halloween brudar

Godkväll på er mina solstrålar!
Åh! Jag mår jätte dåligt. Har blivit jätte förkyld från igår. Känns jätte jobbigt med tanke på att det är lov nu och allt. Har lite små feber men än sålänge så är det lugnt. Ska snart lägga mig i soffan med ett nytt inköpt jordgubbste! Mamma lagar sålänge revbenspjäll till mig... himla gullig.

Gårdagen vart riktigt trevlig tills det helt spårade ut. Polisen kom och det blev värsta kalabaliken. Folk blev av med sin dricka och skulle upp igen men allt löste sig som tur var. Vi brudar tog dock tåget hem efter kaoset. Rätt skönt ändå eftersom att alla var nöjda med kvällen!


En bild från igår, kommer säkert nån mer.


french maid

Hallå mina små fina läsare!
Har precis tryckt i mig lite pasta. Sitter för stunden och dricker kaffe och äter ballerina kakor, hehe! Vaknade relativt tidigt imorse, rund 09.00 tiden. Gårdagen var riktigt trevlig och jag är mer än nöjd (ni har nog sett bilderna) eftersom att jag fick träffa Olle = Glad chey!

Vi kom hem rätt sent och jag slocknade på direkten när jag la mig i sängen. Snart ska jag bege mig emot nynäs med tjejligan. Där ska vi först göra oss i ordning för ikväll och styra upp lite. Känns som ett det kommer att bli en riktigt bra kväll! I've got the right feeling's.. Hoppas ni får en bra kväll!



Ikväll är jag french maid twin med Emma, haha love! ♥


igår - idol






















bye bye!



friday peeps!

Godeftermiddag på er kära vänner!
Kom hem från skolan för cirkus 1 timma sedan. Lugn dag. Kollat på film, labbat och en massa rast är vad dagen än sålänge bestått utav. Ikväll blir det Idol med Rebecca och mammorna. Myys! Jag känner mig dock lite små frussen så ska lägga mig i soffan med en kopp te snart. Här kommer dagens..



Lång rutig skjorta med skinn
detaljer på armbågarna, svarta leggins och boots.


svar på tal

Postat av: anonym
varför svarar du aldrig på kommentarerna som folk skriver?
Sv: Jag vet faktiskt inte. Jag känner inte att jag alltid har tid och ibland får jag bara såna kommentarer som jag bara undrar hur fan vissa tänker.. Men jag ska bli bättre på att svara på era frågor. Lovar!

Postat av: emmi
vem har halloween festen? :D eller asså vart är den
Sv: Min tjejkompis tjejkompis. Den är i Nynäshamn.

sjuk tjej

Hej på er små raringar!
Jag ligger hemma med feber. Värdelös dag. Har bara legat hemma och sovit, tittat på repriser av program jag redan sett och kallsvettats emellanåt. Känner mig döende.. Ska försöka hasa mig till skolan imorgon iallafall. Måste åka till stan efter skolan och köpa min kostym tills på lördag.
Gaah stressad tjej - hej!



Skulle jag passa i kort? Rätt så sugen på att klippa..


veckans planer

Tisdag - Barnvakt
Onsdag - Träffa Cecilia/Köpa min kostym
Torsdag - Träffa Simon
Fredag - Idol med Rebecca VIP
Lördag - Halloween party!
Söndag - Ladda upp batteriet


eye's wide opend

Godkväll solstrålar!
Usch jag känner mig jätte risig. Har ont i hela kroppen och kallsvettas. Typiskt med tanke på helgen och allting.. Blir jag sjuk nu så kommer jag att börja gråta. Iallafall så har denna dag spenderats i skolan, hemma hos min vän Malin med henne och Ida framför Dear John. Äckligt bra film! Lipsilen själv började ju på en gång såfort det blev "lite" sorgligt. Nåja, tänkte lägga upp en del av bloppisen ikväll så håll utkik.


Dagens outfit


new




Samt en vit naturell blus, kommer säkert
 upp bland mina kommande outfits.


biomys!

Godkväll kära vänner!
Dålig uppdatering här i helgen. Men det brukar för det mesta bli så numera av någon konstig anledning. Hursom så var jag på bio med mysigt sällskap igår. Vi såg "Himlen är oskyldigt blå" och den var helt okej faktsikt.

