floating rose spa light


Spalamporna har funnits på marknaden ett tag nu och här är en ny modell. För sig som helt enkelt vill ha lite extra lyx i badkaret när du tar ett bad. Dessa rosor lyser när de flyter omkring runtom dig bland skummet. Eller kan du ju helt enkelt ha dem i en skål på bordet. De finns att köpa hos MegaGadgets.

Pris: 99:-/för 2

om pysslad!

Sådärja, nu har jag precis kommit upp ur ett varmt rosenbad. Har pysslat om mig själv lite grann. Har behandlat håret med en hårinpackning och ansiket med en ansiktsmask som doftade gudomligt! Någon blandning av jordgubbar och hallon smoothie, yummi if you ask me! Just nu står mamma och lagar mat till mig. Det blir någon stark curry soppa. Min underbara pappa har köpt en massa massa olika frukter till idag. Granatäpple, passionsfrukt, bananer, jordgubbar osv. Jag vill bli lite mer hälsosam och tänka mer på vad jag äter. Jag har bestämt mig för detta! Nu återstår det bara och se hur länge jag kan klara mig hmm... (Det kommer inte att funka). Nu ropar mami på mig att maten är klar. Hejsvejs!



me ♥ cheez doodles

Äääääntligen har min rara lilla pappa köpt ostbågar till mig, yummi! Just nu så sitter jag och kollar på "Lipstick jungle" & efter det är de "2 1/2 män". Imorgon ser min dag lugn ut. Fast jag har lovat mamma att städa upp i mitt rum och rensa min garderob. Kanske hittar något som ska säljas och då får ni hålla utkik. Det var allt för mig ikväll. Hoppas ni får en mysig fredag.
xoxo

(förlåt för dålig kvalitet)


svar på frågor

Hur många besökare har du per dag? 
Det är olika periodvis, Men upp till 250-450 besökare.
Varför skriver du? 
För att jag älskar att skriva och för att det först och främst är roligt.
Jag hade ju inte skrivit om jag inte gillade det.
Vilket smink använder du?
Jag använder en fountation som jag duttar under ögonen - Nivea Beauty Lift
Ett solpuder som jag drar över på kinderna och pannan - Bronzing powder by h&m
En svart mascara med smal borste - L'OREAL PERF MASCARA TELESCOPIC BLACK
Läser du andra bloggar(förutom kändisars)? 
Ja det gör jag. Jag brukar läsa mina vänners bloggar & andra tjejers.
Bl.a http://elinhultman.blogg.se
http://emssn.blogg.se
http://suhh.blogg.se
Vilken blogg är bäst av dom isåfall? 
Gillar alla, har ingen speciell favorit.
Alla är bra på sitt sätt :)
Vilka är dina favorit kläd butiker? 
Oj jag har så många. Men jag gillar Gina tricot, monki, h&m och topshop.
Gymmar du?
Nej det gör jag inte, jag är bara 13 år men sen ska jag börja gymma.
Just nu så håller jag på med att simma/springa och ibland dansa.
Vad är du svag för? 
Jag är ganska svag för min pojkvän. Men jag kan ändå stå på mig.
Sen finns det så mycket andra saker, men det kan ni få reda på någon annan dag :)
Vad äter du till frukost? 
På vardagar när jag ska till skolan så brukar det oftast bli ett glas oboy och en rost macka.
På helgerna blir det oftast ost fralla med apelsin juice och en massa massa frukt.
Nämn tre saker som du värderar högst i livet? 
Familj, kärlek, god mat&dryck
Vilken parfym använder du?
escada moon sparkle

It's friday!

Hallå vänner!
Idag mår jag ganska bra. Vaknade vid 13.00 då min lillasyster kom med skoltaxin. Lagade mat till henne och mig. Sen har vi bara suttit framför tvn och pratat samt spelat ett spel. Tror att papi kommer hem snart. Han har iallafall lovat att köpa ostbågar till mig! Har vart sugen på salt i tre dagar nu, men har inte kunnat äta eftersom att jag har mått dåligt och p.g.a. att det har varit vardag. Försöker skärpa till mig med allt onyttigt. Det verkar som att min helg blir ganska lugn. Ska ligga hemma och försöka friska på mig lite. Nu tänkte jag ta mig lite tid och svara på era kommentarer. Hej så länge!
Kramar från mig.


Tack för att du alltid finns där.
Jag älskar dig!

i <3 shoes


jag erkänner.. jag klagar!

Jag känner mig lite små írriterad just nu. Är väldigt trött på att vara sjuk. Vill bli frisk och glad och kunna träffa alla härliga människor. Men nej, istället så måste jag ligga här hemma & må illa och kampas med en kronisk huvudvärk! Orkar inte det här... help me somebody! Nu har jag klagat tillräckligt så nu lägger jag av. Börjar vänja mig vid det här nu.

Idag har jag bara legat hemma alldeles ensam. Mamma kom inte hem förns 15.00 då hon lagade mat åt mig. Det blev lasange och en massa massa sallad. Herregud jag har gått och blivit tok förälskad i sallad (hälsosam?). Jag tror att jag har kollat på minst 10 olika filmer idag. Efter maten så la mig på soffan och somnade direkt, så skönt för mitt lilla huvud! Imorgon är det ju fredag och helgen börjar närma sig vilket jag inte ser fram imot så mycket. Jag har redan haft min helg hela veckan! & nu måste jag ligga hemma ännu längre, jaja that's life I guess. På söndag så har jag och Nino vart tillsammans i fyra otroligt underbara månader. Tiden går så himla fort tycker jag. Jag hoppas bara att jag är frisk på söndag så att jag kan träffa honom på våran månadsdag! Det måste jag ju bara, eller hur gott folk?

Vill passa på att tacka er alla som läser min blogg och lägger ner tid på att skriva kommentarer. Jag blir super glad och hoppas att ni gillar min blogg. Ni får komma med argument och funderingar, frågor etc. Det är ni som håller mig igång! Love y'all.


Just old me




Gisele Bündchen

Gisele Bündchen är aktuell i en ny reklam. Så här fiffigt har dom klätt henne.
Kan någon gissa vad det är hon ska få oss köpa?


Ett par sandaler såklart!


godmorgon!

Nu är kl 07.34 och jag har precis fått iväg min lillasyster till skolan. Mamma var tvungen att jobba tidigt så jag fick gå upp kl  06.00 med min lillasyster. Inatt har jag faktiskt kunnat sova. Känner mig betydligt mycket bättre än igår. Ska ligga hemma idag med, så då kanske det blir skola imorgon. Jag har ingen lust att ligga efter i allt arbete så att jag får sitta hemma efter skolan och plugga varje dag dom kommande veckorna. Jag har laddat ner en film som jag snart ska se, den har precis laddat klart, wiie. Det blev "5O first dates", även fast jag har sätt den 1 gång förut, men det duger. Nu ska jag kolla klart på vakna med The Voice, en uppiggande start på morgonen med ett glas oboy, rostmacka och Theeeeeeeeeee Voice! Hej så länge.
Puss soffipropp!


