Tired of being tired

Godagens solstrålar! Vilket härligt väder det är ute.
Kom till skolan 08.30 imorse. Vi träffade några som skulle hålla olika föreläsningar om deras yrken. Jag fastnade lite för grafisk design om jag ska vara ärlig. Sen gick jag hem och åkte till gymmet. Sprang 30 minuter på bandet och sen körde jag lite axlar och bröst. Kommer få världens träningsvärk imorgon.

Sen gick jag hem till Nino och var där en stund. Nu har jag precis ätit och ska alldeles strax göra en stor kopp med te och lägga mig i sängen och titta på film. Blir så trött på att jag jämt ska vara såhär trött hela tiden. Imorgon är det iallafall fredag och på lördag är det valborg. Jag ska spendera valborg med tjejerna och vi ska grilla och sen fiesta så det kommer bli SÅ bra!


Godnatt bloggen!

Nu är det dags för mig att sova känner jag.
Är hur trött som helst. Har lite sovmorgon imorgon vilket ska utnyttjas ordentligt. Vi ahr ingen vanlig skoldag imorgon utan det kommer olika personer som ska prata om deras yrken osv.

En polis, frisör, sjukvårdare och kock etc. Det ska bli rätt spännande. Efter skolan ger jag mig iväg till gymmet. Ska bli riktigt skönt. Men vi hörs mer imorgon gullisar! xx


Dessa åt jag idag, mackaroner ♥


6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge


Cecilia Olsson ♥


Bilder från Hjärtedalen





En klippa i stormen

Hej på er allihopa!
Hoppas allt är bra med er. Själv mår jag sisådär, pollenallergiker så det skriker om det! Men annars är det faktiskt riktigt bra. Påtal om ingenting så var det riktigt kämpigt att ta sig upp imorse. Kunde inte somna igår och sovde i drygt 4-5 timmar inatt om ens det?

Hursom så slutade vi runt 15.00 idag och Isak körde hem mig igen. Missade bussen hem med en minut så han var gullig och skjutsade mig. När jag kom hem hade mamma köpt såna där mackaroner så vi satt och drack kaffe och pratade. Kändes riktigt skönt efteråt, min klippa i alla lägen. Hon står alltid på min sida. Så tacksam. Nu kom pappa precis hem med lite grejer från h&m som jag beställt.
På återseende med bilder på sakerna.


En bild från spexfotot, haha så jävla ful (jag alltså)


Helt OK



Longdress

Godmiddag kära vänner!
Alldeles strax ska jag bege mig mot tåget då jag ska möta upp Nathalie i vh. Vi ska sola lite och sedan ska jag spendera lite tid med henne. Var ett tag sedan och jag behöver verkligen prata av mig lite.

Dagen har gått relativt fort och vi började med matte imorse (inte idrott, trodde det var måndag) och vi gjorde testnationella i matematik. Hade idrott som sista lektion men våran lärare dök aldrig upp så Isak körde hem mig på hans moppe. Nu luktar mitt hår förjävligt.. Ses på stan svennebanan!


Körde på långklänning idag, hade dock en annan innan.


Home sweet home

Nu är jag hemma igen!!
Har haft det så himla skönt där uppe. Det är en helt annan luft och vi har haft det hur varmt som helst. Tur att man packade med sig vinterjackan och termobyxorna.. Jag och Rebecca har suttit ute och solat hela dagarna där upp vilket har resulterat till en massa färg. Yes! Har även bränt mig lite på bröstet.

Idag fyllde förresten min fina lillsyster 14 år. Det firade vi med grillat och prinsessatårta igår eftersom att vi skulle sitta i bilen hela dagen idag. Men nu tänkte jag avrunda här för imorgon är det skola igen och vi har utegympa direkt på morgonen.. Död åt Tungelstaskola säger jag bara.







Bilder från igår när vi firade lillasysteryster


Upp i landet

Godmorgon bloggen & fina läsare!
Nu ska vi alldeles strax bege oss härifrån. Har precis packat klart det sista och väntar nu bara på att min farmor ska komma. Ska väl slänga i oss lite frukost innan också så att vi klarar den långa bilfärden på 46 mil. Vi kommer hem igen på måndag så vi är borta i drygt 4 dagar. Glad påsk på er och ha det så himla bra här hemma nu så hörs vi sen när jag kommer hem!


Haha åker i min onepiece


4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv


En period under förra sommarlovet


Summer feelings

Godkväll allihopa! Åh vilken härlig dag det har varit.
Igår åkte vi (tjejerna) med Rasmus och gänget till Dalarö strand. Vi satt och grillade köttbullar, sjöng med till gitarr och satt under filtar tillsammans. Kändes verkligen som om det var sommar. Vi kom hem ganska sent och jag och Rebecca somnade i sängen med
 varsin onepiece på hehe..

