today's



fika med de underbara!

Hallå bloggen och mina fina läsare!
Kom nyss hem till mig med Nathalie i sällskap. Tog en låååång fika med brudarna i handen och pratade om tjejmiddagen. Det ska verkligen bli så jävla mysigt och roligt!

 Tog sedan en runda runt och tittade i lite affärer, fick med mig ett par skit snygga örhängen. Nu ska jag hoppa in i duschen ta en kopp te med min fina vän Nathalie och sen kanske jag ska träffa Simpa. Hoppas ni har haft en bra dag kära vänner. Önskar er en fin kväll! ♥






Världens bästa vänner!


to do!

Onsdag - Barnvakt/titta på fotboll med Adam
Torsdag - Skola/Fika med brudarna

Fredag -
Skola/Fika med min Kusin
Lördag - Tjejmiddag med brudarna (kräftor serveras)
Söndag - Plugga och ladda om helt

Numera är det saker hela tiden. Mitt schema är alltid fullt med saker som jag ska, hinna och måste göra. Jag måste börja tänka på min hälsa för snart går jag in i väggen..


you make me high..


.. I think I'm stuck ..


smoothie

Hello people's! Great day today. Nice weather!
Stannade hemma idag. Har så sjukt mycket i skolan just nu. Har suttit hemma hela dagen och renskrivit en text om samhälls ekonomi och pluggat gärnet. Är inte helt klar än men det var ändå värt att vara hemma och jobba med den idag. Har även fixat lite i rummet, börjar äntligen likna nånting nu. Nu ska jag dricka upp min smoothie och sätta mig och ta det lugnt en stund.
Hoppas eran dag varit bra!



i need you!


tired

Hallojsan mina vänner!
Hoppas allt är bra med er. Själv mår jag lite sådär. Små ont i kroppen och i huvudet. Tog en snabbfika med Nathalie efter skolan på Momo. Åkte sen och träffade Nino och pratade. Nu ska jag fixa klart i rummet och sen lägga mig. Pratar med Simon i tele nu så min ena hand börjar somna...



hoot!

Detta skulle inte sitta fel nu inför hösten.
Längtar tills nya garderoben blir ihop monterad så att jag kan fylla den med en massa äckligt snygga saker! Är fast för allt på bilden, såå snyyggt!


sneak peak!

Smyggtitt på mitt nya rum...
Det är inte klart på långa vägar.. Tvn ska upp samt tusen andra saker.



frussen chey!

Hej små solstrålar!
Ligger i soffan med duntäcke och datorn placerad så fint på magen. Fryser som en jävla pajas! Mamms gjorde nyss en gálet god smoothie till mig, så djävulskt gott! Ska snart sätta mig med lite läxor. Har prov i engelska imorgon, men det kommer att gå fint. Engelska är roligt, typ det enda jag är duktig på i skolan! Puss och hej på er sålänge.


Tråkig och enkel idag.
Är in love i mina gammeldagsrosa chinos!


love you guays ♥




Bilderna är från i Lördags hos Gustav
och på tåget påväg ner till Nynäshamn. Kärlek till er!


WARMLY

Fick en pälsväst utav världens bästa mamma & pappa idag!
Så jäkla snygg och passar perfekt till min skinnjacka. Den kommer användas flitigt i höst! Är helt kär i den. Den kommer ifrån hm förresten för er som undrar.


grym lördag!

Hallå bloggen och alla finisar!
Gårdagen blev faktiskt riktigt lyckad. Kom till Gustav och förade lite, sen efter ett tag åkte vi brudar ner till Nynäshamn vidare på jakt efter fest. Kom hem till Rebeccas pojkväns vän Niklas. Trevligt var det. Efter ett tag gick vi hem till Rebecca där vi skulle sova.

Kom hem till henne vid 04.00 tiden skulle jag tro. Är sjukligt trött just nu och vill bara lägga mig i sängen och sova några timmar men icke sa nicke, för jag ska dra mig emot handen hem till Gustav och träffa han och Adam och sen ska jag på fotbollsmatch med dem. Kul kul!

