godnatt

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på tv och messa med min älskling. Uppdaterar mer imorgon solstrålar. Sov så gott nu och dröm en massa söta drömmar. Pussar och Kramar!


Kom ihåg - Ta ingen skit!

veckans planer

Måndag - Träffa älskling/ 9 månader tillsammans
Tisdag - Träffa Malin
Onsdag - Hämta nya båten med pappa
Torsdag - Träffa Nathalie
Fredag - Oplanerat
Lördag - Kanske shopping med mami
Söndag - Oplanerat

photos







fresh fresh

Nu har jag precis kommit ut ur duschen. Gjorde en hårinpackning och gav kroppen en peeling av tropiska frukter, luktar så jäkla gott. Imorgon är det skola igen och det känns så skönt att jag är klar med allting. Tror att vi bara skulle se på film imorgon, så det blir en lugn dag. Senare efter skolan ska jag träffa Nino eftersom att det är 9 månader imorgon. Vet inte riktigt än vart vi ska vara men det fixar sig alltid. Nu ska jag torka mitt hår, måla naglarna rosa och äta vindruvor!


Denna färg ska sättas på mina naglar nu.

frågor och svar

Anonym:

vart har du köpt tröjan :)

Sv: Den randiga tröjan kommer från H&M. Kram

Sara:

hur många piercingar har du och vart? :P

Sv: Jag har fyra piercingar i öronen och en piercing i naveln. Kram

malin:

varför valde du att just heta exclusiivt.blogg.se?
Vad gör du på fritiden, går du fortfarande kvar på dans?
Vad ska du göra i sommar?
varför ville du börja blogga?
Har du alltid vart mörkhårig?
KRAMAR!

Sv: Jag skaffade ett konto på playahead.se och valde exclusiivt som användarnamn sen har det bara följt med mig hit. På fritiden umgås jag med mina vänner och min pojkvän. Nej jag går inte kvar på dans längre. Vill gärna börja igen, men vi får se hur det blir med det. I sommar ska jag spendera mycket tid med vänner/pojkvän och bada och sola mycket, ta dagen som den kommer framförallt. Jag ville börja blogga för att många andra av mina vänner gjorde det. Jag tyckte att det verkade kul & det var det så nu är jag fast. Nja, jag var väldigt blond som liten med håret mörknade med åren. Kram på dig gumman.

Kim:

1. Hur gammal är du?
2. Hur lång är du?
3. Favorit mat/dryck?
4. Favorit mat/godis?
Sv: Jag är 14 år och 168 cm lång. Min favorit mat är tacos och grillat. Favorit dryck/er är Loka och Cola. Mitt favorit godis är choklad. Kram


en nyfiken hampus:

bh storlek?

Sv: 75-80 A

Steffi:

Hur skulle du beskriva dig själv med 3 ord? :)
ps. super bra blogg! kram

Sv: Oj jag vet faktiskt inte.. Kanske stark, snäll och glad. Tack så jätte mycket, alltid kul och höra. Kram :)

Anonym:

hur lång är du ?
sminkar du dig mycket ?
isåfall vad använder du för smink ?
hur lång är du ?
gillar du dig själv ? allså ditt utseende ,
är du nöjd med dig själv ?

Sv: Ja det står lite långre upp. Nej det gör jag inte, har vissa perioder då min hy behöver vila sig från all make up. Jag kan skriva ett inlägg senare om vilket smink jag använder. Hur lång jag är står också lite längre upp. Jag trivs med mig själv, men självklart har jag vissa dagar som alla andra då allt är åt fanders.. Ja det måste jag nog vara eftersom att jag trivs med mig själv. Kram

Anonym:

varför är du så himla smal, några tips?
får man fråga BH-storlek? :)
kram!
Sv: Jadu, jag tar verkligen det där som en komplimang, tack! Jag försöker äta sunt och röra på mig mycket. Försöker tänka på vad det är jag stoppar i mig och äta mycket frukt istället för godis. Bh storlek står lite längre upp. Kram

madde
:

hur långt vill du komma med bloggen ? :)
kram!

Sv: Jag känner mig nöjd såhär med bloggen. Jag är glad över alla mina fina läsare som jag har nu. Jag har inget speciellt mål angående bloggen än så länge. Kram

cecilia:

döpte din mamma dig till "en nyfiken hampus"? allvarligt!
Vad vill du göra och vart vill du vara om 10 år?
Puss på dig hjärtat!

Sv: Om 10 år är jag alltså 24 år och då har jag ett jobb och en egen lägenhet. Och jag vill vara på ett lyckligt ställe med folk som jag gillar. Kram på dig stumpan!

linnea:

hur lång är du, ? <3

Sv: Jag är 168 cm lång. Kram


m:

vilka sporter har du gått på ? :)

Sv: Jag har gått på dans, fotboll, innebandy och spelade ishockey ett tag när jag var mindre. Kram

J:

varför är du så jävla snygg? :O och din blogg är as bra
Sv: Nej vad gulligt, tack så mycket! Jag föddes såhär och det är väl den enklaste förklaringen *generad*. Tack så jätte mycket, det värmer. Kram

Tack så mycket för alla bra frågor. Hoppas att ni fick bra svar och att ni känner er nöjda med svaren som ni fick. Många pussar och kramar.

morsdag


Jag älskar dig överallt annat mammsen! Jag kommer alltid att vara mammas flicka.

dresscode: söndag


Jeans Lee, Tröja H&M, linne Gina Tricot och halsband Indiska.

i'm back

Hej på er solstrålar! Vilket jäkla härligt väder vi har! Min helg har vart jätte mysig och jag ber om ursäkt för en urdålig uppdatering. I fredags fick jag och Nathalie jätte bråttom till tåget så jag hann inte skriva någonting alls. Men när vi kom hem till henne gick vi till konsum och köpte godis, chips och läsk och sedan satte vi oss på balkongen och hade myskväll. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, det kom både skratt och tårar. Senare på kvällen badade vi i hennes badkar och hade spa, så skönt! Jag tror att vi somnade när klockan var runt 03.00-04.00. På lördags morgon begav vi oss mot högsta för att kolla på folkrace. Det var hur varmt som helst där. Träffade Nicole, Kim, Tess och hennes pojkvän Danne där också, härligt gäng! På kvällen träffade jag Nino och sov hemma hos honom. Han lagade jätte god mat till mig och vi spenderade hela kvällen i soffan framför tv:n. Imorse vaknade vi runt 10.00. Åt frukost på hans balkong i den stekande värmen! Idag har jag bara tagit det lungt. Kom hem vid 18.00. Ska snart hoppa in i duschen och försöka få i mig lite mat. Uppdaterar mer efter allt sötnosar. Just ja, frågorna kommer jag att svara på idag också så håll utkik. Puss på er.


