lördag/söndag

Hej och hå! Nu är jag alldeles utmattad. Har städat hela rummet, dammat och moppat golvet/damsugit golvet & det är inge roligt alls men behövs det så behövs det. Igår kväll bloggade jag inte eftersom jag & min familj blev hembjudna till familjen hansson (malins familj) Innan vi gick dit så träffade jag bejbi en liten stund. Promenerade en liten stund i den iskalla kylan. Stod sen och väntade på bussen & jag kan medela er att jag inte hade någon känsel i tårna efteråt. Gick sedan direkt hem till malin. Hennes goa mamma hade gjort en super god middag. Jag har ingen aning om vad det heter men det var riktigt smarrigt, ungefär sådär gott att man bara äter & äter fast man är mätt bara för att det är sådär gott. Efter maten så fick malin för sig att hon skulle göra jordgubbs milkshake.. Jag har aldrig ätit det förut men aldrig igen. Jag tyckte inte att det var så speciellt gott. Men malin sörpla i sig hela, haha. Kom hem sent, hoppa direkt in i duschen & sen pladask ner i sängen.

Vaknade imorse 08.30 av nathalie som ringde mig. Hon frågade om vi skulle åka till stan idag men det regnade så det blev inte av. Vi skulle ha gått på någon julskyltning med min mamma och pappa men vem vill stå ute när regnar och blåser? Nej jag hade ingen stor lust till det. Somnade sedan om och vaknade vid 13.00. Fattar inte, jag sover så länge nu förtiden. Det är jätte jobbigt för man missar så mycket av dagarna. Mamma kom sen in i mitt rum och sa att vi skulle åka till farsta C istället & shoppa. Hoppade upp ur sängen och fixade mig & sen bar det iväg mot farsta. Kollade runt i en massa affärer och köpte lite grejer. Nu ska jag ta och plugga på kemin och engelskan.

Fynden idag:
 
H&M -149 kr                                         Gina T - 189 kr
 
Gina T- 299 kr
 
Gina T - 99 kr
 
Indiska - 79 kr

Imorgon är det 2 månader älskling!

Mamma mia- lay all your love on me



Världens bästa film.
Såg den för första gången idag & jag känner att
jag måste se den en gång till.
Puss!


klänning


Rebecca therese axlund i mitt <3

Vännen, nu har vi gått igenom så mycket tillsammans. Allt från tårar,sorg,glädje och en massa stunder av skratt. Du betyder så oerhört mycket för mig och jag ser dig som min lillasyster. Vi har stått varandra nära i 13 år nu. Jag kommer alltid att stötta dig, jag kommer alltid att lyssna på det du har att säga. Du har alltid funnits där för mig & jag har många gånger svikit dig, & jag är medveten om det. Jag försöker verkligen men det är så svårt när vi bor såhär långt borta ifrån varandra. Vi kanske träffas 1 gång varannan månad, helt sjuuuukt! Och vi pratar kanske bara nån gång ibland i telefon. Vi är inte lika tajta längre utan vi glider bara mer och mer isär. Ska det va såhär?
Jag saknar dig gumman. Jag kommer alltid att älska dig och du vet att du kan ringa mig när som helst. Vad än klockan är så svarar jag. Vi två genom allt, det var så vi sa och jag kommer än ihåg det idag.



ey! jag mår bättre

Hej alla goingar!
Idag mår jag mycket bättre. Tror faktiskt att det blir skola för mig imorgon. Har tröttnat på att ligga hemma och vara sjuk nu, det är absolut inge roligt alls. Vaknade vid 12.00 gick upp och gjorde nudlar & te. Satte mig vid tvn och bara tog det lungt, sen efter en stund så slumrade jag till. Kommer inte ihåg vad som hände men jag bara försvann. Vaknade av ett jätte gulligt sms från min underbara uppenbara pojkvän. Har inte gjort nånting idag, legat hemma och bara tagit det lungt för att förhoppningsvis kunna gå till skolan imorgon. Går jag till skolan imorgon så åker jag till Nino direkt efter.
Planerna för helgen ser ut såhär:

Fredag: Träffa pojkvännen
Lördag: Middag hemma hos malin
Söndag: Stan med nathalie


Såhär har det sett ut utanför mitt fönster.