Vill tacka er brudar för att ni gjorde gårdagen så jävla bra! Älskar er ♥


Såg att det var någon som undrade var mitt linne var ifrån,
- Det är ifrån Gina tricot och köptes i somras. Finns nog inte kvar tyvärr.


inflyttningsfest!

Nu drar jag med brudarna Rebecca, Nathalie, Sofie och clara till handen.
Vi ska hem till min killkompis Gustav för hans inflyttningsfest. Sover sedan hemma hos Rebecca i Nynäs. Ha en toppen lördag kära vänner! Love to you all guays ♥



- check!

Nu vet jag vart kvällen börjar och kanske slutar..
Jag åker iallafall till handen för att träffa mina favorit killar. Fan va kul!

Vi ses och hörs imorgon kära vänner
kärlek till er alla ♥


friday peeps!

Hej underbara läsare!
Statistiken stiger mer och mer för var dag som går. Har bara er att tacka, ni är så fina. Kom iallafall i princip nyss hem. Åkte till handen med Nathalie efter skolan då hon skulle små shoppa lite. Sen mötte Gustav och Adam mig och vi gick hem till Gustavs nya lägenhet, grattis till den!

Där satt även Anton, Simon och en annan kille och spelade fifa. Var där i ca en timme, sedan begav jag mig till tåget med Simon och Anton i sällskap. Stötte även på Pierre och hans kompis och gjorde sällskap med dem hem. De följde mig till grinden och allt, sött. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen får vi se vart kvällen slutar.

Ha en jätte härlig fredag gott folk! ♥



Dagens outfit.


dagens outfit!

Kass uppdatering idag men jag har haft fullt upp hela dagen!
Har precis duschat och skrivit klart en inlämningsuppgift, himla skönt. Med detta korta inlägg och dagens outfit så säger jag faktiskt godnatt. Vi hörs mer imorgon med en bättre uppdatering!!



Allt är nytt. Bytte dock om till ett par svarta jeans senare.


länka mig din blogg!

Sitter fortfarande och väntar på Malin. Fick ett sms nyss av henne.
Sålänge underhåller jag mig med att läsa en massa bloggar. Kom gärna med förslag på olika bloggar eller länka er egna blogg. Det skulle vara jätte roligt att få läsa eran eftersom ni läser min.



Två bilder från i somras!


one flower for you


- Speaken words of wisdom, Let it be.


sexy general



Beställt hem från hm,
äntligen hänger den hemma hos mig nu!


carpe diem my friend

Tjiho glada vänner!
Har precis ätit middag tillsammans med familjen, mys! Gick i skolan till 14.00 idag, hur skönt som helst. Åkte till handen direkt och träffade Simon, Gustav, Adam och Anton. Köpte en skitsnygg skjorta på Gina som killarna hjälpte mig med att välja ut av alla 1000 plagg.. Fick beslutsångest! Snart kommer iallafall Malin hit för att titta på idol med mig och sen sova kvar.


Mina kläder från hm kom idag också,
bla. annat så kom den här godingen to mama!


the person i'am

I'am the person I'am, and I will not change me
because you want me to be somone else you think is better.


new



De högst upp köpte jag idag &
 leopardörhängena köpte jag förra vecka.


mina favoriter!

Godkväll kära vänner!
Det bli inget långt inlägg det här, passar nämligen på att skriva mellan pauserna av idol. Hade skoljoggen idag i skolan. Det gick sådär, mitt knä började krångla och nu kan jag knappt gå. Surt! Men nu är det avklarat iallafall, sprang 6 km och det var skitjobbigt på ren svenska!

Efter skolan åkte jag till handen för att träffa favvo killarna Simon och Adam som satt och fikade på Momo, som vanligt. Sen stötte jag även på mina favorit tjejer Sofie och Clara. Gick runt med dem och kikade i lite affärer. Hittade superfina örhängen som var på rean, kaaap!


