Svar på tal..

Anonym om Godnatt bloggen!:
Använder du någon brun utan sol? Isåfall vilken? :)
Du är riktigt riktigt söt!

Sv: Nej jag gör egentligen inte det utan jag solar ibland, men nu har jag inte gjort det sen nyår. Men en brun-utan-sol som jag körde på förut som var jätte bra och gav ifrån sig ett riktigt bra resultat är Sun Kissed från apoteket. Rekomenderar den starkt! Tack sötis


The sun is on me

Godförmiddag kära vänner!
Har precis tryckt i mig en avokado och lingongrova. Känner mig lite nere, är förkyld osv. Men hoppas ändå på en riktigt mysig dag tillsammans med päronen. Vi hörs eventuellt när jag kommer hem. Ha en fin dag allesammans!





(Om du läser det här Clara, så lånar jag din kofta idag höhö)


Tjejmys

Hallåhallå nattugglor!
Kom hem för ett tag sedan. Har vart hemma hos Sofie hela kvällen. Vi bakade pizza tillsammans och sedan tittade vi på Karlsson på taket (så jäkla härlig) som man inte sett på evigheter! Man kan ju inte bara inte älska världens bästa Karlsson?

Hursom så kom lite vänner förbi senare mot kvällen. Vi lyssnade på musik och bara hade det trevligt och sjöng sing star. Vissa hade man inte träffat på hur länge som helst så det var super att få träffa dom godingarna igen. Imorgon ska jag eventuellt till Kista i jakt efter bl.a. en balklänning. Fortsättning förljer..




Btw så var jag hos frisören idag och jag blev inte nöjd för fem öre.
Jag har spikraka toppar och mitt hår är jätte kort.
Måste försöka lösa detta!


Nu jävlar är det te fest

Ska krypa ner i sängen tillsammans med min kopp te.
Måste läsa igenom mina anteckningar angående 2:a världskriget också.. Imorgon blir det iallafall skola för min del. Efteråt ska jag till gymmet tillsammans med Isak. Vi hörs mer imorgon


Minnen










Sjukan

Hej på er allesammans!
Har precis blonderat mig ännu en gång. Blev helt okej nöjd utöver resultatet. Nu måste mitt hår vila sig ifrån blondering osv. Det enda jag nu ska göra är att boka en klipptid. Idag stannade jag hemma från skolan. Har ingen ork i kroppen längre. Åkte till handens närsjukhus vid 12.30 och tog ett blodprov. Sedan åkte jag och mamma hem med vaniljbullar och en massa choklad (bara för att jag var så duktig hos läkaren hehe) och jag satte mig med en massa plugg. Tittar igenom lite bilder som ni snart ska få se.


Godnatt bloggen!

Nu är det sängen som gäller.
Tittar på Big Brother och det är bara helt sjukt pinsamt. Förstår inte hur man kan ställa upp på nått sådant om man är runt 40+? Herregud.. Men vi hörs mer imorgon kära vänner! Godnatt



Bild på mig och Beccis från halloween


tattoo

Vill göra min tatuering nu.
Men som sagt det är ett jävla bra tag kvar..



Svar på tal..

Anonym om Utåt:
använder du löshår?

Sv: Nej jag använder inte löshår.
Kommer aldrig göra heller..

erika
om
Starkare än dig:
vad ska du hitta på på lovet? mysig blogg :)

Sv: Jag ska faktiskt på kryssning tillsammans med mina favorit tjejer och sen får vi se vad som händer. Det är väl det som är planerat än så länge. Blir väl en massa fikande och sena kvällar också!
Vad kul att du tycker det, tack så mycket!

Anonym
om
Today's:
Vad har du för kamera? Den tar väldigt bra bilder :)

Sv: Oj ingen aning haha,
tror att det är en Nikon D3000 eller nått.

 


Starkare än dig

- Jag inser mer och mer att jag är starkare utan dig.


Home

Godeftermiddag bloggen!
Jag har vart hemma hela dagen. Kände mig inge vidare imorse så stannade kvar i sängen. Har pluggat i stortsätt hela dagen om 2:a världskriget som jag ska ha prov på imorgon. Kommer gå åt skogen.. Väntar just nu på att det ska bli mat, är jätte hungrig så vi hörs om ett tag. På återseende folket



Jag har smällt i mig en massa popcorn idag också..


svar på tal..

J om Who wants to be alone:
kan du inte berätta lite om dig själv? älskar din blogg
och du är sjukt fin! :)

Sv: Visst kan jag göra det. Men jag gör det i ett annat inlägg isåfall. Får se om jag har tid imorgon. Annars får du påminna mig (glömmer väldigt lätt bort). Tack så jätte mycket,
vad glad jag blir!


