veckans planering

Måndag - Plugga/barnvakt
Tisdag - plugga/fotbollsträning
Onsdag - Träffa Cecilia/fotbollsträning
Torsdag - Träffa pojkvännen
Fredag - Eventuellt stan efter skolan (måste träffa Malin också)
Lördag - Nino v.s brudarna (?)
Söndag - Fotbollsträning


svar på tal..



Postat av: nathalie
vart har du köpt jeansen? :)

Sv: Jag köpte dom en gång på Gina tricot men det var väldigt länge sedan och har inte sett dom där sen dess (hålen var dock inte där när jag köpte dom). 



Postat av: anonym
vart kommer  den hel svart akläning ifrån :)?

Sv: Den kommer ifrån Gina tricot och hängde bland de kläder som de inte vill ha kvar längre och det var den enda som fanns kvar i farsta tyvärr. Men den kanske finns någonannanstans så ta en titt in på Gina tricot ifall att den skulle finnas kvar. 



Postat av: anonym
riktigt snygg mössa :) köpt den ?
Sv: Han köpte den inne på Stadium.

i en annan del av köping

Nu ska jag titta på "I en annan del av Köping" med mamma och pappa!
Jag älskar det där gänget och speciellt Tobbe. Haha. Medan bloggen har hållt sig ouppdaterad ikväll så har jag pluggat en massa, möblerat om i rummet, duschat och haft en liten "skönhetsbehandling".

Känner mig riktigt fräsch just nu och satte nyss på mig mjukisarna. Ne nu blir det köping framför brasan. Ha en skön kväll alla fina läsare! Juste, frågestunden är stängd och jag kommer troligen att svara på alla era frågor imorgon, snarast!



Myyyys!


fika med älsklingen



Jag älskar dig överallt annat!


dagens outfit


Varm stor kofta från Lindex och lack leggings
och stora guldiga örhängen plus en skinjacka på det.


farsta centrum

Hej alla solstrålar!
Guuud vad jag fynda idag! Hittade två super fina klänningar. Känner mig riktigt nöjd över mina fynd. Nino fick med sig en snygg mössa, haha! Vi åt på donken med familjen och knallade runt en massa i olika affärer. Det var ganska folktomt så det var ganska skönt att traska runt där. Men det har iallafall vart jätte mysigt!





Detta var det jag fick med mig hem från den lilla shoppingen!


hola amigos

Godmorgon kära läsare!
Snart ska jag och Nino åka med familjen till Farsta centrum och shoppa! Vi vaknade för nån timma sen och det känns ändå hyfsat skönt att vara uppe tidigt. Vi brukar annars kunna sova till 14.00-15.00!!! Ikväll kl 19.00 har jag träning. Sen måste jag plugga lite så vet inte hur mycket bloggen kommer att uppdateras idag. Men hoppas iallafall att ni får en riktigt mysig dag!


Bild på mig som liten och min fina lillasyster


mys med familjen




wayne's coffee

Hej på er!
Kom nyss hem från stan. Har vart där och kollat lite och hittade ett par saker som jag ska köpa nån gång i veckan eller nästa helg så till dess är det en hemlighet vad det är. Gick upp väldigt tidigt imorse så passade på att äta fukost inne på Wayne's Coffee, riktigt mysigt ställe.

Senare ikväll så kommer Nino hit. Vi ska mysa framför tvn med godis har jag bestämt. Kommer att vara helt slut efter min träning idag för än så länge så har jag inte fått tillbaka min kondis än.. Haha! Men jag ska kämpa och köra hårt.
Nu ska jag fika med familjen!



Såhär ser jag ut idag!


nattie nattie sweeties

Nu bloggen säger jag godnatt!
Mötet vart riktigt lyckat och efter mötet satt vi och pratade om en massa andra saker. Mycket killar inblandade så det var riktigt roligt! Kul att umgås med alla de härliga brudarna förengångskull.

När jag kom hem hade mamma och pappa hyrt film "Sommar med Göran" och den var asbra! Riktigt rolig var den. Men nu ni folkens, nu är det sovdags för mig och jag ska upp tidigt imorgon och vara barnvakt och senare runt kl 17.00 har jag träning!



Inatt tänker jag sova i min mjukisdress, svinkallt i sängen ju!


min fina vän Cecilia


Love you babygirl!


möte med tjejerna

Nu ska jag röra mig mot Cecilia och sen runt 19.00 ska vi träffa alla tjejerna från fotbollslaget och ha möte. Kanske titta på film också så det kommer nog att bli riktigt trevligt. Vet inte riktigt när jag kommer hem men uppdaterar er när jag kommit hem iallafall. Vi hörs små gryn!



Inga konstigheter.


det ska bli mitt!












Allt fint är ifrån H&M.


here we go again - lady gaga


Grym låt!


godmorgon pluttisar

Snart bär det av mot skolan. Har precis gjort mig i ordning men kan bärja med att säga sågär att det är absolut inte min dag idag, iallafall inte morgon. Går till 14.00 idag så bloggen kommer troligen att uppdateras innan jag träffar tjejerna ikväll. Hoppas ni får en skön fredag!



Såhär ser jag ut idag. Enkelt & skönt!


sovdags!

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, nja inte riktigt än då men ska prata lite med min älskling innan jag somnar. Imorgon blir det iallafall skola för min del. Tror nog att jag klarar av det om jag ska vara riktigt ärlig. Kvällen ska jag spendera med alla tjejerna från fotbollslaget, kommer nog att bli riktigt mysigt och trevligt för den delen. Nåja, det var allt för mig ikväll. Sov så gott nu alla fina läsare.
Glöm inte att fortsätta ställa frågor i frågestunden där nedan.