Vi strosade också runt lite i staden innan bion. Gick bl.a. in på Butricks och tittade på kostymer till halloween. Tror jag är ganska säker på vad jag ska vara.. Kom hem runt midnatt och slutade kvällen hemma hos Henke med lite fifa. Sen vid 04.00 somnade jag.

Imorse blev det frukost på Café momo med fina Simon.
Nypressad apelsin juice och kaffelatte var det som slank ned i magen. Sen blev det en tripp in på hm på jakt efter en ny bh men jag hittade ingen så det blev ett par snygga örhängen istället. Nu blir det till att göra en egen ansiktsmask och sen hoppa ner i bingen! Godnatt på er, vi hörs imorgon gullisar!



Två bilder från igår
på mig och min fina vän Adam.


hej och hejdå

Hallå! Har rätt så bråttom så slänger bara in ett litet morgon inlägg. Hoppas allt är bra med er och att ni får en jätte fin lördag.
Nu måste jag dra mig. Puss och kram


fransar

Dessa skor hade jag gärna stoppat ner mina fötter i.
Så jäkla snygga och fräna. Fransar kanske var förra höst-trenden men jag kan bära upp den igen, jag ska ta mig tusan ta och införskaffa mig ett par fransstövlar. Latero!


vitt som snö

Godkväll sweeties'ar!
Sitter och tittar på Idol med en skål pommes pinnar, chillout. Väntar på att Olle ska sjunga, min personliga favorit samt Jay. Rysligt balla stilar båda två. Har vart hos frissan idag på tal om ingenting. Har blekt, klippt och tvättat håret i cirkus två timmar.

Är grymt nöjd över resultatet. Blev en aning ljusare, lite vitare, lite jämnare. En aning, nej en grymt galet nöjd tjej hej! Imorgon blir det kanske en tripp till Farsta med far min och syster, sen en ev. fika med Cecilia och sen på kvällen ska jag träffa Simon. Fullt upp imorgon. Gillare!


plains!

Torsdag - Skola/Träffa Simon
Fredag - Ev. fika med Cecilia/Träffa Simon
Lördag - Inga planer ännu
Söndag - Vila upp mig och kanske färga håret


Sara och jag på dagis ♥


- check!

.. Jag börjar komma någon vart nu ..



today's



Kofta Cubus, Blus Vero Moda, leggins ginatricot,
jeans kjol ginatricot, halsband ur&penn och en osminkad glad tjej!


peppisar

Hola guapas! Como que tal? Muy bien, gracias.
Lite spanska sådär är väl alltid kul. Hade spanska prov idag, kändes riktigt bra för en gångs skull. Idag vaknade jag iallafall hyffsat tidigt, så pass tidigt iallafall så att jag hann äta frukost i lugn och ro. Annars brukar jag bara hinna hälla i mig en kopp te om jag har tur.

Har haft ganska okej lektioner idag bl.a. textil slöjd där jag håller på att sy ett par barntofflor till min minsta kusin. Rosa fleece fodring, skinnsulor och spöket laban mönster. Sött! Efter skolan så åkte jag och Nathalie hem till mig för att vara barnvakt. Innan mös vi ner oss i soffan med pepparkakor och tittade på Alla älskar Alice. Den filmen är så sjukt bra!




take a minute

Hallådär mina fina!
Hoppas allt är bra med er. Sitter i soffan och dricker te med smak av hallon med min kära mor framför Cougar Town. Gick i skolan till 15.30 och åkte direkt till handen med Nathalie. Åt på subway, träffade Gustav och Adam, tappade min plånbok, hittade min plånbok, fyndade på Cubus, ätit kladdkaka och småpratat en massor. Händelserik dag kan man säga med andra ord.
Nu vill jag bara sova...




godnatt gullisar!

Nu ska jag krypa ner i sängen med en skål müsli och vitamin juice framför csi.
Har en aning sovmorgon imorgon så det känns.. underbart! Efter skolan drar jag mig till handen. Juste, har rensat garderoben nu så bloppisen kommer väl upp snart. Godnatt på er nu!


Saknar mitt bruna långa hår lite grann..


truly friend ♥

.. Mycket mer i livet behöver man inte ..