Ett stort långfinger till alla er med noll koll respekt i hjärnan!
Har man inget vettigt att skriva, Behöver man inte skriva alls.

I know!

Hej mamma jag vet att du läser! puuuusss

sånt här värmer

(klickbar)

-Sånna här saker gör en så himla glad.
Men gumman du ska veta att jag är inte perfekt, jag är inte helt nöjd med mig själv. Men jag kan erkänna att jag trivs med mig själv och skulle aldrig vilja vara någon annan för då är det ju inte jag. Du ska inte behöva önska att du såg annorlunda ut för du är precis lika fin på ditt sätt. Och jag kan lova dig att jag absolut inte är "trendig" utan jag sätter bara på mig det som jag känner för och trivs i, det gäller att man ska kunna trivas i sig själv. Du ska absolut inte ändra på dig själv. Just be you!
Varma kramar gumman!

Sophia Somajo - I-Rony

Här har ni henne! Har lyssnat på låten "några" gånger nu. And I loooove this song!

sjuk

Hallå raringar! Herrgud jag har inte kunnat sova inatt! Har kanske sovit i 2-3 timmar. Känner mig inte så speciellt trött men jag måste sova så att jag kan bli frisk någon gång. Just nu så sitter jag och lyssnar på "Sophia Samoja - I rony" och äter mandariner. Tror att mamma är och handlar och hon lovade mig att köpa hallon & glass, galet gott! Håller också på att ladda ner lite filmer eftersom att jag inte har något roligt här hemma som kan hålla mig syssälsatt förutom datan. Tack för alla gulliga krya på dig sms, känner mig så mycket bättre när ni skriver. Och tack för alla söta kommentarer, det värmer så oerhört.
Nej nu ska jag läsa min Frida tidning. Vi höres, puss på er!



pictures





-

Be your self, for life is to short to be someone else..


dålig uppdatering!

Hej på er! Ligger hemma med magsjuka just nu, trist men sant! Har vart riktigt dålig på att skriva men har inte haft någon ork. Ska försöka skärpa till mig lite grann nu. I söndags så sov Nathalie hos mig. Det hade hänt en sak men inget som jag tänker ta upp såhär i bloggen. Vi låg och kollade på film hela kvällen "Dirty dancing" och "P.S. I love you", båda filmer är super bra. Nathalie satt och grät i hela filmen (P.S. I love you). Sen efter filmerna gjorde vi varma mackor och sen klippte jag hennes hår och det blev faktiskt ganska bra.

-Dirty dancing                                                      -P.S. I love you


Igår var det måndag och vi vaknade upp vid 06.30. Gjorde oss i ordning för skolan etc. Skolan var helt okej. Jobbade med våra fakta texter på engelskan (Jag har Liverpool eftersom att världens bästa fotbolls lag kommer där ifrån, Liverpool F.C). Slutade ganska tidigt så jag tog bussen med nathalie till västerhaninge och därefter åkte vi till handen c för att hon ska åka och kryssa och behöver ha nått snyggt när hon flörtar runt på dansgolvet. Sen åkte jag hem till Nino och där visade han stolt upp deras nya matbord "som han hade valt" hmm kan det vara sant (?)... Tog tåget hem vid 20.00 för att vara barnvakt.

Imorse när jag vaknade så mådde jag inte alls bra. Har inte sovit på hela natten eftersom att jag spenderade halv natten framför toaletten. Så nu ska jag få härda ut med magsjuka ett tag. Nino kom och överraskade mig med en cola flaska! Så himla gulligt av honom men nu blir han förmodligen också sjuk. Surplade i mig hela colan på nästan 5 minuter och sen sov jag som en stock! Spelade nyss lite counter strike. Nu känner jag mig hungrig så det blir nudlar. Hejsvejs!

Alesha Dixon - The Boy Does Nothing


I can, you can, we can!

Sådärja, nu var det färdig shoppat för min del, på ett tag... Hittade ett par super söta leggings och en söt tisha, kanon! Allt gick på 289 kr. Malin hittade en navel piercing och en tisha med ett gulligt tryck på. Vi åt på taco bar och satt & pratade och efter det var det hemgång. Kom hem för ca 1 timme sedan. Tänkte göra lite te och krya ner i sängen och sätta på en bra rulle. Ha det så bra så länge! Kram

..Min piercing som jag köpte igår..


Tröjan och mina tuffa leggings.


fikmys med malin

Godmorgon godmorgon! *fanfar*
Herrgud vad pigg jag känner mig idag och ändå så somnade vi runt 06.00 tiden. Det var super mysigt igår. Vi skrattade som ett par 4-åringar som blev kittlade, haha! Vi tittade bl.a på en massa filmer igår "Never break down", "The love guru" och "The babes of St Trinian's".

Våra smarriga drinkar!


Nu ska vi snart bege oss mot tåget till handen c. Ska kolla lite i affärer och malin ska köpa en ny navel piercing så jag förmodar att vi också kommer fika. Sen så har jag lite pengar att spendera... SHOOOOOOPPING!!!!
Ha en underbar dag alla, puss.

Dagens outfit;


Jeans - Gina tricot
Tisha med tryck - Cubus
Jacka - Gina tricot

fredag/lördag

Hallå goingar!
Idag vaknade jag brevid Mr wonderful. En härlig start på morgonen. Som ni redan vet så sov jag hos Nino igår. När jag kom dit så knallade vi till Ica och köpte coca cola och chips. Det var en lugn kväll med film och mys. Tror att vi somnade runt 03.30 nån gång. Vaknade ganska tidigt imorse av att mitt alarm gick (09.30) för att jag och mina kära föräldrar skulle åka och shoppa. Så det blev en hel dag i handen c och jag hittade en massa grejjor (kommer bilder lite längre ner).