Puss&Godnatt fia


du snurrar i min värld



bättringsvägen

Godmorgon kära läsare!
Vaknade för knappt två timmar sedan. Känner nu att jag börjar bli bättre och det känns jätte skönt. Börjar bli lite rastlös här hemma och börjar sakna alla mina fina vänner. Sen saknar jag att träna, så ser verkligen fram emot träningen på söndag! Kommer att köra stenhårt då. Har en massa No arbeten som jag måste göra klart idag också för imorgon är det sista dagen det ska in. Så tänkte börja med det nu så vi hörs mer senare!
Puss&kram fia


godnatt bloggen



- I believe that friends are angels who lift us to our feet
When our wings have trouble remembering how to fly -


för mig själv

Nu har jag legat i sängen ett tag och bara lyssnat på musik på min Ipod.
 Tankarna har bara flödat och det känns faktiskt rätt så bra efter att ha legat bara för mig själv med mina egna tankar samlade i mitt huvud. Har kommit fram till lite saker som jag vill göra med mitt liv och dels saker som jag inte vill göra och bli av med. Så nu sätter jag upp mål för framtiden och tar ett steg i taget framåt.
Ensam eller inte så måste jag gå framåt!


frågestund!


Nu har ni chansen att fråga vadsomhelst.
Jag lovar att svara och vara ytterst ärlig i mina svar!


nytt i garderoben

Tack mamma! Fick en kofta av min fina mamma idag.
Blir nog riktigt fin till leggings eller jeans.



svar på tal..



Postat av: carro
vart kommer koftan ifrån? as fin! superbra blogg! <3
Sv: Den kommer ifrån Lindex. Den hängde bland de kläder som de ville bli av med så är osäker på om den finns kvar men somsagt jag köpte den på Lindex för 99 kr. Tack så mycket, blir otroligt glad!



Postat av: frida
supercute kofta samt skärp, kommer ifrån? :)

Sv: Den kommer från Lindex. Skärpet har jag ingen aning om. Tror att det också kommer ifrån Lindex faktiskt. 

Postat av: lisa
kan inte du ha en frågestund? skulle vara kul :)<3

Sv: Jo det skulle jag väl kunna ordna. Kanske tillochmed startar den ikväll om inte så gör jag det imorgon.

sjuk från topp till tå

Hej på er!
Jag är jätte sjuk. Vaknade imorse av bultande huvudvärk, magont och halsont. Ingen bra kombo! Så det blev ingen skola för min del idag. Vilket både kändes tråkigt och underbart. Det har ju vart värsta ovädret hela dagen så hade jag gått i skolan idag så hade jag fått gå hem i stormen, burr! Dagen har mest gått åt sovande och filmtittande. Har bl.a. tittat på "Ps I love you" och "My sisters keeper" och jag grät floder i båda filmerna för dom är så otroligt sorgliga.

Och jag är så otroligt känslig för sånt. Har bara fått i mig soppa och några glas vatten idag, hoppas hungern kommer tillbaka senare ikväll för just nu så känner jag absolut ingenting. Hoppas att ni haft en bra dag iallafall. Får se om det blir skola för mig imorgon. Puss&kram från en sjuk fia


Ååååh jag vill bara tillbaka till värmen!


ont i kroppen

Hej bloggen! (råkar alltid skriva bloffen istället för bloggen haha)
Denna dag har vart riktigt bra. Lite smått trött och sådär men annars så har det rullat på med jämna steg åt rätt håll. Känner mig dock lite småsjuk. Börjar nog bli förkyld eller nått. Shit happen's som pappa skulle ha uttryckt sig! Jag har precis fått i mig några skorpor och lite kaffe. Så nu ska jag bara vänta på att pojken ska komma. Vi ska bara ligga hemma och ta det lungt. Nu messade han och sa att nyss slutat jobba så nu kommer han snart, wiie my bebo!
Vi hörs senare.



Såhär såg jag ut idag.
Min andra nya kofta, Love it!


fresh and clean honey

Nyduschad och redo för sängen. Ska bara torka håret och göra lite te. Sen ska jag titta på tv och prata lite med min fina pojkvän. Gud vad skönt det känns att vara klar med allting och klockan är snart bara 21.00. Tror att det här blir mitt sista inlägg för ikväll. Önskar er en god natt sömn iallafall!


shower

Nu ska jag hoppa in i duschen & ha lite egen tid och passa på att göra en hårinpacking, raka benen, peela kroppen, göra en ansiktsmask och bara må gott. Har gjort klart so:n helt nu så det känns riktigt skönt. Nathalie följde med mig hem efter skolan så vi passade på att göra den tillsammans, we are the best!
Men jag hoppas att ni haft en bra dag.


Haha en bild från när vi pluggade, ser helt sjuk ut!


varmchoklad

Godmorgon bloggen!
Sitter just nu och dricker varmchoklad som pappa kom in med, mums! Har precis gjort mig klar så ska snart bege mig mot skolan. Tror att jag slutar nån gång vid 14.00 tiden? Åker iallafall hem direkt efter skolan för att plugga och fixa lite saker. Ha en fin dag!



Nya koftan åker på idag.


godnatt bloggen

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova!
Ska upp hyfsat tidigt imorgon. Har precis blivit klar med so:n och målat naglarna röda där emellan, snyggt blev det! Vad som händer imorgon efter skolan får vi se. Jag har egentligen träning då men jag har fått en sträckning i ljumsken så tror nog inte att det kommer att bli av. Så kanske pluggar lite och träffar pojken senare. Men godnatt på er nu och sov så gott så ses vi imorgon!


Nu ska jag och min Nino sova!


tipsar/rekomenderar

Jag ska tipsa om ett super bra "Brun-utan-sol set" från ACO som jag använder mig utav. Nu har ju forskare kommit fram till att sola solarium ökar cancer risken med hela 75-80% och det är väldigt mycket! Så därför tycker jag att ni som solar solarium ska testa det här. Jag använder det varje gång efter att jag har duschat och det funkar faktiskt riktigt bra.

Jag var ganska skeptiskt mot det när mamma hade köpt det men nu är jag otroligt nöjd över det. Man blir varken fläckig eller orange, kan det bli bättre? Jag har haft det är tag nu och känner mig ytterst nöjd över resultatet den ger. Finns på apoteket och är värt priset. Så fråga efter Sun Kissed från ACO nästa gång du beger dig mot köpcentret.



Värt att testa! I love it


svar på tal..



Postat av: anonym
vem har designat din blogg ? skitfin!

Sv: Cecilia brukar göra min design men jag har gjort min design den här gången. Hon hjälpte mig med vissa inställningar men headern har jag fixat själv osv. Dock är den bara tillfällig. Tack så mycket, vad glad jag blir!

