dagen i bilder

Legat hemma på altanen hela dagen med brudarna.
Imorgon blir det stranden. Ska upp tidigt och ta 10.00 tåget till Nynäs.



sunshine all day long

Tjeenaa göttisar!
Ber om usräkt för en ganska gles uppdatering men det blir lätt så när det är så mycket som händer. Igår hade vi en överraskningsfest för våran underbara vän Clara som fyllde år. Men innan det så åt vi en super mysig middag hemma hos henne, och hennes pojkvän Rasmus var grillmaister under kvällen.

Åter till överraskningsfesten! Alla vi brudar åkte hem till Rasmus place och fixade allting. Sen kom resten av folket och vi sprang hem till Jocke och sen ringe Rasmus och sa att dem var påväg och då sprang vi tillbaka hem till honom och ställde oss på baksidan av hans tomt där han ställt upp ett partytält.

Sen börjar vi sjunga allt vad vi pallar och då kommer skönheten ut med världens största leende! Så otroligt jäkla härligt. Sen under kvällen spelade vi skön musik och körde lite kubb samt fotboll och satt i partytältet och bara umgicks och hade det trevligt. Det enda minuset på hela kvällen måste nog ha vart alla jävla myggor! Har nog minst fått tio stycken... Fyfan!















godmorgon gullisar!

Godmorgon godmorgon!
Vilket jäkla fränt väder vi har idag. Vaknade för bara någon timma sedan och ska alldeles strax rulla av mot tåget. Det blir stranden med Mimmi och Rebecca idag, härligt som tusan! Sen kl 17.00 var det tjejmiddag hemma hos Clara tror jag. Sen är natten ung om man säger så!

Nej men jag hoppas ni får en skön och härlig dag i det fina vädret. Uppdaterar förmodligen när jag kommer hem. Kameran följer nog inte med idag så ni får bilder från tjejmiddagen sen istället för "strand-bilder". Nu ska jag bege mig ut i värmen. Många kramar!


sthlms city

Hej på er allihopa!
Förlåt för en så sen uppdatering men jag har vart inne i stan med Mimmi hela dagen. Vi har faktiskt gjort allt möjligt där inne. Letat efter en present till vår fina vän Clara som fyller år imorgon, ätit lunch på Sandy's, ätit mjukglass i gamla stan och sen suttit i Kungsan och haft oss.

Denna dag har vart jätte mysig och skön. Otroligt varm också! Mimmi har tagit en massa bilder från idag så det kommer upp några stycken iallafall. Imorgon ska jag till Nicksta med 10.00 tåget tillsammans med Mimmi. Sen blir det tjejmiddag hemma hos Clara.








godnatt bloggen!

Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova.
Har ännu inga planer för morgondagen men det blir väl stranden med brudsen antar jag. Det ska ju bli kanon väder imorgon också. Men sov så gott nu allesammans. Pyss!


relaxed as hell!

Åh vilken jäkla skön dag det har vart idag.
Vaknade upp hemma hos pojkvännen vid 13.00 tiden. Sen så satte vi oss ute på hans ballkong i det fina vädret och åt resten utav jordgubbarna jag köpte med mig igår. Sen åkte jag hem och tittade på Tyskland - England med pappsen och jag säger bara det - VILKEN JÄVLA OTROLIG MATCH! Sen har jag legat på altanen här hemma och jobbat lite på brännan samt småfixat lite saker.


- rosa spets korsett



midsommar - 2010

Här är en del utav alla 1000 bilder från Midsommar.
Vill tacka alla för en jätte trevlig och rolig kväll/natt. Oförglömligt!














see ya!

Hej på er sötnosar!
Jag måste stressa bort till tåget nu. Förlåt för en dåligt uppdatering men jag har verkligen inte tid. Gårdagen vart riktigt lyckad! Det kommer en massa bilder imorgon. Nu ska jag till Nino. Ha en jätte fin kväll!


-


the magic dress!

Jag kan inte bestämma mig!
Ska jag ha denna imorgon eller inte? Jo det blir nog denhär om inte en annan vit spets klänning som jag har. Fast den sitter inte som ett fodral. Beslutsångest hej-kom-och-hjälp-mig!


wonderful day!

