dresscode: tisdag


Vit tunika från H&M (barnavdelningen)

handen/mys med baby

Godkväll solstrålar!
Idag har jag vart i handen och tittat runt lite. Hittade lite smått och gott och känner mig rätt nöjd. Har också färgat håret mörkare idag och det blev jätte bra. Känns nytt och fräscht, perfa! Jag ska ta 19.30 tåget till vh och träffa min älskling och sedan sover jag över hos honom. Kommer hem runt 15.00 imorgon så jag uppdaterar mer då. Ni får ha en underbar kväll allesemmans. Massa solkyssar från moi!


Såhär blev resultatet på mitt hår. Vad tycker ni, blev det fint?

dresscode: måndag


Tub klänning Gina Tricot.

älskling

Hej på er sötnosar!
Jag har precis kommit ur duschen efter att ha legat i solen och stekt på altanen. Just nu väntar jag bara på att min älskling ska komma hem så att jag kan åka till honom och träffa honom eftersom att vi inte har träffats på jätte länge nu!
Ikväll ska jag kanske ut till ekeby med honom och träffa ett par vänner till honom men det är bara kanske, men om det blir så att jag åker dit så kommer jag troligen inte att blogga ikväll. Men ni får ha en underbar dag i solen!
Massa solkyssar från moi!


Mina nya brillor har gått sönder men jag har ingen aning om hur? Dom låg inne i mitt rum på min hylla men sen när jag frågade mamma och pappa om dom hade lagt in de där sa de Nej? Hur gick det här till...

hahaha

Det här började Rebecca prata om helt plötsligt när vi låg på stranden, haha!

(Rebecca) - Asså du vet när man gräddar bullar i ugnen med äggula så att dom blir bruna?
(Jag) - Äh ja?
(Rebecca) - Ja det är ju typ samma sak som när vi använder sololja i solen?
(Jag) - Jaha?
(Rebecca) - Ja man blir ju brun?
(Jag) - Åh vad dum..

lyssna & njut


En av världens bästa låtar enligt mig! <3

sweet sweet home

Nu är jag hemma från en jätte mysig helg ute på sjön. Mitt internet funkade tyvärr inte där ute även fast pappa hade köpt en grej så att man kulle kunna surfa där. Men nu är jag här och jag lämnar er aldrig!
Igår var jag och Rebecca på stranden hela dagen. När vi kom till båten hade vi fått jätte mycket färg! Vi grillade på kvällen och satt ute i det fina vädret. Senare på kvällen badade vi från båten och jag tror att det tog ca 1 timme innan vi kom i vattnet eftersom att alla jäkla fiskar skulle komma fram och nosa på en! Jag avskyr verkligen fiskar i vattnet! Men vi kom i tillslut och då var det riktigt skönt.
Imorse vaknade vi runt 10.00 tiden och gick upp på akterdäck och åt frukost. Sedan knallade vi till stranden och la oss där i några timmar. Vi badade också och den här gången såg man inga fiskar vilket kändes UNDERBART! När klockan var runt 15.00 sa pappa att dom hade packat klart båten för hemfärd så vi gick dit och bytte om och sedan åkte vi.
Vi köpte glass i hamnen sen och träffade Farmor, trevligt trevligt!
Snart ska jag packa upp min väska och passa på att tvätta alla mina kläder innan tvättmaskinen blir upptagen!
Bilder från idag och igår kommer nu. Puss på er!


Stranden vi låg på, super mysigt!

Rebecca sitter och läser en skvallertidning.

Nu börjar man bli brun iallafall!

Har ska vi går ner i vattnet från båten och det tog en evighet eftersom att fiskarna inte ville låta oss vara ifred. (Och tolka inte bilden på nått annat sätt än att hon går ner från stegen bakom mig).

Här kom vi ÄNTLIGEN i!

ute på sjön

Hej alla sötnosar! Har ni det bra? Jag och Rebecca har gått runt nästan hela ön. Det är jätte fint väder och solen håller på att gå ner. Imorgon ska vi kanske tälta med ett par kompisar till Rebecca här på ön. Vi ska ta med oss engångsgrill och grilla korv och bara ha det galet mysigt. Nu dör snart datorn och jag kanske inte kommer kunna blogga mer i helgen. Men pappa håller på och försöker fixa internet. Nu ska vi ut och sätta oss på berget och bara prata och äta choklad. Ha det bäst!


