rött är sött!

Hej på er mina favoriter!
Sitter just nu för tillfället och väntar på att både Nino och Rebecca ska komma hit. Jag har gjort en kladdkaka som jag ska bjuda dem på sen när de kommer. Snällt av mig! Har också hunnit packa en massa så det känns super skönt. Då kanske det blir en lugn kväll ikväll trots allt. Men vi hörs mer senare ikväll!

Puss&kram fia



Dagens, onsdag!


trött!

Nu ska jag lägga mig i sängen med en varm kopp te och en skål chips!
Känner mig värd det som måste ha den här obehagliga stickande känslan utav stygnen. Imorgon kommer Rebecca hit och sover över. Sen på torsdag far vi till Norrland, mer exakt åt Lillhärdal. Så det ska bli härligt. Jag tar med den lilla blogg-datorn så bloggen kommer forfarande uppdateras med mycket härliga bilder. Vi hörs kanske mer ikväll och om inte så säger jag godnatt nu!

Puss&kram fia



Haha hittade ett par gamla bilder från -08!


keep going forward!

Ni som tror att ni kan sänka mig kan börja tänka om direkt!
Jag tänker inte låta er trycka ner mig bara för att ni tycker att det är okej. Jag är den jag är och kommer aldrig att ändra på mig bara för att ni vill det, jag är stolt över mig själv. Gå runt och snacka en massa skit och tro att ni kan sänka mig ner till botten men jag säger bara såhär - Jag är starkare än vad ni tror och vägrar låta vemsomhelst trampa ner mig bara för att!

Jag struntar fullständigt om ni tycker att jag ser förjävlig ut eller säger&gör saker fel. Jag tänker inte ändra på mig, för det är såhär jag är och vill vara. Jag vill inte försöka leva upp till er och bevisa en massa saker som ändå inte har någon betydelse. Jag vill leva livet på mitt sätt och det är det jag tänker göra. Jag vill leva för de positiva sakerna som gör det värt att fortsätta gå framåt i livet.

Men om ni tycker att det känns bra att slänga ur er en massa barnsliga kommentarer så visst! Men ni bevisar bara för er själva hur omogna och osäkra ni själva egentligen är. Jag vet vem jag är och mer än så behöver jag inte få bekräftat och speciellt inte utav er. Sluta leta fel och försök att se dem bra sakerna hos andra istället. Det är bara ni själva som förlorar på det. Inte jag!

Till er andra - Tack för att ni är ni och för att du tycker om mig för den jag är och vill vara!


- favoriten




- We've got all the right moves, and all the wrong faces
So yeah, we're going down.


dagens, tisdag!

Hej mina små solstrålar!
Idag har jag vart hos läkaren och sytt några stygn i svanken (inget allvarligt men jag har ingen lust att gå in på detaljer för tillfället) och det gick jätte bra. Sen gick jag tillbaka till skolan och fortsatte med ett projekt som jag håller på med på textilslöjden som nog kommer att bli väldigt snyggt! Hoppas det iallafall.

- Kom hem för ett tag sedan och ska om en stund träffa Nino eftersom att jag åker bort nu i en hel vecka, så vi kommer inte att ses på jätte länge. Men tur är väl det att mobiler finns så att man kan prata med varandra på något sätt. Men nu är jag så sjukt fika sugen så ska göra lite te och en lätt fruktsallad.

Puss&kram fia




Såhär ser jag ut idag!


godnatt bloggen!

Nu säger jag godnatt och önskar er en skön sömn!
Imorgon vid 11.00 ska jag till läkarn och sen till handen och ta en fika med pojken troligen. Men vi hörs mer imorgon finisar! Sweet dreams.

Puss&kram fia


Åååh sommarn!


- svaren på era frågor!



Postat av: Sanna
Beskriv dej själv me 3 ord? jätte fin blogg :)<3

Sv: Oj vad svårt.. Jordnära, sprallig och kärleksfull! Tack så jätte mycket.

Postat av: anonym
hur mycket shoppar du för i månaden? vad gör du helst på helgerna? hur ofta duschar du? favorit glasssort? hehe några frågor ;)

Sv: Det är olika, ibland handlar jag upp hela barnbidraget och ibland lägger jag undan hälften så det är helt klart olika. På helgerna umgås jag helst med mina vänner eller med min pojkvän. Lite weird fråga men jag duschar varannan dag typ. Favorit glassen är nog sorbet och choklad. 

Postat av: julia
vart har du köpt den vita spetsklänningen och den blommiga kjolen här lite längre ner? :D <3

Sv: Har fått mycket frågor angående min vita spetsklänning nu och den kommer ifrån BikBok och detsamma gäller kjolen. Kul att så många gillar den. =)




Postat av: ---
Röker du? har hört rykten men inte fåttt nåt ärligt svar...

Sv: Låt rykterna gå! Du lär nog få svar på din fråga en vacker dag iallafall. 

Postat av: Ronja
i vilket gymnasium går din pojkvän i?
Sv: Jag har fått hjärnsläpp. Får besvara den frågan någon annan gång tyvärr, haha!

Postat av: anonym
1. Hur kan du vara så smal och ändå ha så stora bröst? dom flesta med BIGbrösthar lite kulmage. Det är inget negativt, men gör du något speciellt? 2. Hur ofta festar du egentligen. För det känns som om du inte riktigt skriver ut vad du EGENTLIGEN gör i bloggen. Utan du får allting att låta så oskyldigt. Men du kanske har en anledning? 3. Lockar du aldrig ditt hår, jag skulle vilja se dig i någon annorlunda frisyr. Du som har så fint hår! 4. Har du inga slitna hårtoppar, alltså kluvna eller sönderbrända? Din blogg är bra. väldigt bra!

Sv: 1. Haha jadu, kan inte göra mer än att tacka! Jag gör faktiskt inget speciellt mer än att äta ordentliga måltider, träna och ta promenader när jag får tid över. 2. Ja det är olika. Jag vet inte varför jag aldrig skriver om det, har nog aldrig riktigt tänkt på det. Jag är absolut inte oskyldig och har inga speciella skäl till att inte nämna att jag festar men det har bara blivit så att jag inte har gjort det. 3. Nej tyvärr så brukar jag aldrig göra det då jag aldrig ägt en locktång. Men har testat hos vänner och har funderat på att investera mig en egen. Så kanske kommer det bilder in the future med lockar på. 4. Jo visst har jag det, men inte just nu. Brukar klippa mig själv lite då och då och använder ett super bra värmeskydd från Loréal. Tack så jätte mycket, det glädjer mig!

Postat av: anonym
hur träffades du o nino?

Sv: Det är en lång historia som jag en gång berättat här i bloggen men kan ta det en gång till lite kort och gott. Vi träffades genom min bästa vän Nathalie. De har känt varandra sen de var små och då träffades vi några gånger av slumpar och jag kommer ihåg att jag tyckte att han såg väldigt bra ut. Sen tog jag kontakt med honom på Playahead och vi började prata lite smått där. Sen träffades vi en sommarkväll hemma hos Nathalie på hennes ballkong. Jag kommer ihåg att jag tyckte att det var jätte pinsamt eftersom att jag tyckte att han var så snygg och att vi hade pratat på nätet så mycket. Men sen efter det började vi prata ännu mer och jag kommer inte ihåg ifall det var jag eller han som frågade om varandras nummer (?). Men vi började iallafall prata på telefon och sen bestämde vi oss för att träffas hemma hos Nathalie och hennes bror Tony samtidigt (dem visste dock inte om det utan vi bestämde för att göra det till en hemlig träff) och innan han kom dit så sms:ade han mig och frågade mig om jag vågade kyssa honom och jag svarade såklart ja (jag ville ju inget hellre just då) så när han kom upp gick han rakt emot mig och vi kysste varandra. Sen efter det träffades vi några gånger och jag blev totalt förlorad i honom. Sen dess har vi hållt ihop och jag älskar honom överallt annat! 