Hola amigos!
Jäklar vilken härlig dag jag har haft idag med mina fina vänner. Legat på stranden hela dagen, åkt vattenbana, smaskat i oss glassar och ätit luch på stranden i solen. Härligt som tusan! Vi åkte därifrån runt 16.00-16.30 tror jag. Så när jag kom hem slängde jag mig in i duschen och sen somnade jag på sängen.

Jag är jätte trött och imorgon är det midsommar och då ska vi ut med båten med Rebecca och hennes familj. Det ska bli så jäkla mysigt! Sen ska vi grilla hemma hos dem på kvällen och sen drar vi vidare ut i dimman. Kvällen spenderas iallafall tillsammans med alla brudarna. The rest is still unwritten..





Några få bilder från idag.


mot nynäs med bruds!



Godmorgon sockergryn!
Nu ska jag packa klart väskan för en heldag på stranden och sen tar jag tåget ner till Nynäs med brudsen. Vet inte när jag kommer hem riktigt men vi ska nog förmodligen ligga där nere hela dagen. Nåja, vi hörs när vi hörs.

Ha en underbar dag!


nynäs & fotbolls vm

Godnatt allesammans!
Kom hem nyligen. Har fyllt en liten skål med ostbågar och ska krypa ner i sängen till en bra film. Varför det har vart dålig uppdatering idag beror på att jag vart i Nynäs hela dagen hos Rebecca och sen åkte jag direkt hem till Nino och kollade på VM med han och Bladh. Sen imorgon ska jag till Nicksta med alla brudarna. Det kommer bli så jäkla kul! Like always.




Kofta, tunika, jeans Ginatricot
och halsband från någon butik i farsta.


ljust och fint

Jag har precis slingat håret och det blev jätte bra.
Ska ev. slinga nästa vecka också och sen tänker jag låta solen bleka resten.



sommarlovets göra lista

Tänkte berätta lite för er hur mitt sommarlov kommer att se ut.
Förhoppningsvis iallafall en del saker. Har inte direkt några höga förväntningar, mer än att få spendera denna sommar med alla mina underbara vänner.

• Åka till Spaninen i 2 härliga veckor med Nathalie
• Sommarjobba vissa dagar på PAUS bagarstuga
• Kanske åka till Gotland med brudarna

• Åka ut med Rebeccas båt med brudarna
• Tälta och grilla med alla vännerna
• Kanske Dalarna med Mimmi
• Hitta på så mycket konstigheter att skratta åt i framtiden!


svar på tal..



Postat av: anonym
fan va du drar in magen :O

Sv: Hahaha för det vet ju du? Jag ska säga dig att jag varken gör eller försöker dra in magen på något utav dessa fyra foton. Varför skulle jag dra in magen om jag får fråga? Jag skäms inte över min kropp och inte heller för att visa den så jag tycker bara att du borde lägga ner skitsnacket och kanske öppna ögonen mer? 

Postat av: anonym
du har lösögonfransar va?

Sv: Ja, jag har lösögonfransar (på vissa bilder). 



Postat av: carro
Vart kommer linnet ifrån? och när köpte du det? undrar om det finns kvar för det var super snyggt!! :D puss

Sv: Mitt vita linne med spetsrygg kommer från Ginatricot. Ja, jag är ganska säker på att det finns kvar. Det var inte så jätte länge seda jag köpte mitt. Kram på dig vännen!

Postat av: anonym
var det inte slut mellan nino och dej?
Sv: Jo men vi är tillsammans igen. Back hand in hand!

så jäkla fräna!

Dessa skönheter hämtade mammsen ut på posten idag!
Jag vet inte hur länge jag har väntat på dem och nu har de äntligen kommit. Jag är kanon nöjd och de sitter så jäkla fränt. Dessa kommer användas flitigt i sommar vill jag lova. Love!



out in the sun babes

Hej på er raringar!
Kom nyligen in. Har legat ute på altanen nästan hela morgonen. Har fått en liten rand än sålänge. Syns nog bättre senare ikväll. Påtal om ikväll, så kanske jag ska hem till Rebecca nere i Nynäs och sova hos henne. För imorgon ska vi ligga nere på nicksta hela dagen. Men nu ska jag laga mig något att äta. Ägg och bacon kanske? Vi hörs små gryn!


