sofia hissar&dissar



Vänner som lovar men sviker sitt löfte. Ja alltså det behöver inte vara någon stor grej, utan bara att man skulle ses en stund men sen struntar i det och träffar någon annan istället. Sånt känns så tänk på det!

Folk som klagar konstant. De som klagar på i princip allt i sin omgivning! T.ex. de som är missnöjda med hur andra ser ut och klär sig. De klagar  på allt och har alltid oftast en negativ inställning om allt! Kan aldrig vara nöjda och glada utan måste alltid säga till om de har en negativ åsikt. Bort mer er, ingen behöver såna trista människor omkring sig!

Ugg's. Vet att jag har hissat dem förut men nu hamnar dem på disslistan. Blir dyngsura av snön och man fryser i dem pga när dem blir blöta. Dock väldigt bekväma men vem vill stå och frysa hela vintern? Inte jag iallafall.



Att julen snart är här. Jag vill att det ska bli julafton så fort som bara den. Älskar när hela släkten kommer hit och när man sitter och äter tillsammans hela bunten och skrattar, öppnar paketen och bara myser i varandras närvaro framför brasan till härlig julmusik!

Den riktiga hårda kramsnön. Finns för- och nackdelar med den. Fördelen med den är att det inte blir så himla blött ute så som de blir med slasksnö och man blir inte lika lätt blöt om fötterna. Nackdelen med den är att folk får för sig att mula en så fort de ser en. Not fun at all! Men en hiss för den riktiga härliga snön.

Lårstövlarna, stövletter med nitar och fransbootsen. Snyggaste skorna just nu enligt mig! Något att önska sig i julklapp är verkligen nått utav de paren. Passar bra till allt. Råsnyggt till en enkel vardagsklädsel och likaså till en partyklädsel. Kör hårt på de lårhöga stövlarna, tuffa stövletterna med nitar och fransarna tjejer!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0