Viken vi ligger i.

Världens bästa Rebecca!

Kolla himlen bakom mig! Inte ett enda moln finns det på himlen!

Jag och Rebecca sitter och väntar på mamis goda kycklingsallad!

Love the sun!

nu far jag

Nu åker jag solstrålar och hoppas ni får det bra. Återkommer ikväll. Puss

rest in peace michael jackson



Inatt dog våran King Of Pop i hjärtstillestånd i hemmet. Michael Jackson blev bara 50 år gammal. Han är och kommer alltid att vara en mästare i dans och musik. Rest in peace Michael Jackson!  Han var min idol när jag var mindre och hans låtar spelas fortfarande. Det här är så jävla tråkigt!
Läs mer här - http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5432546.ab

sunny day

Godmorgon alla solstrålar! Hur mår ni idag? Jag mår iallafall toppen. Jag sitter och lyssnar på Akon - Sunny Day. Åh jag älskar verkligen det här vädret. Önskar att det var sånt här väder hela året runt, fast då kanske man inte skulle uppskatta det lika mycket?
Jag vaknade för ca 2 timmar sedan och har packat ner allt i resväskan och har förhoppningsvis fått med mig allting. Vi ska åka runt 16.00 så jag har lite tid för annat nu. Har inte hunnit äta frukost än så det kanske man ska ta och göra.
Ni får en jätte härlig dag nu. Jag kommer förmodligen att uppdatera mer ikväll när jag sitter på båten.
Kisses!




svar på tal

Anonym om thank's dad:
skitsnygga brillor! Vart har du köpt dom?
kul att du börjar komma igång med bloggen igen för JAG ÄLSKAR DEN! puss på dig
Sv: Tack så mycket! Jag köpte dom på Stadium i Länna. Jag jag försöker så gott det går och hoppas att jag kommer igång nu igen, nej vad gulligt! Många kramar.

Anonym om göra listan:
du uppdaterar aldrig, din header är dåligt utklippt och ja, du skriver dåligt. Du var bättre förut, det är synd ..

Sv: Nej jag vet, men det är för att jag inte har tid och knappt någon tillgång till en dator där jag är. Men jag ska bättra mig, det lovar jag. Min design och header är för tillfället inte klara. Jag vet inte riktigt hur jag vill ha den så jag håller på och exprimenterar och fixar.
Ja jag kan hålla med om att bloggen var bättre förut eftersom att det oftast uppdaterades varje dag då.


packat och klart

Nu är allt packat och klart för helgen. Kameran är laddad och blogg-datorn ligger i väskan. Har fått med mig allt jag behöver, I guess. Jag ska försöka att gå upp ganska tidigt imorgon så att jag hinner slänga in ett inlägg innan vi åker så att det inte blir så jäkla stressigt. Nu ska jag iallafall sätta på en film och krypa ner i sägen brevid Ior. Ha det gött och dröm en massa söta drömmar.


Packat & klart, CHECK!

Nu blir det sängen med Ior, mys!

göra listan

Kvällens göra!

• Packa inför helgen
• Duscha
• Klippa håret
• Raka benen/ hårinpackning
• Tvätta kläder
• Städa rummet
• Måla naglarna
• Ladda kameran
• Ladda ner ny musik till mobilen

thank's dad


Bok - Champagneflickan
Brillor - Prestige
Halsband - Angel

I'm back on track

Nu är jag tillbaka med en ny design och allt. Jag har vart jätte dålig med att uppdatera och jag vet att det är många som blir irriterade men det är så himla mycket som händer just nu. Igår var jag på Nixta hela dagen med Rebecca och Fanny i nynäshamn och senare mot kvällen var jag med Nathalie och jag hade ingen tillgång till datorn där.
Idag vaknade vi runt 10.00-11.00. Vi gick ut på balkongen och satt där ett bra tag så nu har jag fått jätte mycket färg i både ansiktet och på benen, wiie! Ikväll ska jag packa och bara ta det lungt.
Imorgon åker jag och Rebecca plus familjen ut med båten hela helgen. Jag tar med mig kameran och datorn. Så jag kommer att uppdatera mycket ute på havet.
Nu måste jag ta fram en resväska! Ha det underbart mina vänner!


