blackcurrant te

Nu sitter jag i sängen och dricker te medans jag tittar på "Gossip Girl". Det blir ingen träning för mig ikväll. Har varken lust eller ork. Vet att jag kommer att ångra mig senare men nu blir det såhär. Tänkte plugga lite också, har två prov denna vecka. Suck!



Kommentarer
Postat av: mimmi

vart kommer tröjan ifrån? sötblogg btw :)

2009-10-12 @ 16:44:06
Postat av: Brilliantsmile

Specialutbildad personal

BrilliantSmile ger - förutom vitare tänder - högra självkänsla och bättre självtillfredsställelse genom ett vackert leende. De kliniker som arbetar med BrilliantSmile har samtliga genomgått en specialutbildning och är certifierade för att endast få använda vår kontrollerade utrustning och preparat. Varje BrilliantSmile-klinik har alltid minst en legitimerad tandläkare bakom sig för rådgivning och samtal kring varje enskild patient om så behövs. Ofta är det även tandläkarkliniker som utför behandlingarna.

Vi bleker bl.a. Bingo Rimér, Sibel Redzepova, Natacha Peyre, Carolina Gynning och många fler kändisars tänder. Nu en möjlighet för dig också.

Hjärtligt välkommen!

2009-10-12 @ 17:50:51
URL: http://brilliantsmile.se/
Postat av: Anonym

SV: haha aa, men när han somnar innan mig brukar jag väcka honom fort då säger han förlåt och sen väntar tills jag somnar;) men det är nog de, alltså tanken att ligga där ensam vaken(inte kul)

2009-10-12 @ 18:12:24
URL: http://duggin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0