valborg!

Godmorgon godmorgon bloggen!
Idag är det äntligen valborg och jag känner en stämning i kroppen som är tokbra! Efter skolan kommer Rebecca ner hit och sen ska vi åka med Mimmi till handen och sen ska vi görs oss i ordning för att sedan träffa en massa vänner. Det kommer att bli så galet kul! Taggad till 110 procent.

Hoppas ni får en riktigt lyckad och trevlig valborg. Nu ska jag dricka upp mitt te och packa väskan för skolan. Jag vet inte hur uppdateringen ser ut idag. Uppdaterar kanske innan vi beger oss ut för att träffa alla. Det visar sig iallafall. Ha en fin dag nu!

Puss&kram fia



Dagens outfit.


dagens, torsdag!



Inget smink alls, slappt & väldigt enkelt.


härlig dag med solstrålen!

Hallå där bloggen!
Jag tänkte bara lägga in dagens bilder och säga godnatt. Denna dag har vart hektisk och jag är helt slut för stunden. Imorgon är det valborg och det ska bli så sjukt kul. Morgondagen kommer nog att bli mycket lyckad! Sov så gott nu gullisar så hörs vi imorgon!

Puss&kram fia














Tack för en underbar dag hjärtat!
Du kan verkligen få tunga saker att lätta. Du är underbar Mimmi!


jobbig väntan...

Sitter och väntar på att min man ska komma hit!
Han ska först till Vaskos med grabbarna och titta på fotboll, så vid 23.00 kommer han hit och sover här. Jag orkar inte vänta. Jag vill att han ska komma NUNUNUNU!!! Blää..

Nu ska jag iallafall äta stekmacka med stekt ägg på, farligt gött. Sen blir det nog ingen mer uppdatering ikväll men jag skriver som vanligt imorgon igen såklart. Då ska jag även träffa Nathalie efter skolan och sen kanske åka till Nynäshamn med Mimmi och fixa lite saker. Godnatt med er sötnosar!

Puss&kram fia




planer!

Torsdag - Göra klart abort arbetet/ Go to Nynäshamn
Fredag - Valborg, träffa brudarna och partaya
Lördag - Inget planerat än sålänge
Söndag - Inget planerat än sålänge





Jag älskar dig genom allt hjärtat! Tack för allt stöd.


modevår - romantik blommor

Nu ska jag bläddra igenom ELLE tidningen och sedan bege mig till pojken.
Kommer hem någon gång ikväll och då blir det en massa uppdateringar.
Ha en fin kväll sålänge!

Puss&kram fia


dagens, onsdag!




Snabba bilder. Checka mina söta grisstrumpor!


bad day!

Hej på er allihopa!
Jag är på svin dåligt humör just nu. Kom hem för en stund sedan och sitter med en kopp kaffe och polkagrisar i högsta hugg. Behövligt! Dagen har inte vart speciellt bra alls. Kom till skolan på hyfsat bra humör men senare mot slutet utav dagen gick det nedåt.

Jag vet inte vad det är som händer med mig. Är så sjukt besviken på många utav mina vänner. Känner att jag inte har samma förtroende för vissa längre som förut. Jag har tappat allting. Livslusten, glädjen, hoppet.. Ja i princip allting! Hoppas att det går över snart för jag pallar inte vara värsta crybabyn hela tiden. Nog om det nu.

Vi får se hur planer blir ikväll. Har träning kl 19.30 men vet inte om jag ska hoppa över den och plugga istället? Allt känns bara så grymt ostabilt. Jag behöver min baby just nu.. Han gör mig alltid på bra humör! Vi hörs snuttisar. Förlåt för ett klagande inlägg men alla har vi våra sunkiga dagar.

Puss&kram fia



saknar enormt!





dagens, tisdag!



Nya linnet och leggisarna!


sex dag!

Hej på er mina små solstrålar!
Denna dag har vart riktigt turbolent ska jag säga. Vaknade imorse av att jag hade fruktansvärt ont i halsen och huvudet. Men pallrade mig till skolan ändå. Huvudvärken försvann men dessvärre inte halsontet. Vi har haft tema dag hela dagen som handlade om sex.

Vi har fått titta på filmer om sex, spelat spel, diskuterat om sexualitet and so on. Det har faktiskt vart helt okej. Roligt och se hur folk reagerar och en del gjorde mig riktigt förvånad, haha!

Vi slutade iallafall runt 14.00 så Nathalie följde med mig hem och vi har suttit och gjort vårat arbete om abort sen dess. Cred till oss! Snart ska vi äta för jag är vråååålhungrig! Sen sover jag hos Nathalie ikväll så vi hörs väl mer imorgon.

Puss&kram fia






shower!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen för att sova!
Imorgon ska vi ha klassens dag så kameran följer med till plugget imorgon tror jag. Kan nog bli kul! Men sov så gott nu finisar! Godnatt med er så vi ses mer imorgon.

Puss&kram fia



my day!

Denna underbara berlock fick jag utav min mamma.
"My day" står det på den och det betyder för mig att "jag kan göra vad jag vill med min dag". Hursomhelst så tycker jag att det var hur söt som helst. Tack så jätte mycket mamma! Jag älskar dig.


städat!

Igår städade jag hela rummet och fixade i garderoben och ränsade i bland en massa saker. Hittade en massa gamla saker som jag helt glömt bort. Bl.a. mina gamla ballerina skor som jag hade när jag dansade balett, min ängel samling och ännu mer saker. Så jäkla kul!

Ska nog börja stor städa lite oftare tror jag. Hittade också rätt så mycket saker som jag saknat och trott att jag hade förlagt för alltid men mer än hälften kom fram igår. Och glad blev jag när jag hittade ett halsband som har vart borta i veckor nu som jag hittade i en utav mina lådor, wiie!












new





Sweet, nice and awesome!


haninge centrum med soulie!

