svar på tal..

Anonym om dagens klädval:
Hej =) vart har du köpt dina leggings? Finns dem kvar? jättebra blogg!
Sv: Hallu! Jag köpte dem på NewYorker i Kista. Jag tror det, fanns tre kvar när vi var där men det kommer säkert in nya. Åh vad gulligt,
tack så mycket!


life is short - make good choice's



Livet är för kort för att låtsas vara någon annan.
Var den du är och lär dig att accpetera att alla är olika ♥


dag 2 - min första kärlek

Min första kärlek, min allra första rikiga kärlek.
Nino Salander, var min första kärlek. Vi träffades genom en gemensam vän som faktiskt råkar vara min bästa vän, Nathalie. Dem var barndoms vänner och första gången jag träffade honom var när hans mamma bjöd hem Nathalie och hennes mamma på "smakprov av julskinka". Jag följde med och det var nog allra första gången vi sågs men då var det inget speciellt. Vi tittade knappt på varandra.

Sen sågs vi alltmer eftersom att han umgicks med Nathalies storebror och jag med henne. Till en början var det inget märkvärdigt men sen en sommar kväll när jag och Nathalie satt ute på hennes balkong så kom hennes storebror och Nino dit och satte sig vid oss. Då, under den stunden fastnade mina ögon för honom, dels intresse. Jag vet inte vad det var som hände men jag kunde inte slita blicken ifrån honom.

Försökte att titta på honom i smyg hela tiden vilket han nu sagt inte gick så speciellt bra. Han märkte varje gång hur mina ögon drogs till honom (pinsamt men rätt så ironiskt) och efter den kvällen då playahead fanns tog vi kontakt med varandra. Vi pratade en tid, han blev tillsammans med en annan tjej och jag med en annan kille. Det var rätt så komplicerat ett tag eftersom att vi båda hade "problem" med våra förhållanden.

Vi började prata alltmer och bytte sedan nummer, och vi började prata som bara den på telefon. En kväll skickade han en låt till mig som fick mig att smälta, bokstavligen! Sen cirka en vecka senare fick jag ett sms av honom där det stod "Do you wanna be my girlfriend" och en generad gubbe. Jag kommer ihåg att jag satt i klassrummet då och bara kände hur kinderna blossade upp.

Svarade såklart ja på det smset & kommer ihåg så väl hur lycklig jag kände mig den dagen. Jag var helt tagen, slutsåld. Vi träffades samma dag hemma hos hans pappa och låg i sängen hela eftermiddagen. Jag mådde jätte bra med den här killen men någonstans tog det slut. Vi var tillsammans i mer ett år och hade tagit en paus en gång, försökt igen men sen insåg vi båda att det inte fanns där, gnistan.

Det tog slut emellan oss men vi är idag jätte goda vänner och umgås till och från. Jag tycker verkligen om den här killen jätte mycket och han är som min bästa vän. Han har alltid ställt upp för mig och visat att han funnits där när jag behövt någon att vända mig till. Jag kommer alltid att älska den här personen och han kommer alltid att vara en del av mig och det vet han om.


framåt i rätt riktning

Hej på er good friends!
Sitter och lyssnar på Bruce Springsteen - Radio Nowhere, absolut favorit. Har gått igenom spanskan och känner att mycket av det som ska sitta ännu inte sitter.. Men ska slå ihop böckerna och snart ta tag i dag 2 på 30 steg listan. See ya later!

Jag fick MVG på min svenska uppsats btw.. Går i rätt riktning!



godnatt katt

Nu blir det sängen för min del så tack & godnatt!
Har sovmorgon imorgon vilket är ett stort plus. Har ingen aning om när jag slutar imorgon och vad som händer efter men det visar sig. Ska iallafall gymma, köra på stenhårt imorgon!

Nattis på er katter.



Gaaalet hur sugen jag är på att kapa...


svar på tal..

Anonym om shoppingen i Kista:
Vart är ringarna ifrån? Superfina!! :)
sv: De kommer ifrån Indiska, love them!