Myspys

Världens goaste Nathalie!

...Jadu...

datasalen

Hej på er! Nu sitter jag i datasalen och skriverer om etik och moral. Jag har precis blivit klar så jag ska snart logga ut från den här datorn. Men jag tänkte bara berätta att jag kommer att uppdatera mer när jag kommer hem. Jag ska sova hemma hos Nathalie inatt och imorgon vid ungefär 10.00 ska vi bege oss mot högsta och kolla på folkrace, nice nice! Nu kommer min lärare.. Ha en underbar dag!

dresscode: torsdag


Jeans leggings Gina Tricot, Kofta Cubus, Linne Sisters.


godmorgon

Godmorgon solstrålar! Jag har precis klätt på mig och gjort mig klart för skolan. Ska bara försöka få i mig lite frukost. Idag efter skolan ska jag träffa min älskling och sedan vid 20.00 ska jag och pappa titta på derbyn. Det var så jäkla länge sen. Så det ska bli jätte roligt men jag kommer nog inte att kunna uppdatera mer idag. Men ni får ha en underbar dag sötnosar.


Jag bakade förresten chokladbollar igår och dom blev super smarriga! Kock nästa..

frågestund

Nu tänkte jag ha en liten frågestund. Såg att det var någon som önskade det så då kör vi igång! frågestunden kommer att stå öppen tills på söndag till kl 20.00.


färgat

Då var mitt hår mörkare nu. Blev faktiskt rätt nöjd. Vad tycker ni kära läsare, Hiss eller Diss?

drömmar

Alla har vi drömmar. Både små och stora drömmar. Drömmar om vad man vill bli när man blir äldre eller bara en vanlig dröm som driver en framåt. Vad man drömmer om är helt upp till en själv. Drömmar gör så att man lever.. de gör så att man drivs framåt. Vissa drömmer om att få jobba utomlands och bo på lyxhotel och kunna shoppa loss varje dag medan andra bara drömmer om att kunna gå ut skolan med godkända betyg. Ja, drömmarna gör så att man kan sätta upp mål i livet. Jag t.ex. drömmer om att kunna gå ut skolan med bra betyg och ha en möjlighet att kunna välja ett jobb som jag vill jobba med och trivas med. Jag vet att om jag bara kämpar på nu när jag har chansen i skolan, så kommer jag att klara det. En del vet ju inte alls vad det är de vill bli när de blir vuxna, men med en bra utbildningen så har man chansen att prova på en del saker tills man hittar det man verkligen vill göra. Har man en dröm så ska man försöka att kämpa sig till den. Man ska våga satsa även om man kan förlora saker. Försök att följa dina drömmar och inta andras.. För det blir mer spännande att kämpa efter det du vill än det någon annan vill.


cosmopolitan

Hej allihopa! Hur är det? Med mig är det faktiskt rätt bra. Har bara huvudvärk just nu men det är bättre än feber. Mamma kom nyss hem med tidningen Cosmopolitan och tefat, tack mami! Idag har jag bara legat och tagit det lungt framför tv:n. Kommer att vara hemma hela kvällen och ta det lungt tills imorgon. Imorgon kommer jag förmodligen att gå till skolan. Jag vill det iallafall men mamma tycker att jag ska vara hemma.. Sen ska Nino ha match ikväll så, lycka till grabbar! Nu ska jag läsa, wiie.


finally home

Nu är jag äntligen hemma från Enskede. Vi skulle hämta våran båt där vid 19.00 tiden och när vi kom dit så visade det sig att motorn hade pajjat på båten så det var bara att åka hem.. utan båt.. På vägen hem stor handlade vi och jag hittade en jätte söt randig tröja där som kostade 149 kr, ett flätat skärp, ett par skor, en mascara och en billig parfym som jag bara ska ha för tillfället eftersom att min är slut. Det var faktiskt ganska mysigt att sitta i bilen i två timmar och bara lyssna på musik och prata med familjen. Saknar faktiskt såna stunder.. Imorse när jag vaknade gjorde jag lite frukost och sedan satt jag ute i solen och försökte få lite färg på kroppen. Jag kommer att stanna hemma imorgon för att min medicin kör sitt eget race med mig just nu så jag mår inte helt bra än men jag är på bättrings vägen iallafall. Nu ska jag borsta tänderna och sedan krypa ner i sängen och messa universums underbaraste kille! Puss på're.


..Grejjorna..

Mascaran - Lash Stiletto

-

Idag är det första dagen för resten av livet.

yes

Nu har duschat och gjort en ansiktsmask. Mamma har fixat hårfärg till mitt hår som vi ska sätta i imorgon. Jag har verkligen så sjukt otroligt tråkigt! Jag saknar alla så jäkla mycket. Vill bara träffa min älskling och alla andra nu.. Kommer förmodligen inte att gå till skolan imorgon men ska försöka ta mig dit på onsdag. Snart är det iallafall sommarlov och jag längtar som en galning! Nu måste jag hämta nått kallt, brinner snart upp här!