Hallå bloggen och alla gullisar!
Sitter just nu och fikar med familjen. Pappa var iväg och köpte wienerbröd för en stund sedan. Kanon gott! Dagen har vart helt okej. Vi åkte på studiebesök med skolan till Johannes Lund (ett älderboende) och fick gå en rundtur och se hur det allting fungerade.

 Sen åkte jag tillbaka till skolan igen för att få en kurs i biologi. Slutade runt 15.00 och då tog jag och Mimmi bussen till Vh och sedan tåget till haninge centrum. Vi kikade runt lite i alla affärerna.

 Jag hittade ett sockersött linne och ett par apsnygga leggings samt bh och en gudomligt god parfym (bilder kommer upp senare). Nu ska jag fika vidare med familjen framför "Håkans Bar".

Puss&kram fia



Dagens outfit!


sovdags!

Godnatt bloggen!
Träffade Mimmi en stund förut. Det måste nog vara världens underbaraste människa! Så jävla bra och klok tjej så det finns inte. Jag är så otroligt glad och tacksam att jag har dig! Tack för allt gumman. Och jag menar det verkligen.
Jag älskar dig från botten och uppåt!

Nu ska jag krypa ner i sängen och sussa sött. Börjar 08.40 imorgon så vi får se om jag skriver ett inlägg eller om jag tar sovmorgon. Imorgon efter skolan kom iallafall jag och Mimmi överens om att vi skulle ta en tripp haninge centrum och kika runt lite. Men vi hörs mer imorgon puddingar!

Puss&kram fia


Checka hennes änglahår också! Så fin.


korkat eller snarare patetiskt?

Jag vet inte vart jag ska börja? Tycker mest att det hela är mest rent ut sagt så jävla patetiskt! Att en och samma människa sitter och skriver negativa saker om mig varje dag här i min blogg om hur jag ser ut, hur jag borde göra och vara. Mina frågor till dig är... Har du inget liv? Har du inga vänner? Är du verkligen så mobbad så att du måste sitta och skriva av dig på MIN blogg istället för att ta tag i dina egna problem? För det är det du måste ha, problem!

För vilken jävla normal människa sitter och skriver såsom du gör hela dagarna? Är du kanske lesbisk? Du hatar mig så mycket för att du inte kan få mig? Eller har du det jobbigt hemma? Har du inga vänner och försöker skaffa "haters" så att ni kan sitta och kommentera mig hela dagarna för att ingen annan vill träffa er? Berätta för jag vill så gärna veta. Jag kanske kan hjälpa dig att hitta någon mer som är som du? Helt mobbad.

Du kanske tror att jag tar åt mig och springer till mamma bara för att någon kallar mig ekorre? Jag bryr mig inte ett skit om vad du tycker "anonym", "Sandra" och "Lollo" för det var väl alla dina namn? Eller glömde jag något? Rätta mig isåfall så att jag slipper skämmas. Nej men allvarligt. Känner du att du mår bra av att sitta och skriva nedlåtande kommentarer på min blogg för att du ska må bra, så gör det!

Jag tänker inte ändra på mig bara för att någon bitterfitta tycker si&så. Du kanske skulle skaffa dig en hobby? Du kanske skulle pröva med att göra något annat än att sitta och fläska framför min blogg hela dagarna? Ut och rör på dig människa, träffa folk och lär dig att alla är olika och ser olika ut. För det är så det ser ut. Alla är och kommer alltid att vara olika. Kanske svårt att acceptera men alla är inte som du och tack och lov för det säger jag! Jag har min åsikt, du har din.
Så, då var alla nöjda!

Ps. Sen råkar jag veta att du bor i Tungelsta på Vretlundsvägen ....Ds.



big girl!

Tjobba tjobba folkens!
Hoppas att allt är med er gullisar. Själv mår jag faktiskt mindre bra. Jag har jätte ont i halsen och huvudet. Tror att Nino har smittat mig med sin dumma förkyldning och hosta, så typiskt! Igår var det iallafall kalas här hemma. Min fina lillasyster blev tonåring igår. Stor tjej nu. Släkten kom och firade och fikade. Sen kom Nino hit och grillade med oss.

Det blev en jätte trevlig kväll faktiskt. Även fast jag är var ganska grinig igår. Förlåt för det. Men jag och älsklingen hoppade faktiskt studsmatta, haha så härligt! Sen gick vi en liten prommis med hunden och sen hyrde vi två filmer. Fast jag somnade så jag missade halva filmen. Förlåt för det gubben.

Vaknade iallafall upp breve världens finaste kille imorse. Sen låg jag hostade i en hel jävla timme så då gick jag upp för att låta honom sova vidare. Min hals är helt rubbad just nu och jag är så sjukt less för jag orkar verkligen inte bli mer sjuk nu. Tjejerna spelade iallafall match idag hemma mot Ösmo och dem vann! 1-0 blev det och Cecilia var den som satte målet. Bra jobbat smulan!

Puss&kram fia











dagens outfit!



awesome night with my babes!

Hallå alla finisar!
Åh vilket jäkla härligt väder det är idag. Toppen! Igårkväll hade vi det jätte mysigt. Vi lagade god mat, köpte en massa godis och chips och tittade på Dirty Dancing och snackade en massa skitsnack. Skönt att få prata av sig och veta att man har två underbara vänner som alltid finns där för en, oavsett!

Vi somnade någon gång efter 03.00. Satt uppe och pratade en massa och drack flera vändor med te efter filmen. Super mysigt! Imorse vaknade vi runt 09.00 och gjorde kaffe och satte oss ute i solen och njöt av varandras sällskap. Snart kommer det gäster hit också. Vi ska ha barnkalas för min lillasyster. Kameran är laddad så en massa bilder kommer senare. Ha en jätte härlig dag!

Puss&kram fia







Tack för en jävligt härlig kväll tjejer!


godmorgon bloggen!

