2 cool 4 school

Snart är det dags att börja rulla mot skolan igen.
Jag sitter just nu med Nathalie och vi har precis sminkat oss. Vi ska alldeles strax gå ut på en promenad innan grabbarna kommer och hämtar oss. Sen sover jag hos Nathalie så vi hörs inte mer fören imorgon kära vänner. Hoppas att ni får en fin kväll!


Stadsorientering

Äntligen hemma!! Har vart på Söder hela förmiddagen.
Vi har vart på stadsorientering och jag gick med Nathalie, Isak och Sebbe från klassen och fasen vad duktiga vi var. Vi tog alla kontrollerna! Vi har gått runt överallt, medis, hammarby IP, mariatorget osv. Blev ett stopp på donken emellan - väl behövligt.

När vi hade tagit alla kontrollerna så tog jag och Nathalie tuben till t-centralen och gick till gallerian. Vi tittade runt lite och jag köpte en studentpresent till Nino. Sen gick vi till sergels torg och köpte några makaroner som min mamma har tjatat om att få smaka så jag var gullig och köpte med mig några såna till henne eftersom att jag är världens snällaste dotter!



Meningen med livet - Mamma

Jag vet att alla säger att dom har världens bästa mamma..
Men min mamma är verkligen speciell. Hon ställer alltid upp och finns till när jag behöver henne som mest. Jag vet att jag alltid kan prata med henne och även fast vi tjafsar och bråkar ibland så vet vi vart vi har varandra. Min mamma är min andra halva (♥)


Tänkte bara visa mitt nya balla skal..



Fullt upp hela dagen

Hej på er allihopa! Hoppas allt är bra med er.
Jag är jätte trött då jag har jobbat hela dagen. Har haft fullt upp hela tiden. Stressat som en galning!

Det hände även en rätt rolig grej idag på jobbet. Det kommer in två halvsnygga killar och sätter sig vid fotöljerna in mot hörnan i butiken. När jag står och plockar undan koppar så känner jag mig sjukt iakttagen och tittar bak, då sitter ena killen och stirrar på mig, han vänder dock bort blicken när jag tittar på honom.

Sen när jag ska gå in och lämna kopparna i disken så har dom gått, och då ska jag gå och plocka undan efter dom och då har han skrivit en lapp till mig med sitt mobilnummer och skrivit "till den snygga blondinen!". Sånt där händer väl bara på film? Det kändes sjukt konstigt och töntigt iallafall, haha!


Helt ok kväll

Nu blir det sängen för min del.
Tjejerna åkte för drygt 1 timme sedan. Vi har haft det super mysigt ikväll! Sofie tvättade mitt hår och i gengäld så färgade jag hennes och Claras ögonfransar till balen.

Mycket skratt har det bjudits på också! Sen vill jag ge er ett bra tipa bara, gör aldrig ansiksmask på en stenhård avokado! Med det säger jag godnatt för imorgon ska jag upp tidigt och jobba. Sen får ni inte glömma att ta hand om era kära mammor imorgon!




Spakväll med brudarna

Hallå bloggen och mina fina läsare!
Sitter just nu i sängen med Sofie och väntar på att Clara ska komma hit så att vi kan börja våran spakväll. Jag köpte med mig lite frukt när jag skulle hem från Nino & Sofie hade med sig popcorn och salta pinnar när hon kom hit så nu är vi uppbunkrade.

Förresten så fick jag världens finaste rosor utav Nino idag. Dom var SÅ himla fina. Blev helt chockad när han kom fram till mig med rosorna efter att vi hade handlat. Igår sov jag ju hos honom som ni vet och vi åt sushi, vilket var första gången för mig och det var väl ingen hit direkt..

Sedan låg vi och tittade på Wallander hela kvällen. Imorse gjorde vi scones till frukost och jag höll näst intill på att spy efteråt. Blev helt sinnessjukt mätt. Nu måste jag vara lite social med min kära vän Sofie. TTYL!