Anonym om shoppingen i Kista:
vart kommer korsetten ifrån? Jätte fina saker :)
sv: Den kommer ifrån hm, tack vad gulligt.


dag 1 - presentation

Jag heter Sofia Anna Flodén och bor i hålan Tungelsta.
Bor tillsammans med min mamma, pappa, lillasyster, två katter och en chihuahua. Lever ett så normalt tonårsliv och tar en dag i taget, lever rättare sagt i nuet. Jag är född 1995 och är allstå 15 år gammal. Fyller 16 barre den 5 maj nästa år. Går sista året i grundskolan, jobbar på flitigt och ligger i med jämna steg. Har ett mål att gå på fredrika bremer och gå samhälle, men har börjat tveka lite på sistone.. På helgerna umgås jag antingen med min familj eller med mina vänner,
dessa är dem jag trivs bäst med.

Jag har ett par tjejkompisar som går före allt, några som jag skulle kunna göra precis allt för. Vi är som karlssons klister, vi sitter ihop - stenhårt! Många kan få en uppfattning om att jag är rätt bitchig, men jag är helt tvärt om. Visst har väl alla en sida, men jag har många olika sidor och ibland kan dem uppfattas fel. Glad och spontan tjej, gör oftast saker utan att tänka till ibland. Vilket jag har fått ta konsekvenser för.

Roar mig med musik i min ensamhet (haha lät som värsta nörden där) och har ett stort intresse för kläder. Jag är väldigt lättroad och skrattar för det mesta åt allt (mest mig själv) och ibland är det kanske inte alltid så bra men sådan är jag. Är en riktig skadeglädjare, slår du i tån så har du förgyllt min dag! Jag är jäkligt dålig i matematik men har MVG i naturkunskap. Jag tycker om att skriva, krönikor, artiklar you name it.
T stämpel!

Jag älskar att idrotta och hålla igång. Väldigt målinriktad tjej som vet vad hon vill. Om jag inte får som jag vill kan jag börja gråta. Jag älskar att träffa nya människor och umgås. Gillar att bara köra på och bjuda på mig själv. Har inget specifikt drömyrke än så länge, därför jag också tänker gå samhälle. Jobbar ibland helger på JC. Så nu fick ni nästan bok att läsa. Detta kan ni läsa på lästimmen imorgon, great!



Bild på mig och min fina vän Clara Digréus


dagens klädval




Är heeeelt kär i mina nya leggins!


svar på tal..

Anonym om shoppingen i Kista:
var e de färgglada legginsen från butik älskar dem shit snygga
du har jätte bra smak:) kram
sv: De kommer ifrån NewYorker. Tack så mycket! Kram


so crazy much to do my friends

Äntligen hemma från en lång dag spenderad i skolan!
Känner mig så jäkla trött, behöver sova men det känns inte som någon större idé. Har hällt upp en stor kopp te och tagit fram pepparkakor & en lussebulle. Har lite läxor att göra nu.. Har ett spanska prov på torsdag och jag kan ingenting!! Kommer gå helt åt helvete. Adios


svar på tal..

Postat av: anonym
gå i nynäs fan
Sv: Varför ska jag gå i nynäs? Riktig håla..

nybadad

Kom nyligen upp ur badet. Så jäkla skönt.
Har gjort en hårinpackning, rakat benen & använt silvershampoo! Sitter och kollar på lite bilder från i somras, längtar efter allting. Värmen och alla dagar på stranden och sena kvällarna med alla vännerna. Usch mår riktigt dåligt när jag tänker på att det snart är jul..


trend grej/smak sak

Eftersom att nästan alla bloggare kör med den här grejen så tänkte jag köra på. Får se hur länge jag orkar men börjar med detta ikväll. Kommer säkert aldrig orka..

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Platser jag har besökt.

Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.

Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.

Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.

Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.


red

Juste, jag och mina föräldrar var på bio igår.
Vi såg RED och måste bara säga att den var äckligt bra. Rekomenderas verkligen stenhårt! Roliga kommentarer blandade med action. Super bra! Absolut sevärd.


shoppingen i Kista





1: Två leggins
2: En kavaj & en spets korsett
3: Trash linne, bas tröja med spetsarmar & svart blus
4: Buddha te kopp, två koppar färgade ringar

samt lite smink och andra behövligheter


1:a advent

Nu är det 1:a advent och bara tre veckor kvar till julafton.
Det låter så himla sjukt! Jag kan verkligen inte fatta att man snart sitter med släkten och äter julmat och öppnar julklappar? Det är verkligen sjukt! Idag har det snöat hela dagen och jag har inte gjort så mycket, blev bjuden på middag i handen av Nino.

Kom hem för ett tag sedan och ska snart tappa upp ett varmt bad och bara njuta. Skära upp lite frukt och bara ta det lugnt. Sen ska jag skriva två uppsatser som ska in på tisdag, eller ena iallafall. Måste läsa igenom alla gymnasieval också, har börjat tveka lite.. Latero guys!





