tisdag.

Idag har skolan vart hur seg som helst. Började med musiken, fast musiken var ganska rolig för vi fick sjunga en låt och det var typ bara jag ocn nathalie grabbhalvan som sjöng. Sen har det vart svenska,engelska och so m.m. Slutade vid 14.20 så tog bussen till vh hem till natta. Sen kom emil, och då blev degande med ett glas oboy. Senare kom underbara nino hem till natta, han är helt otrolig. Tony nathalies storebror försökte sen att lära mig att spela gittarr, gick inte speciellt men han och jag ska bilda ett band, haha. Åkte hem till mig vid halv sju typ. Sen har vi bara pluggat och nu ska jag fixa hennes naglar. 
ha det bäst, puss och kram alla söta.




Godmorgon alla friska!

Nu ligger jag här super trött och kollar på idol 2008 med rebecca. Vi har precis käkat frukost och är super mätta. Har ingen aning om vad som händer idag, vi får se vad det blir för skoj. Så fort jag orkar pallra mig upp ur sängen ska jag hoppa in i duschen. Som ni ser så håller jag på med min design, blir inte helt nöjd "/ men får fixa och trixa lite mer. Måste säga att jag hade en jätte mysig kväll igår med underbara rebecca. Vi låg bara och dega framför tven och snacka, låg och pratade till halv fyra igårkväll. Men nu ska jag ta och röra lite på mig.
Puss och kram alla höstglada!

Haninge C

Idag vaknade jag ocg rebecca soulie halv elva. Gick upp och bakade scones, först blev degen jätte bra men sen kom vi på att vi hade glömt margarinet så det var bara att slänga och göra om alltihop. När vi hade käkat frullen och fixat oss så åkte vi till haninge C för att kolla in nya H&M (Rikigt bra det blev) Köpte ett enkelt vitt linne på h&m och sen en grön kofta på gina T. Sen så var det hemmgång ungefär vid fyra. Träffade också super söta alexandra även kallad (vass) på pea. Sen träffade man också farmor på centralen. Stod och pratade cirka två timmar, munnen gick i ett på henne. Men jag har ju världens bästa farmor så man ska bara le och vara glad. När vi kom hem tog vi lite piiiixs, kommer bilder lite längre ner. Åt sedan middag (kött,pommesfrites,bea och sallad) smaskigt värre. Och nu ligger vi och degar framför datan har precis sett klart på filmen hotti/nottie av paris hilton. Den var jätte roligt satt och skratta i hela filmen. Men nu ska jag vara lite social med rebecca.
Pussen på er!











Design.

Nu har jag och rebecca fixat och trixat med min design, och jag känner mig rätt så nöjd.Eller vad tycker ni ? Den känns riktigt höstig. Men imorgon kommer det en massa nya piiixs från våra riktigtroliga dagar. Puss och kram på er allesammans. <3

Rebecca är min soulmate!

Hej alla sötisar!
Nu är det äntligen helg. Idag har skolan vart helt okej. Började med träslöjden och jag har gjort en skärbräda, kom inte på något annat. Men blev faktiskt rätt nöjd måste jag säga. Sen har dan bara rullat på som vanligt. Slutade vid 13.10 så tog bussen hem till lilla krigslida. Ungefär vid fyra så kom rebecca hem till mig. Sen tog vi tåget till nynäshamn för att träffa några killar som hon kände, jag har ingen aning om vilka dom är men trevligt var det. Satt hemma hos dom och prata & chillade helt enkelt. Sen tog vi tåget hem igen för att träffa emil och alvin, dom undrade om vi kunde se på film med dom. När vi kom dit hade dom bakat bullar hahaha. Dom var verkligen smaskiga! vid åtta knallade vi hem till mig för att käka. Mammsen min hade gjort någon kyckling tacos, det gick ner (suuuuper gott) Och sen har vi suttit vid datan och pratat i tel med några stycken... Ska snart se på en film och mysa och svulla massa godis, känner mig som värsta tjockisen vid det här laget. Imorgon blir det haninge C. Ska checka in nya H&M. Sen blir det nog bara deg resten av dan.
Men nu är det movie time.
Tjiiiiingeeeeeling, slå en pling!

ängeln från ovan!

 
Det här är en flicka jag kommer älska för livet. Hon heter Nathalie och är
en riktig pingla. Hon finns alltid där för mig, och det går inte att beskriva
henne med ord. Hon är en person som alltid har tid & rum. Henne måste
       man bara älska. Hon ställer upp till 110% och jag lovar att alltid
finnas här för dig, ovasett. Du betyder grovt mycket för mig och jag skulle
       aldrig kunna tänka mig ett liv utan dig älskling, och det är sant!

illamående!