Postat av: anonym
hur gammal är du? 95a/94a?
Sv: Jag är 14 år, alltså 95:a. Men jag fyller nu i Maj så jag blir snart 15 hela barre.  

Postat av: anonym
hur håller du dig så smal? din blogg är jättebra :)
Sv: Som jag skrev där ovan så gör jag inte något speciellt mer än att äta ordentliga måltider, träna och gå promenader när jag får tid över. Tack vännen!

Postat av: fellan
söt du e :) hur gör du för att få ditt hår sådär fint? asso vilka produkter använder du osv? otroligt vacker äru & jätte fin blogg :)<3

Sv: Åh vad glad jag blir, tack så mycket! Många frågar ofta hur jag gör med mitt hår och helt ärligt så.. Jag gör inget mer än att tvätta håret med Shampoo&balsam. Sen emellanåt gör jag en hårinpackning och använder värmeskydd när jag plattar håret. Men åh, tack sötnos!



Postat av: anonym
har du löshår ? vad är det mest romantiska din pojkvänn har gjort för dig ? har du utlänska föräldrar ? läser du några "kändisbloggar" ?
Sv: Nej jag har inte löshår. Han är fördetmesta romantisk, men nått som verkligen gjorde mig varm inombords var när han skrev 5 A4 papper om hur mycket jag betydde och hur mycket han älskade mig. Då fick han mig att smälta som smör i solen! Nej det är dem inte. Ja det gör jag faktiskt, det tror jag nog att de flesta gör. Men jag läser i vilket fall Kenzas, Kissies, Tyras, Paows, DB, Carolina Gynnings, Hugo Rosas, Jackie Ferm och Sofies Mode.

Postat av: anonym
Hur firade du och nino eran 1års dag? :)
Sv: Först åt vi en mysig middag och sen gick vi på bio och sen spenderade vi natten med varandra. 

Postat av: anonym
käkar du p-piller eller vad ska du göra på ungdomsmottagningen?
Sv: Ja jag skulle hämta ut mina p-piller och prata med en barnmorska. 

Postat av: manda
vilka bloggar läser du mest? vilken utav dina kompisars bloggar gillar du mest? hur är du som person? har du bra betyg i skolan? hur lång är du? ääääääälskar dig o din blogg! <33333333

Sv: De bloggar jag läser mest är DollyBlonds, Kenzas, Westmanshanna, Annielindblads och min absoluta favorit Specialorders. Det finns nog ingen utav mina vänners bloggar som jag riktigt favoriserat utan jag gillar deras olika stilar att uttrycka sig på, så de är alla mina favoriter. Som person är jag väldigt glad, sprallig, snäll, kärleksfull, väldigt ärlig och hjälpsam. Jag är i nuläget väldigt nöjd över mina betyg men ser även möjligheter att kunna höja dem och bli ännu nöjdare. Jag är ca 165 cm lång tror jag. Tack så hemskt mycket, det värmer inombords.

Postat av: anonym
du är jätte lik audrina patridge!!!! :O:O:O
Sv: Haha det har jag fått höra förut också. Själv ser jag ingen likhet alls men tackar iallafall så mycket, för själv så tycker jag att hon ser otroligt bra ut och skulle inte tacka nej till att se ut som henne! 



Postat av: josefine
besökare per dag? vem är din allra bästa vän? favorit låt just nu? vem tyckte du skulle vinna melodifestivalen? är du så snäll som du verkar vara i bloggen? Lite frågor :) Jätte bra blogg
Sv: Det är så otroligt varierande. Jag ingen allra bästa vän utan många goda vänner som står mig närmast hjärtat. Jag följde inte melodifestivalen men när jag hörde Salem Al Fakir med Keep on walking så tyckte jag att han skulle helt klart vinna! Jag hoppas att jag är det, men jag har mina stunder och mina dagar då jag är eld och lågor men innerst inne är jag världens snällaste. Det vet mina närmsta! Tack för dina frågor gullet!

Postat av: sofie
kan inte du visa din tatuering? skit bra blogg =)
Sv: Självklart kan jag göra det men jag har ingen bild på datorn just nu så ska försöka fixa det i veckan. Det är dock bara konturerna av ett litet hjärta men det var trots allt min första och så jag ville ha det så jag är jätte nöjd över den. Sen har mina mamma en likadan (vi gjorde dom tillsammans) som en mor och dotter grej. 

Postat av: anonym
Var hittar du alla dina bakrundsbilder till bloggen:)?
Sv: Jag har dem sparade på min dator sen en lång tid tillbaka då jag hade en massa idéer om hur min blogg en dag skulle se ut. Det finns allt från hundar till blommar och mönstrade tapeter. 

Postat av: face
hur kan du vara så vacker och vad använder du för smink? älskar din blogg! :$<3
Sv: Åh vad glad jag blir! Tack så jätte mycket sötnos. Jag använder en matt foundation från MayBelline New York samt en concealer från Make up store, en mascara från Loréal Paris som heter Telescopic. Ett mineral puder från Loréal som heter True Match - Minerals - och en brun kajal som jag fyller i ögonbrynen med som kommer från Rimmel. 

Postat av: f
vad ska du göra på sommarlovet? vilka resor utomlands har vart bäst? vilka vänner står dig närmast? vem av dina vänner vet allt om dig och som du absolut litar upp till 110% på? Jätt jätte bra blogg! :)

Sv: På sommarlovet ska jag göra så himla mycket. Jag ska bl.a. åka utomlands till Spanien med min fina vän Nathalie. Resan till Thailand är helt klart den bästa resan jag har gjort! Dem som står mig närmast är nog Nathalie, Nino, Rebecca och Cecilia. Dem vet allt om mig! Jag litar upp till 110% till alla dem. Vad gulligt, tack!





Postat av: anonym
vad är det för nått du har på ditt halsband på typ alla dina kort? :P
Sv: Det är ett brythjärta som jag delar tillsammans med min pojkvän.

Postat av: tessi
du är så sjukligt snygg så det är galet! Diggar din blogg och din stil till 100%! Har några frågor: vem av dina tjej/kill kompisar har du känt längst? vad använder du för hårinpackning? vad gör du på helgerna? ska du resa nånstans i sommar?
Sv: Åh vad kul, det värmer jätte mycket! Rebecca har jag känt längst utav alla mina närmsta vänner. Vi har känt varandra sen våra mammor gick i samma mammagrupp. Tobias är den killen jag känt längst i livet. Dock har vi ingen kontakt längre och kommer aldrig att ha igen. Jag använder en hårinpackning från Schwarzkopf som heter Gliss och som jag är äckligt nöjd över. På helgerna gör jag allt från att festa till att vara hemma och titta på film och ligga i sängen och gosa med pojken. Ja i sommar ska jag förmodligen till Spanien med min bästa vän Nathalie. 