Gym

Beger mig nu mot gymmet för att köra ett snabbpass.
Efteråt åker jag hem till Nino och spenderar kvällen/natten där. Uppdaterar inte mer fören imorgon när jag har kommit hem. Ha en super härlig fredag allihopa!


Hittade en söt sak i kylen när jag gjorde kaffe..


Last day in prison

Jag är SÅ jävla (ursäkta språket) underbart lycklig!!!
Detta var min sista arbetsdag i grundskolan och dagarna framför mig består utav stadsorientering, öppethus, klassresa (Liseberg i Göteborg), bal och skolavslutning. Helt galet.

Nästa vecka kommer vi att vara lediga onsdag, torsdag och fredag vilket är mucho skönt. Nu på söndag ska jag jobba på Paus och då är det också mors-dag så det kommer förmodligen vara fullt upp hela dagen. Jag ska även prata med Marita om mina arbetsdagar och tider i sommar. Nu ska jag göra mig en kopp kaffe och ringa ett samtal.
Vi hörs mer om ett tag gullisar!



Sitter fortfarande med kemin..


Today's

Tjolahopp! Kom hem från skolan för ett litet tag
sedan bara, Isak skjutsade hem mig på hans moppe. Jag måste sätta mig och skriva klart mitt arbete så har inte tid med att uppdatera så mycket mer just nu. Jag ska även vara barnvakt om ett tag så vi hörs inte fören senare ikväll. Ha en fortsatt fin dag!



Svar på tal

Anonym om Nynäshamn:
Misslyckades du med NP i matematik? :o

Sv: Haha ja det gjorde jag men jag har fortfarande ett starkt G i matematik tydligen. Detta var som vilket prov som helst och dem sätter betyget utifrån vilka grunder du har.

Man skulle ha 22 poäng för att bli godkänd och jag hade 16 poäng. Men som sagt så är jag godkänd iallafall. Sen är jag verkligen värdelös på matte så hade inte förväntat mig att klara det. Vi var runt 19 stycken utav alla nior som inte klarade det.


Jag älskar Dig


Svar på tal

Såg att det var någon anonym som
undrade när jag slutar skolan. Jag slutar den 14:e juni


-





After eight

Hallå snyggos! Allt väl med er?
Jag sitter och skriver ett arbete om expeditionen som vi var på i måndags. Inte alls roligt men det är det sista med skolan nu. Sen är ALLT avklarat!! Jag har inte tid att sitta och skriva så mycket mer här för jag behöver bli klar med detta nu, det ska in imorgon. Uppdaterar om ett tag.


Nynäshamn

Godkväll allihopa! Detta blir både sista och första
inlägget för ikväll, känner att mitt huvud behöver lite god sömn. Kom hem från Nynäshamn vid 21.00 tiden då vi har vart och firat min kusin Timmy som fyllt 15 år!! Det bjöds både på smörgåstårta och chokladtårta vilket resulterade till en klotrund-tjej (jag själv då) men man lever bara en gång.

Förövrigt så har denna dag rullat på relativt snabbt. Har betat av några kompletteringar i matten idag i skolan så nu är jag klar med det äntligen. Är även klar med alla andra arbeten så det känns slappt, framför allt väldigt väldigt skönt. Men nu är det dags för att krypa ned i sängen så hörs vi mer imorgon efter skolan eller nått. Ska kanske träffa Ninisen efter skolan. Sleep tight.



Min nya byxdress använde jag nu i eftermiddags


Life's a bitch


Hurtig chey

Hallå i stugan! Hur är det med er?
Jag känner mig SÅ jäkla duktig just nu. Jag har rört på mig under hela dagen. Började med att vi skulle gå i 30 min till träsket imorse & jag och Isak powerwalkade dit. Sedan skulle vi gå ännu en bra bit runt "dammarna" som vi skulle forska vid.

