outfit

Nu ska vi snart röra oss mot tåget och de passar bra för jag är vrålhungrig! Sover hos min pojkvän ikväll också så vi hörs inte mer idag. Är tillbaka som vanligt imorgon och kanske med lite bilder från kvällen.
/Love fia



Såhär ser jag ut ikväll (har mittbena också).


- you make me smile



gårdagen

Hej bloggen!
Kom nyss ur duschen så ska snart fixa mig lite och sedan bege mig mot Nynäs med mammsen och möta upp Rebecca och hennes mamma och sedan ska vi äta ute, nice! Igårkväll var det otroligt roligt. Jag har inte skrattat så mycket så som jag gjorde på tåget hem (trötta och fnittriga). Vi såg "Fame" och den var ganska bra. Hade tyvärr större förväntningar men den var helt okej. Sedan fikade vi på Sandy's och knatade runt i staden bland allt folk, det var mycket mysigt. Nu tänkte jag torka håret och sminka mig. Lägger upp en outfit senare.
/Love fia




Pics from yesterday!


bio med bebis

Nu drar jag och Nathalie snart till tåget mot stan. Där ska vi gå på bio och ha det mysigt. Hoppas ni får en trevlig kväll och om ni ska in mot sergels torg så kanske vi ses där *smile*. Imorgon ska jag på folkrace så uppdaterar inte förens jag är hemma. Kyssar!



sweetheart

Nu ska jag snart börja röra mig mot bussen och möta upp Cecilia. Sen går vi hem till mig och spenderar resten av kvällen här. Blir nog en mysig filmkväll med mycket tjejsnack. Så bloggen får lida ikväll, uppdataterar inte förens imorgon. Ha en toppen kväll vad ni nu än hittar på /Love fia


Bjuder på en otroligt gammal bild, haha love you sweetie!


mitt sminktips



För att framhäva mina ögon.
För att skapa en illusion av större, mer dramatiska ögon, börja med foundation. Se till att hudfärgen runt dina ögon är samma som i övriga ansiktet. Om du applicera eyeliner, mascara och ögonskugga på ögon som inte har blivit rengjorda eller "fixade" med foundation och/eller puder kommer resultatet inte bli så perfekt som du önskar.

Såhär gör jag:
Jag använder mig utan en foundation från Maybelline New York. Den applicerar jag runt ögonen för att få bort mörka ringar som gör ögonen trötta. Sen tar jag en beige kajal från Isadora som jag applicerar som en tunn rand runt ögonen. Med den går jag enda ner till fransrötterna med. Det gör så att mina ögon ser större ut och min mörka ögonfärg blir tydligare. 
Mascara är det vanligaste sättet att framhäva ögonen. Jag använder mig utav en från Loreal som heter Telescopic. Den har en smal borste som gör det lätt att komma åt och få fransarna jämna. Den drar jag ungefär med fem gånger på de övre fransarna och två gånger på de undre. Sen om jag ska ut så piffar jag ju såklart till ögonen med kanske en mörkare sminkning. Som sotade ögon med en blandning av en guldtoning (det visar jag i ett annat inlägg).
Nu vet ni hur jag gör.

bad romance


promenix

Godmorgon bloggen!
Nu ska jag snart ta en sväng ut med hunden eftersom att det är så skönt väder ute så tänkte passa på nu. Senare kanske jag ska träffa min pojkvän och efter det kommer väl Cecilia hit. Det blir en lugn kväll med godis och film för oss, riktigt mys! Vaknade vid 06.00 imorse av att nått kiklade mig på fötterna och jag blev helt vättskrämd ska jag säga er! Hoppade upp som en jävla galning och vet ni vad det var? Det var min lilla katt som viftade på svansen där mina fötter nu råkade vara.. Blev helt tokig! Jaja nu ska jag röra mig ut. Ha en härlig dag!


gratisbio

Jag kikade in på Emelies blogg och läste om att man kunde bli medlem på Gratisbio och samla ihop poäng till olika saker. Jag blev nyss medlem så gör som jag och samla ihop poäng och bjud sedan med en vän med på bio. Det är ju inte helt fel. Sen kan man också tjäna poäng + vinna shopping hos http://nelly.com genom att skriva om dem. Så bli medlemar nu och samla ihop en massa poäng! Klicka här --> http://gratisbio.se


sex and the city

Nu blir det film med Mami. Kommer förmodligen inte att uppdatera mer idag så jag säger godnatt till er nu. Sov så gott och dröm söta drömmar allihopa. Vi hörs imorgon /Love fia


nystädat

Nu har hela kvällen nästan gått åt att bara städa garderoben! Innan låg alla mina kläder som ett berg i fotöljen och på golvet. Men nu är det undan plockat och det ser fräschare ut än någonsin. Ska snart krypa ner i sängen och titta på "Sex And The City" och det var hur länge sedan som helst jag såg den, wiie! 





relax take it easy

Åh att svara på era frågor tog totalt musten ur mig! Nu ska jag dricka mitt te och äta nutella mackor. Ligga framför tvn och ta det lungt ett tag. Sen ska jag rensa hela garderoben. Usch jag orkar inte ens tänka på det.. Vi hörs senare och hoppas att ni blev nöjda över svaren i frågestunden.


del 2

Postat av amanda:
vart kommer din klocka ifrån? rekomenderar du någon bra kräm för torr hy? känner du micaela montelius och frida krüger?
Sv: Jag köpte den när jag var på kryssning men har sett den på Ur&Penn så ta en sväng in där. Jag använder mig av en lotion från Lancome som heter Hydra Zen. Den är otroligt bra och jag använder den dagligen. Nej det gör jag inte. Micaela gick i min skola förut men vi hade ingen speciell kontakt. Frida Krüger har vart min fadder en gång i tiden när jag gick i förskolan. 


Klockan.

Postat av Anonym:
vilka 2st av storbloggarna tycker du mest om? :)<3
Sv: Kenza och Amir.


Postat av Anonym:
Hej =)
Vilka länder har du varit i? Hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans? Hur många besökare har du? Vart får du inspiration till din blogg? Varför började du blogga? och vem fick dig att börja blogga? Mvh
Sv: Jag har vart nästan överallt. Min mamma och pappa reste mycket med mig när jag var liten. Vi har vart tillsammans i drygt 13 månader. Antalet besökare varierar från dag till dag. Jag får min inspiration från alla de bloggar som jag läser. Jag började blogga för att många utav mina vänner gjorde det så jag ville väl också testa. Det var ingen speciellt person vad jag vet.

Postat av emma:
har läst din blogg enda sen du startade den. Tycker att den är grymt bra och jag är helt beroende av den. Har en fråga som jag länge undrat över.. Du har ju skrivit i några inlägg längre bak om att du har vart på olika sjukhus för din njurar. Vad är det som har hänt egentligen? Vad det än är så hoppas jag att det kommer att bli bra igen. Förtsätt kämpa, din blogg är FANTASTIK!
Sv: Gud vad kul och höra. Hoppas du försätter att läsa den i fortsättnignen också. Jo angående mina njurara så har de krånglat väldigt mycket ett bra tag. Vet inte riktigt om jag orkar gå in på det eftersom att det är en så pass lång historia. Men de börjar iallafall bli bättre nu och det är ju huvudsaken. Tack vad gulligt, blir otroligt glad av att höra det!


Postat av Timmo küjanään:
hvilket år er du født i?
Sv: 1995

Postat av Anonym:
vad har du för betyg? Puss
Sv: Tre st G, två st G+, två VG och två MVG.


Postat av Anonym:

hur skulle du beskriva dig själv med 3 ord? vem av alla dina vänner är mest lik dig? kan du lägga ut bilder från din fjortistid? hur många seriösa förhållanden har du haft? hur skulle du beskriva din pojkvän med 3 ord?

Sv: Gud vad svårt.. Hjälpsam, snäll och glad. Den som är mest lik mig är nog Nathalie. Vi tycker och tänker oftast lika och gillar för det mesta samma saker. Ja jag ska bara se om jag har kvar några bilder. Jag har nog bara haft ett riktigt seriöst förhållande och det är de jag har med Nino just nu. Han är världens bästa, otrolig & kärleksfull!