Idag åkte vi (jag och Rebecca) in till stan för att ta en lunch tillsammans med fina Sofie. Vi satt på en uteservering i flera timmar och jag hade bara långklänning på mig? Och bara ben? Så himla skönt och jag frös ingenting? Sommar känslor. Sen gick vi och kollade på balklänningar och jag tror att jag har hittat min, kanske. Nu kom vi precis hem från solakuten och ska titta på BB.




3e bilden: En bild på någon i din familj


Pappa & jag i Spanien ♥


Godmorgon läsare!

Eller jag vaknade kl 10.00 imorse så det är inte
riktigt "godmorgon" för mig trots allt. Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen göra mig i ordning. Vet inte riktigt vad som händer idag.

Jag ska iallafall packa för imorgon åker jag och Rebecca upp till Norrland till min gammelmormor och är där tills på måndag. Vi ska åka skoter och bara ha det mys. Dock känns det lite jobbigt att åka upp till snön nu när den precis har försvunnit här hemma..

Update: Vi åker på torsdag istället.



Två bilder från imorse med Manibanani


Otroligt fin!

Pickin' On Series – Break Away


Spets shorts


Helt förälskad i dessa! Kommer att användas flitigt i sommar ♥


Sunshine in my face

Hej på er allesammans!
Jag har precis avnjutit en kaffelatte ute på altanen i solen. Känns dessutom som att jag har fått lite färg i ansiktet också. Score! Imorse åkte jag till frissan för att både färga min utväxt och klippa några slitna centimeter. Sofie följde med mig och jag tyckte verkligen synd om henne som fick sitta och vänta på mig i drygt 2 timmar. Men fint blev och det var väl huvudsaken.

Efter det promenerade vi till tåget. Åkte till haninge centrum för att jag skulle titta efter en onepiece som jag hade sett inne på ginatricot. Hittade ett par söta spetsshorts samt en snygg långklänning (kommer upp i bloggen senare) och sen fick jag världens beslutångest MEN jag köpte en onepiece. Kommer endast använda den hemma tror jag hehe..


Snyggot Sofie


Hem till påskharen

Hallå bloggen! Hoppas allt står väl till med er.
Själv mår jag helt utmärkt då jag alldeles strax ska hem till Sofie och äta en massa godis och titta på film hela kvällen. Idag har jag vart hemma hos Nino en liten stund. Sen kom Sofie och hämtade mig med moppen. Vi åkte och köpte 1,5 kg godis på Konsum. Nej nu ska jag ringa henne och fråga om hon kan komma och hämta mig med
moppen igen hihi slö tjej..



Två dräggiga bilder från igår hemma hos Adam


Heaven is a place on earth

Nu har jag precis gjort mig i ordning!
Ska alldeles strax bege mig till tåget för att sedan åka vidare till Svartbäcken med mina favorit tjejer Clara och Sofie. Hoppas på en rolig kväll för det behöver jag verkligen!



Fågel på mig



Så grymt läckra!


Shrimp sandwich

Börjar med att be om ursäkt för en riktigt dålig
uppdatering från min sidan både igår och idag. Igår gick jag i skolan till 14.00. Hela klassen gick till konsum parken och köpte glass tillsammans. Jag testade den nya daim glassen me päronsmak och den kommer nog att bli den nya sommarfavoriten. Efter skolan åkte jag till gymmet. Sen vidare till handen för att träffa Rebecca som skulle shoppa lite. Jag köpte ett par asballa örhängen.

Sen kom Nino och hämtade mig och vi hämtade sedan Sofie och åkte ned till Nynäshamn och hälsade på min kusin och tittade på hans nya lägenhet. Sen åkte vi hem till Nino där hans pappa bjöd på middag. Världens starkaste wok, men det var jätte gott! Imorse åkte jag hem till Sofie där det bjöds på jätte goda räkmackor. Vi satt ute i vårsolen och åt och pratade en massa. Avrundar här nu.



I'll be your hero

Nu säger jag godnatt för mig!
Har sovmorgon imorgon vilket jag verkligen tänker utnyttja till max. Har inga prov eller inlämningar imorgon så det känns ungefär SÅHÄR skönt. Efter skolan åker jag till gymmet och kör ett snabbpass, sen åker jag svettig och fräsch till handen för att träffa Rebecca och ta en fika. På kvällen ska jag hem till Nino så vi får se vad vi hittar på för något. Sov så gott ♥


Miss 2 much







Lite sommar hade inte suttit helt fel..


