hiss & diss



Dåligt självförtroende. Det känns som att allt fler tjejer trycker ner sig själva med spydiga kommentarer. Allt fler tjejer är inte nöjda med sina kroppar även om det inte alls finns några fel. Man får höra att dom tycker att dom ser för tjocka ut eller deras lår kunde ha vart mindre eller börsten kunde ha vart större. Allt fler tjejer har too much komplex över sina kroppar.

Mens. Ger en bara ont. Man känner sig både obekväm och ofräsch. Finns inget posetivt alls med det!

Sabbare. Hör allt mer att det är folk som försöker förstöra för andra. Varför kan folk inte unna andra lite lycka? Varför måste man försöka förstöra för andra som har det bättre än en själv. Om två människor gillar varandra så låt dom göra det. Du har ingen rätt till att lägga dig i det dom två har tillsammans!



Vänner. Det finns inget bättre än vänner. Vänner kan man alltid prata med. Du kan oftast prata om allt med dom och samtidigt kunna lätta på hjärtat när du behöver det. Riktigt vänner ställer alltid upp. Både i bra och mindre bra situationer. Ta vara på dina vänner för de är guld värda.

Sommarlov. Nu är det snart sommarlov och många av er ska säkert göra en massa roliga saker. Åka på solsemester eller bara stanna hemma med kompisar. Tänk er att bara vakna på morgonen och känna solen som kisar in genom gardinerna och bara gå ut och sätta sig ute och sola i värmen. En massa mysiga grillkvällar på stranden med sina vänner. Bad och sol vill väl alla ha!

Tjock tröjor. Är det skönaste som finns att sätta på sig när man kommer hem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0