Postat av Anonym:
vart laddar du ner all din musik ifrån?
Sv: http://musicdot.blogg.se och http://tobbeno1.se


Postat av Sarah:

Vad är det första du tänker när jag säger - Fjortis - Skolan - Shopping - Kärlek

Sv: Fjortis - Fjortisrand, klumpig mascara, snurrade byxor 100 gummisnoddar, överdrivet mycket hårspray/wax. Skolan - Plugg plugg plugg återigen plugg. Shopping - Kärlek, njutning, skoorgasm!!! Kärlek - Min älskling

Postat av Jimmie:
bästa tjej&killkompis? favorit godis? Du vet att jag älskar dig babe!
Sv: Jag har så många! Nathalie är nog min bästa tjejkompis och tobias och du är ju såklart mina favvosar! Choklad och lakrits. Yes I know =)


Postat av Anonym:

Vilken skola går du i? Är det stökigt i din skola? Vad brukar du göra på rasterna?
Sv: Tungelsta skola. Till och från. Jag brukar vara med mina brudar såklart!

Postat av Sandra:
använder du lörhår? :) din blogg är verkligen superbra <3
Nej det gör jag inte. Tack så mycket vännen.


svaren på era frågor

Postat av Maria:
jag tycker att du är otroligt snygg så kan du inte skriva lite olika skönhetstips som du använder dig utav? Ps. Mysig blogg :)

Sv: Åh vad glad jag blir, tack så mycket! Jo visst kan jag göra det. Vet dock inte när men ni lär väl märka när just det inlägget kommer upp. Tack så mycket ännu en gång. 

Postat av Anonym:
hur blev du och din kille tillsammans? trivs du i din skola? bästa sminktipset? bra blogg =)

Sv: Oj det är en lång hitstoria men kan ta det kortfattat. Vi blev tillsammans genom min bästavän Nathalie. Första gången vi sågs var hemma hos henne och det var så vi fick kontakt och började prata och det ena ledde till det andra. Ja jag trivs i min skola. Finns både för- och nackdelar med den men det funkar. Oj det bästa sminktipset.. Det kan du få i ett senare inlägg.


Postat av Anonym:

1. Du säger att du är 14 år gammal, äre verkligen så? 2. Vad för musik lyssnar du på

Sv: Ja jag är 14 år gammal. Finns ingen anledning att jag skulle ljuga om det.
Jag har en ganska bred musiksmak så det beror helt och hållet på hur jag känner mig. Lyssnar däremot inte på klassisk musik och "skrikrock". 

Postat av Tessy:
1.Har du något motto? 2. Tips på en snygg partyoutfit? 3. Va gör du på helgerna helst?
Sv: Att ta en dag i taget. Det har vart mitt motto enda sedan jag bestämde mig för att inte må dåligt längre. Det är onödigt att ta ut saker i förskott när man ändå inte kan vara säker på hur de slutar. Ta dagen som den kommer istället och de bekymmer den tar med sig. Ja jag kan göra ett inlägg om det senare. På helgerna umgås jag med mina nära och kära.


Postat av friduz:
vart handlar du dina kläder? vem är din bästavän? har du något som du är riktigt bra på och gillar att göra?
Sv: Jag köper oftast mina kläder på Gina Tricot eller H&M. Jag har egenlitgen ingen bästavän utan jag har många bra vänner som jag kan lita på. Jag älskar att sjunga och rita men sen om jag är så speciellt bra på dom vet jag inte.


Postat av jonte:
är du oskuld? :)
Sv: Nej.

Postat av Anonym:
massor med skönhetstips? :) vem är du mest lik av dina föräldrar, utseende och sättet. har du många regler hemma, kan du berätta några utav reglerna? :) får du ofta många komplimanger? det borde du iaf absolut få! måste du fråga ifall du ska ut, talar du alltid om vart du är? vad fick dig att börja blogga? kan du lägga upp bilder från din fjortis tid ifall du har haft någon. Har för mig att jag har sett en bild :) vad vill du bli när du blir äldre?
Sv: Kan nog fixa några stycken av mina egna skönhetstips. Jag är nog mest lik min mamma på utseendet men mer lik pappa på sättet. Vi har lika kort stubin och skruvad humor jag och han. Klart jag har regler här hemma. En utav dom är att jag ska säga till vart jag är om jag åker hemifrån, plocka undan efter mig här hemma, hjälpa till med vardagssysslor osv. Haha kan få någon enstaka någon gång ibland, vad gulligt. Ja det är en av huvudreglerna här hemma. Jag ska alltid säga till vart jag är någonstans och visst händer det att jag glömmer det ibland men brukar ofast vara väldigt noga med att tala om det. Det var många utav mina vänner som bloggade och först tyckte jag att det var en kul grej och ville försöka mig på det och nu är jag fast. Jag har tagit bort det mesta utav de bilderna men kan nog hitta några. Jo jag har lagt ut en bild någon gång har jag också för mig. Jag skulle antingen vilja bli stylist, designer, inredare eller fotograf.

Postat av Anonym:
hur mkt får du i månadspeng? tycker du att du är fjortis? vad har du för bhstorlek?
Sv: Jag får mitt barnbidrag varje månad på 1100 kr. Nej det tycker jag absolut inte att jag är. 75-80 B.


Postat av kim:
vad skulle du vilja jobba med i framtiden? tjänar du pengar på bloggen? Kram
Sv: Som jag skrev alldeles ovan så skulle jag vilja jobba som antingen stylist, designer, inredare eller fotograf. Nej det gör jag inte. Skriver endast för att jag tycker det är kul och skönt att få skriva av sig ibland. Kram

Postat av Ida&Jonna:
vilka bloggar läser du? favorit mat? kan du inte läga ut en outfit på hur du skulle klä dig på fest och en sminkning? Snygg blogg tjejen!
Sv: Jag läser alla storbloggarna och mina vänners. Det kan jag nog göra men då blir det i samma inlägg som den med festoutfiten. Tack det värmer.

Postat av Anonym:
Har du haft sex på en offentligt plats förut?
Sv: För privat!

Postat av Hannah:
vad använder du för smink? har du några sminktips btw? :)
Sv: Jag använder en mascara från Loreal, en tunn foundation från Maybelline New York (DreamMatte mousse) och en beige kajal som jag lägger som en tunn rand runt ögonen för att göre de större och den kommer  från Isadora.

 


new stuff's



• Linne Gina Tricot 129 kr
• Mascara Lóreal 159 kr 
• Torrshampoo Björn Axén 130 kr


outfit





det som hänt

Hej bloggen och alla fina läsare!
Nu är jag tillbaka efter två mysiga kvällar utan bloggen. Senast jag skrev var i måndags. I måndags kväll kom Rebecca och Nathalie hem till mig. Vi tvättade Rebeccas hår med silvershampoo eftersom att hon nyligen vart hos frissan och blonderat sig så vi får se hur det där slutar, själv tror jag att det lär bli ganska fräckt på henne.
Vi fixade oss även lite grann och sedan begav vi oss mot Tungelsta en liten stund för att träffa Alexandra och hennes pojkvän. Efter det begav vi oss mot Vh och hade det gaaaalet mys. Vi somnade nån gång efter 04.00 tiden.

Vi vaknade nån gång runt 12.00 tiden och då begav sig Rebecca hem och jag och Nathalie gjorde oss i ordning och sedan begav vi oss mot stan. Där fikade vi och köpte lite småsaker. Jag köpte bl.a. ett sött linne (tipsade om i ett annat inlägg från GT) och lite smink samt en hårprodukt från Björn Axén. Vi hade en toppen dag. Det var dock ganska mycket folk men det var trevligt.
Jo förresten en kul grej bara. När jag och Nathalie var inne på Gina tricot och skulle precis betala i kassan, så tittar jag bakåt av en ren slump och där står Dessie "storbloggarn" själv liksom. Barbie blond, rosa läppar, divig ja det var hon. Men det var mycket som hände igår och det var riktigt länge sedan vi hade så roligt som igår. Tack för en riktigt mysig dag gumman (jag behövde det).

Idag ringde alarmet kl 07.00. Jag och Nathalie gick mot tåget vid 08.30. Tog tåget in mot Stockholms södra. Knatade mot Sös och där gjorde jag ett ultraljud och det gick suveränt. Efter det tog vi tåget hem och skiljdes åt i Vh. Nu sitter jag här och ska snart börja svara på era frågor angående frågestunden så håll utkik. Ska försöka att hålla mig uppdaterad medan.