Jag älskar snö!

sex and the city

 



 

förkyld

Godmorgon!
Herregud vad det är mycket snö ute, känns som att det bara kommer mer och mer. Ingen skola för mig idag heller. Känner mig rikrigt risig.. halsen värker och jag har jätte ont i öronen. Ska gå upp och göra lite nudlar och sen hoppa in i ducshen.
Puss!

  

natti natti

Nu ska jag alldeles strax krypa ner i sängen. Pratar i telefon just nu med bejbi. Jag är jätte trött, har haft utvecklingssamtal & det gick jätte bra. Blev ganska chockad över mina betyg. Jag har vart sjuk så himla mycket den här terminen men jag är iallafall godkänd i allt, wiie! Kunde såklart ha presterat bättre, men som sagt så har jag vart sjuk alldeles för mycket den här månaden. Så nu är det skärpning.
Det var allt från mig idag.
Puss!

 


sämst uppdatering

Hej allesammans!
Herregud vad mycke snö det är ute. Fast jag älskar snö så jag ska inte klaga. Den enda grejen som jag inte gillar med snö är att den kan formas som en boll och hamna "smack pladask" i mitt huve! Som ni kanske har märkt så är jag ganska dålig på att blogga på helgerna, men jag hinner aldrig men tro mig, jag försöker. I Lördags så sov jag hos nathalie. Vi satt i hennes kök en stor del av kvällen och drack te och bara snackade om allt&inget. Det är så himla skönt att bara få prata, att få slippa hålla allt inom sig. Gick och la oss vid 04.00 tror jag. Vaknade "tidigt" på morgonen av att hon dundrade runt som en virvelvind & tjöt (det är 1 meter snööööö ute!) Tåg sedan tåget vid 20.00. Mötte sockertoppen i vh och han tog tåget med mig till krigslida och sen så tog han bussen tillbaka. Jag älskar dig gubben. Det stormade verkligen, kände bara hur fötterna lättade från marken. Igår var det måndag och jag var inte så speciellt pigg och glad på morgonen.. orkar inte ta upp det här. Jag gick hem sista lektionen för att jag mådde dåligt. Ett tecken på att jag håller på att bli sjuk (?)

Idag vaknade jag lite sent.. Försovde mig en aning så det blev ganska stressigt imorse. Hade egentligen inte tänkt mig att gå till skolan idag eftersom att jag mådde dåligt igår och gick hem. Men mamma tyckte att jag skulle gå till skolan och se hur jag kände mig. Kom till skolan och kände absolut ingen ork alls, så jag ringde mamma och vi gick till lättakuten för att se vad det handlade om. Jag har nått jävla virus som aldrig vill försvinna & jag blir smittad jätte lätt av andra som är sjuka, tråkigt nog. Efter att ha vart hos doktorn så åkte vi hem. Värmde nudlar och satte på en film & bara tog det lungt. Mamma har köpt ett par jätte goda och effektiva halstabletter till mig (Läkerol care cranberry) känner mig en aning lenare i halsen måste jag säga.

Have a good day babes.


snö!

Godmorgon alla goa läsare!
Har ni sett vad mycket snö det är ute, wiiiie! Igår kväll så skulle  jag ju se på film (sex and the city the movie) jag tror att jag hann se mer än halva innan jag somnade. Filmen stod på när jag vaknade imorse och mitt fönster var öppet, så jag har fått mig en riktig förkyldning. Ska alldeles strax hoppa in i duschen men jag hade tänkt att käka lite först. Det blir nog nudlar eller omelett, gott gotti gott gott.

movie time

Nu ska jag se på film & bara ta det lungt.
Ha det så bra allesammans. Puss!


Models of sweden

Här har ni en webb sida som man kan söka till som modell like a kid. Ni kan ju kolla lite
själva.
http://www.modelsofsweden.se/barn.asp

klipp & klistra


sanningen svider.

Man tror att man vet, men sen så kommer den äkta sanningen fram..


ey du, yo det är helg!

