Godnatt läsare!

Har precis tittat klart på BigBrother.
Har aldrig skrattat sådär mycket på länge, shises! Imorgon blir det skola för min del och kan faktiskt erkänna att det ska bli skönt att få komma hemifrån. Saknar mina tjejer! Efter skolan åker jag in till stan med Rebecca för att ta en fika på någon uteservering, mys! Sen får vi se vad som händer. Sov så gott nu allesammans så hörs vi mer imorgon. På återseende


Better today

Hej på er kära läsare!
Hoppas allt står rätt till med er. Själv är jag bättringsvägen. Är för tillfället bara snorig så det är skönt. Blev hemma från skolan idag också men imorgon ska jag gå. Måste prata med min lärare om ett projekt som vi håller på med i skolan. Det är jätte viktigt! Nu ska jag äta upp min glass hehe!



-

Stanna aldrig hos någon som inte uppskattar din närvaro.


Sommarkänslor

Ligger och tittar på BigBrother och äter
 jordgubbar och dricker te. Får se om det blir skola imorgon.
Godnatt gullisar!


Inside

Fick en fråga i frågestunden förut om vad
jag har för saker i min väska. Just nu har jag detta:



En plånbok, solgalsögon, parfym,
handlotion, p-piller, tuggummi och lurar är ett måste.


Tung

Är det bara jag som diggar honom?
Han ser ut som ett levande konstverk. Han är rå!



Spets shorts

Så otroligt jäkla snygga shorts!
Dessa är helt underbara och måste införskaffas i sommar. Jag blev helt såld när jag hittade dem. Tur att man snart fyller år så att man önska sig lite behövligheter..


Passion

Ska gå ut och sätta mig i en stol på altanen i solen
och dricka kaffe och äta passionsfrukt. Mamma kom nyss hem med det! Passionsfrukt är en utav det godaste fruktsorterna som finns. Innehållet mycket och bra vitaminer också!


Sleepy girl

Godmorgon (godmiddag)!
Jag vaknade nyss och har hållt på såhär hela dagen. Var hos läkaren imorse och fick medicin så nu hoppas jag att det inte dröjer så länge tills jag blir frisk igen. Väntar på att Malin ska komma hit med lite skolarbete. Har en massa jag måste göra klart som inte ens är påbörjat!



Här har jag legat som ett vrak hela dagen..


Desperata hemmafruar

Ligger och tittar på desperata hammafruar och dricker cola.
Det är rätt mysigt - men ensamt. Jag blir förmodligen hemma från skolan imorgon. Känns som att jag har feber (kallsvettas) så det blir lika bra att stanna till sängs.


Tattoo's

Fan nu är jag riktigt sugen på att gadda mig!
Dock blir det inte fören i februari men jag har redan bestämt mig för vad jag ska ha och vart dom ska sitta. Första ska sitta i nacken och den andra antingen på handleden eller på revbenen. Jag vill göra dom nu nu nu på en gång! Här har ni några motiv..





Jag vill ha tre svalor i nacken och anledningen
varför är för att för mig har det ett starkt budskap.


Virkad väst

Längst in i min garderob hittade jag denna virkade
väst. Jag kommer inte ens ihåg när jag köpte den? Tror att det var när jag var antingen i spanien eller i thailand för nått år sedan. Söt var den iallafall.



Escada taj sunset

Denna parfym fick jag utav mina fina föräldrar när
dem kom hem från kryssningen igår. Den luktar helt underbart och påminner verkligen om sommaren. Har aldrig riktigt hittat en parfym som känns som "min doft" men nu kanske äntligen..


Psykbryt

Jag får snart ett psykbryt på denna förkyldning!
Blir helt jävla galen! Kan inte göra någonting. Sitter och hostar upp lungorna på lektionerna, kan inte sova på nätterna pågrund utav hostan och kan inte ha en konversation med någon utan att börja hosta som en (ursäkta mitt språk) jävla idiot?! 

Fick gå hem från skolan idag för att jag frös så att jag skakade och mådde allmänt dåligt. Detta går aldrig över.. Vill börja träna, köra stenhårt men det går ju såklart inte. Om inte jag blir bättre snart vet jag inte vad-jag-tar-mig-till!


Middagen










Tack tjejer, ni är bäst! ♥


Sunny day

Godkväll bloggen & fina läsare!
Jag är jätte jätte trött. Ska alldeles strax hoppa in i duschen. Imorgon är det skola - Hade studiedag idag. Sov hemma hos Nino inatt och vi somnade väldigt sent. Imorse stor städade vi hans rum + att jag tog hand om disken. Sedan åkte vi till donken och åt. Efteråt hämtade vi Kroon i Vh och sen fick jag skjuts hem.