Hemvägen powerwalkade vi också, sen när jag kom hem så la jag mig i solen och somnade i kanske drygt 30 min. När jag vaknade hade pappa gjort pannkakor till mig, bästa (♥) och sen drog jag på mig träningskläderna och drog ut på en löparrunda. Sprang en bra bit faktiskt, tappade mobilen också så nu sitter det en fin spricka i mitten utav skärmen också. Heido



Helt Ok


If you wanna be my lover

Tjohej allesammans!
Jag är helt slut. Helt otroligt hur trött jag känner mig hela tiden. I och för sig så var vi uppe till 04.00 igår kväll och sov till 13.00 idag. Jag kom till Nino vid 20.00 tiden igår och då var redan Markel där.

 Vi lagade tacos tillsammans och senare tittade vi på Sagan om Ringen, Markel satt och pluggade medan och mot midnatt så drog han. Jag och Nino låg kvar i soffan och tittade på en massa roliga komedier.

Imorgon är det måndag igen och vi ska till Ahlhagen med klassen och experimentera i träsk. Vi ska vara där hela dagen så jag uppdaterar när jag kommer hem.


Yellow bananas

Nu alldeles strax beger jag mig till tåget
för att spendera denna afton med Nino och eventuellt Markel. Hoppas ni får en jätte mysig kväll and take care! Uppdaterar inte mer fören imorgon. Puss & kram på er!




Såhär ser jag ut ikväll, ny klänning.


BORN AGAIN


Girls fall like dominoes

Godagens små solstrålar!
Hoppas allt är bra med er, själv är det bara bra med mig. Är dock väldigt trött (sliten) och kom hem för en stund sedan från Nino. Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen åka till honom igen. Han skulle bjuda på middag, gulle (♥)

Igår var vi som sagt hemma hos fina Felicia och grillade. Det var super mysigt och lite senare tog vi tåget hem till Anton där det skulle vara fest. Vi åkte sedan därifrån runt 01.00 tiden tror jag. Jag höll på att somna på tåget flera gånger så det var tur att jag hade tjejerna med mig.




Nya klänningen jag fick med mig igår


Grillmys hos Fellan

Denna dag har tillbringats inne i city med ett
par riktigt goa tjejer, Sofie, Clara och Felicia. Vi är nu hemma hos Felicia har precis tänt grillen, så nu blir det grillmys för hela slanten! Senare blir det fest, dock blir det lugnt för min del. Vi hörs mer imorgon mina fina läsare. Hoppas att ni har haft en riktigt fin dag i det härliga vädret.



Världens snyggaste brud, Felicia Lönngren

Good Night!


Sex is healthy

Godkväll kära kära blogg!
.. Det lät nästan lite som en början på en dagbok? Men detta är väl mer eller mindre som en dagbok fast på nätet istället? Nåja, min dag har iallafall handlat om sex och samlevnad. Från kl 08-10-15.00 har vi pratat om sex osv. Området är stort men det mesta upprepades bara så jag blev bara trött och irriterad.

Efter skolan bagav jag mig till Nino. Var hemma hos honom en stund och vi somnade i drygt 20 minuter och sen kom pappa och hämtade mig. Sen dess har jag bara suttit och pluggat (fastnat framför facebook någon timme) och ätit middag, från grillen. Sitter och skriver en uppsats om kost som ska in imorgon. Bästa att börja rappa på lite.

Imorgon är det fredag igen vilket känns SÅHÄR bra med tanke på denna hektiska vecka. Drar in till stan med Sofie & Clara efter skolan och sen ska vi hem till Felicia och grilla. Vad som händer senare under kvällen återstår att se. Talk to you another time.


Godnatt bloggen!

Har precis tittat klart på BB och ska alldeles strax
torka håret innan jag ska sova. Imorgon är det skola som vanligt men utan några lektioner. Vi ska ha en "kärleksdag" och diskutera om sex osv. Lär ju bli roligt.


Made of stone


Plumas de las aves



Guns N' roses

Godeftermiddag mina vänner!
Hoppas allt är bra med er. Själv mår jag bättre, om man jämför med igår. Sitter i soffan och försöker komma någon vart med demografin, men ingenting vill bli ihågkommet. Känns mer eller mindre helt hopplöst just nu och jag ger snart upp.

