inget internet/härlig helg

Hej bloggen!
Nu är det såhär att mitt internet har kraschat. Jag har inte haft tillgång till datorn i helgen och just nu så sitter jag med mammas mini dator, jäkligt jobbigt! Men mitt internet är förhoppningsvis tillbaka imorgon om de här förbaskade gubbarna kan ta och sätta fart med att fixa det nån gång. Men nu vet ni det så nog om det nu.
I fredags åkte jag hem till Nino. Vi tittade på "Sagan om ringen" med hans mamma. Senare mot kvällen kom Markel, Linus och Ande och tittade förbi och sa hej. Vi somnade vid 02.00 tiden skulle jag tro.
I lördags så kom Nathalie hem till mig. Vi åkte med pappa och köpte hårfärg och hyrde film så kvällen gick åt att färga håret och titta på film. Vi hyrde "Vi hade iallafall tur med vädret 2" och jag rekomendrar verkligen filmen, så jäkla rolig. Vi satt och skrattade till hela filmen.
Idag vaknade vi runt 08.30. Gick upp och gjorde oss i ordning och sedan åkte vi till Nynäshamn med pappa och åkte ut med båten. Låg och solade på klipporna och bara hade det skönt. Sen när vi kom hem färgade vi mitt hår igen eftersom att jag bara hade gjort slingor dagen innan och det såg för jävligt ut rent ut sagt! Så mitt hår fick bli mörkt igen. Tror att jag ska hålla mig till den färgen faktiskt.. även fast det var kul att testa på nått nytt.
Imorgon efter skolan ska jag träffa Cecilia och följa med på hennes fotbollsträning eftetrsom att en annan kanske ska börja.. nämligen moi! Men tror att jag bara kollar på imorgon eftersom att jag börjar bli sjuk. Förkyld. Men det ska i vilket fall som helst bli jätte kul. Men nu måste jag fixa lite små saker inför morgondagen. Ha det bäst nu! Puss och kram!




Kommentarer
Postat av: Natta

Va söta ni är :p

2009-08-31 @ 21:55:03
URL: http://nattawoink.blogg.se/
Postat av: nathaliten

jasså så du va tvungen att lägga upp en bild där man ser för tääskig ut? :O xD <3

2009-09-02 @ 22:47:08
Postat av: Sofia

Du är ju jätte söt stumpan! =D<3

2009-09-02 @ 23:14:25
URL: http://exclusiivt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0