Igår hade jag tjejmiddag och sen kom det lite folk hit. Jag hade det jätte trevligt och jag hoppas att alla ni andra också hade det trots vissa omständigheter. Det blev rätt så sent så när alla hade dragit blev vi tjejer jätte hungriga så Nino och Sofie turades om att grädda våfflor. Gullisar! Nu måste jag hoppa in i duschen och börja tänka lite på refrängen. Latero



Tårtkalas

Nu har jag precis smällt i mig en massa god tårta.
Är alldeles proppmätt! Just nu för tillfället vill jag bara ha kväll och att tjejerna ska komma för jag är super taggad på en riktigt rolig kväll tillsammans med dom! Men om en stund ska jag ner till nynäs med Malin och sen följer Rebecca med därifrån. Har lite ärenden att uträtta nere på stan!





Fyller man år så gör man..


Idag är ingen vanlig dag!

Godmorgon kära vänner!
Idag fyller min älskade pappa år och då blir det tårtkalas. Vi gick upp vid 09.00 och sjöng för honom. Några från släkten kommer vid 13.00 och jag har FÖR mycket att göra idag. Känner mig lite stressad så ska väl alldeles strax gå upp och klä på mig osv.

 Vi hörs lite senare!


Bland små rosa fluffiga moln


Helgen

Fredag - Stohandla/Hemmakväll
Lördag - Fira pappa 41 år/Tjejmiddag
Söndag - Bara ta det lugnt


Today's

Äntligen fredag vilket innebär helg!
Idag ska jag bara ta det lilla lugna och åka och handla allt till imorgon. Blir både kalas och tjejmiddag här hemma. Min älskade pappa fyller 41 år. Känns som att var igår han hade 40-års fest. Otroligt hur fort tiden går egentligen. Iallafall så gick jag i skolan till 14.00 idag, vi fick sluta tidigare. Tog bussen direkt hem och nu sitter jag här, rastlös. Kanske ska bädda om nytt i sängen?
På återseende mina vänner



Dagens klädsel


2 cool

Jag ska snart göra mig redo för sängen.
Alldeles strax börjar BigBrother och det får man ju inte missa. Har sovmorgon imorgon vilket är underbart och vad som är ännu bättre är att det är friday tomorrow peeps! Då ska jag iväg och storhandla med familjen eftersom att jag ska ha tjejmiddag här hemma på lördag med brudarna! Men vi hörs mer imorgon folket



(Hade ett gigg förra helgen, jobbar lite extra
som DJ inget märkvärdigt)


A living hell

- If I really was a bitch, I'd make your life a living hell.
But instead, I'll just sit back and watch you do it yourself.


Summer outfit

Sitter och tittar på gamla bilder från i somras.
Saknar verkligen att kunna gå i brunbrända ben i snygga klackar och slitna shorts tillsammans med ett trashigt linne. I sommar tänker jag köra stenhårt på det! En hatt ska införskaffas också! Kommer blir hur rått som helst. Eller vad tycker ni?


I want to go blue



Så äckligt snygg färg! Från hm ca 40 kr


Naturhistoriska museet

Godkväll mina fina läsare!
Min näsa rinner stup i ett och jag får hostattacker som varar i flera minuter?! Det är så jävla pinsamt att sitta och hosta som ett psykfall i minst 3-5 minuter bland folk. Jag hatar det här! Nog om det nu. Åkte in till stan med klassen imorse vid 11.00. Vi var på Naturhistoriska museet och fick en massa frågor som vi skulle svara på. Det var inte roligt alls utan bara segt.

Efter det så stannade jag, Nathalie och Malin kvar och gick till Sandy's och tog en riktigt lång och mysig fika. Länge sedan bara vi tre satt sådär med varandra. Vi pratade om allt mellan himmel och jord så det var super mysigt. Sedan tog vi en runda bland alla affärerna och jag fick med mig ett grymt snyggt nagellack som jag ska visa er senare. Dagen slutade perfa!






Tröttskalle

Dags för mig att krypa ned i sängen och komma till ro.
Imorgon ska jag till skolan och vi ska på museeum, gud så roligt - NOT! Vi kommer att komma hem vid 16.30 om allt går som det ska.. Sen vill jag till gymmet men det kan jag väl bara ta och glömma med min förkyldning. Vi hörs mer imorgon kära vänner!


Vårens trendigaste skor!

Jag tycker att Jeffrey Campbell's skor kickar ass!
Enligt mig kommer dessa skönheter att bli vårens trendigaste skor. Älskar klacken som påminner om tjockleken på ett 100 år gammalt ekträd. Jag måste införskaffa mig ett par!




Svar på tal..

Postat av: F
Vart har du köpt linnet? :)
Sv: Det kommer ifrån hm divided.

Postat av: Anonym
Kan du inte visa hur klänningen sitter på för när jag provade den såg jag bara fet ut..

Sv: Självklart kan jag göra det. Här är en liten bild.