Under sista lektionen idag hade vi en vikarie och inte vilken som helst, utan han pratade engelska. Han kunde inte prata svenska så det blev en engelsk matte lektion vilket fick mig att börja tänka lite. I och för sig så har jag redan valt gymnasie osv, men hade jag fått göra om mina val kanske jag hade övervägt till att börja i en engelsk skola? Tror att det har vart min grej.




Sänkt

Ber om ursäkt för en riktigt dålig uppdatering.
Förtillfället så är inte allt under kontroll, jag har inte allt under kontroll. Har en såkallad "motgång" just nu som inte verkar vilja släppa taget. Egentligen borde jag vara världens lyckligaste.


Good night

Dags att börja tänka på refrängen.
Imorgon är det skola igen vilket känns rätt surt. Det ska även bli dåligt väder och vi har ute gympa direkt på morgonen, det blir säkert orientering.. Efter skolan är jag barnvakt så då ska jag passa på att plugga. Sen måste jag göra ett tränings-schema. Men vi hörs mer imorgon gulls.


Tröttskalle

Nu har precis Clara och Sofie lämnat mig.
Igår åkte vi som sagt in till stan. Vi hamnade hemma i Felix feta lägenhet och satt bara där och umgicks. Efter några timmar tog vi tåget till skogås där det var lokalfest men det sög så vi åkte till sågen där några utav våra nära vänner befann sig.

Dock blev det ingen lång visit. Utan efter en halvtimme gick vi till brandbergens centrum och väntade på bussen. Vi hade dock ställt oss på fel busshållsplats så vi missade bussen. Vi försökte ringa taxi i minst en timme men kom aldrig fram. Så Nino erbjöd sig att hämta oss, världens bästa ♥ så vi var hemma runt 03.00 tiden.

Idag har vi bara legat i sängen och tittat på film och ätit choklad. Vi gjorde en riktig frukost med kokta ägg imorse plus jordgubbar. Jag är jätte jätte trött just nu men har ett arbete som väntar, en bokrecension som ska in imorgon. Bara att sätta fart, innan det ska jag göra en kopp te.



Nynäshamn

Godkväll kära bloggläsare!
Jag ska alldeles strax bege mig mot tåget. Träffar brudarna på tåget och sen drar vi in till city. Idag har vi vart i Nynäshamn, satt nere i hamnen i det fina vädret. Nu är det brått, syns!



Två färger, en tro


Bad Update

Hola mi amigos, como estás? Eller nått..
Har precis tryckt i mig ett väl behövt mellanmål. Kom hem från Nino för en stund sedan. Han skulle på dop med sin pappa, jag fick egentligen följa med men jag kände mig så ofräsch så dom körde
 hem mig istället.

Igår blev det ingen uppdatering vilket jag ursäktar mig för. Jag åkte med Nathalie till handen efter skolan och vi var där ett ganska bra tag. Vi shoppade och fikade. Fick med mig lite godsaker hem.

Om ett tag ska jag iväg och göra ett ärende, sen ikväll ska jag umgås med mina bästa, Sofie och Clara ♥ och vi ska väl förmodligen försöka ta oss ut. Nu ska jag ut på altanen en liten stund.



Livet. Leker. Helt. Enkelt.


• Jag har äntligen fått min lön
• Jag har fixat sommarjobb
• Jag har en massa presentkort

• Jag har cashflow
• Barnbidraget kommer snart
Sommarlovet närmar sig och vi ska
till Liseberg på klassresa


Lashes

Nu är jag äntligen hemma igen!
Har suttit i drygt 2,5 timme och förlängt mina ögonfransar. Jag är SÅ sjukt nöjd! Fick detta utav min föräldrar när jag fyllde år eftersom att jag alltid har velat ha långa ögonfransar.

Dessa håller i drygt 4-6 veckor och sedan måste man fylla på dom igen.
Bästa jag gjort på länge!!!



