spanien here we come!!

Hej och hejdå bloggen!
Tidigt imorgon bitti åker jag och bruden Nathalie till Spanien med resten av familjen. Kommer bli så jäkla härligt och skönt så ni anar inte. Vädret här hemma gör det ju inte heller mer suktande att få komma bort. Vi kommer hem igen den 15/8 och inte fören då kommer bloggen att uppdateras.

Hoppas ni får det toppen här hemma nu i pissiga Sverige. Vi hörs när jag kommer hem igen. Kanske hinner skriva ett sista inlägg innan vi åker imorgon, men det är inte helt säkert. Nej nu måste vi krypa ner i sängen om vi ska orka upp. Varma kramar!!


Nathalie är taggad till max!!


några resor!




Grekland - Rhodos.
Jag var nog 12-13 år när vi åkte till Rhodos. Den resan var helt otrolig. Jag kommer ihåg att jag fick köra en turistbåt och var så jäkla mallig efteråt. Synd bara att man såg hel puckad ut på alla bilder.




Spanien - Nerja.
Åkte dit med familjen och min vän Malin. Kommer ihåg att vi var på ett vattenland och bodde i en jätte fin lägenhet högt uppe i bergen. Kommer också ihåg att vi åkte in till staden Malaga och tittade på människor som såg ut som statyer, och om man la ett mynt på marken rörde dem sig. Underbar resa!






Thailand - Khao Lak.
Det bästa stället jag vart på i hela mitt liv måste nog vara Thailand. Så otroligt fint ställe och underbara människor. Jag rekomenderar verkligen stället till alla! Ska man göra nått i livet så SKA man besöka det landet mer eller mindre en gång. Jag var där i vintras och saknar det redan. Jag ska dit igen, så är det bara!


-


packar!!

Håller fortfarande på och packar. Vet ännu om jag har fått med mig allt?
Ska vara borta i 15 dagar så tror inte att jag behöver så mycket mer med mig egentligen. Har packat ner en massa kjolar, linnen, klänningar, shorts och bikinisar. Det borde gå det här!



dagens outfit



Svarta chinos Gina tricot
Rosa topp h&m


my new things

Lite godsaker att ha med sig till Spanien.
Är helt förälskad i långklänningen. Frän på som fan!



gå din egen väg!


finally home!

Hej på er kära läsare!
Tänk att jag har så många läsare kvar även fast min uppdatering är hemsk?! Ni är iallafall underbara och guld värda. Nå, kom hem från Ornö idag. Åkte ut med Nathalie i förrgår. Det har hänt så mycket på senaste tiden. Jag har börjat träffa någon, jag har skaffat nya vänner, jag har gjort saker jag aldrig skulle ha gjort innan och allt det här känns bara så jäkla grymt!

Juste, på lördag sticker jag och Nathalie med min familj till Spanien. Hur grymt låter inte det då? Det ska bli så himla skönt att bara få komma bort ett tag. Vi kommer hem den 15 augusti igen. En vecka innan skolan börjar ungefär. Håller fortfarande på att packa kläder inför resan. Svårt är det! Kommer kanske upp bilder lite senare på mina senaste köp/fynd. Nu måste jag äta någonting.

Några bilder från Ornö.





back on track!

Hallå små solstrålar!
Som ni säkert märkt så är uppdateringen väldigt väldigt dålig just nu. Men jag har inte tid längre. Ingen ork eller lust heller för den delen. Får se hur länge bloggen håller. Kanske lägger ner den snart. Men under denna tid jag inte uppdaterat så har jag vart på O rnö igen med Nathalie.

Vi har bott ensamma i hennes pappas husvagn som dem har där. Vi har haft det så himla nice! Sen är folket där ute så jäkla sköna så man vill ju verkligen inte åka därifrån heller! Vi funderar helt ärligt på att dra ut dit igen i veckan och stanna i två till tre dagar och bara vara. Soft! Snart ska jag hem till Mimmi och äta. Har inte träffat knasan på en hel vecka!!! Vi hörs sen med lite bilder från resan .


ornö hela veckan!

Hejdå bloggen!
Nu åker jag hem till Nathalie och sen imorgon bitti så åker vi tidigt med Ornö färjan. Sen ska vi bo i husvagnen hela veckan! HÄÄÄRLIGT!!! Så vi hörs inte mer fören jag kommer hem. Ha det så bra här hemma nu gullisar och ta hand om er nu. Massa kramar!


dark head!