Postat av: emmelie 
Hej! hör av dig till min epost om du vill sälja denna klänningen. Tar studenten nu och hade blivit överlycklig om du ville sälja den.

Sv: Min mail funkar inte just nu och den där klänningen är så förstörd. Den är ingenting att ha på en studentskiva. Den är alldeles "noppig" osv. Jag skulle tycka att det var pinsamt att sälja den eftersom att den inte är så "fin" längre.

Goddagens gullisar!

Sitter i sängen och avnjuter en kopp kaffe.
Har suttit ett tag med so:n och förstår fortfarande inte så mycket utav det vi ska kunna. Blev hemma från skolan idag och sov till kl 13.00. Förkyldningen känns bättre. Jag känner mig piggare idag vilket är skönt. Är dock fortfarande täppt och hostar konstant (slemhosta). Var ju hos läkaren i förrgår och han sa att jag hade ett virus i kroppen. Man får ingen medicin emot det men jag fick iallafall ta slemlösande tabletter.

Hoppas bara att jag blir bättre till helgen.


Kiwi for the win

Skivade nyss en kiwi samt gjorde en ny kopp te.
Jag är så förkyld så att jag knappt vet vad jag heter. Jag ska snart sova för jag har fått världens huvudvärk. Jag blir förmodligen hemma från skolan imorgon. Ska bara vara hemma och vila upp mig. Veckan är ändå lugnt så jag kan andas ut. På torsdag ska vi på museeum och det måste jag med på tydligen. Men vi hörs mer imorgon gullisar!


Svar på era frågor del 2

Postat av: Kajsa
Hur lång är du och du har skitfina ögon!
Sv: Jag är runt 1.65 cm skulle jag tro. Jag tycker att dom är skitfula men tack!

Postat av: Anonym
Är du inte kompis med cecilia längre ni verkar inte umgås?
Sv: Jo vi är fortfarande vänner och träffas varje dag i skolan. Vi umgås inte lika mycket på fritiden pågrund utav att vi nästan aldrig kan matcha in någon perfekt dag som vi båda kan. 

Postat av: Jenny
Vad har du för typ av musiksmak? Du är jätte vacker tjejen och förstätt precis som du gör.
Keep up the good work! ;)
Sv: Jag har en väldigt bred musiksmak. Jag lyssnar nästan på allting. Sånt där värmer så enormt mycket. Tackar så hemskt mycket!

Hej, älskar din blogg! :) 1. Vart har du köpt din klocka och hur mycket kostade den? GALET snygg!
2. Har du klippt av ditt långa fina hår? 3. Vart brukar du köpa dina kläder? 4. Favoritfilm? 5. Vad brukar du använda för smink? 6. Favoritartist/favoritband? 7. Vad gör du helst på fritiden? 8. Får du dricka, festa osv för dina föräldrar? 9. Har du testat röka eller röker du? 10. Har du några drömmar? 11. Framtidsplaner/framtidsdrömmar? 12. Hur ska den PERFEKTA killen vara enligt dig? Tacksam för svar! :)
Sv: Åh herre min skapare vad frågor! 1. Min klocka kommer ifrån UR&Penn och kostade runt 300 kr. 2. Ja jag har klippt ev en del, kapat av de slitna topparna. 3. Jag köper oftast mina kläder på hm, ginatricot, weekday, monki och vero moda bland annat. 4. Favoritfilmen just nu är nog "Hur många lingon finns det i världen". 5. Jag kan visa vilket smink jag använder i ett annat inlägg. 6. Favorit artist är helt klart T - Pain. 7. På fritiden umgås jag helst med mina vänner och tränar. 8. Jag får festa för dom, men alkohol är ingenting som dom gillar om man säger så. 9. Ja jag har rökt. 10. Jag har många drömmar. 11. Jag vill bilda familj, ha ett trivsamt jobb och en hållbar ekonomi. Sen vill jag resa mycket också. 12. Den perfekta killen enligt mig ska vara min egna motsats. Han ska vara ödmjuk, givmild och älska mig för den jag är. 

Postat av: Anonym
är du tillsammans med nino
Sv: Jag visste att den här frågan skulle komma. Men nej vi är inte tillsammans utan vi är bara vänner och inget annat. Vi träffas lite då och då men endast som vänner. 

Postat av:
Vilka inställningar har du när du fotar med din kamera? Jag har en likadan men förbannas över att inte hitta den rätta inställningen till saker jag fotar..
Sv: Jag är helt värdelös på sånt där med inställningar och grejer. Men på min systemkamera så finns det som en "knapp" man snurrar. Där ställer jag in föremålet som jag fotar.

Svar på era frågor del 1

Postat av: Jessie
vilka är dina bästa vänner? Du är super fin :)
Sv: Jag har några tjejkompisar som jag anser som mina bästa tjejkompisar. Jag umgås oftast mest med Clara och Sofie eftersom att vi går i samma skola. Men min riktiga bästa vän som jag har känt sedan jag var mycket liten är Rebecca Axlund.
Hon vet precis allt om mig. 