Hejsan svejsan i lingon skogen!
Idag var det skola igen, hade sovmorgon till halv åtta. Gjorde mig iordning för plugget. Glömde att äta frukost imorse så min mage knorrade enda tills lunchen. På förmiddagen mådde jag prima men senare mådde jag jätte illa. Har ingen aning om varför. Gick hem sista lektionen (spanskan). När jag kom hem så la jag mig direkt i soffan och somnade bums. Sen kom mamma och min lillasyster hem och då var det slut på lugnet, båda två är två rena gaphalsar! Mamma tjatade om att jag skulle göra matte läxan så det var bara att göra den för att få tyst på tjatet. Usch, jag mår riktigt pyton. Mår illa som faan "/ nej nu ska jag titta på tv och ta en alvedon.
Puss på er, och ha en söta drömmar inatt.

Dagens outfit;

svarta mjukis byxor från pinglan Lina
grå bomulls tröja från sisters
lila/grön sjal från indiska
Frisyr; en stor bulle uppe på huvet

Söndag.

Hej alla glada människor!
idag vaknade jag vid tolv, har inte sovit så länge på jätte länge så det var jätte skönt. Gick upp och åt frukost med hela familjen. Sen gjorde jag mig iordning och sen drog hela tjocka familjen till länna. Jag skulle köpa en ny plattång för min har ju gått sönder för dom som inte vet det. Sen åkte vi till ica maxi och köpte slingor till mitt hår, det blev någon ljusbrun färg. Sitter med det just nu så lägger ut en bild senare på resultatet. När jag kom hem så ringde emelie mig och frågade vad jag gjorde m.m vi pratade ungefär i tre timmar, Saknar henne som fan. Men nu måste jag gå och skölja ur färgen i håret.
Dröm sött alla !

Jobb/mys dag.

Halloj!
Idag har det vart en (ta i dag) jag och malin har jobbat på muskö. Vi har hjälpt hennes mamma och pappa med deras landställe. Det var jätte jobbigt, men vi var suveränt duktiga. Klippte rötter och fixade en massa, hahah. När jag kom hem från deras landställe så hoppade jag direkt in i duschen. Sen åkte jag och pappsen och köpte pizza. Vi satt hemma framför tven och bara myste och gjorde allt och inget. det var riktigt skönt att bara vara. Svullade sen en massa godis, känner mig som värsta grisen just nu. Imorgon ska jag åka och köpa en ny plattång för min gamla hade jag i golvet, efter så ska jag nog träffa alexander en stund. Sen är det stan med emelie som gäller. Men nu ska jag titta på tv och bara dega.
sov gott och dröm söta drömmar!

Dagens outfit;

svart kofta från vila
svarta legins från gina T
vita långa knä strumpor från H&M
vitt linne från gina T
hög svart kjol från vero moda
blommig sjal från cubus

myspys på muskö.

Nu har man ätit en super god middag som malins mamma lagat (potatis,kyckling och sallad) det var verkligen super gott. Och nu ligger vi och svullar godis och ser på jump in, jätte mysigt. Har precis pratat med alexander darling, han och jensen sitter och gibbar. Har också pratat med fredrik, han är på hockey turné typ. Hahah han pratade med mig samtidigt som han borstade tänderna. Imorgon är det jobb .-.-  ska gräva och skotta jord hela dan. Men vad gör man inte för pengar. Aja, nu ska jag fortsätta att glo på filmen, det bliev ett kort inlägg idag.
Sov gott och dröm söta drömmar!

jadu

Dagens outfit;

svart kofta från cubus
svart topp med mönster från gina T
legins från gina T

Förlåt, det har vart så mycket!