Postat av: carro
hur länge har du känt hon Cecilia? jätte fin blogg :)<3
Sv: Oj vi har känt varandra ett bra tag nu. Men det var inte för så jätte länge sedan vi blev såhär taighta. Hon är en vän som alltid ställer upp oavsett och jag jag verkligen håller hårt om. 




Postat av: J
vilka bloggar läser du, vad heter dem ?

Sv: Lite längre upp så ser du vilka bloggar jag brukar läsa. Men somsagt så är min favorit blogg Specialorders som två fräcka tjejer driver. Den är absolut läsvärd och tjejerna är riktigt härliga och bjuder på sig själva upp till 110 procent! Gör som jag och läs den - http://Specialorders.blogg.se 

Postat av: anonym
bh size? favorit mat? favorit låtar? favorit film? favorit dryck? favorit affärer? :P

Sv: Oviktigt men 74-80 B. Mina favorit låtar är It's all coming back to me now - Celine Dion, All the right moves - OneRepublic, Memories - David Guetta, Crawl - Chirs Brown, Du snurrar i min värld - Söder, Break your heart - Taio Cruz, Free fallin - Tom petty etc. Har så många favoriter! Favorit filmen är nog Avatar än så länge. Favorit drycken pendlar, ibland är det vatten och ibland cocacola och sometimes Xide. Favorit affärerna är h&m, Zara och ginatricot.

- Sådär det var det. Tack så jätte mycket för alla bra frågor! Hoppas ni blev nöjda över svaren och om det är någonting ni fortfarande undrar så kan ni ställa frågor i dethär inläggets kommentarsfält.

prinsesstårta och snickisnack!

Efter att ha fått i mig prinsesstårta, skrattat hysteriskt och solat en stund så känner jag mig som helt ny människa! Känns hur skönt som helst att ha en sådan vän som kan göra allt så otroligt underbart. Tacksamt ska jag säga er att det är! Men just nu sitter jag ensam hemma och väntar på att pappsen ska komma hem med den efterlängtade kebaben. Tjihoo!

Puss&kram fia



Du är betydelsefull!


utvecklingssamtal

Godagens gullisar!
Kom hem för ett tag sedan och utvecklinssamtalet gick kanon. Just nu är jag med Nathalie och vi ska snart fika lite och bara snacka en massa skit, haha! Hoppas ni får en jätte fin dag. Jag kommer att svara på frågorna i frågestunden senare ikväll så om ni har något ni undrar så kan ni fortfarande ställa frågor.

Puss&kram fia



Såhär såg jag ut idag!


good night!

Nu får det vara nog för ikväll.
Måste göra mig redo för sängen nu. Eller nej varför då? Jag har ju sovmorgon imorgon! Men nja, ska nog sätta på en film och försöka somna in till den. Men vi hörs som vanligt imorgon och då ska jag svara på era frågor i frågestunden! Godnatt finisar.

Puss&kram fia


Haha julbaket med älskling, något jag aldrig glömmer i förstahand.


veckans planer!



Måndag
- Utvecklinssamtal 12.30
Tisdag - Fika i haninge centrum med pojken
Onsdag - Packa/ Rebecca sover över
Torsdag - Bila till Norrland
Fredag - Norrland med Rebecca
Lördag - Norrland med Rebecca
Söndag- Norrland Rebecca


dagens, söndag!



Enkel söt blus ifrån ginatricot.


vilken helg!

Hallå hallå mina solstrålar!
Åh vilken jäkla härlig helg jag har haft! Har haft det så sjukt roligt med mina vänner. Känns som att det inte kunde bli bättre och den känslan är ju aldrig fel, haha! I fredags var jag med mina vänner och hade det grymt roligt. Sen igår hade vi 40-års fest här hemma för pappa, så hela släkten och mycket vänner till oss kom hit.

Vi åt, drack, skrattade och hade det bara allmänt trevligt. Det var öppet-hus hela dagen så folket rullade in lite då och då. Sen hade min underbara mamma gjort nått slag utav ett "buffébord" som man fick gå och plocka mat ifrån. Senare på kvällen åkte jag och älsklingen hem till honom och sov där. Vi låg och tittade på en massa filmer som gick på filmen och sen deckade jag helt.

Men vi vaknade iallafall relativt tidigt imorse och ställde om klockorna till sommartid, härligt att få komma ett steg närmre sommarn iallafall! Och vi har bara tagit det lungt hela dagen och ätit hamburgare som pojken stod och gjorde och sen rörde jag mig hemåt. Nu ikväll känner jag bara för att ta det lungt och äta prinsesstårta! Jag är ju ledig imorgon också så det känns oerhört skönt!

Puss&kram fia




































Det finns en hel del bilder från igår med dem här får räcka!


såhär ser vi ut ikväll!

Hej på er mina vänner!
Dåligt uppdatering idag. Men dagen har vart hektiskt! Gjorde provet först som gick jätte bra så nu får vi hoppas på ett bra betyg. Sen åkte jag och Nathalie och köpte min klänning som jag velat ha länge. Den lilla svarta! Och nu ska vi snart åka. Vi bara passa på att önska er en fin fredag kväll så ses vi mer imorgon!

Puss&kram fia





Min nya klänning på bilden och jag dör för Nathalies skooor!!!!


sovdags!

Nu ska jag göra mig redo för sängen och försöka ta en tupplur.
Ska upp ganska tidigt imorgon och sen behöver jag känna mig pigg inför provet imorgon. Hoppas det går bra nu och att jag inte drabbas av panik och hjärnsläpp... Men sov så gott nu så hörs vi mer imorgon mina fina läsare!

Puss&kram fia


plugghäst!

Kom hem för ett bra tag sen men har ätit lite mat och gjort lite småsaker.
Nu ska jag sätta mig med en varm kopp te med näsan ner i fysik boken. Imorgon är det prov och alltså sista "pluggdagen" så bäst att ta vara på tiden och plugga stenhårt!

Puss&kram fia



Sigge gör mig såklart sällskap medan!


my new love



Nu har mina älskade skor äntligen kommit.
Jag är jätte nöjd med dom och de sitter som en smeck!

Grymt snygga till sommarn!


godmorgon bloggen!

Godmorgon finisar!
Snart ska jag röra mig mot skolan. Har precis fått i mig en activia och lite kaffe. Jag vet att jag redan berättat det här för er men jag vill bara påminna om att uppdateringen kommer att bli ganska taskig idag. Men jag kommer att uppdatera såfort jag kommer hem. Men nu hoppas jag att ni får en jätte fin dag!

Puss&kram fia




Såhär ser jag ut idag.


@ plugg på g


dagens, onsdag!

Hej på er mina fina läsare!
Nathalie åkte hem för ett tag sedan. Själv sitter jag och läser igenom målen till provet. Känns inte som att det kommer att gå sådär jätte bra faktiskt. Men jag får prestera mitt bästa och se vart det leder...

Några har undrat och kommenterat varför jag skulle till ungdomsmottagningen idag, och det var för mina p-piller så nu vet alla det och nu slipper ni undra och fråga. Imorgon ska jag stanna i skolan ett bra tag och plugga extra till provet så jag vet inte riktigt hur uppdateringen ser ut just imorgon men ska försöka skriva ett inlägg iallafall när jag kommer hem. Nu ska/måste jag fortsätta med pluggandet!