Datasalen

Hallå där kött och blåbär!
Sitter just nu i datasalen och skriver en bokrecension på engleska. Det går inte så jätte bra eftersom att jag inte har läst ut boken än men jag jobbar på det. Den ska in på måndag så jag har lite tid på mig.

Efter skolan ska jag åka och göra en sak som ni inte får veta nu utan som ni lär märka i bloggen senare i eftermiddag. Nu måste jag fortsätta att skriva på arbetet. Latero guys


Utan dina armar runt om mig

Så var det dags för att falla in i drömmarnas värld.
Gick en riktigt bra promenad runda ute med Sofie idag. Samtidigt passade vi på att prata om allt mellan himmel och jord vilket kändes väldigt bra.

Denna dag har inte vart att leka med, kraftiga kurvor säger jag bara. Nej nu är det dags för mig att sova.

Dröm sött ♥


Välkommen in

Hello everybody out there!
Vilken härligt väder det är ute idag. Jag ska alldeles strax möta Sofie för att ta en promenad i det fina sommar vädret.

Direkt när jag kom hem från skolan så satte jag mig på altanen och solade. Börjar få en rätt okej bränna nu vilket känns wonderbra! Har också vart barnvakt åt min lillasyster ett tag innan pappa kom hem. Vi har suttit ute och druckit cola, mysunge!



Länge leve längesen

Nu är jag hemma och sitter just nu och tittar
på BB och dricker te. Har världens huvudvärk så sängen känns väldigt lockande just nu. Imorgon har vi nationella i matematik igen, den här gången C - delen. Idag hade vi nationella i svenska, den muntliga delen och jag fick mvg på den.

Anledningen varför uppdateringen har vart rätt gles ikväll är för att jag har vart och tittat på albinoleffes korpen match. Seger åt albinoleffe! Sen följde jag med Nino hem en stund och sedan körde han hem mig. Imorgon är jag barnvakt och det är sista dagen på hela veckan som det ska vara fint väder så imorgon ska jag ligga ute och pressa pressa pressa! Godnatt vänner.


U.S.A.



Tidinställt inlägg

Hej bloggen! Detta är ett tidinställt inlägg.
Just nu som ni läser detta är jag ute och lirar fotboll. Kommer inte hem fören senare ikväll och kommer inte uppdatera fören då heller. Förresten fick jag årets första getingstick idag. När jag skulle sola på altanen satte jag mig på en geting jävel! Arg som ett bi blev jag, hehe.. Hörs ikväll!


Peace & Love bokat!

Åker till Peace & Love festivalen i sommar som kommer att
hållas i Borlänge tillsammans med min finaste Clara den 27/6, dessutom över hennes födelsedag så det kommer bli riktigt grymt. Nu får sommarlovet gärna skynda på sig..


Black out

Hallå bloggen och läsare!
Blogg.se har krånglat sen igår kväll men nu funkar det igen, äntligen. Denna dag har gått väldigt fort. Slutade runt 15.00 tiden, gjorde en sjukt rolig labb med Sebbe på no:n sista timmen! När jag kom hem satte jag mig med svenskan och gick igenom allt som vi ska ha prov på imorgon.

Efter det la jag mig på altanen med en kaffe och somnade. Vaknade upp av att mamma ropade att maten var färdig. Hon hade gjort bakad potatis med skagenröra, det finns nästan inget godare om jag ska vara ärlig. Det har verkligen känts som sommar idag och det gillas verkligen. Keep it up God! Nu ska jag sätta mig i soffan tillsammans med mamma och titta på "black out".



Kalasfirande






DAGENS



Tröjan ♥ fick jag också utav tjejerna


Gift's

Detta fick jag utav mina fina tjejer igår.
Blev jätte glad & nöjd! Dom vet precis vad det är jag gillar. Sen fick jag 4 stora chokladkakor också. Jag dog utav garv när jag skulle öppna alla paketen (Clara inslagnings kungen!)