ny header på g

Nu är jag hemma och jag ska fixa en ny header. Den som jag har nu var bara tillfällig. Skriver mer när den är klar. Puss och kram!

katastrof uppdatering

Hej sötnosar! Börjar med att be om ursäkt för en urusel uppdatering men mitt internet funkar inte hemma. Just nu så sitter jag hemma hos Rebecca som jag inte har träffat på ca 6 månader. Hon ska hjälpa mig med en ny design till bloggen också. Jag vill ha en ljusare och mer stilren design så vi får se vart det leder. Så nu vet ni iallafall att jag lever. Bloggar mer imorgon när jag kommer hem, förhoppningsvis! Ha det underbart. Puss på er.

midsommar bilder


Vi började dagen med jätte god midsommarmat och cider.

Satt och åt i flera timmar kändes det som..

Malin var på toppen humör så det var hur mysigt som helst.

Till efterätt blev det jordgubbar och chokladpudding samt en chokladvoffla som allt låt i. Det var jätte gott!


Efter maten gick vi till stången och tittade när alla dansade. Tradition.

Senare gick vi ner till stranden och satte oss vid bryggan och bara chillade galet!

Jag var på bra humör hela kvällen!

Jag och Malin som sitter på bryggan och bara pratar om allt mellan himmel och jord.

Och sen blev det årets första dopp!


Senare mot kvällen gick vi till stranden och grillade marshmallows.

Och Malin var på hugget!

En jätte lyckad kväll!

hola amgios

Godmorgon folket! Har ni haft en bra midsommar? Det har iallafall jag. Det var fint väder i början igår men sedan mot kvällen började det ösregna! Det verkligen piskade mot hustaket.
Om det blir bättre väder idag kanske vi ska till stranden och bada. Och ikväll ska vi förmodligen grilla vid sjön, mysigt! Vi har precis ätit en super smarrig frukost med nybakat bröd och snart ska vi göra oss i ordning och kanske åka till en loppis. Nu ska jag fixa bilderna från midsommar! Dom kommer snart att komma upp i bloggen. 
Peace Love and Understandning!  

midsommar

Glad midsommar allihopa!
Jag och Malin har precis gjort oss i ordning och fixat lite utomhus. Vid 14.00 ska vi gå till midsommar stången och dansa till "små grodorna, små grodorna är lustiga att se.." haha! Men jag hoppas att ni får en härlig midsommar. Mot kvällen kommer jag och Malin att jobba, vi ska servera. Uppdaterar kanske senare ikväll om inte så gör jag det imorgon.


Såhär ser vi ut idag! Super snygga!


good night

Nu ska jag sova och jag lägger in bild på min och Malins outfit imorgon. Sov så gott nu raringar och dröm söta drömmar. Uppdaterar mer imorgon när jag har vaknat. Pusselipuss


Förresten så har jag börjat vänja mig lite med mittbena.. Kul att testa nått nytt!

muskö

Nu är jag med Malin på muskö. Vi har precis tittat klart på en film som var sjukt dålig.. Den hette "Sex lektioner i kärlek".
Imorgon är det midsommar och jag längtar som en galning! Hoppas att det blir fint väder så att man kan vara ute.
Igår kväll gjorde jag och Malin ansiktmasker och åt fruktsallad, jätte mysigt! Somnade runt 03.00 igår och vaknade runt 08.00 imorse så jag är ganska trött just nu. Ska nog försöka att lägga mig tidigt ikväll så att jag orkar med morgon dagen.
Vad ska ni göra på midsommar sötnosar? Nu ska tvätta bort mitt smink och borsta tänderna osv. Kisses from me!


.. Malin och jag ..