Postat av: L
snyggt! Hur långt hår har du egentligen? ser as långt ut och har undrat det skit länge. Men dt är fett fint :)

Sv: Jag har inte direkt mätt det om det är de du menar. Kan ta en bild i ett senare inlägg och visa. Men snart kommer nog 1 dm ryka för det börjar bli ganska slitet. Tack, kul och höra!

Postat av: lova
vart kommer det coola halsbandet ifrån? as kaxigt :D
Sv: Jag köpte det när jag var uppe i Norrland förra året på en affär som hette Dollar Store så jag vet inte riktigt om man kan få tag på det här hemma i Stockholm. Jag rå diggar det!



Postat av: anonym
har du verkligen inte svart hår :O de ser verkligen ut som det iallfall på alla dina bilder elelr är det för du kanske redigerar ? :) , aja skitbra blogg iallfall :D

Sv: Nej jag har inte svart hår men nära inpå. Det är många som säger att det ser svart ut men det är bara väldigt väldigt mörktbrunt. Färgen jag färgade med hette mockabrun och jag hade ganska mörkt innan så det blev nästan svart när jag färgade. Men jag trivs i det iallafall. Tack så mycket, det värmer & höra!

home sweet home

Nu är jag hemma och passar på att be om ursäkt för en taskig uppdatering.
Denna helg har vart så jäkla lyckad. Jag har haft det så himla mysigt. Igårkväll sov jag hos Nino och vi tittade på lite olika filmer som gick på tvn med hans pappa och det var riktigt mysigt. Fick jätte god mat också som Ninos duktiga pappa hade lagat. Imorse vaknade vi dock väldigt sent eftersom att det blev ganska sent igårkväll så vi har för det mesta tagit det lungt hela dagen.
Vilket har vart riktigt skönt!
 
Jag skulle egentligen ha gjort en ansiktsbehandling idag men så blev det ju inte eftersom att vi vakna så sent. Det får väl bli av någon annan dag i veckan. Snart ska jag titta på "En annan del av Köping" med mammsen och pappsen, niiiiice! Sen måste jag plugga lite. Har prov i politik vecka 6 och jag kan knappt någonting? Det är ju i och för sig två veckor kvar men det är så sjukt mycket man ska kunna så får sätta fart med det där såfort som möjligt. Har en tendens att skjuta upp saker in till det sista! Uppryckning nu.



Kvällens lilla outfit.


underbar dag i stan

Nu är jag hemma från stan. Rebecca åkte nyss och jag ska hoppa in i duschen nu. Fyndade rejält idag känner jag. Riktigt kul! Har haft det så sjukt roligt idag. Skrattat så att jag fått ont i magen. Men nu som sagt ska jag hoppa in i duschen. Ha fortsatt fin dag!






the town

Hej alla fina läsare!
Nu ska jag och Rebecca snart dra oss in mot stan och shoppa. Igår tittade vi ju på "Snabba Cash" och den var grym. Riktigt jäkla bra var den! Så den rekomenderar jag starkt. Det strulade en hel del igår men allt löste sig till slut som tur var. Allt var i sista sekunden igår kväll. Men nu ska vi snart åka så vi hörs förmodligen när jag har kommit hem. Senare ikväll sover jag hos Nino iallafall så ni vet vart jag befinner mig ikväll.
Puss&kram hoppas ni får en fin dag



Såhär ser jag ut idag. Vet inte om det blir uppsatt eller inte än..


datasalen

Godmorgon godmorgon!
Sitter just för tillfället i datasalen. Har precis redovisat min nyhetsaertikel för min lärare och det gick skit bra! Nu sitter jag bara och chillar på facebook och läser lite olika bloggar. Slutar runt 14.00 idag så då åker jag direkt hem och gör mig i ordning och sen kommer Rebecca och då drar vi oss mot stan. Systemkameran får följa med idag så bered er på en massa foton sen! Hoppas ni får en fin dag


Gammal bild på mig och Malin Spanien -08


godnatt

Godnatt bloggen och alla fina läsare!
Har precis blivit klar med min nyhetsartikel. Den handlar om mordet på den 18-åriga flickan i Hjällbo som blev misshandlad till döds. Ska redovisa den inför min engelska lärare imorgon så vi får hoppas på att det kommer att gå bra.
Nu ska jag göra lite te och krypa ner i sängen och titta på "Crank" som nyss börjat.


Kyssar


haiti - du kan göra skillnad!

Gör som jag och skänk 50 kronor till Röda Korset för att hjälpa de katastrofdrabbade i Haiti. Smsa AKUT till numret 72 900 eller skänk en tia för att stödja UNICEF's arbete genom att skriva "10katastrof" eller om du vill skänka 50 kronor så skriv "katastrof" till numret 72 950. Kom igen nu och hjälp de svårt drabbade människorna. De behöver just DIN hjälp nu så fort som möjligt!
DU kan göra skillnad och det är NU.

En tia kan göra så mycket så kom igen nu! Alla som läser det här nu kan hjälpa till. Alla har vi nu möjligheten att göra något gott så ta fram mobilen och smsa till nått utav dessa nummer. Nu har ni chansen att vara deras hjältar!


dålig bloggerska

Uppdateringen har inte vart nått vidare bra idag. Men jag har haft fullt upp hela dagen! Vaknade vid 06.30 och begav mig mot skolan runt 08.00. Gick i skolan till 15.00 och tog sedan bussen tillsammans med Nathalie hem till mig. Gick igenom lite läxor så nu är det klappat och klart. Måste bara gå igenom en redovisning som jag ska redovisa imorgon på engelskatimmen. Kommer inte att gå bra på långa vägar känner jag! But I'll give it a try.

Imorgon blir det iallafall stan efter skolan. Först kommer Rebecca hem till mig och sen drar vi direkt in till stan för att första fika och sedan kika runt i lite affärer. Sen mot kvällen kl 17.30 ska vi se "Snabba Cash" på sergels äntligen! Är faktiskt riktigt taggad för att se filmen. Alla har gett den så otroligt bra kretik så det ska bli skit kul. Sen så sover hon kvar hos mig! Kommer nog att bli en toppen dag imorgon. Fan va underbart.


planer för helgen

Fredag - Stan med Rebecca/sen bio med vännerna
Lördag - Träffa pojkvännen och sova där 
Söndag - Plugga/göra en ansiktsbehandling


happy girl

Nu har Nino precis åkt. - Åh du gör mig så sjukt lycklig baby! Vi har vart barnvakt åt min syster ett tag. Gått ut med hundarna en sväng och sedan fikat med henne. Årets första semla åt jag idag, hah! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen och prata lite med pojkvännen, underbart!