Postat av: En som tycker Clara e snygg
Är din kompis Clara singel? Hon är förjääävla snygg!
Sv: Tjenare Claris! I know it's you! Vad jag vet är du singel men du är väldigt flirtig av dig så snart kanske det händer någonting?
Postat av: Felicia Berglund
är du 95a? :O du ser ut som typ 92 a =)
Sv: Jo jag är 95:a. Får höra det ibland så jag tar det väl som en komplimang.

Postat av: En som tycker Sofie e snygg
Är din kompis Sofie singel? Hon är förjääävla snygg!
Sv: Fan vad roliga ni är tjejer! Jadu Sofie.. Hur går det egentligen?!

Postat av: Anonym
Tycker du att någon i din skola är jobbig eller störande? Du är super fin och har grymt snygg blogg älskar att läsa den! :D
Sv: Har några stycken ja.. Tack så mycket, vad gulligt!

Postat av: Anna
Vad har du i din väska? Hur ser ditt rum ut? Vad har du för garderob? Favorit plagg? Vad använder du för smink? Vore roligt och se bilder på allt, om du kan? Du är väldigt vacker. STOR kram på dig
Sv: Oj jösses vad frågor.. Jag kan eventuellt visa bilder snarast imorgon samt svara på dina frågor angående mitt rum och min väskas innehåll etc. Åh tack så hemskt mycket! 

Postat av: jes
Hur är det mellan dig och nino nu? :) Vart ska du gå gymnasiet?
Vilken linje?
Sv: Det är bra emellan oss, vi är bra vänner osv. Jag ska förhoppningsvis gå i Fredrika Bremer. Jag vill gå sam/media kommunikation (journalist). 

Ballerina

Sitter och äter ballerina kakor och dricker te.
Har läst igenom era frågor från frågestunden och ska om en stund ta mig tid att svara på dom. Men först måste jag läsa igenom mina anteckningar angående Kalla kriget.. Latero


Wonderful




Detta är klänningen jag skrev om tidigare.


Sommaren i city 1990

Godkväll kära vänner!
Hoppas allt står väl till med er. Själv är jag hopplöst förkyld. Både näsan och ögonen rinner och jag nyser konstant. Trots det så tog jag mig till skolan imorse och åkte in till stan med tjejerna. Vi strosade runt i det fina vårvädret och fikade på Wayne's och shoppade lite. Jag köpte min långklänning äntligen samt ett grymt snyggt virkat linne. 
Och nu måste jag spara mina pengar..




Sweet dreams

Nu är det dags för mig att börja tänka på refrängen!
Sitter med halvslutna ögon och kämpar mig igenom detta inlägg, haha nejdå så allvarligt är det inte. Ska göra mig en kopp te innan jag helt somnar. Imorgon efter skolan åker jag med Clara och Sofie in till stan för en fika på Fåtöljen. Vi hörs mer imorgon små gryn!


My plans for the week

Tisdag - Skola/Fika med tjejerna inne i stan
Onsdag - Skola/Plugga + gymmet
Torsdag - Museeum/Gymmet
Fredag - Skola/Filmkväll
Lördag - Shoppa/Fest
Söndag - Gymmet/Ladda upp

Jag vill ha helg, jag vill umgås med mina vänner, jag vill köpa en ny garderob, jag vill att min lön ska komma, jag vill mysa framför en bra film med godis, jag vill träna stenhårt samt att värmen ska stiga.. Listan är oändlig på vad jag vill just nu..


Be mine forever or leave now



Help me!

Provade dessa två klänningar idag.
Blev så sjukt sugen på dom men jag behöver egentligen bara en så ni får jätte gärna säga vilken ni tycker bäst om osv. Hade tänkt ha en utav dom på skolavslutningen nämligen.


New shit



Detta fick jag med mig hem idag, jag är vrålnöjd ♣


Princesscake

Sitter i sängen och doppar ostfrallor i gulaschsoppa.
Jag har vart i full fart hela dagen känns det som. Först skolan, senare ett läkarbesök som gick helt okej. Efter det gick jag runt i handen medan jag väntade på Nathalie. Var där i nästan 3 timmar ensam (gör aldrig om det igen) och tillslut kom hon och då gick vi runt och hon köpte "lite" kläder. Jag fick med mig en söt blus och ett par pilot brillor. Sen bjöd gullet mig på fika, frossade i prinsessbakelser!



Godmorgon bloggen!

Alldeles strax är det dags för mig att åka till skolan!
Hoppar över idrotten idag eftersom att min hosta och halsont aldrig vill försvinna. Går till 15.15 idag och åker eventuellt till handen efter skolan, beroende på plugg osv. Men ha en fin dag!