Ikväll har vi besök av familjen Hansson. Vi har precis ätit en super smaskig middag, Kött,potatisgratäng och sallad/beasås. Jag och malin har bestämt oss för en lugn kväll framför tv:n med en stor godis skål & en massa massa skvallersnack! Förhoppningvis så kommer det att komma lite bilder senare eller imorgon. Pusselipuss


(klickbara)





# 1. Tisha med tryck - Cubus
# 2. Tisha med tryck av Marilyn Manroe - Gubus
# 3. Vit tunika - Gina tricot
# 4. Rosa linne med tryck - Gina tricot
# 5. Grå tjock stickad kofta - Gina tricot
# 6. Brun/beige tjock stickad tröja - Gina tricot
# 7. Foundation "beauty lift" - Kicks
# 8. Tjockt silvrigt armband - Gina tricot
# 9. Örhängen - Gina tricot
# 10. Vita converse skor - Ji-sko
# 11. Svarta plexx skor - Scorett
# 12. Skärp - M&Q
# 13. Mobil W902 - Telia butiken

nu äntligen är det helg!

Halloj allihopa! Nu ska jag snart ta och bege mig mot bussen. Ska nämligen hem till bebis ikväll och jag stannar kvar där över natten. Kommer förmodligen inte kunna blogga så då gör jag det istället imorgon när jag kommer hem. Pappa kommer och hämtar på på förmiddagen för att vi ska köpa en ny mobil till mig eftersom att min är helt sluuuuuuuut i knoppen!

Skolan var helt okej idag. Vaknade 07.00 imorse, gick upp och gjorde mig i ordning och sen begav jag mig mot skolan. Hade matte,engelska,no etc. Kim,Alexandra,Anso och Natalie ska på Chris Brown ikväll, ha det så roligt/trevligt flickor! Nej nu måste jag skynda mig på.

Fortsätt läs älskade läsare! Och ni nya välkommna till min blogg. Hoppas att ni stannar länge och bombar med kommentarer! Ni är allihop så söta. Puss, hej så länge.



kortfattat inlägg

Morsning korsning läsare! Herregud vad trött jag är *jäsp*. Idag vaknade jag 06.30 satte på tv:n & kollade på "The voice". Blir alltid så jäkla pigg när jag tittar på dom. Kom iväg till skolan i rimlig tid och började med NO direkt på morgonen. Sen gick vi över till läsning osv. Slutade 13.50 så det var skönt. Tittade på film sista lektionen (spanskan) och vi såg "Barnhemmet". Jag och malin gick hem till mig för att vara barnvakt. När hon hade åkt hem kom pappa och han skjutsade mig till Nino. Stannade där till 20.30 och nu är jag hemma. Håller på att baka en kladdkaka så ska alldeles strax smaska eftersom att den står i ugnen just niu. Puss


Här står den i ugnen och det doftar smaaaaaskens!!

rihanna









du är guld värd!


Tack för att du ställer upp i alla lägen. Jag älskar dig stumpan!
http://claruue.devote.se/


Honey - Jessica Alba

Hejdär! Här är det kanon. Sitter helt ny duschad med en varm kopp te. Har bläddrat igenom läxorna lite grann (måste man så måste man). Imorgon är det plugg och sen ska jag hem till bebis och då kommer jag inte att kunna blogga. Men jag gör det antagligen när jag kommer hem. Nu ska jag titta på "Honey" med super snygga Jessica alba, jag menar vem vill inte se ut som henne?! I want!

- Jessica Alba





torvalla simhall

Sådärja, nu har man simmat klart. Sen hann vi också sola efter så just för tillfället känns det perfekt! Skolan var helt okej. Det rullade på som vanligt och vi slutade ganska tidigt så det var skönt. Tog bussen till västerhaninge för att hämta Nattas "badsaker" bl.a hennes baddräkt och badmössan samt hennes älskade badanka, skämt åssido. Sen trallade vi vidare till tågstationen där vi sen tog tåget och åkte till handen c. Träffade Nathalies pojkvän Markus. Har aldrig träffat honom förut så det var roligt att få bekanta sig med honom. När vi var framme vid torvall så bytte vi om och badade, det var iiiiiis kallt i vattnet! Badade i kanske 1,5 timme. Sen bastade vi tills vi såg ut som två knall röda tomater. När vi var klara i torvalla så drog vi oss mot najaden och solade. Nu är vi hemma och väntar på att pappa ska komma hem och börja med maten.
Skriver förmodligen lite senare, Puss.


...Torvalla simhall...

insidan är vackrast




ett hjärta med rött papper

Hej kompisar. Idag har det vart en fullspäckad dag med många nya äventyr. I skolan var det kanon & jag gjorde mitt fysik prov direkt efter skolan och jag känner mig hel nöjd. Tror nog att det gick ganska bra (bara för att ni höll tummarna kära läsare) och jag presterade iallafall mitt bästa. Efter skolan var det hemgång och jag tog bussen med nathalie och vi skiljdes åt i Lida. När jag var på väg ifrån bussen så insåg jag att jag hade lite bråttom hem eftersom att Nino skulle komma och vipps så föll jag pladask på änden. Det var verkligen snooooor halt! Ojojoj vad dom som såg mig måste ha skrattat.. När jag kom hem så var det bara att vänta. När man väntar på något roligt så tar tiden alltid en evighet, dumt! När han väl kom så slängde jag mig runt halsen på honom, Det kändes som att det var flera veckor sen som vi träffades (?). Vi tittade på en film som hette "Fjorton suger", den är super bra. Sen hade mamma gjort tacos till oss, så vi smaskade på som bara den. Haha, ni skulle ha sett Ninos taco bröd, fullproppat med allt som går. Herregud vad mamma och jag skrattade men tro det eller ej han fixade det. Imorgon är det torvall som gäller efter skolan. Ska först plugga där och sen simma vid 16.00-17.00. Vet inte om jag hinner blogga så mycket imorgon men jag ska försöka. Nu ska jag göra mig en varm kopp te och krypa ner i sängen framför tv:n. (Om ändå du var här...)
Pusselipuss

Kvälls mys.

Det här choklad hjärtat fick jag av Mr Wonderful idag.


Prison break

Nu är det reklam på 3:an. Jag håller på att titta på Prison break, har inte riktigt kommit in i serien än men snart så! Imorgon blir det skola och jag ska upp vanlig tid och jag hoppas på att Nino ringer och väcker mig som vanligt, så mysigt att höra hans röst direkt på morgonen! Sen efter skolan kl 15.00 så har prov i fysik. Hoppas att det går bra för jag har pluggat som bara den! Nåja nog om det. Det blir nog inget mer bloggande för ikväll så jag säger godnatt nu så skriver jag mer imorgon istället. Natti natti


Nicole Scherzinger- Until U Love U




I want this...



jäklar vad det snöar!