.. Våran fruktsallad..

packlista



Packlista
Dator
Kläder
Kamera
Bikini & handduk
Hörlurar
Skor
Pengar
Smink
USB-kabel
Plattång/hårfön
Body lotion

pinglan malin

Nu är jag med Malin och det blir tyvärr inga bilder till bloggen ikväll. Mitt "bildprogram" på datorn krånglar som sjutton..
Just nu så håller jag på att packa till helgen. Jag kommer att spendera min midsommar på muskö med Malin, jätte mysigt! Jag kommer att ta med mig min dator den här gången och kameran så jag ska försöka att uppdatera så fort jag har tid. Vi har bestämt att vi ska ta med oss en engångsgrill och grilla vid stranden någon kväll så det kommer nog att dyka upp mysiga bilder på bloggen. Jag kommer förmodligen att komma hem på söndag.
Nu ska vi göra ansiktsmasker och titta på två filmer "I taket lyser stjärnorna" och "Roadkill". Skriver mer efter. Puss och kram på er solstrålar!


love this weather

Hej mina solstrålar. Jag hade skrivit ett jätte långt inlägg men det försvann, tröttsamt! Det är så jäkla skönt att solen äntligen har tittat fram. Jag har legat och solat på altanen med mami och har till och med fått lite färg, wiie!
Igår kväll var jag ju hemma hos Nino och vi låg och tittade på film hela kvällen. Sen när klockan var runt 03.00 så gick vi upp och gjorde mackor och han var jäkla söt när han tände ljus och grejer. Vi vaknade klockan 14.00 imorse.. Och just nu är jag jätte trött! Ska titta på hans match vid 19.00 så jag måste hoppa in i duschen snart och fixa lite.
Sen måste jag också be om ursäkt för att jag aldrig uppdaterer lika mycket längre. Men nu på sommarlovet så vill man göra annat än att sitta framför datan t.ex som att umgås med sina vänner etc etc. Jag gör så gott jag kan med bloggen och uppdaterar såfort jag har tid. Men ikväll kommer jag att blogga mycket. Jag ska också försöka att ta lite nya bilder till bloggen så håll utkik.
Ha en underbar dag nu!


usel uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte haft tid idag. Just nu är jag hemma hos Nino och jag uppdaterar mer när jag kommer hem imorgon. Puss på er!

fråga/svar

Sara:
Mysigt rum! Kan inte du visa en bild på din navel piercing? älskar din blogg och läser den dagligen med uppdatera gärna lite mer. Puss


Sv: Tack så mycket! Jo här har du en bild, fast den är gammal men jag har ingen annan för tillfället (hoppas det är okej). Nej tack vad gulligt, sånt där värmer så otroligt! Kram på dig.


movie time

Nu har jag precis gjort mackor och ska snart sätta på en bra film. Kom hem för ca 1 timme sedan. Försöker att hålla mig borta från det här huset ett tag eftersom att min lillasyster har blivit magsjuk. Jag har absolut ingen lust att bli magsjuk nu på sommarlovet.. Jag träffade aldrig Cecilia idag eftersom att min lillasyster blev sjuk och hos henne kunde vi inte vara hos så jag tog tåget till vh och träffade Nino en stund. Vi tittade på en film som hette "Bad santa" och den var inte bra älskling! Vid 20.00 träffade jag Nathalie utanför solakuten. Imorgon ska jag träffa Nino och det ska faktiskt bli fint väder så vi kanske hittar på nått roligt. Nu ska jag titta på film och äta upp mina mackor och min bebis yoghurt, wiie! Puss på er.


Juice, mackor och bebis yoghurt.. Det bästa kvällsmålet!

Lite färg blev det, wiie!

dresscode: måndag


Jeans leggings Gina Tricot och topp från Vero Moda.

handen centrum

Hej sötnosar!
Nu har jag precis kommit hem från handen C. Mötte mami där vid 12.00 tiden och vi gick runt och tittade bland rean. Hittade två jätte söta toppar och en söt kjol på H&M som dock inte var på rean men vafan. Det har vart riktigt mysigt att få umgås med mamma idag. Vi åt bagetter på nått ställe som jag har tappar namnet på bara för det.. Ska snart träffa Cecilia och hon åker till Vietnam imorgon den lyckosten. Nu ska jag hjälpa mamma med tvätten. Ha det underbart!