Beställa

Plus mycket mer! Är helt såld på hm's kläder!
Har klickat hem en massa fina kläder. Tar nog en tripp till haninge centrum imorgon och tittar efter dessa skönheter nedanför. Kommer säkerligen inte finnas eftersom att dom är så sega i handen. Men iallafall så är jag jätte sugen och måste spendera lite eftersom min lön kommer den 25:e hehe.



Sleepy




Kramar om kudden för att snart krypa ned i säng ♥


Solsidan

Hallå människor!
Sitter och tittar på solsidan. Sista avsnittet idag vilket är tråkigt. Idag har jag bara tagit det lugnt och tittat på Liverpool matchen tillsammans med Nino. Igår var ju jag och tjejerna + Rasmus på bio och filmen var en utav de bästa jag sett. Satt och skrattade så att jag fick ont i magen! Träffade senare Nino, Bladh och Linus som hade fifa-kväll. Det var allt för stunden. Återkommer




3 bilder från igår inne i stan


Mot staden

See ya peeps!



How many

"Hur många lingon finns det i världen" är filmen vi ska se.
Jag hoppas verkligen att den är bra! Jag kommer säkert sitta och skratta under hela filmen. Filmen börjar 21.00 och vi kommer inte vara hemma fören 24.00 så vi hörs förmodligen mer imorgon.

Ha en fin kväll allihopa!


Paus

Hej på er gullisar!
Jag kom nyss hem från jobbet. Linus skjutsade hem mig. Började kl 11.00 och slutade 16.25. Jag känner mig jätte trött men ska alldeles strax hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Ska in till stan med mina favorit tjejer och gå på bio. Rasmus och Felix ska även med. Juste, Sofie och Clara kom och hälsade på mig på jobbet idag och lunchade med mig. Himla goa. Senare kom också Nino, Tony, Bladh och Linus och tog en fika. Fick också reda på att jag troligen har ett sommarjobb till sommaren, glad tjej här!


On my way

Godmorgon bloggen!
Har precis druckit upp mitt te och läst igenom mina anteckningar angående provet idag. Tänkte bara önska er en härlig fredag och att det förmodligen inte blir mer uppdatering idag än detta inlägg. Men som sagt så önskar jag er en riktigt bra dag!

Puss & kram


Good night peeps

Nu säger jag tack och adjö för mig.
Har läst om genteknik i snart fyra jävla timmar och celldelningar, DNA och kromosomer är det som snurrar runt i mitt huvud. Jag behöver sova. Provet kommer säkerligen att gå åt skogen imorgon men jag håller tummarna. Efter skolan drar jag till gymmet så uppdateringen blir gles imorgon. Får se om jag kanske möjligtvis hinner med ett snabbt morgon-inlägg. Godnatt på er nu.



Bjuder på en bild från i somras


Helgens planer:

Fredag - Skola/Gymmet
Lördag - Gymmet/Bio med vännerna
Söndag - Handen/Gymmet

Eftersom att jag inte tänker festa eller så i helgen så tänker jag köra gymmet hela helgen. Imorgon ska jag köra styrka och på lördag kondition. Sen kör jag både och på söndag. Ska se om jag får med mig någon som är sugen på att svettas lite..


Better than best

Warra warra! Hoppas allt är bra med er.
Själv är jag på bättringsvägen. Jag gick tidigare från skolan idag. Somnade i sängen när jag kom hem och när jag vaknade mådde jag mycket bättre. Har pluggat hela eftermiddagen och fikat med mamis. Sen har hon även slingat min utväxt. Nu ska jag fortsätta med plugget..
Älskar verkligen skolan!




Dagens klädsel


Need some sleep here

Jag borde egentligen sova vid det här laget..
Men min hals tar kål på mig! Jag kan knappt svälja och det är så sjukt frustrerande. Var på gymmet idag iallafall och sprang i 30 minuter ensam, sen kom Nino och då körde vi bröst och rygg. Jag har världens träningsvärk i magen från förra passet. När jag kom hem slängde jag mig in i duschen och sen mös jag och mamma i soffan till BigBrother och åt grönsaker med dipp. Nu tänker jag sova..

Vi hörs imorgon kära vänner!


Ärenden

Nu ska jag strax ta tåget med Clara och Sofie till UMO.
Efteråt ska jag förbi och köra ett snabbt pass. Ska höra med Nino om han är sugen på att köra. Idag hade vi nationella och det gick väl helt okej. Vi fick också tillbaka våra matteprov och jag blev godkänd, yes! Men nu har jag lite bråttom så vi hörs när jag kommer hem gullisar!




Jag känner mig riktigt snygg idag


Stolthet

Är rätt så stolt över mig själv just nu.
Har precis skrivit klart en uppsats på engelska samt gjort lite matematikuppgifter. Ska snart sätta mig med no:n och skriva klart frågorna. Vi har prov på fredag om genetik och det kommer att gå åt skogen. Imorgon har vi nationella i biologi (kroppen) så jag ska försöka läsa lite om det också. Återkommer med nya och friska tag om en liten stund.



