shopping!

Godmorgon godmorgon!
Nu är jag nyduschad och klar, ska bara slänga i mig lite yoghurt sen drar vi oss mot handen. Idag blir det shopping, känner bara hur pengarna bränner i plånkan! Idag måste jag hitta en klänning. Måste ha en fin/snygg klänning tills ikväll. Det är nyår ikväll you know. Nej nu måste jag sätta lite fart här. Malin står otåligt i dörren och väntar på att jag ska stänga av datan eftersom hon verkligen AVSKYR när jag sitter här.



Min söta chihuahua Robin.


very tired!

Nu är är klockan mycket och jag känner hur ögonen vill stänga sig och säga godnatt. Idag vaknade jag 09.00 gjorde mig i ordning och sen begav jag mig mot tåget vid 12.01. Träffade nino i västerhaninge och åkte sedan vidare till handen c. Han skulle klippa sig & jag skulle kolla rean i centrum. Hittade en super söt tröja på H&M (dock inte på rean). Kollade efter en klänning tíll imorgon men hittade inget som jag riktigt "fastnade" för. Efter allt letande blev jag trött och åkte hem till nino. Fick världens finaste present av honom (kommer förmodligen en bild senare). Tack så jätte mycket, jag älskar dig! Tog bussen hem 20.27. Kokade spagetti och te när jag kom hem för jag var lika frusen som en isbit. Nu ska jag tvätta bort allt smink och krypa ner i sängen. Imorgon åker jag och malin till handen c och tittar runt en liten stund. Vi tänkte fika och prata lite grann också, det kommer bli riktigt mysigt och det kommer garanterat komma bilder imorgon. Håll utkik.
Puss och kram.


presenter!


Make Up

Björn Borg

Te

Escada moon sparkle

Money

Home Spa

Presentkort på H&M


Agnes Carlsson - Release Me


I'm back!

Hej på er alla gullegrisar!
Har ni haft en bra jul? Min jul har iallafall vart helt underbar. Vaknade på juldagsmorgon i stugan och min lilla mamma hade gjort varm choklad och kokat gröt. Gick upp och åt och tittade i julstrumpan. Fick ett nagellack kitt, blev super glad! Efter den mysiga frukosten så duschade vi och gjorde oss julfina. Gick sedan ner till min gammel mormor och gammel morfar som vi skulle vara med på julafton. Min farmor & hennes sambo Björn var också där. Proppade i mig en massa god julmat. Tomten kom såklart lite senare på kvällen med alla våra julklappar, roligt att han hade samma ögon som min pappa hmm...! Efter en super lyckad och trevlig kväll var det dags för oss alla att knalla hemåt. Gick och la mig direkt efter att jag hade tvättat bort all smink och tagit av mig alla kläder och somnade hur fort som helst. Sådär såg min julafton ut och jag är också helnöjd över alla presenterna.

Nu är jag äntligen hemma. Efter en lång bilresa känner jag för att ta ett varmt bad men ack inte! Våran värme i huset funkar inte så vi har bara -6 grader här inne, burr! Sitter här med raggsockor,strumpbyxor,mjukis,två tjocktröjor och ett par vantar! Har tänt en massa ljus och pappa försöker göra en brasa. Blir nog en kall natt utan värme (finns inget varmvatten heller!). Nu ska jag hjälpa mami med maten. Bloggar mer senare.
Pussar från en frysen bloggerska!

Kommer nog en massa bilder lite senare.

packa packa packa..

Nu har jag packat ner en massa kläder. Allt från underkläder till ytterkläder. Min dag har vart strålande. Vaknade vid 08.00 imorse, åkte till handen och handlade dom sista julklapparna. Kom hem vid 14.00 hoppade in i duschen och sen begav jag mig mot bussen. Spenderade slutet av dagen hos min käre pojkvän. Vi låg i hans säng och mös. Kommer inte träffa honom på en hel vecka nu, suck! Tur för mig att jag har mottagning där uppe så att jag inte går och längtar ihjäl mig helt efter honom. Juste, idag när jag köpte lite julklappar så hittade jag lite grejer till mig själv också. En grå tjock tröja från cubus och ett par örhängen från gina tricot & hårspennen från glitter, I'm happy!