Dagens, ganska tråkig outfit.
Höga jeans - Gina tricot
Svart slapp tröja -
Gina tricot
Leopard örhängen -
Cubus
Klocka - Regal "Ur & penn"


godnatt kära peeps!


it's heaven honey...


- Ibland måste man göra saker man aldrig trodde man skulle vågat tidigare.
Och det där nya kan göra så otroligt mycket, hjälpa en så långt framåt med sig själv. Lev idag, i nuet, för imorgon, för DIG!


cozy

Mamma har fixat lite i mitt rum, bl.a. köpt lite smått från Ikea.
Det uppskattades verkligen. Känns hur skönt och mysigt som helst att va där nu.
(Dock ska jag snart byta rum, till ett större.)








Världens bästa mamma, tack tack tack!


iphone

Baaaaaawaw! Har helt glömt bort att visa er min nya telefon.
Fick en iPhone av mamma och pappa förra helgen! Känner mig helnöjd, och den funkar utmärkt. Bästa telefonen
jag någonsin haft! Paff chey!


dum av dig

Hej bloggen!
Det blev tyvärr inget inlägg imorse, då jag försov mig och fick stressa som en idiot! Men kom iallafall iväg till skolan och hade idrott som första lektion. Skit kul. Skit tråkigt faktiskt! Sen hade jag samtal med min mentor och mamma (är så himla olydig hela tiden) angående skolgången osv.

Slutade 15.15 så kom hem för några timmar sedan. Har bara legat i soffan och tittat på Top Model avsnitt och druckit rekordmycket te. Ibland förstår jag inte hur jag får i mig.. Sitter just nu och väntar på att maten ska bli klar, det blir köttfärslimpa så vill äta NU!! Blää vi hörs senare peeps.



Dagens outfit.


sunday

Hallå bloggen och alla fina läsare!
Hoppas det är bra med, själv mår jag utmärkt. Dagen har bestått utav manikyr, massa skratt och snack, bakning och repriser av idol tittande. Har haft en super helg med världens bästa Rebecca! Tack tjejen, det behövdes verkligen. Nu ska jag titta på film med mamma och pappa, Änglavakt! Börjar 08.40 imorgon så slänger kanske in ett morgon inlägg imorgon. Sov gott kära vänner!



Dagens. Nya ringar!


o-normala!


Även fast du är det största puckot jag känner
så älskar jag dig mer än allt på denna jord världens finaste! ♥


min finaste!

Hallå bloggen!
Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bara bra. Sitter med min finaste Rebecca breve mig. Vi har tillbringat hela dagen i handen. Vi har fikat på Momo, lunchat på Subway och små shoppat lite. Ikväll ska vi bara ta det lugnt och titta på film och spaa, ytterst mysigt! Tänkte bara önska er en bra lördagkväll.



Nya tröjan jag fick med mig hem idag är på!


belief.



Mina två underbara vänner Sofie & Clara har skapat en gemensam blogg, http://belief.webblogg.se som ni måste spana in! Två helt galna tjejer som skriver om mode, deras vardag etc. Ni kommer fastna direkt för dessa två skönheter! Två tjejer med sprudlande energi och glädje, fan vad jag älskar er tjejer!


thé



be your superman




There are no words, to paint a picture of you girl
Your eyes, those curves, it's like you're from some other world
You walk my way, oh God is so frustrating.

So why do I disappear when you come near,
It makes me feel so small,
Why do I blow my lines, most every time,
Like I got no chance at all,

If I could be your superman,
I'd fly you to the stars and back again.
'cause everytime you touched my hand,
You feel my powers running through your veins.
But I can only write this song,
And tell you that I'm not that strong.
'Cause I'm no superman,
I hope you like me as I am.


fridaaay night!

Äntligen hemma! Mår dock inge vidare.
Började kallsvettas och hade galen huvudvärk i skolan. Nu känns det i och för sig lite bättre men mår fortfarande lite risigt. Ska göra lite te och krypa ner i soffan med en ELLE tidning, lyx!