Puss&kram fia



Dagens lilla outfit. Ni ser även min "färghjälm" från igår, hehe!


dålig update!

Hallå snyggingar!
Riktigt dålig uppdatering idag, rättare sagt urusel! Men jag har haft fullt upp hela dagen. Åkte med mami&papi och handlade en massa gotti gott gott till pappas 40-års festen som äger rum på lördag. Fixade lite smått och gott så det kommer nog att bli ytterst trevligt. Släkten kommer att komma runt 13.00 på dagen och senare kommer en massa goda vänner hit till familjen för middag och partaj.

Tur att jag har mina brudar som kommer och släpper loss med mig. Även min pojkvän kommer så ser fram emot lördagen lite grann. Sen ikväll har jag färgat håret (den äckliga utväxten är nu borta äntligen) och pluggat till fysik provet som är tills på fredag. Pjuh! Imorgon ska jag till ungdomsmottagningen kl 16.30 så bloggen uppdateras förmodligen någongång efter det. Godnatt och sov så gott!

Puss&kram fia



Helt sjukt vad goda de nya ballerina kakorna är! Har ätit ett antal stycken idag och kan inte sluta äte. Värt att testa, ni kommer inte bli besvikna kan jag lova!


bad, so bad!

Hej på er sötisar!
Kom nyss hem och ska lägga mig i sängen och dricka te och äta några mackor. Känner mig lite sisådär. Magen krånglar igen och huvudet bultar på samma gång.. Måste sätta mig och plugga snart också, jag orkar inte med det här just nu. Vi hörs senare när jag mår bättre.

Puss&kram fia


dagens, tisdag!




Körde på det enkla&sköna idag!


- planering -

Tisdag - Plugga till provet
Onsdag - Undomsmottagningen/ träna med Cecilia
Torsdag - Handen med pojken/ plugga
Fredag - Provdag/ Fest
Lördag - Pappa fyller 40! 40-års fest här hemma!
Söndag - Slappdag/ eventuellt fotbollsträning


Haha ett bra tag sedan nu.. Värsta posen!


godnatt finisar!

Kom hem för ett tag sedan.
Följde med pojkvännen till bussen och passade samtidigt på att gå ut med hunden. Sprang sista biten hem och herregud vad skönt det var. Är så sugen på att trääääna just nu så de är sjukt! Men måste skriva klart det här jäkla fysik arbetet någongång också. Det tar kål på en! Jag känner att det mesta utav det som står i målet till provet som jag ska kunna verkar totalt värdelöst.

Nu ska jag iallafall tvätta rent ansiktet och göra mig redo för sängen. Ska upp tidigt imorgon så kan nog bli tight med ett morgon-inlägg. Kanske skriver en liten morgonhälsning innan jag beger mig till skolan. Sov så gott nu mina vänner.

Puss&kram fia


study study!

Sitter och pluggar som en dåre just nu!
Vi har prov på fredag i fysik om ljud&ljus. Försöker göra lite egna anteckningar med hjälp utav boken och känner mig ganska duktig för tillfället som hunnit med så mycket. Sen att kunskapen ska in i huvudet också är en annan kaka... Men det fixar sig alltid.

Älsklingen kommer snart hit för att hämta sina saker, så hoppas han stannar kvar en liten stund och myser med mig, hehe! Kommer nog förmodligen att vara hemma hela veckan och plugga förutom på onsdag då jag ska träffa Cecilia och ha fotbollsträning. Sweet! Men vi hörs eventuellt senare. Fortsätt med att ställa frågor i frågestunden där nedan finisar!

Puss&kram fia



Såhär ser jag ut ikväll.


hemskt!

Det är helt sjukt! Jag vill bara gråta när jag ser det här.
Så jävla hemskt och vafan är det för jävla psyko kärring? Tänk att det faktiskt finns såna här störda människor omkring oss.

Hade det vart mitt barn hade jag haft ihjäl kärringen! Detta är helt fruktansvärt. (Ursäkta mig men jag tål verkligen inte människor som skadar barn&djur)


dagens, måndag!



Idag bär jag min nya blommiga kjol! Sommarkänslor


frågestund!



- Nu tänkte jag ha en liten frågestund. Var ju ett tag sen sist om man säger så.
Nu har ni iallafall chansen att få reda på nästan allt om mig. Tänk på allt smaskigt som ni gått miste om, nu har ni chansen att få reda på det. Vet dock inte hur länge den står öppen men vi kör på ett tag!


sovmorgon!

Godmorgon godmorgon!
Vaknade runt 05.00 tiden av att min baby skulle till jobbet. Han åkte runt 06.00 så jag somnade om en stund men vaknade en halvtimme efter och kunde inte somna om. Så nu sitter jag här i soffan och dricker te och tittar på Vakna med The Voice. Känns ändå ganska skönt att veta att man har ett par timmar på sig innan man ska till skolan.

Börjar nämnligen senare idag och har bara 2-3 lektioner på hela dagen så det känns både skönt och onödigt på samma gång. Efter måste jag iallafall hem och storstäda hela rummet. Både dammsuga och moppa golvet/damma av hyllor och tavlor. Sen ska jag försöka rensa garderoben så det kanske kommer ut nått plagg här på bloggen som ska säljas. Vi får se hur det blir med det. Dagens outfit kommer senare!

Puss&ram fia



Stor hoodie och mysiga hello kitty tofflar, mys!


mot nattie!

Hej på er!
Alldeles strax ska jag bege mig hem till Nathalie. Rebecca ska snart röra sig hemåt nynäs. Vi har bara tagit det lungt de mesta utav dagen. Vi bakade bl.a. scones imorse som blev supergoda! Igår kväll åkte vi hem till Nino och tittade på Beck och drack läsk. Tony kom också dit efter en stund och var ett trevligt sällskap. Men vi hörs väl förmodligen när jag kommer hem och då tänkte jag öppna en frågestund.

Puss&kram fia


Myskläder åker på idag. Älskar min Marilyn Manroe tisha!


new





tacos!

Nu är vi hemma igen efter en jäkligt rolig dag i haninge centrum!
Vi tittade i en massa olika affärer och hittade lite smått och gott. Sen åt vi en liten lätt luch på Taco Bar och nu ska vi snart äta middag, vilket också blir tacos! Vet ännu inte hur kvällen ser ut men det blir iallafall en lugn kväll. Skönt skönt! Bilder på det jag fick med mig hem idag kommer strax.

Puss&kram fia



dagens, lördag!

Dagens humör: Jäkligt glad!
Dagens mående: Lite seg men annars så är det bra.
Dagens borde: städa rummet
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens smink: Solpuder, rouge & mascara
Dagens klädsel: Svarta jeans, blommig topp, vita tygskor & skinnjacka
Dagens planer: Shopping med världens bästa!
Dagens vill ha: Kjolen jag hittade häromdagen.
Dagens fundering: fixa naglarna (vet inte om jag orkar)
Dagens beroende: iPoden & mobilen
Dagens tråkigaste: Min pojkvän som sover bort hela dagen..
Dagens längtan: Min pojke
Dagens superlängtan: Sommarn!
Dagens låt: Stereo love

wonderful day!

