helgens bravader!

Hallå bloggen och mina fina läsare!
Börjar med om att be om ursäkt för en riktigt usel uppdatering men denna helg har vart fullspäckad! I fredags träffade vi Rasmus och Johan en stund. Vi gjorde inte alls mycket utan tittade bara på film.

Sen igår var vi på Grönalund hela tjejligan! Vi åkte in vid 09.30 och hade god tid på oss ute i det fina vädret så vi gick runt lite inne i stockholm och njöt av solen. Vi hade faktiskt tur med vädret hela dagen så vi var ju rätt nöjda med valet utav dagen. Men vi hade det så sjukt roligt allihopa hela dagen! Vi sprang runt som små småungar till varje åkattrakion. Träffade dels på mycket trevligt folk också så det var en bonus.

Sedan var det ju också Sommarkrysset på grönan. E.M.D var programledare och Erik Saade var där, Velvet och Alaxandra Burke med Bad boys och det var grymt! Vi stod på ett bord och släppte loss till hennes hitlåt!

 Vi var där tills det stängde och då kom Claras snälla pappa och hämtade oss. Hade ont i både ben och fötter när jag klev in i bilen. När vi kom hem åt vi lite Nutella mackor och pratade en massa och sen sov vi som små barn hela natten. Grymt!

Puss&kram fia










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0