Kolla ut för sjuttsingen! Det har snöat i princip hela dan, jisses! Idag började jag dagen med en liten försovning, men vad fasiken man lever ju bara en gång och nån gång måste man få dra sig lite grann. Kom till skolan vid 08.45 skulle jag tro. Började med engelska direkt på morgonen & herregud vad det flöt på idag. Sen rullade alla andra lektionerna på men jag gick hem före våran sista lektion (spanska). Hade ont i magen och sen så går det magsjuka i skolan och på mammas jobb,så nja någon magsjuka håller vi tummarn på att det inte är. Imorgon har jag prov direkt efter skolan i fysik (håll tummarn där med kära läsar). Sen beger jag mig hemåt och våntar på Mr wonderful för att spendera lite tid med honom.


Ibland är ett husdjur till stor tröst i ensamma stunder.

vänt på dygnet- dålig vana

Godmorgon, godmorgon hör du mitt hjärta sjunga - Godmorgon, godmorgon min vän!
Den sjöng alltid min mamma och pappa för mig när jag var liten och skulle vakna.

Vi har nästan precis vaknat. Vi var uppe till 06.30 inatt. Låg och pratade om en massa saker. Vi tittade också på två filmer "Fucking åmål" och "Honey", två jätte bra filmer och dom rekomenderas. Idag ska vi plugga och formodligen ut och springa. Sen har vi också bestämt oss för att simma varje måndag på torvalla och sen plugga tillsammans varje onsdag, bättre än så kan det inte bli va?!
Måste tacka er alla som lägger er tid och läser min blogg. Det uppskattas ska ni veta. Det är så himla roligt med alla fina och söta kommentarer som ni skriver. Finns det något speciellt som ni skulle vilja att jag skrev om så SKRIV! Var inte blyga, kom med ideér och funderingar. Jag svarar! Puss på er så länge.




Goo Goo Dolls - Slide


läs!

Vad skönt det var när man va liten,
då skitsnack inte existerade, kärleken var en puss på kinden,
och killen man älskade mest på jorden var pappa,
höjden av smärta var när barbiedockan tappat benet,
största sorgen var när man ramla och skrapade upp knät,
största rädslan var för monstret under sängen..
Nu när man är äldre är skitsnack bara vardagsprat,
puss på kinden är bara en, och nu blir kärleken allt svårare, ibland
känner man att mamma är den värsta fienden på jorden,
men egentligen är hon den bästa vännen man har,
höjden av smärta är när man inte får sin vilja igenom,
och den värsta sorgen är när ens vänner plötsligt sviker en,
och den största rädslan är att förlora den man verkligen älskar.


Lördag 2009-01-17


Nathalie slänger en massa skräp!

Hej och hå vad det går...!

Min lillasyster till plutt

Min underbara farmor som är helt klart... bäst!

Nathalie <3 Sofia

Kl 12.00 imorse.. soligt och blått!


bruna och fina

Av någon andledning så gick inte det här inlägget att publicera förut när jag skrev det, men nu funkar det tydligen.

Hejsan svejsan goingar! Idag vaknade jag och Nathalie vid 11.00. Tog tåget till handen c och solade. Det var riktigt skönt och varmt. Gick sedan till donken och åt lite. Efter mumsandet så gick vi och tittade lite i affärer, hittade ett par super snygga converse skor som kostade ungefär 500:- inte så jätte farligt. Tror att jag slår till när jag har fått mina pengar. Kom hem vid 15.00. Gjorde oss i ordning och tog bussen tillbaka till handen igen och åt glass på donken. På hem vägen träffade vi Nino en stund i vh. Men nu är vi allafall hemma och ska snart äta, Igen! Kvällen ser ganska lugn ut. Tänkte sätta på en bra rulle lite senare och prata en massa strunt, viktigt strunt! Det var det, hej så länge.

Våran smarriga frukost, haha!


Solariumet idag.


true love




ser ni likheten?


Sonja Aldén är Nathalies syssling. Visst är dom väldigt lika? Scary..

Mys med nathalie

Hej på er! Idag har allt rullat på som vanligt. Det gick bra i skolan. Gick igenom NO:n med Kathrin till provet, så det ska nog gå bra nu. Idag fick vi en extremt äcklig soppa, så jag och malin värmde mackor i mickron. Efter skolan så skulle jag ta bussen till västerhaninge för att träffa Nino en liten stund men jag fick dock inte gå på bussen. Hade smsat till 72150 men chaffisen sa att man inte kunde göra så (min pappa som jobbar på SJ blev ganska irriterad). Nathalie hoppade av bussen med mig och vi gick till hennes moster Yvonne som skjutsade oss till västerhaninge, super snällt! Anledningen till att vi inte gick till västerhaninge var att tågen inte gick förns om en halvtimme och att det var svinkallt plus att jag kan erkänna att vi var slöa. När jag kom hem till underbara Nino så fick jag världens bamse kram! Sen så hände det en liten "olycka" hemma hos honom med det tänker jag absolut inte ta upp just nu. Nathalies bror Jerry skjutsade hem oss lite senare hem till mig. Vi åt & hämtade pengar och sen åkte vi tillbaka till västerhaninge för att köpa godis. Nu har vi bara legat här i min säng och degat framför tvn med en massa goa filmer med våran feta godipåse + coca cola. Imorgon ska vi till handen C för att sola. Äntligen ska vi få bli bruna!





sweet dreams everybody!

Nu ska jag lägga mig i sängen och sätta på en bra rulle och varva ner. Men innan jag gör allt det där så ska jag koka lite te. Imorgon så ska Nathalie sova hos mig, förmodligen hela helgen. Då kommer det säkert att komma en massa bilder. Nej det var allt för mig idag. Sweet dreams, puss.


bilder








make up for eyes


Svart mascara - Loréal telescopic 199:-
Lila ögonskugga - Hello kitty by H&M 45:-
Svart eyeliner - Aquafresch belive natural 89:-


I have a dream..

Varför rubriken heter som den heter är för att jag har kommit på en sak som jag väldigt gärna vill här i livet, men jag tänker dock inte säga vad det är. Kanske berättar det någon annan dag *fniss*

Idag så har allt gått strålande bra. Vaknade ganska tidigt imorse men somnade om, inte ovanligt! Sen när jag väl kom upp så gjorde jag mig i ordning, fick stressa lite grann. Kom iväg till skolan vid 08.50 ungefär. Hade NO direkt på morgonen och jobbade i grupp med två härliga tjejor som heter Frida och Sarah, tack tjejer för hjälpen med allt imorse. Till lunch så fick vi pannkaka. Jag åt nog lite för många...! Efter skolan så tog jag bussen med Nathalie till västerhaninge där jag mötte Nino och vi knallade hem till honom. Vi gjorde inget speciellt, låg och mös & pratade. Pappa kom och hämtade mig vid 18.00 när maten var klar. Mamma hade gjort pyttipanna, så nu är jag proppmätt! Gjorde ett glas varm choklad efter maten, mums. Pusselipuss.