Hallådär gott folk!
Nu är det äntligen helg & jag har jätte mycket grejer som jag ska göra. Imorgon så ska jag träffa bejbi. Och ikväll tänkte jag pyssla om mig själv lite grann. Göra en hårinpackning och måla naglarna samt göra en ansiktsmask. Jag försovde mig imorse, hade 20 minuter på mig att fixa allting som ska vara klart innan skolan börjar. Inte roligt alls, det blev riktigt stressigt. Blev iallafall varmt välkommen i skolan av berra & rune (mimmi och nathalie) Hade NO och vi fick nått häfte med drygt 14 sidor och jag hajjade inte mycket av det som stod där måste jag säga, Men jag kämpade på. Slutade tio över ett idag, så tog bussen som gick 36 till västerhaninge för att träffa Nino en stund. Vi hade jätte mysigt.. Sen hämtade pappa mig och när vi kom hem så åt vi. Jag tror att det hette canneloni, aja det är iallafall jätte gott (testa säger jag bara)

natti natti

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på tv & dricka en varm koppte.
Sov gott och dröm söta drömmar så hörs vi imorgon.

Give me!






Kanon dag!

Hej på er älsklingar.
Jag mår riktigt bra idag. Vaknade vid 06.30 imorse & kom till skolan vid 07.50. Hade läsning direkt på morgonen och jag läser nog världens tråkigaste bok "tystnadens hus" den rekomenderas inte. Men alla i min klass läser den och man måste läsa den så det är bara att gilla läget. Skolan var helt okej idag, hade idrott,engelska,svenska & spanska resten av dan. Tog bussen direkt till vh efter att vi hade slutat för att träffa Nino. Han stod och väntade på mig vid busshållsplatsen när jag kom, skit söt. Gick sedan hem till honom. Pappa hämtade mig vid 18.00 för att vi skulle käka och för att han skulle förhöra mig på kemin. Jag har ju kemi-prov på tisdag så jag är rätt nervös. Hatar alla olika slags "prov".Jag lär mig allt som jag ska kunna, men när proven väl kommer så får jag hjärnsläpp! Någon annan som får så? eller är jag den enda. Nu tänkte jag hoppa in i duschen. Skriver kanske lite mer senare. Puss på er så länge!




Den här mobilen vill jag ha. Kollar runt lite på olika, men den här är den enda som
jag riktigt har fasnat för. Är det någon som har en sån och kan tipsa?

Fulle rulle like a toarulle

Hej på er!
Idag har det vart full rulle. Vaknade jätte tidigt imorse, vaknade runt 04.00. Helt sjukt men jag kunde inte somna om så jag satte på tv:en och efter en timme somnade jag. Hade läsning direkt på morgonen och gick sedan över till spanska m.m. Slutade 15.05 tog bussen direkt hem för att möta lillasyster med skoltaxin. Var barnvakt och gjorde en MASSA läxor. Satt också och pluggade till vårat fysik och kemi prov. Jag tycker faktiskt inte att NO är speciellt roligt, så därför är det ganska svårt att lägga ner tid på nått man tycker är så otroligt tråkigt. Efter allt pluggande så tog jag en varm dusch & pysslade sedan om mig själv. Målade naglarna och gjorde en hårinpackning. Nej nu är jag så himla trött. Tänkte lägga mig lite tidigare idag. Puss

Ps: har gjort om bloggen och headern lite grann. Blev inte speciellt nöjd men den får duga ett tag.


Kolla vilka söta. Top shop 96;-


Lista :)

Dagens låt: Darin feat. Kat Deluna - Breathing your love
Dagens frisyr: plattat/utsläppt
Dagens smink: .solpuder,mascara och lypsyl
Dagens klädsel: rosa tunika Gina T, leggins&en svart stickad halsduk
Dagens händelse: mys efter skolan
Dagens planer: ringa nathalie om vilken sekund som helst.
Dagens vill ha: money..
Dagens saknad: pojkvännen
Dagens drog: mitt lypsyl som doftar hallon
Dagens finaste: Nino Salander ♥

Dagens måste: plugga,plugga,plugga..
Dagens dricka: coca cola
Dagens köp: tuggummi
Dagens skönaste: mimmis sköna "höhö"
Dagens mat: pasta
Dagens kärlek: min älskling
Dagens sämsta: att nathalie gick hem från plugget, krya på dig gumman.
Dagens mående: kanon fast nu är jag trött.


 


-


Pappa, ingen är som du. Jag älskar dig så otroligt mycket.

Nu är det skola igen.