Det finns inte ord för hur underbar du är älskling


sweetheart

Hej bloggen & alla solstrålar!
Sitter just nu i mjukiskläder och väntar på att pojken ska komma. Är sjukt trött och mår lite små illa faktiskt så ska bara ligga och mysa framför tvn idag, mysigt värre! Har lite so och no som måste göras sen men Nino har lovat att han ska hjälpa mig så det kommer nog att gå bra, haha stackarn!

Dagen har iallafall vart relativt lugn. Jobbade som en galning på matten och på musiken tittade vi bara på en dokumentär och sen på so:n spelade jag och Nathalie ett spel som handlade om Riksdagen. Vi var riktigt grymma måste jag säga! Men nu ska jag göra lite te och titta på tv.
Ha en fortsatt fin dag så hörs vi mer senare!



Dagens outfit. Stickad mysig kofta!


sömn

Nu ska jag sova. Börjar kl 08.10 imorgon så måste få lite sömn nu. Efter skolan ska jag vara barnvakt så kommer att spenderar kvällen hemma, förmodligen.
Dröm sött och sov så gott!


storhandlat

Kom nyss hem från Ica Maxi. Har storhandlat med hela familjen och jag är helt slut i kroppen. Jag H.A.T.A.R. människor som trängs med sina fullproppade vagnar och som knuffas för att komma först fram för att det är så "rädda" för att komma längst bak i kassan. Jag blir helt galen! Nåja, lite kul var det iallafall.
Nu ska jag titta på tv med pappa och äta semlor, mums!


Jag fick med mig en ELLE tidning och ett lypsyl från Nivea!


sträckning!

Hej finisar!
Kom nyss hem från skolan. Har fått en sträckning i ljumsken så det gör förbaskat ont när jag går. Det bränner och jag vet inte riktigt vad man kan göra åt det men får ta nått kallt på och lägga mig ner ett tag och känna efter. Senare idag ska jag försöka ta mig till Vh och fixa det där med prao platsen. Det måste fixas den här veckan. Nu ska jag iallafall göra lite mat och sedan lägga mig i sängen och sätta på nån bra film. Hoppas ni får en fin dag!



Dagens outfit. Sweet like sugar!


good night

Nu ska jag äntligen sova!
Har torkat håret, målat naglarna, vikt in tvätten i garderoben och plockat undan i rummet. Känns hur skönt som helst! Imorgon efter skolan ska jag till Vh direkt och fixa en grej angående min prao plats. Sen efter det får vi se vad som händer. Kanske solar eller så kanske jag träffar Nino, vi får se helt enkelt.
Sov så gott nu kära vänner!



bilder från idag





Älskar dig min lilla prinsessa


tränat och svettats!

Hej bloggen!
Gaaah va skönt det var att träna. Men det var riktigt jobbigt och tungt för den delen. Vi körde teknik och styrka och det kändes i hela kroppen! Kommer nog inte kunna komma upp ur sängen imorgon utan att benen kommer att vika sig dubbelt. Har iallafall slevat i mig fullkornspasta och två stora glas mjölk. Så nu väntar duschen och sen sängen. Är riktigt trött och det känns som att den här dagen har vart riktigt lååång! Vi hörs efter duschen.
Puss&kram fia


8 punkter..


• Åka till Thailand igen!
• Pierca tungan
• Göra ännu en till tatuering (under thailand resan)
• Höja betygen
• Ta tag i mig själv både fysiskt och psykiskt
• Gå en foto kurs inne i stan
• Testa på kickboxning tillsammans med Rebecca
• Börja äta nyttigt och bli hälsosam

Nu är detta mina mål och jag gör som jag själv vill med mitt liv punkt slut!

morning sunshine's

Nu har Cecilia fixat bakrunden till designen och jag känner mig helnöjd. Headern är snarare en tidsfråga så vi får se hur länge den kommer att vara aktuell. Jag ska snart bege mig mot skolan. Har precis fått i mig lite frukost. Efter skolan åker jag hem, väntar på Cecilia och sen åker vi på träning.
Hoppas ni får en fin dag!



Såhär ser jag ut idag. Är helt bränd i ansiktet efter solningen igår!


godnatt pluttisar

Nu ska jag försöka få mig lite sömn. Har sovmorgon imorgon så vi får se om jag slänger in ett inlägg innan jag beger mig mot skolan för att ha idrott direkt på morgonkvisten.. MENINGSLÖST! Men sov så gott nu så hörs vi mer imorgon. Puss&kram fia


Min fina vän Cecilia. En ÄKTA vän!


kaos design!

Håller på med designen och den är inte klar ännu. Får vänta tålmodigt tills imorgonbitti först då Cecilia kan hjälpa mig. Började bli riktigt trött på den gamla svarta så tänkte prova mig på brunt den här gången. Så vi får helt enkelt vänta och se hur det blir. Håll tummarna nu godingar!


svar på tal..



Postat av: jenny
har du tatuering på handleden ??? :) pusss

Sv: Nej det har jag inte. Hade skrivit - Glöm inte att mata hundarna! på handleden för att inte glömma bort det, Haha. Massa kramar

Postat av: anonym
Jag menade den ljusrosa tröjan från GinaT, den hänger inte i exakt i mitten, utan lite mer åt vänster sida. Den femte tröjan från jeanskjortan med vita ärmar/ den 14:de tröjan från vänster sida :)
Sv: Jag måste verkligen vara riktigt trög. Jag fattar inte vilken du menar. Säg bara från vilket håll och vilken galge (alltså nummer) så fixar jag det säkert.
Om vi har tur!