Onsdag 2009-01-14

Dagens vill ha: Socialt sällskap
Dagens klädsel: Jeans, rosa tunika och en sjal
Dagens smink: Solpuder, mascara och eyeliner
Dagens frisyr: Plattat
Dagens händelse: Magkramp..
Dagens låt: Goo Goo dolls- Slide
Dagens planer: Läxläsning/duscha samt göra en ansiktmask
Dagens saknad: My love Nino (som vanligt)
Dagens dummaste: Min jädrans mage!
Dagens drog: Te
Dagens roligaste: Nuttfjopp
Dagens favorit: Mami
Dagens köp: Toast i caféterian
Dagens godis: Räknas tuggummi (?)
Dagens dryck: Coca cola till folket tack!
Dagens läsning: Det pirrar i kroppen
Dagens humör: Humörsvängningar..
Dagens ord: Jäklar- pannkaka
Dagens ont: Magkramp

magkramp/lipstick jungle

Hej allesammans! Jag ligger hemma med världens magkramp justt nu. Gick hem efter den 3:e lektionen idag. Vaknada som vanligt kl 07.30. Gick upp och gjorde mig i ordning för dagen men imorse vet jag inte var det var som gick snett. Hann iallafall inte äta frukost så jag fick slänga i mig en toast i skolan när jag kom dit. På matte lektion så fick vi tillbaka våra matte prov, eller nja det var nog mer ett test skulle jag tro. Kom hem innan skol lunchen, vilket var ganska skönt eftersom att maten i våran skola inte är någe vidare. Kokade te och satte på mig mjukiskläderna och sen tittade jag på "Lipstick jungle" en super bra serie som jag tänker börja följa. Klockan 15.30 så kommer min lillasyster hem och då är jag barnvakt enda till kl 18.30 ungefär. Ska passa på att läsa igenom läxorna när jag ändå ligger hemma och inte har något speciellt viktigt framför mig. Hej så länge!


te-apelsiner


Kände mig nyss alldeles fruktansvärt godis sugen, så då tänkte jag
vara lite nyttig iallafall så det blev visbys te blandning och apelsiner, mumma!


bebis

Hejsan vänner! Idag försovde jag mig lite grann men det var ingen fara, hann med allt ändå. Lämnade in mitt fysik prov idag och blev godkänd, toppen! Efter skolan så åkte jag hem och väntade en stund på att Nino skulle komma. När han kom så tittade vi på One tree hill och gosades i sängen. Pappa köpte pizza & coca cola till oss, yummi. Nu är klockan 21.56 och han har åkt hem till sig *snyft*, ska alldeles strax ta och hoppa in i duschen & sen göra en ansiktsmask. Puss


Everything I do, I do it for you!

kladdkaka på beställning!

Hejsan kompisar! Min dag har vart toppen. Det gick skitbra för mig i skolan idag. Fick reda på att jag hade höjt mina omdömmen i NO och idrott, fasiken vad glad jag blev! Efter skolan så åkte jag och nathalie hem till mig och gjorde läxorna och sen var vi barnvakt åt min lillasyster som kom med skoltaxin vid 15.30 sen så bakade vi alla tre kladdkaka. Den blev såklart super god, men man måste hålla koll på nathalie eftersom att hon äter upp all smet annars. Det blev ingen solning för oss idag, jobbigt! Det blir nog på onsdag eller torsdag (?) det återstår att se då. När pappa kommer hem så ska han gå igenom fysiken "en gång till" med oss. Puss

Våran kladdkaka och vårat mumsiga te. I love teee!

Sonja Aldén - Du får inte



I love this song!

very nice

Jimmy choo platforms skor

Juicy couture charm armband

Svart klänning från Ellos

done!

Sådärja, nu har jag storstädat hela rummet. Har också moblerat om lite grann, blev ganska nöjd. I helgen ska jag tapesera och förhoppningsvis åka till ikea, men vå får se hur de blir med det. Har också hunnit med att läsa igenom fysiken ett antal gånger nu så det sitter ganska bra.

Imorgon så ska jag & Nathalie hem till mig och vara barnvakt samt göra lite läxor. Efter det om vi hinner så drar vi oss mot handen för att sola. Känner mig som en ritkig blekfis! Längtar också massvis efter sommaren. Tänk er att få stiga upp på morgonen och solen skiner och det är grymt varmt ute, härligt! längtar längtar längtar längtar längtar... Men nu får jag ta och nöja mig med vintern, Det kan va mysigt det också.

BLEK!

JAG BEHÖVER SOLA!


ur usel uppdatering!

Hej på er alla! Börjar med att be om ursäkt för att jag har varit dålig på att skriva nu i helgen, Men orsaken till att jag inte har skrivit är att jag inte har varit hemma. I fredags efter skolan så tog jag bussen mot västerhaninge för att träffa Nino. Han fyllde 17  heela år. Det kom några gäster och det var faktiskt super trevligt. Bl.a så kom Nathalie & Tony (blåbären) dom två är lika lika som blåbär, skitkul! Lite senare på kvällen så spelade vi rally och drack en massa cola. När dom hade gått hem vid ca 24.00 så värmde jag och Nino en pizza och satt i soffan och tittade på "Pirates of the caribbean 2". Har ingen aning om vad klockan var när vi somnade men sent var det iallafall eftersom vi vaknade kl 15.00. dagen där på.


I lördags så gick jag till granngården där Nathalie bor. När jag kom hem till henne så gick vi direkt till ribby pizzan och käkade. Vi beställde en pizza tillsammans och en cola. Fy fasiken vad jag käkar hela tiden, måste trappa ner lite på allt nu känner jag! Sen åkte vi hem till mig för att hämta "mamma mia" filmen, men den fick vi inte med oss eftersom att min mamma & pappa stod och surrade med oss ett bra tag så vi glömde att ta med den hem till Nathalie sen, dumt! När vi äntligen kom till västerhaningså gick vi till ICA och köpte coca cola, trockadero och en massa godis, svullarna.. Lite senare på kvällen så kom Nino och Tony till Nathalie. Alla var på jätte bra humör den kvällen.

Nu sitter jag hemma och är super trött. Ska snart städa rummet och sen plugga till mitt kemi & fysik prov. Bloggar förmodligen när jag är klart med allting, I guess!
Hej så länge!

Nathalie och jag, jag älskar dig gumman!

Fredags morgon, ganska fint va.

en äkta vän


Nathalie gumman, jag älskar dig så sjukt mycket! alla våra minnen och stunder..

första skoldagen..

