dresscode: onsdag


Jeans Gina Tricot, Tröja H&M och vita pärlörhängen från Glitter. Idag blir det en enkel outfit.

godmorgon

Godmorgon på er! Har ni sovit gott? Det har iallafall jag. Ska snart göra lite frukost och bege mig till skolan. Slutar 13.40 idag så jag kommer att åka till vh direkt efter skolan. Så förmodligen kommer jag inte att kunna blogga idag. Men jag hoppas att ni får en fin dag sötnosar. Imorgon är det valborg också, härligt! För om exakt 6 dagar så fyller jag år, wiie!


My make up!

svaren

Postat av: Anna

Vad använder du för smink?
Sv: Jag använder en mascara som heter "The Colossal volum express" från Maybelline new york. Ett solpuder från H&M som heter "Bronzing Powder". Det använder jag till vardags. Sen på helger kan jag piffa till det med lite eyeliner eller kajal samt en snygg ögonskugga. Kan lägga upp en bild imrogon.

Postat av:

´hur mycket pengar får du pär månad / vecko-peng

Sv: Jag får mitt barnbidrag varje månad som ligger på 1100 kr.

Postat av: linn

vilka är 6 av dina närmsta tjejvänner :)

Sv: Oj. Jag har bara två stycken tjejkompisar som står mig närmast. Men sen finns det också några som jag också kan lita på men Nathalie och Malin står mig iallafall närmast. Skulle aldrig klara mig utan dom två härliga bruttorna.


Postat av: anonym

har du och nino haft sex?

Sv: Något jag aldrig kommer att diskutera här i bloggen.


Postat av: Louis

Vart köper du dina kläder helst?
ps. Mysig blogg!

Sv: Jag köper mina kläder helst på Gina Tricot eller H&M. Det är absolut inga tråkiga affärer utan dom har verkligen jätte fina klädkollektioner. Och tack så jätte mycket, det värmer!

Postat av: lindha

Är inte du och ida vänner längre :)?
Hur många unika besökare har du på din blogg per dag? Puss på dig, har faktiskt fastnat för din blogg / lindha

Sv: Jo jag och Ida är fortfarande vänner. Vi träffas nästan varje dag i skolan. Det varierar. Ibland har jag jätte många och ibland har jag mindre många. Det beror ju oftast på hur mycket jag uppdaterar. Men den här veckan ligger mina unika besökare på 450-500 om dagen. Vad roligt att du har fastnat för min blogg. Hoppas du inte tappar intresset. Kram på dig!


Postat av: M

hur ser din framtid ut? :) puss puss

Sv: Min framtid.. hmm svårt.. Jag tror att jag kommer ha ett bra jobb som jag trivs med. En familj, kanske 1-2 barn och en kärleksfull pojkvän/man. Jag vill ha en enkel framtid. Bo i ett litet villa område. Tror nog att det skulle passa mig utmärkt.
 

Postat av: Johanna

Vad vill du helst bli när du blir stor?
Några stora drömmar kanske? :P
Sv: Jag skulle antingen vilja bli arkitekt, journalist, designer eller frissör och sen har jag en dröm men den väntar jag med att berätta tills jag känner mig riktigt säker på den saken. Jag vill iallafall jobba med nånting jag gillar.

dresscode: tisdag


Tub topp Gina Tricot, Kofta Cubus, Leggings Gina Tricot, kjol Zara och svart flätat skärp (ingen aning?).

dh

Hej på er. Idag har dagen bara flygit iväg. Vi hade engelska prov idag och det gick perfa, tror jag. Efter skolan tog jag och Malin bussen till haninge C. Tittade runt lite och jag hittade en jätte söt tröja på H&M. Vid 15.30 kom vi hem till mig. Då vi fick vara barnvakt åt min lillasyster. Jag lagade fiskpinnar och ris till henne. Jag börjar faktiskt bli ganska duktig på att laga mat, wiie! Sen när jag skulle duscha åkte Malin hem. Nu har jag iallafall precis kommit ut från duschen. Passade också på att göra en hårinpackning eftersom att mitt hår är så himla slitet efter alla mina färgningar. Får ta det lungt med sådant nu ett tag. Imorgon ska jag träffa Nino och senare på kvällen ska jag och Nathalie kolla på hans match. Läs hans lags blogg här om ni vill http://forzaalbinoleffe.blogg.se/ . Nu ska jag ladda upp med en kopp te och frukt innan "Desperate Housewives" börjar. Ha det så bra.


Några olika håruppsättningar som jag brukar använda.

mys/veckans planer

Nu ska jag titta på tv och äta vindruvor & dricka upp mitt te. Glöm inte att fortsätta ställa en massa frågor lite längre ner på frågestunden. Ha en underbar kväll.



Veckans planer:
Tisdag - Handen centrum med malin
Onsdag - Träffa Nino
Torsdag - Träffa Cicci/valborg
Fredag - Mys hemma
Lördag - umgås med vänner
Söndag - umgås med vänner

11 punkter..

..som ni inte hade någon aning om..