Införskaffat:
Hårfärg från Schwarzkopf
Shampoo & Balsam från Elvital Color-Vive
Curly spray från Toni&Guy
Body lotion från LdB

nice weather

Hej nu är jag tillbaka efter alla omständigheter. Jo såhär är det.. Ni vet ju att jag skrev att jag mådde bra igen men senare mot kvällen mådde jag dåligare, mycket dåligare . Igår kväll körde pappa mig till huddinge sjukhus för att jag hade fått en akut tid efter att mamma hade pratat med dom i flera timmar sa dom att det var lika bra att komma in akut. Vi kom in och jag fick berätta vart jag hade ont etc. Jag berättade att jag hade ont i min vänstra sida och dom trodde att det kunde ha med njuren att göra. Jag fick både ta urinprov och blodprov och jag bölade som ett litet barn när hon stack mig med nålen i armen och fingret. Sen tror jag att vi satt och väntade på svaren i drygt en timme innan en läkare kom in för att lyssna på mitt hjärta och mäta min puls. Sen blev det mer väntan så jag och pappa fick förflytta oss till ett annat rum. Sen kom läkaren igen och sa att hon visste var det var som var fel. Jag hade fått en urinvägsinfektion som hade gått ut till min njure, jag orkar inte gå in helt på det. Men nu ska ska jag iallafall få medicin och kommer förmodligen att bli frisk snart.
Jag hoppas att ni håller er ute idag! Jag har suttit ute hela morgonen och försökt att få lite färg men det känns som att det är omöjligt. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan lägga in lite nya bilder på datorn. Ha det så mysigt!





fresh

Nu är har jag precis kommit från duschen och det känns otroligt skönt. Medan jag stod i duschen passade jag på att raka benen och göra en hårinpackning. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lungt eftersom att jag inte är helt frisk än men det ska bli skönt. Mamma ska även köpa hårfärg till mig som vi ska färga antingen idag eller imorgon, nice nice! Fasiken vad hungrig jag blev nu! Dags att äta någonting kanske, jag kommer snart. Himlans spring på mig just nu..



De här armbanden ska beställas från cocoo.se och deras smycken är jätte billiga men jäkligt snygga!

influensa

Hej på er alla. Förlåt för min långa fråvaran från bloggen men jag har vart jätte sjuk. Jag har legat nedbäddad med 39-40 graders feber i fyra dagar. Jag har haft ifluensa och jag har varken kunnat äta eller röra mig. Jag kunde inte heller följa med till Norrland på gammel morfars begravning för att jag var så sjuk och känns jätte jobbigt att inte ha fått säga farväl.. Jag har bott hemma hos mormor och morfar medans mamma och pappa åkte till Norrland. Min underbara mormor har uppvaktad mig som en prinsessa, tack mormor! Jag hoppas att ni andra har haft en underbar "dubbel helg" eller vad man ska kalla det.

Jag känner mig nu mycket bättre och kommer nu kanske att börja blogga som vanligt men vi får se om jag har tillräckligt med ork. Ska passa på att blogga så mycket som möjligt idag eftersom att jag känner mig bra. Nej nu ropar duschen på mig. Uppdaterar mer senare. Puss på er!


Jag har aldrig sagt att jag är något - Jag har bara sagt att jag är någon.

dresscode: tisdag


Mys kläder åkte på idag. Tröja Gina Tricot och mjukis byxor BikBok.

sjuk

Hej sötnosar. Tack för alla fina kommentarer angående de nya bilderna. Blir så jäkla glad när ni skriver fina saker. Min dag har inte vart så vidare bra. Vaknade imorse med illamående. Och senare när jag kom till skolan fick jag frossa och kallsvettades som en gris. Men jag stannade kvar ändå, vilket var ganska dåligt. Efter skolan följde jag med Nathalie hem och hon tog hand om mig. Hon kokade te och bäddade ner mig, tack så jätte mycket gumman! Vid 20.00 kom Nino dit. Han satt och höll mig sällskap medans Nathalie åt. Jag har nog världens bästa vänner och pojkvän. Ni är alla guld värda. Imorgon kommer jag nog att stanna hemma. Senare på kvällen om jag mår bättre ska jag nog träffa Nino en stund eftersom att jag åker till Norrland på torsdag. Hn måste komma hur illa jag än mår faktiskt! Nu ska hag titta på "Christine". Ha en underbar kväll.



My new shoes. Dom ser ganska tantiga ut på bilden men dom är snyggare i verkligheten.

sleep time

Nu tänkte jag krypa ner i sängen och titta lite på tv och samtidigt dricka upp min 24:e kopp te för idag. Imorgon ska jag upp 06.30 och vi skulle egentligen ha haft elevensval men så blev det ju inte eftersom att våran rektor alltid ska förstöra det roliga! Så det blir en vanlig lång skoldag med tråkiga lektioner.. just like the other day's. Mem ni får sova så gott nu solstrålar!


Älskling, du gör mina dagar speciella!

photos





finally

Nu känns allting great! Jag har inte lika ont i magen längre. Har lyckats få i mig lite fruktsallad plus en massa te. Sen har jag äntligen gjort om min header och jag känner mig faktiskt nöjd med den för en gång skull. Hålller på och redigerar lite bilder som kommer att komma upp i bloggen senare. Min papi glömde kameran så då blev det lite fotografering iallafall. Imorgon ska jag träffa Nathalie och vara med henne innan jag åker till Norrland. Men jag åker inte förens på torsdag men hon åker till Ornö på onsdag.  Men som ni vet så gick ju min gammel morfar bort för några dagar sedan så vi ska ta vårat sista farväl till honom på fredag.. Jag kommer kanske att sjunga för honom i kyrkan men vi får se hur jag gör (jag har min scenskräck kvar). Nej nu måste jag fixa klart alla bilder. Uppdaterar mer snart! Puss och kram.



dresscode: måndag


Jeans leggings Gina Tricot, Tröja H&M, kofta Cubus och pärl örhängen Guldfynd.

magbesvär

Hejsan kompisar. Jag ligger nu hemma i min säng med en varm kopp te. Gick hem från sista lektionen idag eftersom att mitt magont aldrig ville ge med sig. Jag har nått problem med min mage som vi ska kolla upp hos en läkare. Det känns som att det är någon som hugger mig i magen så fort jag anstränger mig eller stressar. Kan det vara magkatarr? Vad tror ni att det är? Jag kommer inte att kunna ta bilder till bloggen förens sent ikväll. Vilket innebär vid ungefär 21.00. Pappa ska ha med sig kameran när han åker och hämtar våran nya båt.. Men jag tar bilder senare och lägger in dom imorgon. Jag hoppas att ni har haft en bra dag idag.