Risig tjej..


Sick

Jag mår pyton! Tror jag börjar få halsfluss eller någonting.
Känns riktigt surt nu när jag precis började komma på banan igen med träningen. Var på gymmet idag med Mimmi och Nino. Kom dit tidigare än dom så körde lite ensam. Hann köra ben och biceps innan dom kom. Sen körde vi mage och underarmar. Jag skulle nog aldrig ha tränat idag för nu känns halsen bara tusen gånger värre. Jag blir hemma imorgon och på onsdag är det nationella i biologi. Ciao


Mot Nathalie

Nu åker jag till min fina vän, my sistaaah!
Uppdaterar väl såfort jag är hemma. Har lite inlämningsuppgifter jag behöver göra också men det löser sig. Ha en fortsatt trevlig kväll!


Ny header

Var så himla less på min gamla header.
Slängde bara upp en tillfällig bild sålänge. Vi får se hur länge jag har den här. Snart ska jag bege mig till min vän Nathalie som fyller år. Ska dit på släktkalas. Jag tror inte att det blir så mycket tårta och bullar för min del idag (känns som att jag lagt på mig 5kg efter allt igår) men jag tänker iallafall dra till gymmet efteråt. Börjar få lite små ångest pågrund utav min lathet.. Latero



Update: Helgen

I fredags så firade vi min bästa vän Sofie och Ricky!
Först bjöds det på god middag och sen satte vi på lite musik och efter en stund så kom Ricky och resten utav grabbarna. Vi sjöng för dom och sen bjöds det på jordgubbstårta. Senare kom det lite mer folk och vi hade det jätte trevligt. Kom inte hem så jätte sent eftersom att jag skulle jobba dagen efter. Det var riktigt hektiskt och jag sprang åt alla håll hela tiden.. Nu ska jag snart gå och lägga mig, idrott som första lektion imorgon. Efter skolan är det direkt hem och plugga sen gymmet med Nino. Good night









Några bilder från i fredags (tagna av Sofie)


Svar på tal..

jenny om Oh dear, shine on me:
du praoade på Cafe momo i haninge va? isf hur var det? :)

Sv: Nej jag praoade på Paus bagarstuga i västerhaninge, inte momo. Men jag kan säga såhär att jobba på ett bageri/café är väldigt hektiskt. Man behövs på flera olika ställen samtidigt och på det sättet så är du oftast inte "sysslo-lös". Man lär sig mycket inom matindustrin och får träffa mycket intressant folk. Jag har fått med mig många erfarenheter efter min prao där. Nu har jag tillochmed helgjobb!


Grattis världens finaste!

Idag fyller min älskade vän, bästa vän Sofie 16 år!
Var nyligen förbi henne och tittade på solsidan med henne och Clara och fikade. Jag är helt proppmätt. Min mage är nästintill att explodera! Jag vill köra ett hårt pass på gymmet just nu.. Men jag hoppas iallafall att min fina tjej har haft en superB dag och att våran vänskap räcker föralltid!



Jag älskar dig min vackra tjej!


Oh dear, shine on me

Godmorgon världen!
Sitter med en stor kopp te för tillfället och bara tar det lugnt. Om ett tag ska jag bege mig till handen med tjejerna. Vi ska titta på presenter till Sofie. Efter det ska jag försöka hinna med gymmet innan vi ska hem till henne för festligheter. Hoppas ni får en riktigt fin dag allihopa!


Summer

Sitter och tittar på en massa bilder från förra sommaren.
Vill ha sol och värme NU! Är helt sanslöst trött på detta pissväder. Vill kunna gå i shorts och bikini och bara ha en tunn tunn kofta på kvällarna.. Längtar tills det blir sommar igen. Då ska vi brudarna åka till Gotland, London, Skåne och göra en massa saker tillsammans. Kommer bli grymt!




Bilder från i somras


Utslagen hjälte

Åh herregudars, jag är helt slut i kroppen!
Kommer nog ha en härlig träningsverk i benen och rumpan imorgon, förhoppningsvis! Vi hade väldigt otur med vädret idag. Snön piskade i ansiktet och man såg ingenting så det blev störtlopp rakt igenom. Men det var super att komma ut i backarna igen. Vi slutade dagen med varm choklad uppe i toppstugan, mys! Jag sov hela bussresan hem (ihop krympt till en boll) och nu ska jag göra lite te.










Åh vad jag tycker om er!


Romme alpin!

Detta inlägg är tidinställt!
Nu sitter jag förmodligen på en fullsatt buss mot Romme alpin med mina vänner. Vi blir där hela dagen och kommer inte hem fören sent ikväll. Vi hade samling 05.45 imorse så jag lär väl vara helt slut på resan hem efter all skidåkning. Hoppas ni får en fin dag iallafall!