sleepmode

Godkväll bloggen!
Kom hem för några timmar sedan men har inte orkat uppdatera bloggen. Jag är jätte trött och ligger just nu i soffan med datan i knät och tittar på tv. Funderar på att ta nått lätt att äta. Är faktiskt jätte hungrig!! Nåja, vi får höras mer imorgon små vänner. Natti!


världens finaste låt!


dagens outfit spets

Godagens mina vänner!
Alldeles strax ska jag bege mig mot pojken. Jag vaknade faktiskt bara för ett litet tag sedan. Inte okej! Men jag är iallafall utvilad och känner mig mycket bättre i öronen. Var dock uppe hela natten igen och kunde absolut inte sova. Låg uppe och tittade på tv tills kl stod på 05.00 igen. Fy!

Men jag uppdaterar såfort jag kommer hem. Om inte så hör jag av mig på ett eller annat sätt. Hoppas ni har haft en riktigt mysig och härlig dag. Det har ju inte vart så fint väder idag men det har ju iallafall inte regnat *peppar* *peppar*! Ni ska få dagens outfit innan jag rullar iväg.



fresh fresh baby!

Städat, rensat, fixat och donat hela kvällen.
Garderoben är nystädad och smycken är rensade och golvet också rensat då jag plockat upp en massa plagg från det. Känns hur skönt som helst med ett nystädat rum. Nu ska jag bara byta lakan och sedan krypa ner i sängen för att sussa sött hela natten lång. Vi hörs mer imorgon små angels!





visste du detta?



• Nästa år ska jag ansöka till Idol (kanske!?)
• Jag har ett shopping beroende, köper nya kläder varje månad.
• Jag har jäkligt kort stubin och är väldigt lätt irriterad och dels mycket kräsen.
• Jag vet vad jag vill och kämpar tills jag når det. Fighter!
• När jag blir arg så stänger jag allting ute. Det går absolut inte att nå mig då.
• Jag tål inte självupptagna människor som tror de är bättre än oss andra.
• När jag har en åsikt och vet att den inte stämmer så ger jag mig ändå inte, ärvt från pappa.
• Är du trevlig mot mig, så kommer jag att vara tusen gånger så mycket trevligare mot dig.

Några få sanningar om mig själv. Skulle ni vilja att jag fortsätter såhär nån gång i veckan och skriver några sanningar om mig själv? Känner att bloggen behöver ett upplyft så det kanske skulle vara en kul grej? Kommentera om vad ni tycker om den saken.


börjar bli fint hemma hos oss nu tycker jag








öroninflammation

Godagens pluttisar!
Allt bra med er? Själv har jag förmodligen råkat ut för en lätt öroninflammation. LYCKAT! Fyfan vad stört asså. Men en dag som denna kommer att spenderas hemma. Ska bara ta det lugnt idag och försöka bli av med infektionen. Somnade 05.00 inatt pga de förbaskade öronen. Nog nu.

Fint väder har vi idag iallafall. Kanske ska sätta mig ute i solen med en filt och en stor kopp te? Kan ju inte ligga inne och ruttna bort tre dagar i rad nu iallafall. Juste, på fredag är det ju midsommar också. Vad som händer då återstår att se. Ska iallafall ut med våran båt på dagen sen på kvällen blir det väl partyyy. Men nu ska jag ut så vi hörs mer sen mina goa vänner.


uppdaterar senare

Godkvällens bloggen!
Jag har varken ork eller lust att blogga just nu. Känner mig fortfarande dålig så återkommer sen när jag mår bättre. Hoppas allt är bra med er och att ni har haft en riktigt bra dag. Många kramar!


Bild från när jag var inne i stan med tjejorna på bio.


one shot


tired as hell

Hej bloggen och alla gullisar!
Jag är helt slut i kroppen. Har ont överallt. Igår var vi på fest och allt gick väl inte som helt planerat men det var kul iallafall. Dock är det inte lika kul idag.. Snart kommer iallafall min baby hit. Saknar honom en aning faktsikt. Anledningen varför jag inte bloggade igår var för att jag vaknade upp hos min pojkvän och sedan åkte jag med Mimmi och Rebecca till Nicksta.