Dagens


Svar på tal..

Postat av: Anonym
Vart kommer shortsen med solbrillorna och den vita blusen med spets på ifrån? Sjukt fina :)

Sv: Shortsen är ett par vanliga jeans från början men som en tjej sedan har klippt sönder och sytt fast lappar på. Blusen har jag ingen aning om vart den kommer ifrån tyvärr..

Postat av: Anna
När kan du visa bilder på ditt rum? Favorit väska du brukar använda? Vad har du för mobil? Du är så snygg. Kram!! :)

Sv: Just nu är mitt rum en enda stor röra så det får bli om ett tag då det är snyggt och städat. Min favorit väska är den jag använder just nu i skinn med ett stort nitkors på. Jag har en iPhone som jag är helt beroende utav. Tack så mycket gullis!


Skrivkramp

Hej på er allihopa! Hoppas allt är bra med er.
Själv mår jag bara bra, trött som vanligt bara. Ska försöka lägga mig i tid ikväll. Är läx-lös också om man nu kan säga så? Vi hade provskrivning om kalla kriget idag och det kändes faktiskt inte alls bra så vi får se vad det blir för betyg på det där..

Min hand var iallafall helt svart efteråt (se bild nedan) eftersom att jag är vänsterhänt och lägger handen i allt jag skriver, snyggt! Kanske drar till gymmet lite senare eller så stannar jag bara hemma och sover. Skulle behöva det. Latero


Såhär ser jag ut just nu, jätte fint är det.


2a bilden: En bild på dig själv


Bad update

Riktigt dålig uppdatering idag men jag har haft fullt upp!
Började med nationella imorse i engelska, uppsatsskrivning och jag tror att det gick rätt bra för mig. Jag valde ämnet kärlek eftersom att det finns så mycket att diskutera och uttrycka sig om. När jag kom hem åkte jag direkt till gymmet.

Sprang 6 km på bandet, körde lite mage och armar. Var inte alls peppad idag så det kändes rätt meningslöst att ens åka dit. Sedan jag kom hem från gymmet har jag suttit med kalla kriget och repeterat och repeterat. Skrivit provtext efter provtext. Har snappat upp lite mer än vad jag kunde innan så ett G borde jag iallafall kunna sätta imorgon. Nu måste jag verkligen sova..


Exhausted

Har precis tryckt i mig lite kyckling och tagliatelle.
Kom hem från gymmet för ca någon timme sedan bara. Är helt slut i kroppen. Sprang på bandet i 30 min, sen körde jag lite bröst och axlar samt ben. Kände att det behövdes.

Fick lite skön "pepping" utav Ninos pappa som också var där. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen är det plugg som gäller.
Vi hörs om ett tag finisar!


Mot gymmet

Har precis slängt i mig två stekta mackor med ägg
i all hast men det blev gott. Nu ska jag bara byta om sedan bär det av mot gymmet. Berättar om dagens händelser när jag kommer hem.
På återseende kära vänner!



Godmorgon gullisar!

Idag är det en ny dag med samma gamla rutiner.
Jag ska klä på mig, sminka mig, platta håret, göra frukost, hinna äta frukost, packa ned alla böckerna, borsta tänderna, gå på toaletten osv. Sen är det iväg till skolan tillbaks till alla gamla lektioner, alla gamla lärare och alla gamla ansikten.

Jag vill börja om nu. Jag är trött på grundskolan. Ska bli skönt att få komma upp till gymnasiet och skaka av sig 6:orna. Nog om det nu. Hoppas iallafall att ni får en riktigt skön och härlig dag. Vi hörs senare när jag kommer hem. xx


Goodnight dreamer's

Nu blir det sängen för min del.
Ska göra mig en kopp te och lite havregrynsgröt. Är lite små hungrig så det passar bra innan jag går och lägger mig. Ska titta på bigbrother medan också. Imorgon har jag sovmorgon så hinner kanske uppdatera ett litet morgon-inlägg innan jag beger mig mot skolan. Får se om det blir gymmet imorgon. Annars kör jag samtidigt med mami på onsdag samt tar en tripp till solen och lägger mig..

Godnatt fina läsare!



Haha hittade två snygga bilder på mig och Cecilia!


Shoppingsugen!

Fan vad jag vill ha pengar nu!
Jag vill bara flippa loss och köpa en massa impulsköp.. Allt detta är SÅ himla fint. När jag får min lön ska jag åka in till stan och shoppa. Sen fyller jag år snart också så då ska jag både önska mig pengar och en redig shoppingdag inne i stan hehe!