Strong will continue


Kista galleria

Godförmiddag gullisar!
Sitter och lyssnar på Erik Hassle på högsta volym, sjukt bra! Ska snart åka med familjen till Kista Galleria och shoppa lite och senare gå på bio. Känns som det kommer att bli en riktigt skön och lugn lördag. Passar bra eftersom att jag har fått ont i halsen och känner av en förkyldning..

Men ha en fin lördag allihopa!



peppisar i mängder

Äntligen fredag snyggos!
Har verkligen längtat till helgen, allt har gått så segt den här veckan. Men slutade iallafall 14.00 idag, åkte med några tjejkompisar från klassen och köpte pepparkaksdeg. Så vi har suttit hemma hos Malin och bakat pepparkakor och druckit julmust. Dömys!

Kvällens planer blev dock ändrade, eftersom att Mimmi skulle till sin mormor på middag. Så vad som händer ikväll är ännu oklart. Är riktigt sugen på att göra någonting men vädret förstör allting. Har några alternativ, men jag kommer aldrig att komma hem från tyresö?! Åh det här sög ju..






dagens klädval



lussbullefrulle

Godmorgon bloggen!
Har precis gjort mig iordning. Sitter och pluggar lite samt äter frukost. Eller jag äter en lussbulle och dricker te, hehe! Fick nån julrusning i hela kroppen. Slutar tidigt idag så vi hörs senare. Dagens outfit kommer om en liten stund. Ha en fin dag gullisar!


last Winter



dagens klädval



gymnasiemässan

iHola guapas! Kom hem för en stund sedan.
Gick i skolan till 14.00, tog tåget med tjejorna till alvsjö och gick på gymnasiemässan. Herregud vad mycket valmöjligheter det fanns! Olika gymnasier överallt, bättre och sämre osv. Blev tillslut helt trött i huvudet av alla val som fanns.

Men jag tror att jag har bestämt mig. Pratade med en jätte gullig tjej och blev rätt så övertygad om att det var rätt gymnasium för mig. Hoppas bara det går hela vägen nu! Efter gymnasiemässan drog vi till donken i handen och blev sedan upphämtade av Nino, söt! Nu blir det en snabb dusch.

Juste, jag klev i hundbajs idag också..




.. haha skit fult ..


good night sleep

Nu säger jag tack och godnatt för mig!
Ska upp tidigt imorgon och hålla ingång länge, ta mig till alvsjö och hem igen hel. Vill också bara säga det att jag fick MVG på mitt miljöprov, hehe stolt tjej! Godnatt på er nu



Bild från i måndags.. aldrig skrattat så mycket på länge..


dagens




Ny blus, ny stor favorit!


lussebak med snyggot Cecilia

Godkväll små raringar!
Allt väl med er hoppas jag. Själv mår jag helt kanon. Cecilia åkte nyss hem. Vi har bakat en massa lussebullar och avslutade allt med pizzabakning. Är helt proppmätt! Bakningen gick helt ur styr ett tag då mjöl for över hela köket. Vi såg båda ut som två snögubbar ett tag! Men vafan, kul var det.

Imorgon blir det Gymnasiemässan. Känns dock inte så lockande med tanke på hur vädret är just nu. Känns lite små kul att åka kommunalt till älvsjö i snöstorm. Slutar relativt tidigt imorgon så ska försöka hinna med så mycket plugg som möjligt.

Helgen ska vara fri, plugg får inte existera!







mot skolan

Godmorgon solstrålar!
Ska närsomhelst bege mig mot skolan. Tänkte bara önska er en trevlig dag osv. Jag slutar 16.00 idag så vi hörs inte fören ikväll skulle jag tro.
Ha en fin dag!



Nya byxorna är på!


häng på café

Godkväll bloggen, eller snarare godnatt bloggen.
Tänkte egentligen bara uppdatera mig så att ni vet att jag lever. Gick i skolan till 15.15, träffade Joel en stund och sen mötte jag upp Mimmi så tog vi en låååång fika på momo.