Vit tröja BikBok
Mönstrat linne Vero Moda
Kjol H&M

Hårband och örhängen från Kicks & armband KappAhl

nystädat

Nu är det äääntligen klart! Golvet har jag dammsugit, och moppat. Sedan torkat av allt och putsat spegeln m.m. Garderoben har jag också städat eftersom att mami och jag ska shoppa imorgon, wiie! Gud vilken tid det tog att städa rummet..


(Klickbara)

dresscode: söndag


Tunika Gina Tricot.

städa

Nu måste jag ta och städa rummet. Det känns inge vidare mysigt här inne just nu.. Jag återkommer när allting är klart och bilder på resultat kommer också att finnas senare, håll utkik!

 
(klickbara)

i'm back

Hallå hallå hallå!
Jag är hemma och det känns jätte skönt även om jag har haft en helt otrolig helg. Jag har inte kunnat uppdatera eftersom att Malins internet inte funkade, tyvärr. Men nu är jag här och kommer att uppdatera mycket eftersom att jag ska stanna hemma ikväll. I helgen så har jag som sagt vart på muskö. Har haft det riktigt kul med toppen tjejen Malin. Det enda tråkiga måste nog ha vart vädret.. På lördagen jobbade vi lite och senare på kvällen blev det fest, jäkligt mysigt! Tror att vi somnade runt 03.00-04.00. Malins Mamma skjutsade hem oss från muskö för ca 2 timmar sedan. Direkt när jag kom innanför dörren hoppade jag in i duschen, skönt! Nu ska jag ringa papi och se när han kommer hem med pizzan. Puss.


.. Jag försöker att komma upp i våningssängen ..

.. Du skulle aldrig försöka våga ta mitt te .. (Check in handen)

Malins mamma gör världens godaste bullar!

.. Och här är den mysiga friggan ..


-

Var din egen förespråkare.
Ingen känner dig bättre än du.

dresscode: fredag


Jeans jacka KappAhl, Tunika Halens och leggins Gina Tricot.

muskö here we come

Ja nu ska jag alldeles strax bege mig mot muskö med Malin. Vi kommer förmodligen att sova i deras frigga som de har där, så mysigt! Igår kväll hade vi det så jäkla kul och trevligt framförallt. Tror att vi kommer att ta det lungt ikväll och bara chilla galet framför en film med chips & cola. Jag kommer nog att blogga lite på Malins dator. Tar iallafall med mig kameran och usb-sladden. Jag kommer att komma hem på söndag någon gång på eftermiddagen tror jag, we will see. Nu måste jag fixa det sista och se så att jag inte har glömt nått (vilket jag kommer att göra iallafall). Ha det underbart allihopa!


..Topp humör..

Packat och klart, CHECK!

dresscode: kvällens


Kjol Gina Tricot, Tub topp Monki, jeans jacka KappAhl och glasögon Gucci.

summerday

Hallå hallå! Gud vilket härligt väder det är nu. Det klarnade upp trots allt, wiie! Malin kom runt 15.00 och vi la oss på altanen och låg i solen och stekte, härligt! Juste, jag har tagit årets första dopp i poolen och det var inte varmt ska jag säga er. Tror att temperaturen låg runt 15-16 grader. Vi ska snart hem till Malin och sedan blir det fest! Jag uppdaterer förmodligen mer imorgon. Ha en underbar kväll folkens!


Jag älskar min bebis!

..Jobbar på brännan..

.. Men det tar tid..

The pool!

Malins smarriga mackor!

Sötnosen!

det blev pärlor

Jag hade den håruppsättningen med pärlor. Den fick mest röster av er och den satt bäst. Tack för hjälpen sötnosar!


dresscode: torsdag


Jeans leggings Gina Tricot, Topp Sisters och bruna ballerina (syns inte på bilden) Bianco.

sommarlov

Nu är det äntligen sommarlov! Fast detta väder tillhör inte sommarlovet enligt mig! Igårkväll kom Nino hem till mig och vi tittade på Sverige - Malta och sedan myste vi med varm choklad och tittade på film. Imorse gick vi upp ganska tidigt eftersom att Nino skulle till skolan och jag skulle hjälpa Hannah med att komma iväg med skoltaxin. Just nu är jag alldeles ensam men ikväll blir det party party med Malin! Nu ska jag se om vi har någon mat hemma. Pussar!