Godmorgon godmorgon gullisar!
Ska snart börja röra mig mot skolan. Slutar 14.00 idag så det är jävligt skönt. Kommer nog att bli en ganska lugn dag. Efter skolan åker jag och pappsen och köper fotbollsskor och sen ska jag möta upp tjejerna för en mysig tjejkväll med tacos och grejer. Ha en jätte fin dag nu!

Puss&kram fia


Dagens.


helgens planer

Fredag - Barnvakt/ Tjejkväll med Rebecca&Nathalie
Lördag - Kalasfirande för lillasyster/ Shopping
Söndag - Fotbollsmatch


fullt upp!

Hej bloggen och alla sötnosar!
Börjar med om att be om ursäkt för en riktigt taskig uppdatering. Men jag har haft fullt upp hela dagen. Efter skolan gick jag och Nathalie hem till hennes mormor och fikade. Super mysigt var det! Hennes mormor hade ställt sig och bakat sockerkaka och rulltårta åt oss, sweet.

Sen var vi barnvakt åt hennes storasyster Loppan ett tag. Städade hela hennes hus och hade oss och det var riktigt kul, haha! Dagen har flytt iväg med stora steg idag. Nu ska jag snart lägga mig i sängen och titta på några avsnitt av Saltön, geek! Helgens planer kommer upp snart. Vi hörs!

Puss&kram fia



Dagens outfit.


good night my sweet reader's!

Nu ska jag lägga mig i sängen och dricka te, äta en activia och två päron.
Sen är jag helt redo för att sussa sängen. Nino åkte hem för en liten stund sedan och jag har precis kommit ur duschen. Imorgon är det träning eller "löparpass" eller var det var?

Nåja, det blir nog bra tillslut. Kommer iallafall hem direkt efter skolan tror jag. Går till 15.00 som vanligt. Usch! Men sov så gott nu mina kära vänner och dröm så sött så hörs vi imorgon.

Puss&kram fia



baby är påväg...

.. Snart kommer min älskling hit..

Har saknat honom hela dagen! Vet inte varför men ibland kan jag längta så mycket efter honom så att allt i mitt huvud försvinner. Det enda som finns i tankarna är han. De stunderna tycker jag är jobbiga, men ändå lite härliga? Nåja, han är iallafall påväg och det känns skönt att veta att om ca 10 minuter så ligger han och håller om mig i sin varma famn.



I am lost without you. I love you baby!


shopping sugen som fasen!

Jag är så shopping-sugen så att det kliar i fingrarna!
Jag vill ha massvis med stålar och shoppa loss. Längtar tills jag fyller år nu.. I helgen ska jag försöka ta mig ut i butikerna och spendera lite pengar. Barnbidraget kom idag så ska tigga pengarna av mamma imorgon, hehe.

Vill köpa lite somrigt och snygga stora, enorma, gigantiska & maffiga ringar just nu. Helst! Så i helgen om ni är ute och far i butikerna så håll utkik för turnado för jag kommer att roffa åt mig allt jag ser och flyga på allt som faller mig in i smaken!




Dessa fin fina saker skulle inte sitta fel just nu...


sweet daddy

- Pappa kom nyss in med te och en chokladboll!
Hur gulligt var inte det då? Haha nu ska det njutas.


new




Tack ännu en gång mami!


study girl!

Hello beauties!
Har suttit och pluggat sen jag kom hem och har kommit en bit nu. Har också vart barnvakt en stund åt min lillasyster. Juste, mamma kom hem med en sockersöt klänning och en tuff midje-jacka idag! Tack så jätte mycket mami, det var mycket väl uppskattat.

Bilder på det kommer i ett annat inlägg. Jag är helt förälskad i klänningen. Kommer att bli skitsnygg till brunbrända ben, solblekt hår, en ljus jeansjacka och gladiatorsandaler och ett par tuffa solbrillor! Senare ikväll kommer Nino hit och innan dess måste jag försöka att bli klart med arbetet. Ska försöka skriva några till inlägg också. Gosh!

Puss&kram fia



Dagens outfit!


datasalen

Hej bloggen!
Sitter just nu i datasalen och håller på att öva in engelska glosor. Slutar om drygt en timme och då ska jag hem och vara barnvakt en stund och skriva klart på mitt no arbete om abort. Så bloggen uppdateras när jag kommer hem. Hoppas ni får/har en bra dag!

Puss&kram fia


sovdags!



Gah vad trött jag känner mig!
Tvättade nyss bort sminket och satte på mig mjukisdressen och blev direkt trött. Ska nog göra lite te och titta på tv. Tittar just nu på Desperate Housewives och det är rätt så spännande.

Troligtvis så blir detta mitt sista inlägg för ikväll. Så jag säger godnatt nu så ses vi imorgon. Ska till skolan vid 08.00 imorgon och slutar runt 15.00 imorgon. Sen ska jag plugga och vara barnvakt. Ska höra med Nino om vad han har för planer imorgon. Godnatt med er nu mina små älsklingar!

Puss&kram fia


clothes and some stuff's

När cashen rullar in så måste jag köpa lite nya kläder!
Jag måste bl.a. ha nya svarta strumpbyxor, en fräsh jeansjacka, koftor (är inne på beige) och en massa jävla smycken som stora ringar och söta örhängen och ett par låga converse.

 Sen finns det så mycket annat man behöver och barnbidraget räcker ju aldrig! Vem klarar sig på 1000 kr i månaden? Inte jag iallafall. Usch vad surt!


dagens, tisdag!

Hola amigos!
Strålande väder ute så klaga ska man absolut inte göra. Dagen har vart ganska seg men ändå hyfsat bra. Började med att vi åkte till ungdomsmottagningen imorse för att prata med någon kurator om en massa saker. Sen kom vi tillbaka till skolan och hade vanliga lektioner till 15.10 då vi slutade.

Så har vart hemma ett tag och ska snart sätta mig med no-arbetet om försöka få ihop en bra text. Arbetet ska vara inlämnat på fredag så jag har ändå god tid på mig, men känns ändå skönt att få det avklarat och kunna lägga det bakom sig. Kvällen blir nog iallafall lugn. Ska kanske ta en springtur senare? Vi får väl se hur det blir. Hoppas att ni har haft en fin & bra dag!