Postat av: anonym
hur lång är du ? :)

Sv: Jag är runt 1,65 någonstans, tror jag. Är absolut inte säker men längre än 1,70 är jag iallafall inte.

luftslottet som sprängdes

Hallådär bloggen!
Rebecca åkte hem för ett tag sedan och jag har precis laddat ner all min musik till iPoden så nu är det klappat och klart. Fan vad duktig jag känner mig! Tänk att jag klarade det (dels pappsens förtjänst eftersom att han gjorde det mesta) eller jag sa vilken musik jag skulle ha...

Filmen som vi såg igår var iallafall skit bra. Ruskigt bra var den! Känns lite bittert att det är den sista av Stieg Larssons eftersom att han faktiskt är död nu. Men innan filmen fikade vi iallafall på Sandy's. Satt och pratade lite skitsnack vilket kändes grymt bra efteråt. Behövde få ur mig ett och annat. Efter filmen gick vi direkt till centralen mot tåget. Somnade ganska sent pga ännu mer prat och en massa skratt. Kvällen vart iallafall riktigt lyckad!

Idag har vi vart och solat och efteråt åt vi kebab på grillen. Det har vart en riktigt skön slappdag helt enkelt. Ikväll ska jag duscha, fixa naglarna och titta på "En anna del av Köping" samt "Blåsningen". Sen måste jag kolla schemat inför denna vecka. Imorgon ska jag iallafall träffa Cecilia och senare har jag träning. Kommer att gå illa, kondisen står på noll just nu.


Finaste tjejen på jorden and boys she's free!


in mot staden

Hej på er kära läsare!
Gårdagen vart riktigt lyckat. Hade riktigt kul med bruttan! Ikväll runt 17.30 ska vi på bio och se "Luftslottet som sprängdes" eftersom att det inte fanns några platser kvar till "Snabba Cash" tyvärr. Vi ska iallafall snart bege oss in mot stan. Vi tänkte ta en fika innan och passa på att titta runt lite. Hoppas ni får en riktigt bra fortsatt dag! Puss&kram fia



Såhär ser jag ut idag.


utgång med bruttan




Ha en underbar kväll allihopa!


it's about loving you

Hej alla bloggläsare!
Hade skrivit ett väldans långt inlägg men nu är allt borta. Blogg.se strular ju som vanligt! Jag har precis tränat lite på träningscykeln och det går bara bättre och bättre för var dag som går, känns det som och sen om det inte är så är en annan krita. Jag är inte på så jätte bra humör idag eller snarare just nu. Hoppas att Rebecca kan få mig på andra tankar sen när hon kommer.

Fick två bio biljetter av mamsen så det blir kanske bio idag eller imorgon. Skulle hemskt gärna vilja se "Snabba Cash" men det lär ju inte finnas platser till den idag eftersom att den har biopremiär idag. Så ska höra med Rebecca så kanske vi bokar platser till imorgon istället. Nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning nån gång. Sitter fortfarande i linne och underkläder, not good actually! Puss&kram fia


natti natti

Nu har jag precis gjort mig en kopp te, så ska snart bädda ner mig i sängen och sätta på en bra rulle. Mår mycket bättre för stunden men blir ändå hemma imorgon. Har ingen lust att chansa på att det blir "bättre" och helt plötslig stå där och må dåligt mitt inne i stan. Så imorgon blir det lugna puckar.

Rebecca kommer senare på dagen och sover sedan här. Det ska bli skönt att starta helgen med en hemma-kväll framför en bra film med sin fina vän. Nu börjar det svida i ögonen så det är väl ett tecken på trötthet, dags för sängen folkens! Sov så gott och dröm sött så ses vi imorgon.
Puss&kram fia


ge mig värmen tillbaka!








dagens outfit



Enkelt och bekvämt


godmorgon pluttisar

Jag stannade hemma idag.
Idag skulle vi egentligen gå på museéum och se på Salvador Dalís utställning med alla hans tavlor. Jag kände mig inge bra imorse så det var bara att ringa och sjukanmäla sig. Just nu för stunden känner jag mig lite bättre. Har gjort lite kaffe och mackor så sitter och äter frukost just nu (ni har säkert redan ätit lunch) och tror att det blir en snabb dusch efter det.

Förresten så var teatern igår helt okej. Fick mig ett gott skratt där emellan vissa scener. Sen var bland annat han skådespelaren från Kops med, Torkel tror jag att han heter och sen en annan känd skådespelare som jag helt har tappat namnet på. Men teatern var iallafall helt okej, så om ni funderar på att se den så rekomenderar jag den varmt.

Dagens planer:
Ska försöka ta mig tid och läsa igenom beskrivningarna till kameran och iPoden. Jag förstår mig inte riktigt på hur man för över musiken till iPoden än men jag har iallafall lyckats med att ladda ner iTunes till datorn. Så får sitta lite med det där senare. Kommer inte att bli av känner jag redan.. Nu ska jag fortsätta på min frukost. Puss&kram fia


-



teater i staden

Hej kära läsare!
Hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag ytterst bra. Kom hem från pojken min för ett tag sedan. Har tagit en snabbdusch och gjort lite mat så just nu sitter jag och tar det lite lungt och lyssnar på musik. Senare idag runt 16.00 tiden ska jag möta upp några i min klass på tåget mot stan för att sedan gå på teater.

Vi ska se en ny tolkning av Askungen, kan sluta husomhelst. Är inte så speciellt mycket för teater men det kan nog bli trevligt. Sen ska vi äta på resturang och det kommer att bli ganska sent men det är iallafall tänkt att vi ska vara hemma runt 21.30 nån gång. Bara tågen går som de ska så blir det nog inga konstigheter, I guess.

Apropå igår, så sov ju jag hos min pojkvän, och jag har aldrig gråtit ut så mycket såsom jag gjorde igår framför honom förut. Mina tårar bara spruta och om du läser dethär nu älskling, så ska du veta att du betyder allt för mig. Att få prata ut sådär med dig igår, betydde så enormt mycket för mig.
Du vet att jag älskar dig, and I always will. Tack!



Såhär ser jag ut idag. Kanske byter senare beroende på vädret.


svar på tal..