Godmorgon på er kära läsare!
Vi har precis gjort oss i ordning och ska strax röra oss mot tåget. Vi tänkte åka till handen istället för stan och ta en fika inne på Momo och sen hittade jag en kjol häromdagen som jag vill köpa så det blir perfa! Men vi hörs när jag kommer hem. Ha en fin dag!

Puss&kram fia



Dagens, lördag!


-


Hugo Rosas, grym kille!


tattoos

Nästa år ska vi åka till Thailand igen och då vill jag göra ännu en till tatuering.
Men då ska jag dock bara göra en liten på handleden där jag tänkte att det skulle stå "Move on", för det är något som vi alltid kommer att göra i livet. För mig betyder "Move on" alltså att gå vidare, att man är stark. Varje gång jag känner mig nere så ska jag blicka mot handleden och läsa orden och vara stark och gå vidare även om tiden är svår och oförståelig!

Sen när jag närmar mig runt 18 ska jag göra en större tatuering på eventuellt svanken eller ena sidan av magen. Där vill jag att det ska stå "Alis Volat Propriis" på latin som betyder Hon flyger med egna vingar. Men det är ett tag kvar och jag har lång tid på mig att bestämma mig.


underbart!


Finns ingen annan låt som väcker mer minnen än den här!


- dreamdress -

Just nu skulle jag bara vilja bära den här skönheten!
Perfekt djuprygg, perfekt passform, elegant uringning. En enastående klänning om du frågar mig! Tänk er denna med ett par killer heels, brunbrända långa ben och röda läppar. Gaaah ge mig!


Från Jimmy Choo


dagens, fredag!

Goddagens underbaringar!
Kom nyss från tåget. Vaknade 08.00 imorse och bestämde mig för att stanna hemma idag och vila upp mig lite. Kändes ändå väldigt onödigt att bege mig till skolan idag när det ändå är sista dagen. Så vid 10.30 mötte jag upp Nathalie i Vh och sedan knatade vi mot Paus för att prata med Marita. Det gick jätte bra och hon ska ringa mig någon gång nästa vecka!

Hoppas att man får ett sommarjobb nu för jag behöver verkligen pengarna! Sen vore det ju en bonus att få jobba där eftersom att jag trivdes så bra där. Så håll tummarna för oss! Efter det gick vi iallafall hem till Nathalie och åt en massa goda pannkakor och fixades hennes naglar. Sen kom Marcus hennes pojkvän och gjorde oss sällskap och nu sitter jag hemma och ska snart ta en långdusch!

Puss&kram fia



Såhär ser jag ut idag. Enkelt och framförallt skönt!


it's getting late!

Nu MÅSTE jag börja ta och tänka på refrängen.
 För såhär sent ska jag inte sitta här! Imorgon ska jag upp hyffsat tidigt för att ännu en gång fixa sommarjobbet eftersom att Marita inte kom idag så  nu har vi iallafall bokat ett möte runt 11.00 snåret.

Sen kommer min fina vän Rebecca hit på kvällen. Vad vi hittar på är ännu oklart men på lördagen så ska vi eventuellt gå på bio och se "Alice i underlandet" eller den nya filmen med Mikael Nyqvist. Blir nog en hel-dag i stan förhoppningsvis. Men nu ska jag sova så vi hörs mer imorgon mina vänner.

Puss&kram fia


Läs även hennes blogg http://rebeccaaxlund.webblogg.se


flashback























Saknar kryssningarna, kvällarna/nätterna, stranden, de soliga dagarna ute på sjön med båten, kvällsgrillningarna vid sjön, chill-kvällarna med polarna, nattfikat på 7-eleven, solen & all värme. Nu kan fan sommaren få ta och komma!


- i'm just like you!

Jag är inte mer än människa & har aldrig sagt att jag är bättre än någon annan.
Jag anstränger mig och presterar alltid mitt bästa och gör vad jag kan och är bäst på. Jag klandrar aldrig någon annan för mina misstag, utan jag gör vad jag kan för att reda ut dem så effektivt som möjligt.

Jag gör misstag, jag säger fel saker, jag gör ibland saker utan att tänka mig för. MEN jag är fortfarande bara människa och precis som du. Låt mig få göra fel ibland för att sedan få lära mig utav dem. Låt mig få försöka! Man kan om man vill, och det går faktiskt om man försöker. Allt hänger på en själv!


Genom alla de fel jag gör så utvecklas jag.


i adore her!





En stark förebild!


paus bagarstuga

Hej på er sötisar!
Nu ska jag snart ta tåget mot Vh för att möta Nathalie och fixa sommarjobb. Har vart hemma hela dagen från skolan men tror att jag ska dit imorgon, vi får se hur det blir. Nu har jag bråttom. Vi hörs när jag kommer hem.

Puss&kram fia



Såhär ser jag ut idag.


sovdags!

Nu ska jag göra mig redo för sängen och försöka sova utan att behöva rusa in på toaletten och huka mig över toan. Känns som att jag inte gjort annat idag! Stannar hemma från skolan imorgon också om det ska fortsätta såhär.

Dock måste jag ta itu med en del skolarbeten och mitt sommarjobb som egentligen skulle fixas idag men icke sa nicke, det får jag göra imorgon. Sov så gott nu mina små älsklingar!


vårstädat!




Detta har jag sysselsatt mig med idag! Vårstädning hela dagen lång


svar på tal..


Postat av: kajsa
vilken affär köpte du solbrillorna på? :)
Sv: De köpte jag inne på Gina tricot i haninge centrum.



Postat av: Jenny
Hejsan, vem är det du hatar? Ps, skit fin blogg!
Sv: Lilla "Mini" som hon kallar sig. Mer tänker jag inte gå in på. Tack va gulligt!

Postat av: anonym
e de din mobil?

Sv: Nej det är min lånemobil. Min ligger inne på lagning igen.

Postat av: anonym
vart kommer dom där ifrån du och nathalie har på bilden? :) skit fina verkligen!

Sv: Tack så mycket! De kommer ifrån Gina tricot. 



Postat av: anonym
fett fina! hur länge har ni känt varandra? :) älskar bloggen!!!! <333
Sv: Vi har känt varandra sen dagis men umgicks inte på det sättet som nu fören i 5:an-6:an tror jag. Tack vad glad jag blir! =)

sick!

Godmorgon bloggen!
Ligger just nu hemma i sängen och mår allt utom bra. Spydde det första jag gjorde imorse när jag vaknade. Men jag känner mig inte magsjuk? Jaja, det är väl bara min mage som krånglar igen. Men jag gick iallafall upp 06.00 imorse och skjutsade iväg min lillasyster med skoltaxin men hon är hemma nu igen, hon är tydligen också sjuk.

Så nu sitter vi båda två i sängen och bara myser. Ska snart göra lite varmchoklad och kanske sätta på en film. Låter faktiskt som en jätte bra idé om jag tänker efter själv. Vid 15.00-16.00 kommer Nathalie hit och då ska vi förhoppningsvis till Paus och fixa sommarjobbet. Men jag återkommer om ett tag.
Puss&kram fia

Först blir det frukost.


sleep well!