Där låg vi ett tag och åt jätte goda jordgubbar och drack trocadero. Sen fick vi jätte bråttom hem för att hinna fixa oss osv. Kom hem runt 03.00 inatt så är en aning trött just nu. Tror nog att jag ska ta en liten powernap så att jag är något social när pojken kommer. Ha en fin kväll allihopa!






Bilder från stranden med brudarna!


bad update

Hello sunshine's!
Denna dag har spenderats nere på Nicksta med min fina vän Nathalie. Alldeles strax ska jag gå och möta Cecilia vid bussen. Så kvällen kommer att spenderas med henne. Vi ska eventuellt ner och kolla på min pojkes korpen match later. Men här kommer dagens outfit och senare kommer bilderna från när jag var i stan med Mimmi.




godmorgon godmorgon!

Godmorgon små gullpluttar!
Snart ska jag röra mig mot tåget. Jag och Mimmi ska in till stan och kanske ta en fika och sen ska hon införskaffa sig lite nya kläder. Sweet med andra ord! Vädret är lite halvdant men det gör absolut ingenting. Vi får se när jag kommer hem men kameran är med så bilder kommer jag tillbaka med sen. Ha en jätte fin dag!



Dagens outfit. Nytt svart linne med strass! Loveit.


godnatt bloggen!

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova!
Imorgon ska jag åka in till stan med Mimmi och strosa runt lite. Så vädret imorgon kvittar helt och hållet, fastän det skulle vara ROLIGT med lite sol. Sen mot kvällen ska jag vara med pojken. Sov så gott nu sötisar!


harmony!





nya jeansen!

Köpte ett par vita jeans idag med en lite högre midja.
Känner mig super nöjd över dem och de är så sjukt sköna. Sitter som en smäck!


dagens outfit



farsta centrum - shopping

Hej på er gullisar!
Allt bra med er? Själv är det toppen. Vakna runt 09.00 imorse och gick upp och fixade mig lite snabbt och sedan åkte vi hela familjen till Farsta centrum och shoppade lite. Hittade en massa sött. Ovanligt? Dålig vana... Sen fikade vi på ett jätte mysigt café och åt räkmackor. Tok gott!

Ikväll ska jag kanske träffa Ninisen. Haha han hatar när jag säger så! Om inte så blir det en skön hemma kväll framför datorn eller tv. Har vart hemifrån snart i en hel vecka så känns som att det inte skulle skada att hålla sig hemma ikväll. Dagens outfit kommer senare. Pöösss!



årets sommarplåga 2010!


- Ett tag bara

Tillfällig design! Vet inte hur många såna jag har haft nu.
Men nu kör vi på den här ett tag. Ska försöka fixa en ny så snart som möjligt. För denna känns inte så speciellt rolig med varken header bilden eller färgen. Nåja, imorgon ska jag iallafall iväg med mamma och pappa och kika i lite affärer.

Så dagen kommer att spenderas ute med dem. Sen senare på kvällen ska jag träffa Nino. Nu ska jag städa rummet, eller ja iallafall plocka undan lite kläder och småtjaffs. Hoppas ni har haft en riktigt mysig dag och sen vill jag bara att ni ska veta att jag är back on track! Jag ska börja rycka upp mig nu och inte bara med bloggen utan i allmänhet också. Jag har inte vart mig själv på sistone men nu känns det som att allting håller på att lösa sig. Men sov så gott nu så hörs vi mer imorgon.


It can't be better!

Hallå bloggen och mina små finisar!
Hoppas det är bra med er alla. Själv mår jag helt UNDERBART! Allt känns bara så perfekt just nu. Jag är lycklig. Denna dag har spenderats hemma och gårdagen var jätte mysig. Den började med grillning hemma hos fina Rebecca och slutade med fest hos Cecilia Thunholm.

Fast det blev inte så jätte sent för min del. Var ganska låg igår om man säger så. Men nu är allt bra igen och just nu är det inte längre sorgsna tårar som rinner ner för kinderna utan glädjetårar. Lycka! Denna kväll ska iallafall spenderas framför tvn med familjen framför England och USA som spelar. Uppdaterar mer senare.



Dagens outfit.