Puss&kram fia



Dagens outfit.


svar på tal..



Postat av: anonym
Du kan inte spela fotboll

Sv: Ne för det är ju så himla svårt. Herregud människa! Bra skrivet av dig.

Postat av: anonym
vacker! super snygg spets bustier/sak du har på andra bilden. Vart kommer den ifrån? puss puss
Sv: Tack så mycket! Det är ett spets linne och jag köpte det på hm en gång i tiden. Har inte sett det sen dess men det finns ett nästan liknande inne på Vero Moda.



Postat av: regina
gjorde det inte asont? ;)

Sv: Nej jag tyckte inte att det gjorde så speciellt ont. Det stack till lite då och då men inte mer än så. Min mamma tycke dock att det gjorde väldigt ont men det är väl olika från person till person. 



Postat av: hanna
var köpte du jeansen? :)

Sv: Jag har faktiskt ingen aning om vad affären heter. Men den ligger iallafall strax intill Punk Shop inne i stan. Tror att den heter någonting med Dhio/Dhino... Ja något sånt, haha!



Update: Alldeles riktigt. Ohio hette affären. Tack så mycket!

bad update

Hello sunshine's!
Kom nyss ut ur en lång skön varm dusch. Vred upp värmen till max och jäklar vad skönt det var! Har nyligen haft fotbollsträning som gick bra. Känner fortfarande av lite värk i knäna men det är inte så farligt. Ska gå över till knäskydd med plattor och se om det känns bättre än det jag har nu.

Dagen har rullat på allmänt fort. Hade matte-prov på morgonkvisten som gick åt pipan, men det får gå som det går. Orkar inte lägga ner mer energi på saker som man ändå inte får hjälp med, OKEJ? Gick lite längre än till 14.00 eftersom att jag självklart glömde bort att jag skulle ha kurs till 15.00. Typiskt!

Sen följde iallafall Nathalie med mig hem och vi jobbade på vårat NO-arbete och kom faktiskt ganska långt så det känns väldigt skönt. Cred till oss! Nu ska jag kika efter lite andra bloggar och sen ska jag faktiskt krypa ner i sängen och sova. Imorgon ska vi till ungdomsmottagningen, don't know why? Men hör av mig när jag kommer hem. Ha det så bra nu finisar!

Puss&kram fia



sweet morning

Godmorgon godmorgon!
Har precis gjort mig i ordning och ska snart börja röra mig mot skolan. Kör på osminkat idag (har endast ögonbrynspenna) och hoppas på lite färg i facet. Men somsagt, slutar 14.00 idag och uppdaterar bloggen då. Tror att jag har fotbollsträning ikväll också? Jaja, hoppas ni får en fin dag gullisar!

Puss&kram fia



Dagens outfit. (Sorry för dåliga bilder)


trosa

Hallå bloggen och mina fina läsare!
Läste nyss igenom mailen och såg att jag hade fått ett utav en läsare och tyvärr kan jag inte svara på det men jag tackar så jätte mycket för dem fina orden, det värmde väldigt mycket!

Idag har jag vart i Trosa med Nino och hans pappa. Vi grattade hans gulliga farfar och blev bjuden på en jätte god middag. Grillat blev det och jag har inte ätit det på sjukt länge så det var jävligt gott.

Jag har även testat på att skjuta med luftgevär idag och det gick väl lite sisådär.. Antar att övning ger färdighet, haha! Nu ska jag krypa ner i sängen för imorgon är det skola igen och en massa arbeten som väntar. Slutar 14.00 imorgon så det är iallafall skönt. Godnatt med er nu!

Puss&kram fia



Dagens outfit. Nya tröjan från hm.


- längesen


- Förtrollad, bunden, tappat hjärtat i knät.


home again!

I'm back babes!
Vi vann matchen. Mina tjejor är bäst! Har precis fått i mig lite mat och duschat. Ska börja göra mig i ordning och sen får vi se vad som händer. Vet inte om jag ska träffa Nino men det visar sig sen.

 Imorgon ska vi till hans farfar och gratta honom så uppdateringen kommer nog att bli ganska dålig imorgon. Men jag hör av mig när jag kommer hem iallafall.

Puss&kram fia



Hur snygga är inte våra nya matchtröjor då? Grymt!


godmorgon bloggen!

Godmorgon godmorgon gullisar!
Nu ska jag göra lite frulle och sen göra mig i ordning och när det är klart drar jag till Tungelsta för att ha samling med laget. Uppdaterar såfort jag kommer hem och då kommer även dagens outfit. Ha det så bra sålänge!

Puss&kram fia


good night!

Nu är det dags för mig att göra mig redo för sängen.
Ska försöka att komma upp hyffsat imorgonbitti. Kl 13.00 är det samling vid grusplan och sen är det träningsmatch som gäller.

Vet fortfarande inte om jag ska spela p.g.a. mina knän men om inte så står jag i klacken istället, haha! Men vi hörs mer imorgon hörni. Sov så gott nu och hoppas ni har haft en fin dag!

Puss&kram fia


Bild från nyår.


dagens outfit!



new



Fasiken vad nöjd jag känner mig över mina kap!


underbar dag!

Hej på er alla underbaringar!
Denna dag har vart helt P-E-R-F-E-K-T! Allt har vart så jäkla bra hela dagen. Började med att jag vaknade på ett strålande humör imorse. Kom till skolan likaså och gjorde allt som behövdes göras. Gick igenom matten med min mentor så nu känns det som att jag kommer att klara provet på måndag, hur skönt känns inte det? Så jävla bra!

Slutade vid 14.00 tiden och åkte hem tillsammans med Cecilia. Senare kom Rebecca och vi gjorde oss klara för att bege oss in mot stan. När vi kom in så duggade det lite men sen sprack det upp och vädret var hur skönt somhelst. Vi strosade omkring i lite affärer och jag hittade en jätte söt tröja och en bikiniöverdel! Sen fikade vi och satt och pratade om allt emellan himmel och jord.