Fina Malin!

Jag inne på Vaskos.

Nathalie sötnos!

tired

Sitter hemma hos Nathalie just nu. Uppdaterar när jag kommer hem. Är helt död just nu efter igår.. Vi hörs! Puss

dresscode: skolavslutning


Nathalie och Jag!

skolavslutning

Godmorgon godmorgon! Fasiken vad gött det känns att det snart är sommarlov. Det är ju inte riktigt det förens man har haft skolavslutningen. Jag och Nathalie vaknade vid 09.00 och vi håller fortfarande på att göra oss i ordning. Vi ska träffa klassen uanför kyrkan runt 11.45 tror jag. Ni ska få en bild sen på hur vi ser ut. Ikväll ska jag vara med Nathalie så vi hittar säkert på nått roligt. Nu måste jag fixa det sista. Ha en underbar dag!


Skorna jag köpte igår.

Och de här skorna ska jag ha idag till min vita klänning.

dresscode: måndag


Jeans skjorta Gina Tricot, Vit tunika Gina tricot och skärp MQ.
(förlåt för dålig kvalité på bilden)

sunny day

Hallå i stugan! Nathalie sitter här brevid mig nu med bunny ears, så söt! Idag var vi i konsum parken med klassen och åt/fikade. Det var ganska roligt. Det blev mycke kort och mycket skratt. Vi slutade runt 12.00 tiden och jag, Nathalie och Malin tog bussen hem till mig. Vi låg och solade på altanen en liten stund innan molnen kom. Sen hade Malin bakat bullar som vi åt medans vi målade naglarna och tittade på film, myspys! Jag och Nathalie ska snart åka med papi till Länna och kolla på skor tills imorgon. Puss på er!


..Balla brudarna gick igång som vanligt..

..Mys i parken..

.. Strike a pose..

.. Nathalie "står på händer" men behövde hjälp av tre stycken innan hon kom upp, haha..

.. Här skålar klassen..

.. Jag försöker krama Nathalie..

.. Babes in the park..

.. Isak njuuuter av sin cola..

fresh and clean but tired

Nu har jag duschat klart och ska alldeles strax krypa ner i sängen och titta på tv och sms:a med universums bästa kille. Men innan dess ska jag torka håret och måla naglarna. Längtar så galet mycket efter skolavslutningen. Imorgon ska Nathalie sova här och vi ska fixa oss inför skolavslutningen. Färga ögonfransar, fixa naglar och tvätta håret, mys mys! Nej nu måste jag torka håret så att jag kommer någon vart.. jösses vad tid allt tar för mig.. Sov så gott nu och dröm söta drömmar.


Body skrub & body butter från Home Spa rekomenderas verkligen! De luktar gudomligt gott också.

svar om jeans jackan

Sara:
Vilken storlek har du i jackan?
Tacksam för svar :)<3

Sv: Jag har storlek 34 i min jacka. Kram 

jeans jackan

Äntligen har jag hittat en jeans jacka i min storlek. Efter att ha sprungit runt som en galning i alla affärer så bestämmer jag mig för att gå in på KappAhl och där hänger den. Den kostade 500 kr, inte så farligt. Den satt bra och var jätte söt på. Perfekt!


back home

Hej på er! Jag är hemma igen efter en jätte mysig båttur. Det var soligt och skönt ute på sjön men dock så blåste det så det var ju mindre skönt. Mamma hade gjort jätte smarrig kyckligsallad som vi åt vid några klippor. Just nu är jag jätte trött och ska snart hoppa in i duschen och sedan fixa lite små saker som t.ex. tvätta, ta fram kläder tills imorgon och plocka undan i rummet. Imorgon är börjar vi 09.30 så det innebär sovmorgon, wiie! Vi kommer att städa i skolan och sedan blir det fotboll på grusplan utanför skolan. Nu ska jag hoppa in i duschen. Uppdaterar mer när jag är klar. Ha det!


.. Här sitter vi i båten..

.. Den mumsiga salladen mami gjorde..

.. Jag och Robin med sin flytväst..