Nu sitter jag här nyduschad och klar. Dricker te och äter frukt. Vaknade 07.30 imorse, hade sovmorgon till 09.00. Malins rara pappa skjutsade oss till skolan idag, riktigt skönt att slippa ta bussen. Markus hennes storebror hade gömt sig längst bak i bilen, så när jag hade suttit där ett tag så hoppade han fram & gissa vem som flög 12 meter upp i luften? Jo det var ju jag såklart! Hade engelska som första lektion och sen rullade dan vidare med NO/SO och spanska.. Tog sedan bussen hem. Städade rummet och sen så ringde jag nino och sa att han kunde komma. Vi gjorde inte så mycket, satt mest och mös i sängen & prata. Mamma gjorde köttfärssås & spagetti till oss, smarrigt var det. Nej nu ska jag kolla klart på prison break. Puss och kram.



för mig är du lycka! <3


-

Natti natti...

Lördag- stan

 
# 1- Påväg till biografen. Nathalie & pappsen man ser på första bilden.
# 2- inne på biografen.


 
# 3- Jag&nathalie inne i biosalongen.
# 4- Nathaliten på äventyr inne i stan.


 
# 5- Nathalie på coffeehouse by george.
# 6- "utsikt från fönstret på coffeehouse by george"

 
# 7- Våran smarriga muffins & caffelatte.
# 8- Nathalie och pappa i trappan på pappas kontor.

Madagaskar 2

Hej på er alla.
Vill börja med att be om ursäkt för att jag inte har skrivit på ett tag, men jag har haft fullt upp. Jag vet att jag har sagt att jag ska skärpa mig, men det dyker upp en massa saker hela tiden. Men den här gången så menar jag att jag ska "skärpa mig" I torsdags så vet ni ju att jag skulle hem till nathalie för att fira hennes storebror jerry. Måste säga att det var riktigt mysigt. Åt en massa smörgås tårta & prinsess tårta, smaskigt! Det kom ganska mycket folk och det var faktiskt riktigt trevligt. Lite senare på kvällen när alla hade rört sig hemåt så kom nino. Jag hade världens växtvärk(?) så han stoppad om mig i soffan. Sov kvar där och vaknade på morgonen av att tony nathalies storebror stod i dörren och blängde på oss. Efter en lite för sen kväll så gick vi till bussen trötta som två små.. jag vet inte vad! Hade engelska förhör som start på dan, det gick säkert suveränt bra för mig. Åkte sedan hem ensam efter skolan för att det var en massa andra saker planerade med familjen.
Idag så åkte jag och nathalie med min pappa till stan för att gå på bio. Vi såg "Madagaskar 2" den var faktiskt skit rolig. Vi skrattade nog mer än halva filmen (fjantiga som vi är) Efter bion gick vi till coffeehouse by george och fikade. Tog en caffelatte och en enormt stor chokladmuffins. Sedan så fick natta värsta rycket om att hon skulle köpa en ny näspiercing, så vi fick knalla till gallerian för att hon skulle ha precis den som fanns på glitter. Hon har försökt att få i piercingen hela kvällen men lyckas dock inte. Våran kväll har vart lugn. Tog bussen till västerhaninge för att fixa lite grejer hemma hos nathalie. Sedan så tog vi bussen hem till mig. Nu sitter vi här med ett varsitt glas cider och pratar om allt mellan himmel&jord. Det kommer bilder så håll utkik. ♥

just me

 
This is real, this is me. I'm exactly where I'm suppose to be, now!

Det har regnat hela dan!

Tjenixen allesammans!
Idag har det vart full rulle. Vaknade vid halv sex av att min lillasyster stod och tittade på mig, jag blev vettskrämd. Är ju inte precis van vid att nån står och glor på mig när jag ligger och sover. Gick iallafall upp & gjorde mig iordning för dagen och sen var det frukost time. Kom sen iväg till skolan, lektionerna var sega som vanligt. Hade idrott med PK & jag har verkligen ingen aning om vad han håller på med, det var allt från kullebyttor till att stå på huvet! Men duktig som man är så kan man ju redan det där så det var ingen konst, hmm.. Slutade 15.05 så jag tog bussen direkt hem för att göra alla mina läxor. Jag har kemi prov på tisdag och spanska prov imrogon & den engelska förhör på fredag. Det är mycket nu tycker jag och det gäller att ligga i (fokus fokus fokus) Saknar min älskling så grymt mycke just nu. Kanske hinner träffa honom en liten stund imorgon. Ska hem till nathalie imorgon för att fira hennes coola storebror Jerry. Sen så stannar jag kvar där över natten, riktigt mysigt. Vill ni veta vad min kära pappa gjorde på mig alldeles nyss?
jo jag fick ett stort glas iskallt vatten över mig! över hela mig, så jag blev dyngsur. Men nu ska jag lägga mig i sängen & checka tv:en och sen ringa nino. Ha en fortsatt trevlig kväll. Pusshej


god kväll!