..I love te..

datasalen

Nu sitter jag i datasalen med världens magont. Kommer nog att bege mig hemåt efter den här lektionen. Uppdaterar mer när jag kommer hem. Nu kommer min lärare och hon kommer att få tuppjuck om hon ser att jag inte gör uppgiften hon gav oss. Ha det så bra. Puss på er

sleep tight

Nu ropar sängen på mig. Känner mig så otroligt trött just nu. Imorgon ska jag upp 07.00 och det är ingen hit. Kommer att ta nya bilder till bloggen imorgon och kanske fixa en ny header för jag är så otroligt trött på den jag har nu. Men ni får sova så gott nu allesammans. Sweet dreams!


Ordet vi delar lyder såhär: Tillsammans!

listan about me

Om förhållanden
Är du singel? - Nej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Ja det tror jag, men man måste nog på på utseendet väldigt mycket
Kärlek eller sex? - Kärlek ofcourse
Har du varit kär i någon? -  I am in love
Finns det någon för dig just nu? - Jajamänsan

Tio frågor om dig själv
Ditt namn? -  Sofia
När fyller du år? -  5 maj
Några utsmyckningar på din kropp, isf var? - Öronen och naveln
Vad har du på dig just nu? - T-shirt och shorts
Vilken årstid är bäst? -  Sommar
Vad tycker du mest om hos dig själv? -
Vad är du bra på? - Att prata, har jag väl börjat kan jag inte sluta..
Vem älskar du mest på denna jorden? - Min familj, pojkvän och vänner
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? -  with somebody

10 frågor om dina vänner
Vem är din allra bästa vän? - Jag har ingen allra bästavän, utan jag har många vänner!
Vem vet allt om dig? - Det måste nog vara Rebecca och Nino
Vem är roligast av dina vänner? -  Patrik Björklund
Vem är snyggast av dina vänner? -  Emelie englund, she's gorgeous
Vem är mest partyprisse? -  Theresa Lainen, utan tveken!
Vem är den du helst har filmkväll med? - My love ofc
Vem av dina vänner är mest "evil" ? - Malin Hansson är nog den fräckaste av dom alla..
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? - Nathalie Lundqvist

10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? - mamma
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - kontakten är suverän!
Vem är farligast i din familj? - Pappa, haha
Vem ser roligast ut i din familj? - Herr Morris (min feta katt)
Vem är coolast? -  Det måste nog vara jag! *blink*
Har ni något husdjur? -  2 hundar & 2 katter
Vem har du mest gemensamt med? - Det är nog papi
Vem står för underhållningen? - Pappa och jag såklart
Vem sover du oftast med? -  Lillasyster
Roligaste kvällen med familjemedlem? - När pappa och jag var på råsunda i somras

10 frågor om idag
Vad har du gjort? - Solat, umgåtts med pojkvännen och Nathalie
Har du varit glad idag? - Oja
Har du varit ledsen idag? - Nej
Har du gjort något bra idag? - De vette tusan
Vad ska du göra nu? - Torka håret sen borsta gaddarna
Har du gjort något dåligt idag? - Ja, jag har slarvat bort mitt lypsyl
Vad har du ätit idag? - Sallad, choklad och kebab.. not good!
Har du duschat idag? - Såklart
Är du trött nu? - Ja
Vad händer imorgon? - Skola sen mycket uppdatering samt nya bilder till bloggen

Telefon/Mobil
Vem ringde du senast? - Mamma
Vem ringde dig senast? -  Cb
Vem sms:a till dig senast? - Baby
Vem sms:a du till senast? - Baby


Övrigt
Är du hungrig just nu? - Nej
Vad är klockan nu? - 22.15
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Facebook, blogg, youtube och msn

Familj
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - 5 minuter sedan
Hur länge sen var det du träffa din farsa? -  1 timme sedan

Musik
Lyssnar du på musik just nu? - Rock
I så fall, vilken låt för tillfället? - 3 doors down - Away from the sun
Vad gillar du för musik? - Jag gillar för det mest all musik dock inte dansbandmusik

Kärlek
Har du kysst någon idag? - Ja
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? - Yes
Har du ett förhållande? - Ja och det rullar på fint
När går gränsen vid otrohet? - Kyss på munnen
Är du romantisk? - Ja det är jag nog
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Jajamänsan
Har du nångång slagit någon? -  Inte med flit
Har du lekt med någons känslor? -  Nej det finns ingen anledning
Länge höll ditt längsta förhållande? -  Det pågår just nu, 8 månader snart
Hur länge var ditt kortaste? - 3 månader
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Ett förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Ja det hände i 5:an
Är du en bra pojk/flickvän? - Jag hoppas det
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? - Den snarkande åsnan Nathalie Lundqvist
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Nobody
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? - Nop
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? -  Inte sjuttsingen vet väl jag (?)
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? -  Haha nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Skulle jag nog kunna
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - dumpat
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Folk som kan bjuda på sig själva

mätt och belåten

Hej på er alla solstrålar! Jag har precis fått i mig kebab och är hur mätt som helst just nu. Igår kväll hade vi det jätte mysigt och Nathalie vart på nått jäkla konstigt humör.. Hon gjorde en massa roliga ljud effekter & en har jag som ringsignal nu. Vi satt och tittade på eurovision song contest med en fet godis skål hela kvällen. Sen vid 24.00 kom hennes storebror hem och Johan. Tror att vi somnade runt 02.00. Imorse när vi vaknade sken solen så vi satte oss på balkongen och stekte. Vid 15.00 tiden begav jag mig till Nino. Vi tittade på film och myste i sängen. Jag tog bussen hem vid 17.57 och där på bussen stötte jag på Mimmi och Frida som hade vart i stan. Dom två pinglorna är så jäkla goa! Dom är always happy. Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen och sedan plugga lite. Uppdaterar mera senare. Puss på er goa läsare!


..Nathalie som jobbar på brännan..

..Alldeles för morgontrött..

..Utsikten från Nathalie balkong..


Grabbarna grus!

hiss & diss



Dåligt självförtroende. Det känns som att allt fler tjejer trycker ner sig själva med spydiga kommentarer. Allt fler tjejer är inte nöjda med sina kroppar även om det inte alls finns några fel. Man får höra att dom tycker att dom ser för tjocka ut eller deras lår kunde ha vart mindre eller börsten kunde ha vart större. Allt fler tjejer har too much komplex över sina kroppar.

