my new hair

Nu ska jag berätta lite kortfattat om mitt blonda hår.
Jag använde mig utav ett märke som heter MOOD, ultrablond. Har även slingat håret ljust med det märket några gånger innan. Det fungerade jätte bra! Ångrar dock att jag inte gjorde en avfärgning innan eftersom att det blev väldigt orange i början.

Men efter 2:a färgningen så började det likna något. Färgen satt i runt 60 minuter varje gång. Jag känner mig jätte nöjd och har varken fått slitet eller tappat glansen efter färgningen. Nu ska jag vänta cirka en månad innan jag tänker färga (bleka) igen. Hårets slits ju ganska mycket när man försöker blondera från nästan svart hår. Fast jag har haft tur!

- Jag är dock ingen hårspecialist men jag känner mig helnöjd med mitt hår nu. Jag använder ett silverschampoo från L'oréal som är bäst! Har använt det två gånger och det har redan blivit en mycket större skillnad sen innan. Dock vet jag inte hur ofta man ska använda det? Men än sålänge så ser det bra ut! Ni får gärna komma med förslag på produkter osv.


Kommentarer
Postat av: Emmy Amanda

Det ända jag kan säga som "frisör" är att det är ju mycket bättre och smidigar att gå till en frisör. Då får du ju det blont på direkten och blir det inte blont på direkten kan man ju klaga och få nästa färgning Gratis ;) Självklart är det ju dyrare. Men för dom pengarna som du köper alla färningar och silver schampon själv, så mycket kostar en färning på salongen ungefär. För det blir ju rätt många burkar fäng från affären så du kommer ju upp i ungefär samma summa. Sen är det en annan blekning på salong och det blir inte heller samma slitars och folk på salong vet ju oftast bättre än en själv :) Men alla gör ju som dom själv vill, ville bara tycka till.



hoppas det fixar sig :)

2010-09-16 @ 23:35:39
URL: http://alittleworld.blogg.se/
Postat av: moa

Mon platin har en silver-hårinpackning som jag tycker är sjukt bra =)

2010-09-21 @ 16:29:40
URL: http://moadunfalk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0