Grillkväll med brudarna!











Tack så mycket för gårdagen brudar.
Speciellt tack till Rebecca som fixade allting. Loveu all!


Mot nynäs!

Hejdå gullisar! Nu ska jag och Nathalie röra oss mot nynäs för att träffa resten av gänget. Sen blir det grillning hemma hos Rebecca med en massa vänner. Sover kvar där också så vi hörs inte fören imorgon. Hoppas ni får en fin kväll!



Kvällens outfit.


fuck makeup!



Dagen och kvällens sminkning.


Skolavslutning!

Godmorgon godmorgon bloggen!
Kom hem till mig vid 09.00 imorse och har precis gjort mig klar för skolavslutningen. Efter den åker jag ner till Nynäs igen med mina vänner för att grilla hemma hos Rebecca. Tror nog att det kommer att bli väldigt mysigt. Vill tacka alla mina fina vänner som ställer upp och visar så mycket stöd. Det uppskattas enormt mycket. Jag älskar er alla!




Nicksta!

Hallå kära vänner!
Kom precis hem till Rebecca efter att ha ätit en mysig middag ute. Strax ska vi börja görs oss i ordning och gå ner mot Nicksta. Hoppas på en jätte mysig kväll med en massa trevligt glatt folk. För det behöver jag just nu efter alla omständigheter. Hoppas ni får en riktigt bra kväll!



Heartbroken

Hej på er allihopa!
Jag tänkte bara höra av mig och säga att jag är i Nynäshamn hos min tjejkompis Rebecca. Det har hänt lite jobbiga saker som jag inte orkar ta upp just nu för tillfället. Jag är helt förkrossad! Helt förstörd. Har gråtit hela dagen och gör det nu också.

Allt är bara så otroligt jobbigt just nu. Jag skulle kunna göra vadsomhelst vid detta tillfälle. Kan inte skilja på rätt eller fel just nu vid det här laget. Men livet går vidare och jag ska försöka vara stark. Är bara så oroligt rädd just nu för allting! Jag orkar inte kämpa..


Du är underbar på allt sätt hjärtat! Tack för att du finns och för att du alltid finns där och ställer upp när jag verkligen behöver dig. Jag älskar dig överalltannat. ♥


mysig dag inne i staden

Hej bloggen!
Kom nyss  ut ur duschen och ska snart till Vh för att se när killarna spelar korpen. Denna dag som denna har spenderats inne i stan med Mimmi och Tessi. Först satt vi hemma hos mig en stund och drack kaffe och pratade om allt emellan himmel och jord.

Sen har vi fikat och lunchat inne i stan på Sandy's. Ytterst trevligt måste jag säga. Tessi skulle köpa en klänning till sin skolavslutning och jag tror nästan att vi var inne i vart enda affär men ingen klänning hittade vi. Vi skiljdes sedan åt i handen då dem skulle kolla vidare medan jag skulle bege mig hemåt. Nu ska jag göra mig i ordning.










den ryker!

Hej på er!
Är så jävla sne just nu. Den här bloggen ryker snart! Jag orkar inte sitta och fixa med den här flera timmar och dagen om ni bara ska förstöra. Nu är det nån jävla idiot som har förstört min design. Varför ska jag sitta och göra saker för er här om ni ändå bara ska sabba?

Är så otroligt trött på dessa ouppskattade människor. För det är precis det ni är, ouppskattade idioter! Nu vill jag inte att alla ska ta illa upp utan dem som känner på sig att de har gjort nått ska ta illa upp för jag skiter helt ärligt talat snart i det här. Ska fixa designen en sista gång och om det är någon som pajar den också så ryker bloggen för gott.

Nu ska jag iallafall snart åka till skolan för att ha öppethus. Dagen har rullat på med jämna steg och har i stort sätt vart ganska seg. Jag har hostat som en tok hela dagen. Inte kul! Men det börjar bli bättre om man jämför med hur det var i helgen. Juste, jag har ju inte berättat något om helgen än. Den var toppen! Massa färg på kroppen har jag fått och dessutom en massa fräknar. Nice!

Bilder från helgen kanske kommer upp senare ikväll beroende på när jag kommer hem dvs. Nej ni folket, nu ska jag börja fixa mig inför kvällen. Nu kommer Rebecca också! Ha en jätte mysig kväll.