Vet inte om mitt internet funkar där uppe i stugan så vi får se om jag bloggar eller inte. Men håll utkik för rätt som de e så funkar det kanske. Ska upp kl 07.00 imorgon för att vi ska komma iväg så snabbt som möjligt innan all trafik är ute. Så jag kommer nog sova hela vägen för det tar ungefär 6-8 timmar att åka upp till hjärtedalen= härjedalen. Men man får väl hoppas på att resan går fort. Mobilen är med så det är bara att messa mig (för er som har nummer, såklart). Nu tänkte jag gå igenom min packning och hoppa i säng. Det blir en låååång dag imorgon.
Puss på er alla bloggläsare.
Fortsätt läsa!


Tjock tröja från cubus 149:-

Tunikan som jag köpte igår på gina tricot 198:-

Örhängen från gina tricot 49:-

Hårspennen från glitter 19:-

Mina fluff tofflor som jag köpte igår från rusta 39:-

julfix

Nu är jag alldeles propp mätt. Har precis ätit thai mat, fast först var det planer för pizza men jag vann så det blev thai. Idag som ni redan vet så var jag och handlade julklappar. Hittade en julklapp till nino också, exited! Hittade också en super söt tunika till mig själv. En grå med ett stickat mönster över bysten. Så jag har haft det fullt upp idag. Jag och pappa åkte runt som galningar efter en massa julklappar till folk. Men nu är det klart & jag ska slå in allt ikväll och dricka glögg med familjen. Imorgon så ska jag träffa nino och efter det så måste jag packa! Jag vet inte vad jag ska ta med mig hmm..

julklappshandling

Ja som ni ser så säger rubriken för det mesta allt. Idag tänkte jag åka och handla julklappar. Alltid i sista minuten. Har några stycken som jag inte har köpt något till ännu. Måste kolla på en julklapp till nino, det börjar bli lite brådis nu. Ja nu ska jag åka och jag har ingen aning om när jag kommer hem. Skriver direkt när jag är hemma.
Ha en underbar dag, kisses!



Today I'm wearing this:

Tunika från H&M
Tjocka strumpbyxor från Lindex
Over knees strumpor från Gina tricot
Vitt linne från Gina tricot

I'm happy


Dom här söta örhängena fick jag av malin idag.
fick öppna min julklapp idag.
Ps. Du får din julklapp imorgon, var inte orolig hjärtat.

Snön vill inte komma

Sitter nu här helt nyduschad & in smetad med en apricotmask. Ska alldeles strax äta. Pappa står och grillar utomhus i dethär vädret, burr! Ikväll så ska jag slå in alla paket och packa till norrland resan. Har redan tagit fram väskan men jag har ingen aning om vad jag ska ta med mig, eller jo en massa varma kläder. Det ska bli riktigt skönt att få komma upp dit. Min gammel mormor har just meddelat oss om att det är ca 2 meter snö där uppe. Så det blir nog en hel del skoter åkning. Min lilla pappa har också köpt en massa massa julpynt som vi ska ta med oss dit. Allt från glitter och tomtar.. Nu ska jag klä på mig och torka håret. Snön verkar inte vilja komma till stockholm..
Kisses!

  (klickbar)

Celine Dion - Don't save it all for christmas Day


rubrik..

Godmorgon.
Har precis gjort mig i ordning och slängt i mig en tallrik yoghurt. Ska snart bege mig mot bussen. Ska till västerhaninge och träffa Nino. Snart åker jag till norrland. Jag åker den 23/12 dagen innan julafton. Det betyder alltså att jag ska fira julafton i hjärtedalen = härjedalen. Tror att vi stannar där i drygt en vecka & jag kommer inte att klara mig utan nino så länge. Nej men nu blev det lite bråttom, måste hinna med bussen.
Puss och kram.



Dagens outfit:

Tunika från Gina tricot
Tjocka strumpbyxor från H&M
Halsduk från topshop
Svart linne från Vero moda


jullov!