Kan ni tänka er vilken toppen dag jag har haft? Helt sjukt. Är så otroligt glad just nu. Känns så grymt skönt att veta att man har såna fina vänner som kan göra ens dag så perfekt & underbar. Tack för en jätte härlig dag tjejor. Många goa skratt blev det idag och denhär dagen betydde mycket för mig. Tack!

Puss&kram fia









bedtime!

Med min iskalla loka och ELLE tidning ska jag lägga mig i sängen och koppla av en stund. Kom nyligen ur en skön dusch som bestod utav peeling och en hårinpackning etc. Sen ska jag plugga lite engelska så det blir ingen mer uppdatering ikväll. Hoppas ni får en skön nattsömn allihopa. Godnatt med er snyggingar!

Puss&kram fia


vad tycker ni?

Provade häromdagen mina jeans med en lite högre midja.
Tror inte riktigt att det är min grej men man kan ju alltid försöka att förnya sig lite. Kändes dock VÄLDIGT ovant, plus att jag stoppade in tröjan (vilket annars aldrig händer) så vi får se om jag fixar det.

Kanske kör på det någon dag framöver.. Vad tycker ni? Är det snyggt med höga jeans och instoppad tröja eller är det helt ute? Haha.


- plains for the weekend

Fredag - Ta en fika inne i stan med Cecilia & Rebecca
Lördag - Träningsmatch/ sleep with my love
Söndag - Åka till pojkens farfar & gratta (apnervös!)




Kom på att jag skulle visa min tatuering förut som jag gjorde i Thailand.
Litet oskyldigt stilrent sött hjärta som sitter på högerfoten. Trots allt min första och absolut inte sista och min mamma gjorde en likadan för att symbolisera våran kärlek. Lite sött sådär!


viktigt!



Jag känner att jag börjar mognas. Bli större i både tänkandet och sättet.
Att jag börjar bli ädlre och få nyare & bättre perspektiv på livet. Jag börjar se saker som jag inte såg förut. Jag ser saker som andra inte ser. Jag har hittat mig själv. Den personen jag vill vara. Och jag trivs!

Men bara för att jag tycker om mig själv och för att jag gillar mina bra egenskaper, varför måste jag då kallas egoistisk eller bitch? Det är inte egoistiskt att tycka om sig själv och sina bra sidor. Man kan inte tycka om andra om man inte ger sig själv en chans att tycka om sig själv.

Jag har aldrig sagt att jag är bäst, men jag räcker till. Jag duger som person och det räcker gott och lagom för mig. Jag behöver inte vara vackrast, snyggast, populärast och smartast för att känna mig speciell och omtyckt. För mig räcker det att bara vara jag. Och jag är otroligt glad över att mina vänner älskar mig för det!

- Om du vill att andra ska tycka om dig för den du är så låtsas aldrig att vara någon annan. Visa vem du är från första bästa stund. Antingen så tycker dom om dig eller så gör dem de inte, men då vet du också om det är värt det eller inte. Tycker dem inte om dig för den du är så lägg inte ner mer engeri på det. Gå vidare och lägg bättre energi på dina vänner som faktiskt valt att stanna hos dig eftersom att dem ser dina goda sidor och som en god vän för dem.

Man kan aldrig vara perfekt för någon. Vad som är rätt för andra kan också vara fel för någon annan. Så försök aldrig vara perfekt. När man kommer som längst i livet är när man är sig själv. Mår man bra, går man framåt. Och det är så livet ska vara. Sakta men säkert gå framåt. Att tro på sig själv är en god och stark egenskap! Våga visa den sidan för många gillar det. En glad person som är framåtriktad och har fötterna på jorden tycker alla om. Våga visa andra vem du är och vart du står!


ice cold!

Hejsan raringar!
Ligger i soffan med datorn på magen och försöker att ta det lite lugnt. Känner mig inte så jätte bra. Fryser och har ont i huvudet som bara den. Var i skolan till 11.00 och jobbade på en uppgift i So:n samt matte men sen pallade jag inte mer så det fick bli hemgång tidigit för min del.

- Nu ska jag läsa lite bloggar och göra lite te. Mysigt!

Puss&kram fia



Dagens klädstil.


rehband is the shit

Hello sunshine's!
Träningen gick jätte bra och jag körde med knäskydd idag och VILKEN JÄVLA SKILLNAD! Så otroligt skönt att slippa ha sådär ont. Min tränare tror att jag förmodligen har slatter eller vad det hette så ska till en läkare och kolla upp det nästa vecka.

Nu ska jag dricka te och äta en yoghurt activia och sedan sova. Känner mig helt slut i kroppen och behöver komma i säng tidigare idag. Ska upp tidigt imorgon och sen efter skolan får vi se vad som händer. Kanske ska träffa Nino om han känner sig bättre. Han är nämligen sjuk stackarn. Vi hörs mer imorgon finisar!

Puss&kram fia


photos!











You can always count on me sweetheart!


dagens, onsdag!



Jeansskjorta, svarta leggings med kedja, vit trashigt linne.


mysig picknick!

Godagens mina vänner!
Kom nyligen hem från en super mysig picknick med mina underbara vän Cecilia. Efter skolan åkte vi hem till mig och gjorde ett par mackor och tog med lite frukt och satte oss på ett mysigt berg i solen och pratade. Sen tog vi lite vårbilder, haha vissa blev riktigt "snygga"!

Snart ska vi laga lite middag och sen kl 19.30 blir det träning som gäller. Träningen slutar 21.00 så bloggen kommer inte att uppdateras mer sen. Hoppas ni har haft en fin dag i det sköna vädret idag. Några bilder från från picknicken kommer nu och resten kommer i ett enskilt inlägg.

Puss&kram fia






godnatt!