Nu sitter jag här & tittar på prison break alldeles ensam.. eller nja, min katt ligger här och spinner som jag vet inte vad! Har också pluggat lite på engelskan som är tills på torsdag. Vill passa på att tacka alla underbara människor som stöttar och hjälper mig, jag uppskattar det verkligen. Vet inte riktigt hur jag ska utrycka mig här på bloggen. Imorgon är det iallafall skolan som gäller. Ska ha musik direkt på morgonen och sen går vi över till bild, dan börjar iallafall bra & slutar säkert ännu bättre. Ska nog göra mig en koppte & ringa nino. Ha en fortsatt bra kväll alla söta läsare. Och glöm inte att jag vill ha mer kommentarer.


önska?





huvudvärk

Hallå bloggen!
Sitter här ny duschad och in smetad i en ansiktsmask (jordgubb) & mitt huve lever sitt egna lilla liv just nu, har en sån himla huvudvärk. Vaknade 07.30 imorse. Hade sovmorgon till 08.30 så det var ganska skönt. Fick skjuts av min rara pappa till skolan imorse. Hade engelska som första lektion och sen så rullade det på med en matte lektion. Hade en lång och hur dryg matte genomgång som helst, blää säger jag bara. Gick hemåt innan lunchen för att jag hade så ont i huvet. Nej, nog pratat om mitt förbaskade huve. Jag har inte gjort så speciellt mycke idag har legat i soffan och kollat på tv & bara tagit det lungt. Imorgon så ska jag träffa bejbi. Det blir riktigt mysigt, som alltid! Det var allt för mig just nu. Ska dricka C-vitaminer och äta mandariner nu. Hare gött.
xoxo


 

 

bulleri bulleri bock

Nu sitter jag här med rebecca och slöar. Har preis ätit frukost. Hon hade gjort frukost medans jag låg och sov så jag fick frukost på sängen (tack raring du är en riktig pingla) Idag händer det nog inte så mycket. Vi får se om jag kanske hinner träffa nino lite senare. Vi har också tittat på "Camp rock" nu på morgonen & den är faktiskt väldigt bra. Nu ska jag hoppa in i duschen, skriver mer senare.

Lite bilder från igår-
 
Det lilla cafét som jag har tappat namnet på.
 
Rebecca & jag sitter och fikar, super mysigt.
 
Kladdkakan & våran kaffelatte, muuuuums!

rubrik ?

Hej på er. Nu är klockan 04.18 & vi ska alldeles strax gå och lägga oss. Har haft en super mysig dag. Det blev handen c & vi fikade på café mo... nånting. Köpte en kaffelatte och en kladdkaka, rebecca fick en gratis kaffelatte av snubben i disken (hon blev riktigt mallig) Gick sedan runt och kollade runt lite för att fördröja tiden tills vårat tåg kom. Tog tåget som gick 16.31 till krigslida. Träffade lilla kim på tåget http://kimwoes.blogg.se! När vi kom hem så hade min rara mamma gjort tacos till oss, vi åt inte så speciellt mycket eftersom vi hade gluffsat i oss en massa kladdkaka. Våra planer för kvällen var egentligen att vi skulle ta tåget till bålsta för att träffa lite folk och sedan sova kvar där hos min morbror. Men nej så blev det inte, det blev en hemma kväll med film & godis. Nu så är jag jätte trött, mina ögonlock stänger sig hela tiden. Skriver mer imorgon & det kommer lite pixs från idag. Så håll utkik. Puss och godnatt.

Ps: har fixat bloggen som ni ser. Vad tycker ni? jag är jätte nöjd. (http://rebeccasq.blogg.se hjälpte mig)

Idag är det lördag

Dagens låt: Nickelback- Gotta be somebody
Dagens frisyr: toffs
Dagens smink: mascara,rouge,foundation
Dagens outfit: jeans,grå tröja & en svart stickad halsduk
Dagens händelse: fika i handen c med rebecca
Dagen planer: sova, dega framför tv:en
Dagens vill ha: money
Dagens saknad: nino min underbara pojkvän
Dagens drog: finduss goa stänger
Dagens finaste: rebeccas leende
Dagens måste: ringa nuttan
Dagens dricka:  kaffelatte
Dagens köp: örhängen från gina T
Dagens mat: kladdkaka + tacos
Dagens sjuka: snuvig
Dagens kärlek: pojkvän
Dagens mående: jag mår kanon!


lördags mys!