Hallådär!
Först måste jag be er alla läsare om ursäkt för att jag inte har bloggat nu på två dar. Har haft så mycket att göra med skolan. Allt jävla pluggande tar min fritid. Har inte kunnat träffa alex nånting heller, så det känns inge vidare alls. I onsdags var jag på en modell agenture och det gick jätte bra och dom ville att jag skulle komma igen den 26/9 för att dom trodde att jag hade en stor chans som modell och dom ville ta fler prov bilder. Jag blev såklart jätte glad för jag har alltid velat satsa på att bli modell.
Igår direkt efter plugget så åkte jag och malin till haninge C för att jag skulle köpa en kofta och ett linne på gina T (kommer bilder) sen åkte vi hem till mig för att vara barnvakt åt min lillasyster hannah från 14.50- 23.30 det var riktigt körit. Först skulle vi laga mat (pizza i ugnen) sen så skulle även min lillasyster bli duschad och så skulle jag hinna med läxorna och duscha själv. Det blev riktigt dålig taiming med allting. Sen så började det lukta brandrök utomhus så vi gick ut för att kolla vad det var frågan om, skit läskigt. Men det var nog ingenting farligt (hoppas jag). Sen så sov malin hemma hos mig, och vi låg och pratade hela natten. Vi hade det jätte mys. Idag vaknade vi ungefär vid 06.45 tror jag. Gjorde oss iordning och sen åt vi frulle tillsammans. Sen var det skolan som gällde. Skolan var seeeeg som vanligt, det enda som är kul med skolan är ju att man får träffa alla söta pinlgor.
Ikväll är det muskö som gäller. och på lördag ska man jobba där för att få ihop lite pengar (behöver verkligen) Men nu ska jag packa till helgen. Ha det så bra och ni som har nummer, ring gärna.
Puss och kram från mig!


TISDAG!

Hej igen!
Skolan har vart helt okej idag. Började med musiken, klassen skulle skriva en egen låt. Den blev hel konstig men det var jätte kul. Vid 09.40 var det bild och jag och natta skulle rita av någon ko,kassa skrin och en ljusstake. Det gick inge bra och det blev absolut inte något konstvärk. Slutade kl 15.00 idag. Så jag åkte hem till natta och gräddade pannkakor. Hon är en mäster kock (det kommer en snygg bild på henne längre ner) när vi hade svullat i oss några stycken så drog vi till haninge C. Kollade efter ett par skor som jag ville ha (svarta stövlar) men dom fanns tyvärr inte kvar. Så vi knallade ner till jonas godis och köpte en varsin klubba och tuggummi. Sen var det hemgång. Natta gick av i vh, och jag åkte vidare till krigslida. När jag kom hem så sa mamma att jag hade matteläxa att göra så det var bara att lyda kaptenens order. Och nu sitter man här med sina nudlar och varma koppte. puss o kram på er!

           Här är natta "mäster kocken"

saknar.


            Vi hade det underbart i spanien gumman, längtar tillbaks <3

Skoljoggen!!

Hallo there!
Idag vaknade jag 07.30 hade sovmorgon ganska skönt. Gick upp och åt frukost och sen var det bara att fixa sig inför dagen. Vi hade engelska,so och matte dom första lektionerna och sen var det skoljoggen som gällde, usch säger jag bara! Satt och pratade med kim och alecs dom är så himla söta. Vid ungefär 12.35 tror jag att det var skoljoggen. Jag gick med nathalie,malin,isak,sebbe och underbara alexander. Det gick långsamt. Slöade drygt mer än halva vägen. Slutade vid 14.50 så tog bussen hem till malin för att hon skulle hjälpa mig med matten. Men så mycket matte blev det inte av. Vi bakade en stor kladdkaka och satte oss framför tv:en och svullade ur formen, smaskigt smaskigt. Sen så skulle hon äta mat och jag skulle hem och duscha & äta. Men jag var absolut inte hungrig efter att ha svullat i sig en hel kladdkaka. Och har också lovat nino att baka en till honom någon dag, haha. Och så sitter man här igen och tråkar och har inget annat kul för sig. Puss och kram /svullarn

Dagen outfit;

enkel grå tröja från H&M
blåa jeans från gina T
sjal från indiska
hello kitty tofflor från H&M

Mysig dag.

Hallådär!
Idag vaknade jag vid 09.00 av att min lillasyster skrek så var tvungen att gå upp för att kolla vad det var frågan om. Hon hade tydligen hält över hela juicen över sig, så jag var tvungen att torka upp allt. Efter drygt en timme fixande så åkte jag till handen med karin hon skulle köpa någon jacka på gina tricot men den var tydligen slut & den skulle komma in nästa vecka. Men jag hittade ett super sött vanilj vitt linne. Efter ett tag så käkade vi på donken och sen var det hemgång som gällde. Vi gick hem till mig och kollade på film, har ingen aning om vad den heter men den var iallafall jätte läskig . Sen skulle karin hem och käka och jag skulle åka till min kära farmor. Tog tåget vid fyra till nynäshamn. När jag hade knallat upp för alla farmors trappor i lägenheten så var jag helt slut, måste verkligen börja träna och få upp kondisen lite. Farmor hade också gjort våfflor så det var bara att hugga in när man kom. Sen så ville min lilla farmor spela kort med mig, gissa vem som vann? inte vare jag iallafall. Hon vann alla gångerna. När jag kom hem hoppade jag in i duschen, sen latade man sig framför tv:en igen. Men nu ska jag gå ut med hunden och få lite luft som mamma säger. Hare gött! puss och kram


Smaka!