Godmorgon godmorgon plutts!
Vaknade jätte tidigt imorse av någon anledning. Har suttit vid tvn hela morgonen och bara slappat. Ska snart börja göra mig i ordning och tvätta lite kläder. Sen kanske jag ska träffa Nathalie ett tag och prata om måndagen. Eftersom att vi ska bo ensamma på Ornö så måste vi köpa mat och grejer. Men det fixar vi!

- Just ja, ni skulle ju få se min nya hårfärg också. Här kommer bilder på resultatet. Jag känner mig super nöjd. Det här är mer jag. Vad tycker ni? Blev det bra eller var det förra bättre?



- favorites






bad update!

Hej på er gullisar!
Ber om ursäkt för en så sjukt dålig uppdatering. Men som sagt så har jag haft fullt upp. Det händer saker hela tiden! Jag har vart på Ornö i fyra dagar och haft det sjukt roligt. Gálet vad kul jag haft! Åker tillochmed ut dit igen på måndag ensam med Nathalie. Nice som fan!!

Idag har vi spenderat dagen på Landsort. Gick upp tidigt med hela familjen plus Nathalie och tog färjan från Torö ut till Landsort. Har legat på klipporna och stekt hela dagen och fått en hel del färg. Jag är rätt så bränd! Sen har vi ätit glass nere vid en mysig hamn med massa små röda brygghus. En toppen dag helt enkelt.

- Och för ett tag sedan så färgade jag tillbaka mitt hår till mörktbrunt. Känns mycket bättre såhär. Kommer kanske en bild senare om jag orkar. Är så himla trött just nu och jag måste tvätta och packa inför nästa Ornö resa!


















Bilder från idag. Finns så himla många men dessa får räcka för stunden.


invigd!

Vart ute en stund. Nu ska det packas!


elle - nostalgi

Jag har fått öroninflamation och legat inne hela tiden med ELLE framför näsan.
Igår kom Nino hit och vi lagade mat tillsammans. Sen tittade vi på film och nattbadade i poolen. Mysig kväll så att säga. Nu är Nathalie här och ska snart hjälpa mig att packa. För imorgon drar vi till Ornö och är borta tills på torsdag. Skönt ska det bli!


lunch

Makaroner, falukorv, bacon och ägg bestod våran lunch utav idag.
Allt slevade vi i oss. Nu har vi precis legat i soffan och tittat på Step Up 2. Coolt!



igår!

Hej på er gullisar!
Gårdagen blev riktigt lyckad. Kvällen hade sin för- och nackdelar men det var trevligt och jag och Mimmi hade det så jävla roligt! Herregud.. Nu läser min släkt min blogg så allt ska man inte skriva här har jag förstått. Ni får lite bilder från innan vi begav oss utåt.







härlig middag!

Åt nyligen en jätte härlig och mysig middag!
Grillat och svenska jordgubbar blandat med honungsmelon och blåbär och glass på det. Mätt och belåten är jag också. Nu ska jag snart kila till bussen för att möta Nathalie.









true


Sometimes good things fall apart - so better things can fall together.


dagens

Hej på er allesammans!
Kom hem för ett tag sedan. Jag har fått jätte ont i halsen (mandlarna) och har världens jävla huvudvärk!! Inte kul alls. Har ingen lust alls att bli sjuk nu. Igår när jag kom till Nino tittade vi på fotboll. Tyskland - Spanien och det var sjukt hur spanien trillade boll bra. Dom brukar inte spela så bra annars men igår spelade dem grymt!

Efter fotbollen blev det bara en massa film-tittande. Vaknade runt 14.00 idag! Gick upp och åt frukost, mös lite och sen åkte jag hem. Ikväll kommer pappas kusin hit med familj från Norrland och äter middag. Det ska bli trevligt. Sen ska jag eventuellt träffa Nathalie som nyss kommit hem från ornö. See ya!


utåt

Hejdå kära vänner!
Vi hörs imorgon när jag kommer hem. Ska börja packa väskan och strax börja traska mot tåget. Vet inte när jag kommer hem imorgon men det blir nog ganska tidigt. Ha en fin kväll!


Kvällens outfit.


with tears in my eyes

Goddag mina fina läsare!
Hoppas allt är bra med er. Med mig är det helt okej faktsikt. Kom hem från Nino för ett tag sedan. Vi bestämde imorse att gå vidare båda två, och jag tror faktiskt att det blir bäst så. För oss båda. Han kommer alltid att vara min bästavän.