Satt och pratade i timmar, tiden bara flög iväg. Det var ett tag sedan man såg den tjejen så det var riktigt trevligt att bara sitta och lyssna på henne med en latte och lussebulle i högsta hugg! Efter timmarna på cafét tog vi en tripp in på gina och fyndade lite. Latero guys!




veckans planer:

Måndag - Skola/gymma/fika med Mimmi
Tisdag - Skola/gymma/sola
Onsdag - Skola/träffa Cecilia
Torsdag - Skola/sola

Fredag
- Fest vs. hemmakväll
Lördag - Fest
Söndag - Ladda upp



not enough!

Har redan ätit hur många som helst..



free like a bird

Hello nice people!
Denna dag har spenderats i haninge centrum tillsammans med Nino. Har strosat runt i en massa affärer och hittat en del grejer, ätit på taco bar och bara var't med en fin vän. Efter det körde han hem mig och sen dess har jag duschat, ätit tonvis med apelsinklyftor och pluggat.

Bra dag - belåten tjej!



sthlms city

Godkväll kär't folk!
Alltså den här uppdateringen blir ju inget annat än sämre för var dag som går? Jag är riktigt dålig på att uppdatera mig. Skärpning! Idag har jag åkt bil i stort sätt hela dagen med Nino. Vi skulle hem till hans farfar och efter mycket om och men så kom vi fram. Stockholms city är ju vackert...

Nu ska jag snart hem till Malin och äta en massa godis och bara vara. Känns skönt eftersom att jag känner mig ganska trött och sliten. Har somnat väldigt sent nu de senaste nätterna. Men imorgon ska jag eventuellt till handen och kolla lite. Hoppas jag får med mig Malin också!

Det var allt. Hörs imorgon!


äntligen fredag!

Hallå fredagsfolk!
Hoppas allt är bra med er. Jag själv mår helt okej. Ska snart bege mig hemifrån. Nino kommer och hämtar mig med bil snart, himla göllig! Men nu ska jag packa. See ya!



Today's


vilken natt!

Godmorgon bloggen och läsare!
Igår kväll.. Vet inte vart jag ska börja.. Sent igår kväll fick jag jätte ont i min vänstra sida, vilket jag haft i ca två veckor nu men igår gjorde det verkligen förjävligt ont så min mamma ringde närakuten i handen. Fick komma in direkt. Tog några prover, gick relativt snabbt.

Sen fick vi besked om att åka in till sös för att dem hade hittat bakterier i min njure, så vi åkte dit. Satt där i nästan två timmar innan det var min tur. När vi väl fick träffa en läkare så sa dem att jag var på fel ställe och skulle egentligen vara på Sacksa. Jag blev helt vansinnig! Ville bara få medicin och åka hem.

När vi väl kom dit fick vi sitta ytterligare en timme och vänta. Jag fick sedan ta nya prover, vänta på dem osv osv. Under den här tiden har jag ännu inte fått prata med en läkare utan bara pratat med en undersköterska. Efter att ha fått fram provsvaret kommer äntligen en läkare fram till mig och vi går till ett patientrum.

Hon ber först om ursäkt för omständigheterna och sen vill hon lyssna på mitt hjärta och banka mig på ryggen för att se om det sitter i båda eller i bara ena njuren. Det gjorde skit ont när hon bankade på min vänstra sida och för stunden vill jag bara slå till henne.

Efter mycket om och men så säger hon att vi är klara. Jag har alltså njurbeckeninflamation. Bakterier som skapat inflamation i min njure. Jag har haft detta förut men då gick jag bara runt med det i fyra dagar och nu har jag haft det i ca två veckor och hon tyckte att det var helt sjukt hur jag har kunnat stått ut med det här såpass länge. Men nu ska jag äta medicin i några dagar framöver och sen ska det bli bra igen.

Nu blev det här inlägget nästan en hel bok men nu vet jag iallafall varför jag har vart sjuk så ofta, haft feber emellanåt och kallsvettats då och då. Jävla äckel njure..


sjuk igen!

Godagens finisar!
Stannade hemma från skolan idag. Känner mig dålig. Har feber, kallsvettas och börjar få lite små panik. Har två prov på fredag och det finns mycket som inte sitter ännu. Så ska sätta mig ner i soffan med en kopp te och försöka nöta in kunskap (så brukar min no lärare Linda alltid säga haha) så vi hörs latero! Hoppas eran dag har varit bra och allt det där.



Snygg chey!


nu:

Dreamthé, lussebulläää och en pepparkaka!

Bara för att jag har vart så duktig och gjort allt som skulle göras.
Nu tänker jag bara lägga mig i sängen och titta på tv, bläddra i ELLE och sen sova. Tror att det här blir det sista inlägget för ikväll. Om inte så märks det, annars så godnatt på er!


to much!