Nu är det äntligen jullov!
Vaknade O6.3O imorse av att nino ringde mig. Det här är så jäkla knäppt, jag vaknar inte av mitt alarm med vaknar när han ringer mig. Så den enda lösningen är att han ska ringa mig varje morgon för att jag inte ska försova mig. Kom till skolan vid O8.O5 ungefär.. Hade läsning direkt på morgonen och sen idrott. Måste berätta en rolig grej. Idag så hade hela mitt A komplement ett fjortis tema. Alla såg helt galna ut (kommer ett par bilder längre ner). Vid 11.OO tiden så begav vi oss "klassen" till brandbergen. Vi skulle bowla. Efter att ha fått sitta på ett varm & skönt tåg en liten stund var det dax att gå ut i kylan. Frös som en stucken gris. När vi var framme vid bowling hallen så var det dax för att sätta på sig dom super "snygga" skorna. Ojojoj, vad vi skratta åt dem. Jag tyckte att det gick ganska så bra för mig i början men på slutet så blev det rena rama pannkakan! Men det var jätte roligt. Kom tillbaks till skolan igen vid 16.2O och då var det dags för fika. Skolan bjöd på lussebullar,pepparkakor och julmust, mumma! Träffade också Rebecca som kom & hälsade på oss. Trävligt trävligt.
Var hemma vid c 17.OO tiden. Tog sedan bussen till västerhaninge för att träffa Nino. Vi gjorde inte så mycket, låg mest & pratade.. Nu är jag hemma och ska snart ta ett varm fotbad. Är så himla frysen om fossingarna. Tänkte också fixa naglarna.


Fjortis tema! (vickan,mimmi & uggla)

Bowling hallen!

Våra otroligt snygga skor!

mina egna produkter


Tänk på att solpuder har ett lite starkare färgpigment än ett normalt puder.
Om du vill använda solpudret till vardags rekommenderar vi att använda ett
puder som ger en matt finish eftersom det ser mer naturligt ut än produkter
 med skimmer i. Till festligare tillfällen kan det vara trevligt med ett solpuder
 innehållandes ljusreflekterande pigment med skimmer av guld/brons. Detta
 ger huden en extra lyster. Om du är ljus i hyn rekommenderar vi att du använder
 ett solpuder med flera färgnyanser för då är det lättare att få fram en passande nyans.
Pris: 49:-


Sans Soucis Brilliant Volume Gloss Apricot Nr.40

Ger läpparna mer volym, vilket gör att de ser fylligare och mer uttrycksfulla ut,
Formula med glittrande pärlpigment ger läpparna en otrolig lyster

Pris: 190 kr


Det här är en mascara som tar bort klumpar.
Den smala borsten gör det enkelt och du slipper att all mascara
ska komma utanför.
Pris: 189:-


Ögonfransböjare från H&M.
Pris: 49:-

Fråga mig

Ni får jätte gärna ställa frågor.
Jag kommer att försöka svara på alla era funderingar. Nu har ni chansen att fråga
precis vad ni vill. Så sätt fart.
Pussar!

chocolate shoes


Vem skulle inta vilja ha ett par chokladskor i julklapp?


ensam

Tjulu!
Ligger här helt ensam i min säng och fryyser som jag vet inte vad. Saknar lite socialt sällskap just nu. Idag ringde min älskling och väckte mig. Hade bett honom om det dagen innan. Fast jag somnade om direkt när han la på. Känner mig så himla trött och frysen. Anledningen till att jag inte skrev igår kväll är att jag somnade vid 17.00 och sov till 21.00 så när jag vaknade så hade jag ingen ork alls till att skriva. Har legat och tittat på tv större delen av dagen. Just nu så ligger jag och väntar på att pappa ska bli klar med maten. Jag tror att det blir kyckling och pomes frittes (?), gott! Just jäklar, jag har målat naglarna och gjort en ansiktmask också. Mysigt att pyssla om sig själv lite. Hörde också att min klass ska bowla imorgon från 11.00- 17.00 så jag vet inte hur det blir för mig imorgon. Nu är maten klar, see ya!


love actually


Nu tänkte jag sätta på en gammal klassiker.

sjuk

Godmorgon.
Vaknade imorse med halsont och huvudvärk så det blev ingen skola för mig idag. Har precis gjort mig en kopp te och hallon yoghurt. Det enda jag kan svälja i stortsätt. Mina nuvarande planer för dagen är att jag ska ligga sängliggandes hela dagen & titta på en massa filmer. Bara ta det lite lungt sådär. Fast jag kom på att jag måste skriva klart den där engelska bok recenstionen, urk!
Hoppas alla ni andra får en underbar skoldag.
Puss och kram

 


läxfri!