Mina brudar!


grym låt


seg

Good evening dear reader's!
Gud vad seg jag har vart hela dagen. Nathalie ringde och väckte mig vid 15.00-16.00 tiden, INTE OKEJ! Somnade ganska sent igår men hade det sjukt trevligt och kul. Dagen har gått åt att duscha, pysslat om mig själv, vart barnvakt, städat rummet och snart blir det mat. Senare mot kvällen kommer Beccie hit och det är enda gången på lovet vi kommer att kunna ses, tråkigt. Så vi får se till att hitta på nått riktigt galet kul ikväll. Nu ska jag platta håret och sedan packa väskan. Kyssar

Lackleggins - GT
Tröja -
Jc
Halsduk - H&M

haha ni måste se!

Try JibJab Sendables® eCards today!

Jag dör av garv! Helt sjukt, tårarna bara sprutar.

here we go!

Nu ska jag träffa Anniepannie. Vet inte vad skruttungen har för planer för ikväll men det blir nog bra i slutändan. Men jag är så otroligt taggad inför ikväll iallafall. Ska bara slänga upp dagens och kvällens outfit.



closed

Nu är frågestunden stängd!
Kommer aldrig orka svara på mer frågor. Kommer nog att svara på frågorna någon gång på lovet. Hoppas ni fick med alla frågor.


ensam

Sitter nu framför datan och dricker te. Väntar fortfarande på att hon ska höra av sig! Mamma har köpt godis till mig så kan ju sysselsätta mig med det medan jag väntar. Nathalie om du ser det här nu så RIIIIIIIIIIIIING!!!


svar på tal..



Anonym om halloween tema:
är du kompis med felicia och josephine igen ?
ni var väl skit tajta förut eller ? va hände ?
Sv: Ja vi är kompisar igen eftersom att vi går i samma klass. Det fanns en period då vi var ovänner och jävligt otrevliga mot varandra. Lärarna kunde inte placera oss i samma grupper för då skulle vi bara börja bråka. Vi tålde varandra helt enkelt inte. Eller det var nog mest jag och Felicia som inte gjorde det. Josephine och jag var bästavänner sen en lång tid tillbaka och jag har nog aldrig direkt haft något emot henne men det var hennes sätt att ta parti som störde mig. Så vi blev som två olika "gäng" i klassen. Vi bytte omogna blickar med varandra, gick in i varandra med flit, sa och skrek saker (ett fjortis beteende enligt mig). Tror nog att vi gjorde det mest för att vi var för osäkra och rädda för att kunna ta tag i det. Vilket hade vart mognare än det vi gjorde istället.
Innan vi började bråka så var vi otroligt tajta. Vi gjorde nästan allting tillsammans och helgerna spenderade vi alltid med varandra. Ingen kunde sära på alla oss. Vi hade alltid samma åsikter om allt och alla. Men jag tror att jag tröttnade tillslut. Vilket tråkigt nog faktiskt händer ibland. 
Bråket pågick en så pass lång tid så att jag knappt vet hur det började. Det som jag tror startade bråket var all bullshit. Man sa en sak och i ena sekunden så visste alla om det, det blev en massa rykten som gick runt. Man kryddade på lögnen lite extra så att den blev ännu värre och så var det igång. Jag vet att det låter hur löjligt som helst men det är såhär vi tjejer gör. Vi gör inte som killar, tar fram knytnäven och sen är det klart. Utan vi öppnar istället våra osäkra och stora käftar och börjar sprida skitsnacket runt. Tråkigt nog så vet alla att det har en effekt och det är de som är belöningen. Blir den ena ledsen är sårad så har man lyckats. Men jag har kommit ifrån de där fjortis fasonerna. Jag har blivit en mycket bättre människa genom att jag nu idag faktiskt kan ta tag i saker. Och de är det bara jag som vinner på. Nu vet du, hoppas att du är nöjd över ditt svar och är det något annat du undrar över så fråga på i detta inlägg.

godmorgon bloggen

Har precis fått i mig lite frukost och ska snart hoppa in i duschen.
Har inte kunnat sova på hela natten. Tusen tankar har snurrat i mitt huvud. Det känns som att min hjärna är alldeles för överbelastad. Jag tar för mycket ansvar. Ansvar över allt och alla. Måste börja skärpa mig och ta tag i mig själv.
Skärpning nu!
Idag ska jag kanske träffa Nathalie. Väntar bara på att ungen ska höra av sig någongång vilket verkar ganska svårt för den unga damen, haha. Nej men jag hoppas att ni får en trevlig söndag. Kyssar


nighty nighty

Goodnight sleep tight. Eller hur man nu ska uttrycka sig.
Tänke faktiskt ta och sova nu. Sitter och gäspar vartannan sekund så det är nog dags nu. Imorgon kanske jag åker till handen. Ska köpa ett nytt värmeskydd och ett rengöringsmedel. Men jag uppdaterar när jag vaknat imorgon. Sov så gott nu och dröm söta drömmar.


fejkpäls

Åh jag är så otroligt sugen på en pälsjacka eller en pälsväst. Men givetvist en fejkpäls isåfall. Har hittat två pälsjackor och en pälsväst, men för tillfället så är jag mest sugen på pälsvästen. Vilken tycker ni? Behöver verkligen hjälp just nu. Den första gråa kan jag nästan redan säga går fetbort. Men vad tror ni just jag skulle passa bäst i?


-



sofia tipsar

Nu tipsar jag olika vardagsstilar.
Jag tycker om linnen, olika leggings, tunikor, koftor etc. Allt det där kan man såklart kombinera snyggt tillsammans men man måste också kunna göra det rätt så här får ni lite tips om hur man skulle kunna göra för att få en snygg vardagsoutfit.


Här kombinerar jag svart och brunt tillsammans.
Ett svart linne med bruna och rosa blommar blir rå snyggt till ett tjockt brunt skärp tillsammans med en svart midjekavaj. Sen ett par tunna strumbyxor och ett par stövletter gör outfiten mer sofistikerad. Eftersom att linnet är så mycket mönstrat och skärpet gör det mesta utav outfiten så räcker det bara med ett par pärlörhängen.


Här kombinerar jag svart och beige tillsammans.
Jag tycker att det är snyggt att matcha en ganska ljus färg med en lite mörkare. Det ser både tufft och fräscht ut. Ett par beiga jeans leggings tillsammans med ett svart spets linne ser riktigt läckert ut. Sen en kort jacka på det och ett par söta örhängen piffar ut det en aning. Skor är valfritt eftersom att denna oufit är rätt tillbaka dragen.


Vitt och svart är fräckt tillsammans.
Ett vitt trashigt linne tillsammans med ett par lackleggins är lätt en utav mina favoriter. Ett måste till en sån outfit är ett par converse skor. Det gör stilen mer ball och cool. Sen en kortjacka och ett snurrat armand till gör pricken över i:et. Matcha gärna stilen med en stor svart väska, det kommer att bli grymt läckert! 

myspys/glass&te

Nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik och det är mycket nice!
Kollar även efter lite nya kläder på nätet samt skor. Har hittat en massa läckra saker men det känns bara så onödigt att klicka hem en massa saker nu när man ändå kan vänta tills jag åker till Thailand. Där ska jag köpa en helt ny garderob! Tänk er vad mycket bilder det kommer att publiceras i bloggen sen när jag kommer hem och vad brun jag kommer att vara, otroligt att jag snart åker. Längtar så att jag snart spricker!



Mysigt va? Nu saknas bara min bebis..


besöksrekord

Godkvällens bloggen och alla fina trogna läsare!
Statistiken är högre än någonsin och jag har ju bara er och tacka. Har även tjuvkikat lite på era frågor angående frågestunden och jag måste säga att jag känner mig nöjd över era frågor än sålänge. Kul att det är så många som vill veta så mycket om mig (Hade bara lust att berätta det här för er).
Idag vaknade jag och Nino otroligt sent. Klockan var runt 14.00 när vi öppnade ögonen. Låg kvar i sängen och mös till 15.00. Sedan vid 16.00 drog jag mig hemåt och sen dess har jag hunnit äta, mysa med mamma lite och läst ett antal olika bloggar som gett mig lite inspiration. Egentligen var det planerat att jag skulle till Ornö idag men så blev det ju inte och sen skulle jag ha träffat Mimmi & Nathalie ikväll men jag orkar verkligen inte. Är så sjukt trött även fast jag sov till 14.00 tiden. Ska snart göra lite te och blogga som tusan. Det blir en lugn hemmakväll framför datan, nice huh? Vi hörs om en stund. Förtsätt ställa frågor i frågestunden.