• Jag är pollen alergiker
• Jag älskar frukt, verkligen älskar!
• Jag är rädd för att bada i havet
• Jag älskar att sjunga
• Jag har scenskräck
• Jag drömmer oftast om min framtid
• Jag är en shopaholic
• Jag klarar mig inte utan mina vänner/familj
• Jag är en IQ fiskpinne när det gäller matematik
• Jag glömmer lätt saker
• Jag är världens snällaste männsika!

photos





vit spets klänning


Den här klänningen kommer jag att ha på skolavslutningen. Eller jag tror det iallafall.  Vad tycker ni om den. Hiss eller Diss?

dresscode: måndag


Jeans Gina Tricot, Randigt linne Gina Tricot, Skinjacka H&M och vita tygskor Stadium och mina små söta ros örhängen.

ni gjorde min dag

Hej folkens. Gud vilket härligt väder det är ute. Om det bara inte hade vart för dom kalla vindarna så skulle vädret vart toppen. Idag kom jag till skolan vid 08.15. Vi har läst om etik och moral idag och helt ärlig ska jag vara nu.. Jag fattar absolut nada! Eller jo lite.. ibland. Men det var hur krångliga ord som helst. Ord som jag iallafall aldrig hört. Men för att byta ämne så gick jag hem tidigare idag. Hade så jäkla ont i magen så jag gick hem ifrån den sista lektionen dvs spanskan. När jag kom hem la jag mig på sängen och åt ett äpple och drack en flaska vatten. Kände mig lite bättre då. Sen kom mormor och mina kusiner hit. Jag fick leka frissör med pluttisarna. Gah, vad gulliga dom är! Gjorde små toffsar på Elsa och herregud vad hon sken upp när det var klart. Såna små sötisar kan verkligen göra min dag. Har också passat på att ta lite kort nu när jag har lite "egen tid". Bilderna kommer väl förmodligen att ploppa upp i bloggen senare. Nu är jag hungrig. Undrar om vi har nudlar (?). Jaja, ni får ha det så bra allihopa. Puss och kram.



Dagens fråga:
Är kärlek viktigt för er?

fresh and clean

Nyduschad, insmord och en smoothie ansiksmask i mitt face, bättre än så kan det inte bli just nu, fräscht! Ska snart krypa ner i sängen och sms:a min baby. Imorgon är det skola och jag ska upp tidigt. Just nu känner jag inte alls för det. Och på tisdag har vi prov i engelska, men min lärare sa att det skulle vara ett ganska lätt prov så det blir nog kanoners. Ni får komma igång nu med att ställa frågor. Ställ frågor om allt mellan himmel och jord. Ask me right now. Sov så gott nu. Big love from me.


Balsam för benen och min smoothie ansiksmask, to good to be true!

frågestund

Nu tänkte jag ha en liten frågestund. Ni får ställa hur mycket frågor ni vill. Jag kommer att försöka svara på alla. Frågestunden står öppen tills på tisdag till kl 20.00. Sätt fart nu gullisar!


my lovely stuff


Randigt linne, vita ros örhängen och ett flätat diadem.

alone in my home

Ja rubriken säger en del. Jag är ensam! Men min dag har vart så himla mysig. Först vaknade jag upp med världens underbaraste människa på jorden. Sen gick vi upp och gjorde frukost och satt och åt på terassen i solen. Sen låg vi i solen och stekte, så skönt! Lite senare fick Nino nått jäkla ryck och ville sätta upp våran studsmatta. Haha, herregud ni skulle ha sätt. Öndskar att jag hade filmat. Det var sjukt roligt! Sen vid 18.00 begav vi oss mot vh för att jag skulle sola. Solade i drygt 15 minuter. Sen gick vi skilda vägar. När jag kom hem hade papi köpt pizza så nu är jag proppmätt. Ska snart hoppa in i duschen och sen göra en ansiktsmask. Min tv funkar inte heller så inget tv tittande ikväll.. jäkla skit saker! Bilderna på grejerna från haninge centrum kommer sen. Puss på er!

Honey, I die for you!

kalas

Tjena bloggen! Allt bra med er? Med mig är det suveränt. Har fått i mig en massa tårta och kakor idag, smarrit. Imorse när jag vaknade begav jag mig mot handen c. Hittade lite smått och gott och bilder kommer förmodligen imorgon. Senare träffade jag Nino och vi tog tåget tillsammans hem till mig. När vi kom hit blåste vi upp en massa ballonger och hjälpte pappsen min. Vid 15.00 kom alla gästerna. Ikväll blir det bara mys. Vi har hyrt tre filmer som vi ska se. Hoppas att ni har vart ute i solen idag för det har varit jätte fint väder idag. Ha det så bra. Puss


Hannah öppnar alla sina packet.

Farmos, Kusinen Alma och moster Camilla.

Ms. Cool! Min underbara mormor.

Hela gänget samlat!


Vi kör en Carola! Min underbara morfar.

Kusin Vitamin!

Min älskade pojkvän!

natti natti

Nu är jag jätte trött. Ska krypa ner i sängen och kolla på en film. Vi hörs imorgon. Sweet dreams lovely readers!

Peace!

when it was good


-

Jag kan gå över kontinenter, jag kan simma över de största haven,
 jag kan klättra över de högsta bergen. Endast för att få vara hos dig!

dresscode: fredag


Jeans Gina Tricot (gammla nu), Grå topp Sisters, Svart jacka Gina Tricot, svarta ballerina Dinsko och ett halsband från Friis and Company.

I'm strong!

- En liten grej bara. Ni som skriver om mitt utseende osv. Vart vill ni komma? Jag tar inte åt mig för jag är starkare än så. Så om ni är ute efter att jag ska "låsa in mig på rummet och börja gråta" för att några andra människor har negativa åsikter om mitt utseende så är ni helt fel ute. Varför skulle jag ta åt mig? Jag känner ju inte ens er. Det här är min blogg som jag skriver vad jag vill i oavsett vad ni tycker om det. Tycker du/ni att det är totalt ointressant att läsa min blogg så fattar jag inte varför du/ni läser den. Jag är den jag är och det är såhär jag ser ut. Sen har jag aldrig skrivit i bloggen att jag tycker att jag ser bra ut. Fast själva grejen är ju att man ska kunna trivas i sig själv. Så länge jag är nöjd med mig själv så spelar det ingen roll om vad du tycker. Jag är starkare än så!

