmar. När vi kom fram var det bara att sätta på sig pjäxorna och ge sig ut i backarna. Det har vart en jätte mysig dag i Romme. Men det enda som var ett minus var vädret som inte alls ville skina på oss. Det var väldigt disigt. Vi käkade hamburgare och drack varm choklad uppe i toppstugan som ligger högst upp på toppen av berget. Jag är helt slut i benen och rumpan ska vi inte ens tala om... Kom hem för ca 1 timma sedan. Har hunnit duscha osv. Ska snart lägga mig i sängen och dricka te samt se en film, just relaxa you know! Jag hoppas att ni har haft en bra dag. Läste i Kims blogg att det har vart fint väder i stockholm idag, orättvist!
Love from me!

Söta Nathalie sitter i toppstugan.

En liten del av stugan.

Här sitter man och väntar på att få ge sig ut i backarna igen!

Fina lilla Malin som sitter och är jätte glad!

Det pissdåliga vädret!

första dan i skolan!

Godkväll folkens. Idag har det vart en bra dag. Började med att jag hade sovmorgon till kl 09.00. När jag väl kom till skolan så möttes jag av många härliga ansikten, alltså alla underbara pinglor! Sen rullade dagen på med alla lektioner t.ex. engelska, svenska och spanska etc. När jag kom hem tog jag en varm lång dusch och sen skjutsade min söta pappa mig till Nino. Vi pratade igenom en massa och sen mös vi.. Var hemma ca 21.00. Nu har jag precis ätit en massa frukt igen och druckit mitt älskade te. Ska tvätta bort allt smink och lägga mig i sängen och kanske se på tv, Om jag orkar dvs.
Hoppas att ni har haft en bra dag idag.
Love from me guys!

Den här bruna blommiga tapeten har jag som fondvägg i mitt rum..

Ni kommer att få se allt sen när det är klart :)

ska jag eller ska jag inte?

Nu har jag fått såna här tankar igen om mitt hår. Jag funderar på att bleka mitt hår eller iallafall slinga det. Jag är ganska trött på min hårfärg just nu. Har haft den sedan i höstas... I think! Nå vad tycker ni vänner? Ska jag eller ska jag inte? The big question. Jag har kollat runt lite och hittat lite olika nyanser som jag skulle kunna tänka mig.




ikea!

Gutten morgen! Har ni sovit gott? Det har iallafall jag. Idag är det den sista dagen på lovet, suck! Vi får alla se till att göra dagen till nått extra. Själv ska jag och min familj och Malin åka till Ikea och leta efter en säng till mitt rum osv. Sen hittar man alltid lite andra saker.. Om jag inte kommer hem så sent så kommer jag att bege mig hem till Nino en stund för vet ni vad? Idag har vi vart tillsammans i 5 månader. Det känns helt otroligt. Ingen av oss trodde att det skulle hålla så länge men nu står man här och inte är man ensam inte, utan man står här med den absolut underbaraste killen på jorden! Anledning till att vi inte trodde att det skulle funka var för att han är 3 år äldre än mig. Han är 17 och jag är snart 14. Men det funkar iallafall förvånadsvärt bra. Nu måste jag göra mig klar. Har inte klätt på mig än. Ha en härligt dag, solen skiner så inga dystra miner!
Love from me!

Jag älskar dig Nino. Du är det bästa som har hänt mig.


Till clara som undrade vart koftan kom ifrån så ska jag meddela dig att den kommer från Lindex och ligger runt 399 kr. Den finns bara kvar i farsta och i stan just nu.

RSS 2.0