Sådärja, nu har jag rensat ut lite kläder till kära Nathaliten. Idag var det första skoldagen och det gick galant. Men kan inte säga att det var så speciellt kul. Visst var det skönt att få träffa alla goingar men annars var det inget speciellt som sagt. Efter skolan så begav vi oss mot handen c för att fika. Fikade på favorit stället café momo, gottis! Efter vårat lilla fikande så gick vi runt och kollade i affärer. Träffade sedan skönaste Nicole och Tess. Knallade runt där och bara pratade. Tog tåget hem runt 16.OO skulle jag tro. Nu är vi iallafalla hemma och ska snart göra lite choklad te, Nathalies favorit te!
Det var allt än så länge.
Pusselipuss alla goa!

Hemma hos min favorit Nathaliten "nathalie"

På café momo "kaffelatte & en chokladboll"

it feels very good to be home

Hejsan hoppsan! Nu är jag hemma igen och kan blogga. Igår sov jag hemma hos Nino. Vi låg och kollade på film bl.a "Into the blue" och "Twilight". Somnade ganska sent för att vi låg och pratade nästan hela natten, mysigt! Imorse så gick vi hem till mig för att släppa ut hundarna eftersom att både mamma & pappa var och jobbade. Vid 16.3O så kom nathalie. Mamma lagade falukorv och makaroner till oss, mums. Sen när Nino gick hem så hade jag och nathalie lite "spabehandlingar". Gjorde ansiktsmasker och pysslade om naglarna. Nu är jag ensam och sitter och dricker en kaffelatte och äter schoko keks samtidigt som jag försöker läsa min "Sofis mode", krångligt med det funkar.



Imorgon är det skola och efter det så ska jag hem till nathalie. Hennes söta lilla mamma fyller år. Egentligen så tänkte vi åka till handen och sola men det får bli på lördag istället skulle jag tro. Nu ska jag läsa klart min tidning i lugn och ro.


Här är örhängena som jag fick på julafton av min pojkvän.
Dom är verkligen super fina.

Det var allt för mig idag, Puss och godnatt.

hopplöst..

Trött
Ledsen
Sårad
Besviken

Känner jag mig just nu. Bloggar nog inge mer ikväll. Har ingen lust alls just nu.

du är mitt allt

Varje dag så lever jag för dig. Varje andetag andas jag för dig. Mitt hjärta slår enbart för dig. Du är den enda människan här på jorden som verkligen förstår mig. Ingen annan kan älska dig så mycket som jag älskar dig. Förlåt för alla gånger jag har svikit dig, tack för att du stannar kvar. När jag bara vill ge upp så finns du där. Du låter mig aldrig falla! När jag känner att benen bara vill vika sig, så finns du där för att hålla mig uppe. Älskling, du är guld värd! Jag är ingen utan dig, du gör mig hel. Tack för den du är. Jag älskar att få vara din. Jag kommer alltid att älska dig, oavsett vad som händer så kan du alltid luta dig mot mig i stormen. Jag kommer alltid att finnas här för dig.
Ett liv utan dig- Vill jag inte leva!

2009-01-05 måndag

Nu är jätte mätt. Har precis ätit kyckling och ris med pappa. Idag så har jag inte gjort mycke alls. Fixade naglarna och gjorde en ansiktsmask, sen så begav jag mig mot bussen. Tog bussen mot västerhaninge för att träffa Nino en liten stund. Stannade inte där så länge eftersom pappa stod klar hemma med maten. Just nu så håller jag på att ladda ner lite filmer.

Imorgon så ska jag och pappa åka och kolla på tapeter till mitt rum. Mitt rum behöver sig verkligen en makeover. Är så himla trött på allting, vill ha nytt! Sen kanske jag åker till Nino, om han nu inte har andra planer för morgon dagen.
Här får ni också dagens outfit.
Puss



Svart tubtop från H&M
Rutig kjol från Gina tricot
Tunna strumpbyxor från Lindex


Svaren på era frågor

Postat av: flickan utan självförtroende

Vet du någon bra produkt mot finnar?
jag har väldiga problem med mina finnar och har fått ett jätte dåligt självförtroende av dom. Du verkar ha en jätte fin hy, använder du något speciellt? snälla hjälp mig, jag mår inte bra av det här.
Kram Jessica Lind


Svar: Jag hade också mycket finnar förut och jag vet hur det känns. Men det finns ett par jätte bra produkter som jag
använder idag. Dom heter Visibly Clear och det är 2 salvor, 1 Daily scrub och ett ansiktsvatten.

Du gör såhär:

1) Daily scrub, du gnuggar in peelingen försiktigt i ansiktet (inte på ögonen). Sen sköljer du bort allt.
2) Blackhead Eliminating är som ett slags ansiktsvatten, du häller lite grann på en "svamp" och stryker lite lätt i ansiktet
sen är det samma sak som gäller där med svampen.
3) Rapid Clear Treatment, är en salva för "blemmor", smörj endast salvan på dina finnar.
Ps. Det kan svida lite grann men det visar bara att det är effektivt. Efter 8 timmar så ska du se ett litet resultat.
4) Oil-Free Moisturiser är en salva som lukar gudomligt, smörj den i hela ansiktet. Den är effektiv och du känner dig
riktigt fräsh efteråt.
Hoppas att jag svarade bra på din fråga. Varma kramar & lycka till tjejen.

Postat av: Fia

Har du färgat håret? isåfall vilken färg? :D

URL: http://fialotta.blogg.se/

Svar: Jag har använt en färgning från L´oreal som heter Casting Créme Gloss. 
Det är en slags kastanjebrun ton. 
Varma kramar

 
Postat av: Erika

Hur gammal är du och går du på ngn sport? :)


Svar: Jag är 13 år och fyller 14 den 5 maj. 
Nej tyvärr så gör jag inte det längre. Förut så gick jag på både fotboll och dans. Har tänkt
på att börja dansa igen, men vi får se. 
Varma kramar
 
Postat av: Emma

Har du linser eller är det dina riktiga ögon?
Puss


Svar: Jag har alltid tyckt att mina ögon är fula. Så tack för komplimangen, blev väldigt glad.
Och ja, det är mina rikiga ögon. 
Varma kramar
 
Postat av: Jonas

Vad är din favorit mat?
Din älsklings färg?
Favorit dryck?