Leggings med nitar - Lindex
Vitt trashigt linne - GT
Hoodie - Cubus
Accossery rosett - H&M
Halsduk - H&M

i'll will miss you babe

Nu åker en utav mina brudar till Italien. Kommer sakna henne stenhårt! Ha det så bra i Italien nu och tänk på mig när du befinner dig runt omkring en massa läckra italienare, haha smämt-o-sido. Hoppas du får det toppen där och vi här hemma kommer att sakna ihjäl oss efter dig.


Clara Digréus, bebis!

frågestund!

Ja då kör vi igång med en liten frågestund. Fråga vad ni vill, jag kommer att svara på alla era frågor. Det finns inga dumma frågor, utan bara dumma svar. Ni kan fråga om intressen, fritid, vänner, kärlek, personliga saker etc. Det är NU ni har chansen att få reda på fakta om mig.


outfit/ catwomen


Rivna leggings - Lindex
Tubtop - GT
Kofta - Vero Moda


halloween tema

Hej alla sötnosar! Herregud vilken jäkla wierd dag asså. Kom till skolan runt 07.30 som planerat. Vi började sminka oss och fixa lite. Blev riktigt snygga när allt var klart *host* men det gäller att kunna bjuda på sig själv vilket många gjorde idag, härligt! Har kanske tagit 1000 bilder idag men alla kommer inte att publiceras. Slutade runt 14.00 tiden så har druckit lite te och tvättat bort det värsta av sminket sedan dess.
Ikväll åker jag hem till Nino och sover där. Uppdaterar förmodligen när jag kommer hem imorgon, men det är tyvärr inte säkert eftersom att jag och Nathalie ska bege oss mig Ornö så jag vet inte om jag hinner skriva. Om inte så blir det ett långt inlägg på söndag samt mycket bilder. Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka få bort allt ruffs. Kyssar!



















Det finns så mycket mer bilder men de här får räcka för stunden.
Hoppas ni får en mysig kväll.

svar på tal..



Anonym om outfit:
Vad tränar du?=)
Sv: Jag tränar på fotboll.


Anonym om
hjärnan..:
varför skriver typ aldrig dina vänner söta kommentarer om dig på bloggen? :S lite fittigt sådär...
Sv: Det tycker jag absolut inte att det är. Grejen är den att de behöver inte skriva gulliga saker och smöra för mig här på bloggen utan jag vet vad de tycker om mig redan. Jag behöver inte höra "söta kommentarer" av dem för att känna mig speciell.


Anonym om
nail's:
kan du inte berätta lite om dig själv? :)
Älskar din blogg btw! Så jävla bäst <3
Sv: Visst kan jag göra det men det blir nog någon gång på höstlovet. Tack så mycket, vad gulligt! =)


johanna om
svar på tal..:
Har du och Nino bråkat någon gång? Eller tjafsat ? puss gumman

Sv: Klart vi har gjort det. Många gånger har vi tjafsat om saker men för det mesta småsaker som egentligen inte har någon betydelse alls när man tänker efter. Men jag vet inte om vi har bråkat så att det har "tagit hus i helvetet" någon gång. Kram


Anonym om
svar på tal..:
kan du ha frågestund? :)

Sv: Den startar imorgon.


you make me happy

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och planera lite. Tänka efter om vad jag ska göra på höstlovet och vad jag behöver göra. Nino kom hit och gjorde mig på bättre humör. Min pojkvän är bäst i världen!
Vi har legat i sängen och pratat, tittat på tv och myst galet. Ska försöka komma upp vid 06.30 imorgon för vid 07.30 så kommer Malins mamma och hämtar mig och då ska vi till skolan och fixa oss. Jag ska sminka ett par stycken så det blir nog rajtan tajtan det där. Vet dock ännu inte vad man ska "klä ut sig till" men det ordnar sig nog imorgon. Kameran är med också så bloggen bli "spöklig" imorgon, haha låter som värsta barnungen nu men men. Sov så gott nu. Kyssar!


I love you baby!

upp & ner

Hej på er. Är allt bra med er? Med mig är det sådär. Har haft en bra dag tills nu. Ska snart sätta mig med de sista texterna i no:n så att jag slipper göra det över lovet.
Vaknade ganska sent imorse igen så fick stressa in i det sista. La mig ändå relativt tidigt igår så jag antar att jag bara är allmänt morgontrött eller något. Men dagen har rullat på i sin ordning och jag har skrattat mycket och fått mycket gjort. Hade matteprov idag och det gick faktiskt förvånadsvärt bra men spanska provet ska vi inte ens tala om.. Imorgon har vi halloweentema i skolan så vi får se vad jag hittar på, just nu orkar jag inte ens angagera mig i det men vi får se imorgon. Ha det så bra nu så hörs vi senare.



Tack för att du får mig till att skratta varje dag. Love you bebo!


godnatt bloggen

Nu ska jag krypa ner i sängen och prata med min älskling.
Sov så gott allihopa så hörs vi imorgon. Dröm en massa söta drömmar.


helgens planer



• Fredag - Maskerad i skolan/Eventuellt träffa Nino
• Lördag - Ornö med Nathalie
• Söndag - Koppla av/ansiktsbehandling

i have a truly friend

Jag har världens goaste vänner. Men jag har en som står mig riktigt nära och henne kommer jag alltid att älska, oavsett vad som än händer i framtiden. Vi har gått igenom så mycket tillsammans, vi har oförglömliga minnen och många fler ska det bli. Hon har alltid stöttat mig i vått och torrt och gett mig råd när jag känt mig vilse och rädd. Hon har alltid vart som en klippa jag kunnat luta mig mot i stromen. Jag har alltid kunnat lita på henne och hon lyssnar ALLTID när jag behöver prata ut, det spelar ingen roll hur lång tid det tar utan hon lyssnar tills jag inte har nått kvar att säga. Hon är en äkta vän som jag litar upp till 110% på. Jag skulle kunna dö för den här tjejen och om jag bara kunde så vet du att jag skulle ge dig världen. Everything I do, I do it for you honey. Jag kommer alltid att finnas vid din sida. Du kommer alltid att kunna räkna med mig och det har du mitt ord på. Nathalie Darling Lundqvist, I love you soulmate.


full rulle

Hej bloggen!
Ber om ursäkt för en bad update. Har haft fullt upp hela dagen ska jag säga er. Vaknade ganska sent imorse så fick stressa lite, not good! Har jobbat som en dåre i skolan, men blev klar med ett och annat så det känns riktigt gött. Efter skolan tog jag & Nathalie bussen till Vh och mötte upp Beccie och sedan tog vi tåget tillsammans till Handen och solade. 
Nu ser jag ärligt talat ut som en kräfta vilket inte är så snyggt så jag ska försöka sola nån gång nu på höstlovet. Vill inte komma till Thailand vit som en snöboll så försöker få en liten basbränna som jag kan jobba på när jag kommer dit. Träffade också på Niglus och Oskar, så stod och pratade med dom ett tag. Sen jag kom hem så har jag legat i sängen och pluggat och druckit drygt sju koppar te, sjukt! Men nu ska jag torka håret och pyssla om mig lite. Noppa ögonbrynen, göra en ansiktsmask, behandla håret med krämer och plocka fram kläder tills imorgon. Vi hörs sötnosar!


outfit

Nu har jag lite bråttom.
Ska snart till skolan så ni får bara dagens outfit sålänge.
Vi hörs senare gullisar!



desperata hemmafruar

Nu ska jag titta på "Desperate Housewives" med min underbara lilla moder.
Hon har gjort en kaffelatte till mig, hon är så söt. Vi höres efter!


nail's


Nymålade rosa naglar, CHECK! Är riktigt nöjd faktiskt. Lite sött sådär.


hjärnan..

.. Den går i 190 om inte mer! Sitter nu med spanskan, engelskan, svenskan, no:n och matten och min hjärna arbetar som ett jäkla spinning pass, haha! Är snart klar med det mesta så snart kan man lägga sig i sängen och koppla av framför tvn med en varm kopp te, mys. I skolan har det gått relativt fort. Blev klar med en text angående lungcancer på no:n så det känns toppen att den är avklarad. Har tagit det lungt det mesta utav dagen så det känns skönt.
Nu frågade mamma om jag ville att hon skulle tappa upp ett varmt bad åt mig så tjingeling!