Who wants to be alone





Några bilder när jag var på G från skolan


Today's



Off

Godagens gullisar!
Sitter i sängen och lyssnar på musik samt dricker kaffe. Är hur jäkla trött somhelst. Det känns som att jag håller på att bli sjuk också. Mår pyton. Är trött på allting. Vill bara bort. Jag vill ha sommar och slippa skolan + alla äckliga människor. Idag ska jag iallafall vara barnvakt och sen måste jag plugga. Har jätte mycket som ska göras. Kommer nog inte hinna med gymmet idag..



Dagens



I'll still want you back..

When I stare in your eyes, it could'nt be better..


Choklad ♥ mig

Sitter i sängen nyduschad med te och choklad!
Blev så jäkla choklad sugen när jag kom hem från gymmet.. Är helt slut i mina armar och kommer förmodligen att ha världens träningsvärk i både armar och mage imorgon. Iallafall så gick jag i skolan till 15.00 idag och åkte direkt till gymmet med Nino. Ska snart öppna engelska boken och plugga lite eftersom att vi har prov på hela kapitlet imorgon, hej IG!


Sthlm's city

Hello reader's!
Ligger i sängen med datorn och en kopp te på magen. Ska snart stänga ner och sova. Idag har det vart en jätte mysig dag tillsammans med mina tjejer. Claras pappa gräddade himelska vofflor till oss imorse och gjorde oss varsin vaniljlatte. Kände mig lite som en prinsessa.. Sedan åkte vi in till stan där vi lunchade tillsammans på Sandy's och sedan strosade vi runt inne på Åhlens.

Sen åkte jag hem till Mimmi och åt middag med hennes familj och tittade på Solsidan. En stund senare kom Nino och hämtade mig. Igår var vi i handen och förade hos Stanze, sen hamnade vi i svartbäcken hos Fabian & Lucas. Vi spelade kortspel och bara hade det trevligt. Blev en rätt lugn kväll. Det var allt för mig, vi hörs mer imorgon och sov så gott allihopa!




Utåt

Nu kom precis Mimmi hit!
Hon sitter och sminkar sig just nu och jag har precis gjort mig klar. Vi hamnar förmodligen i handen ikväll vilket betyder nära hem och nära hem betyder skönt! Sover sedan hemma hos Clara då hennes lilla söta pappa erbjudit sig att grädda vofflor till frukost, woho!
Vi hörs mer imorgon




Såhär ser jag ut ikväll


Munkar utan hål

Sitter nyduschad och äter en vaniljmunk och dricker kaffe.
Ska väl alldeles strax börja fixa lite. Måste städa rummet, torka håret och fixa en massa jävla annat innan allt står helt rätt till här hemma. Ikväll blir det party med brudsen!!


Shower

Dags att hasa sig upp ur sängen nu!
Ska ta en dusch och göra en sallad eller nånting. Har legat här inne for too long now! Lägger ut lite bilder från igår senare när jag är klar. På återseende gullisar



Såhär snygg är jag just nu..


Tha Gang



Det bästa och finaste jag har ♥


Nynäshamn för en femma

Godeftermiddag små solstrålar!
Ligger i sängen och missbrukar coca cola. Är HUR trött som helst. Igår var vi som sagt i Nynäshamn hemma hos Rebecca. Vi hade det jätte trevligt. Dock blev det lite för mycket.. Vi tog sista tåget hem och Sofie följde med mig hem så sov vi här.

Imorse när vi vaknade tittade vi på Trassel och den är helt sjukt bra! Jag är helt förälskad i den. Efter filmen gjorde vi frukost och sen tog vi en långpromenad i kvarteret och pratade om allt möjligt. Kändes jätte skönt efteråt. Ikväll ska jag vara med tjejerna så vi får se vad som händer.




Gårdagens klädsel

(Hade dock inte det där fula hippiebandet, fick det när jag köpte mina nya shorts på BikBok för att jag hade handlat över 300 kronor, bara så ni vet liksom)


Dagens




Kör enkelt idag & utan smink (börjar bli en vana nu)


Friday morning!

Godmorgon bloggen!
Startar morgonen med min favorit dryck! Tröttnar aldrig på den, helt himelsk! Har sovmorgon så börjar 09.00 idag och slutar sedan runt 14.00. Uppdaterar när jag kommer hem från gymmet.

Nu ska jag rota fram lite kläder



My father gave me the greatest gift
 anyone could give another person, he believed in me.