Svar:
1) Mina favorit mat är sallad,pizza,tacos och donken såklart. 
2) Jag gillar alla färger!
3) Coca cola och iskallt vatten med många isbitar, yummi!
Varma kramar

 
Postat av: Linapina

Är dina föräldrar skilda?
har du några syskon? pussssss


Svar: Nej mina föräldrar lever fortfarande tillsammans, och det är jag väldigt tacksam för.
Och jag har en lillasyster som heter Hannah.
Varma kramar

Postat av: petra

varför kan du inte lägga ut mer bilder på din pöjk? ;) och hur gammal är han? kram


Svar: Jo det kan jag, men det är inte alltid man får med honom på bild. Han har en tendens att hålla händerna
för ansiktet. Han är 16 men han fyller 17 på fredag, 09/1.
Varma kramar

Postat av: l

vad tycker dina föräldrar om att du har en pojkvän som är 17?


Svar: I början var dom lite tveksamma eftersom dom aldrig hade träffat honom. Men efter ett tag när han hade
vart hemma hos mig tyckte dom att det var okej. Både mamma och pappa tycker att han är en jätte bra kille & väldigt
trevlig. Och han tar bra hand om mig.
Varma kramar

Postat av: yasmine

Varför bloggar du?
kram :)


Svar: Jag bloggar för att jag älskar det! Jag kan inte sluta skriva.
Så enkelformat var det.
Varma kramar

Postat av: Frida daim

Vilken klass går du i?
Hur ser dina framtida drömmar ut?


Svar: 
1) jag går i 7:an ska snart börja i 8:an
2) Mina framtida drömmar hmm.. Först och främst så vill jag gå ut skolan med hyfsat bra betyg. 
Sen vill jag skaffa ett bra jobb som jag trivs med och sen efter allt detdär så vill jag skaffa familj. 
Varma kramar
 
Postat av: cicci

vilka bloggar läser du?
kram :)


 Svar:
http://www.veckorevyn.com/bloggar/josefins-blogg/
http://www.improveme.se/natacha
http://kanal5.se/web/stylebykling/1

Läser många mer, men det var 3 exempel på vilka jag brukar läsa.
Det är mina 3 favoriter.
Varma kramar

nails/dress


Fixade naglarna alldeles nyss och det blev fransk manikyr.
Blev ganska nöjd.


Den här klänningen vill jag ha! Den är super söt
och kommer från www.asos.se & kostar ca 299:-

solen skiner

Hallådär allesammans!
Nu ligger jag här i sängen med en lavendel ansiktsmask, yummi! Min katt ligger här brevid mig och har klivit på tangentbord ett antal gånger nu, han är hopplös. Idag ska jag bara vara hemma och fixa lite saker. Pyssla om mig själv och sedan clean my room. Pappa har spacklat igen alla hål i mina väggar så jag tänkte måla över allting idag. Det är ganska bra väder ute, solen skiner och det är kanske dumt att stanna inne hela dagen. Det blit nog kanske en promenad lite senare, I need that.
Pussar..



Här får ni en bra låt av mig.

Matt Nathanson - Come on, Get higher


sömnig

Nu ska jag klicka ner allting och sätta på en bra rulle. Känner mig jätte trött och hungrig. Det känns som att det har vart en ovanligt lång dag idag. Nåja, ni vet att ni kan ställa mer frågor lite längre neri bloggen. Jag svarar på alla förhoppningsvis imorgon. Godnatt på er, love ya!

ta hand om mina ögon..


i need shoes!


Ett par illande chockrosa pumps från http://www.bianco.se/
för 400:- är aldrig fel.


Ett par vita converse från www.stadium.se
för 199:-

Ett par svart/rosa spets pumps från www.stayhard.se
för 498:-  sjukt dyrt, men dem är super fina.


The Man Who Can't Be Moved



Going back to the corner, Where I first saw you, Gonna camp in my sleeping bag,
I'm not gonna move. Got some words on cardboard, Got your picture in my hand,
Saying "If you se this girl can you tell her where I am"
Some try to hand me money, they don't understand.. I'm not broke, I'm just a broken hearted man.
I know it makes no sense what else can I do?
How can i move on when I'm steel in love with you?
Cause' if one day you wake up and find that your missing me. And your hearts start to wonder where
on this earth I could be, Thinking maybe you'd come back here to that place that we'd meet,
Then you'd see me waiting for you on the corner of the street.
So I'm not moving, I'm not moving...

Ask me!



Nu har ni chansen, ni får ställa hur mycket frågor ni vill.
Men jag svarar inte på "onödiga" frågor.
Sätt igång nu sötnosar!

home sweet home

Nu är jag hemma. Tåg tåget från Rebecca som gick 16.O9. Ni vet ju att jag skrev att jag var trött... Jo nja, jag somnade på tåget och åkte lite längre än vad jag skulle ha gjort, typiskt mig! När jag väl kom hem så packade jag upp och pratade lite med pappa. Sen skjutsade han mig till Nino. Stannade hos Nino till 21.OO och nu är jag hemma. Pappa har hyrt film och vi ska ha myskväll ikväll. Filmen han har hyrt heter "Hancock" med Will Smith. Nu måste jag kila, movie time hell yeah!
puuuuuuuuusssss

Hela veckan

Måndag- Vara hemma med familjen
Tisdag- Träffa Nino
Onsdag- träffa nathalie (?)
Torsdag- Skolan börjar
Fredag- Fyller Nino 17 år, och jag tänkte spendera hela fredagen med honom.
Lördag- Göra om rummet
Söndag- Göra om rummet


trött..

Hallådär sunshines!
Jag är vääääldigt trött idag. Tror att vi somnade runt O3.3O nån gång. Men vi vaknade ganska sent imorse iallafall. Gick upp och hoppade direkt in i duschen och sen var det korvgrillning med Rebeccas mamma och pappa utomhus. Det var svinkallt ute! Var tvugna att gå in. Rebeccas gulliga mamma hade köpt vanilj munkar till oss, smaskigt! Brukar ni också köra den här leken att man inte får slicka sig runt läpparna för allt socker sätter sig där? Jag klarar mig aldrig, slickade bort allt direkt. Rebeccas lillebror vann, yeeah jag hejade på honom!

Ska nog ta tåget vid 16.OO till västerhaninge och träffa Nino en liten stund. Men först så måste jag hem och lämna mammas skor som hon hade glömt här när hon var på julbord.

wonderful dress



Den här klänningen hittade jag på http://ellos.se och har fastnat för den. Enkel och fin.
Passar både till vardagen och om man ska ut. Perfekt!

penelope

Nu har vi sett en super bra film. Både rolig och sorglig. Här får ni veta lite om den.

• Den unga Penelope Wilhern föds in i societén. Penelope är dock påverkad av en hemlig familjeförbannelse som bara kan brytas av han hon älskas av någon "av hennes egen sort". Undangömd i familjens majestätiska hem tvingas hon möta en rad blåblodiga unga män tills hennes föräldrar lyckas hitta någon som kan älska henne för den hon är.