Böt outfit senare..


morsning korsning

Godmorgon alla morgontrötta/pigga läsare!
Jag ska snart till skolan och sitter nu och försöker få i mig lite frulle. Har svårt för frukost på mornarna så det verkar som om att bara teét åker ner idag. Men efter skolan ska jag till handen så jag kommer inte att uppdatera bloggen förens jag har kommit hem så ha en underbar dag sålänge. Kyssar


Kofta - Zara
Basic linne - GT
Tunna strumpyxor -
Lindex
Converse - All Star


svar på tal..



Anonym om svar på tal..:
så du dricker också?
Sv: Det händer men man kan ha roligt utan alkohol.


Anonym om
nu drar jag:
Vart har du köpt din jacka? Såg as mysig ut
Sv: Jag vet faktiskt inte. Det är iallafall en Canada Goose jacka så det är bara att söka på nätet och beställa hem.


-



förbaskade besvär

Hej på er sötnosar! Kom hem för ett tag sedan och har legat med mensvärk nu ett jävla bra tag. Jag vet att det är bättre att röra på sig när man har det men jag har så ont så att jag knappt kan stå. Har försökt mig på matten och det går ju skäpprätt åt skogen. Förstår inte ett smack så får vänta tills mamma kommer hem. Ikväll vid 18.00 har jag träning och den MÅSTE jag gå på. Nu ska jag äta pizza och dricka cola för det får man när man mår såhär dåligt! Kyssar


nu drar jag

Alldeles strax beger jag mig mot tåget.
Missade hel tåget så tar der som går 09.30 istället.



Vinterjackan är på också!


svar på tal..



Anonym om goodnight sweetheart's:
en fråga bara.. är du verkligen bara 14 för du ser så mycket äldre ut :O och din pojkvän måste va galen i dig så snygg som du e liksom!

Sv: Ja jag är 14 år. Haha jag är nog mer galen i honom! =)

- om lyssna - njut:
åååååååh jag älskar den där låten! vet du vad den heter?<3

Sv: Chris Decay - Hold Tight


Anonym om
galen kväll:
Hur fixade hon håret ?
Sv: Hon fixade det med en vågtång.


Anonym om
godmorgon godmorgon:
brukar du festa ?

Sv: Ja och det gör nog alla tonåringar.


godmorgon bloggen

Just nu sitter jag i sängen och dricker te. Känner mig hur seg som helst och vädret är pissdåligt! Det bara öser ner över mig. Tänkte ta 09.00 tåget till skolan så jag har lite egen tid nu här på morgonkvisten. Hoppas ni får en bra dag i detta väder och jag uppdaterar som vanligt (dvs när jag kommer hem). Kyssar


Stickad tröja - GT
Jeans shorts - Lee
Matta tights - H&M
Stövlar - DinSko

goodnight sweetheart's

Nu ska jag nanna kudden. Orkar inte sitta mer med spanskan känner jag. Jag har sovmorgon till kl 09.00 imorgon så det kommer förmodligen att komma upp ett litet inlägg och en outfit innan jag beger mig mot skolan. Sov så gott nu allihopa. Dröm en massa fina drömmar.


study

Nu ska jag dricka te och äta choklad medans jag pluggar lite espanol. Måste kunna en massa spanska ord och meningar tills på torsag. Det är katastrof för jag är osäker på allting så nu lämnar jag er ett tag och tar tag i det här i drygt nån timma. Kyssar


ny design

Nu har pinglan Cecilia fixat min design och jag är super nöjd. Tycker att den blev grym. Tack så mycket hjärtat. Men vad tycker ni kära läsare? Är det en Hiss/Diss?


veckans planer

Måndag - Plugga/träning
Tisdag - Plugga/handen
Onsdag - Nino/träning
Torsdag - Träffa Cecilia/plugga återigen
Fredag - Oplanerat
 Lördag - Oplanerat
 Söndag - Ansiktsbehandling


ny design på g

Hej alla fina läsare! Hoppas att ni har haft en trevlig helg för det har faktiskt jag haft. Igår kväll när Nino kom tittade vi på Aik - Gävle och åt pizza. Senare gick vi i mörkret till Konsum för att köpa godis och det var svinkallt. Jag frös som JAG-VET-INTE-VAD. Men när vi kom hem la vi oss i soffan och mös framför CSI och sen såg vi en jäkligt bra film som jag verkligen rekomenderar och den heter "Felon". Så grymt bra handling & allt!
Vi somnade runt 03.00 snåret och vaknade imorse vid 11.00 av att mamma och pappa kom hem så vi gick upp och gjorde lite mackor och te och sedan kröp vi ner i sängen igen.
När han hade åkt hem åkte vi hela familjen till lilla farmor och där blev vi bjudna på mat. Det var jätte mysigt att få träffa henne och babbla lite. Nu är det bara jag och min mamma hemma så jag ska väl sätta mig med henne och titta på tv.
Juste, Cecilia sitter och fixar en ny design till mig. Och den kommer upp idag så håll utkik. Kyssar



Den nakna sanningen..

lyssna - njut


galen kväll

Hej bloggen! Gud vilken jäkla härlig kväll jag hade igår. Vi kom till nynäs vid 18.00 tiden. Vi gick och käkade på Pizza House. Där satt vi och pratade om allt möjligt och det var hur mysigt som helst. Senare på kvällen fixade Rebecca mitt hår. Det blev skitsnyggt och jag diggar det stenhårt.
Vi hade en galet rolig kväll. Somnade vid 02.30 tiden. Just nu sitter jag här och är jätte trött med huvudvärk men vem bryr sig? Jag hade iallafall en toppen kväll. Nino kommer snart hit och vi är ensamma ikväll, lovely! Vet dock inte vad jag ska laga för mat men det blir nog pizza idag också. Har ingen stor lust till att laga mat idag. Men nu ska jag pussa på mamma och pappa innan de åker. Kyssar


Mitt hår igårkväll. Galet snyggt!

godmorgon godmorgon

Goodmorning lovely readers! Jag vaknade runt 07.30. Det är förbaskat skönt med sovmorgon och vi kommer att ha det varje fredag nu, wihoo! Ska bege mig till skolan runt 08.20 tror jag. Vi har inga prov eller test idag så jag hoppas på en lugn skoldag. Efter skolan ska jag träffa Rebecca. Det känns som om det var år sedan vi sågs så det ska bli skönt att vi träffa henne och spendera lite tid.
Senare mot kvällen ska vi åka till Nynäs (Ryktet säger att vi ska göra Nynäs osäkert inatt). Men jag uppdaterar bloggen när jag kommer hem från skolan. Ha en bra dag. Kyssar


Perfekt en slapp morgon.

sweet dreams

Nu ska jag krypa ner i sängen och vänta på att my truly love ska ringa mig. Ska bara borsta tänderna och packa väskan inför morgondagen. Jag har sovmorgon imorgon så jag skriver nog ett morgoninlägg innan jag beger mig mot skolan. Sov så gott nu och dröm fina drömmar. Goodnight!


Gammal bild.

dagens


Kofta - Cubus
Basic linne -
GT
Leggins - Lindex

hösttrend

Jag tycker att fransar är sjukt snyggt. Skor samt väskor som är utsmyckade med fransar. Jag tycker att det är en läcker hösttrend. Jag själv ska satsa på ett par skor och en brun väska som jag har hittat på nätet med fransar nu till hösten.


i'm back

Nu är jag tillbaka. Samtalet mellan mig och min pappa var otroligt jobbigt. Mycket tårar.. Men det känns bättre nu och jag har insett ett och annat. Får behålla datorn så bloggen kommer att uppdateras som vanligt vilket är något positivt. Har pratat i tele med min älskling och han är verkligen bäst. Tack för att du fick mig till att le och känna mig bättre. Jag älskar dig! Nu ska jag tvätta bort mitt smink och göra en ansiktsmask, lovley!
Kyssar



konversation with my dad..