Mot Malin

Äntligen hemma från gymmet.
Passet blev inte riktigt som jag hade tänkt mig eftersom att en viss människa (Nino) skulle hålla på och jävlas hela tiden och slänga runt med en! Nu ska jag iallafall packa ihop allt till imorgon och gå hem till Malin där natten ska spenderas. Bussresan är 3 timmar lång men jag har köpt en gigantisk påse med naturgodis så jag klagar inte. Vi ses i backen, eller snarare SE UPP I BACKEN!!



Såhär såg jag ut idag (dåliga bilder)


Gymmet

Jag drar till gymmet med Nino nu.
Uppdaterar om dagen såfort jag kommer hem. Sen ska jag snabbt duscha och springa hem till Malin där jag ska sova ikväll. Imorgon blir det Romme alpin! Upp kl 05.00 härligt..


Fettisdagen

Hallå små solstrålar!
Jag är helt slut. Jag kom nyligen hem från Paus bagarstuga. Jag har jobbat där i några timmar nu på eftermiddagen/kvällen. Det gick jätte bra men det var otroligt hektiskt ett tag. Det är ju fettisdagen idag så ALLA skulle köpa semlor där. Fördelen med att vara på ett bageri är att man får plocka på sig allt som blir över. Så jag fick med mig två pappkassar hem med fikabröd/frukostbröd!

Förövrigt så har dagen vart riktigt bra. Gick i skolan till 15.00. Hade idrott som sista lektion och hade ett rytmikprov som jag fick MVG på woho! Sedan åkte jag & favorittjejerna till handen och tog en fika på café momo och pluggade lite (standard tisdag) och pratade lite skit. Mysig dag med andra ord!




Spexfoto

Godmorgon bloggen!
Idag har vi spexfoto och jag kör på burlesque. Svart lång klänning, knallröda läppar, pannband, svarta långa handskar och en pälsväst. Vi får se hur det här blir!



Pink lady

Hemma efter två timmars handlande.
Hittade ett par riktigt schyssta täckbyxor på Stadium i rosa. Sen åkte vi och handlade en massa naturgodis (finns inget godare) och lite annat till skidresan på torsdag. Nu ska jag alldeles strax sätta mig med matematikboken för att plugga in veriabler kanibaler som jag säger (algebra/funktioner) så vi hörs antingen senare eller imorgon. Puss&kram



Bild på mig och Sofie för ett tag sedan på plattan


I'm in love



Så jävla bra!


Frestelse

Hallå kära vänner!
Hoppas allt är bra med er. Första dagen gick bra men dock väldigt segt. Vi bestämde temat på vårat spexfoto idag som är imorgon.. Vad jag ska föreställa får ni se imorgon! Jag har precis frossat i mig en semla samt kaffe tillsammans med mami och papi. Vi ska snart åka och hyra skidor. Ska försöka titta efter en present till Sofie också. Vi hörs mer senare!




Jag och manibanani ♥


Godnatt bloggen!

Jag är hur trött som helst så därför säger jag godnatt.
Lovet är numera sluta och imorgon är det skola igen som gäller. Efter skolan ska jag och pappa åka till Länna och hyra skidor. Vi ska nämligen till Romme med skolan på torsdag vilket ska bli rätt kul. Dagen efter är vi lediga vilket är ännu roligare eftersom att en utav mina bästa vänner fyller år så då ska vi hem till henne och fira henne som aldrig förr! TTYL



Jag är skitsnygg, jag vet det redan!


Let's get fucked up

Har precis gjort mig i ordning för kvällen.
Mimmi sitter fortfarande och sminkar sig, alltid segast! Vi ska antingen till sågen eller valla ikväll på fest så vi hörs inte fören imorgon. Hoppas ni får en jätte mysig kväll! See ya



Radio hardcore

Godkväll bloggen!
Hoppas allt är bra med er. Själv är jag super trött. Var på gymmet med Mimmi idag och körde ett rätt bra pass. Igår var vi på lokalfest i Skogås och vi hade det jätte trevligt. Sedan åkte vi alla tjejer hem till Clara och sov där. Imorse fick vi vofflor av hennes pappa, himla gullig han! Vad som händer ikväll är ännu oklart. Det är sista dagen på lovet också så vi får se vad som händer! Ciao



En bild från igår på lokalfesten


When I'm dead

 ..I don't want you to be on my funeral ..



Coffé/Today's




Har på mig en stickad tröja som slutar ovanför midjan, ett par svarta leggins, en svart tub topp och min älskade klocka samt ring. Kör endast på nagellack just nu, fuck makeup


Friday peeps

Nu är det fredag och lovet är snart slut.
Jag har för tillfället världens ångest. Vill inte tillbaka till helvetet (skolan) och få berg med plugg! Kom på att vi ska några viktiga prov också..