Godmorgon piggisar!
Vaknade alldeles nyss. Det blev ganska sent för mig & rebecca igår kväll. Somnade runt 03.00 typ. Idag blir det riktigt mysigt, vi ska åka iväg en stund och fika stan(?) vi har ingen aning om vart, men det löser sig alltid. Vi får se vad som händer ikväll, om vi ska ut eller bara vara hemma och slöa. Kollade på statistiken idag & såg att jag hade över mer än 100 läsare, blev såklart super glad men ändå chockad. Det skulle vara kul om ni kunde lämna en kommentar efter att ni har läst. Jag svarar gärna på era frågor om det är något ni undrar. Skriv gärna några önskemål om vad ni skulle vilja att jag skrev om här i bloggen. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och göra mig iordning.
xoxo


Alla har vi vart små. Lilla jag också! ♥

helgen är kommen!

Nu är den efterlängtade helgen äntligen här. Så himla skönt. Skoldagen har vart helt okej idag, började med slöjden & jag tog på mig ett stort förkläde med genomskinliga brillor samt ett par jätte stora hörselskydd för att våran träslöjdlärare tyckte att jag såg för fin ut för att arbeta där inne. Hade också  matteprov idag, det gick nog ganska bra. Känner att jag måste ta igen en hel del i matten. Slutade vid 13.10. Åkte hem för att rebecca skulle komma med tåget, så jag och bejbi gick till stationen för att vänta på henne. När hon kom så tog han tåget till västerhaninge och vi gick hem till mig. Sen så åkte vi & hyrde film " blonde and blonder, step up2 the streets" Ska kolla lite senare på dom men nu ska jag vara lite social med rebecca och svulla godis. Ha det så bra så länge. Skriver senare!
puss och kram på er

jag <3 frukt


Visst ser det smaskigt ut?

ut & in!

Hej på er. Jag börjar med att be om ursäkt för att jag inte skrev igår, men det var andra saker som var viktigare än bloggen. Idag vaknade jag kvart i sju och duktig som jag är så gjorde jag frukost åt min lillasyster (rost macka med oboy) Kom sen iväg till skolan trött som fasen. Har bara haft en massa matte lektioner hela långa dagen. Slutade vid 15.00 ungefär, så jag tog bussen direkt hem för att jag skulle städa upp lite innan nino kom. Han kom hit vid drygt fem tiden skulle jag tro. Satt först & mös en stund i sängen och sen gick vi en liten promenad & sen gick vi in igen till sängen, Så mysigt så. Han gick hem vid tio ungefär. Nu sitter jag här nyduschad & äter frukt. Muuuuuuuums! Imorgon så ska jag träffa min efterlängtade syster Rebecca. Nu ska jag lägga mig och kolla på tv.
Thingeling slå en pling.

outfit


Randig tröja Topshop
Leggins Gina T
Pumps Din sko

Barnvakt

Hallådär alla pigga!
Idag så vaknade jag tidigt. Kunde inte sova så jag gick upp & gjorde mig iordning för skolan. Satt och åt frukost framför tv:en i drygt en halv timme typ, så sköööönt! Det blev bara en lektion & en rast för mig idag för jag skulle åka till tanläkaren och laga en tand som jag har slagit av. Tandläkaren var helt galen, hon ville fixa den utan bedövning! Dum som jag e så sa jag såklart inte till att jag ville ha bedövning men det gick bra iallafall. Efter ett besök hos tandläkaren så gick jag&mamma till konsum för att köpa frukt och mat. Vi köpte också "Sex and the City the movie" som vi kollade på tillsammans när vi kom hem. Den var super bra. Alla andra har ju sett den och rekomenderat den så vi var bara tvungna att se den. Efter vårat tittande så gick jag en liten promenad med hunden.
Just nu så sitter jag & är barnvakt åt alvin och elsa. Vid tillfället så sitter dom och bygger med klossar så jag kan sitta och ta det lungt ett tag tills allvaret börjar (läggdags) Det tar minst 1/5 timme innan dom somnar. Fast dom är riktigt söta när som sover, riktiga gullgrisar. Får se vad som händer senare ikväll. Nej nu måste jag äta nånting, är vrål hungrig just nu. Skriver kanske mer senare.


jag vill ha snö!