2 cool 4 school

Godmorgon godmorgon finisar!
Har precis gjort mig i ordning och ätit frukost. Sitter just nu och tittar på The Voice. Börjar sent idag, så det känns super skönt att bara få slappa och ta det lugnt. Har matteprov direkt på morgonkvisten också så känner mig lite halvdant. Jag är verkligen så fruktansvärt dålig på matematik. Nåja, här kommer iallafall dagens outfit. Ha en jätte härlig fredag!



my new hair

Nu ska jag berätta lite kortfattat om mitt blonda hår.
Jag använde mig utav ett märke som heter MOOD, ultrablond. Har även slingat håret ljust med det märket några gånger innan. Det fungerade jätte bra! Ångrar dock att jag inte gjorde en avfärgning innan eftersom att det blev väldigt orange i början.

Men efter 2:a färgningen så började det likna något. Färgen satt i runt 60 minuter varje gång. Jag känner mig jätte nöjd och har varken fått slitet eller tappat glansen efter färgningen. Nu ska jag vänta cirka en månad innan jag tänker färga (bleka) igen. Hårets slits ju ganska mycket när man försöker blondera från nästan svart hår. Fast jag har haft tur!

- Jag är dock ingen hårspecialist men jag känner mig helnöjd med mitt hår nu. Jag använder ett silverschampoo från L'oréal som är bäst! Har använt det två gånger och det har redan blivit en mycket större skillnad sen innan. Dock vet jag inte hur ofta man ska använda det? Men än sålänge så ser det bra ut! Ni får gärna komma med förslag på produkter osv.


overdrive or something

Hola amigos! Que tal?
Hoppas det är bra med er. Med mig är det helt okej. Är bara så himla trött på detta piss väder. Hatar det rent ut sagt! Men kom iallafall hem för ett tag sedan och har precis tryckt i mig plättar, kalasmätt är jag! Förresten, vi hade skolval idag. Har ni också haft det? Jag gjorde iallafall ALLA fel man kunde göra när man skulle rösta. Jätte bra gjort av mig, det kändes ju väldigt great!

Nåja, ska inte tråka ut er mer om det. Slänger kanske in ett inlägg senare angående mitt hår om färgningen etc. Samt hårprodukter jag använder mig utav för tillfället. Nu ska jag dricka te och titta lite på film, sen mot mormor och säga hej! Take care sweeties.




Todays dresscode.


my lovely friend




Tack för idag hjärtat! ♥


no time!

Hej bloggen och alla finisar!
Har precis skrivit klart två inlämningsuppgifter samt övat in några instuderingsfrågor. Känns faktiskt rysligt bra! Skönt att kunna lämna allt det där bakom sig ett tag framöver. Efter skolan åkte jag och min fina vän Nathalie till handen och tog en fika på Momo. Pratade om allt. Drömmar, nuet, framtiden, killar etc.

Sen åkte vi hem hit och åt middag hemma hos mig. Efter tvättade jag hennes hår och vi tvättade även mitt med silver shampoo, så nu är det mer åt det guldiga hållet än orange (lite orange kvar, men fortsätter jag såhär så blir det nog rätt bra tillslut) så det känns jätte skönt! Nu ska jag tvätta ansiktet och lägga en ansiktsmask, behövande! Hoppas eran dag har vart bra!


goodnight my lovely!


i don't give a fuck

Något jag fått lära mig här i livet är att inte ta någon annans skit.
Att våga stå upp för dig själv och våga säga ifrån när det inte känns okej för en själv! Att våga säga nej när man inte vill - är ballt tycker jag. Jag fastnar för starka människor. Människor som vågar visa vilka dem är, vad dem står för och vart dem har fötterna på jorden.

Jag har otroligt starka vänner. Starka vänner som skulle kunna stå upp för andra, som skulle kunna stå upp för mig såsom jag skulle kunna gör för dem. Styrka kan vara så mycket. Det finns både fysisk och psykisk styrka. Men styrka för mig är att våga vara sig själv och våga stå för sina egna åsikter.