Nu har jag precis duschat och ska snart göra mig redo för sängen.
Ska upp tidigt imorgon och skjutsa iväg min lillasyster med skoltaxin. Sen bär det av mot skolan och efter det ska jag förbi Paus bagarstuga en snabbis och sen fort hem och vara barnvakt. Så ser ungefär min dag ut imorgon. Men sov så gott nu gullisar. Puss&kram fia


Världens bästa!


nuttifjuttan!

Snart ska jag och Nathalie bege oss mot tåget mot vh för att träffa pöjkarna. Kommer hem sent ikväll så bloggen uppdateras inte förns då. Hoppas ni får en fin kväll! Puss&kram


godmorgon pluttisar!

Godmorgon godmorgon!
Har precis gjort mig i ordning och sitter just nu med en kopp te och datan i knät. Ska snart röra mig mot skolan och efter ska jag förbi min gamla praktik-plats med Nathalie och senare efter det ska jag träffa mannen. Men vi hörs senare ikväll raringar! Puss&kram fia



Såhär ser jag iallafall ut idag (inte min dag idag asså!).


mys och prat med pöjken!

Nu ska jag tvätta bort sminket och lägga mig i sängen med en kopp te och prata lite med min älskling. Det har vart lite turbulent mellan oss en tid nu, men nu börjar allt ordna sig känns det som.

 Finns bara en brud som jag stör mig ytterst mycket på och personligen hatar och inte har någon somhelst respekt för. Men det ska vi inte fördjupa oss i just nu. Säger bara en sista sak, JAG VET ALLTING DIN LOSER! Sov så gott nu allihopa så hörs vi mer imorgon. Puss&kram fia



Just nu with Love Sf.


svar på tal..



Postat av: anonym
vart har du köpt toppen du har på bilden :) skitfin! gärna ett svar :) älskar bloggen <3

Sv: Det är egentligen en klänning som jag bara har vikt upp. Men den kommer iallafall från Gina tricot och finns i många olika mönster och färger.
Tack så jätte mycket, blir super glad! 

Postat av: lina
har du några piercingar? isafall vartdå? asbra blogg! :)<3
Sv: Ja, jag har en navelpiercing och 4:a hål i öronen. Sen vill jag pierca tungan men är ännu inte helt säker så ska vänta ett tag och känna efter ett tag till framöver.


new



Riktigt frääänA!


tandläkaren & shopping!

Hello people's!
Sitter just nu och lyssnar på lite musik och tar det lungt. Ska försöka hitta lite ny och fräsh musik till iPoden om ett tag hade jag tänkt. Dagen har förövrigt vart helt okej. Gick i skolan till 14.00 och sen åkte jag och Nathalie till tandläkaren. Där gick det jätte bra och jag hade inga hål men jag fick slipa ner en tand som hade tappat en flisa så det var INTE ALLS ROLIGT men det gick bra så nu ska vi inte klaga!

Efter det åkte vi iallafall vidare till Haninge centrum och där träffade vi även Jennifer som jag inte sett på hur länge som helst så det var mycket trevligt. Vi tog även en fika inne på det mysiga caféet café Momo. Nathalie hittade en massa fint som hon spenderade en massa pengar på medan jag själv fick med mig ett par solbrillor som kostade 60 spänn, haha! Men jag är nöjd och glad över den fina dagen jag fick tillsammans med min fina vän Nathalie iallafall. Hoppas eran dag har vart bra den med!



Såhär såg jag ut idag plus en stor mysig halsduk på det.


godnatt bloggen!

Nu har jag precis torkar håret och borstat gaddarna så nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas på en skön sömn. Imorgon har jag sovmorgon men vet inte riktigt om jag uppdaterar bloggen imorgonbitti eller om det blir mot kvällen, vi får se helt enkelt.

Vid 15.00 ska jag till tandläkaren iallafall och jag är skitskraj!
Jag verkligen avskyr att gå till tandläkaren. Det finns inge värre. Usch! Sen efter det ska jag följa med Nathalie till Haninge centrum då vi ska titta på kläder till henne och sedan sola. Underbart! Men vi hörs mer imorgon mina vänner. Puss&kram fia



Godnatt with Love Sf.


- favoriten just nu!


svar på tal..



Postat av: anonym
hur har du fixat dina naglar? =)

Sv: Jag köpte att gele nagel kit från h&m som kostade ca 160 kr och funkar jätte bra. Naglarna håller i ungefär en vecka. Allt står på förpackning om hur du ska göra. Det är inte så speciellt svårt, efter ett tag när man väl fått in snitzen!




Postat av: anonym
Hur kan du vara så brun hela tiden? Ge tips;)

Sv: Jag solar solarium men absolut inte ofta. Men jag använder ett brun-utan-sol set emellan åt och det funkar jätte bra. Några gånger efter att jag har duschat så använder jag det. Först är det en scrub/peeling, sen en vanlig body lotion och en annan för ansiktet som man också kan ha under sin make up. Finns på apotoeket så den rekomenderas verkligen. Sun Kissed Aco heter den.

dagens!



Såhär såg jag ut idag.


happy birthday honey!

Hallå mina fina läsare!
Hoppas ni har haft det riktigt bra medan jag har vart borta. Idag fyller min finaste älskling Nathalie 15år! Har vart hos henne hela förmiddagen och firat henne tillsammans med hennes släkt och vänner. Nu äntligen så.. gör du det lagligt bruttan!

Vid 16.00 tiden skjutsade Nino hem mig och sedan dess har jag bara vart hemma och tagit det lungt och pluggat lite. Sitter och läser till mitt moppe-körkort. Hade tänkt att försöka fixa det nu till sommaren. Kan nog bli riktigt nice om jag nu klarar det. Dagens outfit kommer om en liten stund.


Jag älskar dig hjärtat!


mot pojken

Hej på er solstrålar!
Kom hem för ett tag sedan. Igår kväll så kom Nathalie hem till mig och vi gjorde lite varmchoklad och satt i soffan och snackade en massa vilket kändes grymt skönt. Sen tog vi tåget hem till henne och träffade Marcus hennes pojkvän och sedan somnade vi ganska sent pga mer pratande.

Idag vaknade vi runt 11.00 och gick upp och åt frukost. Sen tittade vi på filmen Mamma Mia och sjöng för fullhals. Men somsagt, nu är jag hemma och ska snart packa väskan och röra mig mot tågen hem till Nino. Sover hos honom och hoppas på en filmkväll i soffan. Det kommer nog att bli en dålig uppdatering imorgon för då fyller Nathalie 15 år och då ska jag vara hos henne hela dagen. Men vi hörs när jag kommer hem igen. Puss&kram fia



Såhär ser jag ut idag.


dagens!



träningsvärk!

Hej på er alla finisar!
Gud vad kul det var igår. Helt sjukt vad man har saknat detdär. Kändes grymt bra när man stod där högst upp på toppen för att sedan kasta sig ut i backarna! Vi hade bra väder och snön var helt okej, så fel var det inte någonstans. Bussresan upp gick ganska snabbt och såväl hemresan (kanske för att jag sov hela vägen hem). Det var iallafall grymt roligt igår med alla. Nu är Nathalie här så vi ska snart göra lite varmchoklad och sätta oss och bara ta det lungt. Lite bilder från igår kommer nu också. Puss&kram fia























romme alpin!