Hej på er! Hur är det med er? Med mig är det kanon. Vaknade 06.30 imorse. Gjorde mig i ordning och käkade gröt till frukost. Kom till skolan och hade matte prov och det gick faktiskt bra. Blev godkänd. Jag har vart skit nervös hela dagen. Efter skolan åkte jag och Nathalie med hennes mamma till Nynäshamn. Där skulle Nathalie ta sin navel piercing. Nathalie var jätte duktig & stackarn tyckte att det gjorde (så jävla ont!). Men fint blev det iallafall. Sen åkte jag hem för att äta. Det blev tacos och efter maten begav jag mig mot vh för att träffa Nino. Vi satt och snackade och bara mös i sängen.

Imorgon är det "barnkalas". Min lillasyster fyller år imorgon så då kommer det väl förmodligen att komma lite bilder. Nino sover här hos mig imorgon också, mysigt! Men jag ska försöka att uppdatera så mycket som möjligt imorgon. Nu får ni ha en underbar fredagkväll. Nu ska jag äta godis och slappa framför tv:n, wii! 


dagens låt


Får gåshud varje gång jag hör den här låten..

dresscode: torsdag


Leggings Sisters, Svart tub topp Gina tricot, Randig skjorta H&M och vita converse skor från Asos.

träningsverk

Hallå kompisar! Nu har jag precis klätt på mig efter en lång dusch. Passade på att raka benen och ge håret en hårinpackning så nu känner jag mig super fräsch. Idag har det gått sjukt långsamt i skolan. Kändes som om tiden hade stannat flera gånger. På idrotten hade vi badmington (stavning) så nu har jag träningsverk i armarna, skönt! Slutade runt 14.00 men jag och några andra stannade kvar för att gå på "Extra matten" som slutade vid 15.00. Alldeles strax ska jag bege mig mot tåget hem till Nino. Stannar hos honom till 22.00 så jag kommer förmodligen inte att uppdatera nått mer idag. Hoppas eran dag har varit bra. Puss på er sweet readers!

today's news

Nu är jag finally home! Är helt död i hela kroppen. Vaknade kl 06.00 imorse men somnade sedan om och vaknade 06.30 då Nino ringde och väckte mig, thank's honey! Sen var det skola och vi hade prov i religion och jag tror nog att det gick ganska bra för mig. Efter skolan tog jag, Nathalie och Cecilia bussen hem till mig. Vi bakade kladdkaka och tittade på "Ugly Betty" och hej å hå vad roligt vi hade tjejer! Vid 17.30 skulle Cicci bege sig hemåt. Då gjorde jag och Nathalie lite Thai wok och sedan begav vi oss hem till henne. Satt och drack kaffe hemma hos henne med hennes raring till mammsi! Senare mot kvällen när klockan var runt 20.30 gick vi till Ribby's fotbollsplan där dom spelade fotboll bl.a. min pojkvän. Det var ju ganska kul att gå dit när ens pojkvän inte ens ser en när man står och viftar med armarna och tjoar när matchen är slut.. Tog tåget hem vid 21.54. Nu är jag hemma och ska tvätta bort mitt smink och sedan krypa ner i sängen med en varm kopp te.

Jag och Nathalie i väntan på bussen..


Bilder från idag hittar ni i http://ciizs.blogg.se . Det var Cecilia som stod för fotandet idag!

dh

Sitter just nu och tittar på "Desperate Housewives". Har pluggat som en galning sen klockan 12.00 då vi slutade för att vi hade halvstudiedag, så skönt! Malin och jag har pluggat om Kristendomen. Kan det jag ska kunna så nu får vi se om det sitter tills imorgon. Imorgon ska jag träffa Cecilia och jag tror att vi skulle vara hemma hos mig. Hon har även en blogg som ni kan kika in i http://ciizs.blogg.se . Det blev inga bilder idag för att min kamera inte hade några batterier. Men på fredag ska jag försöka ta lite nya bilder till bloggen. Nu ska jag titta klart på DH och dricka upp mitt te. Ha det så bra, vi hörs imorgon!


dresscode: tisdag


Jeans Gina Tricot, Kjol Gina tricot (används som topp) & en svart kofta från Cubus.

godmorgon

Godmorgon solstrålar!
Har precis gjort mig i ordning och jag har fått världens fetaste huvudverk. Börjar 07.10 så jag åker härifrån 07.55. Efter skolan blir det plugg hemme hos Malin. Ska försöka ta lite bilder. Vad har ni för planer för dagen? Ha en underbar dag! 


veckans planering

Tisdag - Plugga med Malin
Onsdag - Träffa Cecilia
Torsdag - Träffa Nino
Fredag - Nya bilder till bloggen
Lördag - Syrran fyller år/efter mys med pv
Söndag - Spa

dresscode: måndag


Jeans Gina Tricot, Aprikose färgad tunika Gina Tricot och ringar från Fantastic

kärleksmums.. heter det så?

Tjohej! Nu har jag precis fått i mig lite sallad och så himla trött. Idag började jag dagen på golvet. Förstod ingenting men jag har tydligen rullar ner från sängen i natt och spenderat resten av natten på golvet (?). Man borde ju tycka att jag skulle ha vaknat men nej nej inte jag inte. Jag har sovit som en stock hela natten. Vid 08.00 tiden kom Malins söta pappa och hämtade oss. Vi satt i skolan i typ 1 timme för att vi började sent och för att vi är så slöa och inte orkar ta bussen men vi hade kul. Det är inte alltid man har hela skolan för sig själv (Nu tycker ni säkert att jag är helt knäpp men det är jag inte). Det har varit sol för det mesta hela dagen så jag, Nathalie och malin stack ut på lunchen och gick mot konsum och köpte mackor som vi satt och åt i parken, plus ett par kärleksmums. När vi sluta tog jag och Nathalie bussen hem till henne. Satt och drack kaffe och bara snackade av oss, så skönt med någon som lyssnar. Sen begav vi oss mot Loppan Nathalies syster för att vara barnvakt. Kom hem vid 21.30 ungefär. Imorgon ska jag hem till Malin och plugga så jag vet inte om jag hinner blogga imorgon men jag ska försöka, I promise! Nu kommer det bilder från idag, enjoy sweet readers.