One day more

Snart är det helg och jag ser verkligen fram emot denna.
Imorgon ska jag gymma tillsammans med Malin och sen mot kvällen ska jag träffa mina härliga tjejer och bara ha det så jävla roligt! Denna dag har gått i snigelfart och ingenting speciellt har hänt. Nino kommer snart och hämtar mig. Han ska hjälpa mig med 1:a världskriget.. Latero my sweet readers



(ursäktar röran i bakgrunden hehe)


The rest

Torsdag - Skola/ plugga järnet
Fredag - Gymma med Malin/ tjejträff i nynäs hos Rebecca
Lördag - Gymma/ eventuellt fest
Söndag - Plugga & gymma


Bring me sunshine


Dagens



Born this way

Sitter och lyssnar på Lady Gagas nya låt born this way.
Vet inte riktigt om jag tycker om den. Hon har gjort bättre men man måste kanske lyssna på den ett par gånger för att fastna för den. Nog om det. Drog till gymmet efter skolan och körde bröst och axlar med Nino. Känns som att det tog rätt bra. Har ännu inte duschat så ska väl göra det nu..



känner mig SÅ himla snygg..


Dagens




Vit blus från ginatricot
Jeans från cheap monday
Stor beige stickad halsduk från hm


120 år ♥

Hej på er nattugglor!
Jag sitter nyduschad och känner mig helt slut i kroppen. Var och gymmade med Sofie och Nino idag och det känns verkligen måste jag säga. Mina armar!! Gick iallafall i skolan till 15.00 och åkte direkt till handen med tjejerna. Vi fikade på momo och pratade om precis allting. Så himla skönt! Sedan drog som sagt jag och Sofie till gymmet. Hon körde på stenhårt!

Sen jag kom hem har jag suttit bänkad i soffan framför derbyt. Aik - Djurgården och det gick rent ut sagt på ren finspråklig svenska åt helvete! Vi torskade och inte nog med det utan på årsdagen, men jag anser att straffavgörande är som att kasta tärning! Nu ska jag torka håret och ringa ett samtal





Bilder från idag


Godmorgon läsare!

Sitter och laddar upp morgonen med en varm kopp te.
Ska snart upp ur sängen för att börja pryda min kropp. Går i skolan till 14.50 så det är himla skönt. Efter skolan åker jag med mina tjejer Sofie & Clara till handen för en fika och lite plugg (som alltid) samt en massa tjejesnack. Sen ska jag ta med Sofie till gymmet, ska bli jäkligt roligt att se! Men ha en fin dag gullisar så hörs vi mer senare


Tursam tjej

Om jag berättar för er vad som har hänt så..
kommer ni verkligen inte kunna tro era öron. Jag har turen på min sida iallafall, mer än så säger jag inte. Kom hem för en liten stund sedan och ska krypa ner i sängen.

 Vi hörs mer imorgon



Såhär såg jag ut idag (ignorera min utväxt)


Happy valentine's day

Har precis tryckt i mig ett vaniljhjärta och en kaffe med mami.
Ska dra till gymmet om en liten stund. Tänkte bara visa att jag lever osv. Uppdaterar när jag kommer hem, vilket blir rätt så sent skulle jag tro. Men ha en fin kväll!




(Fick den här nallen av min fina mami idag, den ska bringa tur)


Tjejmiddag

Nyduschad och klar sitter jag i sängen i brist på fantasi.
Jag ska väl antagligen gå och lägga mig om en liten stund. Har sovmorgon imorgon vilket är riktigt skönt. Igår var vi som sagt på tjejmiddag hemma hos Mimmi där det bjöds på god mat och sedan dansmatta. Jag och Tessi åkte lite senare med Nino och Bladh till Anton där vi var ett tag.

Idag har jag inte gjort så mycket. Har tittat på Sverige - Finland (Sverige vann såklart) hemma hos Nino och han lagade middag och efterätt till mig. Sedan skjutsade han hem mig och nu sitter jag här. Imorgon ska jag antagligen gymma efter skolan och sen bara hem och ta det lugnt. Det är ju Alla Hjärtans-dag imorgon så vi får se vad som händer. Det var allt för mig




Kvällens





Orkar inte klä upp mig så kör på det här ikväll


sunny day

Godeftermiddag gullisar!
Kom nyligen hem från gymmet och sitter just nu och ätet gurka & morötter med dipp. Ska snart göra lite mat och sedan hoppa in i duschen. Senare kommer Clara hit och då ska vi göra oss i ordning för att sedan åka hem till Mimmi där det ska bjudas på middag, super mysigt! Sen vad kvällen har att erbjuda återstår att se. Hoppas ni har haft en fin förmiddag i solen!