Nu ska jag lägga mig sängen och titta en stund på tv.
Har målat naglarna röda med världens grymmaste nagellack, torkar på en sekund! Kommer iallafall ifrån MaXfactor.

Imorgon efter skolan ska jag träffa Cecilia och sen blir det fotbollsträning (om mina knän pallar dvs). Men vi syns imorgon babes.

Puss&kram fia



mina sommarfavoriter!






Dessa är mina 11 favoriter! Kommer köra hårt på alla i sommar. Sen kommer det säkert att komma en massa nya godingar in i garderoben till sommaren också! Åh vad sugen jag blev på sommaren nu!


mysoutfit

Nu har jag målat naglarna, testat lite gamla kläder och även samlat ihop mina favoriter till sommaren. Det kommer dock i ett senare inlägg för nu måste jag hoppa in i duschen. Ska även göra en hårinpackning och annat tjaffs så det kommer att ta ett tag men håll utkik iallafall. Vi hörs gullisar!



summer feeling's






Grym låt och den kommer att spelas tokmycket i sommar!


vårväder ♥

Har suttit ute en stund i det fina vädret och druckit en kaffelatte!
Känns så jäkla skönt när solen äntligen står kvar på himlen kl 18.00 och man hör fåglarna kvittra i bakgrunden. Jag har haft en ganska tung och jobbig dag så en stund för mig själv och mina tankar behövdes verkligen!



dagens, tisdag!



Väldigt enkelt och framförallt bekvämt!


härligt vårväder!

Äntligen hemma från en lång och seg dag i skolan!
Tiden har gått så sjukt långsamt hela dagen. Blev nästan galen mot slutet av sista lektionen! Sitter just nu äter lite "mellan-mål". Det påminner så mycket om när man var mindre och alltid ställde sig och gjorde mellis med vännerna efter skolan, haha de är härliga minnen. Ikväll blir det nog lugnt. Ska försöka få iväg pappsen att köpa ett par knäskydd till mig till fotbollen senare också! Nu vill jag ut och sätta mig i solen med en kaffelatte.

Puss&kram fia


sovdags!

Ska upp tidigt imorgon så nu säger jag godnatt!
Vi hörs mer imorgon och förmodligen med en bättre uppdatering!
Sov så gott sötisar!

Puss&kram fia


animal!



- Jag vill ha ett par djurmönstrade skor!
Är helt förälskad i skorna på bilden ovan. Men pengerna kommer inte fören nästa vecka och jag har så mycket annat jag måste köpa innan dessa vackra, underbara, elgeganta, sexiga, galna och råa skorna! Men snart fyller jag år och då mina kära vänner, då ska jag införskaffa mig ett par animal shoes! Då ska jag högt och glatt säga att jag äger ett par!

With Love fia


knäproblem!

Hallå bloggen och alla fina läsare!
Jag är hemma och träningen gick åt skogen rent ut sagt! Mina knän är helt förstörda. Jag har så sjukt ont i knäna. Såfort jag springer så bränner det och känns som tusen knivar som hugger! Vad är det liksom? Herregud... Ska försöka fixa knäskydd och se om det hjälper och om inte så blir det fabror doktorn.

Dagen har annars vart bra. Gick i skolan till 17.00 för att gå en biologi kurs. Sen åkte jag och Nathalie hem till mig och drack varsin kaffelatte och försökte börja på våran uppsats om abort. Kom en bit på uppgiften men sen spårade det ur totalt och det slutade med att vi flamsade som två barnrumpor, haha! Nu ska jag fortsätta med att titta på "Svenska Hollywood fruar" och plugga lite.

Puss&kram fia



Dagens outfit. Medveten om riktigt fula bilder men orkade inte engagera mig imorse.


godnatt bloggen!

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på en film. Har gjort lite te med honung för halsen också. Har sovmorgon imorgon så skriver kanske en morgonhälsning innan jag beger mig mot skolan. Ja jag fortsätter att blogga ett tag till och ser hur jag känner att jag vill göra med bloggen.

Imorgon går jag i skolan till 17.00 och sen har jag träning 19.30-21.00 så bloggen kommer förmodligen inte att uppdateras mer än på morgonen. Nu blir det film. Sov så gott gullisar!

Puss&kram fia


Världens finaste vän! Du betyder mycket Nathalie Darling Lundqvist.


veckans planer



Måndag
- Plugga/ fotbollsträning
Tisdag - Ev. haninge centrum
Onsdag - Träffa Cecilia/ fotbollsträning
Torsdag - Inga planer
Fredag - Ta en fika inne i stan med Rebecca
Lördag - Träningsmatch
Söndag - Ta-hand-om-mig-själv-dag


bloggtorka

- Jag är så sjukt trött på designen.
Den blir aldrig bra för jag vet aldrig hur jag vill ha den. Men nu får den vara såhär ett tag framöver. Har många gånger tänkt på att ta bort bloggen... Men vi får se hur det blir, kanske tar en bloggpaus?


- underbart!


one day - one day - one day

Vilket jäkla fint väder det är ute idag!
Vaknade runt 12.00 imorse hemma hos pojken då solen lös upp hela rummet. Så galet skönt! Igår när jag kom hem till älsklingen hade jag hyrt en film som vi såg och den var grym! Den var äckligt bra faktiskt. Kommer dock inte på vad den heter just nu bara för det...

Jag är i vilketfall hemma nu och han skjutsade hem mig för en stund sedan. Har fått i mig lite mat och städat upp i rummet lite. Nu måste jag bara skriva klart novellen och bädda rent i sängen. Sen ska jag ta en promenix med hunden och bara njuta av solskenet. Nice!

Puss&kram fia




Dagens outfit!


dagens, lördag!



Kör utan puder idag och endast på mascara och ögonbrynspenna!


kalasfirande

Åh herregud vad jag mår illa.. Vi åkte till min moster idag vid 15.00 snåret för att gratta henne (jag som trodde att det var min lilla kusin som fyllde år men det var det tydligen inte, haha!) och hon hade bakat så mycket kakor och gjort så goda tårtar så det var sjukt.