Postat av: anonym
Hejsan, jag har en fråga. Tröjan i mitten som är rosa och kommer ifrån gina tricot, den emellan den svarta kofta med mönstrade axlar och mellan någon mönstrad tröja(?), undrar ifall du har nåt tips med vad man ska använda den tröjan. Köpte den för flera månader sen men har inte en enda gång använt den, tacksam för svar :)
Sv: Hej vännen! Jag vet helt ärligt inte vilken du menar så du får gärna ta om det där. Har suttit ett tag nu och läst om din fråga om och om igen men jag kommer inte på om det är den blommiga eller den randiga du menar eller någon helt annan (?)

Postat av: anonym
vilken parfym använder du? såg att du hade många :)
Sv: Just nu använder jag Britney Spears Midnight Fantasy.


one of a kind

Nu är jag hemma och ska snart äta lite.
Sen ska jag ta tåget till vh och möta min älskling och sen så sover jag hos honom inatt. Börjar runt 16.00 tiden imorgon så det blir lugna puckar. Idag när vi kom in till stan så gick vi först till statsbiblioteket och tittade runt lite där inne. Sen knallade vi vidare mot en gata som hade en massa olika citat ingraverat (?). Slutligen gick vi mot kulturhuset och gjorde våra tröjar.

Jag tröck en text på ryggen som det stod "One of a kind" på. Blev faktiskt rätt så nöjd, kul grej och göra och det var väldigt billigt. Tror att ett tryck (valfritt tryck) kostade runt 40 kr. Sen fick man göra smycken och en massa grejer så jag gjorde ett armband och sen blev det tillslut lite långtråkigt och då ville jag bara hem.

Nu ropar mamma så ska väl dra mig mot bordet innan det blir en massa ondödigt tjaffsande. Hoppas eran dag har vart bra och jag skriver kanske mer senare. Vi får se hur det blir. Puss&kram fia




Trycket på tröjan och armbandet.


sthlms city

Nu bär det snart av mot skolan och sedan mot stan. Efter ska jag träffa Nino och jag vet inte om jag sover där ikväll men jag uppdaterar innan jag åker till honom.
Ha en underbar dag nu alla fina läsare!



Såhär ser jag ut idag.


godnatt bloggen

Nej nu är det dags för mig att tänka på refrängen som pappsen brukar säga. Börjar somsagt 11.00 imorgon och då bär det direkt in mot stan. Har också kommit på vad det ska stå på min tröja, wiho! Mer om det får ni veta imorgon gullepluttar. Sov så gott och dröm sött!



skoltiderna denna vecka


storstädning

Nu har jag städat hela rummet!
Sorterat och slängt en massa skitsaker som jag nästan aldrig egentligen riktigt haft någon användning utav. Så nu är det fullt med doftljus och nybäddade lakan i mitt rum. Sen fick jag städa om garderoben eftersom att redan efter att ha städat den förra veckan så såg den redan ut som ett bombnedslag. Men nu är det snyggt och fräscht så nu kan man äntligen bjuda hem folk utan att skämmas för en gångs skull. Fan vad duktig jag känner mig!







En del utav den städade garderoben också!


svar på tal..



Postat av: anonym
vad gav du nino i artonårs present :)?

Sv: Han fick en ram med ett kort på våra initialer som jag tog i Thailand skrivet i sanden. Sen fick han pengar av mig och min familj. Sen tänkte jag bjuda honom på bio lite senare framöver men vilken säger jag inte än
(han vet dock inte ens om det här).


helt borta

Börjar detta inlägg med att be om ursäkt för en kass uppdatering men jag har haft så mycket annat på hjärnan den sista tiden. Så har känt att bloggen har fått lida medan då jag inte haft nån större lust till att uppdatera den. Men jag ska försöka att rycka upp mig och ta tag i allting nu.
Jag orkar inte må såhär längre.

Idag hade jag sovmorgon till kl 09.00 så jag gick upp 08.00 och tog 08.30 tåget så hann inte direkt göra mig i ordning. Men den här veckan ska jag ha "Kultur-vecka" och åka in till stan på Dramaten och titta på teater och sedan dagen efter se hur det ser ut bakom de såkallade kulisserna. Imorgon ska vi också in till stan och göra olika tryck på tröjor så de ska nog bli kul. Försöker bara komma på en cool text att ha på min vita tröja men är så otroligt fantasilös så ni får gärna komma med förslag på olika texter och collage.

Just nu är jag barnvakt åt min lillasyster. Hinner inte med träningen idag så får ta det på söndag och nästa måndag. Däremot har pappa gått och köpt en träningscykel, till vilket syfte? Han måste säkert ha tänkt på mig.. Men kanske tar en tur på den lite senare? Vi får se men nu ska jag göra lite mat åt min syster som står och gapar på mig i köket. Vi hörs kära vänner!



Såhär såg jag ut idag. Ser riktigt äckligt sliten ut!


natties place

Hej bloggen!
Hoppade träningen idag för att det är jäkla kallt ute. Ville träna men alla avrådde mig från det så jag får väl bara tacka dom för det antar jag. Igår var jag hemma hos Nino och firade honom. Sen gick jag och Nathalie hem till henne och bakade paj och drack pommac. Sen träffade vi Anton och åkte hem till honom och tittade på film. Idag ska vi fira natties bror Tony. En massa kalas blir det nu så tur att jag har träning på måndag också, haha!

Du som kommenterar att jag ska sluta le, I don't give a fuck! Jag skiter väl fullständigt i vad du tycker att jag ska och inte göra. Vad du tycker rör egentligen inte mig ens i ryggen. Du får komma med åsikter, bra som dåliga, jag bryr mig inte. Ha det!


mot pojken

Nu ska jag snart röra mig mot tåget för att möta Nino och sen gå hem till honom där jag spenderar kvällen och natten. Han blir ju 18 imorgon så ska gratta honom med hans släkt och sen ska jag till Nathalie så vet inte hur uppdateringen ser ut imorgon. Om jag inte hör av mig imorgon så hör jag av mig efter min träning på söndag. Första träningen för mig på hela vintern och vi ska dessutom vara utomhus (torvalla), jag kommer dö och påtal om min tappade kondis så kommer jag nog att vara rätt så död efter. Jaja, nu börjar det bli lite brådis.
Vi hörs gullisar!