Hej på er alla fina läsare!
Idag vaknade jag av att malin ringde mig klockan 06.00 för att kolla om jag kom ihåg att vi hade sovmorgon till 09.00. Blev lite små irreterad men det är sånt som händer, hon mena ju bara väl antar jag. Min söta pappa skjutsade mig till skolan idag så jag slapp ta bussen. Hade engelska som första lektion, fy&blä. Sen fortsatte dagen med en matte lektion och ett besök hos skolsyster. Jag har fått väldigt svårt att svälja, har ingen aning om vad det kan vara så mamma tyckte att jag skulle gå till henne och kolla. Gick sedan hem vid luchen, det hände en rätt tråkig grej men jag orkar inte ta upp det här. Känner mig verkligen så jävla kränkt! När jag kom hem så värmde jag nudlar och satte mig vid tv:en & bara tyckte synd om mig själv ett tag. Sen så ringde malin mig & frågade vad jag gjorde & vi kom tillslut  fram till att vi skulle träffas. Vi gjorde inget speciellt, satt och pratade för det mesta. Gumman, jag vill verkligen tacka dig för att du ställer upp så himla mycket för mig, det värmer! Resten av kvällen så har jag bara tagit det allmänt lungt. Legat i sängen och messat med bejbi & tittat på tv. Nej nu ska jag ta och fortsätta med tv tittandet. Det är prison break på 3:an och är det så att man har börjat att se en serie så måste man bara fortsätta. Jobbigt detdär.. Hoppas att eran dag har vart mer lyckad än min. Puss på er!
/sofia

pixs


Omoget&patetiskt

Jag förstår inte. Jag förstår verkligen inte hur man kan bete sig så som ni gör. Hur fan kan man må bra av att kränka andra människor? jag får liksom inte ihop det. Jag tycker att det är så jävla patetiskt och omoget att göra så som ni gjorde. Ni såg att jag stod där med ögonen fyllda av tårar men ändå, ändå så stod ni där och flinade. Ni tyckte att det ni hade gjort mot mig var hur coolt som helst. Men egentligen så är det faktiskt inte synd om mig. Nej egentligen är det synd om er. Att ha så jävla zero för hänsyn&respekt. Ni är till&med äldre än mig men beter er som om ni vore mindre. Jag tycker verkligen att det ni gjorde är så jävla fegt. Vad var meningen till att göra det (?) berätta gärna det för mig, för jag får verkligen inte ihop det. Enda sen skolan starta så har ni kränkt mig. Jag har inte brytt mig men det ni gjorde nu knäckte mig. Jag tänker inte lägga ut era namn på min blogg utan ni som känner er träffade kan ta åt er &sen förklara varför ni håller på så som ni gör. Jag har absolut inte gjort er nånting. Kan det vara avundsjuka? jag vet faktiskt inte.

en trött bloggerska!

Nu är jag nyduschad och klar. Har gjort mig en varm koppte så jag ska alldeles strax lägga mig i sängen och titta på tv. Imorgon ska jag eventuellt hem till sötnosen malin. Om hon inte kan träffas så kanske jag träffar Nino en stund. Nej nu känner jag att ögonen går i kors. Nattinatti sov sött.

syster


Dethär ljuset fick jag av världens finaste människa. Nathalie darling Lundqvist ♥

LISTA!

PERSON:
namn?
sofia
exakt ålder? 13
vart bor du? lida
bor tillsammans med? Mamma,pappa & lillasyster
husdjur? 2 hundar & 2 katter
Färg på ditt hus? grå villa
när är du född? 1995
klass? 7:a
vilket år tar du studenten? -
något jobb? naej
när gick du upp i morse? 08.00
ska du sova ikväll? självklart
duschat idag? alldeles nyss
kramat någon idag? jajamänsan
pussat någon idag? min älskling
dagens klädsel? jeans,vitt linne & en grå kofta
dagens smink? foundation,rouge,mascara och vit kajal
dagens sötnos? Nino salander
dagens roligaste? nathalie lundqvist sitter på sin talkvist