That's sad.. Nu ska jag snart prata med pappa och jag har världens klump i magen. Detta samtal ska jag ha pga en idiot som jag avskyr mer än allt just nu på jorden. Är otroligt trött på att människan ALLTID ska lägga sig i allting. Vet inte om jag kommer att blogga senare dvs att min pappa kanske tar min dator och då kommer bloggen inte att kunna uppdateras. Men ha det så bra så länge (hoppas vi ses senare).

kvällens göra

 Torka håret/ Behandla håret med krämer
 Läsa igenom glosorna
 Call my baby

dagens



Tubtopp - H&M (Barnavdelningen)
Nit leggings - Lindex
Kofta - Cubus
Svart halsduk på det - H&M

red nails

Nu har jag målat naglarna röda. Känns riktigt "höstigt". Har även filat ner dom en aning så nu ser dom mycket fräschare ut och snyggare. Rött är läckert!


vitamin defence

Hej på er. Hoppas att det är bra med er. Själv är jag jätte trött och seg som attans. Skolan var otroligt seg idag och det kändes som att klockan aldrig ville bli 14.00. Men när klockan äntligen hade slagit 14.00 tog jag och Malin bussen tillsammans hem. Vi gick hem till henne och tog det lungt. Gjorde lite te och tittade på film, mys! Kom nyss från duschen så nu ska jag torka håret.
Juste, min dator är helt E-F-T-E-R-B-L-I-V-E-N så ibland går det inte att ladda ner bilder från kameran så det kommer nog bli lite brist på bilder här i bloggen tråkigt nog. Men jag ska rensa datorn imorgon och se vad det är som är problemet. Håll tummarna för att jag lyckas! Kyssar


Try this one. Really good!

dagens


Allt från GT.

magont

Hej bloggen eller snarare godnatt bloggen.
Känner mig inte sugen på att sitta och blogga just nu. Min mage gör så ont så att jar får tårar. Tänkte sätta på tvn och göra mig en kopp te. Får se om min älskling ringer också, HOPPAS! Men ni får ha det så bra. Pusshej


goodnight sleep tight

Nu tänkte jag krypa ner i sängen och måla naglarna. Har precis gjort en ansiktsmask med hallon och tryffel, luktar gudomligt! Imorgon börjar jag vid 08.00 och det innebär att jag ska upp tidigt så jag ska försöka att inte lägga mig så himla sent idag. Efter skolan imorgon ska jag kanske träffa Nathalie om nu människan kan ta och höra av sig någon gång! Men sov så gott och dröm fina drömmar.

hairchange

Jag sitter nu här och funderar på en förändring angående mitt hår. Har haft långt mörkt hår nu en lång tid och det känns som att jag behöver en förändring. Har sett ett par bilder på Katie Price (Jordan) som hennes hår är helt galet snyggt på. Ljusa slingor! Är det de jag ska satsa på? Kanske borde testa på den förändringen. Jag har ju provat på ljusa slingor förut men det blev allt förutom bra eftersom att jag gjorde det själv så denna gång får jag gå till frissan.


blackcurrant te

Nu sitter jag i sängen och dricker te medans jag tittar på "Gossip Girl". Det blir ingen träning för mig ikväll. Har varken lust eller ork. Vet att jag kommer att ångra mig senare men nu blir det såhär. Tänkte plugga lite också, har två prov denna vecka. Suck!



i will trust in you



I can't see you
I know your there
I can feel you
I will not fear
I will trust in you and
I will not be afraid

When the battle is close at hand
Though your with me
You help me stand
I will trust in you
And I will not be afraid

I will not be afraid
I will not be afraid

I will trust in you
I will trust in you
I will trust in you


photos





Naturell. Känns ganska bra.
Provade denna gång att ta kort utan make up.

självförtroende



Självförtroende är otroligt viktigt. Man kan alltid jobba på sitt självförtroende. Mitt självförtroende låg en gång i botten. Det låg så långt ner man bara kunde komma. Jag tog åt mig av allt och alla. Så fort jag fick en negativ kommentar här i bloggen eller ute i verkligheten så blev jag ledsen och sårad. Jag kunde börja gråta eller bara få ångest genom av att någon tycke att jag var ful. Tänk er då mitt självförtroende?
Men med tiden så har det växt och blivit starkare. Vem som helst kan säga vad som helst. Jag tar inte åt mig längre. Jag har ställt mig de här frågorna från den tiden jag mådde dåligt - Förtjänar jag att ta den här skiten? Har den här personen rätt till att klanka ner på mig såhär? Båda svaren är nej, absolut inte. Jag är bra på mitt sätt och gör det jag kan. Varför ska jag lägga ner onödig energi på att må dåligt pga någon som inte tycker om mitt utseende när jag hellre kan lägga ner bättre energi på att vara glad och känna mig stolt över mig själv. För visst är det onödigt att vara ledsen i onödan när man hellre kan vara glad och må bra. Jag tror att jag har blivit starkare på ett sätt av de här kommentarer från Playahead och bloggen, där det är jag har fått tagit mest skit från. Nu kan jag stå på mig och ignorera. Jag kan säga ifrån om jag känner mig obekväm, jag kan säga precis vad jag tycker och tänker. Det finns ingen anledning att jag ska vara ledsen och deprimerad pga ev en annan person som måste klanka ner på mig för att känna sig perfekt. Och tro mig nu för ingen är perfekt. Ingen/inget kan bli perfekt. Hur mycket man ens försöker så kan man aldrig bli perfekt för man kommer alltid att leta efter nya saker och påvägen hitta nya fel, så det där med perfektion är ingenting jag tror på. Försök att vara nöjd med dig själv och njut av livet medans du kan. Mina vänner har hjälp mig så otroligt mycket genom åren och jag har alltid lyssnat och tagit del av deras kunskap om angående självförtroende och självkänsla. Att tro på sig själv är det bästa man kan göra. Att tro att man kan och klarar av det, stärker ens självförtroende. Det handlar mycket om självkänsla också. Att veta att ingen annan känner en bättre än en själv. Ingen annan än du själv kan veta vad som är bäst för dig och det är otroligt viktigt att veta. Det är viktigt att kunna veta vad som är det bästa för mig. Folk kan tro att de känner en bättre än en själv men svaret är nej. De gör det inte.

Många känner att de inte räcker till. De sätter för stora krav på sig själva. Och de är just de kraven som gör så att man kan bli deprimerad och får den där ångesten som kan bli mycket allvarlig. Det kan sluta med att man tappar lusten till att äta, man börjar dricka och strunta i skolan. Man tappar helt enkelt allt fokus.
Visst har vi alla komplex. Men de är saker man också kan jobba på. Allting kan bli bättre om man bara lägger ner tid och energi på att försöka fixa det. För det enda som behövs är nästan bara vilja. Vilja av att vilja kämpa. Kämpa för en själv och kunna ta tag i problemet så fort som möjligt. Bara man försöker så känns det steg för steg lite bättre. Det tar tid, men den tiden är värd att ta. Desto fortare man tar tag i situationen, desto fortare kommer det ta att lösa det. Jag har fått lära mig att självförtroendet växer med tiden. Desto äldre man blir, desto starkare bli självförtroendet. Så kanske det är, men vad som är viktigt att veta är att man kanske inte alltid kommer att känna sig säker. Det kommer att komma stunder då man känner osäker och rädd, men det är bara mänskligt. Men om du tror att DU klarar det, så kommer det att bli lättare. Believe in yourself.
Det enda som hehövs är lite hopp, tro, tålamod och tid. Du kommer att fixa det, för du är stark. Du finns för att kunna göra skillnad.
Jag vet att du kommer att klara det!

gjorde du?



• Jag åker till Thailand om 39 dagar, wiho!
• Jag har aldrig dödat en fluga i hela mitt liv.
  Skulle få världens ångest ifall jag gjorde det. 
• Jag är beroende av min mobil. Får panik när den är borta!
• Jag kan inte sova utan att ha kollat mobilen minst 4 gånger. Dålig vana!
• Jag älskar chips & dipp. 
• Som liten trodde jag att man kunde välja vilket kön man
  ville ha på sitt barn när man ska föda. 
• Jag måste alltid somna först när jag är med Nino
  (Gillar inte att vara vaken ensam).

studiedag

Hej alla fina läsare. Kom nyligen hem från skolan efter att ha haft skolmöte. Det gick väldigt bra och jag känner mig nöjd med resultaten. Jag har egentligen studiedag idag men gick ändå upp vid 08.00 för det där förbaskade mötet.
Just nu sitter jag och äter gurka med dipp. Har ingen stor lust att ställa mig och laga mat just nu. Klockan är ju trots allt bara 10.00. Dagens planer är väl att jag bara ska vara hemma. Ska höra av mig till Malin ocn prata lite med henne och se vad hon gör idag. Ikväll har jag iallafall träning men jag vet inte hur det blir med den. Har fortfarande svårt att idrotta när jag äter den här medicinen. Men nu ska jag koka lite te och mysa med Bubba.
Kyssar!


Mumma!

things to do..