- jag lever min dröm -


det går bra nu

Godmorgon folkens!
Idag känns allt mycket bättre. Känns som att det löser sig idag! Har precis gjort mig i ordning så ska göra lite frukost nu och se om jag får i mig den och sen bege mig mot skolan. Slutar runt 14.00 idag tror jag, hoppas! Ha en bra dag. Puss&kram



Såhär ser jag ut idag.


bad mood

Cecilia åkte hem för ett tag sedan och jag kom nyligen ut ur duschen.
Känner mig riktigt tråkig just nu. Min pojkvän fyller 18 år nu på lördag och jag har ännu inte hittat på något till honom och jag har för den delen inga pengar eller busskort så allt är åt helvete just nu. Måste försöka se till och fixa det där imorgon på något sätt.

Skoldagen var hur seg som helst idag och jag hade ont i huvet bara efter första lektionen. Det enda jag tänkte på var att få komma hem och slippa allt tjat från alla lärarna. Slutade runt drygt 15.00 tiden så tog bussen tillsammans med Cecilia till haninge centrum och fixade min klocka och hämtade även ut min mobil som legat på lagning ett x-antal gånger nu. Men nu kan jag iallafall smsa igen,
that's great!

Nu ska jag torka håret och lägga mig i sängen och tjura såsom man gjorde när man var liten. Känner inte alls för att sitta här mer. Vi hörs mer imorgon och jag får försöka fixa det där med presenten på nått sätt också, ååååh vad trött jag blir! Hej på er!


Min fina klocka!


godmorgon pluttisar

Har precis gjort mig i ordning, är för det mesta klar men har lite små fix kvar. Vi har vanlig skoldag idag så jag slutar inte fören sent idag. Våran skola är verkligen dålig! Börjar med vanlig skoldag och med idrott.. Kan inte bli dåligare för stunden. Efter skolan ska jag träffa Cecilia och då ska jag fråga henne om hon kan ta en liten tripp med mig till handen och fixa min klocka. Så under dagen är jag i skolan och senare med Cecilia så ni vet vart ni har mig.

Juste, till alla mina vänner som messar mig. Min mobil har fått nån rajtan tajtan och därför kan jag inte besvara era sms. Vet inte vad det är för fel men jag tydligen skicka mms men inte sms? Jaja, får försöka fixa det där såfort som möjligt men nu vet ni. Så om det är någonting så ring mig istället. Större chans att jag svarar! Ha en underbar dag nu



Riktigt dåliga bilder men hinner inte just nu!


godnatt bloggen

Nu ska jag krypa ner i sängen med en kopp te och en film. Medans ska jag måla naglarna och efter det ringa pojken min. Sen kära vänner så ska jag sova. Ska upp hyffsat early imorgon och ska försöka hinna med ett morgoninlägg innan jag drar mig mot skolan. Om vi inte hörs då så hörs vi troligen senare på dagen.
Sov så gott nu


guldiga små nitar

I inlägget nedan berättade jag om att jag piffade till ett linne tidigare. Hittade ett svart vanligt bas linne som jag satte fast svarta små nitar på (är väl medveten om att nitarna sitter i olika höjder). Själv tycker jag att det blev helt okej, ingen stor grej men det blev iallafall lite annorlunda. Just nu har jag kommit in i en period där jag älskar nitar och tycker att det är snyggt överallt, dock mest på tjejer men kan hända att det är snyggt på vissa killar. Check it out!

Innan:

Efter:


mys med familjen

Mamma bakade sockerkaka idag så vi har suttit och fikat framför brasan och ätit sockerkaka och druckit julmust. Har också suttit och pysslat med ett linne som ni ska få se sen i ett annat inlägg. Blev ganska nöjd men det är inget märkvärdigt och det var busenkelt att göra. Somsagt mer av det får ni se sen.

Imorgon är det skola för min del. Vet att många av er börjar på fredag eller måndag era lyckostar! Men nu ska vi inte hänga mule för jag saknar faktiskt vissa som jag inte sett på riktigt länge. Ska bli kul och se alla gamla goda ansikten imorgon! Men ska försöka lägga mig i tid ikväll vilket kommer att bli svårt. Får ringa pojken och prata lite med honom innan jag somnar.
DET FUNKAR ALLTID!



såhär såg jag ut på lunchen



Kjol - Gina tricot
Bas tröja - hm
Skärp - Gina tricot


borta på lunch

Hej bloggen och kära läsare!
Kom nyss hem från en trevlig lunch med familjen. Nu sitter jag och dricker varmchoklad eftersom att jag nästan höll på att frysa ihjäl där ute. Helt sjukt vad kallt det är! Och ändå skulle jag bara från bilen till huset, hann för fasiken bli en isglass innan jag kom fram till dörren. Äckligt!

Igår kväll kom ju Nino hit och vi låg och tittade på en massa filmer hela kvällen. Men vi gick också ut med hunden emellan och först var det ganska skönt men sen stack det i hela benen och jag kunde knappt prata, så då var det inte lika skönt längre. Men vi hade det jätte mysigt iallafall. Vi gjorde varmchoklad med grädde när vi kom in och kröp ner i sängen och satte på en ny film. Sen låg vi och pratade om allt mellan himmel och jord tills klockan nästan var inpå 04.00.

Men vi vaknade relativt tidigt imorse och hans pappa kom och hämtade honom nästan direkt eftersom att de skulle på dop så har hade kostym och slips, ja hela fadderuttan! Han såg riktigt stilig ut som mamma sa, haha! Nu ska jag hoppa in i duschen och göra en hårinpackning och sedan måla naglarna så vi ses om ett tag. Hoppas eran dag har börjat bra och att den slutar ännu bättre.
 Puss&kram fia


Haha en super snygg babe!


From the east to the west

Hej på er gullepluttar!
Sitter just nu och dunkar musik och väntar på att pojken ska komma hit. Han sover här inatt så vi ska mysa galet ikväll. Vaknade 09.00 imorse så sen dess har jag bara slöat och tittat på film. Tittade på "Bröllops Duellen" och den är absolut en utav mina favoriter. Har ni inte sett den så gör det! Jus nu funderar jag på att laga lite lunch men känner ingen lust eller ork överhuvudtaget. Ska ladda ner lite musik till iPoden så får vi se om jag lagar nån mat efter det. Vi hörs senare! Puss&kram fia



Såhär ser jag ut idag.


movie time

Nu har jag städat HELA min garderob så känner mig värd ett kallt glas pommac och lite mys framför en film. Passar även på att säga godnatt till alla mina fina läsare. Imorgon ska jag träffa pojken så uppdaterar nån gång på morgonkvisten skulle jag tro. Dröm sött


Klar för sängen!