...Fan vad sött...

Heter det här verkligen kärleksmums?

Dagens höjdare, den bjuder vi på båda två..

jag är som jag är och tur är väl det!

Världens mysigaste tjejer!

Här gluffsar jag i mig min macka som var gigantisk!

resultat

Såhär blev det. Är faktiskt ganska nöjd. Jag var jätte blond när jag var liten men färgade håret mörkt i 5:an och jag trivs verkligen bäst i brunt. Brunt är nog min färg. Nå vad tycker ni kära läsare, Hiss eller diss?

my hair

Wiho nu ska jag färga håret. Bild på resultatet kommer senare! Detta är så spännande...

haha


hola amigos

Nu är jag hemma efter en jätte mysig helg. I går åkte jag till handen c. Hittade en jätte söt vit examens klänning i spets och en tunika i en aprikose nyans. Sen köpte jag hårfärg så mitt hår ska bli mörkare ikväll (bild kommer senare). Har förstått nu att en blekning kommer att förstöra mitt hår rejält eftersom att det redan är så tort och slitet. Lördags kvällen spenderade jag med min baby. Vi tittade på film och åt jätte god mat. Vi somnade väldigt sent igår så jag är super trött just nu. Ikväll ska jag bara tvätta och fixa en massa grejer. Hoppas eran helg har varit ritkigt mysig. Puss på er.


Klänning 199 kr, Tunika 199 kr allt från Gina Tricot

ingen ska få ändra på dig!

Det finns gånger i livet man bara vill ge upp. Man har ingen lust att kämpa längre. Livet har sina med och motgångar, och kommer alltid ha. Man får acceptera det helt enkelt. Hur hårt och jobbigt det än är så måste man iallafall kunna försöka se mot ljuset. Bara för att du mår dåligt just nu, betyder inte det att du kommer att må så hela livet. Du kan känna att du har gett upp, men innerst inne vet du att du kommer klara det. För du är stark! Det fanns en tid i mitt liv då jag kände att hela världen rasade samman över mig. Ingenting funkade. Jag tappade matlusten och gick ner jätte mycket i vikt. Alla mina vänner som jag verkligen litade på vände sig plötsligt i mot mig. Jag förstod ingenting och plötsligt stod jag där nästan helt ensam. Hur svårt än livet blir så måste man fortsätta kämpa! Allt kan inte alltid vara lätt. Jag kämpade på för dom jag älskade och för dom som brydde sig om mig. Man måste försöka komma ihåg att det faktiskt finns folk som bryr sig om en även fast man känner sig helt meningslös och ensam. Det finns folk som man inte ser som verkligen försöker hjälpa.

Till er som inte vågar vara er själv.
Ta modet nu för DU lever bara en gång. Visa alla andra vem du är. Dom ska acceptera dig för att du är du och ingen annan. Du gör ditt bästa och dom sitt. Ingen kan tala om för dig hur du ska vara för det är din kropp & din hjärna och du har all makt över dig själv. Våga sticka ut, våga säga ifrån, våga vara dig själv. Livet är för kort för att lotsas vara någon annan. Gör det du gillar, fall inte för grupptrycket. Det kommer nya möljigheter varje dag, men när livet sen är slut så finns dom inte längre. Så passa på nu. Höj huvudet högt och visa alla andra att du är stark och du tar ingen skit från någon! Just be you.

dresscode: fredag


Jeans Gina Tricot, Linne Vero Moda, Kofta Cubus & örhängen från Glitter.

kanon dag

Hallå bloggen.
Förlåt för en dålig uppdatering idag. I morse var jag vaken vid 05.00. Gick upp och sprang en bit. Sedan när jag kom in la jag mig på sängen och somnade och vaknade igen vid 06.00 med världens jäkla kramp i vaden. Åh herregud vad ont det gjorde, det nästan svartnade för ögonen! Vi hade det där "testet" i ellära idag och det gick kanoners. Tror att jag grejade det. Dagen har rullat på relativt fort. Efter skolan tog jag bussen hem. När jag kom hem gjorde jag lite mat och sedan väntade jag på att Nino skulle höra av sig så att vi kunde träffas. Mötte honom i vh och vi knallade hem till honom. Låg och mös i sängen och bara pratade, alltid lika mysigt! Snart ska jag sätta på en film. Just nu håller jag på och tittar runt lite på nätet. Har hittat en massa söta saker. Vi hörs sweethearts.


Tired som in i bomben...

jag får gåshud..


vilken dag

Gud vad trött jag är på allt detta pluggande.. Just nu sitter jag med ellära och alla spanska siffror 1-100. Detta ska jag kunna. Imorgon har vi ett "test" i No:n för att kolla hur mycket vi har greppat det här. Jag kan det mesta men det finns fortfarande saker som jag inte känner mig riktigt säker på än. Jag och malin har suttit med elläran sen vi slutade vilket var 15.00. Gah vad tråkigt det är att plugga.