SHOPPING!

När jag får mina pengar ska jag ta mig in till stan och tok-shoppa!
Helt sanslöst hur desperat man kan bli. Jag mår dåligt, jag behöver nya kläder. Detta är inte normalt. Dock måste jag rensa garderoben innan jag kan införskaffa mig nytt..


will do!



• Börja spela gitarr och ta både gitarr och sånglektioner.
• Börja träna minst 3-4 gånger i veckan.
• Höja alla mina betyg, ett steg i taget.

• Våga sjunga för mina vänner.
• Bli hälsosammare och starkare.
• Skaffa ett jobb

• Börja droppa falska människor.
• Leva & göra saker jag älskar.
• Göra insatser.


today's

Godagens små solstrålar!
Min dator är sönder och därför anledningen till varför bloggen inte uppdaterades igår. Men denna dag har iallafall rullat på med jämna steg, allt har gått lite segare än vanligt men det har ändå vart skönt. Tittade på två filmer i skolan och hade idrott, sen åkte jag hem. Ska snart titta på House, bästa!



Ny jeansväst, älskar dödskalle knapparna!


tjejmiddagen

I lördags spenderades kvällen hemme hos Cecilia som hade tjejmiddag. Super mysigt med alla brudarna samlade. Åt jätte god kina mat som Cecilias mamma hade gjort och sen körde vi sms-roulett efter maten.. Fy aldrig mer! Men iallafall så var det jätte trevligt! Tack alla ♥















friday!

Äntligen fredag mina snygga läsare!
Känns så gryyymt jäkla skönt! Denna vecka har vart helt kaosad. Har haft fullt upp hela tiden och knappt hft tid alls för mina vänner så det ska bli skönt med helg nu.

Ska snart till handen och träffa ornö-gänget och imorgon ska jag på tjejmiddag hemma hos fina Cecilia som fyller år! Ska bli mycket trevligt. Innan ska jag och min familj försöka hitta på nånting tillsammans. Vi gör knappt nånting alla vi, så hoppas det bli en bra dag!

Nu måste jag kila. Här kommer en dagens.. ♥


godnatt bloggen

Nu säger jag godnatt kära läsare!
Är på bättre humör för tillfället. Känns bra! Imorgon har jag sovmorgon vilket känns skönt eftersom att jag försovde mig rejält imorse. Uppdaterar bloggen efter skolan. Godnatt gullisar!



min sommar










blogg.se - in my ass

Hallå hallå!
Blogg.se strular som vanligt och det går inte att lägga in bilder. Är skjukt irriterad på allt just nu. Skriver förmodligen imorgon eller nått. Ha det så bra allihopa!


kings of leon

Godkvällens bloggen & alla fina läsare!
Sitter och tittar på Kungarna av Tylösand och även fast det är rent utav riktigt jävla patetisk så är det ju bra! Kan inte sluta titta. Denna dag har jag iallafall spenderat i skolan i ca 7 timmar, träffat Simon ca 3 timmar, pluggat ca 2 timmar, tränat ca 1,5 timme och snart ska jag duscha.

Låter som en bra dag va? Imorgon har jag två prov, kommer nog att gå sådär. Känner mig osäker, careface tycker säkert ni och jag är så sjukt otaggad. Sen ska jag vara barnvakt hela eftermiddagen, laga mat och sånt där så det kommer nog lite mysiga bilder. Vi hörs peeps!



Dagens outfit.


study study study

Godnatt bloggen och sov så gott pluttisar!
Är fullt medveten om att uppdateringen vart riktigt snål idag men jag har suttit hemma och pluggat hela eftermiddagen. Gick i skolan till 14.15, pratade med SYV och sen åkte jag hem och började studera in samhällsekonomin som vi har prov på imorgon. Här har ni dagens iallafall, hare!




bloppis

Vad skulle ni tycka om att jag började med bloppisar?
Har så mycket kläder som behöver rensas ut och jag vill ju inte slänga allt, så då tänkte jag att jag kanske skulle sälja dem här på bloggen.
Vad tycker ni om den tanken?


coffee

Hallå bloggen! Har precis läst ELLE, gillar deras omslag starkt!
Vinröda läppar är det som gäller i höst tjejer och konjak brunt samt leopardmönster, snyggt! Mycket rött och mycket fransar är också en höst-trend.