Fight For you



svar på tal..



Postat av: Duggin
vart kommer den översta klänningen ifrån? skit snygg tjejen! den ska du ha!
Sv: Den kommer ifrån Gina Tricot. Köpte den i somras så är osäker på om den finns kvar. Tack så mycket, själv älskar jag den!

Postat av: anonym
asså äälskar dina skor ! vet du om dom finns i sverige eller liknande ? :)

Sv: Då är vi två bruden! Ja, jag har sett ett par liknande på Bianco och scorett så kika in där och se efter. 

Postat av: jennifer
vad är det för kamera du har ? puss gumsiii
Sv: Jag är inte så bra på sånt här men jag tror att det är en Nikon D3000 (?)
Puss på're gumman!



Postat av: anonym
har en likadan tröja , men jag köpte den på cubus ? :O
Sv: Haha jo det stämmer. Den är från Cubus, tack så mycket! 

Postat av: anonym
Asså varför dricker du kaffe? leker du vuxen? ;)
Sv: Hej ANONYM! För det första: Ja varför dricker jag kaffe? Måste nog vara för att jag tycker att det är så himla äckligt, eller vad tror du? Smartskaft! För det andra: Finns det någon åldersgräns på att dricka kaffe? Oops måste ha missat den.
Puss på dig!

Postat av: sanne
fett vacker! har en fråga: vad använder du för smink och hur gör du när du sminkar dig? :)

Sv: Tack så jätte mycket! Jag använder en foundation från Maybelline New York och mascaran Telescopic från samma märke. Sen ett solpuder som jag lägger på kindbenen och övrigt om jag känner mig blek. Sen använder jag en beige kajal från IsaDora som jag lägger som en rand längs fransrötterna för att få större ögon. Sen piffar jag såklart till det vid speciella tillfällen. Men det kan vi ta någon annan dag.

dagens outfit

Godagens folkens!
Jag är så jäkla glad idag och jag har ingen aning om varför? Känns bara som att jag kan göra den här dagen till min egen! Har inga planer för dagen, alltså lösa tyglar så dagen kan leda vartsomhelst. Har precis gjort mig i ordning och fått i mig lite pasta och ska snart göra en kopp kaffe så är jag fit for fight för dagen! Pratade nyss i tele med min pojkvän och han är helt underbar. Saknar honom redan och sist vi sågs var ändå igår. Tur att vi ska ses imorgon då så att jag inte längtar ihjäl mig helt, haha!

Hoppas iallafall att eran dag blir kanon bra och om den började dåligt slutar bättre. Bloggen kommer att hållas uppdaterad hela dagen så ställ frågor idag om ni har några så svarar jag på dom såfort jag kan. Nu ska jag göra lite kaffe.
Vi hörs! Puss&kram




Såhär ser jag ut idag.


veckans planer

Måndag - Inga planer
Tisdag - Inga planer
Onsdag - Ta en fika med Nathalie Sandqwist
Torsdag - Skola/ träffa Cecilia
Fredag - Skola/ fixa praktik platsen
Lördag - Kista eller IKEA (inte säkert)
Söndag - Inga planer


outfit


Vero Moda
Hm


back on track

Godkvällens kära läsare!
Hur mår ni idag? Själv mår jag utmärkt och sitter och snuttar på en kaffelatte. I förrgår åkte jag ju till Nynäshamn. På tåget stötte jag även på min fina vän Frida som jag inte har träffat på länge så vi satt och snackade ett tag vilket var trevligt. När jag väl kom fram till Nynäs så stod Rebecca och väntade där på mig. Sen gick vi till Pizza House och åt och sen blev det filmkväll hemma hos henne med läsk, godis och chips. Åkte hem vid 17.00 dagen efter. Var hemma en snabbis, duschade och fixade lite saker och sen begav jag mig mot vh för att möta Nino. Sen gick vi hem till hans pappa och åt. Satt och mös i deras vardagsrum med han och hans pappa och tittade på lite filmer som gick på tvn. Sen somnade vi runt 03.00 tiden och vaknade väldigt sent idag. Men vid 17.00 kom jag hem och har nu ätit, röjt upp i rummet, duschat och gjort mig en kaffelatte. Duktigt!

Helgen har vart skön och lugn för min del så nu är batteriet laddat. Imorgon kanske jag ska träffa Cecilia som nyss har kommit hem från Dalarna. Juste, om du läser det här nu gumman så kan jag inte svara på dina sms. Min mobil har flippat så du får antingen ringa eller skriva på facebook (kommer vara inne hela kvällen). Nu ska jag ladda ner nån film inför kvällen. Vi hörs om ett tag!
Puss&kram fia


såhär ser jag ut idag


Usch vad sliten jag ser ut.. Not good!


nytt år, nya tag!

Nu är äntligen det nya året kommet. Nu är det 2010 och det ska bli ett så jäkla bra år! Jag ser det här året som en ny fräsh start på livet och allt ska bli tusen gånger bättre än gamla 2009.

Igår hade jag det otroligt roligt! Jag har inte skrattat så mycket på länge såsom jag gjorde igår. Jag och min familj åt en jätte trevlig och god middag med familjen Hansson (Malins familj). Det var förberett med en massa förrätter och sen blev det grillat med potatisgratäng och glass efter det. Riktigt gott var det! Sen träffade jag och Malin lite av våra vänner och firade in det nya året tillsammans med dem. Tyvärr blev det bara bilder från middagen hemma och lite andra men ni ska få se dem också. En del vet jag inte ens vad det är jag gör på?

Men ikväll ska jag bege mig mot Nynäshamn för att träffa Rebecca och spendera kvällen hemma hos henne. Ska bara ladda upp bilder från gårdagen (kommer inte att stå i ordning) och dagens outfit sen drar jag mig mot tåget så detta blir mitt sista inlägg för dagen. Hoppas ni får en mysig kväll!
Puss&kram fia






















RSS 2.0