Nog om det nu. Idag började jag dagen med en försovning. Men det gick ju bra ändå för kläder fick jag ju på mig iallafall. Sen när jag kom in i skolan så gick jag rakt in i en dörr! Fy bubblans vad ont det gjorde (vissa smällar får man ta har jag hört). Vi tittade på en film på so lektionen som handlade om religion. Ganska intressant faktiskt. Sen rullade dagen på med idrott, no, läsning och sen idrott. När vi kom hem pluggade vi som sagt och sedan gjorde vi en sallad och tittade på gamla "Big Brother" avsnitt där Linda Rosing var med, kände knappt igen människan. Efter det begav vi oss hem till mig för att äta kyckling wok vilket var hur gott som helst, my favorite food! Nu måste jag plugga klart på den här elläran. Vi hörs imorgon solstrålar!

Världens smarrigaste wok!

slut i hela kroppen

Hej hopp i stugan! Hur är det med er? Med mig är det bara bra iallafall. Idag gick jag upp kl 06.00. Packade väskan och fixade mig lite smått, bara tog det lungt. Idag på idrotten hade vi fotboll och sedan så gymmade vi. Det var jätte kul att gymma faktiskt. Körde bänkpress och en massa andra grejer. Efter plugget tog jag bussen hem. När jag kom hem gick jag ut och sprang & sedan vid 15.30 kom min lillasyster med skoltaxin. Sen när Nino kom låg vi och kollade på "Grey's anatomy" och bara mös i sängen. Det har vi nästan gjort hela kvällen nu. Det känns skönt att bara få ligga ner och varva ner. Jag har vart uppe i varv hela dagen.. Nu ska jag smeta in mitt ansikte med en smoothie ansiktsmask (kom nyss från duschen). Vi hörs imorgon.
Big love from me.


bilder

Nu är det strax "Desperate Housewives" vilket jag inte tänker missa. Sen är det dubbel avsnitt också, toppen! Har tagit lite bilder och jag blev inte så speciellt nöjd med dom men några är iallafall hyfsat skapliga. Imorgon ska jag träffa Nino så då bloggar jag inte förens jag kommer hem. Nu ska jag göra lite te och sedan krypa ner i sängen. Ha en underbar kväll.




...Några bilder från idag...

storstädning

Hello sunshines!
Nu har jag storstädat mitt rum. Moppat golvet, rensat, plockat upp och dammsugit golvet. Sen är garderoben rensad och nya lakan är nedbäddat i sängen. Så nu luktar det super gott här inne. Imorse vaknade jag kl 06.30. Gick upp och gjorde mig i ordning och gjorde frukost. Gud vad kul det var att träffa alla pinglor i skolan, har saknat alla så himla mycket! Vi slutade runt 12.00 idag. Så det vart en bra skolstart iallafall. Nu tänkte jag ta lite nya bilder till bloggen. Vi hörs senare!

Före:

Efter:

godnatt

Hej på er. Nu är jag hemma och har precis slängt i mig en super god wok. Imorgon är det skola och jag ska upp relativt tidigt så då får jag nog snart ta och lägga mig. Sen solade jag i 15 minuter idag så jag har fått lite fin "fakebränna". Imorgon efter skolan kommer jag hem direkt så då kommer jag ta lite nya bilder till bloggen. Temat kommer bli vår & jag funderar på att göra en ny header samtidigt men vi får se hur jag gör med det. Nu ska jag fortsätta med att kolla på "Ballar av stål". Vi hörs imorgon!



- Ett stort tack till alla er som röstade på mig till veckans blogg.
Jag blev jätte glad när jag såg hur många som hade röstat på mig. Big love from me to you readers!

baby

Nu är jag färdig fixad och klar. Ska alldeles strax bege mig mot bussen. Ska träffa min baby en stund och sedan ska jag sola. Hela morgonen har jag tvättat och packat upp mina saker samt städat en liten del av mitt rum. Det är skönt väder ute och mitt humör är på topp så bättre kan det nog inte bli. Somnade framför tv:n igår kväll med min STORA katt på magen. Och han väger inte lite han... Så min mage är nu alldels tillplattad. Det var allt för mig just nu. Men idag ska ni få dagens outfit också sötnosar.


DRESSCODE: Måndag

I'm home

Nu är jag äntligen hemma! Hemresan var inge vidare alls. Vi fick köa med bilen i ca 1 timme. Och sen skulle man sitta där galet kissnödig och illamående, ingen höjdare direkt! Men sen när vi kom ut ur den där kön så gick det faktiskt ganska fort. Det blev ett stop i Tönnebro, där vi rastade hundarna och köpte glass. Nu har jag iallafall lagt in alla mina kläder i tvätten så jag ska snart hänga upp det så att mamma slipper göra det imorgon. Gah, vad skönt det är att vara hemma. Imorgon måste jag packa upp och sen ska jag sola en liten stund & senare på eftermiddagen ska jag träffa Nino. Har saknat honom så himla mycket. Nu ska jag lägga mig i sängen och bläddra igenom min ELLE tidining. Godnatt på er! Zzzz...


..Bästa tidningen..

..Sen fick man den här söta plånkan med i tidningen..

hemfärd

Hej på er. Nu ska vi alldeles strax bege oss hemåt. Vi har packat och gjort det fint här i stugan nu när vi åker. Imorse åkte vi bil ner till sjön och grillade i solen, så skönt! Vi har bara vart på sjön idag och fixat i stugan. Jag kommer såklat blogga när jag kommer hem till Stockholm igen så håll utkik. Har tyvärr ingen aning om när vi är hemma men det visar sig ju. Hörde att det är strålande väder hemma så jag hoppas att ni ligger hemma och steker i solen. Nu måste jag fixa det sista här. Som sagt, vi ses i Stockholm. Love you readers!

Mysigt väder!

rösta

Gå in på http://elinhultman.blogg.se och rösta på mig i veckans blogg. Jag är nr 10. Hoppas ni slänger in en kommentar och röstar på min blogg sötnosar. Puss på er.

dresscode: Lördag


happy easter

Glad påsk på er mina vänner!