Nog om det. Gick i skolan till 15.15, skrev ett prov sista timmen som förhoppningsvis gick bra! Tog sedan bussen med fina Clara till handen och hamnade på Momo med henne, Simon och Anton. Riktigt trevligt och en massa skratt bjöds det på. Har precis tryggt i mig paj så är apmätt nu. Ska göra lite kaffe sen måste jag plugga.. Hoppas ni har haft en fin dag kära vänner.



Dagens outfit.


godnatt bloggen!

Nu blir det sängen för min del!
Har sovmorgon imorgon men känner ändå att klockan är mycket. Åker eventuellt och träffar Simon efter skolan och sen är det hem och råplugga samhällsekonomi! Men vi hörs imorgon gullisar.


svar på tal

Anonym om for now:
Du är verkar vara en himla gullig tjej här i bloggen och säkert utanför den också, men varje gång som jar har sett dig så snear du typ? Varför gör du så? Du ser så arg och elak ut då :( jätte bra blogg! <3

Sv: Det här får jag höra ganska ofta. Folk som inte känner mig har ofast den uppfattningen, att jag är en bitch innan dem lärt känna mig. Men jag är absolut inte sådan. Visst kan jag vara otrevlig men det är bara om någon vart så emot mig. Jag är absolut ingen bitch och framförallt inte elak. Jag brukar inte "snea" folk om dem inte gör så emot mig, men jag kanske ser jävligt arg ut ibland (mina vänner kan också påpeka det ibland) men jag är egentligen världens snällaste och är faktiskt trevlig om man lär känna mig. Sköt om dig!


grattis finis!

Idag fyller världens bästa kille år!
Hoppas du har haft en super dag hjärtat, Big love to you.


forgive

"Sitter och funderar, försöker få ro. Men det enda jag tänker på
är hur länge vi kommer att älska varandra, kommer du lämna mig nu? Vill inte bli ensam kvar"

- You know that I love you, and always will do. ♥


autumn feeling's

Min underbara pappa har stått och bakat idag,
 så nu blir det toscakaka för hela slanten. Åh gud vad gott!




Dagens outfit.


gårdagens bilder






Tack för en kanon kväll hjärtat!
Hade det så jäkla kul och trevligt igår. Kvällen började ganska segt men sen kom vi igång, kom också hem väldigt sent och vaknade 11.00 imorse, men jag mår som fisken i vattnet. See ya!


kvällens outfit

Såhär ser jag ut ikväll. Tror jag.
En vit tunika med brunt skärp i midjan och stora silvriga örhängen. Det känns bra, och ännu bättre kommer det nog att kännas ikväll. Ska snart dra till handen och äta på donken med kära Clara!



for now

Min farmor kom nyss så nu ska det fikas!
Clara kommer väl om ett tag också så det blir mycket trevligt. Har en kofta, tisha och leggins sålänge på mig innan vi ska ut. Har ångest.. Vet inte alls vad jag ska ha på mig ikväll!


-

- Det ena, utesluter inte det andra.


en bra morgon!

Godmorgon gullisar!
Vaknade för några timmar sedan, känner mig lite små trött men är så sjukt taggad för kvällen! Hoppas det blir en riktigt lyckad och rolig kväll. Kvällen kommer att spenderas med min snygga vän Clara, toppen tjej så det blir nog spårat! Har suttit barnvakt hela morgonen så ska snart slänga mig in i duschen. Hare, kanin kära vänner!


memories



Bild från när jag och min underbara vän Nathalie
var i spanien tillsammans, en utav de bästa tiderna i mitt liv! ♥


i need a hero!

Godkväll bloggen och alla underbara läsare!
Hoppas allt är bra med er. Denna dag har spenderats i skolan, sen åkte jag med Malin och Ida till handen. Där träffade jag även Simon och gänget. Sen gick jag och Adam och köpte en present till Simon eftersom att han fyller år på söndag, hehe!