Mens. Ger en bara ont. Man känner sig både obekväm och ofräsch. Finns inget posetivt alls med det!

Sabbare. Hör allt mer att det är folk som försöker förstöra för andra. Varför kan folk inte unna andra lite lycka? Varför måste man försöka förstöra för andra som har det bättre än en själv. Om två människor gillar varandra så låt dom göra det. Du har ingen rätt till att lägga dig i det dom två har tillsammans!



Vänner. Det finns inget bättre än vänner. Vänner kan man alltid prata med. Du kan oftast prata om allt med dom och samtidigt kunna lätta på hjärtat när du behöver det. Riktigt vänner ställer alltid upp. Både i bra och mindre bra situationer. Ta vara på dina vänner för de är guld värda.

Sommarlov. Nu är det snart sommarlov och många av er ska säkert göra en massa roliga saker. Åka på solsemester eller bara stanna hemma med kompisar. Tänk er att bara vakna på morgonen och känna solen som kisar in genom gardinerna och bara gå ut och sätta sig ute och sola i värmen. En massa mysiga grillkvällar på stranden med sina vänner. Bad och sol vill väl alla ha!

Tjock tröjor. Är det skönaste som finns att sätta på sig när man kommer hem.


my closet

Innan..

Efter..


fredag/lördag

Hej bloggen!
Igår kväll var det jätte mysigt. Filmen som vi såg var jätte bra. Ninos pappa skjutsade dit och hämtade oss, jätte snällt! När vi kom hem var jag helt död.. Nej men herregud vad trött jag var. Jag la mig på sängen och efter någon sekund hade jag redan slocknat. Så när jag vaknade imorse hade all min mascara lagt sig under mina ögon iställer för på mina ögonfransar, att somna med sminket är en riktigt flopp! Såg ut som en riktig indian. Jag begav mig hemåt vid 13.30 tror jag. Sen dess har jag bara städat mitt rum. Jag har dammsugit golvet samt svabbat det plus att jag har städat hela min garderob som såg ut som ett bombnedslag innan. Lite senare ikväll ska jag hem till Nathalie och vi ska sitta ute på hennes balkong och mysa. Fick nyss reda på att hennes mammsi har gjort sin jäkligt goda kyckling sallad! Jag skulle nog kunna leva på den om jag fick chansen! Jag hoppas att eran helg har börjat bra för det har absolut min gjort. Ni får ha en underbar kväll nu raringar!



dresscode: inför ikväll


Jeans leggings Gina Tricot, klänning Gina Tricot och kofta från Cubus.

stress

Hej på er. Kom hem för ca två timmar sedan och känner mig stressad. Men jag har hunnit duscha, sminka mig och klätt på mig men jag är inte riktigt säker på om jag ska ha det här eller inte. Mamma har gjort lite wok till mig som jag håller på och äter just nu. Har lite små saker jag ska fixa nu. Vi hörs mer imorgon när jag kommer hem. Är väl hemma runt 12.00-13.00 skulle jag tro. Ta det lungt i kväll nu sötnosar.

dresscode: fredag


Jacka Gina Tricot, Linne H&M, leggings Gina Tricot och smycken Gina Tricot.

blue sky

Godmorgon godmorgon! Är det bra med er? Med mig är det toppen. Vaknade för ca en timma sedan. Har gjort mig i ordning och ska snart försöka få i mig lite frulle. Det kommer att bli lungt i skolan idag eftersom att vi inte har några prov eller läxförhör som vi brukar. Efter skolan åker jag hem till mig och duschar samt packar och vid 17.30 ska jag försöka bege mig mot tåget hem till Nino. Justja, vi ska se filmen "Änglar & Demoner" med bl.a skådespelaren Stellan Skarsgård, hoppas bara den är bra! Nu ska jag äta lite frukost. Ha en underbar dag solstrålar!



tell me..

Nu tänkte jag gå och lägga mig. Ska borsta gaddarna och sedan bläddra igenom min ELLE tidning. Sen tänkte jag fråga er två saker. Vad vill ni se/läsa här i min blogg? Har ni önskemål så kom igen, kom med förslag! Jag undrar om det finns något ni skulle vilja se här i min blogg. Finns det nått som kan bli bättre? Och så undrar jag om ni skulle vilja att jag börjar med Hissar&Dissar listan? Och kom ihåg att det är mest för er jag skriver. Sweet dreams darlings.


gina tricot


Allt är från min favorit affär Gina Tricot.

hola amigos

Nu har jag precis tvättat klart och plockat undan lite i mitt rum. Idag har det vart en super dag. Imorse åkte en del av klassen till torvalla för att göra ett "simtest". Det gick ju kanoners! Sen tog jag och Nathalie en sväng till handen c där jag köpte ett par jeans leggings, en jacka och ett par örhängen på gina (kommer bild sen). Sen tog jag, Nathalie och Malin bussen hem till mig. Jag gjorde en pannkakstårta till dom och sedan tog vi en massa kort. Vid 18.00 gick Malin hem och vi begav oss hem till Nathalie. Vi åt på ribby pizzan med Nino och tony vilket var jätte mysigt. Imorgon ska jag gå på bio med Nino på Heron och jag kommer att försöka slänga in ett inlägg innan jag åker, på min outfit osv. Jag sover hos Nino efter bion och sedan på lördagen sover jag förmodligen hemma hos Nathalie, det visar sig. Ha det så lovely now!