                 Det här är världens godaste glass!
finns i 100 andra smaker, men den här är absolut godast.

Trist dag.

Hej igen!
Idag vaknade jag ganska tidigt 06.00 måste säga att jag var ganska pigg. Så det var bara att gå upp och fixa sig för skolan. Efter drygt en kvart så vaknade min lillasyster så vi gjorde frulle tillsammans. Fick sen skjuts till skolan av min snälla pappa orkade faktiskt inte ta bussen idag. Träffade sen mimmi,lollo och nathalie så det blev kram partaj i korridåren. Slutade ungefär vid 13.10 så tog bussen hem direkt. Gjorde sen sälle med sebbe och patrik hem. När jag var hemma så skulle vi till karolinska igen för att mina blodprov hade blivit klara men ack ack.. fick ta en massa blodprov igen när jag kom dit. Det var inge kul alls för jag hatar sprutor. Men nu orkar jag inte skriva mer! jo en sak bara, saknar dig grymt mycket alexander.
puss och kram från mig.



Dagens outfit;

vitt knapp linne från sisters
brun hög kjol från vero moda
vit kofta från H&M
svarta tjocka legins från gina T

Karolinska idag.

Hej på er alla!
Skolan var helt okej idag, fast jag försov mig igen. Jag vaknar aldrig till mitt alarm. Måste kolla det där senare. Aja idag började dagen med läsning inge kul alls. Efter var det idrott & jag hade glömt mina idrottskläder eftersom jag försov mig. Men jag fick springa runt fotbollsplanen två varv ändå. Sen så kom alex och abby och stod där och kollade på. Gick självklart fram och hälsa på älsklingen och så fick man en puss. Jag frös som fasen idag, för jag hade ingen jacka. Det var riktigt kallt. Dagen har vart ganska seg måste jag säga. Efter skolan gick direkt hem, hade så grymt ont i magen så vi fick åka till karolinska. Satt där ungefär i två timmar och väntade på att få komma in. Efter ett tag kom det fram en läkare som tog med oss till något litet rum. Fick ta en massa massa prover (sprutor) usch det gjorde riktigt ont. Jag ska dit igen på måndag elr imorgon kl 14.00. Hoppas verkligen inte att jag ska dit imorgon för vill verkligen träffa alex. Efter två timmars väntning och tre timmars provning så kände man sig riktigt trött när man kom hem. Satt mig framför tv:en och somnade direkt. Sen ropade mamma att maten var klar. Så det var bara att pallra sig uppåt. Men nu ska jag duscha och sen ta mig en varm koppte. Och för alla er som inte vet så fyller felicia 13 år idag, passa på att gratta henne.
Tjingeliiing så länge! <3

Onsdag.

Idag försovde jag mig, hade tio minuter på att fixa mig så det var bara att slänga på sig något. När jag kom till skolan så pratade alla om att jorden skulle typ bli ett svart hål och allt., Skitläskigt faktiskt för jag hade ingen aning om allt det där. Efter allt prat så hade vi läsning och det gick inte att läsa för patrik gjorde en massa miner mot mig så att jag börja asgarva. På rasten så gick jag och malin till kuratorn och vi träffade kim och alexandra (kimwoe@ & vass@) måste säga till alla er som inte har grattat kim idag ska sätta fart med det. Men iaf så pratade vi alla med carin (kuratorn) om det här med det svarta hålet. Hon kollade på internet dvs aftonbladet, men hon sa att allt bara var struntprat . Usch vad jag hatar regn, det har regnat hela dan idag! och humöret får sig ju också en sväng om när det är ett så jävla tråkigt väder ute. Vi hade idrott i regnet också "orientering" i lillgården. det gick sådär, jag gick med nathalie och jag tror att vi hittade tre st. Man skulle hitta sex stycken, så vi frågade wille om han kunde ta dom sista för man fick inte gå hem förns man hade hittat alla. Fast han hade cykel så det gick fort. När vi var klara fick vi ta bussen tillbaka till skolan. Våran sista lektion var no & vi skulle skriva och rita om ekosystemet. Måste säga att det gick ganska bra för mig. Slutade vid 15.05 så när jag stod på busshållsplatsen så ringde jag alex. Han satt vid datan sa han. Jag hoppas att jag kan träffa honom på fredag. Nu ska jag ta och hoppa in i duschen har det så bra.
Pussen!