1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med


En väldigt omtyckt vän ♥


Kör på detta framöver

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21a bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22a bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Tagen av snyggfacet Micaela 

Easy

Mamma har köpt såna här små smoothie
påsar som man bara blandar ned i mixern tillsammans med yoghurt och det går bara på några sekunder. Enkelt och nyttigt mellanmål mitt på dagen, framför allt väldigt gott!





Smidigt som tusan!


Världens bästa mamma!


Smoothie

Godeftermiddag bloggen!
Kom hem för ett tag sedan och sitter just nu med en textanalys som vi har deadline på imorgon. Har lite ångest men den är snart färdig. Idag lämnade vi in våra projekt om evolutionen samt hade redovisning.
Jag fick MVG och jag var jätte harig idag.

Vet inte varför men jag vart jätte nervös. Ikväll blir jag iallafall bara hemma. Vill åka till gymmet men jag har fortfarande ont i halsen så ska iallafall vänta tills imorgon. Nu ska jag göra mig en smoothie och skriva klart min textanalys. Ciao




Ute på landet

Godkväll bloggen & fina läsare!
Har precis bakat en kladdkaka som nu står i ugnen. Igår jobbade jag från 11.00-16.40 och hjälpte Maritha med catering. Vi hade runt 50 st gäster som vi skulle finnas till för och det gick faktiskt jätte bra. Jag kände att jag gjorde bra ifrån mig vilket jag också fick höra. Hon var jätte nöjd över min insats och ville gärna ha med mig på fler sådana uppdrag!

Efter jobbet hämtade Nino mig. Vi åkte först och handlade tillbehör till tacosen på affären samt lite lördagsgott. Sen åkte vi hem och tillagade allting. Efter en stund kom Markel och Micaela förbi en stund. Sen åkte vi hem till hennes moster och spelade kort. Jag som inte kan någonting annat än "finns i sjön" lärde mig ett par nya spel lekar. Vi körde tecknet men Markel fuskade bara så det var inge roligt. Vi kom hem rätt sent och somnade på en gång.

Imorse åkte vi först till affären och köpte med oss "frukost" sen åkte vi till Ninos landställe där hans mamma och hennes sambo bor för tillfället. Medan Nino och Benke tvättade hans bil och dammsög den invändigt så satt jag och pratade med hans fina mamma. Det var ett tag sedan jag träffade henne så det var jätte mysigt. Sedan grillade vi och sen därefter åkte vi hem. Riktigt mysig helg!



Bild från idag ute på landet


Ändrade planer

Jag åker och gymmar med mamsen innan
jag åker iväg och jobbar. Tur att gymmet ligger nära Paus!


Friday friday friday!

Äntligen är det fredag igen!
Jag har suttit och jobbat med mitt evolutions arbete sen jag kom hem från skolan och jag är äntligen klar med mitt arbete. Skrev nationella idag också som gick oförväntat bra?! Jag var 2 poäng från mvg vilket både gjorde mig jätte glad och oerhört irriterad. Två poäng?
Herre min skapare.

Imorgon kl 11.00-16.00 ska jag jobba på Paus. Jag ska hjälpa Martiha med förberedelser inför ett kalas. Det ska faktiskt bli roligt. Efteråt ska jag köra ett snabbpass på gymmet och sedan träffa Nino. Mina tjejer åkte ju på cup i Katrineholm idag med innebanylaget (sätt några mål för mig) så jag är helt solo i helgen. Nu ska jag sätta på en film och hämta ett glas cola.




Mina favoriter!


Mother F

Hej på er kära läsare!
Jag vet inte vad det är med mig men jag har aldrig tid med bloggen längre. Lägger den åt sidan mer och mer nu känner jag. Det kanske är dags för mig att sluta blogga.. Finner ingen motivering. Lägger nog bloggen på hyllan snart. Aja, idag åkte jag och Nathalie hem till mig efter skolan och fikade.

Sedan åkte vi hem till henne för att träffa Tony som äntligen kommit hem från Växsjö. Efter det gick jag till gymmet. Sprang i 30 minuter och avslutade på crosstrainern. Var nästan påväg att börja spy efteråt. Skönt att få komma igång med träningen igen. Har verkligen saknat den! Nu måste jag börja avrunda för imorgon ska jag upp tidigt och förbereda mig inför Nationella (engelska) som ni måste hålla tummarna för! Godnatt med er nu så hörs vi mer imorgon!


Good night sleep

Hello guys!
Ber om ursäkt för en riktigt dålig uppdatering idag. Jag har inte riktigt vart på humör eller haft tid. Jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Har som vanligt skola imorgon och en hel del att göra. Är nästan klar med mitt evolution arbete. Hörs mer imorgon!