Hello everyone!
Har precis ätit middag. Ska snart hoppa in i duschen och göra en rejäl hårinpackning. Sen ska jag bara ägna resten utav kvällen åt en massa plugg. Skrev klart det mesta igår men har en massa instuderingsfrågor att nöta. Riktigt less på skolan just nu. Hursom så hoppas jag att det är bra med er iallfall.

See you later!




Today's simpel, fuck makeup.


need to sleep

Godnatt på er allesammans!
Vi hörs mer imorgon för nu är det sängen som gäller. Vi hörs imorgon och med förhoppningsvis gladare miner än såhär. Orkar inte med det här längre. Jaja, ska inte tråka ut er. Peace!


nanny

Godeftermiddag små vänner!
Hoppas allt är bra med er. Med mig är det sådär. Känns som att jag har hamnat i koma eller någonting. Känner mig helt borta. Helt tom och less på livet. Tänker inte fördjupa mig själv mer än sådär. Denna dag har vart tung. Det har gått otroligt långsamt hela dagen. Hade utvecklingssamtal, vilket gick bra.

Jag är jätte nöjd över mina nuvarande omdömen, betygen sätts ju inte än så har lite och jobba på. Tur det! Kom hem för en ett tag sedan och har sen dess suttit och spelat på guran. Nu ska jag vara barnvakt resten utav kvällen och försöka plugga lite. Latero!




Today's


genom eld

Sträcker upp mina händer
Tror att det här kan vara början på nått stort
Jag står precis på gränsen
Horisonten är nån annans konstruktion

muskö med min fina

Godkväll mina fina!
Ursäkta mig för en värdelös uppdatering. Men denna helg har spenderats med min fina vän Malin och inte här utan på Muskö. Vi har jobbat, slitit som två grisar! Är heeelt slut i hela kroppen. Så när jag kom hem var det bara att slänga sig in i duschen och sen åt vi en trevlig fars-dag middag!

Ni har väl inte glömt att gratta era pappor?! Jag har inte kunnat uppvakta min kära far idag men har sagt och även skickat ett litet sms om att jag älskar honom oerhört mycket. Lite kan göra mycket. Hursom så har resten utav kvällen gått åt till att fixa det sista i rummet så nu är min enorma spegel uppe också!!

Nu funderar jag bara på att lägga mig i sängen och försöka sova. Har utvecklingssamtal imorgon också.. Känns som att denna vecka kommer att bli hektisk, vilket den kommer då jag har en massa prov. Eller rättare sagt två stora som jag behöver plugga rejält till. Over and out. xo



I den här söta stugan bodde vi i i helgen!


godnatt

Nu är det sängen som gäller!
Ska bara tvätta ansiktet och fixa lite små grejer. Har legat i soffan med mami och ätit popcorn, kärlek on high level! Upp tidigt imorgon..
Dags för rutinerna. Nighty!



Bild från halloween på mig och min franska tvilling ♥


by my own

Dessa håller jag på med på slöjden.
Börjar bli klara nu och då ska de ges bort till min lilla kusin. Har slitit som ett djur med dessa och äntligen så börjar det likna något. Nöjd tjej - hej!


long day!

Hello good people's!
Har nyss suttit och spelat lite på gitarren. Ska spela upp för min musiklärare imorgon så ackorden måste sitta! För tillfället så kan jag allt, men det svåra är att sjunga till.. Kommer aldrig våga sjuga inför honom ändå men skulle ändå vilja försöka..

Jaja, denna dag har vart otroligt lång! Ingenting har gått speciellt snabbt alls idag. Slutade runt 15.00 tiden och åkte hem direkt för att plugga lite. Har knappt gjort någonting. Har bara suttit med gitarren och geekat framför facebook. Måste väl ta tag i det där nu så att det inte blir försent..

Latero peeps!



en bit påvägen

Har hållt på med rummet i stort sätt hela dagen.
Fyllt garderoben, pysslat till lite, dammsugit samt en del annat. Är kanon nöjd över garderoben. Dock är inte allt på plats i den ännu men det kommer.
Ordning och reda, äntligen!




today's


Med min varma halsduk på ♥


cup cake's & muffins

Godmorgon godmorgon!
Ledig tjej idag! Så himla skönt. Malin sov hos mig igår och sitter nu brevid mig. Igår gjorde vi cup cakes och choklad muffins. Så denna dag ska det bara ses på film och äta onyttigheter, hehe! Men det är vi värda. Vi var nämligen barnvakter hela kvällen igår.