Dagens egna lilla sak.

Kläder: blåa jeans,vitt linne & en grå kofta
Smink: mascara & rouge
Frisyr: utsläppt
Händelse: vart med mysiga alex
Borde egentligen: göra matteläxan -.-
Köp: tuggummi
Längtar: efter att få komma utomlands.
Humör: si&sådär
Planer: sova
Vill ha: nya skor, nya kläder, nytt rum
Sjuka: jag själv
Saknar: Rebecca!

HATAR RUBRIKER!

Hej på er alla! är verkligen ledsen att jag inte har skrivit på jätte länge. Och jag hoppas verkligen inte att jag har tappat alla besökare. Försöker så gott det går. I söndags 7/9 åkte jag och mamma till handen typ vid 12.00. När vi kom dit var jag vrål hungrig så jag föreslog att vi skulle äta på donken så det gjorde vi. Efter att vi hade käkat så skulle jag köpa lite krämer och två tröjor. Tänkte att jag skulle pröva krämerna som (llouiseandersson.blogg.se)  föreslog. Sen vid 15.00 så tog vi tåget hem. Måste säga att det var super mysigt att ha en dag med mammsen.

Måndag 8/9. Vaknade ganska sent för jag hade sovmorgon till halv tio, super skönt. Fixade nästan ingenting för jag var så himla trött. Första ämnet var matte (det är mitt hat ämne) alla har vi väll ett ämne som vi hatar och mitt är absolut matte. Sen var so och engelska resten av dagen. Slutadade ungefär vid 14.40 tror jag. Senare skulle jag träffa malin för att hon skulle hjälpa mig med matten. Måste säga att det gick rysligt bra. När jag kom hem hoppade jag in i duschen och sen var det bara att göra sig en koppte och kolla på sitt favorit program (sex and the city) sen så messade jag lite med nino, sen var det bara att sova.
ÄLSKAR ATT SOVA! det är den enda gången på livet som jag får koppla av.

Idag vaknade jag av min lillasyster som slängde sig över mig. Så det var bara att gå upp och göra frukost åt henne. Sen så var det dax för att fixa sig. Det blev ett par blåa jeans och en grå lång kofta. Humöret idag är väll lite si&sådär. Är så himla trött, har inte sovit på hela natten. Jag har ingen aning varför' Idag på musiken så skulle vi lära oss någon sång som går på tv (reklam) det var faktist jätte kul, för nästan alla sjöng fel. Slutade vid tre idag (seeeeeg dag) Efter skolan så åkte jag till alexander min älskling, vi gjorde inte så mycket satt mest och kollade på tv. Måste säga att han är helt underbar! Åkte hem typ vid fem för att jag skulle vara barnvakt åt min lillasyster. Och nu sitter man här med matteläxan och fattar ingenting, Hahah! Men ha det bra så länge. Pussen !




                                          Måndagens outfit;

Brun kjol från vero moda. 299;-
Grå långärmad tröja från H&M 98;-
Tjocka legins från gina tricot 99;-
Sjal från top shop 129;-

Värt att testa.


 Det här är min favorit kräm. Man får allt i ett.
Ger ett super bra resultat och ger fin/mjuk hud.
 Tvätta ansiktet i varmt vatten innan du ska gå 
 och lägga dig & sen smörj in salvan i ansiktet. 
 Sen kanske det tar 2-3 dagar så får du se att
          du har fått en fin brun solbränna.

Någon som vill byta hals ?

Usch jag orkar verkligen inte vara sjuk längre man kan verkligen inte göra något. Saknar alla så jävlans mycket. Det finns inget tråkigare än att vara sjuk, så om det är någon som vill bli sjuk är det bara att komma hem till mig. Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på idag, har tappat rösten så kan inte prata i telefon med min älskling. Jag får nog sitta hemma hela dan och jobba matte (världens tråkigaste ämne) men jag måste göra klart det så att jag slipper ligga efter när jag kommer tbx till skolan. Är jätte hungrig. Men det går inte att äta något när man inte kan svälja för det gör super ont. Men nu måste jag sluta klaga, Ska berätta roligare grejer. Tack alla underbara människor som skickar sms och vill att jag ska krya på mig, riktiga pinglor säger jag bara! Men nu ska jag lägga mig och koppla av med min varma koppte.
Tiiingeling så länge.