Idag var vi uppe relativt tidigt. Tror att klockan var runt 09.00. Vi gick upp och åt frukust samt klädde på oss en massa varma kläder. Sen begav vi oss ner till Maj-Britt och Ingvar och pappsen fixade skotern. Sen tog vi den till Jällsjön. Åh herregud.. vad den där isen var läskig! Den knakade och hade sig rejält. Pappa, Björn, Farmor och Maj-Britt gick igenom isen med fötterna ett antal gånger och herregud vad jag skratta. Det var riktigt roligt att se. Vi grillade sen falukorv med tunnbröd, smaskigt. Det har vart jätte fint väder hela dagen så lite färg i ansiktet har man fått också. Nu ska jag alldeles strax gå ner till Maj-Britt och Ingvar och äta påsk-middag. Är jätte hungrig. Ha en jätte mysig påskafton (jag tror det heter så, är inte säker). Puss och kram


..Så himla skönt väder..

Här ramlade min gammel mormor av stolen på min pappa, haha!

Naturel ute på sjön ska man va... (farmors ord)

Farmor som sitter på isen och solar

Varm choklad

Dagens outfit!

ett måste

.. när jag kommer hem är..

# Sola
# Tvätta alla mina kläder
# Köpa hårfärg
# Köpa nya svarta leggings
# Träffa alla mina nära och kära

smälta uggs

Hallådär i stugan!
Nu har vi precis ätit klart. Sitter i Maj-Britt och Ingvars soffa och sträcker ut mig efter all god mat. Det blev fisk med potatis och till efterätt blev det en jätte god glass. Det blev ingen skoter åkning idag utan vi tog bilen till sjön men imorgon tar vi skotern. Det ska bli jätte mysigt. Pappsen min fick en aborre som verkligen var gigantisk! I morse var det jätte fint väder med sedan när vi kom till sjön började det blåsa och då blev det svinkallt. Men korvgrillning blev det iallafall. Sen en läxa som jag har lärt mig idag är att JAG aldrig ska ha mina uggs på sjön igen. Dom blev helt dyngsura! Och sen när jag skulle lägga dom framför elden så att dom kunde få torka lite grann så smälte hela sulan... Smarta jag. Jaja, lärt mig nåogt idag iallafall. Nu tänkte jag göra dom andra lite sällskap. Ni får ha det så jätte bra nu. Puss på er sötisar.


...Soligt och skönt...

...Men solen gick sedan i moln...

Jag och Robban

För när storfiskarn talar om... Pappsen min med fisken!

Maj-Britt som sitter och väntar på napp.

Kan man så går det att underhålla sig själv...

Här sitter dom och äter korv.

..Världens sötaste Ronja..

..Och världens sötaste Robin...

skoter/solväder

Godmorgon solstrålar!
Nu har jag precis klätt på mig och ätit frukost så vi ska nog snart bege oss till Maj-Britt och Ingvar. Vädret är super idag så vi åker ut med skotern på sjön, härligt! Solen skiner just nu så vi får hoppas att den håller sig kvar nu ett tag. Sen igår fick jag en kommentar. Den var från någon som undrade om jag kunde lägga ut bilder på angående det jag köpte på Dollars och visst kan jag göra det. No problemas! Nu måste jag sätta på mig lite mer kläder för det är fortfarande svinkallt ute. Här är min e-mail om ni vill nå mig [email protected]


Min frukost

...Alla grejjorna...


Sen vill jag bara säga till Linus Broman - Keep reading! :D

åksjuk

Hej på er! Nu har jag precis kommit in från en promenad. Vi har fått jätte god mat av min gammel mormor Maj-Britt. Köttfärs limpa och potatis, super gott var det. Hittade en massa saker i sveg på Dollars. Ah, herregud vad billigt det är. Köpte en massa smycken, olika body lotions m.m. Senare hämtade vi upp min farmor och hennes sambo Björn i sveg. Det är ungeför 3 mil från sveg till stugan där vi bor så det tar ca 10 minuter och på dom där små ynka 10 minuterna mår jag illa som fan på! Jag kan inte åka bil längre. Såfort jag sätter mig i bilen så mår jag illa. Finns det nått mot åksjuka? Snälla hjälp mig isåfall. Jaja nog om mitt illamående. Imorgon tänkte vi ta skoterna ut på sjön och kanske pimpla lite. Det kommer säkert bli jätte mysigt. Varm choklad och grillkorv. Hoppas bara solen orkar titta fram, så att man kan få lite sol i ansiktet. Jag känner mig jätte trött (nått med luften här uppe) så jag ska lägga mig på soffan och prata lite med Ingvar min gammel morfar. Han gör så att man alltid får sig ett gott skratt. Ha det så bra nu. Love you readers!




Världens gladaste Ingvar

Maj-Britt med en påskbukett på huvet som en hatt!

Dollar Store

Min tuffa farmor

Björnen i Sveg

...En massa kakor som Maj-Britt bakat...

...Och såklart kaffe på det...

Ps. Texten har bliviti tjock och det går inte att ändra just nu. Ganska irriterande men men.. Ni får klara er pussgurkor.


sveg

Nu far jag snart till sveg. Ska först ner till Maj-britt och Ingvar och äta lite, mums! Jag hör av mig sen när jag kommer hem till stugan igen och kameran följer med så lite bilder blir det nog. Puss

proppmätt

Åh herrejösses.. Min mage kommer sprängas! Nu har jag fått i mig vofflor, kakor och kaffe. Min mage är stor som en ballong. Känner för att gå ut och promenera men det är svinkallt ute så det orkar jag inte. Pappa och Hannah ligger i soffan och tittar på film så jag kanske ska göra dom sällskap. Har knäppt lite kort på stället så att ni kan få se hur det ser ut här. Dock är stugan inte klar än så det är inte så "hembonat" än. Hur är det hemma i stockholm? Har ni bra/dåligt väder? Nu ska jag titta på film. Love you guys!