..Jag, Robin och my baby..

dresscode: söndag


Kjol Gina Tricot, linne Gina tricot, leggings Lindex, kofta Cubus och skärp MQ.
Idag har jag för första gången mittbena på fyra år, Hiss eller Diss?

sunshine

Godmorgon godmorgon!
Åh vad skönt det är att vakna upp till det här vädret. Jag har legat ute på altanen och solat, så skönt! Vi ska försöka bege oss mot handen vid 11.00-11.30 så jag kommer inte att uppdatera förens sent ikväll troligen eftersom att vi ska ut med båten efter allt. Jag hoppas att ni håller er ute idag!


Min frukost, yummi!

Älskar vädret!

film mys

Nu har jag precis kommit hem ifrån Anna. Ska snart titta på film med mami och papi, myspys! Imorgon ska vi ut med båten och älskling ska med också så då tar jag med mig kameran eftersom att det var någon som önskade bilder på bl.a. honom. Innan vi åker ut med båten ska jag och pappa åka runt och titta efter en jeans jacka åt mig. Har ni någon aning om vart den finns snygga jeans jackor? Hojta till isåfall. Nej nu ska jag krypa ner i soffan brevid mamma och dricka te. Puss på er!


help me

Jag får panik snart! Jag vet inte hur jag ska ha mitt hår på skolavslutningen. Men jag har fyra olika frisyrer som jag skulle kunna tänka mig. Vilka av dessa fyra tycker ni att jag ska ha till den där klänningen? Hjälp mig nu sötnosar!


my make up


Två mascaror från Maybelline New York
Fondation Beauty Lift från Nivea
Läppstift från Max Factor
Läppglans från L'oreal
Bronzing powder från H&M
Parfym Everyday Escape
Kajal från IsaDora


Först använder jag två mascaror från Maybelline New York. Den gula Colossal Volym' express använder jag först för att den har en tjockare borste och den är en bra bas. Sen använder jag mig av Lash' Stiletto som har en tunnare borste och jämnar ut fransarna bättre. Sedan drar jag ett tunt sträck med en beige kajal vid fransrötterna både under och över för att framhäva ögonen mer. Sen är mina ögon klara! Snyggt & enkelt. Sen om jag ska ut så brukar jag alltid fräscha upp med lite ögonskugga.

dresscode: lördag


Jeans leggings Gina Tricot, linne Gina Tricot och kofta från Cubus.

nyblivna studenten emma

Nu är jag äntligen hemma. Det har vart jätte mysigt men riktigt kallt. Jag höll på att frysa ihjäl nästan. Vaknade imorse brevid universums finaste kille. Fick lite bråttom imorse eftersom att vi skulle åka 10.30 men vaknade inte förens 10.00. Vi åkte till Nynäshamn och gick till gymnasiet där dom skulle ha utspring. Herregud vad fin hon var! Rosa klänning och skyhöga skor, så söt. Efter utspringet åkte vi hem till min faster och fikade. Fick jätte god smörgåstårta och en cheescake tårta. Kom hem för en liten stund sedan och ska snart hoppa in i duschen.
Jag vet att jag har blivit jätte dålig på att uppdatera men det är så mycket som händer just nu. Sommarlovet börjar snart och det är mycket som ska fixas innan dess. Men jag försöker verkligen så gott det går. Såfort jag har tid så bloggar jag. Ikväll kommer jag bara att vara hemma så då ska jag blogga mycket! Lägga ut bilder på mitt smink och förklara hur jag använder mig av det osv. Så det kommer att komma lite smått och gott ikväll. Nu hojtar duschen på mig!


Grattis gumman!

Två glada flickor!

.. Och Emma var på hugget..

shopping

Hej på er solstrålar! Just nu sitter jag och väntar på att min älskling ska komma. Han ska sova här inatt så det blir mys på högsta nivå ikväll. Idag när jag vaknade tog jag tåget från Nathalie till handen c och kollade runt lite. Hittade lite smått och gott så jag är riktigt nöjd, bilder finns nedan. Jag är så jäkla less på detta skit väder just nu. Men i helgen sägs det att det ska bli bättre väder så vi får hoppas på det goda. Imorgon ska jag till Nynäshamn och gratta min kusin Emma som tar studenten. Nu äntligen gumman! Vet inte riktigt när vi kommer hem men jag uppdaterar så fort jag är hemma igen. Nu ska jag hjälpa mammsen med maten. Ha det bäst underbara läsare!