Nu är jag mätt och belåten. Pappa kom hem tidigare så jag behövde inte laga mat idag. Till middag blev det köttfärssås och spagetti, gott! Sitter här och njuter eftersom vi inte har några läxor alls den här veckan. Imorgon ska jag eventuellt träffa nino om jag känner mig bättre. Just för tillfället så känner jag mig ganska risig men det enda jag behöver just nu är kanske sömn. Nu ska jag fortsätta med att dricka upp mitt te och sätta på en bra rulle.


Declan galbraith - An angel


tick tack tick tack..

Just nu så är mitt huvud en tickande bomb. Idag så har det vart full rulle i skolan. Hade först engelska på morgonen & vi skulle ha läst ut en bok tills idag och skrivit en bokrecenstion och det hade jag helt glömt bort. Så jag satt och tok läste hela lektionen. Tror att jag kom till sidan 25 och det är ungefär 38 sidor, whatever! Efter engelskan så hade vi en liten rast så jag satt och läste på fysiken innan vi skulle ha det "stora" provet. Tror nog att det gick ganska så bra för mig på provet, men vi får såklart inte resultatet förns efter jullovet. Gick hem lite tidigare idag för att min jäkla huvudvärk inte vill ge med sig. Min lillasyster kommer alldeles strax hem och då ska vi laga lite mat. Eller det är jag som ska laga mat idag eftersom det är jag som är barnvakt hela kvällen. Måste kila nu.
Puss.


Natti natti

Nu är mitt te vatten klart och jag ska stänga av datan nu.
Imorgon har jag prov i fysik & vi får se hur det går. Håll tummarna för mig.
Sov gott och dröm en massa söta små drömmar.

Nu vet ni

Namn: Sofia
Tilltalsnamn: Sosso
Födelsedag: 5 maj
Ögonfärg: Blågrå
Hårfärg: Brunt
Längd: runt 167
Höger/Vänsterhänt: Vänsterhänt
Värsta vana: Ingen aning
Stjärntecken: Oxe
Sko stolek: 36-37
Är dina föräldrar skilda: Nej
Skor idag: Vita tygskor & svarta skin stövlar
Det första du tänker på när du vaknar: Nino
När går du och lägger dig: Olika tider, olika dagar
Bästa minne: Det finns tusen stycken

Vem var den senaste personen:
Du pratade i telefon med:
Mamma
Msnade med: Kalle
Du kramade: Malin
Du skällde på: Hunden

Favoriter
Färg:
jag gillar alla färger
Mat: Kinamat
Djur: Hund & katt
Glass: Choklad
Godis: Jag vet inte
Tuggummi: Mimmis hubba bubba
Helgdag: Lördag
Årstid: Sommar
Tandkrämssmak: ?

Vänner och livet
Vad vill du bli när du blir stor:
Designer
Hur vill du dö: Gammal
Vem av dina vänner är mest lik dig: Det måste vara Rebecca.
Hur länge tror du att du kommer leva: Det vet man inte.

Har du någonsin
Varit kär
: absolut
Skolkat: nejdå
Sovit utomhus: Ja
Gråtit i skolan: Ja
Spytt i skolan: Nej
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: haha ja 
Varit på scen: Ja
Retats: Säkert
Blivit nerslagen: Nej aldrig

This or that:

Pepsi / Cola
McDonalds /
burger king
Choklad / vanilj
Jordgubbar / blåbär
Kött / veg
Tv / film
Kinamat / mexikanskt
Kakor / paj
MTV / VH1
Blind / döv

I promise!

Måste be om ursäkt för headern, men jag ska fixa den lite senare. Puss!

Bilden säger allt..


Min kärlek till dig är obeskrivlig.

Fullt upp!

Hej på er alla filurer!
Jag har haft en super bra helg. I fredags så sov nino hemma hos mig. Vi käkade pizza på kvällen och låg & mös framför tv:n. Vaknade ganska tidigt på lördag morron tror att det var 08.00 men somnade om, så när vi vaknade lite senare var kl ungefär 11.00. Gick upp och gjorde frukost & duschade efter. Sen bar det iväg mot malins ridskola. Hon skulle ha ett lucia tåg där så vi knallade dit och tittade på henne. Kom hem vid 19.00. Väntade på malin en stund. När hon kom så lagade vi lite käk. Det blev Kyckling och rusti & malins goda fetaost sallad. Efter maten så tittade vi på film och pratade om en massa massa saker. Tror att vi somnade 02.00-03.00 nån gång. Idag åkte jag,malin, mamma & pappa till kungenskurva. Åt först på donken och sedan åkte vi till ikea. Köpte lite ljus och sånt till rummet. Måste få lite stämning i rummet nu till julen så jag köpte en massa olika lukt ljus. Nu tänkte jag göra mig en varm kopp te och sätta på en bra rulle. Skriver mer imorgon.
Pussar.