 Jag åt som jag aldrig hade sett tårtor förut, vilket jag nu ångrar! Jag mår så fruktansvärt illa. Ska snart hem till pojken och då ska jag lägga mig på hans soffa och sträcka ut mig. Vi hörs mer imorgon godingar! Hoppas ni får en fin kväll.

Puss&kram fia
















Visst var tårtorna fina? Hon är konditorska (eller vad det kallas, haha!)


shower

Nu ska jag hoppa in i duschen. Ett glatt skutt in i duschen!
Min kära kusin har lyckas göra mig på så gott och glatt humör så att jag nästan kan sjunga national sången baklänges, haha nja? Men glad som tusan är jag iallafall. Nej men duscha var det jag skulle göra. Vi hörs som vanligt imorgon söton! Godnatt.

Puss&kram fia


pictures





sallad/tacos

Kvällen blev så jag trodde, alltså en lugn hemmakväll.
Har legat i sängen och tittat på tv hela dagen, ätit sallad och tacos och känner mig proppmätt. Nu börjar CSI så ska väl titta på det och sen sätta på en bra film. Måste skriva klart en novell så ska kanske passa på att göra det ikväll? Hursomhelst så hörs vi senare sötnosar.

Puss&kram fia



need some protection

Efter några koppar te, honung, näsdroppar och halstabletter så känner jag mig på bättringsvägen. Har inga planer för ikväll så det blir säkert en skön hemmakväll framför en bra film.

Imorgon fyller min kusin år så då ska jag och förmodligen pojken dit och gratta. Sen mot kvällen kanske det blir fest men jag vet inte om jag orkar. Jaja vi får se vart dagen leder.

Puss&kram fia



broken hearted girl



- Jag är inte den som bryter ihop lätt, men du lyckades verkligen. I'm broken inside. Du kan kalla mig löjlig men jag är som jag är. Mina känslor är också viktiga och du måste förr eller senare försöka inse det. Jag brukar inte vara den som gråter över någon, men nu sitter jag här och låter tårarna rinna ner för mina kinder, bara för att jag är rädd för att förlora dig...


svar på tal..



Postat av: anonym
Röker du? har hört rykten men inte fåttt nåt ärligt svar...
"Låt rykterna gå! Du lär nog få svar på din fråga en vacker dag iallafall" varför inte bara säga ja eller nej?

Sv: För att jag ser ingen anledning till vad du ska med den informationen till? 

Postat av: Carro
Jag undrar lite över p-piller eftersom jag själv hade tänkt att börja med det. Men vad gör man hos ungdomsmotagningen för att dom ska skiva ett recept till en? Måste man skriva i massa papper? eller typ undersökas? kan dom göra de sådär på samma dag? tacksam för ett svar puss! PS: SUPER BLOGG! as roligt att läsa! :)

Sv: Första gången som du ska dit och få recept på p-piller så måste du svara på en massa frågor. Barnmorskan som ska skriva ut dem åt dig kommer att ställa en massa frågor om bl.a. din hälsa (alltså om du har några sjukdomar eller om någon i släkten har några ärftliga sjukdomar etc.) Sen kommer frågor som bl.a. röker du? Dricker du ofta? Hur ofta har du sex? Och varför du vill börja med p-piller? och så fortsätter det så. Du behöver inte undersökas eller någonting första gången men efter att du har ätit p-pillerna i drygt 3 månader så måste du komma tillbaka och berätta hur det har gått och om du känner dig nöjd eller onöjd. Känner du dig onöjd så skriver dom ut nya p-piller åt dig enkelt. Han som jag gick till var jätte trevlig och jag fick endast svara på frågor och sen skrev han ut p-pillerna åt mig, och sedan fick jag hämta ut dom på apoteket när min mens-period började. Vill du att dem ska undersöka dig så kan de göra det. Då får du göra en gynundersökning. Du behöver inte göra det direkt men du kommer ändå att få göra det någon gång i framtiden. Dom jag har nu heter Neovletta och jag känner mig jätte nöjd över dom. Sen finns de en massa andra och han/hon kommer att föreslå en massa olika så du behöver inte känna att du måste ta reda på en massa innan, för dem kommer att informera dig om olika p-piller och om dess biverkningar och effekter (finns t.ex. anti finnar). Hoppas det var svar nog på din fråga. Har du något annat du undrar över så är det bara att fråga. Tack! Vad kul att du gillar min blogg vännen. 

Postat av: anonym
var köpte du halsbanden? vrf brukar du inte svara på kommentarer ;o inte alla iaf..

Sv: Halsbanden köpte jag på Dollar Store när vi skulle åka hem från Norrland. Båda två kostade 50 kronor så vi får se hur länge dom håller osv men jag älskar dom iallafall! Jag har inte känt att jag har haft tid att svara på era kommentarer men nu ska jag börja skärpa mig och börja svara på alla era frågor.


förkyld och febrig..

Hej bloggen!
Jag sitter nu hemma med näsan ner i te koppen. Jag är så himla förkyld! Näsan rinner, ögonen rinner, hostattacker kommer konstant och jag har kronisk huvudvärk. Idag tänker jag bara ligga hemma och försöka bättra på mig nu till helgen.

Vaknade upp hemma hos älsklingen imorse alldeles ensam. Han åkte till jobbet jätte tidigt imorse och jag vaknade upp vid 08.00 och kunde inte somna om. Satte mig framför tv:n ett tag och sen gick jag och la mig igen när huvudvärken hälsade på... Ne nu ska jag göra lite mer te. Fyfaaan!

Puss&kram fia



En utav de nya tröjorna åkte på idag.


nya tröjan!

Äntligen har mina kläder ifrån hm kommit.
Bland annat så kom den här godingen idag! Den åker på som kvällens outfit.




new


Fin fina halsband till sommaren! I'm in love..


mot mannen!