Sun-day

Hello everybody! Vilket härligt sommar väder vi har.
Jag kom precis in från altanen. Har gjort mig en stor kopp kaffe och inväntar nu släkten som alldeles strax ska komma. Igår var det super trevligt! Vi började kvällen med middag, en kycklingsallad och bål. Sedan satte vi igång med baket. Vi bakade 63 stycken cup cakes. Jag åt kanske 3 stycken.. Riktigt mäktiga blev dom.

Efter bakningen så satte vi på lite skräckfilmer och herregud säger jag bara, jag har aldrig vart sådär rädd i hela mitt liv. Jag brukar aldrig bli rädd annars när jag ser på skräckfilmer då jag tycker att det är kul att bli uppskrämd. Men icke denna gång. Efter en tag kom Rasmus och då gick vi och la oss, vaknade runt 10.00 tiden imorse och gick upp och gjorde en gemensam frukost.








Flower power

Såg att det var några som undrade vart min
klänning kommer ifrån och den kommer faktiskt ifrån ginatricot. Den finns dessutom i blått och i ett annat mönster.
Den kostar runt 500 kr.


Stressad

Godeftermiddag solstrålar!
Jag är SÅ himla stressad just nu. Har precis vart och handlat med mamma och pappa & köpt ingredienser till cup cakes - kvällen. Tjejerna kommer hit vid 18.00 och då ska vi käka lite och sedan börja baka. Det ska bli riktigt mysigt. Malin ska ta med sig skräckfilmer också så det blir skräckmaraton dessutom.

Igår kväll åkte jag ju som sagt hem till Nino. Han lagade en jätte god middag till mig. Vi tittade på hockeyn och somnade inte fören väldigt sent. Vaknade dock hyfsat tidigt imorse och ställde mig och diskade från gårdagen inklusive Nino. Sen gjorde vi frukost och satt och pratade lite om allt och inget. Efter frukosten så körde han hem mig. Avrundar här nu, måste städa..




Whorst part is over


Hello Friday

Äntligen är det fredag och denna dag har vart riktigt najs!
Började med sovmorgon så jag kände mig verkligen utvilad imorse när jag vaknade. Sen hade vi eget arbete och sen slutade vi vid 13.00 tiden. Riktigt skönt med tanke på att det är helg!

Jag och Nathalie åkte hem till mig och åt lite utav tårtan från igår. Vi har också tittat på lite balfrisyrer samt testat. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen beger jag mig hem till Nino. Han ska laga en födelsedagsmiddag till mig, finis ♥


Min nya byxdress som jag fick igår


Good night

Vi hörs mer imorgon läsare!
Det är fredag imorgon och jag har en del att ta itu med.. Jag måste skriva en inköpslista till mamma bland annat för i helgen ska det bakas cup cakes i mängder.

På söndag kommer också släkten hit för att fira mig och jag saknar mina kusiner väldigt mycket så det ska bli jätte trevligt att få träffa dom igen. Sist jag spenderade tid med dom var på julafton, way to long ago.


Totally in love with him

För en stund sedan begav Malin sig hemåt.
Hon har vart här och grattat mig med familjen och vi har bakat pizza och fikat samt tittat på film. Ytterst trevligt! Jag har fått världens finaste långklänning som jag är helt förälskad i och troligen kommer att avända flitigt i sommar (bild nedan).

 Förövrigt har denna dag vart riktigt bra. Tack till alla underbara människor som har sagt grattis osv, ni är SÅ fina! Nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink och krypa ned i sängen i min one pieace och titta på tv. På återseende imorgon kära vänner!





SWEET SIXTEEN

Hej på er! Hopps allt är bra med er.
Jag sitter i datasalen just nu och har precis skrivit klart mitt engelska arbete om Dolly Parton. Vi ska påbörja på en plansch såfort Malin är klar. Efter skolan åker jag hem till Nino en stund och sen ska jag umgås med familjen. Vi ska bara pizza och ha en mysig hemmakväll tillsammans.
Hörs sen people!