Puss&kram fia



Dagens.


ny design!

Hej bloggen och alla gullisar!
Har precis packat väskan och hoppas att jag har fått med mig allt nu. Har säkert glömt något! Åh. Jag stannade hemma från skolan idag. Vaknade imorse med världens halsont så har legat och sovit hela förmiddagen nästan. Ikväll ska jag ner till Nynäshamn och träffa Rebecca.

Har en massa packning som ska med, en massa mat bl.a. Men får hoppas att hon kommer och möter mig för annars kommer det gå åt pipan helt och hållet! Nej nu ska jag kolla igenom väskan så att jag har allt nu och sen göra mig lite smått i ordning. Hoppas ni får en riktigt fin helg.

Puss&kram fia



Dagens outfit.


wonderful day with the girls!

Hallå hallå små solstrålar!
Har precis för över en massa bilder från idag ifrån kameran. Denna fina dag som denna har spenderats nere i Nynäshamn med underbara vänner i solen. Vi har solat, dunkat musik, pratat en massa och bara haft det allmänt mysigt.

Inget bad blev av för att det var så kallt i vattnet. Vi hade med oss en kycklingsallad som vi satt och smaskade på i solen. Sen efter några timmat så knatade vi runt lite i det fina vädret och åt choklad. Vi tog 19.30 tåget hem mot Västerhaninge och kom till Nynäs vid 16.00 så några timmar blev det iallafall.

Nu ska jag bara ladda upp bilderna och sen ska jag hoppa in i duschen. Imorgon åker jag förmodligen ner till Nynäs igen hem till Rebecca. Och vi kommer troligen hamna på Nicksta då också. Vi får se hur kvällen slutar. På lördag ska vi iallafall ut med båten med några vänner och tälta ute i Nynäs skärgården.

Puss&kram fia










the f word!

Hallå bloggen!
Som ni själva ser så ser designen helt weird ut. Vet inte vad det är som har hänt. Den såg ut såhär när jag loggade in på mitt bloggkonto? Har fixat en tillfällig sålänge och ska höra med Cecilia om inte hon kan fixa en snygg ny design.

Nå, denna dag har vart helt okej. Gick i skolan till kl 15.10 och sedan åkte jag med Mimmi till handen för att leta efter en klänning till skolavslutningen. Hon hittade en helt underbar klänning! Kände mig grymt avis. Sen efter allt springande ut och in letande efter klänningar satte vi oss ute i solen och åt strutglass.

Jag har aldrig ätit kulglass förut så för mig var det allt en ny upplevelse! Har innan ätit mjukglass men aldrig kulglass? Jätte konstigt men sant. Kom hem för ett tag sedan och har suttit och pluggat lite engelska tillsammans med min fader. Gick galant så provet imorgon kommer nog att gå fin fint. Efter skolan åker jag ner till Nynäs för att sola&bada med min fina vän Rebecca.

Puss&kram fia



Där ser ni håret också. Blev helt okej faktiskt!


sovdags!

Nu mina kära vänner är det dags för mig att falla in i min skönhetssömn.
Känner hur ögonen börjar sluta sig mer och mer var sekund som går. Gjorde nyligen slingor och resultat på det får ni se imorgon förhoppningsvis. Blev faktiskt ganska nöjd själv! Men sov så gott nu så hörs vi mer imorgon.

Puss&kram fia


flashback













En resa att drömma om!


in and out!

Hallå bloggen & alla finisar!
Kom nyss från bordet. Har ätit med familjen och snart ska vi bege oss mot nynäshamn för att gratta min kusin som fyller år idag! Tidigare idag var jag och pappa iväg och köpte slingor, ljusa! Och ett par söta små ballerinaskor.

Denna dag har rullat iväg med stora steg känns det som. Har inte gjort så speciellt mycket i skolan heller. Vi har kollat på film i stortsätt hela dagen. Sista lektionen tittade vi på Mamma Mia och jag och Malin sjöng för full hals. Haha! Nej nu ska jag fixa mig lite. Ha en fin kväll!

Puss&kram fia



Dagens outfit. Simpelt as hell!


RSS 2.0