 

lyckad kväll!

Hej allesammans!
Kom alldeles nyss hem från lucia cupen. Idag har det vart en rikitg toppen dag. En dag då allting går bra. Skolan har funkat helt okej, kom lite väl tidigt dit idag. Jag och malin satt och vänta där i drygt 50 minuter på att våran första lektion skulle börja. Hellre tidig är försenad (försening = stress) buhu. Slutade 14.50 så jag åkte hem direkt efter skolan för att möta min lillasyster. Var barnvakt en stund & lite senare så kom mamma. Ringde bebis och frågade om han kunde komma och det gjorde han såklart. Vi gjorde inget speciellt.. Låg och myste. Sen gick vi till bussen & det tog ett "litet" tag. När vi precis nästan hade kommit fram (stod på andra sidan vägen) så kommer buss jäveln och åååker! Så vi bestämmer oss för att promenera till min skola. Det tog drygt en kvart men det var jätte mysigt. Nu kokar mitt te vatten så jag måste kila.
Hej så länge.


Dagens outfit;

Svart tunika från Ica maxi
Grå stickad väst från ESPRIT
Svarta tjocka strumpbyxor från Indiska
Svart flätat skin skärp från VERO MODA

spänningen stiger..

Nu är det precis 13 dagar kvar till julafton!
Längtar som en galning. Två små enkla ljus kvar att tända..

Godmorgon

Hallådär!
Nu är jag uppe och klar. Har inte försovit mig idag för att nino ringde mig vid 06.30 (tack älskling, jag älskar dig). Och som ni ser så funkade det jätte bra. Kommer iväg till skolan 08.30 tror jag. Känner mig ovanligt glad idag men det är nog för att jag inte har behövt stressa, wiie! Men nu ska jag sätta mig framför tv:n och äta min frukost luuuungt!
Ha en underbar dag. Pussar


Mitt lilla fönster.

sängen ropar!

Nu har jag precis slitit blicken från tv:n & sitter här med en varm kopp te. Ska snart fixa mina naglar och pyssla om mig lite. Imorgon är det lucia på min skola. Det kommer säkert att bli jätte mysigt. Ska eventuellt hem till nino efter skolan, men nu sa mamma att jag kanske måste vara barnvakt. Men vi får se hur det blir med den saken. Imorgon har jag sovmorgon & är helt överlycklig. Men jag tänker gå upp tidigt iallafall för jag har ingen lust att försova mig igen. Nej nu är det mina naglar som jag ska lägga ner tiden på.
Dethär blir kanske det sista inlägget för ikväll. Men säger jag så, så kommer det säkert komma ett till hmm.. Knepigt det där. Måste passa på att tacka alla sötnosar som läser mitt strunt och sen kommenterar. Ingen blir gladare än jag.
Natti natti..


david cook - always be my baby


försovning

Hallådär sötisar.
Kom alldeles nyss hem från nino. Låg och mös sen 15.05-17.30. Helt otroligt jag är så jäkla trött på mig själv. Försov mig idag igen. Gick inte och la mig så sent igår men likt förbannat så kommer jag inte upp på morgonen så nu har jag och nino bestämt att han ska ringa och väcka mig varje dag vid 06.30. Så nu får vi se om det blir någon förändring. Kom till skolan helt nyvaken, men ändå så får man så fina komplimanger. Det gick ganska bra för mig på so provet och jag får resultatet på tisdag, jisses! Jag är så himla trött på skolmaten. Antingen så är den kall eller smakar pyton! Vi får verkligen så himla tråkigt mat, så tillslut så vill man bara strunta i att äta den (äta bör man, annars dör man). Känner mig trött men glad. Nu blev mammsen klar med maten. Bye bye sweetheart's.



Ser ni likheten?


Min lillasyster Hannah victoria flodén.
Ser ni vad lika dom är?

Give me!


just jäklar!