Att vara stark innebär också att man är beredd och ge, ge av sig själv.
Att kunna ge men ändå fortsätta vidare som stark. Att finna sin inre styrka, innebär att hitta sig själv. Att hitta andra innebär inte alltid att hitta sig själv. Många säger att - När man finner kärleken "lyckan i livet" så finner man även sig själv. Det finns garanti på att det är så för alla.

Så innan - testa nya möjligheter, sätt dig själv på prövning, se hur långt du kan gå. På så sätt får du en ny syn "inblick" av dig själv. Det är mitt tips på att försöka nå in till sig själv. Vet man vem man är och vad man vill kan man komma hur långt som helst här i livet. Du måste bara tro att du kan och att ingenting är omöjligt sålänge viljan finns där.


black n' white

Hallå kära vänner!
Kom nyligen hema. Ska snart träffa Simon en stund och kanske lite senare Cecilia. Dagen har rullat på relativt tidigt. Jag känner mig helt slut, vill bara lägga mig i sängen och sova en stund.. Har mycket plugg och göra så ska väl sätta lite fart med det. Hoppas eran dag har vart bra!



natti bloggen!

Nu säger jag godnatt bloggen och ursäktar för en riktigt dålig uppdatering.
Men jag har haft fullt upp hela dagen. Slutade 15.15 och åkte direkt till handen för att träffa Rebecca. Tog en låååång fika på Momo.
Pratade om allt, precis ALLT!

Kändes så himla skönt att få prata ut med någon, och samtidigt kunna känna att man är på samma nivå. Du är en underbar vän och jag älskar dig så himla mycket! Sen träffade vi på Simon, Nisse och Adam. Goa killar det där. Efter fikat åkte vi hem till mig och gjorde en jätte mysig middag tillsammans.
 Här kommer dagens!



btw, jag har klippt mig kortare, mycket kortare!


the outsiders


- Har verkligen fastnat för låten, & hans röst!


morning morning!

Godmorgon på er små gullisar!
Har precis tryckt i mig två nutella mackor och lite te. Snart bär det av mot skolan, har idrott direkt på morgonkvisten. Det gillas inte, har ingen energi alls på mornarna. Men vi hörs mer ikväll. Ha det bäst bästa läsare!



Redo chey för idrott..


blond tjej!

Godnatt bloggen säger jag nu.
Ska krypa ner i sängen och försöka få lite sömn, vilket man inte fått på ett tag. Det ska bli så skönt med skola imorgon, känn ironin i det hela! Efter skolan imorgon ska jag iallafall ta en fika med Rebecca i handen. Har inte träffat henne på jätte länge så det ska bli hur mysigt somhelst.
Nä, godnatt på er sockertoppar!


chicken!

Hallå bloggen!
Kom nyligen hem, har precis duschat och ska snart äta tacos med mammsen. Igår färgade jag mitt hår blont, men det blev det inte. Det är gult, precis som en liten kyckling. Inte snyggt alls, men ska färga om imorgon. Här kommer bilder på dagens outfit och mitt gula hår..



(orkar inte rotera bilderna)


den lilla fina



dagens outfit!




Långkjol, skinnjacka och en stor stickad halsduk.


nutte och te

Hej fina läsare!
Kom hem för ett tag sedan. Kände mig inge bra så traskade hem innan lunch. Nu har jag gjort te och två rostmackor med nutella på, finns inge godare! Denna dagen började jag med en rejäl försovning iallafall. Jag och Malin skulle egentligen ha tagit 08.30 tåget tillsammans men jag vaknade i princip då så hon fick åka ensam.. Duktigt av mig, är inte så speciellt förvånad.

Ikväll blir jag nog bara hemma. Skulle egentligen ha gått och sett Hoffmaestro på Grönan ikväll, men jag har varken lust eller ork längre. Vet att jag kommer ångra mig imorgon men men så är läget just nu. Antar att många utav er ska gå och se dem ikväll, så hoppas ni får en trevlig kväll halvt ihjältrampade!


design by me!