Nog om det nu. Sitter just nu för tillfället och lyssnar på musik. Har fastnat för I love the way you lie - Eminem ft. Rihanna. Den går på repeat hela tiden. Kvällens planer ser iallafall ut såhär att jag ska hem till Nino ikväll. Vi ska bara umgås och ta det lugnt. Hoppas ni har haft en fin dag!


Du kommer alltid att vara en stor del av mig ♥


new

Glömde visa er mina nya bikinisar.
Den leopardmönstrade är från h&m och den randiga från GT. Nu ska jag röra mig mot bussen för kvällen spenderas hemma hos pojken. Vi hörs mer imorgon kära vänner!


fika med tjejorna!

Hej wonderbeans! Haha jag vet inte ens vad det betyder?!
Denna dag har spendarats i farsta centrum med mina fina vänner Mimmi och Clara. Först en runda i butikerna och sen en mysig fika utomhus. Jag åt för första gången i mitt liv munkar med hål i idag! Gálet. Så nu har vi bestämt att vi ska dit fler gånger och äta munkar!


nynäshamn hela helgen

Hej på er pluttisar!
Som ni märker så har uppdateringen blivit lite gles men det är så mycket som händer just nu. Igår var vi på Nicksta hela dagen och sen på kvällen var vi hos en kille som hette Thomas (Rebeccas pojkväns kompis) och chillade. Var hemma runt 03.00 tiden.

Och idag har vi vart på Nicksta och jobbat på brännan hela eftermiddagen. Gálet skönt! Snart kommer Mimmi hit och sover. Blir en skön lugn tjejkväll med en massa snack. Känns som att det behövs faktiskt. Känner att jag behöver prata av mig lite. Hoppas att allt är bra med er gulligulls!







mot stranden!

Godagens kära vänner!
Nu ska jag alldeles strax bege mig mot tåget för att sedan möta upp Mimmi där och sedan spendera en hel dag på stranden. Rebecca och Fanny är redan där så vi slår nog följe med dem skulle jag tro. Nej nu måste jag kila. Ha det så bra nu och hoppas ni får en bra dag!




Har fått lite färg från sjön igår märker jag idag!!


pretty nice!

- En heldag på sjön med familjen Meurk.
Ett utav det mysigaste jag gjort i mitt liv. Rakt utanför landfjärden!


15 år tillsammans! ♥

Du kommer alltid att vara en enormt stor del av mig.
Jag litar på dig mer än någon annan på denna jord! Jag älskar dig lillasyster.



full rulle!

Hej på er allesammans!
Klockan är jätte mycket och jag ska egentligen sova nu för att orka upp imorgon. Men jag känner att jag måste uppdatera bloggen med ett inlägg först. Denna kanon dag har spenderats först ute på sjön, utanför landfjärden där jag och Mimmi körde vattenskoter. Fyfaan vad fort det gick och vilka vågor! SJUKT.

Sen när vi kom hem åkte vi ner till Nynäshamn och träffade en massa trevligt folk bl.a Rebecca, Fanny, Simon och David. Dem hade någon "Nynäshamns-dag" och spelade en massa musik och olika sångare fick sjunga. Det var jätte trevligt faktiskt. Imorgon blir det stranden!






stockholm i mitt hjärta

Hallå gullisar!
Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bara bra iallafall. Känner mig hysteriskt trött bara. Har vart i stan hela dagen med Mimmi igen. Vi började med en lätt lunch på Sandy's där vi även stötte på fina flickorna Clara, Tessi, Jennie och en annan tjej. Sen strosade vi runt i gallerian och överallt.

Stötte även på Nino och Bladh på Åhléns. Tog tåget tillsammans med dem hem sen. Så när jag kom hem var middagen redan serverad och sen åt vi alla glass till efterätt, mys! Imorgon blir det stranden för hela slanten. Det ska ju bli kanon väder så man måste ju passa på!





g-r-y-m-t-!

Den 31/7 åker jag och min fina vän Nathalie två veckor till Spanien.
Vi ska bo i en lägenhet i Malaga. Det kommer att bli så jäkla skönt att få komma bort. Vi ska ha det galet roligt där borta. Slappa och bara njuta av det sköna.
Vill bara åka nu!


Bild från i somras på färjan till Ornö. Minne!


RSS 2.0