Nu har mina skolfoton kommit &
jag blev faktiskt inte alls nöjd.. det ser ut som att mitt hår är alldeles rött!
Men här har ni allafall en liten bild.


Tisdag

Sådärja, nu har jag pluggat klart. Nu känns det ganska bra för både engelskan och so:n sitter lite grann. Jag försovde mig imorse. Kom upp ur sängen vid 07.30 och jag skulle iväg till skolan 07.55 men jag hann. Slängde på mig ett par mjukis byxor och en rosa mjukis tröja (inget smink). Jag vet att det finns många tjejer som aldrig skulle gå till skolan utan smink för att dom är rädda för vad andra ska tycka/säga. Men man ska absolut inte behöva vara rädd för att vara utan smink bland andra. Det finns många tjejer som är hur fina som helst utan smink & det är bara jobbigt att behöva sminka sig och hålla på varje dag. Huden behöver andas mer än bara på natten. Jag ska inte sitta här och säga att ni ska sluta med sminket helt för det har jag inte själv gjort, men tunna gärna ut lite på det. Det finns så många som har hela ansiktet fullt med en massa brunpuder & inte har nån aning om hur man ska sminka sig, ta det bara lite lungt med all make up tjejer. Nog skrivet om det nu. Nu har ni min åsikt och sen får ni tycka vad ni vill.
Skolan var helt okej idag. Hade musik direkt på morgonen och gick sedan över till läsning & bild. Sen har alla tråkiga lektioner bara rullat på. Slutade 15.00. Kom hem, gjorde mig en varm kopp te och satte mig med engelskan och so:n. Nu ska ska jag inte göra så mycket. Inga speciella planer för kvällen än så länge.
Puss på pannan.


Pictures?

Nu är det några stycken som tycker att jag ska lägga ut bilder på mig
och min pojkvän. Han och jag har pratat om det & vi ska fixa ett par bilder till er.
Vet dock inte när men håll utkik.

Puss!

mys med bebis

Nu sitter jag här helt nyduschad och insmetad i en jordgubbsmask. Min dag har sett väldigt bra ut. Hade sovmorgon till 08.50 så jag fick sova lite längre idag. Skoldagen rullade på som vanligt. Bebis och ande kom dit vid lunchen 12.55 och väntade sedan tills vi slutade. Efter att vi hade slutat så tog jag bussen hem. Städade upp lite i rummet ( tyvärr så kommer det inga före/efter bilder eftersom att det är rätt pinsamt hur det såg ut innan). Efter allt städande så ringde jag nino. Han kom hem till mig & vi tittade på tv och bara gosades i sängen. Pappa lagade middag till oss idag och det blev kyckling spett & orange/röd pasta (paprika) mumma.. Efter att han hade gått hem så bläddrade jag igenom fysiken lite grann. Den sitter inte alls och vi har prov på måndag, jisses! Men det är bara att läsa på. Nej nu ska jag fortsätta att titta på prison break.
Pussar!


Smaka på min helg

Hej alla människor!
Ber om ursäkt för en dålig uppdatering. I fredags så träffade jag nino direkt efter skolan. Han kom hem till mig. Jag packade och fixade för att jag skulle åka till nynäshamn för att träffa rebecca. Vi satt och kollade på tv & bara mös tillsammans. Tog sedan tåget som gick 15.57 till nynäshamn. Han följde med mig dit (du är världens finaste människa) sen tog han tåget hem igen. Knallade hem till rebecca med raska steg eftersom att det regnade. Regnet öste verkligen ner. När jag kom hem till henne så satt vi på en film som hette "Barnhemmet" en super bra film, men det skulle vara en skräckis. Men den var inte alls läskigt, bara sorglig (?). Sen hade hennes rara lilla pappa gjort tacos till oss. I fredags var det en riktigt slappar kväll (jätte skönt). Vaknade vid 12.00 på lördag morgon. Gick upp och rebecca stod och gjorde omelett. Hon är en riktig husmor hon. Efter en näringsrik & smaskig lunch så gjorde vi oss i ordning. Gick ut för att träffa fanny som jag inte har sett på snart 100 år känns det som. Det var jätte roligt att se dig gumman. Gick hem och gjorde oss i ordning ännu en gång, men mer säger jag inte här på bloggen...
Imorse vaknade jag av att nino (min pojkvän) ringde mig. Jag hade bett honom om det för att jag inte skulle sova bort ännu en till dag. Förstår verkligen inte vad det är med mig men jag kan sova hur länge som helst om ingen väcker mig, märkligt! Men tack älskling för att du ringde mig. Gick upp och duschade och sen när jag kom tillbaka satt rebecca helt klar. Gjorde mig i ordning och packade ihop mina saker för hemgång. Nu sitter jag hemma och dricket te. Ska snart packa upp väskan, men jag känner ingen ork alls (jag måste).