Jag lever för er babes!

dresscode: onsdag


Leggings Gina Tricot, linne Vero Moda och tjock tröja Leif Wretman. Enkel outfit idag.

godmorgon

Godmorgon solstrålar! Vilket jäkla fint väder det är ute. Hoppas att det kommer vara sol hela dagen ut. Jag har precis gjort mig i ordning och ska alldeles strax göra lite frukost. Sen vid 07.55 är det skoltime! Jag vet inte riktigt när jag slutar med efter skolan tar jag bussen till Vh för att sola. Sen ska jag höra med Nathalie om hon skulle se matchen. Hon ligger just nu hemma och är sjuk, stackarn. Ja men ni får se till att ha en underbar dag. Kiss and hugs!

vila i frid malin


..7 tysta minuter för ängeln malin karlsson..

dresscode: tisdag


Leggings Gina Tricot, Tub topp Monki, kofta Cubus och väska H&M.

dh

Hallå där. Kom nyss hem. Idag har allt vart perfekt. Jag vaknade relativt tidigt och hann göra mig i ordning utan att stressa. Kom iväg till skolan vid 07.55. I skolan gjorde jag ett engelska prov och sen på lunch rasten gick jag och Malin till konsum och köpte årets första sommar glass. Efter skolan gich jag och cecilia hem till henne. Satt och kollade på "Sex and the City", "Top model" och "scrubs". Vi tog även en massa bilder som förmodligen kommer att komma upp på hennes blogg http://ciizs.blogg.se. Jag begav mig hemåt vid 18.30. Kom hem och var barnvakt en stund och senare gick jag hem till Malin. Nu tänkte jag titta klart på "Desperate housewives". Imorgon ska jag åka hem till Nathalie och då ska vi titta på Ninos match. Kommer nog inte att blogga när jag kommer hem så jag uppdaterar nog direkt när jag vaknar imorgon. Puss på er allihopa.


..I just called to say I love you..

hair



Postat av regina: har du hårförlängning ? såg licksom ut som det :)
Sv: Hej. Nej jag har inte hårförlängning. Det är faktiskt mitt riktiga hår.

fresh and clean

Nu har jag precis kommit ur duschen och har hunnit med att raka benen göra en hårinpackning och en ansiktsmask. Känner mig jätte fräsch med den här smoothie masken i ansiktet. Nu ska jag bara plugga lite sen är jag klar med allting som jag skulle ha gjort ikväll. Klockan är ändå trots allt bara 22.00 och jag har nu tid för att bara ta det lungt, skönt! Nu måste jag plugga lite grann. Sov så gott nu allihopa. Puss på er. Sweet dreams!


Världens bästa body lotion.

..Fresh and clean..

Min nya bikini (obs, bikini trosorna ser jätte avlånga ut, men det är bara på bilden)

detta ska göras

• Duscha
• Plugga
• Hårinpackning/ansiktsmask
• Städa rummet
• Tvätta mina kläder
• Kolla filmer till bion
• Fixa musik till mobilen

du betyder

Nu är jag hemma. Kom nyss hem från Nino. Var bara tvungen att träffa någon som verkligen förstår mig. Jag mår just nu betydligt bättre än förut vilket känns otroligt skönt. Ímorgon ska jag träffa Cecilia och jag kommer inte att blogga förens jag har kommit hem men uppdatering kommer det att bli iallafall. Nu kom jag på att jag måste plugga till engelskan imorgon. Åh snart är det sommarlov. Jag längtar så att det gnager i fötterna (det där lät ju hel skumt)!

Angående varför jag är så ledsen:
Jo, nu ska jag berätta korfattat. I lördags den 9/5-08 gick min gammel morfar Ingvar bort. Han stod mig mycket nära och han har alltid funnits där för mig. Han skulle alltid skämta om allting & han var alltid och då menar jag verkligen alltid glad. Jag känner mig tom utan honom.. Jag har inte riktigt hunnit smälta det hela än så därför känns det väldigt jobbigt. Men jag är medveten om att tiden läker alla sår.. fast än det är jobbigt nu i början.


..Du är och förblir en stor del av mig..

my home

Såg att jag hade fått ett önskemål om bilder på hur jag har det hemma. Så här har ni lite bilder på en del av huset, enjoy!


- Hallen

- Vardagsrummet

- Köket

- Köket

dresscode: måndag


Tunika Gina Tricot och leggings från Sisters.

trött och ledsen

Jag kom precis hem från skolan och jag är helt slut i kroppen. Har inte lust med något just nu. Känner mig ledsen, trött och sliten. Vaknade imorse och allting kändes rätt okej. Men sen när jag kom till skolan så släpptes bomben. Tårarna sprutade när jag satt på bussen hem. Jag kan fortfarande inte fatta att det som har hänt dig har hänt. Jag mår så himla dåligt över det här. Jag vet att det här kommer att gå över med det kommer att ta tid. Du betydde så mycket för mig och därför är det svårt att släppa taget. Jag hoppas att du har fått stilla dig i lugnet och jag hoppas att du vakar över mig.. som en skyddsängel..



veckans planer

Måndag - träffa Nino
Tisdag - träffa Cecilia
Onsdag - nathalie/ninos match
Torsdag - Malin
Fredag - bio
Lördag - muskö med malin
Söndag - muskö med malin

godnatt

Nu tänkte jag gå och lägga mig. Imorgon är det skola igen och allvaret börjar också. Jag ska träffa Nino efter skolan och jag vet inte om vi ska vara här eller hos honom men det visar sig nog. Nu ska jag titta på en film som går på 3:an som mammsi tipsade mig om nyss. Sov så gott nu solstrålar. Och lägg detta på hjärnan: Svartsjuka är ett tecken på rädsla att mista den man älskar.


shoes

Dom här skorna ska jag beställa från asos. Dom kommer att vara jätte snygga nu på sommaren. Vad tycker ni. Hiss eller Diss?


älskar låten


weekend

Hej på er. Nu är jag äntligen hemma. Igår blev det ingen uppdatering eftersom att det hände en jätte hemsk/jobbig sak. Jag kände att jag inte hade så mycket att komma med i bloggen just då. Jag var med Nathalie hela dagen och kvällen igår. När vi kom hem till mig vid 23.00 tappade vi upp badkaret och badade. Så jäkla skönt var det. Låg och snackade om allt mellan himmel och jord. Vi somnade runt 04.00 igår kväll. Imorse vaknade vi av mitt alarm som gick igång vid 08.00. Gick upp och gjorde oss i ordning sen begav vi oss mot tungelsta för att möta upp Nino och sedan gick vi vidare till Malins stall där hon skulle tävla så vi skulle dit och "pusha" henne lite. Till dig gumman - Du var jätte duktig! Efter det tog vi bussen mot Vh och jag följde med Nino hem. Hemma hos honom låg vi och sov. Denna helg har inte vart lugn så det var nog skönt för oss båda att få slappna av lite. Den här veckan lovar jag er att jag kommer att uppdatera mer. Men som sagt så har den här helgen inte haft så mycket tillgång till datorn vilket ändå känns relativt posetivt. Hoppas att eran helg har vart lyckad.