Den här tröjan gjorde jag på textilslöjden förra terminen.
Jag gillaren! Gillar den djupa urringningen där bak och nit-axlarna. Denna tröja slet jag hårt med, men efter många om och men så blev den äntligen klar och rätt snyyygg, eller?




when i was little

Alla har vi väl vart små, även lilla jag har haft blöja och bara två mjölktänder.
Sjukt egentligen hur fort tiden går. Känns som att det var igår man satt och lekte med barbies på golvet hemma hos någon tjejkompis. Nu sitter man hellre på cafén och pratar i timmar. Sjukt!


school picture

Hallå bloggen och alla fina människor!
Jag ska snart gå och lägga mig. Känner mig lite risig, ont i huvudet och näsan rinner, känns inte så kul nu när helgen börjar närman sig och allt. Men hursom så hade vi iallafall skolfoto idag. Vet inte riktigt om det kändes så himla bra faktiskt..

Hade största puckot till fotograf iallafall. Upp med huvudet, ner med huvudet, fram med vänster kinden, eller ta höger kind istället, upp med hakan i taket, ner med hakan, vrid dig lite, luta huvudet bakåt, luta det framåt, vrid knäna åt höger, nej förresten åt vänster! Jag höll iallafall på att strypa honom ett tag..

Efter skolan åkte jag iallafall hem till Malin med henne och Ida och tittade på repriser från Idol, riktigt mysigt att umgås med tjejorna igen som de gamla tiderna. Sen åkte Ida hem och vi satte på en ny film och sen tog vi en promis hem till mig, där jag lagade middag till oss. Superbra dag!



diggare!

Har lyssnat på Paows och Hugos cover och tycker faktiskt att den är rätt bra.
Har suttit och nynnat sen jag kom hem och tror nog att det kommer fortsätta under möbleringen, hehe! Men iallafall så får låten ett stort plus, och paow och hugo är ju så sjukt fina tillsammans!


makeover

Hola amigos!
Kom hem från skolan för ett litet tag sedan. Sitter och dricker te och äter risifrutti samt bläddrar igenom glosorna, studytime! Blir nog hemma ikväll, mamma och jag ska fixa lite i rummet. Det ska få en liten makeover. Är lite småsugen på en ny tapet men vi får se hur det blir. Hoppas ni haft en fin dag!
Här kommer dagens outfit.



godnatt bloggen

Nu har jag precis färgat håret och jag blev grymt nöjd över resultatet!
Det blev en ljusare touch, awesome! Bild på det får ni se imorgon för nu måste jag verkligen sova. Känner mig jätte trött och behöver sömn. Imorgon slutar jag 15.00.. Men vi hörs mer då! Godnatt sötisar.


cup of coffee




my day

Hello bloggischen. Haha!
Sitter och väntar på att det ska bli mat. Jag är vrålhungrig och mamma har gjort en jätte god baconpaj, det doftar i hela huset! Hursom, hade sovmorgon till 09.00 imorse. Slutade runt 15.00 tiden, tog bussen tillsammans med Malin hem till mig och tog en fika. Hon köpte med sig kladdkaka så det har vi suttit och smaskat på medan vi pratat en massa behövligt strunt.

Ikväll ska jag bara vara hemma och plugga och färga håret. Vad det blir för färg får ni se senare, uuhuu! Hoppas det blir bra bara så att man slipper se ut som värsta puckot på skolfotot (mer än vanligt iallafall, haha) och skämmas! Skolfotot är förflyttat tills på torsdag nu också istället för på fredag och det ska tas kl 13.00.. Himla kul! Not. Efter lunchen liksom? Nej, här kommer iallafall en dagens outfit.



memory!