Insnöad

Hallå bloggen!
Jag sitter insnöad här hemma. Kom inte iväg till skolan imorse på grund utav detta snökaos. Men jag ska inte klaga för jag har fått sova ut och mamma gjorde pannkakor till mig imorse till frukost. Lite senare ska jag försöka komma iväg till gymmet. Ska höra med pappa om han kanske kan köra mig. Han är ju trots allt också hemma idag (hela familjen är hemma) och vi ska snart titta på Trassel, haha! Men vi hörs mer lite senare. Ha en bra dag kära vänner




(Jätte dåliga bilder tagen med min iPhone)


Snöoväder

Är med Cecilia just nu och vi har precis ätit middag.
Vi har inte gjort så mycket utan har bara legat och tittat på film. Jag somnade i ca 15-20 minuter, hehe! Idag hade vi nationella och det gick faktiskt rätt bra för mig. Skrev 16 sidor om kärleken. Nu är det bara ett kvar och det är den muntliga delen. Om en stund ska jag dra till gymmet och fick nyss reda på att vi ska köra ben och triceps, trevligt som tusan. På återseende mina vänner



Jag och min sköna höna Cecilia


Dröm sött


Shower

Hej på er! Är helt slut i skroppen.
Ska hoppa in i duschen och sen är det sängen som gäller. Var på öppethus på Fredrika bremer och det är nog där jag ska gå 3 år framöver, magkänslan säger så iallafall. Imorgon är det nationella igen, i svenskan. Vi ska tydligen sitta i drygt tre timmar, inte så speciellt motiverad om man säger så. Nej det var allt för mig just nu. Hörs mer imorgon finisar





Bilder från idag (glass-stop på donken)


TTYL!

Godnatt gullisar och sov så gott!
Imorgon är det först skola som gäller sedan öppethus på Fredrika bremer kl 14.00 och efter det öppethus på TBS. Får se när jag uppdaterar bloggen imorgon men det märker vi. See ya



Today's



Jeans - Cheap monday
Spets topp - Ginatricot
Skinnjacka - hm
Converse + grå stickad halsduk


Café momo

Hej på er allesammans!
Kom hem för ett tag sedan från haninge centrum. Är hur hungrig somhelst just nu och allt jag tänker på för tillfället är mat! Nåja, åkte iallafall med tjejerna till Paus efter skolan för att prata sommarjobb med Marita. Hon fick våra nummer och skulle höra av sig. Måste bara säga att hon är nog en utav de trevligaste jag har träffat (utan att smöra) så nu får vi hålla tummarna!

Efter det åkte vi till handen och gick till café momo och tog en fika. Stötte på Simon, Adam, Anton och Nisse där också. Trevligt att träffa grabbarna som man inte har sett på ett tag. Vi pluggade lite och satt och pratade om lite allt möjligt. Jag skrattade så att jag fick kramp i magmusklerna! Mina mysiga tjejer. Nu ska jag öppna spanskan och plugga lite..



Godnatt

Dags för mig att krypa ner i sängen och sussa.
Imorgon börjar nationella också, känner mig allt utom taggad! Efter skolan ska jag och mina två favorit tjejer till Paus och sen till haninge centrum. Kanske tar en tripp förbi gymmet också men vi får se hur det blir med det. Har världens träningsvärk i armarna och ryggen just nu. Men vi hörs mer imorgon.

Dream sweet dreams


Nu: Gymmet

Nu drar jag och Mamis till gymmet! Latero


Study

Slutade runt 14.00 tiden idag och åkte med Clara till Paus för att prata lite om sommarjobb. Tyvärr var inte Marita där så vi ska dit imorgon igen. Har precis pluggat klart. Har läst igenom både engelskan och spanskan. Kl 18.00 ska jag till gymmet med Mamma, hennes första pass börjar idag woho! Har inte så mycket mer att meddela er för stunden så jag avrundar här. Vi hörs senare



Min PT

Nino ska vara min PT ett tag framöver och hjälpa mig att komma igång!
Det är verkligen så jävla roligt att träna tillsammans med honom och jag skrattar alltid så att jag får ont i magen. Men nu ska vi bli seriösa.. Kommer aldrig att gå!