Jag & Nathalie, jag älskar dig syster!

Bara för att vi är så grymma! *blink*

Livet leker.. Du gör mig mycket glad gumman!

dresscode: lördag


Kjol Gina Tricot, Tröja Gina Tricot och väska från H&M.

förstår inte


Jag vet inte vart ni vill komma.. Men detta funkar inte.


dålig uppdatering

Hello readers!
Förlåt för en dålig uppdatering men jag åkte till Vh igår och träffade Nino. Senare på kvällen träffade jag, Nino och hans söta mammsi, Nathalie och hennes mamma på ribby pizzan för att käka. Det var jätte mysigt. Satt och kollade på ishockeyn medans vi åt. Senare åt kvällen gick jag och Nathalie mot solakuten för att sola med automaten kunde inte växla så det blev inte av. Så vi traskade hem till Nino och kollade klart på ishockeyn där. Satt och mös i soffan hela kvällen. Tittade på "Beck monstret". Vi drog oss hemåt till Nathalie runt 24.00 tror jag. Idag har vi hunnit sola och ätit frukost. Vi ska försöka ta tåget hem till mig vid 15.00-16.00 så jag bloggar mer när jag kommer hem. Vi ska ta lite bilder ikväll också så håll utkik efter bilder. Ha det så bra nu. Puss på er!

Angående alla de där kommentarerna om att jag ska uppdatera mer, Varför skulle jag sitta och skriva mina kommentarer själv? Du som sitter och skriver att jag "skriver dom själv" sluta upp med det bara. Jag kan bevisa för dig/er att det inte är jag. Det är bara att lägga ut ip adresserna i bloggen, Lättare än så kan det inte bli. Och det är hur enkelt för mig som helst att kolla upp eran ip ardess. Ska det behövas?


plugg

Hej på er. Nu har jag precis kommit ur duschen. Dagen har vart kanon. Både fint väder och ett glatt humör hela dagen. Vi hade spanska prov idag och det gick förvånansvärt bra. Efter skolan tog jag bussen hem för att möta upp min lillasyster med skoltaxin som kom runt 15.30. Lite senare kom Nino och där på min mamma & pappa. Pappsen ställde sig vid grillen och grillade kött, gott var det! Sen runt 21.30 tog Nino tåget hem. Jag ska alldeles strax gå igenom engelska läxan som är tills imorgon.. Mycket pluggande nu känner jag fast imorgon är det fredag och det ska bli så jäkla skönt! Sov så gott nu allesammans. Puss och kram.


Malin och jag, fina fiskar!

Guldfisken och gäddan!

Jag ute i det fina vädret.

dresscode: torsdag


Jeans Gina Tricot, Ny topp Gina Tricot.

vädret

Godmorgon på er solstrålar!
Kolla vilket härligt väder det är ute. Dock är det lite kalla vindar med det blir nog bättre framåt dagen. Känner att jag har vaknat på ett topp humör idag, skönt. Igår på matchen gick det jätte bra. Killarna spelade bra och här är deras blogg igen http://forzaalbinoleffe.blogg.se/ för er som är nyfikna. Ska dra mig mot skolan vid 07.55. Efter skolan så ska jag träffa Nino och han kommer hit. Jag kommer att blogga som vanligt ikväll så vi hörs mer då. Ha en underbar dag!



Det här köpte jag igår på Kicks för 98:- och det luktar gudomligt!

dresscode: onsdag


Jeans Gina Tricot, "Body" tröja Gina Tricot och min balla gladiatorskor.

godmorgon

Guten morgen! Nu ska jag alldeles strax bege mig mot skolan. Har gjort mig i ordning och packat väskan för idrott. Som ni redan visste så kommer jag fördmodligen inte att blogga ikväll. Tror att jag är hemma runt 22.00. Men ni får ha en underbar dag. Mitt motto: Man är sin lyckas smed.

presents


Björn Borg trosor från mami & papi.

Halsband från "Pearls for Girls".

Söta örhängen.

Pengar.

Mitt super fina halsband från Nino!

Och min balla gladiator skor!

grattis..

.. har jag fått höra hela dagen! Så härligt med alla mysiga kramar och grattis sms. Dagen har vart perfekt. Började med att jag vaknade vid 06.30 av att mamma kom in och pussade på mig och grattade mig. Sen kom pappa lite senare och sa - Grattis gumman, nu är du verkligen fjortiiis! & sen en puss på kinden. Sen när jag kollade mobilen hade jag fått en massa gulliga grattis sms, blev verkligen super glad! I skolan möttes jag av både kramar och pussar. Efter skolan tog jag och Malin bussen till haninge centrum. Vi gick runt i affärerna och tittade och jag hittade lite grejjor (bilder kommer senare). Sen mötte vi upp Nathalie utanför Café Momo. Vi gick in och tog en fika, satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi var hemma hos mig vid 18.00 då det var tacos uppdukat. Har haft en jätte mysig födelsedag med pojkvännen/vännerna och familjen, bättre än så blir det inte. Fick fina presenter och god mat. Nu har alla dragit sig hemåt och jag ska snart krypa ner i sängen. Är helt slut i kroppen. Juste, imorgon kommer jag nog inte att kunna blogga. Ska träffa Nathalie efter skolan och sedan ska vi se på Ninos fotbollsmatch senare mot kvällen. Ha det så bra nu sötnosar. Och tack föra alla fina gratulationer!


Nathalie, Mimmi, Rebecca och Malin, riktiga pinglor!

Nathalie & jag som alltid ska.. och lilla Mimmi.

Här får jag en bamse kram av söta Malin.

Våran kladdkaka och kaffelatte samt Malins choklad.

Café Momo.

Mysigt ställe!

..Kaffelatte..

Här öppnar jag paketen..

Blev så sjukt glad över presenten älskling! 

Sockersöta Nathalie!

Jag, Nino och Nathalie som sitter vid bordet.