Imorgon kl 05.45 ska vi samlas vid bussarna mot Romme alpin imorgon.
 Jag är hur jäkla taggad somhelst! Det ska bli så sjukt kul att få kasta sig ut i backarna och bara åka i pudersnö med solen skinande i ansiktet. Det kommer nog att bli en grym dag. Kommer att komma hem ganska sent så det blir nog ingen uppdatering imorgon. Men nu ska jag hem till Malin och sova där. Vi hörs om ett tag! Puss&kram



svar på tal..



Postat av: anonym
vart har du köpt den och vad kostar den :)? äälskar den, men kommer inte ihåg vart den är köpt. puss
Sv: Den köpte jag på KICKS tror jag. Eller rättare sagt så var det min mamma som gjorde det. Kram på dig!



Postat av: A
vem e johan? :)
Sv: Johan är en killkompis till mig. 

Postat av: regina
väskan kommer från? :)

Sv: Väskan kommer från h&m. 



Postat av: elsa
Hur lång tid sa dom på när skorna skulle leveras? :)

Sv: Är inte riktigt säker men tror att det skulle ta upp till minst 4 veckor, alltså drygt en månad. 

Postat av: anonym
Ditt rosa linne du har på din header, när och vart köpte du den?
Sv: Det köpte jag när jag var i Thailand men har sett ett par liknande linnen inne på h&m så kika in där.

norrland here we come!

Ja nu är det såhär att jag och min balla vän Rebecca ska åka till Norrland på påsklovet! Det ska bli så jäkla roligt. Vi har vart där två gånger innan tillsammans med det var ju dock ett tag sedan men vi har alltid haft det roligt. Vi kommer att åka snöskoter hela dagarna och ragga upp härjedarlingar! Ne men riktigt gött ska det bli och skönt framförallt.



Ytterligare ett älskvärt minne med dig att skratta åt framåt i tiden!


- for your love



mitt!

Nu har jag och mamma beställt hem lite nya kläder. Awsome!
Snart fyller jag år också så måste börja tänka på det. Finns så mycket man vill ha men när man väl ska komma på något när någon frågar så kommer man aldrig på något (så är det iallafall för mig) så jag får väl göra ett litet collage.








Big Love till skorna!


dagens!

Hej på er solstrålar!
Vilket jäkla härligt väder det är ute nu. Känns som att våren börjar närma sig nu äntligen! Skinnjackan åkte på idag när jag skulle till skolan och sen när jag skulle gå från bussen hemåt kändes det hur skönt som helst. Vill helst lägga undan vinterjackan nu! Dagen har i vilket fall som helst vart bra.

Fick lite ont i huvet vid lunch och sen dess har det bara dunkat så nu sitter jag hemma och lyssnar på Salem Al Fakir - Keep on walking om & om igen! Grym låt säger jag bara! Nu ska jag göra lite te och titta i H&M katalogen tillsammans med mami. Puss&kram



Såhär ser jag ut idag.


sovdags!

Nu ska jag krypa ner i sängen och dricka upp mitt te & sedan ha en natt-konversation med min vän Johan! Imorgon börjar jag 08.10. Vet inte om jag skriver ett inlägg innan jag beger mig mot skolan men om inte så hörs vi efter skolan. Sov så gott mina vänner!


- art of love


Sjukt fin!


första skoldagen!

.. Gick galant men kändes ytterst seg ..

Snart ska jag och Nathalie bege oss hem till henne. Efter skolan åkte vi till Haninge C och köpte naglar till henne så hela eftermiddagen har jag suttit och fixat hennes naglar. Riktigt snygga blev dem! Men somsagt nu ska vi snart röra på oss så vi hörs förmodligen när jag kommit hem. Puss&kram fia



Såhär ser jag ut idag.


godnatt fina läsare!

Nu har jag fixat mina naglarna, tvättat kläder & duschat men ännu inte plockat fram något inför morgondagen. Äsch, får leta fram något imorgon för nu behöver jag sova ifall jag ska orka upp imorgon. Sov så gott finisar!



Fortfarande nybörjare på det här så perfekta är dem ju inte, hehe...!


new



Parfymen luktar gudomligt!


svar på tal..



Postat av: anonym
den där volang (klänningen ?) ääär underbaar ! kommer den också från hm? :) asbra blogg. kram

Sv: Ja det gör den. Åh tack så jätte mycket! 



Postat av: jenny
du borde fan bli fet snart du äter så mkt gotti gott hur gör du så att du fortfarande e i form ??? :O kram
Sv: Haha! Jo det är sant, jag ska skärpa mig nu. Jag gör inget speciellt mer än att träna och äta ordentliga måltider. 

Postat av: anonym
fint :) hur länge har du och nino vart tsm?
Sv: Tack tack! Vi har vart tillsammans i 1 år och 5 månader. Alltså 17 månader nu!

Postat av: anonym
vilken storlek på dina convers har du?:)
Sv: Jag har storlek 36 i mina converse.


school tomorrow

Nu är det skola imorgon och jag är allt annat än taggad. Känns otroligt bittert efter två prao-veckor och en veckas lov. Men somsagt så kommer nog denna vecka passera förbi fort då vi ska ha 3 vanliga skoldagar och åka till Romme alpin en dag och sedan vara lediga dagen efter så det är nice! Nu ska jag fixa mina naglar, duscha, fixa kläder och även tvätta en del kläder så vi hörs om ett tag. Puss&kram fia


pics










Några bilder från igår.


babyboo

Godagens kära vänner!
Gud vad mysigt det var igårkväll. Jag kom hem till Malin runt 19.00 och strax därefter så åt vi en jätte god middag. Sen efter det tittade vi på Melodifestivalen (brukar annars aldrig titta på det) i deras källare på deras platsma duk. Grymt! Efter det tog jag tåget till Vh.

Sen när jag väl kom hem till Nino så vi satte på en film och bäddade ner oss i soffan tillsammans och hade det jätte mysigt. Tror att vi somnade runt 03.00 någon gång. Men vi vaknade ändå relativt tidigt imorse och jag rörde mig hemåt runt 16.00 tiden. Bilder från middagen hemma hos Malin kommer strax. Puss&kram fia



Såhär såg jag iallafall ut idag. Osminkad också.


middag hos malin

Nu ska jag alldeles strax bege mig mot Malin för att äta middag.
Kommer nog att bli mycket trevligt. Vi ska äta lite plockmat och sen ska jag ta tåget till Vh för att möta Nino. Sen sover vi hos hans Mamma ikväll.
Hoppas ni får en fin kväll!



Nya hårfärgen btw. Vad tycker ni?


filmkväll med pinglan cecilia

Nu ska vi sätta på en film och äta lite onyttigheter!
Känns inte som att jag gjort annat under lovet. Skärpning nu! Men vi hörs mer imorgon och då ska jag färga håret också. Ha en underbar kväll!



dagens!



Enkelt och skönt. Det gillar vi!


hola chicas!

Hej på er allihopa!
Har precis gjort mig iordning och sitter just nu och fikar lite. Mamma kom nyss hem med hårfärg så ikväll ska jag förmodligen färga håret. Min utväxt är inte så rolig just nu! Dagens outfit kommer snart. Måste hjälpa mamma med lite småsaker. Later


felon

Nu ska jag titta på "Felon" och dricka te. Sen ska jag förmodligen sova så detta blir nog kvällens sista inlägg. Imorgon ska jag träffa Cecilia, men jag vet inte riktigt hur planerna för hur dagen ser ut ännu. Men det visar sig och blir säkert jätte bra! Sovgott pluttisar



must have...