Yesterday

Hello sunshines!
Ska om en stund bege mig mot gymmet med Nino. Är rätt så seg i kroppen men kör på ändå. Igår så hamnade vi i Vega hos Linus i hans enorma hus! Vi spenderade hela kvällen där. Vi sjöng, dansade och vissa badade osv. Vi blev sedan upphämtade av Sofies mamma. Jag och Jennifer sov hemma hos mig och somnade inte fören jätte sent. Imorse gjorde vi en ordentlig frukost och tog sedan en promenad. Det var allt för mig






Bilder från igår (tagna av Linnéa)


Detta är en bloggrape

Jag och Sofia har en hemlig relation som ni kanske inte visste om? Vet inte om hon kanske har kläckt ur sig det förut, men så är det ialla fall. På kvällarna så brukar vi träffas och ha lite cozytime, tänker inte berätta detajerat om vad vi gör, för det tror jag inte att ni vill veta. Men aa... Nu vet ni!


Jag gillar dig super mycket älskling

Update: Mimmi tyckte att hon var jätte rolig när hon skrev det här..


Slutkörd

Kom nyss ut ur duschen och sitter med morgonrock..
Måste börja göra mig i ordning för om ett tag ska jag träffa mina tjejer. Ikväll ska vi ut och ha det riktigt jäkla grymt roligt tillsammans! Hoppas den blir en lyckad kväll för jag behöver en sådan just nu. Idag har jag gymmat med Nino och vi är värsta teamet, as bra! Kör nog ett pass med honom imorgon. Nej men vi hörs mer imorgon gullisar!
Have some fun


Dagens




Slapp och riktigt risig idag


Mot gymmet

Äntligen fredag! Äntligen helg!
Jag ska snart bege mig mot gymmet. Måste röra på mig nu! Jag har vart förkyld i två veckor och nu får det vara nog. Jag ska gymma tillsammans med Nino för första gången, så vi får se hur det går haha! Kommer inte att uppdatera så mycket mer idag. Men önskar iallafall er en skön fredag



Ready to go


Sleep tight

Nu blir det sängen för min del.
Nyduschad och färdig pluggad. Imorgon har jag sovmorgon vilket jag verkligen tänker utnyttja. Sen är det läxförhör som gäller, slutar runt 13.00 imorgon. Sen blir det gymmet med Nino. Det var allt för mig ikväll men vi hörs mer imorgon. Godnatt gullisar


Pannkakor

Har precis ätit pannkakor med min fina lillasyster.
Vi vispade grädde till också, så det ska vara om man ska äta riktiga pannkakor. Nu ska jag skriva klart min artikel om ryska revolutionen..
Vi hörs senare


Enough, I'm done

- Jag vill ha ett nytt liv utan dig


Fredrika bremer

Godeftermiddag kära vänner!
Kom hem för en stund sedan. Hade historia sista lektionen. Är nästan klar med mitt arbete så det känns jätte skönt. Idag var vi på Fredrika bremer. Vi tittade runt lite osv. Kanske blir där jag hamnar sedan.. Har inte bestämt mig ännu. Det står som sagt mellan TBS och Fredrika bremer iallafall. Nu ska jag vara barnvakt och skriva klart lite inlämningsuppgifter. Latero




Såhär såg jag ut idag


Good night

Imorgon ska vi på studiebesök på Fredrika Bremer.
Sen ska vi tillbaka till skolan igen och äta lunch tror jag. Nu måste jag sova så att jag orkar upp imorgon och är pigg (vilket jag inte kommer vara iallafall) och sen under eftermiddagen ska jag vara barnvakt. Det var allt för idag. Sov så gott



-

Beauty is in the eye of the beholder


Today's



Rulltårta

Hello out there peeps!
Sitter ensam i sängen och har precis ätit kycklingsallad och tryckt i mig två bitar rulltårta. Min lillasyster hade bakat så var ju faktiskt tvungen att smaka, hehe! Denna dag har vart lite upp & ner om man säger så. Tur att mina tjejer finns iallafall. Creed till mig också som jobbade på som sjutton på so:n och skrev 4 sidor om ryska revolutionen. Den ni! Allt för stunden, latero guys


Ta mig tillbaka









Det här var en bra tid


Dagens



Caféhäng

Sitter och lyssnar på T-pain, in my ♥
Gick i skolan till 15.00 idag. Träffade mamma på fokus en halvtimme senare. Vi fixade gymkort tillsammans så nu ska vi bli fit här! Efter åkte jag till handen där Clara mötte upp mig. Vi gick till momo och tog en lååång fika med Simon, Adam och Anton. Jätte trevligt! Senare när dom hade gått satt vi och pratade en bra stund om allt från killar till nationella. Medan vi satt och fikade så färgade Sofie håret samt klippte lite toppar. Imorgon är det plugg som gäller!






Bilder från vårat caféhäng


RSS 2.0