Allt är från Gina Tricot.

Fransk manikyr, tunna strumpbyxor och en beige kajalpenna.

dresscode: igår&idag


Jeans Gina Tricot, Linne Vero Moda och jacka från Gina Tricot.

Jeans leggings Gina Tricot, tröja H&M och skärp från MQ.

öppethus kl 18.00

Hallådär! Förlåt för en dålig uppdatering men igår var vi ute med båten så jag hade ingen tillgång till datorn då. Vi åkte från Djurgården till Nynäshamn och det var jätte mysigt. Det tog ca 2 timmar tror jag. Så jag var hemma runt 23.00. Idag när jag vaknade åkte vi tillbaka till huddinge sjukhus på återkontroll. Det gick kanoners! Nu ska jag och Nathalie snart bege oss mot skolan eftersom att det är öppethus idag och vi ska stå och sälja i caféterian. Sen sover jag hemma hos Nathalie. Ni får ha en underbar kväll. Puss på er!




maltesers

Hoj hoj i båten! Hur är det med er? Med mig är det alldeles utmärkt. Malin har precis gått hem och jag sitter här och lyssnar på musik och äter maltesers, wiie! Dagen har faktiskt gått relativt fort. Kom till skolan vid 08.00 och vi hade musik direkt på morgonen. Vi körde någon sånglek och mitt lag vann, yehoo! Sen hade vi läsning och bild och sedan vart det movie time resten av dagen. Vi såg en film som hette "The happening" och den var inte så speciellt bra men den funka. Efter filmen tog jag och Malin bussen hem till mig och vi gjorde te och satte oss och tittade på "Tretton". När mammsen kom hem gjorde hon vofflor åt oss, det var jäkligt gott! Jag ska snart sätta mig med all min koncentration i mitt So-häfte. Jag måste skriva om två frågor till ett prov som vi gjorde förut ångående massmedia, imorgon. Uppdaterar mer när det är klart. Puss på er.


..Favvosar..

dresscode: tisdag


Jeans Charlings, Topp Sisters och kofta Cubus.

tråkigt väder

Good morning sunshines!
Usch vilket äckligt väder det är ute. Kan inte solen titta fram *snyft*. Jag har precis gjort mig klar och ska snart äta lite frukost. Vaknade kl 06.00 idag och fick värsta paniken. Trodde att jag hade försovit mig men när jag kom upp frågade mamma mig varför jag var uppe såhär tidigt.. *suck* Jaja, det blir en lungn dag med film i skolan och sedan mys hemma med Malin. Ni får ha en underbar dag även fast det är riktigt tråkigt väder!
(Det är nått knas med blogg.se så det går inte att ladda upp bilder just nu)

härlig dag

Hej på er! Nu har min älskling precis lämnat mig. Har haft det hur mysigt som helst. Efter skolan begav jag mig hemåt direkt. Städade rummet och fixade lite. Senare kom Nino och vi satt ute i solen och mös. Pappa kom hem vid 19.00 med mat från donken. Herrejösses vad vi åt.. Det var så jäkla gott!
Imorgon ska vi bara ta det lungt i skolan och det känns så skönt att det snart är lov. Det närmar sig nu. Efter skolan ska jag träffa Malin. Pappa har fixat poolen så det kanske blir ett dopp i det blå, men dock kommer vädret inte att vara så skönt som det var idag. Imorgon kommer det förmodligen att regna och ha sig. Nu ska jag tvätta bort mitt smink och titta på tv. Ha det bäst!



9 underbara månader med dig älskling. You rock my world honey!

dresscode: måndag


Shorts Lee (gamla), Tunika Gina Tricot, linne H&M och skärp MQ

godmorgon godmorgon

Hallå bloggen!
Gud vilket härligt väder det är ute. Vaknade för ca 40 minuter sedan. Har gjort mig i ordning och ska bege mig mot skolan vid 08.30 eftersom att vi har sovmorgon idag, wiie! Uppdaterar mer när jag kommer hem solstrålar. Ha en underbar dag i solen!

RSS 2.0