Jag orkar verkligen inte! Nog om det nu. Åt en riktig frukost imorse vilket inte händer så ofta så jag är proppmätt fortfarande. Ska snart göra lite kaffe och prata med Mimmi om ikväll. Kvällen ska spenderas med mina brudar woho! ♥


Pics from yesterday







Mina fina tjejer!


Just nu:

Coca cola samt kexchoklad och Due Date


Burlesque

Det blir ett natt-inlägg nu men jag har haft fullt upp idag!
Igår var vi som sagt på fest i Skogås. Var väl inget speciellt så jag tog det rätt lugnt. Sedan tog vi bussen till Vegabaren med Fabian, Freddan, Adam och någon till jag tappat namnet på. Chaffisen stannade mitt utanför entrén vilket var rätt (buss)igt utav honom haha!Imorse vaknade jag och Clara rätt så sent och gjorde en riktig frukost som bestod utav ägg, rostmackor, oboy och honungsmelon!

Efter frukosten mötte jag upp Mimmi på tåget för att köra ett pass på gymmet. Enligt henne så "körde jag slut på henne" men det är struntprat. Efter gymmet åkte jag hem och duschade och gjorde mig i ordning och sen kom hennes pappa och hämtade mig så åkte vi in till stan och gick på bio. Vi såg Burlesque och jag rekomenderar den starkt! Äckligt bra film och vilka pipor Cher och Christina Aguilera har, shises! Nu blev detta nästintill
en bok så jag avrundar här.. 


Out with my girls

Hej på er allihopa!
Detta blir ett snabbt inlägg nu för jag har rätt så bråttom. Ska ta 21.00 tåget med mina tjejer till Skogås! Ska bli skönt att få komma bort ett tag och bara vara med härligheterna. Köpte en super söt topp idag som åker på ikväll. Men vi hörs mer imorgon gullisar



Skitfula bilder men hinner inte nu..


Till Sofie

Nu ska jag bege mig hem till Sofie för lite tisdagsmys!
Vännerna är där så det kommer att bli hur trevligt som helst. Ha en fortsätt fin kväll så hörs vi mer imorgon kära vänner. Glöm inte bort frågestunden där nedanför



Frågestund!

Kör igång med en liten frågestund!
Vet inte hur länge men jag avslutar den när jag känner för det. Fråga precis vad ni vill nu. Ska försöka svara så ärligt och seriöst jag bara kan. Xo


Good riddance




Today's

Hola chicas! Que tal? Yo muy bien, gracias!
Eller nånting.. Sitter iallafall här och lyssnar på musik. Kom hem från jobbet för ett tag sedan och är HUR trött som helst. Har ingen aning om vad som händer idag men jag är så jäkla rastlös. Har pratat lite med tjejerna om kvällens planer och kvällen spenderas med dom iallafall. Vad som händer återstår att se. Vet inte om jag ska jobba imorgon så det kanske blir lugnt för min del.. Latero





Såhär ser jag ut idag, riktigt tråkig..


Svar på tal..

Anonym om Svar på tal..:
vilka gymnasium har du sökt till?

Sv: Jag har faktiskt sökt till Fredrika Bremer med linje sam/media kommunikation precis som en utav mina bästa vänner (Sofie) och inte för att vi ska gå i samma skola/klass utan för att vi vill göra och gillar i princip samma saker. Så det blir alla tiders om det går vägen! Sen som mitt 2:a handsval så har jag valt Thoren Business School som ligger på medborgarplatsen (samma linje där också).

Anonym om Svar på tal..:
kan inte du visa bild på hur ditt hår ser ut nu? :)

Sv: Visst kan jag göra det men det är helt sanslöst fult just nu. Har för tillfället helraka toppar och väldigt kort hår men eftersom att mitt hår växer ungefär 2-3 cm i månaden så var det väl bara bra att bli av med de schlitna topparna! But here you go..


In my mind (you are there)

Hallåhallå bloggen!
Väldigt glest med uppdatering både igår och idag.. Men i lördags var jag som sagt i Kista hela dagen och shoppade, lunchade och gick på bio med mina fina föräldrar. Senare mot kvällen åkte jag ner till nynäs på fest hos David. Det var helt okej där. På söndagen åkte jag och gymmade med mamsen. Vi körde ett ganska snabbt och enkelt pass vilket kändes skönt.

Idag har jag vart med Nino och han bjöd mig på kebab på håga. Det var nästintill äcklig gott och jag åt som en riktig gris! Sen åkte vi hem hit och tittade på BigBrother. Nu sitter jag här ensam och dricker cola samt äter banan, riktigt bra kombo! Imorgon ska jag eventuellt jobba på Paus bagarstuga i vh så vi får se hur uppdateringen lyder imorgon. Ciao



Just nu..


RSS 2.0