Vi ska fika!

Nu är det bestämt, nu drar vi oss mot fiket. Ska fika i nynäshamn på ett café som ingen av oss vet vad det heter. Men det kommer väl lite senare. Nu blev det lite bråttom!
Puss

pixs

Today I'm wearing this

Rebecca i mörkret

Färdig fixade naglar

Dom som står mig närmast

• Rebecca
Är en tjej som jag har känt i princip hela livet. Våra mammor träffades i en mamma grupp när vi var små. Från första stund som jag och Rebecca träffades har vi alltid vart tajta. Hon är som en lillesyster för mig och ställer alltid upp när jag behöver henne. Hon är den blyga typen men när någon är "dum" mot mig så rycker hon alltid in. Hon har ett hjärta av guld.

• Nathalie
Är är en tjej som står mig riktigt nära. Hon har hjälp mig igenom så mycket. Hon har en egen stil och en super mysig personlighet. Hon har också alltid ställt upp för mig och hon är väldigt prat glad och jag älskar alla våra filmkvällar. Det är också tjejen som får mig att gå till skolan alla dagar.

• Anna
Jag och Anna har inte känt varandra så länge men vi har redan kommit varandra jätte nära. Anna är en helt egen person och låter sig aldrig bli lurad av någon. Hon har alltid någonting att berätta och har hur mycket energi som helst. Om man inte säger till henne så skulle hon kunna sitta och prata en hel dag utan någon paus. Men hon är en super go tjej och henne är vill jag aldrig mista.

 Nino
Är min pojkvän som står mig aldra närmast hjärtat. Han är personen som alltid går före allt, oavsett. Han har alltid ett leende på läpparna och utstrålar värme. Han är väldigt kärleksfull och bjuder gärna på sig själv. Han har en egen skön style och är super charmig. Kommer med mysiga & fina kommentarer varje dag. Han är också väldigt pratglad. Han är Mr right och han är bara min.

it feels good!

Nu har jag och Rebecca precis ätit "frukost" eller kan man kalla det frukost, brunch kanske låter mer passande. Igårkväll så var det super mysigt. Vi låg och pratade om en massa saker. Rebecca är en tjej som man alltid kan luta sig mot i stormen. Hon är en tjej som alltid lyssnar, oavsett vad man har att säga. Hon ställer alltid upp & har ett hjärta av guld.
Somnade runt 02.30 tiden skulle jag tro.

Idag har jag ingen aning om vad som händer. Vi kanske ska fika någonstans här i nynäshamn. Bara umgås och prata om allt mellan himmel och jord. Det kommer definitivt att komma en massa bilder då. Men inget är bestämt.

rebecca darling

Nu sitter jag här med Rebecca brevid mig. Hon sitter här med sin nya fina laptop och lyssnar på musik. Har laddat ner lite filmer bl.a Honey,Twilight,The truth about love, Så det blir nog en stillsam kväll för oss två. Imorgon så har vi lite planer men vi har inte bestämt oss riktigt för hur vi ska göra än..

Idag så vaknade jag ganska tidigt men somnade sedan om. Mamma väckte mig lite senare eftersom jag skulle vara barnvakt en liten stund. Tror att hon och pappa skulle till banken (?). Efter att mamma och pappa hade åkt så hörde jag en massa röster i hallen och det visade sig att det var Rebecca och Alex. Och där stod jag i pyjamas och värsta ruffs håret, inte kul alls! Tog tåget till nynäs 16.26. Blev varmt välkommen av Rebeccas mamma och pappa. Fick jätte god mat också, kommer tyvärr inte på vad det hette. Det var allt för mig just nu. Skriver senare, I promise!
Kisses..

Tack Rebecca för den fina designen. Du är en riktig pingla, jag älskar dig!
Kolla in hennes blogg http://rebeccasq.blogg.se

natti natti

Nu är det dags för mig att krypa ner i sängen. Tänkte sätta på en bra rulle & kanske göra en ansiktsmask(?) Ingen dum idé. Imorgon så ska jag vara barnvakt kl 10.00 och sen kanske Rebecca kommer och då åker vi sedan hem till henne i nynäshamn. Bloggar förmodligen imorgon, vi får se om jag hinner eller har tid helt enkelt.
Godnatt!


Kisses..

The Calling - Wherever You Will Go


Te amo de Espana

 
Jag saknar värmen och stället.
Det var helt fantastiskt i spanien. Sola & bada varje dag, bara bry sig om sig själv.
Slappa och shoppa.. I miss that!

-


Att älska är som att åka tåg,
lätt att hoppa på när det står,
men svårt att hoppa av när det går.

2009 är välkommet!

Hallådär!
Nu är det äntligen 2009 och jag ser verkligen fram imot det här nya året. Igår var det super mysigt. Jag och malin åkte in till handen och kollade runt lite, hittade lite smått och gott. Måste säga att det är väldigt utplockat överallt, dumt! Sen gick vi till café momo och fikade. Jag tog en kladdkaka & en kaffelatte medans malin tog varm oboy med kladdkaka, mums! Vi kom nog hem runt 16.OO tiden. Jag gick hem för att göra mig i ordning till kvällen. Nyårs natten spenderade jag med familjen Hansson och det var väldigt trevligt. Jag och malin sjöng oss hesa på alla abba låtarna på singstar. Sen begav vi oss till några andra som malins mamma och pappa kände, där var det också trevligt. Vi blev bjudna på champagne vid tolv slaget för att välkommna det nya året 2009. Tror att jag och malin somnade vid ca O5.OO-05.3O tiden.
Idag så vaknade vi 12.OO, satte på en film (Made of honor). Gjorde mig därefter i ordning och gick till bussen som gick till västerhaninge. Träffade nino eftersom det är våran månadsdag idag, 3 månader! Helt otroligt vad tiden går fort & tänk er hur lycklig en människa kan göra en annan.. Skulle ta tåget hem men jag missade det så jag gick hem. Kommer aldrig att gå hem igen när det är såhär kallt ute igen. Jag var så jäkla frusen när jag kom hem! Ingen känsel i varken fingrar eller tår. Nu ska jag koka lite te vatten.
Puss, ciao!

 • På café momo med söta malin.


Vi hade det väldigt mysigt..
 
         Malin med sin varma choklad och jag med min älskade kaffelatte..

                                                         


      Jag älskar dom här coola lamporna!

• Nyår

 
..Jag dricker lite champagne..
 
     Det blev mycket fyrverkerier..

• Bilder från Norrland.

 
  .. Det fanns väldigt mycket snö uppe i norrland..
   
    .. Min gammel mormors goa kaker som inte går att sluta äta, hmm...

RSS 2.0