Det var allt för stunden. Latero




good night

Godkväll på er gullisar!
Ber om ursäkt för min hemska uppdatering. Den kommer att förbättras under veckan, lovar! Vi håller på med mitt rum och det tar en sådan himla tid så därför får bloggen tyvärr lida. På tal om ingenting så fick jag en gitarr igår av min mormor och morfar, gissa vem som blev glad? Kan inte sluta spela nu..

Imorgon är det skola igen och slut på det sköna lovet. Även fast jag i princip jobbat hela lovet så har det var väldigt skönt. Dels för att man har vart läxlös hela veckan. Kommer säkert få tusen imorgon bara för att jag sa sådär.. Nå, tänkte bara säga att jag lever och checka om jag hade kvar några läsare.

Säger bara såhär - Ni är underbara allihopa




Kom tillbaka.. värmen.. brännan.. sommarn..



friday finally!

Godeftermiddag kära vänner!
Hoppas allt är bra med er. Dålig uppdatering igår, dåligt uppdatering idag men jag jobbar och jag hinner aldrig blogga. Sen efter jobbet så ska man hinna träffa alla vänner vilket jag totalt misslyckats med och istället somnat i soffan hemma.

Men igårkväll var vi ett gäng på Oleary's och såg Aik - Djurgården hockey och såklart blev det vinst åt gnaget, matchen slutade 5-2! Så alla gick hem med glada miner. Sen gick jag och Simon och hyrde film, nya Beck filmen blev det och den var jätte bra! Nu kom Nathalie så ska väl vara lite social med henne.
- Ha en fin kväll allihopa!


thé and ice cream

Nu har vi nästan monterat ihop hela garderoben.
Med mycke om och men så gick det tillslut. Dock är inte dörrarna och skenorna på än, så det betyder alltså mer jobb imorgon.. Men det bästa är ju att det kommer att bli grymt snyggt sen när allting är klart.

Åh kan knappt vänta! Men nu ska jag iallafall lägga mig i sängen framför PH och försöka slappna av med lite med te och glass. Ska dels försöka sova ut ordenligt imorgon! Godnatt på er nu - gullisar!


- to do this weekend' list



• Göra klart rummet, möblering osv.
• Lämna tillbaka pengar
• Hämta en kofta
• Jobba - sortera inne på lagret
• Fixa naglarna - french manikyr

• Hitta på något med brudarna
• Ta en tripp till läkaren
• Prata med min morbror angående en gitarr
• Fixa till ett par skor
• Rensa ut en massa - kläder, smycken etc.

Alltså.. Denna lilla del som är kvar utav veckan ska detta göras på. Jag har tusen x1000 saker jag verkligen MÅSTE ta tag i och rummet är ju prio ett men sen är det fler saker som jag nästan behöver bli klar med redan imorgon, eller iallafall påbörja och sådant är ju alltid jobbigt.

 Jag vill att allt ska gå så fort hela tiden, men det slutar alltid med att allting blir halvvägs gjort istället. Vilka problem..



svar på tal..

Postat av: Lina
Vart har du köpt korsetten som du har på dig här:
Sv: Min rosa korsett kommer ifrån Lindex. Var dock ett tag sedan så är väldigt osäker på om den ännu finns kvar men ta en titt in där iallafall.

P.s. Ber om ursäkt för att det dröjde så länge innan du fick svar på frågan.


light'er

Hello my sweetest friend's!
Uppdateringen är riktigt kass just nu. Men till mitt försvar så jobbade jag faktiskt igår, på JC. Yesbox, var där och provjobbade och det gick riktigt bra faktiskt. Var äckligt nervös innan men det gick snabbt över när jag kom igång. Alla var så himla trevliga och hjälpsamma.

Idag har jag vart hos frissan igen. Färgade utväxten och det blev mycket bättre. Eller vi slingade så att utväxten senare blir jämn. Efter frissan begav sig mamsen och jag till Oden och åt varsin kebabtallrik. Snart ska vi börja montera upp min nya gigantiska garderob... KULT! Kommer ta hela kvällen..


Såhär såg jag ut igår, fick en massa beröm angående mina brills.
Själv tycker jag att jag ser lite mer ut som en pajas med dem på, haha!


pic's





RSS 2.0