 Ladda ner lite ny musik
 Hämta tvätten
 Göra lite te och läsa igenom läxan
 Packa träningsväskan
 Tvätta ansiktet och smörja in det med krämer
 Rensa mailen


halloween dräkt?

Jag har tänkt lite och funderar på om jag ska ha en halloweenfest för brudarna i år. Det skulle vara en otroligt rolig upplevelse och det skulle bli ett oerhört gött minne. Så nu behöver jag eran hjälp.
Vad tycker ni av dessa dräkter att jag ska satsa på? Hjälp mig nu.


världens bästa pappa

Min underbara pappa har gjort en kaffelatte och kladdkaka till mig. Han är ju bara för gullig. Tack pappa, det uppskattades verkligen. Är så sjukt sötsugen!


Ser ni hjärtat på grädden btw?


svar på tal..



Anonym om home sweet home:
vart kommer den lila klänningen ifrån? Kram
Sv: Jag vet faktiskt inte. Jag har fått låna den av en tjejkompis. 

Yasse om
Sofia tipsar.. kläder:
vart kommer kavajen med guld ifrån? grymt snygg blogg du har! :P
Sv: Den kommer från H&M's nya höstkollektion. Tack så mycket.

Jannika om Sofia tipsar.. kläder:
åh, vart kommer uggsen och strumbyxorna ifrån ? ;O
Sv: Uggsen vet jag tyvärr inte, men de finns ett par liknande på barnavdelningen på H&M för dem med storlek 35-38 och sen strumpbyxorna kommer från Gina Tricot.

Anonym om
Sofia tipsar.. kläder:
vart kommer den vita blusen ifrån?:)
Sv: Den kommer från Gina Tricot.


Anonym om
Sofia tipsar.. kläder:
du har superfin stil! men vart kommer rosettörhängerna o dom bruna "uggsen" ifrån ? :)
Sv: Tack så jätte mycket sötnos. De hittade jag på http://nellie.com hemsida och de bruna uggsen vet jag som sagt inte.


B...... om
samma knas varje dag:
ja förväntar mig att se dig på ninos fest imorgon ;)
 
Sv: Vem är du? Synd att det inte blev så då.


marie om
I need this..:
vart kommer skinjackan ifrån , jätte bra blogg :D <333333333333333333333

Sv: Den hittade jag också på http://nellie.com sida. Tack det är alltid kul att få höra. 

k om myspys:
vart är tröjan köpt ? :D <3

Sv: Haha jag vet faktiskt inte gumman. Fick den av Sebbe men skulle tippa på att den är från Aik-shoppen eller nått liknande.


back on track babes

Hallå babes. Har ni saknat mig? Jag har iallafall saknat er. Jag hoppas som vanligt att det är bra med er och med er som det är mindre bra med önskar jag att det blir bättre med och att ni kan bli på lite bättre humör genom att läsa min blogg. Igår kväll kom Nino hit. Vi åt en trevlig middag tillsammans med min mamma och pappa. Sen tittade vi hela familjen tillsammans på matchen mellan Sverige - Danmark. Vilken jävla dålig match (ursäkta språket). Förstår inte vad Sverige höll på med igår och sen offside och kortlinjen.. Jag var ju något mer än irriterad igår. Rättare sagt förbannad. Men nog om det nu. Efter matchen la vi oss inne i mitt rum och åt lite chips och dipp medans vi tittade på tv. Vi mös till riktigt igår. Somnade när klockan var runt 00.00 vilket var ganska skönt eftersom att båda var trötta efter fredagen.
Jag hoppas att ni har haft en trevlig kväll oavsett vad ni nu har gjort. Nu ska jag svara på lite frågor som ni ställt i bloggen medans jag har vart ouppdaterad. Kyssar!


Jag och min fina vovve Bubba.

jag älskar dig bebis


Sofia tipsar.. kläder







Det här är min stil. Såhär skulle jag kunna klä mig på fest och på en vanlig vardag. Nu har ni fått ett smakprov på min klädsmak och jag har en ganska stilren stil. Gillar inte starka färger som neon rosa och gul. Min smak är mer åt det svarta, beiga, gråa och bruna hållet. Mina färger det! Men vad tycker ni om min smak på kläder? Hiss/Diss?

home sweet home

Godagens gott folk. Hur är det med er idag? Själv känner jag mig jätte trött och sliten efter gårdagen. Vi kom hem ganska sent men vi hade det jäkligt roligt och mysigt.
Idag vaknade vi vid 10.00 tiden. Jag tog 10.55 bussen hemåt. Jag ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag göra lite mat för min mage kurrar värre än ett par ekorrar som kurrar tillsammans! Kvällens planer är inte helt bestämda än. Sverige - Danmark spelar ju ikväll så det ska man väl se. Sen kanske Nino kommer hit och sover här, men det är inte helt klart än så vi får se vad som händer ikväll. Men ha det toppen så länge. Kyssar!




samma knas varje dag


Låten som spelas just nu..

idiot

Nu är jag så sjukt less på ditt beteende. Ryck upp dig! Det är varken trevligt eller speciellt frestande att prata med dig så nu skiter jag i det. Vill du nått så ta kontakt. Jag har bara ett krav, VAR LITE TREVLIG!


love it

Jag har sett att många skaffar sig halsband som är designade med deras egna namn. Jag tycker själv att de är jätte fina och jag fick själv ett av min pappa i somras som jag älskar. Kommer fortfarande ihåg vad han sa när jag fick det..
Så det halsbandet betyder mycket för mig.


makeover

Nu är jag klar med rummet och har flyttat och hållt på förbaskat länge. Det blev mycket bättre än förut, större yta vid garderoben och lättare att röra sig i rummet. Nu ska jag tända lite ljus och dricka te medans jag ska titta på tv. Det är bara en sak som saknas.. MIN ÄLSKLING!
Nåja, hur tyckte ni att det blev? Hiss/diss?



städerskan själv

Nu ska jag städa rummet och fixa lite. Tänkte göra om allting här inne. Dags för en förändring! Uppdaterar senare när allt är klart så det kan nog ta några timmar. See ya sweetheart's.


godmorgon

Godmorgon små hjärtegryn!
Har ni sovit gott? Det har jag gjort. Första gången på riktigt länge faktiskt så det känns oerhört skönt. Jag ska snart börja bege mig mot skolan så jag ska försöka få i mig lite frukost nu och cecka om jag har allt jag behöver med mig till skolan. Ni får ha en toppen dag. Kyssar från mig!



Latex leggings - GT
Basic linne - GT
Halsduk -
H&M
Svart kofta på det -
Vero Moda

skolfotot

Inget jag blev speciellt nöjd med i år.
Eller vad säger ni?





outfit



Latex leggins - GT
Stickad kofta - GT
Jeans jacka - KappAhl
Converse - Scorett

kth

Hej på er sötnosar. Nu är klockan egentligen jätte mycket och jag ska snart krypa ner i sängen. Pappa är redan irriterad på att jag fortfarande är uppe. Men idag var vi på KTH (Kungliga Tekniska Högskolan). Det var ganska intressant att lyssna på de som pratade.. *harkel*. Vi var inte där så jätte länge så vi åkte tillbaks till skolan efter. Vi tittade på film de två sista timmarna. Efter skolan åkte jag hem till Nino. Var hemma hos honom till 22.00 tiden så kom hem för inte så jätte länge sedan. Imorgon har jag sovmorgon till 09.00 men vet inte om jag tar och sover till 08.00 eller går upp tidigare och skriver ett litet morgon inlägg. Men det visar sig imorgon. Nu tänkte jag bara lägga in lite bilder från idag och sen ska jag sussa. Kyssar!




Do you?

bebis

Sitter just nu hemma hos bebis. Ska börja rulla hemåt snart tror jag. Uppdaterar då och då kommer dagens outfit plus lite bilder från idag när vi var på KTH. Ha det bäst!

godnatt

Nu säger jag godnatt till bloggen.
Jag uppdaterar som vanligt imorgon. Sov så gott och dröm söta drömmar.
Den här låten väcker så otroligt många minnen.. Just love it!


try it!

Testa de här produkterna. Den första produkten som ni ser på bilden är en body lotion för torr hy och mjuknar verkligen upp huden och ger den en finare lyster. Den kommer från Loréal och jag har inte riktigt koll på priset men den rekomenderas verkligen! Den andra produkten är ett balsam för luktar gudomligt gott. Det är friskt och återskapar torra och slitna toppar. Den kommer också från Loréal och finns på Kicks. Den tredje produkten är en "kräm" för håret. Den gör så att det blir lättare att fixa håret och jag använder den direkt innan jag fönar håret och fönar ALLTID håret upp&ner. Då får jag den volymen på håret som jag vill ha och det känns luftigare. Min mamma köpte den samtidigt som de där andra hårprodukterna som jag skrev om här i bloggen och den kommer från mitt favorit märke L´anza.


things to do..