Nu ligger jag här i sängen och lyssnar på musik med en ansiktsmask och hårinpackning i håret, uppfriskande och jäkligt avkopplande. Imorgon kommer Rebecca och Clara hit och då ska vi fixa oss och sen ge oss ut på klackar och slå klackarna i taket. Men först är jag barnvakt några timmar.. Ha en fortsatt fin fredagkväll nu kära vänner. Puss&kram på er



Osminkad chey, tisha weekday, kofta ginatricot, leggins med skinndetaljer cubus, boots hm, halsband med olika kedjor JC, ringar spanien och glitter.


Godmorgon bloggen!

Godmorgon kära läsare!
Vaknade för ca en timme sedan och ska snart bege mig mot skolan. Är helt slut, har inte kunnat sova ordentligt inatt. Har ingen aning om varför? Men vi hörs senare idag. Åker och träffar Adam efter skolan en stund så bloggen uppdateras ikväll nån gång. Friiiday peeps!




- du va så mycket


caféhäng med fin vän

Hej på er finisar!
Sitter med naturvetenskap (energiformer och energiprincipen) som vi har prov på imorgon. Trött chey! Vill bara gå och lägga mig men jag har matte kvar också. Åkte iallafall och träffade Rebecca efter skolan och tog en fika.

En lång sådan också, härligt! Skönt att få prata av sig med den tjejen alltså, du är bäst! Nåja, har inte tid att sitta här längre tyvärr. Vi hörs när jag fått mitt liv tillbaka..



dagens outfit



Kofta ginatricot, shorts hm, trash - linne ginatricot,
boots hm, ringar spanien och örhängen indiska & tunna ben hm.


cutieface

Goaste hunden, ligger breve mig i sängen just nu.
Vi har myst hela dagen, han ska jämt ligga i knät på rygg!

Du är underbar



fuck makeup


fina vänner ♥














new

Dessa söta örhängen fick jag med mig
från haninge centrum för ett par dagar sedan. LOVE!


pissed of!

Jag är så jävla trött på skolan just nu!
Jag pluggar varje jävla dag, hela veckan ut! Snälla jag orkar inte. Jag struntar i om det är så "situationen ser ut i 9an" för jag är less, less på skolan och alla puckade lärare som kommer med korkade kommentarer hela tiden. I had enough!

Uräskta för att jag klagar, men jag är inte på humör just nu. Har suttit med läxor sen kl 14.00 idag och det värsta är att jag vet vad som väntas resten utav veckan.. en massa SKOLARBETE!! Träffar inte mina vänner längre, förutom i skolan några minuter och på helgerna. Jag har inget liv. Hej!



Här har ni iallafall dagens outfit.


veckans planering!



Onsdag -
Skola/plugga
Torsdag - Skola/plugga
Fredag - Skola/middag med familjen
Lördag - ev. utgång med Clara
Söndag - Ta - hand - om - mig - själv


dagens

Hallå kära vänner!
Ska snart krypa ner i sängen och sova, är jätte trött. Hur seg skoldag somhelst, hade dessuton lucia möte efter skolan som tog lite tid. Imorgon ska jag bara plugga efter skolan.. Orkar inte snart! Hoppas eran dag vart bra och sov så gott nu gullisar så hörs vi imorgon!




Ny kofta från hm.


love. pain. love. pain.


kanelbullens dag!

Hallå bloggen!
Ber om ursäkt för en dålig uppdatering men jag har i princip bara suttit hemma och pluggat idag. Åkte dock till handen och lämnade ett par skor till en tjej som glömt dem här i lördags och sen umgicks jag lite med Simon, Adam och Nils innan jag åkte hem. Har ätit en jätte god middag tillsammans med familjen och ätit kanelbullar. Nu ska jag tvätta bort sminket och sedan sussa.
Vi hörs imorgon gullisar!



kräftskivan














Finns hur mycket bilder somhelst
men här har ni några utav alla tusen stycken!


Älskar dig.

Update: Simon, jag vet att det var du som skrev, söött!


fikamys

Hej bloggen, hoppas det är bra med er!
Själv mår jag alldeles utmärkt. Bjöd hem min kusin hit efter skolan och bjöd på fika. Satt och pratade i timmar och guuud vad skönt det var. Hon är helt otrolig! Pratade om allt ni kan tänka er. Killar, sex, vänner och gamla minnen etc. Nu blir det en kopp te och idol. Ha en fin kväll! ♥


RSS 2.0