Köket

"sovrummet"

Den otroligt branta trappan!

Vardagsrummet

...en massa snö...

...Ja ni ser ju själva...

norrland

Hej bloggen!
Nu är jag framme i norrland och vi har precis packat upp och bäddat sängarna. Vi ska snart bege oss ner till min gammel mormor och gammel morfar och äta vofflor, mums! Resan gick bra förutom att jag började må illa som bara den dom sista 12 milen men men.. Det kommer förmodligen att komma bilder lite senare ikväll men det är bara kanske. Här uppe är det ca 1 meter snö och det snöar just nu så mer snö blir det väl. Imorgon ska vi ner till sveg och kolla runt på en super stor butik som heter Dollars och det är så himla BILLIGT där. Nej nu ska vi ner och äta vofflor. Ha det så gött nu folkens. Hör av mig senare. Xoxo

taaz

Angående det här programet http://taaz.com så kostar det ingenting. Du blir medlem helt gratis och kan lätt fixa dina bilder super duper snygga. Du skriver ditt användar namn och sedan lösen samt e-mail. Lätt som en plätt!

Såhär ser själva sidan ut när du har blivit medlem. Lycka till!

packning

Nu har jag packat en riktigt fet resväska inför resan mot Norrland på onsdag. Vid klockan 20.00 ska jag försöka dra mig till Malin. Vi ska kanske spela fotboll på deras almenning och sen blir det nog mys i deras källare med bioduk och allt! Imorgon ska jag träffa Nino en liten stund eftersom att jag åker på onsdag och jag kommer inte hem förns måndag och så kommer jag inte kunna träffa honom på länge.. Det kommer blir ganska jobbigt men tur är det att det finns mobiler så att man kan hålla kontakten lite grann iallafall. Har också fått reda på att det är en massa snö där uppe i Norrland nu. Då kommer det att bli en massa skoter åkning, vilket jag älskar! Kameran kommer följa med så bilder blir det också. Nu ska jag fixa det sista med packningen.

DRESSCODE SATURDAY

Mys i solen.

mina närmsta

Malin Hansson
Hon är den man alltid kan vända sig till. Hon ställer alltid upp, oavsett vad det än handlar om. Hon har alltid ställt upp för mig och har för det mesta alltid ett leende på läpparna. Ser oftast till att alla mår bra före henne vilket inte är så himla bra men tjejen har ett hjärta av guld & jag kommer aldrig att släppa henne. Hon har även en egen blogg http://malnn.blogg.se

Nathalie Lundqvist
Är en tjej jag alltid har kunnat prata med. Säger oftast vad hon tycker och tänker & är en hel cool tjej med en super mysig personlighet. Hon fanns där för mig när jag hade det som jobbigast. Vi satt i samma sits för ca 1 år sen och vi stöttade varandra varje dag, så hon är en riktig kämpe! Tack för allt gumman.

Anna bergqvist
Är världens roligaste människa! Har alltid kunnat snacka om allt med henne också. Hon har en grym humor och bjuder alltid på sig själv. Anna är den som aldrig tar skit från andra och jag ser verkligen upp till henne. Om någon säger/gör något olämpligt så rycker hon oftast in vilket dock inte kan ge så posetiva konsekvenser ibland. Men Anna är en dunder vän!

Cecilia Olsson
Har alltid varit en "stödpelare" för mig dom här 2 åren. Hon är en tjej som man verkligen kan lita på. Hon är alltid glad och sprider så mycket värme. Hon skulle aldrig stå och se på när någon gråter, nej hon skulle istället gå fram och kolla hur det var med personen. Hon är någon som jag verkligen skulle kunna ta som ett exempel på en ÄKTA VÄN! Hon har också en blogg http://ciizs.blogg.se

Nino Salander
Är min soulmate, min dag, min bästavän, min pojkvän ja mitt allt. Jag skulle aldrig klara mig utan honom. Har har hjälpt mig att gå igenom mycket. Han är den första jag vänder mig till om jag mår dåligt. Han är den killen som jag skulle kunna offra livet för. Har har världens mysigaste personlighet. Jag kan alltid räkna med honom! Han skulle aldrig låta mig falla. Han är någon som jag ser upp till så något fruktansvärt. Han är Mr Right!

vädret

Kolla ut! Gud vilket härligt väder. Jag har suttit ute och ätit frukost. Har suttit i shorts och ett linne och mamma ligger och steker på terassen. Ska alldeles strax hoppa in i duschen & sen måste jag ringa Malin. Jag älskar detta väder! Man känner sig som en helt ny människa. Nu vill jag bara slappa i solen! Ha det gött i värmen allihopa.


Nu är jag blond också!

sommrigt


Det här har jag plockat på mig på internet! Alldeles sommrigt och fint.

mys framför tv:n

Hej på er. Förlåt för en dålig uppdatetring men jag har inte vart på humör. Ni som har läst det undre inlägget förstår nog varför. Jag ska snart träffa min soulmate och lämna hans påskägg som jag och far min fixade idag. Min kväll ser förövrigt ganska händelselös ut. Blir nog film mys ensam ikväll eftersom att Nino ska till Markel ikväll.