Några få timmar kvar

Godkväll bloggen! Om några få timmar så är jag
inte längre 15 år utan istället 16 barre. Fort tiden går egentligen när man väl tänker efter. Har tittat på en massa bilder från när jag gick i 6:an och det är helt sjukt hur mycket man förändras! Kan också erkänna att jag saknar mig långa mörka hår lite grann..

Iallafall så åkte jag direkt hem efter skolan. Satte mig med lite plugg när jag kom hem. Skrev nästan klart mitt textil arbete vilket känns hur skönt som helst. Har också suttit och repeterat hela matteboken eftersom att vi har vårat första nationella imorgon i matematik, på min födelsedag? Min favorit ämne.. Kunde inte fått en bättre present.. Nu ska jag tårka mitt hår och titta klart på BB.
Vi hörs mer imorgon gullisar!


Family never goes away


Clean

Några bilder på mitt rum som jag har lovat!





Kissemissar

Hej allihopa! Vilken jäkla konstig dag.
Vaknade imorse utav att det snöade utanför mitt fönster och det var inte direkt små flingor heller som tumlade ned. Det har snöat/regnat i princip hela dagen. Ett riktigt skit väder rent ut sagt. Vi hade nationella muntligt i engelska idag också vilket jag gjorde omedvetet (smart tjej) så inte fören efteråt fick jag veta att jag hade gjort nationella.

Efter skolan åkte jag och Malin hem till Ida för att titta på hennes fina kattungar. När vi kom dit hade gullet gräddat pannkakor & jag var verkligen svin hungrig så jag blev jätte glad! Sen blev jag helt kär och satt med hennes kattungar på golvet i mer än två timmar. Hittade två stycken som jag bara ville sno med mig hem i väskan, hehe! Nu ska jag ta en snabbdusch. Latero guys




Fly away broken butterfly


Helt slut

Kom hem från gymmet för ett tag sedan.
Jag och mamma fick skjuts hem av Nino, gulle ♥. Jag ska alldeles strax börja med ett skolprojekt som ska in nästa vecka men jag tänker vara ute i god tid den här gången.

Det känns som att nästa vecka kommer att bli hektisk. Förövrigt så har denna dag rullar på relativt fort. Hade ett nationellt prov sista timmen, vi skulle göra en labb som vi skrev en labbraport på förut och jag hoppas verkligen att det gick bra! Nu ska jag göra lite te och börja på klädernas historia, woho party!


7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp


Trion

Jag har precis smällt i mig revbensspjäll och bakpotatis.
Ligger i sängen och missbrukar coca cola och T-pain. Imorgon är det skola igen vilket betyder "tillbaka till verkligheten". Men på torsdag är det inte vilken dag som helst utan då fyller jag år, woho..

Vi har nationella i matematik den dagen också, känns jätte roligt. Kan knappt förklara mig hur glädjen rusar igenom hela kroppen! Juste påtal om ingenting, min balklänning kom idag också och den är jätte fin. Är hur glad som helst över att den passade!



Två bilder från idag, världens bästa tjejer ♥


New converse ♥


Kalasfirande

Hej på er allesammans! Hoppas allt är bra med er.
Själv mår jag faktiskt helt hyfsat med tanke på gårdagens bravader. Vi var hemma och grillade hos Mimmi igår och mot kvällen började det rulla in lite folk. Det var mucho trevligt. Sen kom Sofies mamma och hämtade oss och jag somnade på en gång när jag kom hem.

Idag ska vi ha kalas här hemma hos oss.
Sofie och Clara kommer snart hit också. Vi ska fira min lillasyster så det kommer lite släktingar hit. Farmor var nyss här och jag fick en förtidig födelsedagspresent utav henne. Ett presentkort på H&M vilket är min favorit butik. Älskar deras klänningar! Nu ska jag hjälpa till lite här hemma innan alla gäster kommer. På återseende.


Bild från igår (Världens bästa Tony hemma)


RSS 2.0