Filmen som vi såg. Rekomenderas!

fråga mig!


Ni vet att ni får ställa hur mycket frågor som helst.
Jag svarar jätte gärna på era frågor, var inte blyga. Så sätt igång att kommentera.
Pusselipuss

te <3 mig

Nu är jag här igen. Som ni vet så skrev jag inte igår. Kände att det fanns viktigare saker men det tar jag dock inte upp nu i bloggen. Min dag har sett ganska bra ut. Hade sovmorgon idag så jag sov till 08.00. Träffade malin & vi åkte till skolan tillsammans. Sen träffade man alla härliga pinglor som håller en vid liv i skolan. Hade aldrig klarat det utan er tjejer. Tog bussen direkt hem och sen har bara kvällen rullat iväg. Nu tänkte jag sätta på te kokarn och göra en varm kopp te och sen bara ligga framför tv:n
 Hej så länge!




ingen ork

Orkar inte blogga ikväll.. skriver imorgon..

T.I. - Whatever You Like


Dagens

Dagens vill ha: socialt sällskap
Dagens klädsel: svart kofta, vitt linne & blåa jeans
Dagens smink: solpuder,mascara & rouge
Dagens frisyr: lockigt
Dagens händelse: handens bibliotek
Dagens låt: nickelback- far away
Dagens planer: gå ut med hunden
Dagens saknad: Nino (som alla andra dagar)
Dagens favorit: mamma
Dagens roligaste: william
Dagens drog: mobil freak
Dagens köp: chokladboll
Dagens godis: tuggummi
Dagens humör: si & sådär
Dagens läsning: The returns of hjärtans fröjd
Dagens dryck: te
Dagens ord: attans
Dagens ont: huvudvärk

Jag vill ha jul

Hej alla jul längtare.
Känner mig inte alls bra för jag har världens huvudvärk & humöret är väl lite si&sådär. Dagen har vart helt okej. Vaknade 06.45 imorse av mitt alarm. Gick upp för att fixa mig inför dagen och jag hann faktiskt inte äta någon frukost imorse, kom till skolan med en kurrande mage. Åkte till handens bibliotek med klassen för att låna en massa böcker. Kom tillbaks till skolan för att ha so & mentor tid. Tog bussen hem direkt hem efter skolan. Har suttit och pluggat på kemin och engelska glosorna i cirka en timma. Ska nog göra mig en varm koppte och göra en ansiktmask & måla naglarna. Pyssla om mig själv lite grann.


Dagens outfit:

Svart kofta från Gina T
Vitt linne från Lindex
Blåa jeans från Gina T
Svart bälte från Bikbok


Trööött

Nu är jag nyduschad och klar för sängen. Har gjort mig en varm koppte och hämtat en massa mandariner. Tänkte lägga mig i sängen och titta på tv. Skriver absolut mer imorgon så håll utkik efter mig.
Natti natti..


Två underbara månader idag, jag älskar dig!

För den jag är

Min enda längtan nu & här.. älska mig för den jag är..

Två månader av lycka!

Hej gott folk!
Nu är det måndag och första dagen i skolan. Vaknade 07.30 imorse, gick upp och gjorde mig iordning för skolan. Min söta lilla  pappa gjorde varmchoklad till mig imorse. Kom iväg till skolan 08.40 tror jag. Startade med engelska på morgonen och vi fick se snövit & de sju dvärgarna, måste säga att killarna var riktigt uppspelta på att få sen den. Sen har dagen bara rullat vidare med so,no,spanska och mattematik. Slutade vid drygt 14.40 så jag tog bussen direkt till västerhaninge för att möta Nino. Han stod och väntade på mig där & sen gick vi hem till honom. Tog det ganska lungt, pratade och bara gosades. Kom på att jag måste läsa igenom kemin en gång till innan jag kryper ner i sängen och sen så måste jag ta en varm dusch för jag fryser som bara den! Pusselipuss

RSS 2.0