Haha hittade en gammal söt bild från min prao!
Kommer verkligen ihåg hur jobbigt jag tyckte det var att sätta på mig den varje dag.. Nu saknar jag dock det lite. Kommer också ihåg hur väl jag trivdes där, bland allt folk och den härliga personalen. Hoppas på att få komma tillbaka till höstlovet igen.


dagens outfit



café momo

Hallå små solstrålar!
Hoppas allt är bra med er. Själv mår jag helt great! Dagen har rullat på med jämna steg. Slutade 15.15 och åkte hem en stund och sedan mötte jag upp Cicci på bussen och tog en tripp till handen för en fika på Momo. Fasen vad länge vi satt och snackade.

Men det kändes så jäkla skönt att få prata och bara umgås med henne igen. Var ju ett tag sen, alldeles för länge sedan! Efter timmarna på Momo gick vi runt och kikade lite i affärerna. Jag hittade ett par gammelrosa chinos för 74 kr, kap kap kap! Dem hade kostat 300 innan så det var värsta fyndet.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och vänta på att CSI ska börja. Har tittat på det varje kväll nu, så gálet bra! Imorgon blir det nog en lugn dag. Ska bara hem och plugga efter skolan och sen färga håret. Har ju skolfoto på fredag så lite goodie måste man väl se. Här kommer lite bilder från idag iallafall.





dålig service

Hej på er kära vänner!
Har inte haft tid att bloggga idag. Har haft fullt upp hela dagen! Kom nyligen hem från handen efter att ha träffat Simon, Nisse, Henke och Kevin. Nu ska jag alldeles strax krypa ner i sängen för imorgon är det hard work igen, skolan! Får se vad som händer efter. Hör iallafall av mig imorgon bitti. Sov så gott sötisar!


från en hjärtevän

Det här ljuset står i mitt fönster ovanför min säng.
Det fick jag en gång av min fina hjärtavän Nathalie. Hon är verkligen en utav dem jag verkligen känner att jag kan prata ut med, och vet att allt stannar emellan oss, oavsett!

- Om du ser det här så vill jag bara att du ska veta att jag tackar dig för allt du någonsin gjort för mig. Jag älskar dig från grund och botten! Ändra aldrig på dig, för du är perfekt precis som du är. Du kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. Syster ♥


folkrace

Hallå bloggen och alla finisar!
Ber om ursäkt för en dålig uppdatering och jag hoppas att allt är bra med er. Anledningen till att bloggen har fått lida idag är för att jag har vart på folkrace hela dagen med Nathalie och hennes kille Marcus. Det var riktigt trevligt men jäkligt kallt! Borde ha satt på mig mer kläder..

Kvällens planer är ganska glesa. Ska förmodligen ut om en stund men ska först hoppa in i duschen och fräscha till mig lite. Få bort all jord från håret etc. Men hoppas ni får en riktigt härlig lördagskväll vad ni nu än hittar på. Justja, imorgon kommer inlägget angående min sminkning. Hej på er sålänge!




Dagens outfit.


i do my best!


I do my best, I want my own best, but I am not best!


bortskämd..

Hej bloggen/fina läsare!
Blev hemma från skolan idag också. Börjar få tillbaka rösten, vilket känns ungefär SÅHÄR skönt! Igår lät jag helt förskräckligt. Fick knappt fram ett enda ord. Vaknade iallafall relativt tidigt imorse, och gick upp och gjorde lite läxor.

Sen åkte jag och pappa (som också är sjuk) och hämtade ut mina kläder från H&M på Grillen. Mina kängor, en sjal och lite annat smått hade kommit. Resten kommer i slutet av månaden och i Oktober.

Sen åkte vi till handen för att köpa en klocka och då vill pappa plötsligt gå in på Expert? Och vet ni? HAN KÖPTE EN NY DATOR TILL MIG!!! Förstår ni vilken pappa man har? Jag har nog världens bästa pappa!

.. Jag känner mig jätte bortskämd ..







mot plugget!

Godmorgon bloggen och alla små solstrålar!
Har inte kunnat sova en blund inatt. Har bara legat och hostat hela tiden! Så känner mig lagom trött och matt idag. Ska snart ta bussen mot tungelsta och hämta lite böcker i skolan. Hoppas ni får en jätte fin dag! Här kommer en dagens outfit.



RSS 2.0