Visst är han söt ?


Nu är jag här igen.

Hej på er!
Imorse vaknade jag kl 06.00 var super trött. Hoppade in i duschen och sen var det bara att föna och platta håret. Jag måste verkligen platta mitt hår för det är det lockigaste håret som jorden någonsin har skådat om det inte plattas. Hela min släkt har lockigt hår. Jag förstår inte varför det kan vara så fint på andra men inte på mig "/ hade gärna haft det om jag passade i det. Men sen så var det bara att ta på sig kläderna och skynda sig. Hade ganska tur imorse för malins pappa hämtade mig så jag slapp ta bussen. Men sen när jag precis skulle åka så ringde alex mig och frågade vad jag gjorde, kanske inte rätt tajming men det var super skönt att höra hans röst iaf. Skolan har vart helt okej idag. Började med matten, måste säga att jag har blivit (mycket bättre på matte) än vad jag var förra terminen så känner mig ganska stolt! Vid lunchen så skulle jag gå till sjuksyster för att jag hade ont i huvet så fick en alvedon, men sen så sa hon att jag hade feber så det var bara att ringa mamma och pallra sig hemmåt. Så vi åkte till vårdcentralen för att checka vad det är jag har hela tiden och han påstod att jag hade fått virus. Har jätte ont i halsen. Gud vad det har regnat idag, jösses ni skulle ha sett mig när jag skulle gå hem från bussen jag var helt plaskblöt. Har legat hemma och druckit en massa te, jag är en te älskare. Nu ropar mamma. Ska lägga mig nu så att jag kan få bli frisk nån gång. Ha det bra pussen!

Tråk.

Dagens låt: Ride for me/ gabriel Antonio
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens smink: inge smink idag/ för lat
Dagens klädsel: jeans,grå tjock kofta,vitt linne
Dagens händelse: rump splash i trappan
Dagens planer: sova
Dagens vill ha: pengar
Dagens saknad: nathalie grabbhalva
Dagens drog: tuggummi
Dagens finaste: alexander <3
Dagens måste: SOVA
Dagens dricka: apelsin juice
Dagens köp: är pank
Dagens skönaste: min höga nysning som ekade i skolan/ fråga kimwoe@
Dagens mat: toast
Dagens sjuka: min grabbhalva nathalie, Krya på dig!
Dagens kärlek: min prins
Dagens sämsta: proooov
Dagens mående: förkyld


Föööörlååååt!

Har inte kunnat blogga nu på två dagar, känner mig såklart hemsk. Igår var väll skolan helt okej, gjorde inget speciellt. Efter skolan åkte jag och nathalie till handen och skulle kolla hur mycket en tröja kostade som jag ville ha men ack ack hade (såklart) inte råd. Så vi gick till donken och käkade och sen knalla vi vidare till Jonas godis för att träffa emelie och yasse. Vi stod där och pratde sen så ringde mamma och sa att jag skulle vara barnvakt så det var bara att ge sig hemmåt & nathalie åkte till sin pojkvän viktor. Fick sitta alldeles ensam hemma med min lillasyster... Men sen så ringde min älskling mig och då blev det inte lika tråkigt.
Idag var skolan helt hopplöst tråkig idag (inget ovanligt) började med musiken. Jag skulle spela gitarr och jag har ju nollkoll på instrument så alla skrattade åt mig såklart. Jag fattar inte varför jag alltid gör bort mig, fast det måste ju gå i släkten, haha. Det känns som att jag håller på att bli förkyld, Usch säger jag bara. Fick fiskgratäng idag, ibland fattar jag inte hur mat tanterna tänker. Aja det var iaf ingen höjdare. Sen så hade vi prov sista timmen, måste faktiskt säga att dt gick ganska bra (är lite stolt) jag brukar alltid få hjärnsläpp men den här gågen ville hjärnan hänga med ") Efter plugget var det bara att lunka hem. Skulle hjälpa min mormor med att städa hennes hus. Det gick jätte bra förutom att jag ramlade på rumpan i trappen, ajajaj. Men nu ska jag äta middag, Lägger ut en bild på dagens outfit senare. Pussen!

RSS 2.0