..Får hjälp med halsbandet..

godnatt

Nu är jag klar med allt jag skulle göra. Ska lägga mig när i sängen och messa Mr. Right och se om han är vaken. Imorgon efter skolan åker jag och Malin till handen som ni vet. Jag tar med mig kameran så det kommer förmodligen att ploppa upp lite bilder i bloggen, härligt! Ni får sova så gott nu allihopa. Puss på er.


Vill ni veta en hemlighet imorgon?

fix & trix

Nu tänkte jag hoppa in i duschen. Har pluggat klart på engelskan och samtidigt hunnit titta runt lite på internet. Känner mig jätte trött just nu & sen saknar jag min älskling.. ibland är det hårt.. Men jag kommer förmodligen att blogga lite senare. I love you all!



Detta ska göras:
# Duscha
# Städa rummet
# Hårinpackning/Raka benen
# Ansiktsmask
# Blogga
# Tvätta

i want this


...Det här skulle vilja ligga i min garderob...

dresscode: måndag


Jeans Gina Tricot, Tub topp Monki, Kofta Gina Tricot & ett skärp från chic.
(Böt senare om till mjukis kläder p.g.a mitt magont.)

materialist

Hej på er sötnosar! Hur är det med er idag? Med mig är det kanoners. Imorse vaknade jag med magont som höll i sig ganska länge. Gick hem ett tag men mamma & pappa skickade sedan iväg mig till skolan igen. Efter lunchen släppte det lite grann. Det var nog bara mat som saknades i min mage. Sen har lilla Mimmi vart Mimmi pigg idag, riktigt söt blev hon med toffsar på varsina sida av huvudet. Det blev ingen handen centrum idag utan vi bestämde oss för att ta det efter skolan imorgon istället. Istället tog vi bussen hem till Malin. Träffade hennes brorsa Marcus idag och jag vet inte hur länge sen det var sist vi sågs men han har iallafall vart i frankrike och jobbat, coolt tycker jag! Imorgon är det min dag och jag hoppas att ni säger grattis, wiie! Jag vet precis vad folk kommer att säga imorgon nu när jag blir fjorton.. (fjortis). Men det är bara att ta det som det kommer. Nu måste jag plugga på engelskan. Big love from me.


..Jodå.. Det stämmer..

natti natti

Nu ska jag krypa ner i sängen och sussa. Imorgon är det skola och jag ska upp tidigt. Ska höra med Malin om hon kan följa med mig till handen c imorgon. Jag hoppas att eran dag har varit bra. Sov så gott nu solstrålar!


Dagens fråga:
Hur viktigt är det att kunna bjuda på sig själv för er?

veckans planer

Måndag - Handen centrum med Malin
Tisdag - Jag fyller 14 år
Onsdag - Träffa Nathalie
Torsdag - Nino
Fredag - Träffa Nino
Lördag - Eventuellt muskö
Söndag - Eventuellt muskö

photos

Happy day!

Jag ser skit sur ut men jag visste inte ens att mami tog kort.

..Emma kör en av de kända Flodén minerna..

Daniel min kusin och hans brutta.

Jag & Emma, nutte vad söta vi är!

..Min glädjespridare..

Världens goaste ungar!

Mina fina presenter.

Money.

Den coola boken!

Grattis kort från Mormor & Morfar, thank's darlings!

Två present kort på Gina Tricot, 200 kr på varje.

Rosa blommor från Mormor & Morfar plus en söt orm runt vasen.

En hemlig påse från Farmor och Björn.

dresscode: söndag


Blus Gina Tricot, Jeans leggings Gina Tricot & ett flätat skärp.

it feel's good

Hallå allesammans! Nu har jag vart hemma ett tag. Mina kusiner har vart här samt fler i släkten. Jag fyller ju år på tisdag och det är ju mitt i veckan så några kom idag istället. Jag fick pengar, två presentkort på Gina Tricot och en jätte rolig bok som handlar om mitt stjärntecken och det mesta som står i boken passar in på mig, läskigt! Igår var det jätte mysigt. Vi satt ute på balkongen och bara tog det lungt. Fast sen blev det riktigt kallt så då gick vi in. Vi satt vid bordet och pratade, och jag skrattade så mycket att jag knappt fick nån luft när Nino och Tony imiterade Robert Gustavsson. Har ingen aning om hur mycket klockan var när vi somnade igår men det var en riktigt mysig kväll iallafall. Jag ska snart bege mig mot mormor. Hon har gjort en smörgås tårta åt mig, mums. Ni ska få bilder från igår och från idag. Bilder från idag lägger jag in senare ikväll när jag kommer hem. Ha det bäst nu!


Tony & Nino på balkongen, sötnosar!

Jag vet inte vad jag gör där men jag bjuder på den iallafall..

Nathalie & jag som ligger och sussar.

Strike a pose!

dresscode: lördag


Aprikose färgad tunika Gina Tricot, leggings Gina Tricot

valborg/dålig uppdatering

Hello sunshines! Börjar med att be om ursäkt för en urusel uppdatering. Men angående valborg så blev allt som oplanerat. Det slutade med att jag träffade Nathalie och vi blev bjudna på jätte god mat av Ninos gulliga mamma. Senare på kvällen gick vi till brasan, såklart! Sedan mötte vi upp Lina flina. Vi gick ute i det härliga vädret och bara tog det lungt. Det blev en jätte mysig valbrog med tjejerna.

Dagen efter gick jag hem till Nino. Vi låg och mös hemme hos honom eftersom att det var våran månadsdag, 7 månader är det nu. Lagade lite mat och kollade på film. Jag ska alldeles strax bege mig mot vh igen. Ikväll blir det mys hemma hos Nathalie med Tony och Nino. Vi ska sitta på balkongen och ta det lungt med godis och läsk, lovely! Tar med mig kameran så det blir väl lite bilder ikväll. Jag hoppas att ni hade en riktigt mysig/trevlig valborg. Nu måste jag göra mig i ordning. Ha det så bra, puss på er sötnosar!


Nathalie och Lina, raringar!

Jag och en Nathalie som ser ut att däcka när som helst..

Lina flina :)

Nathalie och jag i skolan.

Halva jag och den blivande STORA artisten Lina.

RSS 2.0