 Duscha
 Raka benen/hårinpackning
 Ladda ner musik till mobilen
 Hänga upp & stryka tvätt
 Messa med min bebis

fredrika bremer/Handen c

Hej på er sötnosar! Jag hoppas att det är bra med er. Med mig är det iallafall kanon. Har gjort lite läxor och fått i mig lite pasta, yummi. Idag vid 10.00 tiden kom vi till Fredrika Bremer. Vi fick först delas in i grupper och sedan gå på olika teknik lektioner. Det var faktiskt ganska roligt. Vi fick rita hus i 3 dimensionell, exprimentera och göra en massa andra saker. Vi slutade runt 15.00 och då tog jag och Nathalie bussen till handen och tittade lite. Jag hittade en söt stickad tröja inne på Gina och ett par latex leggings. Sen träffade vi Oskar och Niglus och umgicks lite med dom. Kom hem vid 20.00. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan titta på tv. Kyssar!


fredrika bremer tomorrow

Hallådär! Nu sitter jag i min säng med Nattie vid min sida. Hon sover här inatt. Vi har tittat på tv med mami och papi och ska snart släcka och ha lite gossip snack. Imorgon ska vi på en teknik kurs på Fredrika Bremer. Det ska bli spännande.. Maybe baby! Efter det åker jag och Nattie till mammas jobb och hämtar pengar och därefter det så beger vi oss mot handen. Tar kanske en fika medans. Nu ska jag vara lite social med Nattie och hon hälsar så hjärtligt, haha! Sweet dreams.


hepatit a

Godmorgon solstrålar!
Jag har inte kunnat sova på hela natten. Har legat och tänkt på en massa saker som bara har snurrat omkring i mitt huvud. Vet inte vad det är för fel.. Idag eftet skolan ska jag åka och ta en spruta för hepatit A eftersom att vi åket till thailand den 20 november. Sen har jag träning och då uppdaterar jag nog inte förens efter den. Ha en bra dag nu. Jag har idrott nu direkt på morgonen btw. Kyssar!



goodnight sunshine's

Nu ska jag krypa ner i sängen och messa lite med min älskling. Har sovmorgon imorgon till kl 09.00 så det kanske blir ett litet inlägg innan jag beger mig mot skolan imorgon. Sov så gott nu allihopa och dröm fina drömmar. Kyssar!


No makeup..

Hiss eller diss

Cecilia har gjort om min design igen och vad tycker ni. Blev den bättre nu eller var den bättre innan? Jag är iallafall nöjd men vet inte om jag ska ta bort bilden i mitten eller ha kvar den. Hiss eller diss?


Dagens fråga



Hur tror ni att jag är i verkligheten?
Vad har ni fått för intryck av mig här i bloggen?
Nu har ni chansen att berätta hur ni tycker och tänker.

vem?

Du har kommenterat på samma inlägg två gånger.
Jag undrar vem du är, tacksam för svar.


bebis



myspys

Hej bloggen. Jag är förbaskat trött. Igårkväll kom ju Nino hit och vi tittade på tv ett tag och lyssnade på lite musik. Somnade runt 02.00 tiden med hans armar runt om mig, såå mysigt! Vi vaknade ganska sent idag och jag antar att den tiden som vi sov tog vi båda igen från fredagen.. Men vi gjorde frukost vid 13.00 tiden och tittade på "Ice Ace 3" som ingen av oss hade sett tidigare och den var faktiskt jäkligt bra. Fick mig ett gott skratt lite då och då. När han hade åkt hem åkte jag och min lilla pappa till Konsum för att köpa lite gottis till ikväll. Så jag ska snart sätta mig i soffan och titta på tv med pappa & mamma. Uppdaterar mer senare efter duschen osv. Kyssar!



Tack för tröjan bästa Sebbe!

svar på tal..



Anonym om help me!:
vart kommer jackan ifrån på de två sista bilderna och hur mycket kostade den ungefär? :) Skit snygg !
Sv: Den kommer från Gina Tricot. Köpte den förra året så vet inte om den finns kvar men den kostade iallafall 200 när jag köpte den. Tack sötnos.

Anonym om help me!:
Kan inte du lägga upp en bild där du visar hur du fixar dina naglar :)
Sv: Jo det kan jag nog kanske göra.

Anonym om inget kan bli som förut - Denbo ft Krantz:
hur många unika besökare har du per dag ? :)
 
Sv: Det varierar p.g.a hur mycket jag uppdaterar. Men just nu ligget statistiken på 3 goa siffror.


-

Nu är jag så jävla less på ditt skitsnack. Trodde verkligen att du var en äkta vän man kunde lita på. Men nu vet jag att du bara är som alla andra. Sprider falska rykten för att få den status du tror att du förtjänar. Tro INTE att du kan komma tillbaka efter det här för jag tänker inte förlåta dig. Jag har förlåtit dig så pass många gånger och alltid sagt att det här är sista gången jag förlåter dig, men nu är det slut med det. Allt mellan oss är borta, det är slut. Borta. Vi finns inte kvar. Du finns inte längre i mitt liv. Existerar helt enkelt inte. Idiot!


regnväder

Hej på er. Kom nyligen hem. Min kusin Daniel kom nyss och mamma håller på att ta fram fika så ska väl bege mig mot köket snart och vara lite social med de vuxna, haha. Ikväll kommer Nino hit. Det blev ingen bio den här gången. Jag är just nu jätte trött och känner mig jätte konstig men det blir kanske bättre sen.
Ha en kanon kväll i det pissiga vädret! Kyssar



minnesvärd kväll

Godmorgon små hjärtan! Jag och Nattie vaknade för en stund sedan och vi ska snart göra lite varmt te och snacka lite om gårdagen. Igår kväll träffade vi Evelina, Mimmi, Babs och Sofie i handen och "Handen boys". Vi blev inbjudna på finsk folkdans på kulturhuset och tro det eller ej men det var faktiskt riktigt roligt och Mimmi & Oskar som blev uppbjudna var jäkligt grymma på dansgolvet. Haha! Men vi hade det iallafall jätte roligt igårkväll och den kvällen är värd att minnas. När vi kom hem satte vi oss med våra frussna tår och händer i soffan och drack te och pratade åter igen om en massa saker. Känns så otroligt skönt att få prata med någon som verkligen lyssnar & förstår. Du är guld värd gumman!
Idag ska vi kanske till Handen för att Nattie ska eventuellt köpa en tröja. Sen ikväll blir det kanske bio med Nino, men vi får se hur det blir med det. Hoppas ni får en riktigt bra dag! Puss på er


Ingen kan krossa oss - så länge vi har varandra babe


nattie's place

Nu ska jag alldeles strax röra mig hemåt till Nathalie. Kvällen ska spenderas med henne och vad vi hittar på får vi se.. Men ni som har mitt nummer kommer kunna nå mig hela kvällen så hör av er om det är nånting. Hinner tyvärr inte skriva så mycket just nu. Men jag uppdatarer när jag kommer hem imorgon. Ha en super kväll nu. Kyssar


Outfit right now.
Jacka -
GT
Linne - GT
Leggings - GT

help me!

    Hjälp mig att hitta nått passande till ikväll. Rösta! 

1)
   
 2)
3)
 4)
   


inget kan bli som förut - Denbo ft Krantz


stilkod: torsdag


Kofta - GT
Basic linne -
GT
Leggings - H&M

1 år älskling!

Hallå bloggen! Hur är det med er idag sötnosar? Med mig är det toppen.
Idag har jag och Nino vart tillsammans i 1 år, wiie! Han kommer hit om en liten stund & stannar över natten så det blir mysigt. Idag har det vart en bra dag känner jag. Det gick bra imorse, det gick bra på engelska provet, det gick bra på idrotten. Ja allt har rullat på i den takt jag velat och allt har funkat. Slutade runt 15.00 tiden. Sen dess har jag städat rummet, duschat, målat naglarna och kikat på lite andra bloggar samt läst Vecko Revyn. Hoppas eran dag har vart bra. Kyssar!

Bilder från igår.



RSS 2.0