På onsdag åker jag till Hjärtedalen (Härjedalen) och kommer sedan hem på måndag. Kommer tyvärr inte ha någon tillgång till datorn. Så det blir rena rama friluftslivet där. Vi måste elda i en stor spis för att kunna värma upp huset.. Nej så dåligt är det inte. Det finns faktiskt några element och golvvärme i hallen så det blir nog bra. Sen hoppas jag att skotern fortfarande funkar så att man kan ta sig ut med den också. Men det bästa med att åka upp dit är nog för att man får träffa världens snällaste människor, min gammel mormor och gammel morfar. Saknar dom så mycket! Nej nu ska jag börja röra på mig. Hoppas ni får en underbar kväll.

Såhär enkel såg jag ut igår.

rest in peace

Malin Karlsson hoppade framför ett tåg fredagen den 3 april efter att hon varit på Klubberiet. Må du vila i frid gumman, för det är du värd!


ses snart

Nu åker jag till Nino och kommer hem imorgon så det blir ingen bloggning ikväll. Ni får ha en jätte mysig lördag kväll allihopa. För jag kommer förmodligen ha en super mysig kväll. Puss på er.

nervös

Nu ni! På skolavslutningen ska jag kanske sjunga en sång. Sången heter "Your song" med Elton John. Jag är jätte nervös för ni vet ju att jag tycker att det är jätte svårt att stå inför en massa människor och sjunga men jag älskar att sjunga och vill klara det här nu. Har en ganska bra tid nu att öva på sången och så.. Gud vad det pirrar i magen!


...Här är iallafall låten...

påsklov

Hej och hå det är påsklov!
Nu är jag mätt och belåten. Det blev kött, pommes frittes och sallad, mums! Efter skolan tog jag bussen hem och käkade lite vofflor. Sedan tog jag tåget till vh för att träffa Nino en liten stund. Sen när klockan var 16.30 gick vi till tåget. Jag stod sedan och väntade på Malin. När hon kom tåg vi tåget till handen c. Tittade runt lite och hittade lite smått och gott. En super söt "mys tröja" med tryck av "Betty Boop" och en leopard mönstrad bh & en beige kajal penna på H&M. Sen ett peace halsband på Guldfynd och en vit tisha på Gina Tricot + en super sweet necessär på Lindex för endast 99 kr, skit billigt! Efter det gick vi till donken och åt en glass. När vi gick mot tåget var det jätte varmt ute. Hade bara på mig en tjock tröja och det var så skönt. Nu märks det att sommaren är på väg iallafall. Nu ska jag titta på tv och äta fruktsallad. Ha en mysig fredag kväll.

Grejjerna från idag:

Vit tisha 129:-

Betty Boop tröja 245:-

Peace halsband 89:-

Betty boop tröjan (trycket där bak)

Leopard bh 129:-

Svart näcessär 99:-

Beige kajal 79:-

godnatt

Nu säger jag godnatt bloggen. Har precis tvättat och fixat. Åkte till vh och solade med Nathalie en snabbis och sen träffade vi Nino och Tony en liten stund på Ribby pizzan. Justja, mina pumps har kommit nu men dock inte mina andra coola med spännen. Men dom skulle komma i slutet april, dumt! Har skärt upp lite apelsin bitar och kokat te. Ska lägga mig i sängen och titta på tv, är super trött! Imorgon är det fredag och det ska bli så himla skönt med helg. Godnatt på er nu.
Big Love From Me!

Mina pumps

Mums!

vilket väder

Fasen vad härligt vår väder det är nu. Nu vill jag bara att sommaren ska komma snabbt! Idag har det vart en lugn och skön dag. Gick upp 07.10 slängde på mig jeans och en tjock tröja och begav mig till skolan. I skolan var det ovanligt lungt? Sen hade vi nog den bästa idrotts lektionen på länge. Först körde vi BEEP test och sedan spelade vi fotboll, skitkul! Efter skolan gick jag och Nathalie hem till mig. Vi har suttit ute enda sen kl 14.30. Gjorde kaffe och bara njöt i solen. Snart tänkte jag ta lite nya kort till bloggen.

Kan ni inte komme med lite förslag om vad ni vill se/läsa i bloggen. Känns ganska tråkigt att sitta här och bara skriva om vad jag har gjort på dagarna. Vad vill ni se här i bloggen? Vill ni har mera bilder eller är den bra såhär? Ni får komma med förslag och tips. I need that! Nu ska jag hjälpa mami med tvätten och sedan hjälpa min lillasyster med ett par grejjer. Ha det bekvämt!


Dagens klädsel, enkelt!

Mitt halsband från Sisters.

6 månader ♥


Om kärlek vore tid, så skulle jag ge dig en evighet!

bästa dagen på länge

Hallå hallå!
Idag har allt, precis allt vart perfekt! Vaknade kl 07.00 imorse. Gjorde mig i ordning för skolan och åt rosta macka och drack ett glas oboy. I skolan fick vi göra ett matte prov som gick kanoners. Känns faktiskt jätte skönt. Efter skolan åkte jag hem och öppnade åt mormor så att hon kunde vara barnvakt sen åt min lillasyster medans jag var i vh en liten stund. När jag ändå var hemma passade jag på att fräscha till mig och sedan begav jag mig till tåget. Gud vilket skönt väder det har vart idag. Så fort solen tittar fram så blir jag som en helt ny människa (alltså mycket gladare vilket är posetivt). När jag kom till Nino blev jag mött av världens fetaste puss! Guess from who? Yes, from Nino ofc. Vi spenderade våran månadsdag i hans säng. Låg och pratade och myste. - Älskling, Du är min värld och jag älskar bara dig! Nu ska jag göra lite te för jag har en sån jädrans mensvärk..Ska också passa på att läsa min tidning mamma köpte till mig för ett tag sedan. Sov så gott allihopa. Kisses from me.

..Spännade med skvaller..

RSS 2.0