SENASTE:

person du tänkte på? nino
gången du spydde? I can't remember (?)
gången du grät? I förrgår
pizzan du åt? var med nathalie på ribby pizzan
gången du var i Göteborg? med klassen 5/6-08
gången du var i Stockholm? förra helgen
personen som såg dig gråta? mamma

ANTINGEN ELLER
svart eller vitt? svart
hund eller katt? katt
ut och festa eller hemma och mysa? hemma&mysa
tv-spel eller datorspel? tv-spel
singel eller upptagen? upptagen
hångla eller puss? beror på humöret
lunarstorm, helgon eller Playahead? playahead
Big Brother eller Paradise Hotel? paradise hotel
Svart hår eller blont? svart
Blåa ögon eller bruna? blåa
Choklad eller lakrits? choklad
Göteborg eller Stockholm? sthlm
Högerhänt eller vänsterhänt? vänsterhänt
Coca cola eller fanta? coca cola
Pizza eller kebab? pizza
Randigt eller prickigt? randigt
Älska eller älskas? älskas
Leva eller dö? LEVA!


ANTAL:

Personer du älskar? jag älskar många
Personer du hatar? många
Festivaler du varit på/ska på detta året? takida med nathalie,loppan,robban & jerry
Gånger du varit hög? aldrig
Personer du saknar just nu? nino,rebecca,nathalie,malin och emelie


VEM:

Vill du kyssa nu? pojkvännen
Ska du träffa imorgon? ingen aning
Sjöng du senast för? mamma
Spelade du tv-spel med senast? andersson
Är söt? elsa

VAD :

Gör dig glad? glada människor
Gör dig ledsen? rykten och skitsnack
Vad vill du helst göra nu? resa
Önskar du att du slapp göra?  städa rummet
Vill du ha nu? min farfar tillbaka
Önskar du dig i födelsedagspresent? hmm.. money!
Längtar du till? nästa helg
Tycker du om dina betyg? helt OK
Ångrar du i ditt liv? mycket..
Är det bästa som hänt dig? alla underbara som stöttar mig, oavsett!
Hur mycket är klockan? 17.44
Är du rädd för? döden


Give me!


Den här söta toppen vill jag ha!

EEY!

Hej på er allesammans!
Har inte skrivit på ett tag nu igen,det är för att jag aldrig har tid. Men nu ska jag skärpa mig och försöka lägga ner mycket mer tid åt bloggen än förr. Lite smått om helgen till att börja med. I fredags slaggade jag hos nathalie & vi hade det riktigt mysigt. Köpte en massa godis och cola. Lite senare på kvällen så träffade vi min älskling & hans polare utanför hennes port. Stod bara där och pratade en stund. Sen gick vi in och satte oss vid datan och kollade runt lite på internet (socialaklubben.se) det är vi det. Tog sedan bort sminket och la oss in hennes säng & snackade om allt&inget till 06.00. På lördagen så åkte vi till högstabanan för att kolla på folkrace. För er som inte har nån aning om vad det är så är det bilar som tävlar mot varandra, typ. Kom dit vid 10.00 och träffade Loppan &hennes små söta ungar Liam&Leo. Sedan så träffade vi nathalies vänner Emelie& några till. Kommer helt ärligt inte ihåg vad dom andra heter (skäms på mig) Stannade där till runt 14.30. Åkte sedan hem till mig för att packa lite till nästa natt hemma hos henne & sen så vandrade vi hem till  malin för att låna några sräckfilmer, tack gumman du är en riktig pingla. Som alla vet så var det ju halloween i helgen och då måste man ju se på skräckfilmer. Vi lånade "Rest stop,The grudge&Wrong turn" usch inga höjdare. Nino kom sedan vid sju tiden om jag nu minns rätt. Satt och kollade på filmerna och bara mööös i sängen. Han sov kvar där sedan. Det blev en riktigt lyckad helg måste jag medge. Idag så vaknade jag upp breve min älskling och vid 13.00 så kom min pappa för att hämta upp mig. Vi åkte först och handlade & sedan så skulle vi på någon minnesstund för min gammel morfar som avled för drygt ett år sedan. Han hade nämligen födelsedag igår. Grattis älskade gammelmoffaj <3
Kom nyss hem så nu sitter jag här &äter glass och en mandarin. Ska alldeles strax hoppa in i duschen.

RSS 2.0