Puss och godnatt!



Haha jag gjorde dessa på 5 min på slöjden idag


I hate mornings

Godförmiddag allihopa!
Hoppas allt är bra med er. Själv är det helt okej. Jag ska bara plugga hela dagen så det blir kanske lite glest med uppdatering idag. Men vi hörs när vi hörs. Ha en fortsatt fin dag!




Min frukost (jag är typ den enda som gillar leverpastej haha)


Sommarfin

Dessa fina plagg får mig att vrål längta efter sommaren!
Jag vill ha alla fyra. Så jäkla snyggt till en brunbränd kropp, fräkniga kindben och solblekt hår. Den tredje är perfekt som ett strandplagg. Lätt att dra på och dessutom apsnygg!



Happiness



Visar senare vad som finns i denna..


Caféhäng

Go'kväll folkens!
Sitter med världens äckligaste huvudvärk. Funderar på att snart gå och lägga mig. Måste dock skriva klart två arbeten innan. Hur som så gick jag i skolan till 15.15 idag. Tog bussen direkt hem. Var hemma ett tag innan Nino kom och hämtade upp mig med bilen.

Sedan åkte vi till handen och tog en liten fika på Momo. Efter två timmar där så skjutsade han hem mig. Nu ska jag göra mig en kopp te och sätta mig framför tv:n tillsammans med pappa och se hur det går för kära gnaget! På återseende.



Olika världar

Sitter i sängen och känner att jag borde plugga..
Men jag har verkligen ingen ork alls överhuvudtaget. Har hur mycket grejer jag behöver göra klart men jag klarar det inte just nu. Har på sistonde skjutit upp allting.. Har tappat fokus helt på skolan. Det är inte roligt längre. Vill bara bort från skit skolan..

Ska alldeles strax hoppa in i duschen och passa på att göra en hårinpackning. Igår kväll var jag hemma hos Nino och vi bakade scones kl 03.00 på natten. Dom blev faktiskt jätte goda. Eftersom att jag somnade på tok alldeles för sent igår så ska jag försöka lägga mig rätt hyfsat idag. Avrundar här nu.




1: Våra scones
2: Ninos fina kissemiss


Coffee

Godagens solstrålar!
Jag ska snart bege mig mot tåget men först ska Sofie komma förbi och hämta sina högtalare till datorn. Jag känner mig så himla lycklig! Idag är det en bra dag! Vill att det ska bli sommar nu med detsamma. Sofie berättade imorse att hon åker med oss till
Peace & Love i sommar!

Det kommer bli grymt och jag längtar redan ihjäl mig. Därav varför jag vill ha sommar nu nu nu!! Nu jag jag dricka upp mitt kaffe och börja packa väskan. Blir ingen mer uppdatering idag så vi hörs mer imorgon. Ha en riktigt mysig och härlig lördag för det ska jag!



C'Ya tomorrow

Ska sätta på en film och sedan sussa!
Är hur trött som helst. Har ställt klockan så att jag inte sover bort hela dagen vilket brukar hända på helgerna. Håller dessutom tummarna för det fina vädret imorgon. Behöver komma ut nu när jag har vart sjuk i en hel vecka. Men vi hörs mer imorgon gullisar!



Bild från idag


Empty without You

Ikväll blir jag bara hemma framför en film och ostbollar.
Jag orkar inte göra någonting ikväll känner jag. Imorgon ska jag träffa min fina vän Nino.

Vill åka till gymmet men jag äter morfin så jag får avstå. På söndag vill jag vara ute i det fina vädret som det sägs ska komma. Det ska tydligen bli rätt så varmt.


I'm a bird




Detta är det nya örhänget. Kär ♥


Min Kärlek

Kom hem från handen för ett tag sedan.
Mötte upp Rebecca på tåget och vi åkte vidare mot haninge centrum. Vi gick först runt och tittade lite och hon skulle köpa ett par jeans. Hon köpte ett par riktigt snygga marinblå färgade jeans!

Sen köpte vi ett par riktigt grymma örhängen på ginatricot (ska visa er sen) som vi tog ett varsit utav. Sen tog vi en lång fika på Momo och pratade om allt och ingenting. Riktigt mysig och behövande eftermiddag!





Världens bästa!


Datasalen

Äntligen fredag folket!
Jag sitter just nu i skolan och håller på att skriva ett musik arbete på engelska om Dolly Parton. Har precis översatt hela hennes låt Jolene. Slutar när som helst och eftersom att det är så tråkigt väder ute så möter jag Rebecca i handen istället för i stan. Nu måste jag skriva vidare.


RSS 2.0