Hej på er mina fina läsare!
Fick ett jätte fint mail av någon och vill bara tacka så mycket och säga att orden värmde väldigt mycket, tack! Kom hem ifrån Nathalie för ett tag sedan och sen dess suttit vid datorn och kikat runt lite. Ikväll ska jag hem till mannen och även sova där. Har inte träffat honom på några dagar nu så börjar längta lite efter honom.

Igår kväll åkte jag hem till Nathalie och tillbringade hela kvällen hemma hos henne med Marcus och Lina. Hade inte träffat Lina på hur länge sen somhelst så det var riktigt trevligt att se henne igen. Sen när Lina hade gått hem låg jag och Nathalie och pratade om våran Spanien resa till kl 03.00! Sen somnade vi som två snarkande stockar. Fast båda har vaknat av hostattacker och täppta näsor hela natten.. jobbigt.. Ne usch! Men nu måste jag börja packa väskan.
Vi höres babes!

Puss&kram fia



Dagens, torsdag!


hemgång!

Godmorgon godmorgon!
Nu håller vi på att packa in alla väskorna i bilen för hemfärd. Det ska bli skönt att få komma hem men ändå så kommer jag att sakna allt här uppe. Men jag skriver kanske när jag kommit och och fått ordning på allting. Hoppas ni får en fin dag och att allt är bra där hemma!

Puss&kram fia


Jag saknar dig älskling!


new

Grejerna jag fick med mig ifrån Dollar Store igår:










Och den lilla röda sminkväskan och
sminket fick jag utav Inga-Lill. Tack så mycket!


good morning!

Godmorgon godmorgon mina fina läsare!
Vi vaknade för några timmar sedan och ska snart bege oss ut med skotern. Tror att vi ska ut på sjön idag för det är så jäkla fint och skönt väder ute.

Igår åkte vi till Hede och hälsade på min pappas moster Inga-Lill och hennes man Evert. Vi blev bjudna på fika och åt en jätte god middag. Men innan vi åkte till dem var vi på Dollar's och spräckte varsin 500:dring. Hittade en massa fina armband och örhängen, hårprodukter osv där.

Juste vi såg en massa renar också när vi åkte hem från Hede, super söta var dem! Men nu ska vi börja klä på oss varma kläder för det är fortfaranden kallt när det blåser! Jag uppdaterar nog mer ikväll.

Puss&kram fia










Jag har fått jätte mycket färg i ansiktet från när vi var på sjön!


förkyld som stjutton!

Hallå hallå bloggen!
Jag är så sjukt förkyld. Näsan rinner, ögonen rinner, huvudet dunkar och jag kallsvettas hela tiden! Usch detta känns inte roligt på långa vägar vill jag meddela er. Men idag har vi iallafall haft en toppen dag. Först tog vi skotern ut på Jällsjön och pimplade och åkte lite skoter i skoterleden. Sen grillade vi korv och solade, jag har faktiskt fått lite färg i ansiktet så det är riktigt nice.

Sen när vi kom hem satte vi oss ytterligare i solen och pressade. Vi har också vart på pizzerian och ätit jätte goda pizzor. Lite annorlundare än hemma bara men annars så var de goda. Imorgon ska vi in till Sveg och glutta runt på Dollar's. Det ska bli jätte roligt för de har så sjukt billiga saker där. Vi får se om jag hittar nått fint. Nu ska jag vara lite social med beccis och fortsätta titta på High school musical.

Puss&kram fia













Bilderna från idag (dock finns en massa bilder som ni inte får se)


glad påsk!

Godagens finisar!
Idag blev det ingen sjön men skoteråkning blev det iallafall. Vid 11.00 tiden imorse kom min pappas kusin Ronny och hans familj hit och fikade. Det var jätte länge sedan som jag träffade dem. Så kul var det! Efter fikat gav vi oss ut med skotern och tog med oss "picknick" och har åkt hela dagen tills nu. Det är så sjukt kul!

- Vi har precis gjort en hårinpackning och ska snart lägga oss på övervåningen och titta på film. Luften här uppe tar verkligen och jag känner mig jätte trött. Tror att vi ska/behöver ta en powernap sen, haha! Ikväll blir det lugnt och påskmiddagen har vi redan ätit så ingen mer mat ikväll blir det. Vi hörs mer imorgon!

Puss&kram fia












Bilderna från dagen!


skoteråkning hela dagen!

Hallå alla där hemma!
Åh vilken grym dag vi har haft idag. Vi har åkt snöskoter hela dagen och kört som galningar i skoterbanan, haha jag har inte skrattat så mycket på länge såsom jag gjorde idag! Efter skoteråkningen gjorde vi ansiktsmasker och tittade på Gracie som verkligen rekomenderas. Älskar den filmen! Alldeles nyss åt vi rödtunga och jag har aldrig ätit det förut men det var gálet gott. Nu ska vi sätta på en ny film och bara ta det lungt. Imorgon ska vi ut med skotern ut på sjön och pimpla. Härligt!

Puss&kram fia






Nu ska vi chilla i dressarna, haha!


framme i stugan!

- Nu är vi framme och blev bjudna på jätte goda vofflor av gammel mormor. Vi har också vart ner på byn och tagit en liten promenad. Jätte skönt efter att ha suttit i bilen i 8 timmar! Nu ska vi sätta på en film och krypa ner i sängarna. Skriver mer imorgon och då kommer även lite bilder. Ha det så bra nu finisar!

Puss&kram fia


norrland!

Godmorgon godmorgon bloggen!
Nu håller vi på att packa ner det sista och ska snart packa in alla väskor i bilen. Det ska bli så sjukt skönt att få komma bort ett tag och byta miljö. Jag vet inte om vi får igång internet där uppe men det lär ni väl märka isåfall. Vi kommer att vara borta i ca en vecka tror jag. Men hoppas ni får det så himla bra här hemma!

Många varma pussar&kramar fia


Mjukisderessarna åker på idag!


RSS 2.0