.. Pengar! Är så sjukt sugen på att köpa en massa fina fräsha nya kläder. Jag måste börja lära mig att spara mina pengar och sluta slösa dem på en massa onödiga prylar. Detta vill jag investera just nu till våren iallafall.







just nu!



Tofflor, stor hoodie och shorts är nog det bästa
som finns att ta på sig efter en lång varmdusch. Så skönt!


shower

Ny design igen. Dock ännu en gång bara tillfällig.
 Kan inte riktigt bestämma mig för hur jag vill ha den så får sitta och klura lite på det någon annan dag. Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och göra en hårinpackning, raka benen, peela kroppen och göra en egen hemmagjord ansiktsmask. Peelingen kommer nog inte att bli så skön eftersom att jag bränt mig efter solningen idag, hehe! Men vi hörs mer later!


Jag vill ha sommar nu!!!


photos












Bilder från idag


dagens!



love


Finaste tjejen på jorden!


godmorgon bloggen!

Godmorgon godmorgon!
Vi är uppe med tuppen idag. Nej men vi var barnvakt imorse runt 07.00 tiden. Det gick strålande och helt ärligt så känns det jätte skönt att vara uppe såhär tidigt. Och det är MYCKET tidigt för oss två som annars brukar kunna sova till 14.00-15.00! Nu har vi precis stoppat in bröd i ugnen och ska snart käka lite frulle. Sen beger vi oss till Vh och solar. Puss&kram fia




(slängde in två wiernerbröd också...hehe!)


myspys

Nu ska vi sätta på en film och svulla framför den med chips&dipp och Powerking. Imorgon ska vi till vh och sola en stund och sen ta en fika på min gamla praktikplats Paus. Kommer nog att bli mycket trevligt, fast först ska vi vara barnvakter. Vi hörs mer imorgon. Puss&kram fia



nail's

Nu har underbara Rebecca fixat mina naglar.
Känner mig supernöjd över resultatet! Tog sin lilla tid också...



svar på tal..



Postat av: Lina
Vart är den köpt?:)

Sv: Skinnjackan kommer ifrån hm och kostar 399 kr.



Postat av:
asså vad betyder det som står på din header? BRA BLOGG =)
Sv: "Alis Volat Propriis" betyder "Hon flyger med egna vingar" som jag nu skrivit dit under så att ni ska slippa undra.  

Postat av: julia
plågeri mot er katt så tjock den är, stackar'n...

Sv: Herregud människa... Han är inte tjock! Han är biff! Nej men han är en norsk skogskatt och de kan bli rätt så stora. Känner man på hans rygg och mage så känner man att han inte är tjock utan muskulös. Han är världens goaste katt och jag lovar dig att han behandlas som det också. Don't worry!

promis och mys ute

Kom nyss hem från en mysig promenad i solskenet med hundarna. Har suttit ute en stund på terassen och ätit ett litet "mellanmål". Känns riktigt skönt att solen äntligen har tittat fram, känns som att batteriet laddas på då. Nej nu ska jag fixa lite smågrejer och sen hoppa in i duschen. Vi hörs!







såhär ser jag ut idag!



Hoppas ni får en fin dag i det fina vädret!


godmorgon pluttisar!

Hoppas att det är bra med er!
Jag har vart barnvakt sen kl. 07.00 imorse till 09.00. Men allt har gått bra och jag har ju världens goaste unge! Vi gjorde frukost tillsammans imorse och satt tillsammans och åt med tänds ljus, brukar vi annars aldrig göra så det var jätte mysigt.

Idag ska jag nog bara vara hemma och plocka lite på mitt rum och ta hand om mig själv lite. Mamma måste dock hjälpa mig med de där gele naglarna, annars kan det nog sluta hursomhelst! Nu funderar jag på att ta med mig hundarna ut på en promenad. Det är så himla fint väder ute och för en gångs skull så skiner solen också. Dagens outfit kommer snart. Puss&kram fia



Imorse innan hon skulle till fritids. Sjukt söt!


godnatt bloggen!

Nu säger jag godnatt bloggen för nu blir det filmmys med me myself and I. Önskade att jag hade min bebis här att krama med! Men imorgon ska jag upp tidigt och vara barnvakt. Sen ska jag bara vara hemma och ta det lungt tror jag och fixa mina naglar. Kommer nog att bli ganska skönt.
Sov så gott nu kära vänner!


Haha, jag fullkomligt älskar den här bilden!


såhär såg jag ut igår



Tröja - Laredoute Création
Leggings - Gina tricot
Flätatskärp - Vero moda


händelserika dagar

Hej på er nattugglor!
Jag är helt sanslöst trött. Tänkte göra ett par nattmackor/ te och lägga mig i sängen framför en bra film snart. Men först innan det tänkte jag berätta lite kort och gott om gårdagen och idag. Igår kväll kom jag och Nathalie till Nynäshamn runt 19.00. Där mötte Rebecca upp oss och vi knallade sedan hem till min kusin Daniel för att hälsa på honom och se hur han hade fått det i sin lägenhet. Riktigt snyggt hade han fått till det iallafall.

Sen skjutsade han oss till Pizza House, där delade vi på en kebabtallrik och satt och pratade om allt mellan himmel & jord och skrattade åt allt! Vi var sådär småjobbigt fnittriga. Usch! Sen gick vi hem till Rebecca och bastade. Tog inte lång tid innan vi alla stod utanför bastun och svettades som djur! Senare mot kvällen mådde Nathalie inge bra och trodde att hon hade blivit magsjuk så hon åkte hem.

Imorse vaknade vi runt 10.00. Gick upp och åt frukost och sen färgade Rebecca sitt hår & tillsist så gjorde vi oss i ordning och slappade framför "The Hills". När klockan var runt 14.00 träffade vi Cecilia på tåget mot handen och gick och fikade på Café Momo och satt och pratade. Riktigt mysigt var det! Sen tittade vi runt i olika affärer tills Malin och hennes mamma skulle komma och hämta mig för att hyra skidor till Romme dagen.

After that släppte de av mig hemma hos Nino och där har jag bara tagit det lungt. Jag har ätit jätte god mat tillsammans med han och hans mamma och vi har suttit och myst framför tvn med fika och mysiga kramar. Jag har iallafall haft två otroligt mysiga dagar tillsammans med mina vänner. Hoppas ni haft det minst lika bra! Puss&kram fia


nynäshamn

Nu åker jag och Nathalie ner till Nynäshamn för att träffa Rebecca. Imorgon ska vi alla tjejerna plus Cecilia in till stan och ta en fika tillsammans. Kameran är med så det kommer lite bilder sen när jag är tillbaka. Ha en bra kväll!


mot nathalie

Godagens kära vänner!
Nu alldeles strax ska jag röra mig mot tåget för att sedan träffa Nathalie. Senare vid 17.00 ska jag vara barnvakt och jag vet ännu inte om Nathalie kommer att göra mig sällskap då men det visar sig. Sen ikväll måste jag göra något åt den här jävla designen också.. Hoppas ni får en fin dag!



Såhär ser jag ut idag.


RSS 2.0